Jautājums par viesnīca Latanya Park Resort 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
37 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es vēlos iegādāties ekskursiju uz šo viesnīcu septembrim, iepriekš rezervējot. Interesē laikapstākļi septembra pirmajā un otrajā pusē
Cik viesnīca ir piemērota jauniešiem, kāds kontingents, animācija, ēdiens, numuriņi, jūras temperatūra, izklaide viesnīcā un ārpus viesnīcas? Paldies.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2019-11-264 gadā atpakaļ
Atbildes  •  23
аватар Vika284
Septembris pēc laikapstākļiem ir viens no labākajiem atpūtas mēnešiem, jūra pēc vasaras silta un silta līdz septembra beigām +25-26, šogad bija nenormāli silts rudens, ka pat 10. novembrī bija līči +24
Viesnīca ļoti laba 4*, ēdiens izcils, numuriņi tīri, animācija tur vienmēr bijusi normāla
Viesnīcas priekšrocības ir tādas, ka tā atrodas vienā no tīrākajiem un zaļākajiem Bodrum Yalichiflik līčiem, mīnus, iespējams, jums apkārt nav nekas cits kā mežs un jūra, nav krastmalu, pāris mini veikaliņi netālu no viesnīcas. Viesnīcas priekšā ir pašvaldības autobusu pietura un dolmus, 20-25 minūtes un esat pilsētas centrā. Animācija organizē diskotēkas klubos.
Jauneklīgākais Gumbet rajons, kurā ir daudz klubu un bāru, blakus Gumbet atrodas blakus esošie Bitezas un Bardakči rajoni. Biteza arī ir labs rajons, principā līdz Gumbet klubiem var staigāt, vai arī ar taksi nav dārgi, plus Bitezā ir ļoti jauka promenāde.
аватар Fancase
Pēc atsauksmēm neapmierinoša viesnīca...
Un pēc laikapstākļiem, nu, kā paveicies, Bodruma nav Antālija.
аватар vedrogvozdey
Vika, liels paldies. Un kā ar kontingentu, nesaki man? Vai tiešām pašā viesnīcā vakaros ir skumji vai ir vismaz kaut kāda izklaide? Un kas ir iekļauts ultraall, vai jūs zināt?
аватар vedrogvozdey
Fancase, kāpēc blāvi? Viktorija iepriekš rakstīja, ka ļoti labs četrinieks.
аватар Vika284
vedrogvozdey ir viena no manām iecienītākajām viesnīcām, personīgā pieredze, apmeklējot viesnīcu. Istabas man vienmēr patikušas, vienīgais mīnuss ir ne pārāk labs fēns istabā.
Tur man patīk, ka ir tīrs līcis un plus pretī melnajai salai un Oraka salai, kur nokrita meteorīts un ūdens tur ir tirkīzzils (foto).
animācija tur vienmēr cenšas sarīkot disko tūres uz Gumbet klubiem, tāds pasākums ir 3-4 reizes nedēļā.
vedrogvozdey ir mīts par tiem, kas septembrī nav bijuši Bodrumā un Marmarisā, Bodrumā + Kušadasi + Marmarisā ir auksti, jo šī ir Egejas jūras piekraste. Bet Bodruma praktiski ir Egejas jūras piekrastes dienvidu punkts, kas ir vairāk nekā 2 reizes lielāks par Antāliju. Un jā, kaut kur Bozcaada salas rajonā, reģiona ziemeļu punktā, ūdens temperatūra jūrā septembrī būs + 23-24, lai gan šogad tā bija augstāka
аватар vedrogvozdey
Oho, cik skaists ūdens. Vai tur ir iespējams peldēties vai arī tā ir maksas pludmale? jūra + 23-24 man nav ļoti silts. Un ja septembra pirmajā pusē, iespējams, būs labāk nekā septembra beigas? Es nekad neesmu bijis pie jūras Turcijā, es nevēlos doties uz Antālijas piekrasti, es gribu doties uz Egejas jūru))))
Uz animācijas rēķina vairāk interesē, ko darīt vakarā viesnīcas teritorijā, nevis iet uz klubiem.
аватар Vika284
Ja vēlaties jauniešu brīvdienas, tad tas ir Gumbet un Bitez, bet nav tādas dabas kā Yaliciflik.
Gumbetā mans pārskats par vienu no viesnīcām https://www.turpravda.ua/tr/bodrum/royal_asarlik_beach_hotel_spa-h18838-r268207.html#_
аватар vedrogvozdey
Sapratu, paldies. Joprojām neatbildēji, vai Latānijas teritorijā vakarā ir ko darīt vai nav?
аватар Vika284
Latānijai ir sava privātā pludmale pirmajā līnijā, visi saulessargi un sauļošanās krēsli un matrači sauļošanās krēsliem ir bez maksas, viņiem bija tikai pludmales dvieļi pret drošības naudu.
Kara Adā un Orakā notiek jūras ekskursijas, fotoattēlā, kas uzņemts viesnīcas pludmales labajā pusē, var redzēt nelielu jahtu aiz ūdens motocikliem, parasti no šīs vietas viņi jūs ved jūras ekskursijā pa salām.
jūra +23-24 septembrī Bozcaada sala atrodas vairāk nekā 500 km attālumā no Bodrumas Egejas jūras reģiona ziemeļos.
Atkārtoju līdz septembra beigām + 25-26 ūdens Bodrumas līčos. Tā rudens bija nenormāli silts, tā ka ūdens temperatūra jūrā septembrī bija +27, bet novembra sākumā +24.
аватар Vika284
Vakarā izrāde, ko veido animatori, un vienkārši pasēdēt pie jūras vai bārā ar citiem viesiem. Viesnīcas platība nav liela.
аватар Vika284
Ja klubi maz interesē, bet vakarā jāiziet pastaigāties un jauka liela promenāde ar kafejnīcām un restorāniem ir Turgutreis rajons. No šīs teritorijas krastmalas un no visām pludmalēm ir redzamas Grieķijas salas Kos Pserimos Kalymnos Leros, Kos ir ļoti labi redzama. Skaistākie saulrieti, kas salīdzināmi ar Santorini saulrietiem, ir Turgutreis
аватар Vika284
Saulriets Turugtreisā ar skatu uz Grieķijas salām
аватар vedrogvozdey
Es jau gribu uz turieni
Vai ir ekskursijas uz Grieķijas salām? Vai var nokļūt tajā pašā Santorini?
аватар lupanarius
Tur labs laiks. Ļoti silts, bet vairs ne tveicīgs karstums. Arī jūra ir patīkama, ūdens nav super silts, bet peldēšanai ideāls.
аватар Vika284
No Bodrumas un Turgutreis katru dienu prāmji kursē uz Kosas salu, 25-30 minūtes jūs atrodaties salā. Atsevišķās dienās kursē prāmji uz Rodu, Symi un Kalymnos
Jūs varat doties paši, pērkot biļetes un apskatīt apskates vietas paši un atpūsties uz salas, no rīta tur un vakarā atpakaļ. Ekskursiju var nopirkt, īsti neiesaku.
Laika ziņā visrentablākā un garākā uz salas, ja vienas dienas biļete turp un atpakaļ ir Kosa, tā maksā 22-25 USD
Visinteresantākā, daudz atrakciju, interesantas un neparastas vietas ir Rodas sala, tā ir dārgāka par 40-55 USD un ceļā aizņem 2,5 stundas.
100% līdzīgs Itālijas Amalfi piekrastei ir Symi, kura laiks ir 1 stunda 40 minūtes
аватар Vika284
Uz Santorini var nokļūt, tikai ar pārsēšanos Kosas salā, apmēram 6 stundas un 37 eiro minimālā biļete uz Blue star
аватар klichko
"Blāva viesnīca" trulam pūlim. Pts mājīga, mājīga un garšīga viesnīca. Iepriekš parasti bija PS labākais. Septembra sākumā bija uzticamāk, tur septembra beigās ieskrēja aukstajā jūrā. Nu, auditorija ir atkarīga no cenas. Ja ir kāda bumba, kuru savienojumam patīk palaist, nebrīnieties par zemas klases publiku. Tāpēc labāk doties septembra pirmajā pusē
аватар vedrogvozdey
Es īsti nesapratu, ko tas nozīmē - "Blāva viesnīca" blāvai publikai. It kā viss ir skumji vai tā ir tāda ņirgāšanās?
аватар selik1954
vedrogvozdey
Tas viss ir atkarīgs no jūsu prioritātēm. Mēs dzirdējām tikai labas atsauksmes (no "dzīvajiem" cilvēkiem) par šo viesnīcu, bet mēs tur nebrauksim, jo. mums nepatīk "ārzemnieki", bet mums patīk, ja mums ir vieta, kur iet aiz vārtiem, lai izkratītu olinkus.))) Katru reizi sēdēšana dolmušā arī nav priekš mums. Es domāju, tas ir atkarīgs no jums. Septembra otrajā pusē vēlams doties uz līča viesnīcām, jo. vējainā Egejas jūra tādās vietās kā Turgutreis, Akyarlar var sagādāt rudens pārsteigumus. Kas attiecas uz sabiedrību, es nedomāju, ka naudas maisi uzvedas labāk nekā cilvēki, kas meklē bumbu. Mēs esam redzējuši visus...
аватар klichko
Es īsti nesapratu, ko tas nozīmē - "Dim hotel"
==========
Tikai reaģējot uz traku komentāru. Viesnīca ir brīnišķīga
аватар vedrogvozdey
Tātad jūs ieteiktu šo viesnīcu, vai ne?
аватар Vika284
Jā, Latanya ir laba viesnīca, to no vēja noslēdz melna sala, bet tur nav kur iet, tuvumā nav ne uzbērumu, ne promenādes
Turgutreis ir labs apgabals, kur palikt, taču tā ir atklāta jūra. Vai šī Turgutreis sākuma daļa ir nedaudz slēgta, ir Kadekalesi rajons (viesnīcas Yasmin, Kadikale, Sianji)
Bodrumas siltie līči ir zaļajā zonā, bet tāds stāsts, ka tālāk par viesnīcu nav kur tikt
Bodrumas siltie līči bez īpašas dabas, bet ir krastmalas, ir dzīve ārpus viesnīcas, tuvu pilsētas centram un ar interesantām vietām Bardakci, Gumbet, Bitez
аватар vedrogvozdey
Vika284, vēl domāju, varbūt varat ieteikt kādas vēl viesnīcas Bodrumā, Marmarisā septembra sākumā, lai jūra silta, laba viesnīca ar jautru animāciju, budžets 10-11 dienas divatā uz augšu līdz 1200 jums. Paldies.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Latanya Park Resort 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl