Jautājums o Bodruma

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
825 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Palīdziet man izvēlēties parastu 4 * viesnīcu Bodrumā atpūtai ar 2 gadus vecu bērnu. Mēs gribam lidot maija beigās, vai jūra joprojām būs auksta?
Palīdziet man izvēlēties parastu 4 * viesnīcu Bodrumā atpūtai ar 2 gadus vecu bērnu. Mēs gribam lidot maija beigās, vai jūra joprojām būs auksta?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2019-05-145 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар Vika284
Pēc ūdens temperatūras maijā
gaisa temperatūra +27-28, līdz +30
jūras ūdens temperatūra + 19-20 ,
Ja tie ir Gumbet, Bitez, Torba un Guvecinlik līči, tad jūras temperatūra ir + 20-21
Ja atklātā jūras zonā Akyarlar jūras ūdens temperatūra +18-19
Ir grūti ieteikt viesnīcas, ja nezināt savu budžetu.
Normāls solid 4* - Latanya Park Resort 4* Jaliciflikā un Dragut Point South Hotel 4* Turgutreisā, šajos rajonos ūdens temperatūra jūrā maija beigās ir +19-20
Costa Bitezhan Hotel 4 * Bitezā, kompakta viesnīca pirmajā līnijā ar savu pludmali un netālu no promenādes, viesnīca atrodas tuvāk cietai 3 *
ciets 4 * Charm Beach Hotel 4 * Akjarlarā, pirmā līnija, maigs saulriets, skats uz Kosas salu (foto no Ayarlar pludmalēm pirms 2 dienām)
аватар Vika284
Ir arī Gumbet, visur līcis un smiltis un ūdens labi sasilst, bet kā mīnuss ģimenēm ar bērniem, lielākā daļa 4* un 3* viesnīcu atrodas pie naktsklubiem. Bet ir pietiekams skaits tūristu, kuri šajā rajonā atpūšas ar bērniem.
Pēc izvēles, parkim ayaz hotel 4 *, pirmā līnija, smilšains saulriets, teritorija ir sakopta, ir rotaļu laukums, bērnu baseins. Bet mīnus 500 metri no viesnīcas klubiem
аватар rustalinaaaaa
Sezona Egejas jūras piekrastē sākas jūnijā, maijā jūra joprojām ir vēsa. Šādā gadījumā meklējiet viesnīcas ar iekštelpu baseiniem, ja plānojat ar bērniem.
аватар Vika284
ambrosia beach & spa hotel 4* pieklājīga kvalitāte 4* pirmajā līnijā Bitez līcī, ēdināšanas ziņā viss ir ļoti labi, ir bērnu baseins un iekštelpu baseins, rotaļu laukums, pludmales smiltis
bet viesnīca strādā tikai uz HB sistēmas, VISS nav
аватар DimaBud
Brīvdienām ar bērnu jūra būs auksta! Tikko atgriezāmies no Kemeras - nebija vairāk par 18, un Marmarisā bija vēl aukstāks !!!
аватар allapim
31. maijā atgriezās no Green Beach, ūdens silts!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bodruma
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl