Pati viesnīca nevelk uz 4 * ... Drīzāk uz 3-. Bet kopumā viņi bija apmierināti.

Rakstīts: 18 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 16 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 5.0
Viesnī cā ieradā mies ap 14:00. Uzreiz izsniedza rokassprā dzes un nosū tī ja pusdienā s. Ierodoties reģ istratū rā , mums jau iedeva kartes. Istaba. . . 1. stā vs, balkons ar izeju uz bā ru. Ja godī gi, mē s negā jā m sē dē t istabā . Duš a bija salū zusi, bet viņ i to mums salaboja. Gaisma nebija visur, kondicionieris, TV darbojā s. Mē s neredzē jā m nekā du tī rī bu. Tī rī ts katru dienu, bet slikti. Š ī iemesla dē ļ telpa š ķ ita nedaudz "novecojusi". Dvieļ i "maigi sakot" izdzī voja savu.
Viesnī cas teritorija, manuprā t, ir slikti uzturē ta. Baseini tiek tī rī ti, bet, piemē ram, tika salauzts tilts pā ri baseinam. Ne vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Daudz salū zuš u, briesmī gi matrač i. Uz jū ru izdevā s tikt tikai pē dē jā s dienā s. Tā kā bija vē trains, un ieeja jū rā ir akmens.
Personā ls: maz runā angliski, par krievu valodu klusē ju. Animā cija ir tikai nulle. Katru vakaru viena un tā pati mū zika, un daž i konkursi bē rniem (turku valodā ). Ļ oti garlaicī gi! Pē cpusdienā pā ris reizes redzē ju, kā viņ i spē lē š autriņ as. Viss! Katru vakaru animatori piedā vā ja doties uz diskotē ku. Bet ne jau katru dienu gribas kaut kur aizbraukt (uz priekš pilsē tu) un atgriezties 3-4 no rī ta). Es tikai gribē ju vismaz pasē dē t pie bā ra, klausī ties labu mū ziku, bet ak vai.

Virtuve izskatā s lieliski! Bija zivis un vista, daudz daž ā du salā tu, ē dienu, piedevu. Deserti 5. Augļ i arbū zi, plū mes, persiki, vī nogas. Pietika. Alkohols ir normā li. Brū vē ta tē ja un kafija no automā ta, sulas, ū dens jebkurā diennakts laikā . Man arī patika turku kafija. Bija 5 tū rē s. Mē s paņ ē mā m no gides anexa-Alise. Principā visiem patika, izņ emot Kosas salu. Tā ir krā pniecī ba, mē s neko tā du neredzē jā m, mē s vienkā rš i pavadī jā m daudz laika muitas kontrolei. Ī paš s paldies krieviski runā još ajai administratorei reģ istratū rā , kura strā dā ja vakaros, vienmē r palī dzē ja visos jautā jumos. Un personā ls (bā rs, ē damistaba, menedž eris Š ahī ns. Ļ oti uzmanī gs un draudzī gs). Secinā jums: garlaicī gi, netī ri...bet jū s varat atpū sties. Gribē tos, lai viesnī cas vadī ba sakā rtotu lietas, jo š ķ iet, ka viņ u neviens neskatā s.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu