Letoonia Club & Hotel 5*– Atsauksmes

64
Novērtējums 7.710
№2 viesnīcas reitingā Fethiye
7.1 Numurs
7.4 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.1 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no skaistākajām vietām Egejas jūras piekrastē - Fethiye, lielā, skaistā, zaļā teritorijā. Viesnīca atrodas pirmajā līnijā, aizņem visu pussalu. Viesnīca atklāta 1989. gadā, pēdējais renovācija veikta 2017.-18. Piemērots ģimenes, jauniešu un romantiskām brīvdienām.Vairāk →
аватар x_air
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ar skaistā kajā m teritorijā m visā Turcijā . Daudz kā pņ u augš ā un lejā , tā pē c viss iekļ auts nekaitē s jū su figū rai : ) Izcils ē diens. Bet kafija ir slikta. Teritorijā bruņ urupuč i, ķ irzakas un savvaļ as pī les ar pī lē niem. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar skaistā kajā m teritorijā m visā Turcijā . Daudz kā pņ u augš ā un lejā , tā pē c viss iekļ auts nekaitē s jū su figū rai : ) Izcils ē diens. Bet kafija ir slikta. Teritorijā bruņ urupuč i, ķ irzakas un savvaļ as pī les ar pī lē niem. Bezmaksas laiva tieš i uz Fethiye. Lieliska bē rnu pludmale.
аватар Natalija190997
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s esam atgriezuš ies no Letoonia Club & Hotel un vē lamies dalī ties ar savu atsauksmi. Viss bija 5+, ē diena pietika, vairā k nekā . Apkalpoš ana, ē diens, istabas, viss bija ideā li. Alkohols š ajā viesnī cā ir labs, ē dinā š anas sistē ma tur ir "ultra all inclusive", atpū tos pati, man atbrauca no viesnī cas, paņ ē ma vienu, tā pē c man viss patika. … Tomēr ▾ Mē s esam atgriezuš ies no Letoonia Club & Hotel un vē lamies dalī ties ar savu atsauksmi. Viss bija 5+, ē diena pietika, vairā k nekā . Apkalpoš ana, ē diens, istabas, viss bija ideā li. Alkohols š ajā viesnī cā ir labs, ē dinā š anas sistē ma tur ir "ultra all inclusive", atpū tos pati, man atbrauca no viesnī cas, paņ ē ma vienu, tā pē c man viss patika. Viesnī ca atrodas netā lu no pilsē tas, tuvumā ir daudz ciematu, kur var doties, var iznomā t automaš ī nu. Viesnī cā ir 3 privā tas pludmales, tā s ir lī č os un no karstuma ū dens zied, un tas bija tajā periodā , kad devā mies. Ar taksometru aptuveni 10 km var aizbraukt lī dz pludmalei, kur lagū nā ir labs, kristā ldzidrs un zils ū dens. Š ī ir mana otrā reize š ajā viesnī cā , un man tā patī k. Uz vietas ir 2 grezni baseini. Viesnī cā principā ir daudz angļ u, kā arī krievu un ukraiņ u.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss ir 5+. Ē diens, numuri, apkalpoš ana, viss lieliski. Viņ i mani sagaidī ja lidostā , es biju viena, viņ i mani atveda, viss ir super forš i ar viņ iem organizē ts ar transfē ru. Š ajā viesnī cā esmu bijis jau 2 reizes. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss ir 5+. Ē diens, numuri, apkalpoš ana, viss lieliski. Viņ i mani sagaidī ja lidostā , es biju viena, viņ i mani atveda, viss ir super forš i ar viņ iem organizē ts ar transfē ru. Š ajā viesnī cā esmu bijis jau 2 reizes. Kuģ ī tis brauc, varē tu teikt, tieš i uz viesnī cu, var arī ī rē t auto, nav tā lu no pilsē tas. Ir daudz skaistu ciematu, kur var aizbraukt un apskatī ties. Vienī gais, ka tur visā s lagū nā s ū dens zied, no jū lija beigā m lī dz augustam. Viesnī cai ir 3 privā tas pludmales, tā s atrodas lī cī , un visur ir zaļ š ū dens, kad ir nenormā li karsts. Ar taksometru vai automaš ī nu var nokļ ū t lī dz lagū nai, kur ū dens ir visdzidrā kais, tā atrodas aptuveni 10 km attā lumā no viesnī cas. Citā s lagū nā s oktobrī , kā arī jū nijā ū dens jau ir labs. Uz vietas, 2 peldbaseini. Saka, ka bungalo istabas nav ī paš i labas, skats nav ī paš i skaists, es tur nedzī voju, nezinu, kas ir iekš ā , bet man š ķ iet, ka skats ir visur uz skaistas teritorijas. lī cis, kur atrodas jahtas. Dzī vojā m galvenajā ē kā , kur telpas ir š ikas. Mī nuss, protams, ir tas, ka jū ra zied. . . bet š o viesnī cu pā rsvarā apmeklē briti, kuriem jū ra var arī nebū t vajadzī ga. Tū ristu vidū ir arī daudz krievu un ukraiņ u.
