Belcekum Beach Hotel 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.010
№4 viesnīcas reitingā Fethiye
8.3 Numurs
9.5 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2005. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2019. gadā. Sastāv no septiņām 3 stāvu ēkām. Atrodas Oludenizas kūrortciema centrā, 140 metru attālumā no Belcekizas pludmales.Vairāk →
аватар OZLEG
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
+ 1. Personā ls. Tie ir atsaucī gi un sirsnī gi cilvē ki, kuriem rū p jū su komforts un atpū ta. 2. Atraš anā s vieta. Tieš i Belcekizas pludmalē . Jū s to sajutī siet, kad dosieties uz Restorā nu. 3. omulī gs. Lai gan nav liels! 4. … Tomēr ▾ +
1. Personā ls. Tie ir atsaucī gi un sirsnī gi cilvē ki, kuriem rū p jū su komforts un atpū ta.
2. Atraš anā s vieta. Tieš i Belcekizas pludmalē . Jū s to sajutī siet, kad dosieties uz Restorā nu.
3. omulī gs. Lai gan nav liels!
4. IR WI-FI. Istabā s, un ne tikai naktī vai reģ istratū rā )))
5. Uzturs. Normā li karantī nai. Kā saka: "Izsalcis nepaliksi! ". Ē d gaļ u, ē d augļ us, ē d daudz zaļ umu....
6. Restorā ns Jauns tī rs, nevainojams.
7. Runā jiet savā valodā
8. Tū lī tē ja reģ istrē š anā s (ja istaba ir gatava).
Ir ar ko salī dzinā t. . . Sesto reizi Oludenizā!! !
Paldies par jū su pū lē m! Bija patī kami pā rsteigts. . .
- Ikdienas telpas uzkopš ana, koncepcija diezgan nosacī ta. Atklā ti sakot 3- (Jū s to sajutī sit, salī dzinot restorā na tī rī bu ar istabu)
- Diezgan nosacī ti - tā s ir telpas pagrabā + un daž as telpas ir jā atjaunina.
аватар svetik_f2008
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca š ogad saņ ē ma ceturto zvaigzni, tā pē c viņ iem ir sava pludmale Belcekizā ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Pati viesnī ca ir maza, kompakta un mā jī ga. Viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta. … Tomēr ▾ Viesnī ca š ogad saņ ē ma ceturto zvaigzni, tā pē c viņ iem ir sava pludmale Belcekizā ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Pati viesnī ca ir maza, kompakta un mā jī ga.
Viesnī cā ieradā mies ap 8 no rī ta. Uzreiz saģ ē rbtas rokassprā dzes un nosū tī tas brokastī s. Reģ istrē jies pē c 14, jo viesnī ca ir 100% pilna.
Ē dienu klā sts neliels (kā pilsē tas viesnī cā s), bet katru vakaru bija grils (zivis: vai dorado, vai tuncis, vai forele un kaut kā da gaļ a). Pusdienas bā rā ir Ļ OTI gardas picas! Saldumu ir ļ oti maz un tie ir tik tā di, tā pē c aizstā jā m ar arbū zu. No augļ iem bija arī melone, ā boli, aprikozes.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska! Jū ra ir krā š ņ a, neticami zila. Tā kā iepriekš zinā jā m uz kurieni un kā pē c brauksim, tad man no viesnī cas mī nusiem bija vā jš internets un istabā nestrā dā još s ledusskapis (kuru mainī ja 2 reizes, bet sā ka palikt auksti un mē s guvā m punktus par š o problē mu).
Kopumā jums ir jā dodas uz š o viesnī cu, lai iegū tu skaistā ko jū ru, kalnus un gaisu, nevis viss iekļ auts. Un tad jū su atvaļ inā jums bū s neaizmirstams.
аватар hellen18071977
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s maija beigā s, mē s trī s ar vī ru un draudzeni. Viesnī ca man ļ oti patika, nekā dus trū kumus neredzē ju. Divu minū š u gā jiens lī dz jū rai, visā teritorijā pieejams internets, ē dieni daudzveidī gi un garš ī gi. … Tomēr ▾ Atpū tā s maija beigā s, mē s trī s ar vī ru un draudzeni. Viesnī ca man ļ oti patika, nekā dus trū kumus neredzē ju. Divu minū š u gā jiens lī dz jū rai, visā teritorijā pieejams internets, ē dieni daudzveidī gi un garš ī gi. Restorā ns otrajā stā vā ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Saldē jums divreiz stundā baseina bā rā . Arī ļ oti garš ī ga pica un burgeri ar kartupeļ iem. Jū ra bija nedaudz vē sa (22), bet mē s nopeldē jā mies. Pludmalē ir savi sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Dvieļ i tiek izsniegti reģ istratū rā , bez depozī ta. Oludeniz ciems ir ļ oti mierī gs un nav pā rpildī ts, tas ir vairā k piemē rots relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m. Izbraukā jā m pā ris ekskursijas, izbraucā m ar paraplā nu (kopā ar fotogrā fiju maksā ja 95$) un uz seš ā m salā m laivā ($15), lai 6 stundu brauciens ar laivu un kā rtī gas sā tī gas pusdienas. Reiz bijā m uz zilo lagū nu, tur ir ļ oti skaisti, bet cilvē ku ir daudz. Mē s braucā m ar katamarā nu (80 liras par 1 stundu). Kopumā viss bija ļ oti patī kami, iesaku viesnī cu. Paldies personā lam, visi bija ļ oti draudzī gi, ī paš i gribē ju pieminē t bā rmeni Muratu, vienmē r pozitī vu.
Vai es atgrieztos vē lreiz? Noteikti jā !
аватар unclesam
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m kopā maija beigā s. Atkal nopirka ekskursiju no "Riviera" Krivoy Rog. Man patika viesnī ca, ne katrs turku "5" nodroš ina tā du apkalpoš anu un relaksē još u atmosfē ru. Smaidi nepamet darbinieku sejas. Mē s nekad neesam dzirdē juš i, ka kaut kas nav kā rtī bā . … Tomēr ▾ Mē s palikā m kopā maija beigā s. Atkal nopirka ekskursiju no "Riviera" Krivoy Rog. Man patika viesnī ca, ne katrs turku "5" nodroš ina tā du apkalpoš anu un relaksē još u atmosfē ru. Smaidi nepamet darbinieku sejas. Mē s nekad neesam dzirdē juš i, ka kaut kas nav kā rtī bā . Starp citu, pirms sezonas sā kuma viņ i saņ ē ma "4 ZVAIGZNES"! Ē diens ir ļ oti labs, neskatoties uz Covid prasī bā m (izplata restorā na darbinieki). Piemē ram, saldē jums no 11:00 lī dz 12:00 un no 15:00 lī dz 16:0.4-5 veidu un garš ī gs! Katru dienu arbū zs un katru otro dienu melone. Pietiekamā daudzumā , kā man, un gaļ a, un zivis, un salā ti, un garš augi, un dzē rieni...Bonusā bija (mē s par to nezinā jā m) bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē (savā teritorijā uz a publiskā pludmale). Istabas ar skatu uz baseinu, labā stā voklī , gulta tī ra, balta! Jū ra ir super, ū dens krā su nedrī kst aizmirst. Tiesa, pā ris dienas ū dens jū rā bija netī rs (acī mredzot izklaides jahtas, neskatoties uz aizliegumiem, tomē r izgā za atkritumus). Bet, š ī s, pā ris dienas, turklā t Oludenizā ir slavenā "Zilā lagū na" - kur vienmē r dzidrs ū dens un miers.
Liels paldies VISIEM viesnī cas darbiniekiem, viņ i visi bija ļ oti pretimnā koš i.
Es vē lē tos atgriezties š ajā viesnī cā .
Море Отель Бар у бассейна Вид на море из ресторана пляж, море пляж, море
аватар ahhab2010
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi Oludenizā un nenož ē loju! Viesnī ca atrodas pirmajā rindā , izvē loties viesnī cu, izmantoju "planē tas zeme" aplikā ciju, tajā ir ē rti apskatī t viesnī cas atraš anā s vietu. Reģ istrē š anā s viesnī cā bija 11:00 istabiņ a jau tika gatavota, krieviski runā još ais personā ls piedā vā ja pieslē gties WIFI un nolikt mantas pirms reģ istrē š anā s istabā . … Tomēr ▾ Pirmo reizi Oludenizā un nenož ē loju!
Viesnī ca atrodas pirmajā rindā , izvē loties viesnī cu, izmantoju "planē tas zeme" aplikā ciju, tajā ir ē rti apskatī t viesnī cas atraš anā s vietu. Reģ istrē š anā s viesnī cā bija 11:00 istabiņ a jau tika gatavota, krieviski runā još ais personā ls piedā vā ja pieslē gties WIFI un nolikt mantas pirms reģ istrē š anā s istabā . Pē c tam mū s aizveda uz pusdienā m, bija karsta diena un gribē jā m atvē sinā ties, un pa ceļ am uz restorā nu gā jā m garā m baseina bā ram, kurā bija auksts alus stikla traukā , kas mani atkal patī kami pā rsteidza! Pē c patiesi garš ī gā m pusdienā m iekā rtojā mies. Mantas ī paš i neš ķ ī ra, paņ ē ma dvieli un metā s uz pludmali, smilš u-oļ u pludmali 30 soļ u attā lumā no viesnī cas. Atgriež oties viesnī cā , mē s vienkā rš i sajukā m pie baseina bā ra, kā ds gudrs puisis veikli sasmē la saldē juma bumbiņ as un ielika tā s vafeļ u konusā , un tas notika divas reizes dienā ! Pē c marinkas tas pats puisis ņ ē ma uz picu, hamburgeriem un kartupeļ iem. Alkohols, mē s ar sievu dodam priekš roku viskijam ar pepsi un ledu, tā pē c, lū k, viskijs (kuru VAR dzert), un Pepsi pē c vē lē š anā s no plastmasas trauka un ledus ķ ekara! Baseins tiek tī rī ts katru vakaru, nav hlora smakas. Istaba tiek sakopta katru dienu labi par 5. Uztura ziņ ā zivis, mā jputni, gaļ a un maz jū ras veltes. No zivju foreles, dorado un kaut kā das mazas zivtiņ as alum)) Teļ a gaļ a daž ā dā s variā cijā s, jē ra gaļ a. Putnu tī tars un vista. Un galvenais, pē c strā dnieku lū guma BORŠ S AR SKĀ BĀ KRĒ JUMU! !
Personā ls ļ oti patī kams un izpalī dzī gs, daudz krievvalodī go, viesnī ca smarž o pē c jaunuma, wifi sasniedz pludmali, vakarā animā cija, visas dienas garumā virs viesnī cas riņ ķ o izpletņ i.
Un tie ir puiš i TROIKA! ! !
 Готовим БОРЩ  Фото с ресторана
аватар _896899
Mē s izvē lē jā mies pē c foto un video un nolē mā m, ka Oludeniz ir labā kā vieta atpū tai Turcijā un nekļ ū dī jā mies. Ja mē s runā jam par atpū tu, ja jums ir nepiecieš ams iepirkties, tad tas š eit nav. Ja furgonam vajag diennakts braukš anu, tā arī š eit nav, bet, ja jū ra ir daba un kalni, tad lū dzu, un tas viss ar minimā lu skaitu tautieš u. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies pē c foto un video un nolē mā m, ka Oludeniz ir labā kā vieta atpū tai Turcijā un nekļ ū dī jā mies. Ja mē s runā jam par atpū tu, ja jums ir nepiecieš ams iepirkties, tad tas š eit nav. Ja furgonam vajag diennakts braukš anu, tā arī š eit nav, bet, ja jū ra ir daba un kalni, tad lū dzu, un tas viss ar minimā lu skaitu tautieš u. Turklā t paraplanieris ir specialitā te un nesasniedz 85 vai 100 dolā rus — tas ir tā vē rts. Iesaku nofotografē t ar fotoaparā tu kā pienu uz š o kalnu ar autobusu. . . Tad visu sapratī si. . . viesnī cas š eit ir kā visur citur. . . to plusi un mī nusi, BET daba un atmosfē ra ir pavisam cita. Tā pē c dodieties uz jaunu pieredzi!
бухта бабочек с моря отельные домики Огромный огромный пляж территория


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Ieleja Kabak
Novērtējums 9.5
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales
Oludeniz apmetne
Novērtējums 9.0
Turcija, Fethiye
Atpūta, Daba
Zilā lagūna
Novērtējums 7.3
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales

Отель был открыт в 2005 году, последняя реновация проведена в 2019 году. Состоит из семи 3-х этажных зданий. Расположен в центре курортного поселка Олюдениз, в 140 м от пляжа Белджекиз.

Atrašanās vieta Отель расположен в 60,6 км от аэропорта Даламан, в 4 км от курортного посёлка Хисароню. Расстояние до природного заповедника и пляжа Олюдениз составляет 1,4 км. Ликийская тропа проходит в 2,7 км от отеля.
Pludmales apraksts Пляж Белджекиз (Belcekiz) в 140 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, ТВ-зал, 1 ресторан, 2 бара (бар у бассейна 10:00-23:00, снэк-бар 12:00-18:00), 1 открытый бассейн, 480 кв.м., терраса для загара, сад.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports В отеле спокойная анимация.
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 70 номеров. Ремонт в номерах проводился в 2019 году.

Istabās

Сплит кондиционер, сейф (платно), LCD-телевизор, Wi-Fi (бесплатно), телефон (платно) мини-бар (вода при заезде бесплатно — не пополняется), ванная комната, фен (бесплатно), банные принадлежности, балкон. Уборка в номере: ежедневно, смена белья: три раза в неделю.

Adrese Ölüdeniz Mahallesi, 48300 Fethiye, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 617 03 31
Tīmekļa vietne: Belcekum Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.