Yelken Mandalinci SPA & Wellness Hotel 4*– Atsauksmes

14
Novērtējums 6.410
№46 viesnīcas reitingā Bodruma
6.8 Numurs
6.8 apkalpošana
6.8 Tīrība
7.9 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Turgutreis ciematā, iepretim savai pludmalei. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ekonomiskai ģimenes atpūtai.Vairāk →
аватар irmasudyka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Trī s cilvē ku atpū tusies ģ imene (bē rns 7 gadi). Es nezinu, kam š ajā viesnī cā var patikt atpū sties. Viesnī ca nav labi uzturē ta, un tai ir nepiecieš ams remonts. Sā kumā viesnī ca ir veidota tā , lai lielā kā daļ a numuru bū tu vē rsti uz trokš ņ ainu pilsē tas ielu vai ar balkoniem, kas atveras "akmens akā " - skats uz tukš u sienu no trim pusē m, tā pē c nav svaiga gaisa, bez vē ja, bez vismaz kaut kā diem skatiem. … Tomēr ▾ Trī s cilvē ku atpū tusies ģ imene (bē rns 7 gadi). Es nezinu, kam š ajā viesnī cā var patikt atpū sties.
Viesnī ca nav labi uzturē ta, un tai ir nepiecieš ams remonts. Sā kumā viesnī ca ir veidota tā , lai lielā kā daļ a numuru bū tu vē rsti uz trokš ņ ainu pilsē tas ielu vai ar balkoniem, kas atveras "akmens akā " - skats uz tukš u sienu no trim pusē m, tā pē c nav svaiga gaisa, bez vē ja, bez vismaz kaut kā diem skatiem. Stulba siena! Un tur, kur istabas ir vē rstas uz ielu, balkoni ir kaut kā slī pi noslī pē ti, lai nebū tu skata un telpā nebū tu arī dienasgaismas. Jā paveicas, lai vismaz tiktu istabiņ a ar skatu uz viesnī cas pagalmu vai pretē jo ielu, kur nav trokš ņ a. Tie, kas dzī voja istabā s ar skatu uz š o rosī go ielu, trokš ņ a un skaļ as mū zikas dē ļ negulē ja lī dz 3-4 naktī .
Tā tad, mē s ieradā mies ap 10:00, un mums nekavē joties tika pieš ķ irta istabiņ a: maza, tumš a, ar trim vienvietī gā m gultā m, mitruma smaku un skatu uz š o bē dī gi slaveno ielu. Izplatī ta prakse, kas paredzē ta tiem, kas nezina un, iespē jams, klusī bā iedzī vosies un cietī s lī dz svē tku beigā m. Mē s pagriezā mies un devā mies tieš i uz reģ istratū ru. Tad viņ i teica, ka brī vu istabu nav - pagaidiet. Pē c pulksten 14 mē s atkal nā cā m augš ā un tikā m aizvesti uz nā kamo istabu ar piekļ uvi klusai ielai. It kā nekas, bet skatī jā s apkā rt un š ausminā jā s: vecas mē beles, ledusskapis no vecumdienā m dzeltē jis iekš ā - laiks izmest, zied un smarž o duš ā sē nī te, drē gnums, tualetes pods ir zhah ar dzeltenas svī tras, papī ra turē tā js ir netī rs un izš ļ akstī ts. Tur bū t - nemī lē t sevi! Mē s kategoriski atteicā mies no š ī numura.
Rezultā tā mums tika pieš ķ irts numurs, kā ds viņ iem ir oficiā lajā tī mekļ a vietnē un visā s reklā mā s esoš ajā s fotogrā fijā s. Bet! ! ! Drē gnums, izskaloti pelē ki dvieļ i, izsmē rē juš ies spilveni! Š ī bija pirmā viesnī ca, kur pati visu noslaucī ju ar dezinfekcijas lī dzekli (par laimi viņ š tagad vienmē r ir pie mums), jo bija netī rī bas sajū ta. Pirmo reizi manā vē sturē viesnī ca nenodroš ina š ampū nu, duš as ž eleju vai glā zi zobu birstē m. Ū dens - viena maza pudelī te uz cilvē ku dienā , bet bē rnam tos nedeva vispā r. Vē l viens interesants moments: informā cijas lapā istabā bija teikts, ka reģ istrē joties ū dens par vienu pudeli ir bez maksas, un pē c tam par maksu, bet, kad sā kā m izdomā t, kā pē c viesnī cas aprakstā rakstī ts, ka katru dienu ū dens ir bezmaksas, viņ i salaboja. tas un ū dens joprojā m ir bez maksas, bet tikai divas pudeles. Viss iekļ auts)))
Pludmalē visiem nepietiek sauļ oš anā s krē slu un daudz salū zuš o. Arī tā s ir netī ras un izskatā s, ka neviens tā s nav mazgā jis kopš sezonas sā kuma. Katru dienu sauļ oš anā s krē slus slaucī jā m sev ar mitrajā m salvetē m un apsmidzinā jā m ar antiseptisku lī dzekli. Un maksimā lais kadrs - ar slotu noslaucī ja smiltis. Un tas ir Covid periodā !
Ē diens ir ļ oti maz. Tu nepaliksi izsalcis, bet tev arī nav izvē les.
No alkohola viņ i dzē ra tikai alu. Š ķ ī stoš ā kafija, turku 10 liras.
Saldē juma nav vispā r. No augļ iem - arbū zs, ā boli, plū mes un daž reiz bumbieri.
Patika masā ž a! Es iesaku.
Labi atpū tā mies, bet nekad neatgriezī simies un neieteiksim.
аватар Natalija159182
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es neesmu izvē lī gs cilvē ks, protams, visur ir daž i momenti, bet jū s varat to ignorē t. Man bija noteikta naudas summa, un es izvē lē jos, pamatojoties uz to. Mē s diezgan ā tri iekā rtojā mies š ajā viesnī cā . Istaba ļ oti plaš a, divistabu, istabā viss kā rtī bā . … Tomēr ▾ Es neesmu izvē lī gs cilvē ks, protams, visur ir daž i momenti, bet jū s varat to ignorē t. Man bija noteikta naudas summa, un es izvē lē jos, pamatojoties uz to. Mē s diezgan ā tri iekā rtojā mies š ajā viesnī cā . Istaba ļ oti plaš a, divistabu, istabā viss kā rtī bā . Viesnī ca maza, bet viss glī ti, viss patika. Pirmo reizi š eit un man patika viss. Pilnī gi nebija interneta, bet ē diens bija labs. Var jau labā k, bet problē mu nebija, visi bija pilni. Ja bū s vē l š ā das veiksmī gas tū res, tad braukš u ne reizi vien.
аватар anna-gevor
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Pirmo reizi bija spiests rakstī t atsauksmi, lai brī dinā tu par to, kas ī sti sagaida š ajā viesnī cā . Mē s nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, kurā s, acī mredzot, vē lme atpū sties bez tautieš iem un starp turku garš u ir augstā ka par komfortu un apstā kļ iem. … Tomēr ▾ Pirmo reizi bija spiests rakstī t atsauksmi, lai brī dinā tu par to, kas ī sti sagaida š ajā viesnī cā . Mē s nopirkā m ekskursiju uz š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, kurā s, acī mredzot, vē lme atpū sties bez tautieš iem un starp turku garš u ir augstā ka par komfortu un apstā kļ iem. Numuriņ š pirkts ar skatu uz jū ru ar atbilstoš u cenu. Viesnī cā ieradā mies 3.00, uz letes meta rokassprā dzes un iesē dinā ja mū s istabiņ ā "krieviem" ar skatu uz ielu ar bā riem un ū denspī pē m. Kondicionieris nestrā dā ja, balkona durvis nevarē ja atvē rt, diezgan skaļ a naktsdzī ve. No rī ta reģ istratū ras meitene solī ja mums iedot istabiņ u, kas mums pienā kas pē c "sea view" vauč era. Mē s pacietī gi gaidī jā m lī dz noteiktajam laikam, kamē r viņ a apdzī voja turku pū ļ us. 14.00 meitene vē l atrada laiku, lai parā dī tu mums istabu. . . Tad sekoja 4 stundas tiesvedī bas un austrumu kaulē š anā s. Meitene runā ja nikni un atklā ti pauda nepatiku pret krievu tū ristiem. Man bija jā sazinā s ar uzticī bas tā lruni un jā zvana uz Sanmar uzņ ē mumu Maskavā . Tikai pē c zvana viņ a saknieba lū pas iedeva mums mū su numuru. Tagad par numuriņ iem š ajā viesnī cā , un redzē jā m vismaz 5. Nobruž ā ts, nekā das skaņ as izolā cijas, kondicionieri strā dā.16 grā dos, drī zā k kā ventilatori. Kā vē lā k izrā dī jā s, krievu tū risti ir apmetuš ies pagraba stā vos ar pelē juma smarž u, mitrumu, skudrā m un skatu uz staigā još o turku kā jā m. Š eit netiek pieņ emti nekā di kukuļ i vai piemaksas. Ja esat krievs, jū su numurs netiks mainī ts. Viesnī ca ir 95% turku. Acī mredzot aromā ts slē pjas skaļ ajā , tikai turku mū zikā lī dz pulksten 3:00, netī rajos traukos, kas atrodas kaudzē m ar ē diena pā rpalikumiem viesnī cas gaiteņ os, un ē diena paņ emš anā ar rokā m no bufetes.
Ē diens un zviedru galds. . . Tas ir 6 bodes visai viesnī cai vienā di. . . Gaļ a tikai vista....augļ i jū lijā...baisi un bezgarš ī gi ā boli, skā bi mazi apelsī ni un arbū zs. Aromatizē ta š ķ ī stoš ā kafija no vienī gā tirdzniecī bas automā ta uz ielas. Nevē rī ba pret krievu tū ristiem un bā rā - (un mū su diezgan pieklā jī gie cilvē ki, Tagils vispā r nebija) krievu dzē rieni atkā rtoti lietojamā pelē kā plastmasā no vecuma, turki - stiklā .
Pludmale. . . ir atseviš ķ s jautā jums. . . baigie netī rumi, saplē stas pudeles, kannas, izsmē ķ i. . . vispā r netiek tī rī ta. Ieeja jū rā ir briesmī ga, asi akmeņ i, daudzi savainojuš i kā jas. Pā ris reizes jū rā atrastas arī saplē stas pudeles. Lai ieeja bū tu ē rtā ka, mū su krievu vī ri ievilka plastmasas paklā jiņ u tā lā k jū rā...Viesnī cu neiesaku. Vē lme atpū sties bez saviem tautieš iem nav sabojā ta atvaļ inā juma un nolaidī gas attieksmes vē rta.
аватар esherbina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Man bija paredzē ts iereģ istrē ties š ī s viesnī cas numuriņ ā , bet no 8 lī dz 14 mani turē ja vestibilā , iedeva pabalstu izmantot viesnī cas peldbaseinu, un tad apmetos citā vietā.....tas ir pat grū ti nosaukt kur. Tā bija ē ka blakus viesnī cai, ar 4 daž ā dā m izkā rtnē m, viena no tā m bija Four Seas (4 sea). … Tomēr ▾ Man bija paredzē ts iereģ istrē ties š ī s viesnī cas numuriņ ā , bet no 8 lī dz 14 mani turē ja vestibilā , iedeva pabalstu izmantot viesnī cas peldbaseinu, un tad apmetos citā vietā.....tas ir pat grū ti nosaukt kur. Tā bija ē ka blakus viesnī cai, ar 4 daž ā dā m izkā rtnē m, viena no tā m bija Four Seas (4 sea). Viņ i apmetinā ja ne tikai mani, bet arī citus tū ristus, kuri bija vienā s sacī kstē s.
Tū risma operators Coral pē c apelā cijas mums atdeva daļ u naudas par to, ka nesalī dzinā jā m apmaksā to ceļ ojumu ar faktisko. Bet svē tki jau bija sabojā ti. Mē s dzī vojā m "3 zvaigž ņ u š ķ ū nī " 4 dienas un pē c tam pā rcē lā mies uz Yelken Mandalinici. Jā . .
Kā pē c rakstī t, ka tas ir 4 zvaigznes. Tas ir vairā k kā.3 ar "-". Maza viesnī ca, nav kur staigā t. Izklaides nav. Nav lifta. Seifi istabā s ir tē rauda kosmē tikas somiņ u izmē rā , slē dzami ar š ķ ū ņ a atslē gu. nav pieskrū vē ts. . . un maksā.3$ dienā ! Nav ģ ē rbtuvju. Ū dens ir silts tikai no rī ta. Mana elektroniskā atslē ga izlidoja no durvī m. Kaimiņ iem bija uzstā dī ts kondicionieris. No plusiem: netā lu ir jū ra, Turgutreis centrs. Un, neskatoties uz moš eju un mullas saucieniem, š eit ir diezgan kluss.
аватар YaRofast
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
nedē ļ u palika pie draugiem. "PEGAS" pā rstā vji uzreiz netika atrasti, varē ja uztaisī t lielā ku izkā rtni. Atveda uz viesnī cu, nodeva gidam. Gids viennozī mī gi nepaskaidroja, pazuda. ierodoties iedeva vienu TWIN istabiņ u ar 3 gultā m, otru DBL tieš i virs diskotē kas. … Tomēr ▾ nedē ļ u palika pie draugiem.
"PEGAS" pā rstā vji uzreiz netika atrasti, varē ja uztaisī t lielā ku izkā rtni. Atveda uz viesnī cu, nodeva gidam. Gids viennozī mī gi nepaskaidroja, pazuda.
ierodoties iedeva vienu TWIN istabiņ u ar 3 gultā m, otru DBL tieš i virs diskotē kas. (lai gan "vē lē jumā " rakstī jā m - DBL istabiņ a ar divguļ amo gultu un klusā vietā . ) Rezultā tā pirmā nakts bija mē s visi č etri pavadī jā m DVĪ Ņ U istabā . Nā kamajā dienā , pē c ilgas nakts un rī ta zvē rē š anā s, gide piedā vā ja mū su 2 istabas nomainī t uz vienu ģ imenes istabu ar divā m istabā m (viena divguļ amā gulta, otrajā istabā ir 2 gultas kopā ). Istaba gan labā ka, bet tomē r viena tualete un viens kondicionieris 2 istabā s uz 4 cilvē kiem. Protams, nav brī vs, bet vismaz varē ja gulē t.
Dvieļ u spilveni visi notraipī ti, asiņ aini utt. - acī mredzot tik veci, ka vairs nenomazgā jas. Tī rī š ana kopumā ir ok. Par gultasveļ as maiņ u prasa 1 eiro.
Reģ istratū rā viņ i runā angliski - bet tiklī dz ir problē ma, viņ i to uzreiz aizmirst. Krieviski runā tikai gidi, kurus pa dienu ar uguni nevar atrast. . .
Pludmale ir tieš i pie viesnī cas - ļ oti maza - pa kreisi ir restorā ns - ja gribi apgulties, samaksā , pa labi ir miniviesnī ca, uzreiz dzen prom. Mē s devā mies uz citā m pludmalē m.
Ē diens ir vienī gais spilgtais punkts visā laika pavadī š anā . Tas ir garš ī gi un daudzveidī gi. Š efpavā rs ir augstā kā s klases – vienī gais cilvē ks, kuram pirms izbraukš anas paspiedā m roku.
Bā rs - alkohols g *** o, var dzert tikai kolu un alu.
baseins jauks, plaš s, tī rs.
trenaž ieru zā le - maz simulatoru, bet visi nepiecieš amie "brī vie svari" (hanteles, stieņ i) ir.
Pirts, sauna - ir Hammam (nopirka procedū ras un nenož ē loja - ļ oti labi izdodas! ), sauna un tvaika pirts - viss ir bez maksas, ja tikai paņ em tvaika pirti.
Ekskursija + iepirkš anā s - naudas izmeš ana - par pasakainu naudu piedā vā turku miskastes, kuras sestdien tirgū var nopirkt vairā kas reizes lē tā k. labā k paņ emt maš ī nu un paš am visu apbraukt, un tas ir lē tā k un savs karalis.
Principā viņ i atvaļ inā jumu izlī dzinā ja, bet tū roperators "Pegazs" noteikti pievī la.
аватар Soloveva17
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atdzejojies ar draugu. Pē rkot ekskursiju, mē s koncentrē jā mies uz Bodrumas reģ ionu. Kas, protams, ietekmē ja ekskursijas cenu. Tas, ka Turcijas viesnī cu zvaigž ņ u vē rtē jums atš ķ iras no Eiropas, bija zinā ms, kas arī apstiprinā jā s. … Tomēr ▾ Atdzejojies ar draugu. Pē rkot ekskursiju, mē s koncentrē jā mies uz Bodrumas reģ ionu. Kas, protams, ietekmē ja ekskursijas cenu. Tas, ka Turcijas viesnī cu zvaigž ņ u vē rtē jums atš ķ iras no Eiropas, bija zinā ms, kas arī apstiprinā jā s. Pā rvedot atpū tniekus uz viesnī cā m, mū su viesnī ca palika pē dē jā . Transfē rs (mazais busiņ š ) pat nevarē ja piebraukt lī dz viesnī cas ieejai, mū s izsē dinā ja uz ielas, izlika bagā ž u, un paš i "ripinā jā m" koferus pa ielu, pa bruģ akmeņ iem, 100-200 metri lī dz ieejai. Mans jautā jums gidam: "Vai tas ir parasts pakalpojums? " izraisī ja viņ ā pā rsteigumu un atbildi; "Kas par vainu? Diemž ē l autobuss nevar piebraukt stā voš u automaš ī nu dē ļ " (tū roperators TEZTUR). Reģ istrē š anā s š ajā viesnī cā no 14-00, ieradā mies pē c pulksten 11, pirms reģ istrē š anā s laika mums piedā vā ja "izklaidē ties" viesnī cā (pā rģ ē rbties, doties uz pludmali, peldē ties baseinā , iet uz pusdienā m , , , ), bet nodroš inā sim tikai pē c 14-00. "Izklaidē joties", noguris pē c negulē tā s nakts un lidojuma.
Jau iepriekš zinot, ka Turcijā viņ iem patī k dzeramnauda un balvas, iesniedzot pieteikumus par ievā kš anos, viņ i sarū pē ja nelielu "dā vaniņ u", kas tomē r atviegloja mū su pā rcelš anos ē kā "ar logiem, kas nav uz restu ielas". Istaba tika pieš ķ irta otrajā stā vā , bet bez balkona, maza un pieklā jī gi nobruž ā ta. Gaisa kondicionieris, duš as telpa un tualete, fē ns, telefons viss darbojā s. Minibā rs ir tukš s. Seifs istabā par maksu. Mums paziņ otā summa par seifa izmantoš anu ir 20 eiro. Viņ i neapstrī dē ja numuru, jo izredzes atrasties ē kā ar logiem pret restē m solī ja bezmiega naktis.
Viesnī ca ir maza, atrodas ļ oti mazā teritorijā . Tajā nav ar ko nodarboties, izņ emot pasē dē š anu bā rā un peldi baseinā . Tas, ka nav tieksmes uz alkoholiskajiem dzē rieniem un hlorē tā ū dens procedū rā m, nav interesanti. Par alternatī vu var uzskatī t tuvē jo pludmales atraš anā s vietu, kas priecē ja. Jā , un ne viss š eit ir gludi. Pludmale nav ī paš i tī ra, daž kā rt visiem nepietika sauļ oš anā s krē slu. Matrač i sauļ oš anā s krē sliem bija jā ņ em lī dzi pie baseina un jā nē sā paš iem (ar nosacī jumu, ka tomē r tika atrasts sauļ oš anā s krē sls). Otra bē da pludmalē ir vietē jie suņ i, kuri uzvedas lietiš ķ i. Viņ i pludmalē dara visu, ko vē las. Viņ i var atņ emt jū su pludmales apavus un aprakt. Novelciet no sauļ oš anā s krē sla dvieli un noglaudiet to, izvelkot smiltī s, kā arī apgulieties uz sauļ oš anā s krē sla, kas pā rklā ts ar dvieli, kamē r tā ī paš nieks mazgā jas. Š ie suņ i uzreiz guļ , skrien barā , tuvojas cilvē kiem, un tos ir grū ti padzī t, un uzreiz mazgā ties ar cilvē kiem. Ar visu mī lestī bu pret dzī vniekiem, labi, nav vē lē š anā s atpū sties pludmalē un peldē ties ar ielas suņ iem. Izsakot š o problē mu viesnī cas gidam, viņ i atbildē dzirdē ja klajus melus, ka par to dzird pirmo reizi un rī t š ī problē ma tiks novē rsta, iespē jams, noš aujot. !!!!??? ?
Pakalpojumos iekļ autos pludmales dvieļ us mē s saņ ē mā m numurā , reģ istrē joties. Viņ i nekavē joties vē rsa uzmanī bu uz to novecoš anos, kas liecinā ja, ka vai nu tas bija slikti izstiepts, vai, vē l ļ aunā k, viņ i bija palikuš i no iepriekš ē jiem ī rniekiem. Pē c tam mū s informē ja, ka pludmales dvieļ a nomaiņ a maksā.1 eiro. Gultas veļ a un citi dvieļ i pienā cī gā nolietojuma stā voklī .
Vienī gais pozitī vais bija ē diens. Protams, nebija tik plaš s sortiments kā pieczvaigž ņ u viesnī cā s, bet mū s pabaroja ar diezgan daudzveidī giem un tikko gatavotiem ē dieniem. Vienmē r bija klā t zivis, vistas gaļ a, citi daž ā du sagatavju gaļ as ē dieni, garš augi, dā rzeņ i. salā ti, konditorejas izstrā dā jumi ir ļ oti garš ī gi, augļ i - arbū zs, melone, persiki, plū mes, aprikozes, ā boli, vī nogas.
Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pieklā jī gs - plus.
Pilsē tas viesnī ca. kas arī nes savu priekš rocī bu, var pastaigā ties, iepirkties. Viss ir blakus.
аватар oksana_mossina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kopā ar vī ru atpū tos Mandalinci viesnī cā no 2013. gada 8. lī dz 17. jū lijam. Ne pā rā k laba viesnī ca, kur palikt. Izmitinā š ana: Dzī vojā m istabā ar skatu uz bā ra ielu. Zem loga ir 3 bā ri, kas visu nakti sacenš as ar to, kuram mū zika bļ auj skaļ ā k. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tos Mandalinci viesnī cā no 2013. gada 8. lī dz 17. jū lijam. Ne pā rā k laba viesnī ca, kur palikt.

Izmitinā š ana: Dzī vojā m istabā ar skatu uz bā ra ielu. Zem loga ir 3 bā ri, kas visu nakti sacenš as ar to, kuram mū zika bļ auj skaļ ā k. Lī dz 5 no rī ta istabā zvanī ja logi. Kaut kur atvaļ inā juma vidū viņ i izdomā ja aptiekā nopirkt ausu aizbā ž ņ us - kļ uva daudz vieglā k gulē t.

Serviss: 10 dienas istabā , gultas veļ a ne reizi netika mainī ta, ziepes un š ampū ns/duš as ž eleja netika lī dzi, bija jā pē rk savs. Solī tais diennakts ū dens tika atnests 2 reizes. Tiem retajiem gadī jumiem, kad uzkopš ana tomē r tika veikta, vienmē r atstā ja durvis uz balkonu vaļ ā -nā k iekš ā kas gribi un ņ em ko gribi. Vē l viens mī nuss ir maksas seifs, nevis depozī ts (kā jau sen visā pasaulē ), proti, samaksā ts, nauda par seifu vē lā k netiek atgriezta.

Absolū ti nevē rī gs personā ls reģ istratū rā - atnesa ekskursiju biļ etes, lai pē c tā m gatavo pusdienu kastī tes.
Viņ i solī ja 50 reizes ierakstī t sevi un visu sagatavot, nā kamajā dienā bez pusdienu kastes, bez vadī tā ja reģ istratū rā.

Ē dinā š ana: Ē dinā š ana viesnī cā nav ī paš i laba - vakariņ as bija visparastā kā s. Brokastis ir absolū ti vienā das katru dienu un ne pā rā k ē damas, vakariņ as arī ir tik un tā . Kopumā ē diena bija daudz, bet apē st to absolū ti nav iespē jams. Lī dz atvaļ inā juma beigā m vietē jā ē dnī cā gandrī z neē dā m.

Teritorija un pludmale: Personī gā s teritorijas vispā r nav - tikai pati viesnī ca, restorā ns un turpat peldbaseins - neviena liekā metra nav. Baseins nav liels, bet silts un tī rs.

Privā tā pludmale ir ļ oti maza, nekad nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu visiem. Ieeja jū rā ir diezgan ē rta - smiltis un daž i oļ i. Pludmale ir netī ra - aļ ģ es, izsmē ķ i un vienreizē jā s lietoš anas krū zes.
аватар alltigrik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā palikā m no 2. lī dz 12. oktobrim. Iedeva istabiņ u 2207 ar balkonu ar skatu uz bā ra ielu, izlasot atsauksmes gaidī jā m skaļ u mū ziku, troksni un mū ļ u dziedā š anu, bet godī gi sakot to visu pat nepamanī jā m : ) Viesnī ca: teritorija pat ļ oti maza, tur nav nekā da izklaide, vakarā viesnī cā ir garlaicī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cā palikā m no 2. lī dz 12. oktobrim. Iedeva istabiņ u 2207 ar balkonu ar skatu uz bā ra ielu, izlasot atsauksmes gaidī jā m skaļ u mū ziku, troksni un mū ļ u dziedā š anu, bet godī gi sakot to visu pat nepamanī jā m : ) Viesnī ca: teritorija pat ļ oti maza, tur nav nekā da izklaide, vakarā viesnī cā ir garlaicī gi. Ē dinā š ana: ja salī dzina ar citā m viesnī cā m, kur mums gā ja sliktā k, bet izsalkuš i nebijā m, vienmē r nebija liela izvē le - gaļ a, zivis, daž ā di salā ti, saldumi, no rī ta ļ oti garš ī ga omlete ar dā rzeņ iem, bijā m paē duš i un apmierinā ts : ) Bā rs darbojā s viens, dzē riens un dzē rieni bija pietiekami : ) Pludmale: Solā riji bija aizņ emti no 8 no rī ta, jo pē c 10 vietā m nevarē ja atrast. Pludmales zona nav ī paš i tī ra, daudz suņ u peldas jū rā , guļ uz smiltī m un tur urinē un kakā : ) bet mē s mī lam suņ us, tā pē c viņ i mums netraucē ja, bet bija arī saš utuš i tū risti : ) jū ra ir pasaka ļ oti tī ra, silta un skaista, skats no pludmales ir ļ oti skaists. Pati Turgutreis pilsē tiņ a nav liela, viss ir ļ oti tuvu, ir daudz lielveikalu, suvenī ru veikaliņ u. Mē s paš i devā mies uz Bodrumu (5 liras vienā virzienā ) Mē s devā mies ekskursijā s vietē jā aģ entū rā no Vicki. (viesnī cas stū rī no jū ras puses) Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem. Temperatū ra dienā virs 30, un vakarā.26 (siltas lietas nevajadzē ja), jū rā.26-24, ļ oti silts, lietus nebija.
это ещё не все:) очень красивый закат:)
аватар klimenko21
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem! Man ļ oti patika atpū ta kopumā , viesnī ca, jū ra, š ie skaistie skati uz kalniem, personā ls, turki : ) - atseviš ķ s stā sts, mums bija 3 draudzenes, tā pē c mums bija ļ oti jautri. Kas attiecas uz ielas bā ra logiem, tad mums bija tieš i tā da istaba, bet mē s nekavē jā mies atpū sties, jo mē s tur tusē jā m lī dz rī tam. … Tomēr ▾ Sveiki visiem! Man ļ oti patika atpū ta kopumā , viesnī ca, jū ra, š ie skaistie skati uz kalniem, personā ls, turki : ) - atseviš ķ s stā sts, mums bija 3 draudzenes, tā pē c mums bija ļ oti jautri. Kas attiecas uz ielas bā ra logiem, tad mums bija tieš i tā da istaba, bet mē s nekavē jā mies atpū sties, jo mē s tur tusē jā m lī dz rī tam. Ļ oti iesaku braukt ar kuģ i lī č os, Tomass Bots, Erals aicina braukt, ar viņ iem ir ļ oti jautri, visu laiku mū zika, uz kuģ a, jū ras vidū , nirt lī cī savā dā k , ū dens ir savā dā ks, vē lmju lī cis, kamieļ u pludmale, aaaaaaaaaa! ! ! ! ! Vē los pieminē t Memo no spa, viņ š ir brī nums un visa viņ a komanda ir ļ oti laipna un draudzī ga.
Vienī gais viesnī cas mī nuss - animā cijas trū kums, reiz bija turku vakars un treš dien uzaicinā ja mū zikas grupu, un tā tad pie ielas bā ra ir ko darī t.
аватар lesenasobaka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ar vī ru devā mies uz š o viesnī cu medusmē neš a ceļ ojumā . lidoja uz Bodrumu. Lidostā mū s uzņ ē ma labi. Viesnī cu sasniedzā m 1.5 stundā , pa ceļ am piestā jot citā s viesnī cā s, lai pā rvestu citus cilvē kus. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru devā mies uz š o viesnī cu medusmē neš a ceļ ojumā . lidoja uz Bodrumu. Lidostā mū s uzņ ē ma labi. Viesnī cu sasniedzā m 1.5 stundā , pa ceļ am piestā jot citā s viesnī cā s, lai pā rvestu citus cilvē kus. Autobuss pieklā jī gs, ar kondicionieri, pa ceļ am apbrī nojā m skatus uz Turcijas kalniem un neparasti tirkī zzilo Egejas jū ru. Mē s ieradā mies viesnī cā , viesnī ca ir Ļ OTI pieklā jī ga, ļ oti tī ra, ļ oti draudzī gs personā ls, bet viņ i NEKO nerunā krieviski. Augstā kā lī meņ a serviss!! ! ! Jebkurā zvanā viņ i darī s visu, ko vē laties! Restorā ns lielisks, ē diens garš ī gs. Augstā kā s klases restorā nu pakalpojumi. Vē lreiz uzsveru, ka viesnī ca un restorā ns ir Ļ OTI TĪ RA!! ! ! Baseins ir tī rs, baseina bā rā visu dienu var ē st frī kartupeļ us un hamburgerus katrai gaumei....dzē rienu izvē le bija patī kams pā rsteigums. Pludmale ir smilš aina, burtiski 10 metru attā lumā no baseina.
Un tagad par BET:
Viesnī ca ir veidota burta "P" formā . Labajā spā rnā no istabu logiem paveras skats uz klusu, gleznainu ielu un skatu uz jū ru. Pā rsvarā tur apmetas eiropieš i. Bet kreisais spā rns, pilnī bā ar logiem gar restu ielu. Ielu sauc par Bā ra ielu. Tā tad ja nokļ ū si kreisajā spā rnā bezmiega naktis garantē tas!!! ! ! Un ticiet man, es saku BEZMIEGS BEZ PĀ RSSLĒ GŠ ANAS!!!! ! ! Mū zika skan tā , ka istabā televizoru nevar dzirdē t lī dz 3 naktī . Š ajā spā rnā izmitinā ti krievi un ukraiņ i. Tā kā viņ i neprot pastā vē t par sevi un visu to izturē t "saš utumā lupatā ". Mē s ar vī ru sapņ ojā m gulē t 21:00 un agri celties, un braukt uz jū ru.... mums tas neizdevā s..... mē ģ inā jā m gulē t bibliotē kā.... reģ istratū rā izsauca policiju, 5 minū tes viss bija kluss un turpat arī turpinā jā s....tā mē s muzikā li atpū tā mies 7 dienas....atbraucā m mā jā s un izbaudī jā m klusā s naktis priekš pilsē tā .
Morā le: prasi istabu labajā spā rnā un bū si laimī gs! un ļ oti apmierinā ts ar viesnī cu!
Parādīt vairāk »


iemiesojums osick87
Labdien! Gribu uz Bodrumu no 30. septembra uz 7 dienām. Vai varat pastāstīt, kādi laikapstākļi ir šajā laikā? Vai ūdens ir auksts vai nē? Un kā ar saules apdegumiem?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен через дорогу от собственного пляжа в посёлке Тургутрейс. Построен в 1990 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Отель прекрасно подойдёт для экономичного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 53 км от аэропорта г. Бодрум. 18 км от г. Бодрум.
Pludmales apraksts Пляж в 50 метрах, через променад. Протяжённость 100 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, маганизы на территории, доставка еды и напитков в номер.

В главном ресторане со столиками в помещении и на открытом воздухе на завтрак, обед и ужин сервируют «шведский стол». В барах отеля вам предложат широкий выбор алкогольных и безалкогольных напитков.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего в отеле 125 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Turgutreis mah. 7069sok. No:3 Turgutreis/ Bodrum 48960
Tālruņi: T: + 90. 252.382 33 66,
F: + 90. 252.382 91 44
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.