аватар Svetlana659406
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ , mums bija interesanti apmeklē t citu pilsē tu, izņ emot Beleku un Kemeru. Pludmales ir vairā kas, vienī gā neē rtā lieta bija nokā pt uz divā m no trim pludmalē m, ar bē rnu ratos tas ir problemā tiski. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies atraš anā s vietas dē ļ , mums bija interesanti apmeklē t citu pilsē tu, izņ emot Beleku un Kemeru. Pludmales ir vairā kas, vienī gā neē rtā lieta bija nokā pt uz divā m no trim pludmalē m, ar bē rnu ratos tas ir problemā tiski. Lejā ir taisni pakā pieni, un es palū dzu visiem vī rieš iem nolaist ratiņ us uz priekš u un atpakaļ . Brauciena brī dī bē rnam bija 8 mē neš i, animā cijai nebija laika, bet izklaide bija gan arā bu, gan krievu valodā . Internets bija vienā no bā riem, pludmalē briesmī gi, var tikai papļ ā pā t. Man neviens reģ istratū rā nepatika, mū su transfē rs neieradā s atpakaļ ceļ ā , kas bija 4 no rī ta, pamodā mies, gaidī jā m. Reģ istratū rā neviens negribē ja zvanī t tū risma aģ entū rai, neviens negribē ja palī dzē t, lika zvanī t un risinā t problē mas paš iem. Rezultā tā paņ ē mā m taksi un aizbraucā m, naudu par taksi neviens neatdeva. Viesnī ca nav paredzē ta cilvē ku ar invaliditā ti pā rvietoš anai.
аватар Orient.vika
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmo reizi š ajā viesnī cā atbraucā m atpū sties pirms trī s č etriem gadiem. Pē c tam izbaudī jā m brī vdienas. Tā pē c bija loģ isks lē mums atgriezties vē lreiz. BET...ne viss š oreiz izrā dī jā s tik rož ains. … Tomēr ▾ Pirmo reizi š ajā viesnī cā atbraucā m atpū sties pirms trī s č etriem gadiem. Pē c tam izbaudī jā m brī vdienas. Tā pē c bija loģ isks lē mums atgriezties vē lreiz. BET...ne viss š oreiz izrā dī jā s tik rož ains.
Tā tad, viss ir kā rtī bā . Ievā kš anā s negā ja ļ oti gludi. Mē s apdomī gi rezervē jā m bungalo trī s pieauguš ajiem (neskatoties uz to, ka varē jā m ietaupī t naudu un nopirkt ekskursiju diviem pieauguš ajiem un bē rnam). Manam dē lam ir 16 gadi, garš puika, tas bija galvenais jautā jums. Tū risma aģ entū ra pē c mū su lū guma uzrakstī ja vē stuli, ka ir ā rkā rtī gi svarī gi nodroš inā t istabu ar vienu lielu divguļ amo gultu un vienu mazu (nevis dī vā nu). Saņ ē mā m atbildi, ka pā rsū tī s pieprasī jumu viesu attiecī bu nodaļ ai. Iedomā jieties mū su pā rsteigumu, kad tikā m iekā rtoti mazā istabiņ ā ar divā m vienvietī gā m gultā m un dī vā nu, kas saspiests kopā!! !
Uz lū gumu mainī t istabu vai nodroš inā t vienvietī gu gultu, saņ ē mā m atbildi, ka viesnī ca ir ļ oti noslogota un nevar mainī t istabu, kā arī nodroš inā jā m bē rnu gultiņ u, kas ir 2 cm garā ka par izvelkamo dī vā nu un aizņ em atlikuš o brī vo vietu istabā . Beigā s mums nā cā s palikt š ajā istabā un likt zem kā jā m krē slu, lai tie nenokarā jas. Patiesī bā š ī ir istaba diviem, bet nekā dā gadī jumā trim. Tas tiesa.
Un š ī ir piecu zvaigž ņ u viesnī ca!
Protams, neviens nepiedā vā ja atmaksā t izmaksu starpī bu vai vē lā k nomainī t numuru. Pazuduš ā s č ī bas un peldmē telis knapi tika lū gts atnest uz istabu, kas vē lreiz apliecina, ka istabiņ a ir paredzē ta diviem. Mini bā rs. Viņ a viesnī ca tiek papildinā ta vienu reizi reģ istrē š anā s laikā ! Un tas arī viss! ! ! Tad tikai 1.5 litri. pudele ū dens dienā uz trim. Pā rē jais? Domā paš i viesi. Protams, jū s varat ienest dzē rienus no bā riem savā istabā , bet kā pē c tas tā ir?
Galu galā tas nav 3, nevis 4, bet 5 * un ultra viss iekļ auts. Mums paš iem par to bija jā rū pē jas. Uzturs. Pietiekami daudz un daudzveidī gi pusdienu vai vakariņ u sā kumā . Ja jū s uzkavē sities un tuvosities beigā m, tad neviens jums nenodroš inā s tā du ē dienu izvē li, kā da bija sā kotnē ji. Gan vienā , gan otrajā un treš ajā restorā nā ir daudz cilvē ku. Izvade? Skrienam uz atvē rš anu un tikai tā .
Bā ri. Dzē rienu izvē le ir, bet viss kaut kā ekonomiski pagatavots, chtoli? Mohito bez piparmē tras un sī rupa, tikai citrons un ū dens. Limonā de skā ba uz kausē ta ū dens. Alu atš ķ aida. Kafija ir bezgarš ī ga, izņ emot to, ka ieteicama turku kafija. Neko vē rtī gu neatradu.
Pludmale. Ir sezonas beigas un sauļ oš anā s krē sli nav tik pilni, un ū dens ir nedaudz zaļ gans. Nolē mā m doties uz oļ u pludmali, tur ir tī rā k.
Tī rī š ana. Tī rī ts katru dienu, bet pē c vakariņ ā m un regulā ri brī vdienā s. Vannasistabā izlē ju krē mu, sā kumā gribē ju iztī rī t, bet vē lā k nolē mu pā rbaudī t istabeni. Tā rezultā tā č etru dienu laikā neliels piliens uz flī zes izž uva un netika noņ emts. Tas ir, tie tī ra virspusē ji. Skudru gultā var atrast vairā k nekā vienu reizi !! !
Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un skaista. Viesnī ca atrodas pievilcī gā vietā , tač u tas nav personā la nopelns.
Izdaru secinā jumu. Viesnī ca gadu no gada neuzlabo apkalpoš anas lī meni, bet gan otrā di.
Diemž ē l. Bet pē c trim vai č etriem gadiem, ja tas tā paliks, es vairs nevē los š eit atgriezties. Ž ē l gan! ! ! Mums kā dreiz š eit patika! Izdariet savus secinā jumus.
аватар Irazabela_gmail.com
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca lieliska, ļ oti jauka. Reģ istrē š anā s noritē ja ļ oti labi, ieradā mies 7 no rī ta, ar mazu bē rnu gaidī jā m lī dz 14.00 un uz tikš anos nedevā mies. Istaba laba, bet gaisa kondicionieris nedaudz vecs, bet ē diens ļ oti labs. … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, ļ oti jauka. Reģ istrē š anā s noritē ja ļ oti labi, ieradā mies 7 no rī ta, ar mazu bē rnu gaidī jā m lī dz 14.00 un uz tikš anos nedevā mies. Istaba laba, bet gaisa kondicionieris nedaudz vecs, bet ē diens ļ oti labs. Teritorija ļ oti skaista, tā du skaistumu nebiju redzē jusi, ļ oti liela, ir animā cija, bē rnu klubs, viss augstā kajā lī menī . Ir vairā kas pludmales, viss ideā li, viss patika. Pretenzijas tikai reģ istratū rā .
аватар serj.coder
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar reģ istrā ciju problē mu nebija, viss bija pareizi, laikā , centā s palī dzē t un paspilgtinā t gaidī š anu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, tā ir pussala, tā teikt, kaut kur jā iet kā jā m 5-10 minū tes, lī dz pludmalei, kas jums patī k, lī dz restorā nam no ē kas, kurā dzī vojat. … Tomēr ▾ Ar reģ istrā ciju problē mu nebija, viss bija pareizi, laikā , centā s palī dzē t un paspilgtinā t gaidī š anu. Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela, tā ir pussala, tā teikt, kaut kur jā iet kā jā m 5-10 minū tes, lī dz pludmalei, kas jums patī k, lī dz restorā nam no ē kas, kurā dzī vojat. Tā pē c pā rgā jieni jū s tur pastā vī gi vajā s. Lī č os ir daudz ū dens, kas zied, un viesnī cas pludmale vairā k izskatī jā s pē c dubļ ainas upes, tas ir bū tiskā kais mī nuss. Tā lā k labas pludmales ar tī ru ū deni. Kopumā š ī ir mierī ga, ģ imenes pā rvaldī ta viesnī ca, š eit ir daudz atpū tnieku no Krievijas, daudz ā rzemnieku, viesnī ca to ņ em vē rā , nav dzē rā ju un nemiernieku. Istabā viss bija lieliski, kluss, ē rts. Tī rī š ana gandrī z katru dienu, pē c pieprasī juma. Produkti ir vienkā rš i, nebū s gardē ž u ē dienu, bet pavā ri cenš as gatavot daž ā dus ē dienus, kopumā garš ī gi, lū k, jau ir vē rts padomā t, kurš uz ko iet. Autobuss nepiegā dā uz viesnī cu, pa ceļ am no grupas autobusa, centrā tū ristus pā rstā da maš ī nā , aizved uz viesnī cu. Tuvumā nekā nav, ne veikalu, ne restorā nu, bet paš ā teritorijā bija daž i suvenī ru veikaliņ i, restorā ni, kas bija jā rezervē par maksu, kamē r ē dieni bija iekļ auti cenā , un, protams, tie, kas tiek segti izmantojot sistē mu "viss iekļ auts".
аватар agent_borabora
Koncepcija. Teritorija. Viena no lielā kajā m teritorijā m starp š ī reģ iona kū rortiem. Puse teritorijas Fethiye pilsē tas lī č a privā tajā pussalā . Visa teritorija ir klā ta ar priež u mež u, veģ etā cija ir sulī ga un mež onī ga. … Tomēr ▾ Koncepcija. Teritorija.
Viena no lielā kajā m teritorijā m starp š ī reģ iona kū rortiem. Puse teritorijas Fethiye pilsē tas lī č a privā tajā pussalā . Visa teritorija ir klā ta ar priež u mež u, veģ etā cija ir sulī ga un mež onī ga. Ir augstuma atš ķ irī bas, kā pnes, ir funikulieris uz visattā lā kajā m ē kā m. 3 slidkalniņ i tieš i no jū ras, spē ļ u istaba. Pa teritoriju kursē autovilciens. Internets visā teritorijā un numuriņ i bez maksas.
Pludmale.
Lejā pa kā pnē m uz pludmali. Nepā rtraukta privā ta pludmale 2 km slē gtā lī cī bez viļ ņ iem. Gar pussalu ir nepā rtraukts pludmales posms ar ierobež otu skaitu sauļ oš anā s krē slu ar viegliem oļ iem un platformu. Plaš a pludmale ar smalkā m presē tā m smiltī m un pakā penisku ieeju. Pa visu pludmales perimetru ū dens nav caurspī dī gs purva krā sā .
Uzturs.
Papildus minimā lajam ē dienu komplektam viss iekļ auts, standarta visā m viesnī cā m (olu brokastis, pankū kas, neapstrā dā ti un vā rī ti dā rzeņ i, garš augi, desiņ as), bija arī :
? brokastī s - sieri (rokfors, č edaras, emmentā ls, gouda, kaza, zems tauku saturs), arbū zs, melone, svaigas sulas no preses.
? vakariņ ā s - sā lī ts un cepts lasis, cepta skumbrija, grilē ta pī le, grilē ti dā rzeņ i, garneļ u salā ti, arbū zs, melone, zemenes, baklava.
Vī nu var paņ emt ar karafē m, rindu pie ē dieniem nav. Visi ē dieni ir pā rpā rē m, pietika visiem bez ierobež ojumiem. Importa dzē rieni par papildus samaksu.
Istabas.
Viesnī cā ir vairā ku veidu daž ā da izmē ra numuri. Kluba istabas var bū t ļ oti kompakta izmē ra, papildus gulta ir neliela dī vā ngulta erkerā , bez balkoniem. Atverami logi ar moskī tu tī kliem.
аватар Frozenfood8
Ieradā mies no rī ta. Lidojums bija naktī . Pā rvietots vairā kas reizes. Viņ u hartas ir lauztas. Tā bija pirmā un pē dē jā č artera, mē s negaidī jā m, ka "tā di" varē tu lidot a priori. Š ā das lidmaš ī nas ir mazas un nogalinā tas - kapetes. … Tomēr ▾ Ieradā mies no rī ta. Lidojums bija naktī . Pā rvietots vairā kas reizes. Viņ u hartas ir lauztas. Tā bija pirmā un pē dē jā č artera, mē s negaidī jā m, ka "tā di" varē tu lidot a priori. Š ā das lidmaš ī nas ir mazas un nogalinā tas - kapetes. Vispā r diena bez miega un jā gaida lī dz diviem. Viss kā rtī bā , gaidā m. Aizgā ja brokastī s. Vī lies. Tas vienkā rš i negarš o. Bet to visu var piedzī vot. Bet š eit ir tas, ko jū s nevarat izdzī vot - tas ir PŪ LIS. Cilvē ku skaits viesnī cā neļ auj justies atvaļ inā jumā . Š ķ iet, ka viņ š ieradā s lielveikalā sastrē gumstundā . Un jū s spiedā ties riebumā , izturot pretenzijas uz personī go telpu. Pludmalē vietu nav. Noguris, cerot uz prieku pā ris sauļ oš anā s krē slu veidā uz pusstundu, atpū sties, ieelpot jū ras gaisu, jo jā bū t kaut kam labam, beidzā s izstaigā t visas pludmales, ar lielu vē lmi apskatī t sauļ oš anā s krē slu bez dvieļ i, tas ir, neviena nav marķ ē ti, tā tad un nav atrasti. . . sestā diena: vē tra ir pā rgā jusi. Dusmī gi sē ž am pludmalē , viesabonē š anā.3g. Gandrī z nedega. Rī t ar prieku nodosim. Gandrī z visu laiku pavadī jā m istabā . Es gribē ju mieru. Pirmais, ko viņ i prasī ja, bija viesnī ca bez krieviem. . Mē s brī vi pā rvaldā m vairā kas valodas. Ar komunikā ciju nav absolū ti nekā du problē mu. Attieksme pret klientiem ir labā ka tur, kur nav "postpadomju telpas", un tas ir fakts. Nekā personī ga. Mē s dzī vojam ā rzemē s jau 20 gadus un mums patī k vietas, kur nav mū su. Vispā r nokļ uvā m delikatesē ar rindā m pē c desas, pē c sajū tā m. Ar mež onī gu deficī tu VISS! Pat vē rtī gais WiFi. Vairā k telpu uzkopš anas! Grī das nav slaucī tas nedē ļ u un nav mazgā tas ne reizi! Neskatoties uz to, ka viņ i vienmē r atstā ja pā ris dolā rus uz gultas. Bet gultas un dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Kopumā nav viss iekļ auts un nav mū su tū risma operatoru. Basta!
аватар kuz26elena
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi. Ir daudz skuju, no kurā m pat augusta mē nesī pie jū ras var atrast vē sumu. Liela teritorija un, lai arī oficiā li 3 pludmaļ u teritorijā ir daudz peldvietu, kas ļ auj (ja ir nogurusi no burzmas) doties pensijā un atrast nomaļ as vietas pludmalē ar sauļ oš anā s krē sliem un klā ja krē sliem zem lielas ē nas. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieskauj apstā dī jumi. Ir daudz skuju, no kurā m pat augusta mē nesī pie jū ras var atrast vē sumu. Liela teritorija un, lai arī oficiā li 3 pludmaļ u teritorijā ir daudz peldvietu, kas ļ auj (ja ir nogurusi no burzmas) doties pensijā un atrast nomaļ as vietas pludmalē ar sauļ oš anā s krē sliem un klā ja krē sliem zem lielas ē nas. adatas, kur neviena nav. Personā ls ir uzmanī gs. Ū dens slidkalniņ i jū rā , ū dens sporta veidi (katamarā ni, kanoe laivas, burā š ana u. c. bez maksas)
Ē diens ir diezgan...daudz rakstī juš i citi!
Mē s dzī vojā m galvenajā ē kā - š eit numuriņ i ir nedaudz dā rgā ki nekā villā s! Lai gan man tas uzreiz nebija ī sti skaidrs. Tad viņ i paskaidroja – svaigs remonts. Telpas ir mazas. Tī rī š ana - bez sū dzī bā m. Ē kā ir gludinā mā telpa. Peldmē telis, č ī bas istabā...(nav s/u).
Galvenais restorā ns neatrodas galvenajā ē kā . Arī Tusas te nav! Pludmale pie ē kas ir visnetī rā kā , tač u tur ir lifts, un atš ķ irī bā no bungalo (kur gandrī z visur ir jā kā pj pa kā pnē m, lai tur nokļ ū tu, un, ja esi ar bē rniem un ratiem. . . ) pa teritoriju kursē vilciens. , bet atkal ne viss. Un tikai viens. Ir bungalo, kas atrodas ļ oti tā lu un augstumā — dodieties tur, un tad ejiet augš up pa eskalatoru. Bet skats tur ir neticams. Bet, ja jū s izlemjat par bungalo, manuprā t, jums jā jautā (ja ar bē rniem) blakus mini klubam - Dolphin pludmale ir uzreiz tuvu; ja jū s nebaidā ties no trokš ņ a - amfiteā tra zonā vai blakus Poseidona statujai un pretī mini klubam (š eit notiek visa ballī te: baseins, animā cija...)
Bē rnu animā cija: nav krievvalodī go. Bet bē rnu atstā ja uz 5 gadiem.
No viesnī cas Fethiye kursē laiva, maksā jot 30 liras vienam pieauguš ajam turp un atpakaļ . Lī dz 19:00. Lai gan es to nesapratu. Cena augsta, tā kā , manuprā t, vienā virzienā nopirkt arī nav iespē jams. Ak, viesnī ca varē tu izjukt par bezmaksas transportu uz pilsē tu vai nominā lu maksu!
Ja vakarā dodaties pastaigā ties, sagaidiet, ka atpakaļ vai ar taksometru no viesnī cas 40 liras (jū s varat atrast Migros pilsē tā par 20 lirā m) vai ir autobusi uz Letuniya 3 lira (viņ i nebrauca ar autobusiem ).
Vakarā ir laiks, kad nebaro bē rnu. Jū s varat paņ emt lī dzi plastmasas trauku no restorā na...bet kā pē c pā rsū tī t ē dienu, ja nezinā t, vai vē laties, jū s nevē laties. Tad izmet. Nā cā s padomā t, uztaisī t kā dus augļ u krā jumus (((nevar bū t deklarē tais lī menis atvaļ inā jumā viesnī cā . Pie bā riem bē rniem var paturē t pienu un cepumus vai elementā rus augļ us. Par batoniņ iem runā jot, ir alkohols un imports (jā jautā )
Wifi ir pretī gs!! ! ! Kaut kur tā vienkā rš i neeksistē !
Uz to visu var aizvē rt acis un pielā goties, ja nebū tu paš as jū ras. Tas nav tī rs, es arī neteikš u, ka tas visu laiku ir netī rs - ziniet vienu, tas ir lī cis. Pareizā k sakot, ja paskatā s uz karti (lī cis lī cī ). Bū s uzmanī gs.
Ja jū s ejat uz McDonald's pilsē tā un nogriež aties pa kreisi gar krastmalu, jū s varat atrast ļ oti labus restorā nus ar jū ras veltē m un steikiem.
Есть и такие жители, кроме уток Один из пляжей отеля Вид из номера Вся территория утопает в зелени Это фото 1/2 территории. Если бы я выбирала бунгало, то думаю это близ театра или водных горок. В сторону горок и мини- клуб находится
Parādīt vairāk »


iemiesojums var_den
Mēs vēlamies profesionāli retušētas mākslinieciskas fotogrāfijas. Ja jā, cik maksā 1 stundu filmēšana? Un kā es varu sazināties ar viņu un iepriekš noorganizēt šaušanu? Pateicos jau iepriekš!
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums va-leriya
Sakiet lūdzu aptuveno cenu jūnija sākumā 1 pieaugušais + 1 bērns uz 14-16 dienām.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums bobrova6
Ļoti gribu brīvdienās papļāpāt ar draugiem, jo ​​zvanīt no Turcijas uz Krieviju ir dārgi.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums haritonov1
Vai jūras ūdens ir tīrs un silts?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums KOGALA
Vēlos doties septembrī, kuru bungalo labāk izvēlēties (ir viesnīcas karte)
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Ieleja Kabak
Novērtējums 9.5
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales
Oludeniz apmetne
Novērtējums 9.0
Turcija, Fethiye
Atpūta, Daba
Zilā lagūna
Novērtējums 7.3
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales

Отель расположен в одном из самых красивых мест на Эгейском побережье — Фетхие, на большой, красивой, утопающей в зелени территории. Отель на первой линии, занимает целый полуостров. Отель был открыт в 1989 году, последняя реновация проводилась в 2017-18 годах. Подходит для семейного, молодежного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 57 км от аэропорта г. Даламан, в 4 км от г. Фетхие, на берегу моря, на полуострове (платный проезд на лодке до Фетхие, по расписанию).
Pludmales apraksts 3 отдельных пляжа. Протяженность пляжей составляет 2000 м. Променад для прогулок, 3700 м. Вход в море: песок и галька, платформа. Душ, кабины для переодевания, спасатели на пляже, 3 водные горки, спускающиеся в море, бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), услуги фотографа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на территории отеля), конференц-зал 300 м2, на 300 чел., собственная пристань на 30 яхт (платно), диетическое и вегетарианское меню (по запросу), 9 ресторанов — 3 ресторана со шведским столом, 3 снэк-ресторана, 3 a la carte (турецкий, рыбный, суши, по предварительной записи, платно), 10 баров, 4 бассейна — 1 открытый бассейн у главного здания 245 м2 и 2 бассейна в клубной части: 165 м2 и 435 м2 c отделением для детей, 1 бассейн-талассо 140 м2 — с морской водой, с подогревом, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских бассейна, в одном из них горка, детская секция в открытом бассейне, мини-клуб (4-7 лет) и клуб для подростков (8-17 лет), детская анимация на русском языке, игровая комната, детская коляска (платно), детские горшки (бесплатно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: анимация на русском языке — дневная анимационная программа, вечерние шоу, центр здоровья и красоты — турецкая баня, сауна, парная, амфитеатр, ТВ зал, игровой зал, 3 водные горки со спуском в море, открытые шахматы, дартс, бочче, пляжный волейбол, баскетбол, мини-гольф, мини-футбол, 6 теннисных кортов (2 с мягким и 4 с жетским покрытием) — днём, прокат теннисных ракеток, групповые уроки большого тенниса, гимнастика, стретчинг, степ, йога, тайбо, джоггинг, стрельба из лука, бадминтон, безмоторные виды водного спорта (серф — лицензия), виндсерфинг (с лицензией), уроки виндсерфинга (групповые). Платно: услуги SPA центра (массажи, пилинг, уход за телом и за лицом, парикмахерская), компьютерные игры, освещение теннисных кортов, теннисные мячи и индивидуальные уроки тенниса, школа подводного плавания, моторные виды водного спорта. В анимационной команде 40-50 человек, есть русскоговорящие аниматоры.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 620 номеров. Состоит из одного 4-х этажного основного здания (есть лифты) и 67-ми двухэтажных бунгало.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (основное здание), сплит-система кондиционирования (бунгало и вилла), мини-бар, спутниковое ТВ,

прямой телефон, душ (основное здание, бунгало), халаты, тапочки, банные принадлежности, фен, сейф (бесплатно), чайник и набор для приготовления кофе и чая, доп.раскладушка или софа, по запросу, сервис в номер платно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Karagozler District, Fevzi Cakmak Caddesi No: 82, Fethiye, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 614 49 66 Fax: +90 252 614 44 22
Tīmekļa vietne: Letoonia Club & Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.