Lieliska viesnīca par jūsu naudu!

Rakstīts: 26 oktobris 2021
Ceļošanas laiks: 3 — 10 oktobris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Mē s ar sievu izvē lamies Turciju, proti, Egejas jū ras piekrasti, jo tur kū rorti ir paredzē ti Eiropai, nevis piedzē ruš ajam Tagilam. Apkalpoš ana tur ir labā ka, jū ties kā viesis, nevis "ķ ermenis", no kura vajag krā pt naudu))) Bet cenas attiecī gi augstā kas. Š oreiz izvē lē jā mies Oludenizu, jo sieva vē lē jā s nodarboties ar paraplā nu.
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi, varianti bija vairā ki, bet cenas un kvalitā tes attiecī bas un jū ras tuvuma ziņ ā izrā dī jā s Karbels. Protams, bijā m samulsuš i par negatī vajā m atsauksmē m, tač u nolē mā m riskē t un. . . NENOŽ Ē LOJĀ M! ! ! Uzreiz pastā stī š u visiem, kas raksta, daž ā das blē ņ as kā "jogurti brokastī s vispā r nebija, steiku arī nebija un trī sistabu svī ta arī nebija, un arī garneles ar jū ras veltē m. . . " Sveiks, dā rgais , tu redzē ji KO nopirki un KUR biji? ? ? Varbū t vajag bū t nedaudz vieglā kam un saprast, ka par tā du cenu š ajā kū rortā omā ri un ananā si ar melnajiem ikriem vienkā rš i NEBŪ S. Pazemojieties, vai dodieties uz Hyatts, Rixos utt.
Atgriezī simies pie mū su ceļ ojuma. Viesnī cā ieradā mies ap 6 no rī ta, uzreiz iekā rtojā mies ("č au" visiem, kas dusmī gi rakstī ja, ka no rī ta lī dz 14.00 reģ istratū rā "marinē ti" un tikai tad iekā rtojuš ies). Rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz, numurs tika dots tieš i tajos pagrabos. Skaitlis bija 1002. Rokassprā dzes bija auduma, redzē ju pirmo reizi. Pati istaba ir maza, bet diezgan ē rta un tī ra. TV un kondicionieris darbojā s. Interesanta ī paš ī ba - konders strā dā ja tikai tad, kad balkons bija aizvē rts. Pa TV - kaudze kanā lu, lielā kā daļ a turku, 3 krievu propaganda, 1 ukraiņ u kristietis un r+g. Bet mē s š eit nenā cā m skatī ties TV)))

Teritorija. Tas ir mazs, tač u tas ir pat pluss, jo baseins un restorā ns atrodas pastaigas attā lumā . Ir tikai 2 baseini (pareizā k sakot, 3, bet viens no tiem ir 40 cm dziļ š bradā jamais baseins, tā pē c tas neskaitā s), bet visi bija galvenajā baseinā .
Animā cija. Es nekad tam nepievē rsu uzmanī bu, bet patiesī bā pa dienu bija ū denspolo un biljards, vakarā pē c vakariņ ā m - bē rnu diskotē ka un karaoke.
Ē diens. Ē diens bija diezgan pacieš ams. Es nebū š u kā tie, kas raksta "badā nepaliksi", drī zā k rakstī š u sī kā k. Uzreiz jā saka, ka personā ls ir draudzī gs, vienmē r uzliek tik daudz, cik saki, un vienmē r ar smaidu.
Brokastis - tur viss vienkā rš i, gar sienu aiz vitrī nā m ir sieri, olī vas, ž ā vē tas aprikozes, arbū zi, dā rzeņ i. Plus atseviš ķ s galds ar musli. Tē ja-kafija ir atseviš ķ a pastā vī ga vieta. Bija vē l kā ds labums. Ir 2 zonas, katrā ir 4 daž ā di ē dieni. Kas tur bija - vā rī tas olas, omletes, "ceptas olas", frī , sī polu gredzeni, tī rradņ i, ceptas desiņ as.
Vakariņ as. Pieejama vieta pie sienas, kā brokastī s, tikai tur jau salā ti un atseviš ķ i daž ā di dā rzeņ i. Divā s atseviš ķ ā s zonā s - vienmē r daž ā di gaļ as veidi, piedevas - kartupeļ i, makaroni, rī si, tvaicē ti dā rzeņ i, daž ā di sautē ti ē dieni utt.
Vakariņ as. Tā s ir uzlabotas pusdienas. Gardi tī tara steiki, daudzi sā nu ē dieni, zivis, liellopu gaļ a ar un bez dā rzeņ iem, kā arī daudz saldumu, augļ u un dā rzeņ u.
Atseviš ķ i - salā ti. Tie visi bija svaigi un garš ī gi, tos nedrī kst sajaukt ar Ē ģ ipti)))

Pie baseina strā dā uzkodu bā rs no pulksten 12 lī dz 16. Tas, ko viņ i tur dod, ir burgeri (savā c pats - kotlete, bulciņ a, salā ti, marinē ti gurķ i, svaigi gurķ i, tomā ti, saldie un asie pipari utt. ), plus frī kartupeļ i. un vistas kā jas. Labā nozī mē , ka pusdienā s nav jā iet uz galveno restorā nu. Un no 16.00 - visiem tiek dots saldē jums))) Un nevis mū su saldē jums, bet viņ u dondurma! Aizņ ē ma 1 reizi - interesanti, neparasti un diezgan garš ī gi.
Kopē jais spriedums par pā rtiku ir beidzies, ņ emot vē rā viesnī cas un paš a kū rorta kategoriju.
ALKOHOLS. Efes alus mums ir viss))) tas nav badjags, lej plastmasas glā zē s pa 0.5 katrā (vakarā glā zē s pa 0.33 katrā ), ņ em vismaz 1, vismaz 10. Stiprais alkohols - viskijs smird pē c blaktī m, dzert nav iespē jams, rums ir diezgan priekš sevis, ar kolu rullē s, dž ins - ļ oti labi, ja ar toniku. Starp citu, jū s ņ emat alu un brī vi ceļ ojat ar glā zi visā viesnī cā (un arī sauļ oš anā s krē slos pie baseina). Ja kas - jū s to aiznesat uz savu istabu, un no rī ta izņ emat tukš as glā zes un uzliekat tā s uz ī paš iem paliktņ iem.
DROŠ Ī BA un COVID. Pie ieejas viesnī cā tika apstrā dā ta bagā ž a, visur karā jā s konteineri ar dezinfekcijas lī dzekli, kā arī mazas tū biņ as uz katra galdiņ a baseina bā ra zonā . Maskas valkā ja tikai ieejot veikalos.
INFRASTRUKTŪ RA. Centrā lā iela ir pilna ar mini tirgiem, veikaliem ar suvenī riem un kafejnī cā m. Esmu novē rtē jis vairā kus veikalus, kas atklā ti pā rdod "firmas" apģ ē rbus. Kurš bū s š ajā viesnī cā - lē tā kais tirgus ir "SOK". Viņ š ir tuvumā . Izejam no viesnī cas - griež amies pa kreisi (pretī bū s Unicorn tirgus, mums nevajag), ejam uz otru pusi un ejam 300 metrus (aptuveni).

CENAS. Cenas ir augstas, jo kū rorts ir paredzē ts Lielbritā nijai un ES. Daudzi ielu tirgotā ji cenas norā da mā rciņ ā s. Ir pat zī me ar mā rciņ as simbolu un uzrakstu "this is English money". Alus tirgos - no 14 lirā m par 0.5, pludmalē (vai tuvā k pludmalei) - 30-35 liras par 0.5. Kola 2.5 litri - 6.5 liras, dvieļ i - normā li no 40 lirā m, magnē ti - no 5-7 lirā m par 1 gab. , lī dz kompleksajiem 4. tipa pirkumiem par 20 utt. Paraplā ns - no 66 USD. No ceļ vež a - 90, plus 30 standarta cena par š auš anu.
Vispā rē js spriedums. Oludeniz ir paradī ze paraplā na cienī tā jiem. Jū ra tieš ā m ir zila, neko tā du mē s vē l neesam redzē juš i. Zilā lagū na prieku nesagā dā ja, jo tā ir ļ oti maza iež ogota teritorija peldē š anai, un visi sauļ oš anā s krē sli ir par maksu un atrodas gandrī z tuvu jū rai. Pā rē jā s pludmales VISAS publiskas, ieeja bez maksas, ja vē lies, ī rē sauļ oš anā s krē slus, ja vē lies, uz dvieļ a. Jū ra ir lieliska! Klimats ir lielisks, viesnī ca ir ļ oti cienī ga visos aspektos. Ir vē rts š eit ierasties vismaz vienu reizi.
P. S. Kupona cena uz 7 pilnā m dienā m mums diviem maksā ja 17 kapeikas. Tas ir tā vē rts ikvienam! Iet, jū s to nenož ē losit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu