Lieliska viesnīca par naudu, labs personāls, wi-fi visur

Rakstīts: 28 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 19 — 26 jūlijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Lieliska atraš anā s vieta, 45 minū š u attā lumā no lidostas. Lī dz Bodrumas centram ar autobusu 5 liras - 15 min.

Pludmalē ir maiga ieeja, pirmie 1.5 metri ir mazi akmeņ i, bet pie ieejas ir paklā ji, ī paš i. kurpes nav vajadzī gas. 35 sauļ oš anā s krē sli par brī vu, pā rē jais par pirkumu bā rā , nedē ļ u ne reizi neatradā m vietu, izģ ē rbā s speciā li. spilvenus un devos peldē ties. Jū ra pat jū lija beigā s izrā dī jā s auksta, tā pē c pludmale nebija ilga. Protams, jū ra visur netī ra, apakš ā daudz atkritumu un virsū gobiju maisi, tie bija blakus pludmalē s un brauca ar kuģ i pa lī č iem, tas pats, krā sa skaista, bet atkritumi ir alvas .


Telpas un teritorija ir lieliska: visā apkā rtnē aug ciprese, palma, banā ni, datums, laims, granā tā bols un daudz, daudz bugenviliju. Ļ oti krā sains un skaists. Teritorija ir kopta, pastā vī gi laistī ta, apgriezta un aplaupī ta.

Istabas: tī rs, visu laiku karsts ū dens, conder izcili neskaļ i, ļ oti mī ksti matrač i. Tī rī š ana ir lieliska ik pē c trim dienā m, var jautā t biež ā k, puisis ļ oti jauks, pā ris mū su jautā jumus atrisinā jis 5 minū tē s. Duš as ž eleja, š ampū ns viss ir.
Ē diens: 3-ki arī ir lielisks. Zivis reizi nedē ļ ā , vista katru dienu, augļ i: arbū zs, ā boli, apelsī ni. Mī ļ i tā -tā . Atradī si ko ē st. Alkohols: alus, vī ns, vē ž i, degvī ns neierobež oti no 10-23, lielajā s stikla un plastmasas glā zē s pie baseina.

Personā ls: kopumā forš s, nebija ne miņ as no tē jas, visi bija ļ oti draudzī gi, biež i vien karte neatvē ra durvis, 5x gā ja uz reģ istratū ru, turku valodā parā dī ja caur tulku, kas par problē mu, uzreiz iedeva ā rā jaunu.
Trī s baseini, trī s slidkalniņ i no 11-12 un 15-16 tika izslē gti pat pē c pusstundas.
Mums viss ļ oti patika, bijā m gan 4, gan 5-ke - Bitez ir zemā ks tikai ar ē diena daudzumu, bet, attiecī gi, cena ir 2.3 reizes zemā ka.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu