Pieklājīga viesnīca!

Rakstīts: 12 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 11 — 20 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Š ī gada jū nijā atpū tā mies ar vī ru un 11 gadus vecu bē rnu, bijā m ļ oti apmierinā ti! Ē diens, apkalpoš ana, uzkopš ana ir visaugstā kajā lī menī ! Visi ir ļ oti draudzī gi. Ar krievu valodu nav problē mu, jo. daudzi apkalpotā ji no Kirgizstā nas, vienmē r ļ oti atsaucī gi. Teritorija zaļ a, kopta, tī ra. Pludmale ir tī ra, katru vakaru smiltis apstrā dā kaut kā da tehnika. Jū ra vispā r ir maģ iska, man patī k Egejas jū ra, tī ra, silta. Teritorijā ir kaķ i, bet tie nevienam netraucē ja, un nevarē tu teikt, ka viņ u bū tu daudz. Istabas nav lielas, bet mums tā nebija problē ma, un mē s arī nepiedzī vojā m. Pa telefonu ļ oti ē rti pierakstī ties uz a la carte, bijā m 4 restorā nos, grieķ u taverna bija ļ oti iespaidī ga.
Ir arī ļ oti labi aprī kota atpū tas zona (pludmale un bā rs), kur bē rni lī dz 16 gadiem nav ielaisti, arī ļ oti saprā tī ga tiem, kas vē las relaksē još ā kas pludmales brī vdienas.
Ī paš s paldies masierim Ilker Tosun, varu teikt, ka viņ š manu vī ru nolika uz kā jā m, tā pē c iesaku visiem, ī sts profesionā lis, viņ i ļ oti nož ē loja, ka baidī jā s ar viņ u sazinā ties uzreiz.

Respekts viesnī cai Voyage Torba un visiem darbiniekiem! Mē s ar prieku atgriezī simies š ajā viesnī cā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu