Vogue Hotel Supreme Bodrum 5*– Atsauksmes

34
Novērtējums 5.810
№47 viesnīcas reitingā Bodruma
5.8 Numurs
5.9 apkalpošana
5.8 Tīrība
6.1 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Torbas ciematā pludmalē. Atvērts 2013. gadā, pēdējā renovācija veikta 2018.-2019. VIP klases viesnīca. Viesu rīcībā ir milzīga gleznaina teritorija, atrakciju parks, akvaparks, visa veida izklaides pieaugušajiem un bērniem. Ideāla izvēle greznām brīvdienām.Vairāk →
аватар lifeistour
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā kā viesnī ca!! ! 3* maksimums! Š ķ iet, ka visas pozitī vā s atsauksmes ir vai nu nopirktas, vai arī cilvē ki vienkā rš i nav bijuš i ī sti labā s viesnī cā s. Istabas ir mazas - 55 metri tiek uzskatī ti par terasi, un pati istaba nav lielā ka par 30 metriem. … Tomēr ▾ Sliktā kā viesnī ca!! ! 3* maksimums!

Š ķ iet, ka visas pozitī vā s atsauksmes ir vai nu nopirktas, vai arī cilvē ki vienkā rš i nav bijuš i ī sti labā s viesnī cā s.
Istabas ir mazas - 55 metri tiek uzskatī ti par terasi, un pati istaba nav lielā ka par 30 metriem. Istabā viss ir netī rs: santehnika, dvieļ i, gultas veļ a.

Ē diens viesnī cas restorā nos ir pretī gs, trekns, pā rcepts, bezgarš ī gs! Pirmā s 2 dienas ē dā m galvenajā restorā nā un tā saucamo a la carte - pā rē jā s dienas ā rstē ju vē deru un acī mredzot turpinā š u ā rstē ties. Ē st tur vairs neuzdroš inā jā mies, katru dienu devā mies pusdienā s un vakariņ ā s uz netā lo Pinskiy, tur ir garš ī gi, bet katrs brauciens maksā vismaz 200-300 eiro.

Viesnī cā vienkā rš i nav apkalpoš anas, neviens vienkā rš i neatbildē ja uz lū gumiem atnest mazuļ a vannu, gultiņ u un citus, starp citu, arī reģ istratū rā nevar tikt, WhatsApp nav personī gā asistenta, piemē ram, visā s 5* viesnī cā s.
Tā pē c esiet gatavi jebkuram lū gumam doties uz reģ istratū ru jebkurā diennakts laikā!

Pludmale Gelendž ikā vairā k atgā dina publisko, nevis 5* viesnī cu! Lai kaut kā atpū stos, uz visu atvaļ inā jumu ī rē ja atseviš ķ u kuili (300 eiro dienā ).

Brokastī s bija jā iet uz restorā nu viesnī cā , bet brokastī s izdevā s uzvā rī t arī š ausmī gu, treknu omleti, neē damu putru, plus viesmī ļ i vispā r nerunā angliski un lai pasū tī tu ko lī dzī gu vā rī tā m olā m, es katru reizi bija jā meklē kā da bilde internetā . Nu, ja vē laties izskaidrot nianses, piemē ram, ne aukstu sulu, tad tas ir vienkā rš i nereā li, neviens jū s nesapratī s.

Viesnī cā ir cilvē ku pū ļ i, ļ oti pā rpildī ti un trokš ņ aini, ir sajū ta, ka esi stadionā.

Wifi ī sti nedarbojas. Konsjerž s pē c lū guma rezervē t galdiņ u atsū tī ja restorā na tā lruņ a numuru un teica, lai zvaniet paš am, jo ​ ​ tas ir aizņ emts)))
Vienkā rš i nav iespē jams izsaukt bagiju, esiet gatavs staigā t lielus attā lumus karstumā kalnos kā jā m.

Visus manus vā rdus apstiprina sarakstes fotoattē li un ekrā nuzņ ē mumi.
Nekā pozitī va š ajā viesnī cā nesaskatī ju.

Vienī gā adekvā tā persona - vadī tā ja Jeļ ena vienmē r centā s palī dzē t un kaut kā labot situā ciju, tač u nav iespē jams labot nelabojamo. Vairā kkā rt sū dzē jos vadī bai par viesnī cas problē mā m, prasī ju atdot naudu un pā rcelties uz citu viesnī cu, neviens nekā di nereaģ ē ja, izņ emot vā rdus “ļ oti atvainojamies”, “kā mē s varam visu labot”.

Rezultā tā , aizejot, direktore man piedā vā ja atlaidi (250 eiro)))) apmaiņ ā pret to, ka es nerakstī š u patiesu recenziju. No tā , ko es, iztē rē jot ap 10 tū kstoš iem eiro š ajā “skaistajā ” viesnī cā (restorā ni, mež acū ka), lai kaut kā atpū stos, atteicos.

Tad tas pats direktors teica, ka es nedoš u atlaidi, un to atcē la)))
Vispā r, ja nevē laties sabojā t atvaļ inā jumu, garastā vokli un vē deru, nekad nenā ciet uz š o “gardē ž u paradī zi”, kā to reklamē ceļ ojumu aģ enti!

Vē lā k atklā jā s, ka mums no makiem nozagti 400 un 700 dolā ri.
аватар larchenkoalina3006
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pē c viesnī cas: kopumā neslikti, bet par pilnu cenu 100% nebrauktu, nav vē rts. No plusiem: ļ oti skaista daba, laba ieeja jū rā , garš ī gi ē dieni, daudz izklaides bē rniem (akvaparks, atrakciju parks, dinozauru parks, bē rnistaba), atsaucī gā kais un uzmanī gā kais personā ls. … Tomēr ▾ Pē c viesnī cas: kopumā neslikti, bet par pilnu cenu 100% nebrauktu, nav vē rts.
No plusiem: ļ oti skaista daba, laba ieeja jū rā , garš ī gi ē dieni, daudz izklaides bē rniem (akvaparks, atrakciju parks, dinozauru parks, bē rnistaba), atsaucī gā kais un uzmanī gā kais personā ls.
No mī nusiem: viesnī ca ir pozicionē ta kā VIP, bet, protams, tā nepā rprotami nesasniedz š o lī meni (viss visur kaut kā nepabeigts, nefunkcionē pilnī bā ). Uztura ziņ ā jū ras velš u tikpat kā nav: garneļ u nav vispā r, izņ emot a la carte restorā nu, un tā pē c bija vē ž i reizi nedē ļ ā un ar rī siem pildī tas mī dijas (bet zivju bija daudz, lai gan lasis bija tikai sā ļ š , pat suš i). Vakariņ ā s jā ierodas tuvā k atklā š anai, jo labuma visiem nepietiek.
Vienmē r bija miskaste ar sauļ oš anā s krē sliem (jo dvieļ us vajadzē tu izsniegt uz kartē m, bet patiesī bā tos iedeva tieš i tā pat) un visas normā lā s vietas bija aizņ emtas 6 no rī ta. Nepabeigta bē rnistaba (tur nekas ī sti nestrā dā , izņ emot pā ris istabiņ as, bet vajadzē tu bū t profesiju pilsē tai), atrakciju parkā un dinoparkā ne viss darbojā s. Un parkā bija apmaksā ta kokvilna un popkorns ultraviss iekļ auts dvieļ os nā ca pā ri noslī pē ti, palagā bija caurumi. Istabā s nav peldmē teļ u - jā jautā . Bariņ š kaitinoš u fotogrā fu, kas tieš ā m traucē atpū sties.
Vispā r ī sā ks lī dz VIP lī menim kā uz Mē nesi, parasta viesnī ca.
Ar reģ istrē š anos ir arī joks: mums bija nakts lidojums, mū s atved uz viesnī cu 6 no rī ta. Lū dzā mies sarunā t agru reģ istrē š anos, bet beigā s izrā dī jā s, ka viesnī cā tā da servisa nemaz nav (pat par maksu), un beigā s tikā m nokā rtoti lī dz 10 no rī ta ar 2. -mē nesi vecs mazulis, un tad mē s bijā m pirmie, un tur sē dē ja 15 cilvē ku ģ imene. Un tas notika katru rī tu - zā lē vienmē r kā ds gulē ja uz dī vā niem.
Viesnī cā lē tā kie numuriņ i, kas parasti tiek pā rdoti, ir nevis paš ā viesnī cā , bet gan teritorijā esoš ajā s mā jā s - labā k tos ī sumā neņ emt, jo jums pastā vī gi bū s jā staigā lī dz viesnī cai un atpakaļ (kopš golfa rati pie viņ iem nā k reti), un tas 10-15 minū tes karstumā . Kopumā tie ir ļ oti mazi un ar logiem no grī das lī dz griestiem ar skatu uz ielu (un tajos visu var redzē t)) mē s dzī vojā m paš ā viesnī cā - tā ir daudz ē rtā k, un ir ē rti, ka bija vienmē r autobusi no viesnī cas uz atrakciju parku un akvaparku.
Un ī si sakot, vadī tā ji iztī ra visas atsauksmes lielajos portā los un pā rliecina viesus noņ emt negatī vā s atsauksmes (tie piedā vā augļ us istabā utt. ). Viesnī ca no viņ iem ļ oti baidā s, jo patiesā aina ir ļ oti tā lu no deklarē tā )
аватар radzivil1985
