Viesnīca vienkārši pretīga! Jūs nevarat iet!

Rakstīts: 30 augusts 2021
Ceļošanas laiks: 22 — 29 augusts 2021
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Saistī bā ar ugunsgrē kiem Bodrumā un Marmarisā nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, ekskursijas apmaksas brī dī nebija daudz sliktu atsauksmju, tā s parā dī jā s gandrī z nā kamajā dienā pē c mū su rezervā cijas. Bet mē s nolē mā m doties, skaistu fotogrā fiju savaldzinā ti. Uzreiz jā saka, ka esam jau atpū tuš ies Bodrumā . Mē s zinā m jū ru. Tā pē c es domā ju, ka nav iespē jams pā rdot tū roperatora ceļ ojumu š ai viesnī cai ! ! ! Ja cilvē ks pē rk ekskursiju uz Egejas jū ru, uz 5 * viesnī cu un AI, tad viņ am ir kaut kā das cerī bas. Un daudzi Turcijā nav pirmo reizi un zina, ko viņ i sagaida. Mē s neesam ī paš i prasī gi tū risti, un 12 gadu atvaļ inā juma laikā Turcijā pirmo reizi rakstu atsauksmi. Jū s nevarat doties uz š o viesnī cu! Sā kot ar teritoriju, baseiniem, pludmali, pā rtiku - viss ir vienkā rš i pretī gi!
Interesantā kais ir tas, ka visi raksta par netī ru pludmali ar salauztiem sauļ oš anā s krē sliem, tā ir taisnī ba, bet jū ra arī ir š ausmī gi netī ra! Iekļ ū t tajā ir nereā li, netā lu no krasta ir apmē ram 1 metrs netī ras melnaļ ģ es, tas jau ir paš ā jū rā ! Baseini un teritorija vietā m salauzta, nav izmazgā ta, nicī gi ieiet. Bā ros AI gandrī z nedzird, ir alus un rakia, alu lej nolietotā s plastmasas glā zē s. visi dzē rieni lī dz 23.00. Viesnī ca ir pilnī gā nolaistā stā voklī .
Numurs, uzreiz uzstā jā m, dabū jā m jaunu, ar to viss kā rtī bā . Bet ē diens! Vakariņ ā s gaidī jā m ierasto grilu, gaļ u vai zivi, tas tā nav! Tikai neskaidras kotletes! Iznā ca izsalcis. Nā kamajā rī tā pirmajā tikš anā s reizē ar gidu viesnī ca tika mainī ta. Piemaksā jā m un pā rcē lā mies uz Bodrumu. Pateicoties tam, viņ i nesabojā ja savu atvaļ inā jumu. Nā kotnē mē s rū pī gā k lasī sim atsauksmes. Bet es kā rtē jo reizi nesaprotu tū roperatorus, kas š eit pā rdod ceļ ojumus! Kā pē c jums ir vajadzī gas problē mas ar tū ristiem, kuri jums uzticas jau daudzus gadus? Viesnī ca vienkā rš i pretī ga! Jū s nevarat iet!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu