Club Tarhan Serenity 5*– Atsauksmes

43
Novērtējums 4.310
№9 viesnīcas reitingā Didima
4.9 Numurs
4.1 apkalpošana
3.8 Tīrība
4.1 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca ar lielu skaistu teritoriju, labu smilšu pludmali, draudzīgu personālu. Piemērots ģimenēm ar bērniem. Uzcelta 1999. gadā, pēdējā restaurācija veikta 2012. gadā. Sastāv no 2 stāvu bungalo kompleksa. Atrodas 6 km attālumā no Didimas centra.Vairāk →
аватар svet11mospan
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Saistī bā ar ugunsgrē kiem Bodrumā un Marmarisā nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, ekskursijas apmaksas brī dī nebija daudz sliktu atsauksmju, tā s parā dī jā s gandrī z nā kamajā dienā pē c mū su rezervā cijas. … Tomēr ▾ Saistī bā ar ugunsgrē kiem Bodrumā un Marmarisā nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, ekskursijas apmaksas brī dī nebija daudz sliktu atsauksmju, tā s parā dī jā s gandrī z nā kamajā dienā pē c mū su rezervā cijas. Bet mē s nolē mā m doties, skaistu fotogrā fiju savaldzinā ti. Uzreiz jā saka, ka esam jau atpū tuš ies Bodrumā . Mē s zinā m jū ru. Tā pē c es domā ju, ka nav iespē jams pā rdot tū roperatora ceļ ojumu š ai viesnī cai ! ! ! Ja cilvē ks pē rk ekskursiju uz Egejas jū ru, uz 5 * viesnī cu un AI, tad viņ am ir kaut kā das cerī bas. Un daudzi Turcijā nav pirmo reizi un zina, ko viņ i sagaida. Mē s neesam ī paš i prasī gi tū risti, un 12 gadu atvaļ inā juma laikā Turcijā pirmo reizi rakstu atsauksmi. Jū s nevarat doties uz š o viesnī cu! Sā kot ar teritoriju, baseiniem, pludmali, pā rtiku - viss ir vienkā rš i pretī gi!
Interesantā kais ir tas, ka visi raksta par netī ru pludmali ar salauztiem sauļ oš anā s krē sliem, tā ir taisnī ba, bet jū ra arī ir š ausmī gi netī ra! Iekļ ū t tajā ir nereā li, netā lu no krasta ir apmē ram 1 metrs netī ras melnaļ ģ es, tas jau ir paš ā jū rā ! Baseini un teritorija vietā m salauzta, nav izmazgā ta, nicī gi ieiet. Bā ros AI gandrī z nedzird, ir alus un rakia, alu lej nolietotā s plastmasas glā zē s. visi dzē rieni lī dz 23.00. Viesnī ca ir pilnī gā nolaistā stā voklī .
Numurs, uzreiz uzstā jā m, dabū jā m jaunu, ar to viss kā rtī bā . Bet ē diens! Vakariņ ā s gaidī jā m ierasto grilu, gaļ u vai zivi, tas tā nav! Tikai neskaidras kotletes! Iznā ca izsalcis. Nā kamajā rī tā pirmajā tikš anā s reizē ar gidu viesnī ca tika mainī ta. Piemaksā jā m un pā rcē lā mies uz Bodrumu. Pateicoties tam, viņ i nesabojā ja savu atvaļ inā jumu. Nā kotnē mē s rū pī gā k lasī sim atsauksmes. Bet es kā rtē jo reizi nesaprotu tū roperatorus, kas š eit pā rdod ceļ ojumus! Kā pē c jums ir vajadzī gas problē mas ar tū ristiem, kuri jums uzticas jau daudzus gadus? Viesnī ca vienkā rš i pretī ga! Jū s nevarat iet!
аватар mymarrida
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pirmais ir attā lums. Nevis 82 km, bet 120 km no lidostas. Personā ls nerunā krieviski. Viesnī cā tikai turki un grieķ i. Ukraiņ i vai krievi vienkā rš i izklī st uz viņ u fona. Personā ls nerunā krieviski. Arī animā cija. Virtuve ir pilnī gi antisanitā ra. … Tomēr ▾ Pirmais ir attā lums. Nevis 82 km, bet 120 km no lidostas. Personā ls nerunā krieviski. Viesnī cā tikai turki un grieķ i. Ukraiņ i vai krievi vienkā rš i izklī st uz viņ u fona. Personā ls nerunā krieviski. Arī animā cija. Virtuve ir pilnī gi antisanitā ra. Š ķ ī vji ļ oti netī ri, dakš iņ as ir greznī ba, jā ē d ar karotē m. Neviens netī ra galdus (par 5 nav nekā (kā par 3 Ē ģ iptē derē s (Yuppie ir rū gts lī dz vemš anai. Ē diens ir ļ oti maz un viss tik primitī vi) (pludmale netī ra, sauļ oš anā s krē sli). ir salauztas. Aļ ģ es pludmalē un ū denī kā Koblevo pagā juš ā gadsimta animā cijā (vispā r š okā un gribas mā jā s.
аватар volodkoalexander
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ē diens vienmuļ š , nav jū ras veltes, un nav tī rī ts, visi dzē rieni ir atš ķ aidī ti - alus, kola, sprite, vī ns, rindas visur, 70% atpū tnieku ir turki, pludmalē baigi netī rumi, atkritumi, pē c 10 ir maz sauļ oš anā s krē slu. … Tomēr ▾ Ē diens vienmuļ š , nav jū ras veltes, un nav tī rī ts, visi dzē rieni ir atš ķ aidī ti - alus, kola, sprite, vī ns, rindas visur, 70% atpū tnieku ir turki, pludmalē baigi netī rumi, atkritumi, pē c 10 ir maz sauļ oš anā s krē slu. atrast solā riju ir nereā li, puse no nogalinā tajiem, pati jū ra un normu iekļ ū š ana, vakarā pē c 21 nav ko darī t, nav animā cijas, tā bē rniem ī si sakot, bedre ar bedri padomā.100 reizes, lai aizietu uz š o aku...g.
аватар kves79
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Krasts smiltis, ieeja jū rā lē zena, smiltis, tad trī s metri oļ i un tad tikai smiltis. Numuri ir labi: Jaunas mē beles, vannas istaba ar jaunu santehniku, ē rtas gultas un spilveni. Pludmales dvieļ us bez kartē m un atskaitē m, ņ em tī rus bez ierobež ojumiem. … Tomēr ▾ Krasts smiltis, ieeja jū rā lē zena, smiltis, tad trī s metri oļ i un tad tikai smiltis.
Numuri ir labi:
Jaunas mē beles, vannas istaba ar jaunu santehniku, ē rtas gultas un spilveni.
Pludmales dvieļ us bez kartē m un atskaitē m, ņ em tī rus bez ierobež ojumiem.
Slaidi ir atvē rti no 9.00 lī dz 17.30, nevis kā citā s viesnī cā s 2 stundas dienā .
Wi-Fi ir bezmaksas visā viesnī cā un arī numurā .
Ē diens ir lielisks:
Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s bija augļ i: melone, arbū zs, vī nogas un zilā un zaļ ā , plū mes, persiki, ķ irš i, ā boli, bumbieri, apelsī ni.
Gaļ a: vistas kaudzes, liellopu gaļ a katru dienu (gulaš s, rullī tis, lula kebabs, grilē tas kotletes, gaļ a uz iesma).
Zivis: katru dienu forele, grilē tas siļ ķ es un daž as mazas.
Mī nusi: istabā nav š ampū na un kondicioniera (tikai duš as ž eleja), nav č ī bu, nav kur ž ā vē t mantas (paņ ē mā m virvi un ž ā vē š anu taisī jā m paš i), smiltis pludmalē nav tī rī tas.
аватар V.rusyn1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mī nusi: Mē s gaidī jā m vairā k nekā stundu, lai reģ istrē tos istabā. Lielā kā daļ a personā la nezina krievu valodu un arī angļ u valoda ir vā ja. Istaba bija trī s - bē rnam netika iedota normā la gulta, kur gulē t uz vienkā rš a cieta dī vā na (vienu dienu viņ š gulē ja uz tā no rī ta knapi pieceļ oties) tā pē c nā cā s gulē t visiem kopā vienā gultā. … Tomēr ▾ Mī nusi:
Mē s gaidī jā m vairā k nekā stundu, lai reģ istrē tos istabā.
Lielā kā daļ a personā la nezina krievu valodu un arī angļ u valoda ir vā ja.
Istaba bija trī s - bē rnam netika iedota normā la gulta, kur gulē t uz vienkā rš a cieta dī vā na (vienu dienu viņ š gulē ja uz tā no rī ta knapi pieceļ oties) tā pē c nā cā s gulē t visiem kopā vienā gultā.
Tī rī š anas nekā das - iznesa tikai atkritumus, pat astotajā vakarā pagā ja sakopt pagastus, daž reiz pat aizmirsa. Tikai 1 USD par tī rī š anu var labot situā ciju (sā ku mazgā t grī du, mainī t dvieļ us utt. ).
Ē diens ir vienā ds (maksimā li 5-7 ē dieni, no kuriem izvē lē ties) un tas pats katru dienu. Mū su tū ristus uz š ķ ī vja met ļ oti maz (jā stā v un jā bā z ar pirkstu, lai mestu) atš ķ irī bā no Turcijas pilsoņ iem.
Pludmalē neviens netī ra - netī rs, sauļ oš anā s krē sli saplī suš i, dvieļ i veci un saplī suš i.
Kā du dienu mē s pē cpusdienā nonā kam pludmalē , un citi cilvē ki guļ uz mū su sauļ oš anā s krē sliem un dvieļ iem. Nav jē gas aizņ emties guļ amkrē slu, tiklī dz to atstā j, kā ds to atņ ems (tā arī bija).
Nav kur iet pastaigā ties.
Plusi:
Viesnī ca pie jū ras.
Viesnī cas rajons ir skaists.
No restorā na paveras ļ oti skaists skats uz jū ru.
Darba telpas nav slikts remonts.
Uzņ emš ana arī laba.
Slaidi strā dā ilgi (3 gab. ), lai tur brauktu.
Viesnī cas cena, vidē jā nav ļ oti augsta un nav maza, piemē rota relaksē još ai atpū tai.
аватар Lija.turova
Gribu atzī mē t ē dienu - viss ir garš ī gs un ļ oti daudzveidī gs un visa kā ir daudz. Gribu teikt ī paš u paldies spa, masā ž as terapeitiem Jusufam, Mahmedam, dodieties uz masā ž u, nenož ē losiet. Vienī gais, kas istabā uz grī das nav kā basā m kā jā m, un jū rā , paņ em č ī bas, saulrietā ir akmeņ i. … Tomēr ▾ Gribu atzī mē t ē dienu - viss ir garš ī gs un ļ oti daudzveidī gs un visa kā ir daudz.
Gribu teikt ī paš u paldies spa, masā ž as terapeitiem Jusufam, Mahmedam, dodieties uz masā ž u, nenož ē losiet.
Vienī gais, kas istabā uz grī das nav kā basā m kā jā m, un jū rā , paņ em č ī bas, saulrietā ir akmeņ i.
аватар _236074
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru esam jaunlaulā tie) Tū risma aģ entū ra mums ieteica š o viesnī cu kā.5, apskatī jā m bildes un mums patika, pē c samaksā š anas sā kā m lasī t atsauksmes mā jā s un bijā m ar zaudē jumiem, kur lidojā m! Atsauksmes ir ļ oti negatī vas! Nu nav kur iet - lidojam. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru esam jaunlaulā tie) Tū risma aģ entū ra mums ieteica š o viesnī cu kā.5, apskatī jā m bildes un mums patika, pē c samaksā š anas sā kā m lasī t atsauksmes mā jā s un bijā m ar zaudē jumiem, kur lidojā m! Atsauksmes ir ļ oti negatī vas! Nu nav kur iet - lidojam. Mums bija Anex tū risma kompā nija, mums patika, atbildī gs)

Par viesnī cu: brī niš ķ ī gā viesnī cas ē ka, palmas, skulptū ras...viss ir ļ oti, ļ oti...bet ...jau sen vajadzē ja pieskatī t...Istaba: mums iedeva ģ imeni istabiņ a (3), liela, ē rta gulta, ar plazmas TV, bet tikai ar turku kanā liem un odiem! ! Istabas uzkopš ana bija tikai 1 reizi ierodoties, pā rē jā laikā vienkā rš i maina atkritumu urnu (((Personā ls: bā rmeņ i gatavo garš ī gus dzē rienus, atsaucī gi, saprot krieviski, lej normā li, animā cijas tieš ā m nav.

Ē diens: brokastis trū cī gas, pusdienas un vakariņ as paveicas daudzveidī bas ziņ ā , ē diens principā ir š ahtas, bet garš ī gs - tas ir cits jautā jums.
Suņ i un kaķ i dzī vo savu dzī vi ap viesnī cu, tač u viņ i ir draudzī gi.

Kopumā mē s lieliski pavadī jā m laiku ar manu vī ru, mē s nepievē rsā m lielu uzmanī bu mī nusiem un vienkā rš i izbaudī jā m) Izlemiet paš i!
аватар lab325
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mū su piecu cilvē ku kompā nija (3 meitenes un 2 puiš i) nesen atgriezā s no atvaļ inā juma. Tas, ko redzē jā m, uzturoties viesnī cā Club Tarhan Beach Hotel (Didim), pamudinā ja mū s uzrakstī t š o atsauksmi. Tā tad sā ksim, pirmā lieta, ko vē rts atzī mē t, ir tas, ka teztour ir novietota kā. … Tomēr ▾ Mū su piecu cilvē ku kompā nija (3 meitenes un 2 puiš i) nesen atgriezā s no atvaļ inā juma. Tas, ko redzē jā m, uzturoties viesnī cā Club Tarhan Beach Hotel (Didim), pamudinā ja mū s uzrakstī t š o atsauksmi. Tā tad sā ksim, pirmā lieta, ko vē rts atzī mē t, ir tas, ka teztour ir novietota kā.5 * viesnī ca, kurai ir liela un skaista teritorija. Tač u reā li viesnī cai ar lielu izstiepumu var iedot 3*.

Viesnī cā ieradā mies no lidostas 20.30, kur pē c visu nepiecieš amo dokumentu aizpildī š anas mums tika nodotas divu istabiņ u atslē gas (viena trī s meitenē m, otrā diviem puiš iem). Ieejot istabiņ ā s gaidī jā m...lai pateiks "vilš anā s", tas nav ko teikt.

Meiteņ u istabā , kas pati par sevi nav ī paš i liela, bija trī s gultas un divas bē rnu gultiņ as. Tomē r dvieļ i bija tikai diviem. Duš as kabī ne ir sarū sē jusi.

Puiš us vispā r gaidī ja pā rsteigums, gulta bija viena divvietī ga un tā viena bija salū zusi, neskatoties uz to, ka bija rezervē ta istaba ar divā m gultā m.
Turklā t viņ u istabā (572) nestrā dā ja kondicionieris, TV, visur bija putekļ i, griestu lampā s kaltuš as muš as, vadi savī ti ar roku. Vannasistabā pat nebija tualetes papī ra, dvieļ i bija veci ar caurumiem. Mē s parasti klusē jam par vecā m mē belē m, santehniku ​ ​ un netī rā m sienā m.

Mū su uzņ ē mums nesastā vē ja no tiem cilvē kiem, kuri atrastu vainas katrā sī kumā , bet redzē tais lika man doties pie ģ enerā lmenedž era Huseina. Uzklausī jis mū s, viņ š apsolī ja pievienot dvieļ us meiteņ u istabai, un nā kamajā dienā viņ š apsolī ja pā rcelt puiš us uz citu istabu.

Nā kamajā dienā mums bija tikš anā s ar tū roperatora Katarina pā rstā vi. Viņ ai visas savas pretenzijas un vē lmes izteica mū su kompā nija un cita ģ imene, kas apmetā s reizē ar mums. Noklausī jusies mū s, Katarina atzina, ka viesnī ca viennozī mī gi nav 5* un numuriņ us neviens kā rtī gi netī rī s.
Pē c kā rtē jā s vizī tes ar pretenzijā m uz Huseinu puiš i tika pā rcelti uz citu istabu, kas bija nedaudz labā ka, bet nespī dē ja ar tī rī bu un gaisa kondicionieris praktiski nedzesē ja gaisu. Ko lai saka par kondicionieri istabā , pē c izrakstī š anā s no istabas un pirms transfē ra uz lidostu, un tas ir minū ti no 12.00 lī dz 16.00, nā cā s pasē dē t bez tā pat vestibilā.

Tagad nedaudz par restorā nu. Pirmais, kas iekrī t acī s, ir tas, ka uz galdiem nav galdauti, bet gan taukaini dvieļ i, kas tā vien lū dz nomazgā t. Viesnī ca ir pilna ar kaķ iem un suņ iem, kas klusi staigā starp galdiņ iem restorā nā . Atpū tnieki parasti vē las viņ us pabarot un mest pā rtiku uz grī das, ko tad neviens nesakopj. Trauki ir gandrī z visi š ķ eldoti un visiem tā nepietiek, jā gaida, kad atnesī s š ķ ī vjus. Pusdienā s un vakarā restorā na rindā un, lai ē stu gaļ u, jā stā v rindā.20-30 minū tes.
Dzē rienus bā ros lej plastmasas krū zē s, ar kurā m, starp citu, arī nepietiek, tē ju, kafiju un sulas lej vienreizē jā s lietoš anas papī ra glā zī tē s.

Neviens netī ra pludmali no aļ ģ ē m, sauļ oš anā s krē slu matrač i ir netī ri, apkā rt ir daudz izsmē ķ u un ē diena palieku. Tā pat visu atvaļ inā jumu laikā uz torņ a ne reizi neredzē jā m glā bē ju.

Vai ir vē rts doties uz š ā du 5 * viesnī cu, izlemiet paš i.
аватар Oksana741667
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Apkā rtne ir ļ oti skaista, bet es gribē tu labā ku ē dienu. Ē st varē ja, izsalkuš i nepalika, bet izvē le bija skopa. Paš i skaitļ i tiek nogalinā ti. Istabā pie vannas istabas no griestiem pilē ja ū dens, dzī vojā m bungalo. … Tomēr ▾ Apkā rtne ir ļ oti skaista, bet es gribē tu labā ku ē dienu. Ē st varē ja, izsalkuš i nepalika, bet izvē le bija skopa. Paš i skaitļ i tiek nogalinā ti. Istabā pie vannas istabas no griestiem pilē ja ū dens, dzī vojā m bungalo. Informē jā m personā lu, tač u neviens neatsaucā s. Smilš u pludmale. Saulriets jū rā smilš u vietas, vietā m akmeņ ains. Principā varu ieteikt š o viesnī cu tiem, kas meklē viesnī cu par pieticī gu budž etu.
аватар Natalja99818
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cas stā voklis nav ī paš i labs, bet draudzī ga vide, liela teritorija, superī gs personā ls, pirmā rinda izlī dzinā ja visus mī nusus. Cena bija zema, daž ā m niansē m nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu. Pateicoties viesnī cas darbiniekiem katru dienu man bija labs garastā voklis, viņ i ir tik draudzī gi, vē rī gi un atsaucī gi, ka vienkā rš i nav iespē jams viņ us nepieminē t. … Tomēr ▾ Viesnī cas stā voklis nav ī paš i labs, bet draudzī ga vide, liela teritorija, superī gs personā ls, pirmā rinda izlī dzinā ja visus mī nusus. Cena bija zema, daž ā m niansē m nepievē rsā m ī paš u uzmanī bu. Pateicoties viesnī cas darbiniekiem katru dienu man bija labs garastā voklis, viņ i ir tik draudzī gi, vē rī gi un atsaucī gi, ka vienkā rš i nav iespē jams viņ us nepieminē t. Par naudu š ie ir lieliski svē tki.
Parādīt vairāk »


iemiesojums lizaulyanova97
Jūra vai saldūdens?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Hēraklijas drupas
Novērtējums 9.0
Turcija, Didims
Daba, Stats

Отель с большой красивой территорией, хорошим песчаным пляжем, приветливым персоналом. Подходит для семейного отдыха с детьми. Построен в 1999 году, последняя реставрация сделана в 2012 году. Состоит из комплекса 2-этажных бунгало. Расположен в 6 км от центра г. Дидим.

Atrašanās vieta Отель расположен в 6 км от п. Дидим, Бодрум. Аэропорт Бодрум находится в 82 км от отеля, аэропорт г. Измир в 138 км.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем. Шезлонги, зонтики, матрацы — бесплатно. Пляжные полотенца — по карточкам. Заход в море — песок, пирс. Павильоны платно. Бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, магазины, услуги фотографа, 1 основной ресторан (есть диетическое питание), 3 ресторана A la Carte (рыбный, итальянский, по предварительной записи, за неделю проживания посещение одного ресторанa 1 раз — бесплатно), 4 бара, 2 конференц-зала: 80 и 665 кв.м, на 80 и 900 чел., ТВ зал, интернет-кафе (платно), Wi-Fi (бесплатно, в лобби и у бассейна), 2 открытых бассейна, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет), детская анимация на русском языке, мини-диско, детские стулья в главном ресторане, микроволновая печь, нагреватель бутылок.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: 3 водные горки, анимация, турецкая ночь (1 раз в неделю), турецкая баня, сауна, амфитеатр, дартс, бочча, водное поло, пляжный волейбол, баскетбол, стрельба из лука, стрельба из пневматической винтовки, мини-футбол, аквааэробика, теннисный корт с бетонным покрытием (днём), мини-гольф, дискотека (вход), безмоторные водные виды спорта. Платно: массаж, пилинг, парикмахерская, теннисный корт (освещение, инвентарь), компьютерные игры, игровой зал, все виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • vindsērfings
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 295 номеров.

Istabās

Кондиционер, телевизор, спутниковое ТВ, сейф (платно), телефон, мини-бар (при заезде прохладительные напитки — бесплатно, пополнение — платно), ванная комната, фен, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: 6 раз в неделю, смена белья: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Mersindere mah. 3669. sok. No:2, Didim, Aydın, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 256 610 08 66, +90 252 825 90 90 Fax: +90 256 825 68 65
Tīmekļa vietne: Club Tarhan Serenity
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).