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atpū tā s ar ģ imeni 30.05. 2021.  gads - 7.06. 2021, ko vē los minē t par viesnī cas priekš rocī bā m ir atrakciju parks, akvaparks un ē dinā š ana. Kas mums nepatika: pludmalē katastrofā li trū ka sauļ oš anā s krē slu (likā s kā Odesā ), ļ oti trokš ņ ains vakaros un naktī s, dzī vojā m bungalo pretī "profesiju pilsē tai" ir kaut kas š ausmī gs, viesnī cas darbinieki braucu ar motocikliem un traktoriem (naktī laistī ju zā lā jus ) Reģ istratū rā izteicu trī s piezī mes. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar ģ imeni 30.05. 2021.  gads - 7.06. 2021, ko vē los minē t par viesnī cas priekš rocī bā m ir atrakciju parks, akvaparks un ē dinā š ana.
Kas mums nepatika: pludmalē katastrofā li trū ka sauļ oš anā s krē slu (likā s kā Odesā ), ļ oti trokš ņ ains vakaros un naktī s, dzī vojā m bungalo pretī "profesiju pilsē tai" ir kaut kas š ausmī gs, viesnī cas darbinieki braucu ar motocikliem un traktoriem (naktī laistī ju zā lā jus ) Reģ istratū rā izteicu trī s piezī mes.
аватар alina.sharai0802
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko vakar atgriezos no š ī s skaistā s viesnī cas) svarī gs precizē jums - trī s pieauguš ie atpū tā s par 2000 USD 6 naktis ģ imenes numurā , un par š o naudu viesnī ca bija brī niš ķ ī ga) Plusi: 1) Labs serviss 2) Lieliska istaba ar greznu vannas istabu un visā m primabā m no zobu birstē m lī dz peldmē teļ iem. … Tomēr ▾ Tikko vakar atgriezos no š ī s skaistā s viesnī cas) svarī gs precizē jums - trī s pieauguš ie atpū tā s par 2000 USD 6 naktis ģ imenes numurā , un par š o naudu viesnī ca bija brī niš ķ ī ga)
Plusi:
1) Labs serviss
2) Lieliska istaba ar greznu vannas istabu un visā m primabā m no zobu birstē m lī dz peldmē teļ iem.
3) Daudzveidī gs uzturs (sarkanā zivs brokastī s, lieliski saldumi, daudz gardu ē dienu). Importa alkohols. Viss ir kvalitatī vs un nav lē ts.
4) Elegants galvenais baseins ar mī kstiem sauļ oš anā s krē sliem, pienā cī gs ū dens atrakciju parks.
5) Diskotē ka pē c vakariņ ā m (godī gi sakot, viesnī ca nebija garlaicī ga, lai gan tā ir ģ imenes viesnī ca). Izrā de ī sti nav.
6) TERITORIJA - pā rsteidzoš i skaista.
Bet š ī viesnī ca nav tā s naudas vē rta, ko par to prasa "sezonā ". Kā pē c:
1) Ē diens bez volā niem, jā , katru rī tu brokastī s svaigas sulas un sarkanā s zivis, bet vakariņ ā s nekad nebija nekā lieka. Jū ras velš u ir maz. Mī dijas ar rī siem divreiz un baltā zivs : (
2) DAUDZ cilvē ku (saka, ka tā ir tikai puse no “slodzes” un viesnī ca nav gatava. Domā ju, ka neviens nebū s priecī gs par 3k $ sauļ oš anā s krē slu : )
3) Puse slaidu nedarbojas un tikai viens a la carte no 4.
4) Apkalpoš ana ir laba, bet Alja Kartē mū s nez kā pē c nenosē dinā ja pie galdiņ a ar skatu uz jū ru, kas visu vakaru stā vē ja tukš s : ) palū dza mainī t istabu (mū sē jais bija pie “ceļ a” ” reģ istratū rā ) arī.6 dienas - ignorē t.
5) Ļ oti dā rgi papildu pakalpojumi. (Augsta lī meņ a viesnī ca, bet 100 eiro par baseina bungalo. . . ) Domā ju, ka par 3k dolā riem mē nesī Turcijā var izī rē t villu ar skatu uz jū ru : )
6) Nav viesnī cas mī nuss, bet esiet gatavi, ka Bodruma ir ļ oti vē jains reģ ions un jū nijā ē nā var labi nosalt. Teritorijā nav ī paš as aizsardzī bas pret vē ju.
Kopsavilkums: par labu cenu noteikti ir vē rts aizbraukt uz viesnī cu, par pilno cenu sezonā (jū nija beigas man rā da 3k par diviem) nē . Varbū t par š o naudu viss izdosies pat karantī nā , bet ir aizdomas, ka tā arī bū s : )
аватар apushkina07
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies ar ģ imeni (vī rs, bē rns 1 gadiņ š , vecmā miņ a un es mamma). Nebija problē mas ar pā rtiku. Viss ir - gan kartupeļ u biezenis mazulim, gan sarkanā rabka man un gaļ a vī ram. Lieliska ē dienu izvē le. Alkohola ziņ ā ir nianses, viesnī ca sevi pozicionē kā greznī bu (7 dienas ekskursija maksā ja virs 3500 eiro), bet mums pasniedza tikai turku vī nu (imports no 28 eiro par pudeli), vī rs meklē ja Chivas vai Jack un dabū ju no apakš as, es dabū ju Baileys Man nekad nebija gana bā rā pie jū ras, kad nenā cu augš ā , bā rmenis teica "sorry". … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni (vī rs, bē rns 1 gadiņ š , vecmā miņ a un es mamma).
Nebija problē mas ar pā rtiku. Viss ir - gan kartupeļ u biezenis mazulim, gan sarkanā rabka man un gaļ a vī ram. Lieliska ē dienu izvē le.
Alkohola ziņ ā ir nianses, viesnī ca sevi pozicionē kā greznī bu (7 dienas ekskursija maksā ja virs 3500 eiro), bet mums pasniedza tikai turku vī nu (imports no 28 eiro par pudeli), vī rs meklē ja Chivas vai Jack un dabū ju no apakš as, es dabū ju Baileys Man nekad nebija gana bā rā pie jū ras, kad nenā cu augš ā , bā rmenis teica "sorry".
Kas attiecas uz izklaidi, tad ir viss - akvaparks, atrakciju parks, dejas, koncerti utt.
Mums bija nianse, viņ i atstā ja maku ar 900 USD. istabā , aizmirsu par viņ u, pē c 2 dienā m viņ š bija prom! ! ! Nav skaidrs, vai viņ i zaga no seifa vai vienkā rš i gulē ja uz galda, bet pats fakts! Personā ls nemaz negribē ja mums palī dzē t! Tā pē c es neiesaku cilvē kiem nā kt uz š o viesnī cu!
Vē l viena nianse ar numuru. Mū su rezervā cijā norā dī ts bē rns lī dz 1 gada vecumam! Rezultā tā mums tiek pieš ķ irta istabiņ a otrajā stā vā bungalo bez lifta! ! ! Atvainojiet, kā mē s varam tikt lī dz istabai ar ratiņ iem? Mainī ja istabu, mī nus diena, tad iedeva 1 stā vā pie diskotē kas, apnika lamā ties, palika, nabaga bē rns ī sti nevarē ja gulē t!
Vē l viena nianse - 2 dienas netī rī ja mū su istabu, nebija kur likt autiņ biksī tes, kaut kā.9 no rī ta ienā ca apkopē ja, mē s joprojā m gā jā m un lū dzā m nā kt vē lā k, tā pē c neviens nenā ca! Augļ i istabā arī tiek doti izvē lē ti, mē s tos nedabū jā m! Rezultā tā.7 dienā s tieš ā m ir pā rā k daudz negatī visma, Turcijā ir viesnī cas, kas ir labā kas personā la un apkalpoš anas ziņ ā , kur vajadzē tu tē rē t savas finanses)))
такие кроватки находятся возле моря, но что бы успеть вставайте в 7 утра! бунгало все платные от 100 уе возле бассейна.
аватар zhurayeva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
"+": + Luna Park: 17 metru panorā mas rats, sacī kš u trase, karuselis, š ū poles, vilciens un karuselis "Ķ engurs". + Bē rnu pilsē ta Portaventura Kids World ir lieliska vieta, kur bē rni var satikties un iegū t pamatiemaņ as tā dā s profesijā s kā pavā rs, policists, baņ ķ ieris, skolotā js, bibliotekā rs, juvelieris, pastnieks. … Tomēr ▾ "+":
+ Luna Park: 17 metru panorā mas rats, sacī kš u trase, karuselis, š ū poles, vilciens un karuselis "Ķ engurs".
+ Bē rnu pilsē ta Portaventura Kids World ir lieliska vieta, kur bē rni var satikties un iegū t pamatiemaņ as tā dā s profesijā s kā pavā rs, policists, baņ ķ ieris, skolotā js, bibliotekā rs, juvelieris, pastnieks.
+ Dinoparks: 15 dabiska izmē ra dinozauru figū ras.
+ Lielisks akvaparks: 11 ū dens slidkalniņ i pieauguš ajiem, 9 slidkalniņ i bē rniem.
+ Daudzveidī gs un garš ī gs ē diens. Kvalitatī vi dzē rieni.
+ Baseins ar smilš ainu dibenu.
+ Visas istabas no 55 kv. m.
+ VIP balto smilš u pludmale.
+ Mā jdzī vnieki atļ auti.
"-":
– Mū suprā t, neviena.

Skaties video apskatu par viesnī cu - https://www. youtube. com/watch? v=bTyLUU0S_WA&t=3s
аватар anastasija_2001
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Izcila viesnī ca! Mē s visi ļ oti labi pavadī jā m laiku. Garš ī gs ē diens, liela teritorija un, galvenais, liels izklaides apjoms ikvienam. Ī paš i bē rniem: bē rnu pilsē ta, Dinoparks, atrakciju parks (un viss ir pilnī gi bez maksas! ). … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Mē s visi ļ oti labi pavadī jā m laiku.
Garš ī gs ē diens, liela teritorija un, galvenais, liels izklaides apjoms ikvienam. Ī paš i bē rniem: bē rnu pilsē ta, Dinoparks, atrakciju parks (un viss ir pilnī gi bez maksas! ).
Man ļ oti patika animatori! Puiš i rada lielisku atmosfē ru un nedod iespē ju garlaikoties.
Labs draudzī gs personā ls, mums vairā kas reizes palī dzē ja ar mū su jautā jumiem, ļ oti ā tri.
Mē s noteikti atgriezī simies!
аватар dasha_levchenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca! ! ! Atpū š amies ne pirmo reizi Turcijā . Biju ļ oti patī kami pā rsteigta par personā la profesionalitā ti. Liels paldies Aizhanai no reģ istratū ras par palī dzī bu! Ī paš s paldies meitenē m no mini kluba Valē rija, Yana, Ilona! ! ! Bē rni ir sajū smā un nevē las pamest mini klubiņ u, individuā la pieeja katram bē rnam. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca! ! ! Atpū š amies ne pirmo reizi Turcijā . Biju ļ oti patī kami pā rsteigta par personā la profesionalitā ti. Liels paldies Aizhanai no reģ istratū ras par palī dzī bu! Ī paš s paldies meitenē m no mini kluba Valē rija, Yana, Ilona! ! ! Bē rni ir sajū smā un nevē las pamest mini klubiņ u, individuā la pieeja katram bē rnam. Istabas tī ras, uzkopš ana ļ oti laba. Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs.
аватар 0962391857
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viss bija lieliski! Skaisti, omulī gi, ļ oti garš ī gi, WI-FI visā viesnī cā ! Nu nekas netraucē ja! … Tomēr ▾ Viss bija lieliski! Skaisti, omulī gi, ļ oti garš ī gi, WI-FI visā viesnī cā ! Nu nekas netraucē ja!
аватар Oksana847371
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca lieliska, liela teritorija, ļ oti labi kopta, ir pat tenisa korts. Ē diens katrai gaumei, katru dienu noteikti atradī si ko jaunu. Pludmale ir tī ra, jū ra arī ļ oti skaista. Bē rniem piemē rots ar to, ka ir miniklubs, augstā kā lī meņ a auklī tes-animatores, pateicoties kurā m var pilnī bā atpū sties (nu, mammas sapratī s)))) Atrakcijas bē rniem arī labas un diskotē kas un izrā des patika to daž ā dī bu. … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, liela teritorija, ļ oti labi kopta, ir pat tenisa korts. Ē diens katrai gaumei, katru dienu noteikti atradī si ko jaunu. Pludmale ir tī ra, jū ra arī ļ oti skaista.
Bē rniem piemē rots ar to, ka ir miniklubs, augstā kā lī meņ a auklī tes-animatores, pateicoties kurā m var pilnī bā atpū sties (nu, mammas sapratī s)))) Atrakcijas bē rniem arī labas un diskotē kas un izrā des patika to daž ā dī bu. Ir pat Dino parks, no kura visi mazie ir sajū smā )) Un arī akvaparkā ir daudz slidkalniņ u bē rniem.
Lai jaukas brī vdienas ar lielo burtu! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums Anastasia2479
Kurš bija nesen, pastāstiet man, lūdzu: - cik maksā teltis pludmalē? – Vai ārpus teritorijas ir iespējams iegādāties autiņbiksītes, medikamentus, konservus?
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums Mavrina_999
Lūdzu, ja kāds atceras: vai sporta zālē ir daudz mašīnu? Parasti tiek fotografēti tikai skrejceliņi un velotrenažieri. Vietnē nav fotoattēlu.
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в поселке Торба на берегу моря. Открыт в 2013 году, последняя реновация проведена в 2018 -2019 годах,

Отель VIP-класса. В распоряжении гостей огромная живописная территория, луна-парк, аквапарк, всевозможные развлечения для взрослых и детей. Идеальный выбор для роскошного отдыха.

Atrašanās vieta 8 км от центра г. Бодрум. 27 км от аэропорта Бодрума. 197 км от аэропорта Даламана. 212 км от аэропорта Измира.
Pludmales apraksts Протяжённость пляжа – 300 м. VIP-пляж с белым песком – 100 м. Заход в море – песок, галька, пирс. Душ, спасатель, кабинки для переодевания, бар на пляже.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан.

The Palmera Villa Lounge ресторан (для гостей вилл – бесплатно).

4 A’la Carte ресторана: итальянский, турецкий и рыбный (бесплатно, по резервации), дальневосточный (платно, по резервации).

4 конференц зала: 80, 170, 180 и 400 кв.м.

Открытый бассейн с песчаным дном 850 кв.м.

Релакс-бассейн 585 кв.м.

Крытый бассейн с подогревом 143 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem Детская анимация на русском языке, мини-диско, луна-парк, игровая комната, мини-клуб (4-7 лет), макси-клуб (8-12 лет), тинейдж клуб (13-17 лет), детский буфет (обед, ужин), Go kart (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквапарк 12.000 кв.м, 11 водных горок для взрослых, 9 горок для детей до 12 лет (01.06-15.10, работает в зависимости от погодных условий). Луна-парк (01.06-15.10, работает в зависимости от погодных условий). Бесплатно: анимация на русском языке, турецкая баня, сауна, парная, кинотеатр, луна-парк, дискотека, теннисный корт (днем) бадминтон, платес, зумба, дартс, мини-футбол, стрельба из лука, волейбол, пляжный волейбол, баскетбол. Платно: оздоровительный центр, компьютерные игры, игровой салон, 8D кинотеатр, боулинг, уроки тенниса и освещение теннисного корта, центр подводного плавания, все виды водного спорта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 442 номера. Отель состоит из главного здания (4 лифта), 46-ти двухэтажных бунгало и комплекса вилл.

Istabās

Центральный кондиционер, спутниковое телевидение с российскими каналами, DVD, мини-бар (прохладительные напитки- ежедневное пополнение), набор чай/ кофе, прямой телефон, интернет, ванная комната, фен, тапочки и халат, балкон (Garden Room без балкона), сейф (бесплатно), дополнительная и детская кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Milas-Bodrum Yolu, Torba Mahallesi, 48400 Bodrum/Muğla, Türkiye
Tālruņi: Tel: +90 (252) 311 1 818, Fax: +90 (252) 337 1 073
Tīmekļa vietne: Vogue Hotel Supreme Bodrum
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).