Izlasiet manu patieso atsauksmi, pirms izmetat naudu

Rakstīts: 8 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 30 jūlijā — 6 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī ca ir jauna. Ļ oti dā rgs remonts, labas, stilī gas, jaunas telpas. Atrodas netā lu no lidostas – 1.5h ar transfē ru. Brī niš ķ ī gs skats no panorā mas loga uz jū ru, ja par skatu uz jū ru piemaksā . Lielisks skats uz jū ru un pilsē tu no 11. stā va kafejnī cas, it ī paš i vakarā . Tur jau ir 2 krievvalodī gie un kā di 10 angliski runā još ie. Un cena nav nekā da - par nedē ļ u nedaudz vairā k par 1000 $ par 2 + bē rns sezonas vidū .
Tas, iespē jams, ir visas viesnī cas priekš rocī bas.
Tagad par mī nusiem.
Viesnī cai nav pludmales. Nē , tā kā publiskajā pludmalē ir niecī gs gabaliņ š , tikai 15 metrus plats, kur satilpst 6 lietussargi un 12 sauļ oš anā s krē sli.

Nu kā lietussargi, tā da liela vjetnamieš u cepure no vī nogulā jiem, kas nepasargā no saules. Nu, sauļ oš anā s krē slus nevar saukt par tiem produktiem, kas atrodas pludmalē . Briesmī ga kvalitā te, gandrī z viss salauzts. Tā s ir ļ oti plā nas un pā rsprā gst tieš i pa vidu, tā pē c esiet piesardzī gs – daudziem bija satverta ā da, kad tu apsē ž as uz klā ja krē sla, un tā izvirzā s zem tevis, un tad tu centies piecelties, un viņ š saspieda tavu kā ju.
Pludmale nekā dā veidā nav atzī mē ta, ka tā ir viesnī cas pludmale, tā pē c vietē jie nezina, ka š ī ir viesnī cas pludmale. Ja patī k lielas, trokš ņ ainas musulmaņ u ģ imenes, kas nā k ar 5 bē rniem paē st pludmalē un uzpī pē t. Jā , ja jums patī k smē ķ ē t, jū s nevarat ņ emt lī dzi cigaretes - turkiem ir ļ oti moderni smē ķ ē t, un jums ir garantē ts, ka jū s pastā vī gi atrodaties cigareš u dū mos. Smē ķ ē s no visā m pusē m un izsmē s izsmē ķ us smiltī s, jo tas tač u ir tik jocī gi.
Nav nolaiš anā s uz pludmali un nav takas. Ir 4 pakā pieni un tā lā k smiltis. Ja esi ar ratiem – izvē lies citu viesnī cu.
Ja gribi gulē t pirmajā rindā , tad labā k neej gulē t, bet ņ em sauļ oš anā s krē slus no nakts, jo tie ir tikai 12 vienā rindā un 6 no rī ta visi vai puse ir jau aizņ emts ar dvieļ iem. Bet dvieļ u ī paš nieki ierodas pulksten 11-12, kad ir pietiekami izgulē juš ies. Un viesnī ca par to neko nedara.

Pludmalē nav bā ra. Nē , nu, ir letiņ a uz riteņ iem, ir ū dens, fanta-sprite-pepsi. Un VISS. Lai iedzertu alu, kokteili vai kafiju, jums bū s jā iet uz viesnī cas bā ru. Bet, lai to izdarī tu, jā ieiet duš ā , jā nož ā vē , jā pā rģ ē rbjas, jā nomazgā kā jas, jā uzvelk apavi un jā dodas uz viesnī cu. Galu galā , lai gan tas ir 200 metru attā lumā , jū s varat staigā t garā m 4 viesnī cā m un 8 kafejnī cā m pa parastu ielu, kur ir netī rumi, akmeņ i un stikls, un neviens š eit nestaigā peldbiksē s un basā m kā jā m pa pilsē tu un ap viesnī cu. . Galu galā viesnī ca ir skaista, urbā na, peldbiksē s neizmī dī sit cauri skaistai uzņ emš anai...
Pludmalē ir arī milzī gi klaiņ ojoš i suņ i. Tā pē c, ja esat suņ u mī ļ otā js, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. Jū s varat baudī t suņ us, kas guļ tieš i pie jū su kā jā m, jū s varat tos pasmarž ot, iztī rī t viņ u kakas (jā , skaitiet, suņ i arī kakā ), varat baudī t smilš u un ū dens duš u, kad viņ i kā pj ā rā no ū dens un nokrata no ū dens. smiltis un ū dens no sevis. Var aizkustinā t, kā viņ i rej un sargā savu teritoriju, un iezī mē to - galvenokā rt uz dvieļ iem un sauļ oš anā s krē sliem.
Vispā r pati pludmale ir super - smiltis kā dreiz bija zeltainas, tagad tieš ā m netī ri pelē kas, bet ū dens no rī ta tī rs un dzidrs. Pulksten 6. . . Tad atnā k bariņ š cilvē ku un paliek smilš ains un pienains, necaurspī dī gs. Ja gribi peldē t, tad tevis te noteikti nav – simts metrus lī dz viduklim.
Bet, ja tev patī k iet lī dz viduklim un vē sties ū denī , vē rojot “slapjo plī vuru” sacensī bas, tad tu esi š eit.
Mū su pludmalē nav ģ ē rbtuvju, bet pie bā ra ir tualete, tur var pā rģ ē rbties. Tualete, pā rsteidzoš i, ir pienā cī ga un tiek mazgā ta no rī ta.
Ja no rī ta paiesiet garā m, sagatavojieties tam, ka jums paš iem vajadzē s iztī rī t pludmali un sauļ oš anā s krē slus.

Visu nakti ir kustī ba - tā tad pludmale ir netī ra. Visur glā zes, izsmē ķ i, somas, pā rpalikumi. Bet nu nekas - pludmales galā ir pludmales grā beklis - ņ em tos un iztī ri pludmali. Suņ u kakā m ieteicams izmantot brilles, kuras te jū ra guļ , un, lai attī rī tu sauļ oš anā s krē slus no smiltī m un netī rumiem, var izmantot otu, es to paņ ē mu no kaimiņ u pludmales apsarga. Viss kā rtī bā , uzlā de no rī ta ir ļ oti noderī ga! Es to darī ju katru rī tu. Starp citu, suņ us lieliski var padzī t ar ū deni – ņ em, piepilda ar glā zi vai plastmasas pudeli jū ras ū dens un lej viņ u virzienā . Tas darbojas ar triecienu, personī gi pā rbaudī ts, pē c tam, kad pie mū su solā rija apgū lā s milzī gs suns ar kuņ ģ a darbī bas traucē jumiem, un tas, piedodiet, slaucī ja tieš i smiltī s pie jū ras. . . Pē c tam es palū dzu suņ iem apgulties. kaimiņ u pludmales, ar ū dens palī dzī bu)))
Starp citu, mū su pludmali tī ra viesnī cas darbinieki. Bet viņ i nā k uz 10. Un es esmu 6 un ar ģ imeni, un 11 mē s jau dodamies prom, jo. ļ oti karsts, un lietussargi nemaz nedod ē nu. Un gulē š ana dubļ os uz jū ras nav mana, tā pē c pludmali tī rī ju pati.
Jū s varat daudz rakstī t par pludmali. Bet mans padoms - ja brauc uz jū ru, tad izvē lies citu viesnī cu.
Par paš u viesnī cu - viesnī ca ir š ika. Bet jums ir jā saprot, ka š ī ir pilsē tas viesnī ca. Tie. tas atrodas pilsē tā , un tai nav teritorijas, no vā rda PILNĪ GI. Ja esat ratiņ krē sla lietotā js vai ar mazu bē rnu ratiņ os, tad jums vajadzē tu izvē lē ties citu viesnī cu. Kā pņ u malā s ir divas izejas, bet iebraukt ir nereā li, tikai ar trī s cilvē ku palī dzī bu. Jā , jū s neizturē siet, jo. viesnī cai nav absolū ti nekā das autostā vvietas, un maš ī nas stā v priekš ā viesnī cas ieejai 2 rindā s, ar 50 cm caurbraukš anu, braukt ir nereā li, grū ti izbraukt (lai gan malā ir tuksnesis, un ja es bū tu ī paš nieks, es tur bū tu iekā rtojis gudru autostā vvietu)
Vē l viena problē ma ir lifti. Viņ i biež i saplī st. Skats no augš as pa viņ u logiem ir lielisks, bet no diviem liftiem darbojas tikai viens, tad viens vai otrs nemitī gi lū zt, tā pē c palū dziet istabiņ u vidē jos stā vos, lai var iet kā jā m.

Joprojā m ir nemitī gas problē mas ar gaismu - tā ir izvē lē ta un kondensatori nedarbojas. Pa dienu gaisma nav svarī ga, ir gaiš a, bet bez kondera ir grū ti, ļ oti karsti. Man likā s, ka problē ma ir manā istabā , varbū t elektroinstalā cijā...Bet es jautā ju apkā rt, visi viesnī cā pastā vī gi tika nocirsti ar konderiem.
Istabas skaistas, viss jauns, vē l nav š vaki. Istabā viss ir lieliski, izņ emot tī rī š anu un ķ engura smaku tualetē . Netī ra labi, ar rokā m izlī dzina palagus, kopā mainī ja 2 reizes. Mū su mitrie dvieļ i ir salocī ti un skaisti pakā rti. Bet neuztraucieties, pie lifta ir pieliekamais - iegā ju iekš ā un paņ ē mu jaunus dvieļ us un veļ u, pati nomainī ju un viss kā rtī bā . Un smirdumu no kanā la attī ra vē dinot. Jo bez pā rsega, bez piespiedu ventilatora. Duš ā ir logs, bet tas neatveras. Nu, no otras puses, tu nenā ci sē dē t istabā , bet naktī tualetes durvis bija ciet un nekas nesmird!
Bā rs. Alus, kafija no automā tiem, turku, tē ja, sulas no maisiņ iem, Fanta Pepsi. Un č etras trī s litru kannas vietē jā alkohola – degvī na, dž ina, tekilas un viskija. Dzert nav iespē jams. Ja nedod Dievs doties uz š o viesnī cu, ņ emiet to, ko dzerat no mā jā m vai beznodokļ u. Krieviski nerunā , kokteiļ us prot taisī t tikai 2 cilvē ki visā viesnī cā . Pā rē jie mē ģ ina, bet pieredzes absolū ti nav.
Lai gan cilvē ki visi ir normā li un sirsnī gi, ja uzsmaidī si viņ iem viss bū s ok.
Peldbaseins. Ja jums patī k peldē ties ar izsmē ķ iem, tad jums vienkā rš i jā atbrauc uz š o viesnī cu! Baseins atrodas viesnī cas dienvidu daļ ā , saule visu laiku sveldina, nav lietussargu, pie +44 nevar apgulties bez ē nas. Lai gan pats baseins ir ledus auksts.

Ap baseinu ir miljons turku, kuriem no visā m bedrē m izlī p cigaretes un viņ i smē ķ ē viens pē c otra, bet tas nav biedē još i, jo. baseinā š ausmī gs vē jš un visi dū mi aizpū š . Visas glā zes, izsmē ķ i, pelni - viss lido baseinā . Un vē jš ir pastā vī gs. Viņ š ir vai nu ļ oti spē cī gs, vai arī š ausmī gi spē cī gs. Citu nav. Par cigaretē m - es reiz neizturē ju un aizgā ju uz reģ istratū ru un visu izteicu. Viņ š man palū dza uztaisī t vismaz 2 kv. m. nesmē ķ ē tā ju zona - nav iespē jams bū t kopā ar bē rniem. Tur ir krieviski runā još a Dina, viņ as atbilde rezumē ja personā la attieksmi - "Man tas ir vienalga. " Ir normā li cilvē ki, bet bū tī bā tas nevienu neinteresē . Ja ir kā das problē mas, iesaku meklē t Dimu. Viņ š tieš ā m cenš as.
Pā rtika ir normā la. Nekas ī paš s. Katra diena ir vienā da. Reizi nedē ļ ā mē s dabū jā m jū ras veltes. Mazā s garneles, mī dijas, poella, kalmā ri. Vienreiz zakos zem meksikā ņ u virtuves, reiz zem turku. Tā ka viss ir ē dams, izņ emot grilu - pastā vī gi necepts, ir pusgatavs tī tars vai kotletes - vē l tā loterija atvaļ inā jumā ; ) nu vispā r normā li. Daudz salā tu, augļ u, pā ris gaļ as ē dienu, daudz saldumu. Reiz viņ i pat mē ģ inā ja uzvilkt suš i. Laikam pirmo reizi
Nu vispā r normas, jū tams, ka viesnī ca ir lē ta, bet izsalcis nepaliksi.
Ir spa. Š ķ iet, ka tur ir baseins, bet ap to tika noņ emti sauļ oš anā s krē sli, ū dens ir ledains, un tajā nevar peldē ties, BEZ CEPURA. Vai vienmē r ņ emat lī dzi peldcepuri? ; ) Hamam ir, bet ieeja tajā vienmē r ir bloķ ē ta ar mopu. Tajā var iekļ ū t tikai Poseidon spa programmas ietvaros par 500 eiro))). Ir parū ka. Bet uz ielas ir vairā k nekā.40. Man nebija vē lē š anā s iet uz tvaika istabu. Ir sā ls istaba.
Vispā r ir spa, ja grib, par 500 eiro iesmē rē s ar ziepju putā m un uztaisī s masā ž u kā "sliedes-sliedes, gulš ņ i-gulš ņ i")))

Ī sā k sakot, viesnī ca ir jauna, skaista, bet urbā na. Labs pilsē tas kvartā ls. Teritorijas nav, nav kur staigā t, pludmale ir nož ē lojama. Ja vē laties apskatī t labu remontu, dā rgas flī zes, rī kot biznesa tikš anos, uzsmē ķ ē t baseinā , tad jums vienkā rš i jā atbrauc š eit atvaļ inā jumā . Ja vajadzī ga jū ra, pludmale, labs serviss un attieksme, tad labā k izvē lē ties citu viesnī cu.
Vai es š eit nā ktu vē lreiz? Noteikti. 500 dolā ri par 2 nedē ļ ā m, un es labprā t atgrieztos, jo tik pat maksā dzī vot mā jā s, bet jū ras nav : )
Bet par citu naudu es izvē lē tos citu viesnī cu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар