Sway Hotels 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Viesnīca Sway atrodas Palandokenas slēpošanas kūrortā, blakus savam pacēlājam. Viesnīca uzcelta 2011. gadā, pēdējā renovācija veikta 2019. gadā. Atrodas 2134 metru augstumā. Viesnīca ir piemērota prasīgiem tūristiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар knc2354
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Es vē los atstā t atsauksmi, lai cilvē ki nonā ktu tā dā situā cijā kā mē s. Viens tū roperators CORAL TRAVEL (UKRAINA) pā rdod ekskursijas uz š o viesnī cu, tā pē c sā ksim ar š ī tū roperatora negodprā tī bu. … Tomēr ▾ Es vē los atstā t atsauksmi, lai cilvē ki nonā ktu tā dā situā cijā kā mē s.
Viens tū roperators CORAL TRAVEL (UKRAINA) pā rdod ekskursijas uz š o viesnī cu, tā pē c sā ksim ar š ī tū roperatora negodprā tī bu. Pē rkot tū ri pandē mijas laikā , vairā kkā rt jautā jā m tū risma aģ entam/tū roperatoram, vai darbosies visa viesnī cas infrastruktū ra (lifti, SPA), pā rliecinā jā m, ka nestrā dā tikai paš valdī bas lifti, un viss darbosies 5. - zvaigž ņ u viesnī ca. Faktiski SPA viesnī cā nedarbojas kopš COVID-19 epidē mijas sā kuma, un uz nedē ļ as nogali ir izslē gti lifti – gan paš valdī bas, gan viesnī cu. Viesnī cā nav tū roperatora pults, un uzdodot reģ istratū rā jautā jumu, kā atrast viesnī cas gidu, viņ i tev atbild, zvana tū roperatoram. Viesnī cas gids ierodas viesnī cā tikai pē c jū su zvana. Starp citu, arī lidostā nav tū risma operatora pults, un paš am ir jā atrod savs autobuss, lai iekā ptu.
Ieradā mies 7.00 no rī ta, izejot visas muitas procedū ras lidostā un patstā vī gi meklē jot grupas transfē ru, atradā m autobusu, kurš stā vē ja ar atvē rtā m durvī m, nebija iedarbinā ts un nav iesildī jies, un bija -19 grā di zemā k nulle un tū risti, kas lidoja atpū sties, 80% ir ģ imenes ar bē rniem, uz manu lū gumu aiztaisī t durvis, iedarbinā t autobusu un ieslē gt plī ti, š oferis teica, ka nesaprot ne krieviski, ne angliski. Pē c tam izkā pu no autobusa un sameklē ju tū roperatora pā rstā vi, pievedu pie autobusa, kurā sē dē ja nosaluš ie bē rni, arī mans bē rns, un piespiedu viņ u iedarbinā t autobusu, aizvē rt durvis. Autobusā plī ti neviens neieslē dza.
Ierodoties viesnī cā - pulkstenis bija 9 - mums teica, ka varam pusdienot 13.00. Tas ņ emot vē rā faktu, ka visu nakti bijā m ceļ ā , tad braucā m aukstā busiņ ā un varam ieturē t brokastis, jo. rī t no 7-10:00. Mans jautā jums ir, kā ar brokastī m? Viņ i teica, labi, uz priekš u. Viņ i izdarī ja mums labu. Lai gan rī t atkā rtoš os viesnī cā no 7-10.
Tad bija reģ istrē š anā s, istabiņ a bija laba, bet tē jkanna, tē ja un visi piederumi tika izņ emti no istabas, uz jautā jumu kā pē c, š ī ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca un visam jā bū t, mums atbildē ja - COVID-19. Paliek neskaidrs, kā tas ir saistī ts ar tē jkannu un vienreiz lietojamiem galda piederumiem telpā . Arī tā di aksesuā ri kā zobu birste, pasta, skū š anā s ž eleja, aparā ts - viesnī cā viss ir, bet istabā neliek un iedod tikai pē c tam, kad piezvani uz reģ istratū ru. Pakalpojums š ajā viesnī cā ir ne tikai klibs, bet atklā ti sakot, tas neeksistē ! Neviens neveic nekā dus sanitā ros pasā kumus saistī bā ar COVID-19.
Atseviš ķ i es gribu teikt par restorā nu - š ī ir sliktā kā vieta š ajā viesnī cā . 3 zvaigž ņ u viesnī cas ē dienu klā sts. Brokastī s sī polu gredzeni! Tu nopietni? Vai rī t visi turki ē d sī polu gredzenus? ? ? Manam saš utumam nebija robež u. Man sanā ca aiziet uz reģ istratū ru un palū gt auzu putru, lai no rī ta bē rniem sagatavotu. Brokastu sortiments ir š ā ds - vā rī tas, ceptas, olu kulteni. 7 dienas vari klaukt! Grilē ta turku desa ir "garš ī gs ē diens", sī polu gredzeni, dā rzeņ i, siers, beļ ģ u vafeles. Tas viss un katru dienu, viens un tas pats. Pusdienas ir viena veida zupa, neviens to neē d. Rī si ir vienī gais garnī rs pusdienā s un vakariņ ā s. Daž reiz bija makaroni. Gaļ a, vista, zivis viss vienā eksemplā rā bez sortimenta.
Ja neierodas uz brokastu, pusdienu vai vakariņ u sā kumu, tad ē diens ir auksts, lielas rindas, dež uranti iet lē ni un ļ oti svarī gi, it kā atpū š as, un Tū risti viņ us sasprindzina. PRAKTISKĀ S DARBĪ BAS NEVIENS NO DARBINIEKA NEDZINĀ S ANGĻ U VALODĀ . Neviens pē c cilvē kiem galdus neslauka, tikai tad, ja viesmī lim pabā ž taisni degunu, tad viņ š cienā s paņ emt slapju lupatu un noslaucī t. Es vispā r klusē ju par tē ju, kafiju un citiem dzē rieniem, "viesmī ļ u efektivitā te nokritā s", daž reiz tu prasi tē ju, gaidi...tu ej un uztaisi tē ju pats...tu dzer...un voila - viesmī lis atnes tev tē ju.
90% no viesnī cā m ir turki un 10% ukraiņ i vai krievi. Tā tad, tiklī dz jū s sā kat runā t krieviski vai angliski. yaz, gandrī z visi viesnī cas darbinieki uzvedas ļ oti neglī ti, viņ i var tevi nepamanī t, ignorē tavus lū gumus. Varbū t mū su dzimtenē arī tā jā izturas pret turkiem?
Braucā m uz viesnī cu, kur visam bija jā strā dā , tā teica ceļ ojumu aģ ents/tū roperators. Dodamies lejā uz SPA, bet SPA nestrā dā . Un vismī ļ ā kā meitene mums piedā vā.200 USD, lai to atvē rtu mums uz 1 stundu)))) Mē s, protams, atteicā mies no š ā da piedā vā juma un pajautā jā m ceļ ojumu aģ entam / tū roperatoram, kā SPA nedarbojas. Jā ? Nestrā dā ? Dī vaini - tā bija ceļ ojumu aģ enta/tū roperatora atbilde, bet SPA vietā gribas bezmaksas ekskursiju pa pilsē tu. Tū risma aģ ents/tū roperators, vai esi sajukusi prā tā ? Mē s samaksā jā m visas ceļ ojuma izmaksas ar visā m iespē jā m...Vai jū s saprotat š o ceļ ojumu aģ entu/tū roperatoru?
Un tad pienā ca 01/01/21 un nestrā dā još o SPA papildinā ja nestrā dā još ie pacē lā ji, aizliegums staigā t pa kalnu nogā zē m, un pat bē rni nedrī kstē ja staigā t pa rotaļ u laukumiem. Tas pats bija 21.01. 2021. un 01.03. 2021. Izrā dā s, 2020. gada 26. decembrī Turcijas prezidents parakstī ja rī kojumu par nedē ļ as nogales slē gš anu! Atgā dinā š u, ka mana ekskursija sā kā s 30.12. 2020 un ceļ ojumu aģ ents/tū roperators, ka visi š ie norā dī jumi neattiecas uz tū ristiem, tikai uz turkiem.
Par mū su saš utumu viesnī cas gids teica - visas prasī bas ir pret jū su ceļ ojumu aģ entiem/tū roperatoriem, savukā rt ceļ ojumu aģ ents/tū roperators saka “force majeure”, jū s vē laties bezmaksas ekskursiju, apmeklē jumu, kā kompensā ciju par faktu. ka tikko pasē dē jā m viesnī cā.3 dienas, kā “ieslodzī tie IF pils, kur ē diens pretī gs un apkalpoš anas nav.

Viesnī cas vadī ba, viesnī cas gids - atteicā s sniegt oficiā lu vē stuli, ka viesnī cā nekas nedarbojas.
Ierodoties Ukrainā , ne ceļ ojumu aģ ents, ne tū risma operators ar tū ristiem nesazinā jā s, nepiedā vā ja nekā dus variantus, kā kompensē t pilnī bā apmaksā tus un neizmantotos pakalpojumus.
Š eit ir tik brī niš ķ ī gs jaunais 2021. gads tū ristiem, kuri iegā dā jā s ceļ ojumus no tū roperatora CORAL TRAVEL.
NEIESAKU VIESNĪ CU, KĀ ARĪ TŪ RISMA OPERATORU CORAL TRAVEL.


iemiesojums 7091236q
Lūdzu, sakiet man, ka būšu pateicīgs!
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas

Отель Sway расположен на горнолыжном курорте Паландокен, рядом с собственным подъемником. Отель построен в 2011 году, последняя реновация проведена в 2019 году. Расположен на высоте 2134 метра. Отель подходит для отдыха требовательных туристов и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 17 км от аэропорта Эрзурум, в 6 км от центра города Эрзурум.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранение багажа, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование, ТВ-зал, 1 ресторан (есть диетическое меню), 4 бара, 1 крытый бассейн с подогревом.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Горнолыжная школа. Снежный-парк (Kids Snowpark) — в специальном детском парке, расположенном на территории 450 м2, проводятся развлекательные игры. Предусмотрены специальные меры безопасности, а также движущаяся дорожка, обеспечивающая удобство детям. Маленькие гости от 4 до 12 лет могут принять участие в огромном количестве развлечений и мероприятий, проводимых здесь. В этом парке дети, получив частные или групповые уроки и осуществив своё первое знакомство с лыжами, делают первый уверенный шаг в мир спорта.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, дартс, массаж (платно), горнолыжная школа.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 181 номер. Состоит из одного 8-этажного здания.

Istabās

Спутниковое телевидение (бесплатно), ЖК-телевизор, центральный кондиционер (бесплатно), сейф (бесплатно), телефон, Wi-Fi (бесплатно), душ или ванна, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, уборка номера: ежедневно, room service.

  • vanna/duša
  • fēns (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
Adrese Palandoken Kayak Merkezi, Erzurum, Turkey
Tālruņi: Tel: +(90) 442 2303030, 44 40 40 9 Fax: +90 442 3173032, +(90) 442 3173040
Tīmekļa vietne: Sway Hotels
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.