Azure By Yelken Hotel 5*– Atsauksmes

28
Novērtējums 7.110
№18 viesnīcas reitingā Bodruma
7.2 Numurs
6.9 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.6 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 2016. gadā, pēdējais renovācija veikta 2018. gadā. Sastāv no vienas 4 stāvu galvenās ēkas un vienas 4 stāvu piebūves ēkas. Viesnīca atrodas jūras krastā, kūrortciemā Turgutreis. Neliela mājīga teritorija, plaši numuriņi, smilšu pludmale. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām, arī ar bērniem.Vairāk →
аватар ANCHO1SEN
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
1. Atraš anā s vieta: atrodas 3 km. no Turgutreis ciema. No viesnī cas vispā r nav kur atstā t, un lī dz paš am ciematam var nokļ ū t vai nu ar dolmuš u, kura pietura atrodas 500 metrus no viesnī cas, vai ar taksi (cena ap 20 lirā m). 2. Teritorija: nav liela, nekā ī paš i skaista tajā nav. … Tomēr ▾ 1. Atraš anā s vieta: atrodas 3 km. no Turgutreis ciema. No viesnī cas vispā r nav kur atstā t, un lī dz paš am ciematam var nokļ ū t vai nu ar dolmuš u, kura pietura atrodas 500 metrus no viesnī cas, vai ar taksi (cena ap 20 lirā m).
2. Teritorija: nav liela, nekā ī paš i skaista tajā nav. Pie baseina ir grū ti paņ emt sauļ oš anā s krē slus, tukš i ir tikai agri no rī ta, gandrī z vienmē r ir brī vi pie jū ras un uz mola. Akvaparks atrodas otrajā lī nijā ar debī lu darba laiku no 10:00 lī dz 12:00 un pusdienlaikā no 14:00 lī dz 16:00. ļ oti karsts.
Pludmale ir diezgan š aura ar akmeņ ainu ieeju ū denī .
3. Istabas: mums bija galvenajā ē kā.3 stā vā , stā voklis ir noguris, bet viss darbojas. Televizors ir moderns, droš i var ņ emt lī dzi zibatmiņ as. Tī rī š ana ir tik un tā , vairā k izskata dē ļ . Gultas veļ a tika nomainī ta 5. dienā , tikai pē c tam, kad par to tika paziņ ots viesis Eleonora (viņ a vienī gā runā krieviski). Ierodoties mini bā rā , ir 6 kā rbas sodas, 2 sulas iepakojumi un 2 mazas pudeles minerā lū dens, tē jkanna un kafijas un tē jas maisiņ i. Papildiniet tikai minerā lū deni un tē ju, kafiju.
Eiropieš iem ir atseviš ķ a ē ka, tai ir lielā kas telpas un daudz labā ks stā voklis.
4. Ē diens: pilnī ga muļ ķ ī ba. Tas vienmē r ir, bet ir) tas nav vē lams. No gaļ as pā rsvarā vistas, ja ir jē ra vai liellopa gaļ a, tad tā ir maltā s gaļ as vai kotleš u veidā . Reizi 11 dienā s uz grila bija jē rs, tas tika izdalī ts pa daļ ā m, un š ī s porcijas bija infernally redneck. Ko neapē dā m no vakariņ ā m, to ē dam nā kamajā dienā salā tu vai karstu kalaš meri veidā . Zivis visa ir sasalusi. Siers 2-3 veidi. Turcijai nav kauns olī vu, ē damo, tā pē c parasti ir viena veida, izvē les. Pē c saprā tī gas garš as gaļ as rindas kā pie deputā tu padomes. Augļ u apelsī ni, nektarī ns, bumbieri, arbū zs; reti - vī nogas, sasmalcinā ts banā ns. Dā rzeņ i tomā ti, gurķ i salā tu veidā , maz mē rces. Svaigs apelsī ns 2 eiro.
Alkoholisks: alus viena veida tuborgs, garš o tik un tā (hoegaarden mī ļ otā jiem nospļ auties). Alkohols ir viss vietē jais, par furgonu dolā ru parā dī sies š ņ abis Absolut, un es to izdzē ru. Pina colada kokteiļ i 8 eiro, mohito vispā r nav.
Kafija no automā tiem, pie diviem bā riem ir graudi.
Netā lu no pludmales ir diennakts uzkodu bā rs, kurā ir briesmī gi burgeru pī rā dziņ i, frī kartupeļ i un nepietiekams uzturs ar galveno ē damistabu. Joprojā m ir salds un nedaudz augļ u. Ir cepts kartupelis folijā , kā man visē damā kais.
Ī sā k sakot, grub lī meņ a bū da ar vē deru.
Ala carte lieliska apkalpoš ana, ē diens nedaudz labā ks par galveno. Vispā r labi.
Reiz bija labas vakariņ as, kad ieradā s tū res aģ enti un visur skrē ja ar kamerā m : )
5. Mini klubs: lieliski, viņ i patieš ā m rū pē jas par bē rniem. Man tas ir labā kais š ajā viesnī cā .
6. Animā cija pieauguš ajiem: tipiska, vidē jā Ē ģ iptes lī menī .
7. Pati jū ra jū lijā ir ap 22 grā diem, tik veldzē još s.
8.11 dienas vienreiz salū za baseins un divas reizes tika atslē gts ū dens, es visu saprotu, bet kad tu viesnī cā stā vi pankū ka izziepē ta duš ā un ū deni atslē dz, tas nav patī kami, maigi sakot , bet reģ istratū rā atbild, piedod draugs, viņ i salabo, pē c 40 minū tē m. ietvers .
Ja cena par to ir Sundance vai Kairaba lī menī , vai vē lams zemā ka, tad var braukt, ja gribas vairā k, ir daudz interesantā kas iespē jas, turklā t paš ā Bodrumā .
аватар Svetlana96009
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Otro gadu atpū š amies š ajā viesnī cā , mums viss atbilst mū su "mammas un bē rna" formā tam. Teritorija nav liela, bet viss ir, un galvenais, tī ra piekraste. Varu droš i atstā t bē rnu teritorijā , zinot, ka viņ š nekur nepazudī s, jo viss ir blakus, man tas der. … Tomēr ▾ Otro gadu atpū š amies š ajā viesnī cā , mums viss atbilst mū su "mammas un bē rna" formā tam. Teritorija nav liela, bet viss ir, un galvenais, tī ra piekraste. Varu droš i atstā t bē rnu teritorijā , zinot, ka viņ š nekur nepazudī s, jo viss ir blakus, man tas der. Viesnī ca ir piemē rota ģ imenē m ar bē rniem. Ā rpus viesnī cas negā jā m ne pagā juš o, ne š oreiz, par to, kas ir tuvumā , neko nevaru pateikt.
аватар Alena121657
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š o viesnī cu mums ieteica aģ entū ra. Iedzī vojā mies ā tri un bez problē mā m. Teritorija diezgan zaļ a, viss sakopts, skaisti, pastaigas attā lumā no vietē jā ciemata. Tur var ē st un atpū sties. Internets normā ls, ķ ē ru gan istabā s, gan pa visu teritoriju. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu mums ieteica aģ entū ra. Iedzī vojā mies ā tri un bez problē mā m. Teritorija diezgan zaļ a, viss sakopts, skaisti, pastaigas attā lumā no vietē jā ciemata. Tur var ē st un atpū sties. Internets normā ls, ķ ē ru gan istabā s, gan pa visu teritoriju. Ē diens arī ok. Animā cija ir laba. Vē los arī ieteikt izmē ģ inā t ū dens sporta veidus š ajā viesnī cā : braukt ar motocikliem, laivā m, peldē t uz salu. Tas ir naudas vē rts.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu galvenokā rt izmaksu dē ļ . Salī dzinot ar citā m viesnī cā m, cena bija ļ oti pieņ emama. Mū s ieveda milzī gā pulkā uz viesnī cu un pū lis jau bija klā t, tad reģ istrē š anā s bija ilga. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu galvenokā rt izmaksu dē ļ . Salī dzinot ar citā m viesnī cā m, cena bija ļ oti pieņ emama. Mū s ieveda milzī gā pulkā uz viesnī cu un pū lis jau bija klā t, tad reģ istrē š anā s bija ilga. Un viss š is pū lis velk vadī tā jus ā tri nokā rtoties. Mē s atstā jā m somas un vienkā rš i devā mies atpū sties. Pē c tam mū s pasauca, iedeva atslē gas un klusiņ ā m devā mies uz istabu. Mums nebija nekā du problē mu ar izmitinā š anu. Mums ar sievu bija istaba, kas š ķ ita normā la, lai gan kā du dienu seifs aizcirtā s ar visiem mū su dokumentiem, tad viņ i atnā ca mums to atvē rt. Un vecā kiem istabā bija problē mas ar kondicioniera darbī bu un vai nu duš a vai tualete tecē ja un ū dens nemitī gi krā jā s uz grī das, ne visai patī kami. Apkalpoš ana numurā ir vienkā rš i briesmī ga, parasti neesmu izvē lī ga, bet uzkopju ik pē c 3 dienā m, nemainu dvieļ us un palagus, pretī gi. Viesnī cas teritorija manuprā t ir maza, nav kur staigā t. Animā cija ir ļ oti vā ja, bet sezonas sā kumam var vienkā rš i nepietikt laika. Mē s devā mies uz pilsē tu, bet pa viesnī cu daudz nestaigā jā m. Ar ē dienu nav nekā du problē mu, viss ir labi, garš ī gi, bija no kā izvē lē ties. Uzkodu bā rs bija atvē rts visu diennakti. Wifi bija pieejams gandrī z visur.
аватар luda_kyzina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika atpū ta š ajā viesnī cā , arī nā kamgad apsvē rsim. Ē dieni 12+, ē diena pā rpilnī ba, kas nebeidzas. ) akrobā ti un kaut kā da turku grupa, kas 20 minū tes noskaņ oja savus instrumentus, nu viņ i nesagaidī ja sava priekš nesuma rezultā tu (((Mū zika ir turku visas dienas garumā , un man ļ oti gribē jā s Latī ņ amerikas dejas (it ī paš i vakaros. … Tomēr ▾ Man ļ oti patika atpū ta š ajā viesnī cā , arī nā kamgad apsvē rsim. Ē dieni 12+, ē diena pā rpilnī ba, kas nebeidzas. ) akrobā ti un kaut kā da turku grupa, kas 20 minū tes noskaņ oja savus instrumentus, nu viņ i nesagaidī ja sava priekš nesuma rezultā tu (((Mū zika ir turku visas dienas garumā , un man ļ oti gribē jā s Latī ņ amerikas dejas (it ī paš i vakaros. ) Ej pa krastmalu 20 minū tes lī dz pilsē tai, kur ir tirgus, veikali, atgriež oties ar skaudī bu skatī jos uz viesnī cā m kur bija diskotē kas ar Latī ņ amerikas mū ziku. LŪ DZU UZMANĪ BU. Jū s esat forš i!!! ! Iesakā m draugiem. )
Array Array Array
аватар marinchuk90
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū roperatora ieteikuma, bet lē mumu pieņ ē mā m paš i, skatī jā mies vē rtē jumus un atsauksmes. Izlī guma dē ļ nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Mē s ieradā mies 20:50, mums piedā vā ja iet vakariņ ā s, jo restorā ns bija atvē rts vē l 10 minū tes (tas ir +). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c tū roperatora ieteikuma, bet lē mumu pieņ ē mā m paš i, skatī jā mies vē rtē jumus un atsauksmes. Izlī guma dē ļ nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Mē s ieradā mies 20:50, mums piedā vā ja iet vakariņ ā s, jo restorā ns bija atvē rts vē l 10 minū tes (tas ir +). Kad rezervē jā m tū ri, tū roperators norā dī ja, ka esam jaunlaulā tie, viņ š jokoja, ka, iespē jams, gaida istabā pē c š ampanieš a vai augļ iem, kā daudzā s viesnī cā s. Haha)) mē s bijā m apmetuš ies pirmajā stā vā ar skatu uz krū miem invalī du istabā . Š ī ir alva! ! ! Pat gultas ir 2 atseviš ķ as))) mē s esam MEUSMĒ NEŠ I, kā tas iespē jams? ? ? Sā kotnē ji vienkā rš i prasī ja, lai mū s pā rceļ , vismaz neesam invalī di, bet mums teica, ka nav brī vu numuriņ u, viesnī ca pilna, Rezultā tā X € un bijā m istabā ar skatu uz jū ru, bet gultas vē l bija atseviš ķ i, es jokoju, varbū t vī rs reģ istratū rā jautā ja. Serviss cietam 4. Ē diens 5+, gaļ a, zivis, moriki, augļ i ir daudz. Jautā jums ir tikai par alkoholu, viesnī ca ir ultra, bet importa alkohola nav vispā r, kad pajautā neviens nerunā angliski (tikai turku, un es klusē ju par krievu valodu). Puiš i, tas nav ultra, kā gan? Kamē r vē l atpū š amies, paskatī simies, kas notiks tā lā k, kopumā viesnī ca ir laba. Ko uzlabot: 1) pieeja norē ķ inā š anā s 2) ja ultra, tad lū dzu ievē rot š o sistē mu.
Бассейн Сыры Хорошо что были готовы к ультра)) Море Закат Пляж
аватар vitol1976
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nu ne 5 zvaigznes 4 ka vidē ji. Kas mums patika: jauka pludmale Vistī rā kais ū dens Saulrieti ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi : ) Labs ē diens, daž ā dī ba Un garš ī gi, gaļ a, zivis un daudz kas cits. Tu noteikti nepaliksi izsalcis : ) Istabas ir labas. … Tomēr ▾ Nu ne 5 zvaigznes
4 ka vidē ji.
Kas mums patika:
jauka pludmale
Vistī rā kais ū dens
Saulrieti ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi : )
Labs ē diens, daž ā dī ba
Un garš ī gi, gaļ a, zivis un daudz kas cits.
Tu noteikti nepaliksi izsalcis : )
Istabas ir labas.
Varbū t viss : )
Tad ir brī ž i. . .
Istabu uzkopš ana, kā jau katru dienu,
Bet b...š ī ir pirmā viesnī ca, kur viņ i ielauž as tavā istabā (kad karā jas zī me NETRAUCĒ!!! ! ) un tā vairā kas reizes.
Starp citu, kauls uz grī das pie gultas gulē ja visu atvaļ inā jumu : )
Restorā ns
Viss bū tu labi, bet daž reiz trauki nav ī paš i tī ri (man bija jā izvē las)
Ne pā rā k tī ras drē bes pavā riem.
Tī rī ba pludmalē un pantone ir relatī vi, un protams dvieļ i uz sauļ oš anā s krē sliem......tas ir pi.....ja izbrauci 10:00 tad vietu nav : ( visur rezervā cijas.
animā cija-skumjas
Par š o naudu var atrast augstā ka lī meņ a viesnī cu. .
Prieks par klimatu : )
Bez svelma karstuma, sauss.
Pirmā s 4 dienas vakarā bija forš i, var pat uzvilkt blū zi.
Ja uz daudz ko piever acis, tad atvaļ inā jums izdevā s, jū ra nogludina trū kumus : )
Bodrumā noteikti atgriezī simies, bet ne š ajā viesnī cā .
аватар evabr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imenes brī vdienas 2 pieauguš ie un bē rni 10 gadi un 1.10 gadi. Teritorijā viss ļ oti tī rs, daudz apkalpotā ju, pastā vī gi tī ra, mazgā , tī ra utt. Visi ir ļ oti draudzī gi, bet nav uzbā zī gi. Apstā dī jumu par maz, teritorija maza. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas 2 pieauguš ie un bē rni 10 gadi un 1.10 gadi.
Teritorijā viss ļ oti tī rs, daudz apkalpotā ju, pastā vī gi tī ra, mazgā , tī ra utt. Visi ir ļ oti draudzī gi, bet nav uzbā zī gi. Apstā dī jumu par maz, teritorija maza.
Mē s ieguvā m istabu ar labu atraš anā s vietu galvenajā ē kā , bija kluss un saulains vakarā . Vietas ir pietiekami, man likā s vairā k nekā.20 metri. Pē c pieprasī juma tika nodroš inā ta bē rnu gultiņ a. Vecā kais gulē ja uz saliekamā krē sla. Mē beles normā las, santehnika arī kā rtī bā , tikai paklā js nolietots. Zem vannas bija sū ce, sū dzē jā s istabenei, pē c stundas ieradā s saimnieks un visu salaboja.
Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a katru dienu, gulta ik pē c 3 dienā m.
Viesnī cā bija deklarē ta UAL, bet man likā s, ka nav nekā da ultra. Mini bā rs istabā ir bez maksas, bet netiek papildinā ts, daļ ē ji tika papildinā ts 1 reizi, prasī jā m, istabene teica, ka nedrī kst. Turku alkohols, importa alkoholu neesmu redzē jis, varbū t tas bija kaut kur tvertnē s, ī paš i neprasī jā m. Alus Tuborg, ar riekstiem, balts un rozā vī ns ir labs, sarkans ne pā rā k labs - arī Turcija, liets no pudelē m. Ir kokteiļ i, apmē ram 10 pieauguš ie un 3 bē rni. Sula no maš ī nas, ne gluž i UPI, bet ne gluž i dabiska, kā nektā rs. Fresh ir samaksā ts - es biju pā rsteigts, man likā s, ka tas ir ultra bezmaksas.
Saldē jums iepakots 4 veidu pa dienu - garš ī gi.
Kopumā ē diens ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Bē rnu bufete nav nekā di iezī mē ta, vienkā rš i uz atseviš ķ a galda pusdienlaikā un vakarā var atrast tvaicē tas zivis, rī sus, ceptus un sautē tus dā rzeņ us, gaļ u u. c. Diē tiskajā stū rī tī bija 2 ē dieni - vā rī ti dā rzeņ i, zivis vai gaļ a vai rī si - tie ir pilnī gi bez sā ls un garš vielā m. Mums ļ oti pietrū ka diē tiskā s zupas vai vismaz buljona - vispā r bū tu super. Un tā zupas bija 3x dienā , bet š ausmī gi piparotas - bē rniem tā s neder, bet nebija apbē dinā tas, bija vē l daudz kas cits.
Dorado zivis, jū ras asaris, skumbrija, mī dijas - grilē tas, sautē tas u. c. garneles, kalmā ri, sarkanā s zivis, brē tliņ as - bija iekš ā
uzkodas. Gaļ a - vista, tī tars, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, aknas. Visu veidu dā rzeņ i, augļ i - ķ irš i, vī nogas, aprikozes, apelsī ni, greipfrū ti, nektarī ni, melones, arbū zi, kivi, plū mes.
Esam ļ oti apmierinā ti ar ē dienu galvenajā restorā nā . Ž ē l, ka bē rniem lī dz 1.5 gadu vecumam nekas nav nodroš inā ts, lai gan tā du ir diezgan daudz. Nav burciņ u. Nav blendera vai mikroviļ ņ u krā sns. Piena putras nav, 3 dienas bija auzu pā rslas ar pienu un tā tikai musli un piens atseviš ķ i. Bet esam uz kopī ga galda, mū s tas neskā ra.
Ū dens pudelē s ir visur, airans arī krū zē s.
Alacarte turku un zivis, mē s bijā m turku valodā - sajukums. Galdiņ i uz jumta, skats skaists, bet tas tā . Atmosfē ra nav restorā na, bet kaut kā da ē stuve, viesmī ļ i ietinuš ies, ejot kustina galdus, skraida apkā rt, nav laika pasniegt, ē diens nav garš ī gs, vispā r muļ ķ ī bas Es to neiesaku.
Pludmale kopta, sakopta, pietika sauļ oš anā s krē slu, volejbola, vakarā ū denspī pe. Ieeja ir maiga, ū denī sastop smiltis, oļ i. Piestā tne ir skaista ar sauļ oš anā s krē sliem, ir ū dens aktivitā tes. Ū dens ir tī rs, 23-25 ​ ​ grā di. Klimats super, jū ras vē jš nav karsts un nav mitrs. Skaista krastmala, vakarā var pastaigā ties, ir veloceliņ š . Lī dz Turgutreis 30-40 minū tes kā jā m vai dolmush 10 minū tes. Tirgus sestdienā s.
Animā cija ir diezgan vā ja, bet mums tā ī sti nebija vajadzī ga. Ir mini klubs, izklaides bē rniem vecumā no 4-7 gadiem, galvenokā rt rotaļ u laukums. Ir vakara izrā des no 22 lī dz 23, gā ja pā ris reizes. Amfiteā tris ir mazs, viņ i nā k no kaimiņ u viesnī cā m, tur nav animā cijas.
аватар jizhachok1988
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s tagad esam š eit. Izgā jā m cauri tū roperatoram Tez Tour. Lidojums izdevā s ideā li, transfē rs nepievī la. Nokā rtots uzreiz pē c ieraš anā s (12 dienas), numurs nebija gaidī ts. Kontingents: burtiski vairā kas ukraiņ u, krievu ģ imenes atseviš ķ os eksemplā ros (tā s var atpazī t pē c dusmī ga saš utuma, ka darbinieki nesaprot krievu valodu, un bē rnu lamā š anā s vietnē ). … Tomēr ▾ Mē s tagad esam š eit. Izgā jā m cauri tū roperatoram Tez Tour. Lidojums izdevā s ideā li, transfē rs nepievī la. Nokā rtots uzreiz pē c ieraš anā s (12 dienas), numurs nebija gaidī ts.
Kontingents: burtiski vairā kas ukraiņ u, krievu ģ imenes atseviš ķ os eksemplā ros (tā s var atpazī t pē c dusmī ga saš utuma, ka darbinieki nesaprot krievu valodu, un bē rnu lamā š anā s vietnē ). Personā ls, starp citu, gandrī z nesaprot krievu valodu (varbū t tikai daž i), gandrī z visi saprot angļ u valodu, ir arī tā di, kas runā tikai turku valodā (bet tas ir vairā k kafejnī cā s un veikalos ā rpus viesnī cas).
Ē diens: viss kā rtī bā , lī dz nebija problē mu ar vienmuļ ī bu. Mē s vienmē r izbraucam pilni. Vienmē r vista, tī tars, zivis. Viņ i gatavo garš ī gi.
Istaba: tī ra, ne jaunā kā , bet pē c iespē jas izremontē ta. Viss darbojas, nekas neplī st, vannas istaba tī ra.
Jū ra: pū š vē jš , tā pē c nav ī paš i mierī gs. Iebraukš ana jū rā - oļ i (bet ir speciā las konstrukcijas ar margā m, lai tiktu garā m akmeņ iem), tad smiltis, Ieeja maiga, sekla, kas ir pluss, kad esat kopā ar bē rnu.
Animā cija: š ī nav Antā lija vai Kemera, š eit nav tik plaš as un bagā tī gas animā cijas. Tomē r ir bē rnu klubs (š autriņ as, mini golfs, futbols, galda spē les, diskotē kas). Pieauguš ajiem - ū denspolo, volejbols, vakaros neliela š ova programma.
Lī dz š im esam ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos. Viesnī ca ir maza, bet, manuprā t, ir pelnī jusi savas 5 zvaigznes.
аватар 7652539
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju kopā ar ģ imeni maija beigā s viesnī cā Grand Park Bodrum 5 *. Man patika viss viesnī cā , istabiņ a skaista (mums tika dots skats uz jū ru). Tī rī š ana katru dienu. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, deserti lieliski. Jū ra ir tī ra, visiem paķ eram sauļ oš anā s krē slus. … Tomēr ▾ Biju kopā ar ģ imeni maija beigā s viesnī cā Grand Park Bodrum 5 *. Man patika viss viesnī cā , istabiņ a skaista (mums tika dots skats uz jū ru). Tī rī š ana katru dienu. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs, deserti lieliski. Jū ra ir tī ra, visiem paķ eram sauļ oš anā s krē slus. Ir krieviski runā još s personā ls, vienmē r ā tri un palī dz. Bē rnam arī patika animā cija, ar viņ iem strā dā , spē lē spē les (š autriņ as, mini golfs), vakarā ir bē rnu diskotē ka un animā cija, dzī vā mū zika visiem. Jū ra vē sa tī ra, uzmundrinoš s ū dens, kas no rī ta pusdienlaikā uzsila un negribē ja iet ā rā . Wi-Fi ķ er visā teritorijā . Vakarā var pastaigā ties pa krastmalu. Pā rē jais izdevā s, visiem iesaku.
Parādīt vairāk »


iemiesojums antala
Gribētos redzēt atsauksmes, kas tapušas pirms nepilniem 2 gadiem.Varbūt kāds bija pagājušovasar vai šogad maijā? Rakstiet,citādi atsauksmes sliktas,bet varbūt kaut kas jau ir mainījies.Izvēlamies starp šo Virjin Bodrum hoteli.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums selisita
laikapstākļi septembra beigās Bodrumas kūrortā
15 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель открыт в 2016 году, последняя реновация проведена в 2018 году. Состоит из одного 4-этажного здания Main Building и одного 4-этажного здания Annex. Отель находится на самом берегу моря, в курортном поселке Тургутрейс. Небольшая уютная территория, просторные номера, песчаный пляж. Подходит для спокойного семейного отдыха, в том числе с детьми.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта Миласа Бодрума, в 237 км от аэропорта Измира, в 220 км от аэропорта Даламана, в 22 км от центра Бодрума, в поселке Тургутрейс, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем. Заход в море – песок, пирс. Пляжные полотенца по карточкам (бесплатно). Бар на пляже (бесплатно), душ, кабина для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, чистка обуви (платно), услуги по глажке одежды (платно), ежедневная уборка номера, room service (круглосуточно, платно), услуги фотографа (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 3 ресторана – 1 основной ресторан, 2 ресторана a la carte (рыбный и турецкий – по предварительной записи, платно), 4 бара, 4 бассейна – 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева), 200 и 450 кв. м, бассейн с горками с пресной водой (без подогрева), 150 кв. м, 2 горки, 1 крытый бассейн 155 кв. м, у бассейна: зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), полотенца (депозит), 1 конференц зал (170 кв. м), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне 10 кв. м, детская секция в крытом бассейне 15 кв. м, 2 водные горки, мини-клуб (4-12 лет), детская площадка в мини-клубе, игровая комната, детская анимация на русском языке, мини-диско, детское меню (обед и ужин).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: 2 водные горки, библиотека, анимация на русском языке, живая музыка (1 раз в неделю), амфитеатр, дартс, пляжный волейбол, аквааэробика, дискотека (вход, напитки платно). Платно: игровой зал, водные виды спорта, школа дайвинга, массаж, салон красоты, парикмахерская.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 232 номера:

152 Standard Rooms (22-25 кв. м), максимальное размещение – 2+1,3 чел.

54 Deluxe Rooms (22-25 кв. м) – в дополнительном здании, индивидуальный кондиционер, c видом на море, макс. 2+1,3 чел.

24 Superior Rooms (45-50 кв. м) – однокомнатный номер, макс. 4 чел.

3 Handicap Rooms (28 кв. м) – номера для людей с ограниченными физическими возможностями.

Istabās

Ванная комната (душевая кабинка), совмещенная с санузлом, фен, прямая телефонная линия, мини-бар, набор для чая и кофе, Wi-Fi, сейф, спутниковое ТВ и кондиционер.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Peksimet Mah Bozdağ 12. Sokak No:7/1 Kadıkalesi Mevkii, 48100 Bodrum/Muğla
Tālruņi: (0252) 413 14 30
Tīmekļa vietne: Azure By Yelken Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).