Viesnīca un uzturēšanās ir vienkārši super 2018. gada septembra beigās.

Rakstīts: 12 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 18 — 30 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Nesaprotu tos cilvē kus, kuri raksta negatī vas atsauksmes par š o viesnī cu. Mums ļ oti patika viss, esmu apmierinā ta ar viesnī cu. Viesnī cā ieradā mies ap 9:00, paē dā m brokastis un pē c tam mū s uzreiz ievietoja istabiņ ā .
I tika papildinā ti, uz balkona pā rā k iztī rī ti, izmazgā juš i pelnu trauku, kā rtī gi salikuš i daž as lietas.
2. Atpū tā mies septembra beigā s, 12 dienas, laiks ļ oti priecē ja, gaisa temperatū ra 28-29°, jū ra 25-26° super, ļ oti ē rti, tī ri, bet patiesī ba vienmē r bija vē jains, bet silti. Vē l viens liels pluss ir krā š ņ s skats uz Kosu . Ir daudz sauļ oš anā s krē slu, vienmē r bija brī vas vietas, bez problē mā m tos izmitinā ja 5 cilvē ku kompā nija.

3. Wi-fi ķ ē rā s visur perfekti gan istabā , gan ā rpus istabas, bet gadī jā s aizlidot, ļ oti reti, vajadzē ja no jauna ievadī t datus un pieslē dzā s.
4. Nu man ļ oti patika ē diens, viss ir daudzveidī gs un viss ir ļ oti garš ī gs. Vienmē r bija daudz visa kā , it ī paš i katru dienu bija daudz zivju, gaļ a, sieri, dā rzeņ i, saldumi, augļ i, vispā r liela ē dienu izvē le katrai gaumei. Katru dienu bija saldē jums, arī garš ī gs.
5. Visi raksta, ka darbinieki nerunā krieviski, ir daž i, bet ir tā di, kas ļ oti labi saprot un kaut ko saka, bet visi saprata angliski. Personā ls ir draudzī gs, pretimnā koš s, draudzī gs.
6. Baseini labi, ir viens ar slidkalniņ iem, protams braucā m un izklaidē jā mies.
7. Uz Turgutreis vai Bodrumu var aizbraukt ar mikroautobusu. Pieturas pie viesnī cas. Grafiks karā jas pie apsarga. Uz Turgutreisu 15 minū tes, 3 liras no cilvē ka. Turgutreisā blakus moš ejai atradī siet lielu tirgu, daudzus veikalus, ir arī lielveikali.
8. Tagad par animā ciju viesnī cā . Esmu ā rprā tī gi pā rsteigta! Ļ oti aktī va animā cijas komanda. Viņ i paš i vada vakara izrā di, daudz daž ā du konkursu: Mr. Armonia, Ms. Armonia, komē dijas, loterija, karaoke, turku vakars, lē dija un dž entlmenis, limbo, uzmini melodiju, viss bija interesanti, viņ i piedalī jā s daž ā dos veidos, paldies a daudz š im Jā nim, visiem ir humora izjū ta, tas bija ļ oti jautri un smieklī gi!! ! ))
9. Vietē jais alkohols, tika liets labi, než ē lojot, alus, vī ns, rums, viskijs utt. , arī garš ī gi daž ā di kokteiļ i, alkoholiskie un bezalkoholiskie. Super!
10. Armonija ir vieta kur noteikti atgriezī simies, mums viss patika! ! ! Iesaku š o viesnī cu visiem! Jū s nenož ē losiet!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu