Belcekiz Beach Club 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.210
№12 viesnīcas reitingā Fethiye
6.6 Numurs
7.8 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.9 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Oludeniz ciematā, 13 km attālumā no Fethiye ciema. Tā tika atklāta 1993. gadā, pēdējā renovācija veikta 2005. gadā. Maza, bet jauka un mājīga viesnīca. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар knopaNatasha
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nesaprotu, kā tik brī niš ķ ī ga viesnī ca kā Belcekiz Beach Club ieguva tik zemu novē rtē jumu? ! Tajā viss ir kā rtī bā : liels skaists, iegremdē ts zaļ umos, omulī gs kluss rajons, milzī gs baseins ar vienmē r brī viem sauļ oš anā s krē sliem, pludmales tuvums, ē rtas, tī ras telpas, ļ oti jauks draudzī gs personā ls un pā rsteidzoš i garš ī gi daudzveidī gi ē dieni! Daž i saldumi ir tā vē rti! 10 dienas nevarē jā m visu izmē ģ inā t – tas bija fiziski neiespē jami! Un kā da jū ra! Tā ir pasaka! Tik skaistu jū ru nebiju redzē jusi: zili zils tī rs un silts ū dens, patī kama viļ ņ u skaņ a, brī niš ķ ī gs skats – ī sta Karī bu jū ra! Š ī ir pavisam cita Turcija! Š ī vieta mums ir izraisī jusi tikai apbrī nu un mī lestī bu! Lielā kā daļ a iespaidu, kas palikuš i no paraplā na. … Tomēr ▾ Es nesaprotu, kā tik brī niš ķ ī ga viesnī ca kā Belcekiz Beach Club ieguva tik zemu novē rtē jumu? ! Tajā viss ir kā rtī bā : liels skaists, iegremdē ts zaļ umos, omulī gs kluss rajons, milzī gs baseins ar vienmē r brī viem sauļ oš anā s krē sliem, pludmales tuvums, ē rtas, tī ras telpas, ļ oti jauks draudzī gs personā ls un pā rsteidzoš i garš ī gi daudzveidī gi ē dieni! Daž i saldumi ir tā vē rti! 10 dienas nevarē jā m visu izmē ģ inā t – tas bija fiziski neiespē jami!
Un kā da jū ra! Tā ir pasaka! Tik skaistu jū ru nebiju redzē jusi: zili zils tī rs un silts ū dens, patī kama viļ ņ u skaņ a, brī niš ķ ī gs skats – ī sta Karī bu jū ra! Š ī ir pavisam cita Turcija! Š ī vieta mums ir izraisī jusi tikai apbrī nu un mī lestī bu!
Lielā kā daļ a iespaidu, kas palikuš i no paraplā na. Oludeniz ir paraplā nu centrs. No pludmales vē rojot, kā simtiem tū ristu planē debesī s virs Zilā s lagū nas, nebija iespē jams atteikties no š ā das iespē jas bū t savā vietā . Un tas izrā dī jā s TĪ RS PRIEKS! ! ! Es gribu vē l un vē l! Un nav š aubu, ka viesnī cu noteikti ieteiksim saviem draugiem un vē l atgriezī simies, kaut vai paraplā na dē ļ .
No ekskursijā m man ļ oti patika Pamukale un Daljana ar milzu bruņ urupuč iem. Mums Fethiye nepatika jū ra: mū sē jā Oludenizā ir daudz labā ka! Slavenā Zilā lagū na ir skaista tikai no augstuma, dzī vē tā lika vilties. Ekskursijā s no tū risma aģ entū rā m bū s vī na degustā cijas: apiet viņ u veikalus, tur viss ir 2-3 reizes dā rgā ks nekā lielveikalos. Nepiekrī tiet arī iepirkties ceļ ojumu aģ entū rā : nepieklā jī gs personā ls un apģ ē rbs, kas jau sen ir izgā jis no modes. Tajā paš ā tirgū Oludenizā vai tirdzniecī bas centrā viss ir daudz lē tā ks.

Kopumā milzī gs PALDIES viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go neaizmirstamo uzturē š anos! Mums visiem tas patika un jau tā pietrū kst!
аватар linecom.nbook
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca un pludmale ir sadalī tas 3 daļ ā s. No viesnī cas teritorijas tieš as izejas uz pludmali nav - caur publisko promenā di, caur kuru ejot jā baidā s, ka uz galvas var uzlaisties paraplā ns. Pludmale: tā ir teritoriā li iezī mē ta, tač u ikvienam ir ieeja tajā . … Tomēr ▾ Viesnī ca un pludmale ir sadalī tas 3 daļ ā s. No viesnī cas teritorijas tieš as izejas uz pludmali nav - caur publisko promenā di, caur kuru ejot jā baidā s, ka uz galvas var uzlaisties paraplā ns. Pludmale: tā ir teritoriā li iezī mē ta, tač u ikvienam ir ieeja tajā . Oļ i un smiltis - ieeja jū rā ir tieš a, bet č ī bā s pa to ir ļ oti sā pī gi staigā t. "Koralki" - mū su viss, ko jū s varat iegā dā ties veikalos, kas dodas uz krastmalu. Kas attiecas uz sauļ oš anā s krē sliem - pludmalē strā dā još ais "kuce" palī dzē s atrast brī vu sauļ oš anā s krē slu un rakņ ā ties lietussargā , galvenais ir rokassprā dze uz rokas un pieklā jī ba pret viņ u. Jū ra. Varbū t tas tieš ā m ir tas, kura dē ļ jums š eit ir jā dodas. TAS IR ZILS un TĪ RS (bija). Izbraucā m 3. augustā un ū denī jau bija pelni, skujkoku skujas, mizas ogles no sadeguš iem kokiem. . . Bet no deguma nebija ne smakas.
Tagad par atlikuš ajā m divā m viesnī cas daļ ā m. Pirmā daļ a, kas atrodas tuvā k pludmalei un kurā atrodas reģ istratū ra un visas citas mū su tū ristiem nozī mī gā s vietas: ē damzā le, peldbaseins, bā ri un č ū sku bā rs, divi biljarda un tenisa galdi, un otrā daļ a pā ri ceļ am 50-100 metru attā lumā no galvenā s ē kas. Š eit, izņ emot divstā vu ē kas, tenisa kortus un 25 metru baseinu, nav nekā . Baseins nav ī paš i populā rs atraš anā s vietas dē ļ , tač u tas ir ļ oti tī rs ar zemā ku hlora koncentrā ciju ū denī , atš ķ irī bā no ē dnī cas tuvumā esoš ā . Tajā ir patī kami nopeldē t 100 metrus, nebaidoties, ka kā du satiksi trasē , kas ir iezī mē ta tikai ar marķ ē jumu apakš ā .
Personā ls pā rsvarā runā turku valodā un lauztā angļ u valodā . Viesnī cā ir daudz atpū tas: vietē jie turki, kas ierodas ar automaš ī nu (rajons ir pieblī vē ts ar stā voš ā m automaš ī nā m), vā cieš i, itā ļ i, ukraiņ i un krievi. Pē c pē dē jā s ieraš anā s parā dī jā s krievu popmū zika un...pretī gi pludmalē (somas, krū zes, salvetes un citi atkritumi), sauļ oš anā s krē sli aizņ emti ar dvieļ iem un cepurē m, kā arī rindas ē damzā lē un bā rā . animā cijas un mū zikas programmas. Kas attiecas uz alkoholu - viss ir normā lā kvalitā tē . ? Uztura ziņ ā – izsalcis noteikti nepaliksi. Ir pieejami arī augļ i, saldumi, saldē jums.
Tagad par viesnī cu. Viesnī ca ir nogurusi, atzī sim, un nevelk 5 zvaigznes. Turkiem vispā r ir cita pieeja "zvaigž ņ oš anai", viņ iem svarī gā ka ir personā la attieksme un viesmī lī ba. Viņ i ir gatavi jums palī dzē t it visā , tomē r ar viņ iem paskaidrot - telefona zvans no istabas nederē s - viņ i lū dz ierasties reģ istratū rā . Pirmajā norē ķ inā š anā s dienā pie viņ iem nā cā s iet 10 reizes. Vai nu ā rdurvju slē dzene neaizvē rā s (nomainī ja numuru), vai arī seifs ko ī rē jā m istabā negribē ja atvē rt un aizvē rt. Ieeju standarta numurā bloķ ē neizturī ga konstrukcija no metā la-plastmasas karkasa, kas viegli izspiež ama ar rokas vai pleca spē ku, tas mū s pamudinā ja ī rē t seifu (2 USD / dienā ), kas ir stingri piestiprinā ts pie sienas un to nevar nē sā t zem rokas.
Standarta numuriņ i - paredzē ti 2-3 pieauguš ajiem, savukā rt 3. jau gulē s uz papildus krē sla-gultas. Istaba maza: 18-20 kv. m. , ar iebū vē tu skapi, rakstā mgaldu, krē slu, kondicionieri (kur bez) un TV (2 ukraiņ u valodas kanā li un pā ris krievu). Kafijas galdiņ š - kļ ū st par vietu, kur jū su koferi gulē s viens virs otra. Tā tad mē s visi trī s tur bū sim ļ oti pā rpildī ti. Vannas istaba ir nolietota flī ze ar izsmē rē tiem caurumiem no iepriekš ē jiem remontdarbiem un duš as galvas vietā m. Duš as kabī ne un paliktnis arī ir piesists. Drenā ž a nedarbojas pareizi - jū s nomazgā jaties peļ ķ ē lī dz potī tē m. Vannasistabā nav tvaika nosū cē ju, tā pat kā nav normā la pilna izmē ra bē du (š ļ irce, kas uzstā dī ta tualetes podā , neskaitā s). No ziepj-rylny - cietā s ziepes (paliekas, kuras, ja kaut kas jā mazgā , tad ar to nepietiks), duš as ž eleja un vē l kaut kas. Fē ns dū c tā , it kā Boeing nolaiž oties ieslē dz reversu.
Istabā slikta dzirdamī ba. Ja arā bi dzī vo aiz tavas sienas un pat ar bē rniem, tavs uzdevums ir ierasties istabā pē c iespē jas vē lā k (plkst. 2:00 - 3:00 viņ i var nomierinā ties) vai nogurst tik ļ oti, ka tev vairs nebū s vienalga. ? Kas bū s tā lā k: iela ar veikaliem, restorā niem, tirgiem un juvelierizstrā dā jumu veikaliem, apmainī tā jiem un Zilo lagū nu (nekavē joties met ar akmeni tam, kurš piedā vā doties uz turieni gar krastu, ja vien, protams, nevē lies nodarboties ar biznesu un pā rdot kukurū zu un smarž ī ga baklava pa ceļ am) .
Zilā lagū na ir publiska pilsē tas pludmale vietē jiem iedzī votā jiem, kuri tur sē ž zem katra krū ma, un ū dens ir dubļ ains un tam nav nekā da sakara ar zilo krā su. Vienī gais, ar ko tas ir ievē rojams, ir sekls ū dens, kas ir piemē rots maziem bē rniem. No izklaidē m iesaku pamē ģ inā t nolē kt no kalna tandē mā ar paraplā na instruktoru (izbrauc tū ri caur savu tū roperatoru, bū s pilna dzī vī bas apdroš inā š ana) un viss. Bruņ urupuč u skatī š anā s, pomukallas tū re, gaisa baloni - iztē rē ts laiks un nauda. Ja piedā vā s aizvest uz pilsē tu iepirkties - nepiekrī ti. Pilsē tu ī sti neredzē si, bet aizvedī s uz visdā rgā kajā m vietā m. Viss ir vienā ds aka, vai gandrī z - var nopirkt uz blakus ielas.
аватар mary_mary
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š o reģ ionu izvē lē jā mies pē c labā m atsauksmē m. Nā cā s smagi piestrā dā t ar viesnī cas izvē li, nebija daudz piedā vā to variantu, tač u nolē mā m apstā ties pie š ī s. Tā pē c istaba ir maza, bet mā jī ga. … Tomēr ▾ Š o reģ ionu izvē lē jā mies pē c labā m atsauksmē m. Nā cā s smagi piestrā dā t ar viesnī cas izvē li, nebija daudz piedā vā to variantu, tač u nolē mā m apstā ties pie š ī s. Tā pē c istaba ir maza, bet mā jī ga. Lielā kais mī nuss ir kondicionieris atrodas virs gultā m, vecs un trokš ņ ains! Ir liela problē ma to ieslē gt naktī , tas ir trokš ņ ains un nav iespē jams noregulē t tā , lai tas jums nepū stu (Istabā ir seifs, bet par to ir jā maksā ! Kā pē c nav skaidrs)Galvenais restorā ns: kā ds ģ ē nijs izdomā ja restorā nu uz ielas, es nezinu) Karstums ir tā ds, ka nav iespē jams palikt! Tikai kaut kā da nojume, kas nepasargā no svelmainas saules! Protams, es saprotu, ka viesnī cai ir veca struktū ra, bet tik daudziem tū ristiem, kas apmeklē š o viesnī cu, š ajā laikā bija iespē jams izveidot labā kus dzī ves apstā kļ us, kaut kā ds akmens laikmets! Ē diens restorā nā : tik mazai viesnī cai izvē le, protams, nav liela, bet izsalcis nepaliksi! Protams, ar gatavoš anu var bū t uzmanī gā k, lai nepiedeg! Pludmale: paš valdī bas, kas grib, tas ir! Nav ļ oti tī rs!
Kopumā viesnī ca nosaka savus noteikumus, tā pat kā citas viesnī cas, bet mums ir ar ko salī dzinā t, tā pē c tie laika ierobež ojumi, ko drī kst un ko nedrī kst darī t, mums neder)Un tagad plusi: daba, protams, bet, kad esi pieradis pie komforta, tu nevari baudī t dabu vienatnē ! Nu internetam arī var pieskaitī t plusus! Daž iem tas var nebū t svarī gi, bet cilvē kiem, kuriem tas ir nepiecieš ams, tas ir ļ oti svarī gi! Tas labi darbojas teritorijā , arī istabā ) pludmalē - nē )Apskatā teikts, ka ir krieviski runā još s personā ls! Tā tur nav, neskaiti! angļ u valoda visur)Nu tas arī viss! Un turklā t š is reģ ions ir piemē rots aktī viem tū ristiem, kuri mī l paraplā nu un citas izklaides! Mū su ģ imene ir piemē rotā ka, galu galā , Kemeras reģ ions)Atsauksmes ir tī ri subjektī vas! Bet tam ir sava vieta!
аватар Itkes_Tatjana
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu izvē lē jos pē c apraksta, atsauksmē m, atraš anā s vietas. Man patika, bija manā cenu kategorijā . Ieradā mies agri, ap 12.00-12.30 bijā m iekā rtojuš ies, mazliet pagaidī jā m, bet bez spriedzes. Viņ i mums 10 reizes atvainojā s, tā pē c viss bija ok. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos pē c apraksta, atsauksmē m, atraš anā s vietas. Man patika, bija manā cenu kategorijā . Ieradā mies agri, ap 12.00-12.30 bijā m iekā rtojuš ies, mazliet pagaidī jā m, bet bez spriedzes. Viņ i mums 10 reizes atvainojā s, tā pē c viss bija ok. Labs viesnī cas rajons, patī kams. zaļ š . Jauki 2 baseini, viss patika. Krastmala atradā s pilsē tas nomalē , tā pē c blakus veikali, restorā ni. Jū ra pā ri promenā dei. Ē diens un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī . Viesnī ca ir britu, pā rsvarā britu atpū tnieki, tā pē c tur viss ir ok. Mums bija normā la, jauka istaba ar kosmē tisko remontu, nevis jauna, bet diezgan normā la. Ekskursijas gids piedā vā ja, bet, tā kā mē s neesam pirmo reizi š ajā apvidū , mē s to neizmantojā m, es par š o neko nevaru teikt.
аватар Balabushko_Tatjana
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Hotel Belcekiz Beach Club 5 * - Fethiye, Turcija. Bijā m no 21.07. 18. lī dz 28.07. 18 Laba viesnī ca. Jū ra, ē diens viss brī niš ķ ī gs. Skats uz jū ru no restorā na. Tiesa, bē rnu klubs nedarbojas un WI-FI slikti ķ eras istabā . Te bija brī niš ķ ī ga iespē ja uzzinā t, kas ir paraplanieris. … Tomēr ▾ Hotel Belcekiz Beach Club 5 * - Fethiye, Turcija. Bijā m no 21.07. 18. lī dz 28.07. 18 Laba viesnī ca. Jū ra, ē diens viss brī niš ķ ī gs. Skats uz jū ru no restorā na. Tiesa, bē rnu klubs nedarbojas un WI-FI slikti ķ eras istabā . Te bija brī niš ķ ī ga iespē ja uzzinā t, kas ir paraplanieris. Lidojums pā ri lī cim, lagū nai, kas atrodas netā lu no viesnī cas. Tikai nepē rciet paraplā na pakalpojumu caur operatoru Anex Tour viesnī cā -tā ir sī ka krā pniecī ba. . , Izbaudiet savu uzturē š anos labā viesnī cā ,
аватар Adriatika7
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca pieklā jī ga, kauš anai paredzē ts ē diens, vairā k kā vienā viesnī cā Turcijā un citā s valstī s neesmu redzē jusi daž ā dus ē dienus. Personā ls lielisks, gastronatore Marina ļ oti palī dzē ja, restorā nā viss personā ls lielisks, uzkopš ana istabiņ ā s super, pā rsvarā eiropieš i atpū tā s, bija patī kami ar viņ iem parunā ties No Anex tū res Dž avads un Ivans 1 ļ oti profesionā li paskaidroja un palī dzē ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca pieklā jī ga, kauš anai paredzē ts ē diens, vairā k kā vienā viesnī cā Turcijā un citā s valstī s neesmu redzē jusi daž ā dus ē dienus. Personā ls lielisks, gastronatore Marina ļ oti palī dzē ja, restorā nā viss personā ls lielisks, uzkopš ana istabiņ ā s super, pā rsvarā eiropieš i atpū tā s, bija patī kami ar viņ iem parunā ties No Anex tū res Dž avads un Ivans 1 ļ oti profesionā li paskaidroja un palī dzē ja. Atgrieztos š ajā vietā , bet man nepatī k bū t vienā . vietu vairā kas reizes.
аватар tour_in_life1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Belcekizas pludmales klubs ? l? deniz Mahallesi, Denizpark Cd. No: 2.48340 fethiye/Fethiye/Mu? la, Turcija Apkalpoti ī res mā jokļ i Tatjana Hakobjana 900 punkti vienkā rš i Belcekizs, Fetijs, Oludenizs, Turkisn. C Skatī ts kopā ar kolē ģ iem kā daļ a no reklā mas tū res pa Turciju. … Tomēr ▾ Belcekizas pludmales klubs
? l? deniz Mahallesi, Denizpark Cd. No: 2.48340 fethiye/Fethiye/Mu? la, Turcija
Apkalpoti ī res mā jokļ i
Tatjana Hakobjana
900 punkti
vienkā rš i
Belcekizs, Fetijs, Oludenizs, Turkisn. C Skatī ts kopā ar kolē ģ iem kā daļ a no reklā mas tū res pa Turciju. Skaistā kais ū dens Oludeniz pludmalē Skaisti, jauki. Ir krieviski runā još i darbinieki. Klubs, ir Anex chz ceļ š . Pa dienu ir uzkodas ar saldumiem, saldē jumu. Anex ir mierī gs, bē rniem lī dz 16 gadu vecumam ieeja nav atļ auta. Mini klubs no 4 lī dz 12, ir bē rnu diskotē ka. Viesnī ca dejo un dzied lī dz pulksten 12, pē c tam tika aizliegta. Kas vē las iet tā lā k, staigā jiet pa restorā nu ielu lī dz 2, ja Hisaron ir naktsklubi lī dz 7:00, no viesnī cas 30 liras vienā virzienā . 20 minū tes pa iesmu un nokļ ū sti zilajā lagū nā . Tur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi. Istabā seifs bp reģ istratū rā , istabā.2 dolā ri. Vf bp visā teritorijā . 70%, Anglija. Izejiet pa promenā di tieš i uz krā š ņ o pludmali, kur nolaiž as paraplā ni. Numuros ir tē jas komplekts. Paš as istabas nav ī paš i lielas, gultas ir standarta, bet ļ oti ē rtas. Aneksy ir savs peldbaseins.
аватар AnaNastia
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Es vē los dalī ties savos iespaidos par atpū tu Oludenizā , jo ī paš i viesnī cā Belcekiz Beach Club 5 *. Es lidoju ar savu vī ru oktobra sā kumā . Laiks bija pasakains, jū ra silta. Viesnī ca ir neliela platī ba, bet ļ oti funkcionā la, visa apstā dī jumos. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Es vē los dalī ties savos iespaidos par atpū tu Oludenizā , jo ī paš i viesnī cā Belcekiz Beach Club 5 *. Es lidoju ar savu vī ru oktobra sā kumā . Laiks bija pasakains, jū ra silta. Viesnī ca ir neliela platī ba, bet ļ oti funkcionā la, visa apstā dī jumos. Numurs ir tī rs, kompakts un ē rts. Personā ls ir draudzī gs un vienmē r smaida un palī dz. Ē diens ļ oti garš ī gs. Atpū tnieki viesnī cā pā rsvarā ir eiropieš i, mū sē jie (Ukraina, Krievija, Baltkrievija) ir ā rkā rtī gi maz. Netā lu atrodas slavenā Zilā lagū na (redzes vē rta), Babadag kalns, no kura labos laikapstā kļ os paraplieri vienkā rš i izlido bariņ os. Ļ oti ē rti, ka tuvumā atrodas daudzi restorā ni, kafejnī cas un suvenī ru veikali. Bet, ja jums ar to nepietiek, varat braukt ar mikroautobusu un doties uz Fethiye (lai nokļ ū tu lī dz pē dē jam, ir nepiecieš amas apmē ram 30 minū tes).
Atpū ta Oludenizā man ļ oti patika, ar asarā m acī s izbraucā m.
аватар id183578109
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Klasiska viesnī ca, apkalpoš ana lī menī , daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs ē diens, ī paš i saldumi un deserti. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Viesnī cā ir daudz britu, kas pats par sevi ir noteikta komforta lī meņ a rā dī tā js. … Tomēr ▾ Klasiska viesnī ca, apkalpoš ana lī menī , daudzveidī gs un ļ oti garš ī gs ē diens, ī paš i saldumi un deserti. Personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Viesnī cā ir daudz britu, kas pats par sevi ir noteikta komforta lī meņ a rā dī tā js. Viesnī cu ieskauj kalni, kas izraibinā ti ar skujkoku veģ etā ciju, pludmale ir oļ u, jū ra ir debeszila un caurspī dī ga, ļ oti klusa, salī dzinot ar okeā na piekrasti, man bija diezgan ē rti peldē ties pat vē trā . Pats ciemats, kurā atrodas viesnī ca, ir ļ oti kompakts, pā ris ieliņ as, ir neliels tirgus, lielveikals, daudzi restorā ni, neliela promenā de gar pludmali.
аватар KOLY1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā atpū tā mies septembrī ar bē rnu 1.7 gadi. Pirms biļ etes iegā des izlasā m atsauksmes par š o viesnī cu, daudzas pozitī vas, un, kā rā da laiks, tas viss ir taisnī ba. Iekā pā m autobusā , kurš , starp citu, bija pustukš s, un pē c 1 stundas un 15 minū tē m bijā m savā viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā atpū tā mies septembrī ar bē rnu 1.7 gadi. Pirms biļ etes iegā des izlasā m atsauksmes par š o viesnī cu, daudzas pozitī vas, un, kā rā da laiks, tas viss ir taisnī ba.
Iekā pā m autobusā , kurš , starp citu, bija pustukš s, un pē c 1 stundas un 15 minū tē m bijā m savā viesnī cā . Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , bet tai ir ē kas otrajā lī nijā , pā ri ceļ am.
Mums nebija laika izkā pt no autobusa, un krā vē ji jau nesa mū su koferus uz viesnī cu, kas bija patī kams pā rsteigums. Reģ istrē š anā s pagā ja ā tri, reģ istratū rā mū s uzlika rokassprā dzes un teica, ka tā kā bijā m ar bē rnu, tad mums sagatavoja istabiņ u viesnī cas pirmajā rindā pirmajā stā vā . Krā vē ja puika pacē la mū su koferus un te nu mē s esam istabā .
Mums patika numuriņ š . Š eit ir apskats par istabu: https://youtu. be/M0IqclOgim0 Numuriņ š mazs, mums tas nemaz netraucē ja, istabā ir ledusskapis, kurā dā vana no viesnī cas jau gaidī ja: sulas un ū dens. Pē c tam katru dienu atnesa vienu 1.5 litru pudeli. Seifs istabā par maksu, mums nevajadzē ja. Televī zijā tas rā da divus Krievijas kanā lus un divus Ukrainas kanā lus, kā arī turku un angļ u kanā lus. Skapis ietilpī gs mantā m, naktsgaldiņ i ar plauktiem, viss darbojas un vesels. Vannas istabā ir duš a, visa santehnika vannas istabā bija labā stā voklī un viss darbojā s. Istaba tika uzkopta regulā ri un kvalitatī vi, dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Lī dz jū rai no istabas lē nā m ejiet 4 minū tes. Es izgā ju no viesnī cas vā rtiem un nedaudz pa kreisi no viesnī cas pludmales zonas. Pludmalē saulessargi, sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem ir bez maksas, kā arī izejot no viesnī cas saņ em pludmales dvieļ us, kurus var mainī t vienu reizi dienā . Jū ra ir tī ra un skaista. Tač u, ieejot jū rā , ir nepiecieš ami speciā li apavi. Principā var arī bez tā . Pa labi un pa kreisi ir kalni, un virs jums planē paraplā ni. Ļ oti labi! Pirms pusdienā m jū ra ir mierī ga, un pē c pusdienā m bija viļ ņ i, kas arī bija prieks, lē kā jot pa viļ ņ iem ar bē rnu.
Viesnī cas teritorija neliela, viss kompakts un pā rdomā ts. Galvenais restorā ns, uzkodu bā rs, laukuma bā rs. Ē diens ir ļ oti labs. Gaļ a: jē ra gaļ a, liellopa gaļ a, tī tars, vista. Ļ oti garš ī gi sieri. Deserti ir pā rsteidzoš i. Viesmī ļ i strā dā ļ oti labi, cenš as ā tri apkalpot un ļ oti mī l mazus bē rnus))) No augļ iem vienmē r ir bijuš as melones, arbū zi, vī nogas, apelsī ni, mandarī ni, ā boli un plū mes. Uzkodu bā rā plkst. 15.00 dā vinā ja ļ oti garš ī gu daž ā da veida saldē jumu, pat uzkodu bā rā varē ja pasū tī t daž ā dus hamburgerus, makaronus ar sieru un garš vielā m, dzē rienus.
Man patika, ja guļ at uz sauļ oš anā s krē sla pie baseina vai nedaudz tā lā k, viesmī lis vienmē r pienā ks un pajautā s, ko dzersiet, un tad atnesī s pasū tī jumu.
Personā ls kopumā ir ļ oti labs, visi tev smaida un cenš as izpildī t visus lū gumus pē c iespē jas labā k. Internets viesnī cā un istabiņ ā darbojā s labi, pat pludmalē varē ja noķ ert signā lu.
No trū kumiem:
Pludmale ir slikti tī rī ta, smiltī s guļ izsmē ķ i un korķ i, un, kad lī dzi ir mazs bē rns, kurš to visu velk rokā s, nā cā s visu iztī rī t aizsniedzamā attā lumā . Varbū t tā nav viesnī cas vaina.
Vē los pateikties visam viesnī cas personā lam par labu uzturē š anos!
Parādīt vairāk »


iemiesojums helena_fortuna
Nedaudz dīvains jautājums bet šeit...tā. Man patika šī viesnīca, kas nez kāpēc nepārdod ekskursijas. Ievietots viesnīcas vietnē. Atbildēja - labi. Viņi lūdza man veikt avansa maksājumu. Bet rēķins nav Club Belcekiz Beach viesnīca, bet kurš ir saņēmējs -Belcekiz Otelcilik ve Turizm A.S. Palīdziet man, lūdzu, vai kāds ar to ir pieredzējis?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums belcekiz
‹ Viesnīca Belcekiz Beach Club 5*
Atrakcijas
Ieleja Kabak
Novērtējums 9.5
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales
Oludeniz apmetne
Novērtējums 9.0
Turcija, Fethiye
Atpūta, Daba
Zilā lagūna
Novērtējums 7.3
Turcija, Fethiye
Daba, Pludmales

Отель расположен в п. Олюдениз, в 13 км от п. Фетхие. Был открыт в 1993 году, последняя реновация проводилась в 2005 году. Небольшой, но красивый и уютный отель. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 60 км от аэропорта г. Даламан, в 13 км от г. Фетхие, в 600 м от центра поселка Олюдениз.
Pludmales apraksts Собственная часть на общественном песчано-галечном пляже, находится в 50 м от отеля. Заход в море — галька, камни. Протяженность пляжа составляет 2000 м. Пляжные полотенца — бесплатно, по карточкам.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, слуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 1 основной ресторан, 2 A la Carte ресторана (платно, по резервации), 6 баров, ТВ-салон, 2 открытых бассейна 128 м2 и 740 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская анимация, мини клуб (4-12 лет), детское меню (обед, ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: анимация, дартс, теннисный корт (днем), баскетбол. Платно: салон красоты, парикмахерская, оздоровительный центр освещение теннисного корта, ракетки, мячи.
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 213 номеров. Состоит из трех 2-этажных блоков Main Building и трех 3-этажных блоков Annex (через дорогу от главных корпусов).

Istabās

В номерах представлено: кондиционер, мини-бар (безалкогольные напитки в день заезда), спутниковое ТВ, радио, телефон, сейф, ванна или душ, халаты, тапочки, туалетные принадлежности, набор чай-кофе, фен, Wi-Fi (бесплатно), балкон или терраса.

  • vanna/duša
  • fēns  FREE 
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Oludeniz, Fethiye, Mugla, Turkey
Tālruņi: +90 252 617 00 77
Tīmekļa vietne: Belcekiz Beach Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).