Arin Resort 5*– Atsauksmes

13
Novērtējums 7.110
№35 viesnīcas reitingā Bodruma
6.7 Numurs
7.2 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.7 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, kilometra attālumā no Turgutreis pilsētas. Uzcelta 2004. gadā, renovēta 2016. gadā. Sastāv no galvenās un papildu 4 stāvu ēkām. Viesnīca ir piemērota jebkuras kategorijas tūristiem.Vairāk →
аватар Lina66772008
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2021.  gada jū lija vidū . Tā lu no piecā m, bet diezgan pieklā jī ga, pieticī ga viesnī ca. No MilasBodrum lidostas apmē ram 2 stundas braucā m uz viesnī cu, vakarā pilsē tā bija lieli sastrē gumi. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2021.  gada jū lija vidū .
Tā lu no piecā m, bet diezgan pieklā jī ga, pieticī ga viesnī ca. No MilasBodrum lidostas apmē ram 2 stundas braucā m uz viesnī cu, vakarā pilsē tā bija lieli sastrē gumi.
Atpū tā mies ar trim bē rniem, paņ ē mā m divas istabas, istabiņ as mā jī gas. Bijā m otrajā stā vā , gandrī z visur darbojas wi-fi. Bet istabas ir nedaudz noguruš as, vannas istabas durvis neaizvē rā s. Visu laiku var dzirdē t ū dens plū smu. Numurā ir fē ns, tē jkanna, kafija un cukurs. Katru dienu mini bā rā tiek papildinā ts ū dens. Tī rī ts katru dienu, ja atstā s dolā ru - bū s daudz kafijas un tualetes piederumu. Televī zijā ir divi krievu kanā li.
Ē dienā nav daž ā dī bas. Mē s atpū tā mies 10 dienas - viņ i divas reizes deva garneles un kalmā rus. Pateicoties viņ u svē tkiem. Un pā rē jā s dienā s - vista visdaž ā dā kajā s porcijā s, cepta zivs, zupas, dā rzeņ i....Pā ris reizes bija pī le un jē ra gaļ a. Ar nelielu izvē li un tikai nelielu salu. Pirmajā pieciniekā , jo parasti ir bagā tā ks. Karantī nas dē ļ viss ir norobež ots un pavā ri dala ē dienu. Tu stā vi rindā un tad parā di, ko vē lies paņ emt. Daž reiz pavā ru nebija, un cilvē ki nā ca un savervē ja sevi. Ē damzā lē pie bā ra ir garas rindas, bē rni stā v pie kolas, pieauguš ie pē c alus un vī na. Vī ns nav garš ī gs. Mans padoms ir ierasties vakariņ u sā kumā , kad viss ir pieejams. Garneles, piemē ram, reiz izņ ē ma, cilvē ki grā ba un viss, vairs neizņ ē ma.
Iesaku paņ emt bā ros Baileys un kokteiļ us.
Viesnī cas zonas vispā r nav. Galvenā ē ka, jū s izejat - jū s nokļ ū stat baseinā un sauļ oš anā s krē slos, š ķ ē rsojat nelielu taciņ u un pludmali. Viss. Bē rnu slidkalniņ i atrodas viesnī cas sā nos. Viņ i strā dā noteiktā s stundā s. Galvenais baseins ir ļ oti mazs un tas ir viens, blakus ir bē rnu baseins, 30 centimetri, ū dens tajā nez kā pē c ir ledains. Visi sauļ oš anā s krē sli jau ir aizņ emti lī dz pulksten 9, bet uz tiem nav cilvē ku) Pludmale ir tī ra, ieeja jū rā ir maiga, bet ir oļ i, labā k iet ī paš os apavos. Netā lu atrodas mols. Lietas pludmalē labā k neatstā t (vē rtī gas). Vietē jais mazulis ar velosipē diem pienā k pie mola un slidinā s, lec no tā s, peld. Apsargi viņ us dzenā . Turpat blakus molam ir ū dens aktivitā tes - skrejriteņ i, ripas utt. Skrejritenis maksā ja aptuveni 40 dolā rus, un ripu trī s bē rni ripinā ja par 50 dolā riem.
No viesnī cas puses, kur ir pavisam neliels dā rziņ š , pastaigā jas vista. Bet no rī ta dziedā š ana nav dzirdama. Viss ir kluss.
Animā cija ir. Es nezinu par mini klubu, bet dienas laikā puiš i aicina uz ū dens aerobiku, ū dens polo, dejā m...Vakarā mini diskotē ka un daž ā di š ovi. Bet ainas kā tā das nav, visi ir pie baseina.
Viesnī cas teritorija tiek uzraudzī ta, pastā vī gi uzkopta, sakopta. Bet viesnī cas iekš ienē ir daudz nokaltuš u palmu un ziedu. Es tikai gribu tos laistī t.
Katru dienu tika nodroš inā ts saldē jums. Pie baseina ir uzkodu bā rs, ir pica, hamburgeri, frī kartupeļ i, un vakaros ir zivju restorā ns.
Pietiekami daudz izklaides bē rniem.
4. stā vā atrodas bā rs. Vakarā paveras lielisks skats uz piekrasti.
Mē s devā mies uz spa, 25 USD no personas, no bē rniem lī dz 15, viņ iem patika. Sitara tur ir krievvalodī ga, pateiks kas un kā , pieklā jī ga.
Man patika atpū ta, vienmē r ir labi atpū sties. Un, ja nā k sliktā garastā voklī , tad tā ds atvaļ inā jums izrā dā s. Neceriet uz Pieci, tā tur nav, bet uz Č etru ar mī nusu - drosmī gi! ) Par jū su naudu - tas nav slikti.
Вид с пирса Вид с номера Вид с главного ресторана
аватар nikusya.kotlyar
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā mies 8.00, mū s uzreiz aizveda uz brokastī m, paē dā m un devā mies uz pludmali, jo reģ istrē š anā s ir 14.00. Brokastī s parasti ir visā di sieri, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, olu kultenis, olu kultenis utt, ē dienu izsniedz viesmī ļ i, nevar redzē t ko ņ em, angliski diez ko saprot, es jau klusē ju. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 8.00, mū s uzreiz aizveda uz brokastī m, paē dā m un devā mies uz pludmali, jo reģ istrē š anā s ir 14.00. Brokastī s parasti ir visā di sieri, salā ti, konditorejas izstrā dā jumi, olu kultenis, olu kultenis utt, ē dienu izsniedz viesmī ļ i, nevar redzē t ko ņ em, angliski diez ko saprot, es jau klusē ju. par krievu valodu, kuru viņ i nezina, tā pē c man tas ir mī nuss. Vispā r mū s iekā rtoja 12.30, kamē r neko papildus nemaksā jā m, dabū jā m istabiņ as ē kā pie pludmales ar skatu uz jū ru, mums iedeva nevis standarta, bet gan ģ imenes istabiņ u, bijā m trī s: mē s ar vī ru un meitu 16 gadi, bet mē s par to nejautā jā m, tā pē c bijā m priecī gi, istabiņ a plaš a, tī ra, nedaudz smacī gs, bet ja nepaskaties vē rī gi, tad tas ir normā li , galvenais skats uz jū ru ! ! ! Liels balkons, lielisks skats, ko vē l vairā k vajag!
PLUDMA! Par pludmali lasī ju daudz atsauksmes, ka it kā netī ra, skraida klaiņ ojoš i suņ i un tamlī dzī gi. Bet viss nav tik skumji, pludmale tieš ā m nav supertī ra, suņ i skraida, bet pilnī gi nekaitī gi, tī ri, un visu laiku gulē ja zem mola stū rī ē nā , tā pē c mē s viņ us gandrī z nepamanī jā m . Personī gi mē s nekad neesam bijuš i pludmalē , visu laiku gulē jā m uz mola un viss bija lieliski, it ī paš i, ja atnā c pirms 10 no rī ta un paņ em sauļ oš anā s krē slus, sauļ oš anā s krē slus ar saulessargiem, izeju jū rā no kā pnē m, tu var arī lē kt, tas ir lieliski ekstrē miem cilvē kiem.
JŪ RA! Tī rs, saulē mirgo, daudz zivju, protams ir aļ ģ es, ja jū ra vē traina, un tik tī ra!
UZTURS! Nav slikti, protams, izvē le nav liela, bet tā ir, brokastī s jau rakstī ju, pusdienā s galvenokā rt bija zupas, salā ti, gaļ a, zivis, deserti, arī vakariņ ā s, tā ka protams var ē st, dzē rieni: sula, kafija, tē ja, viss atš ķ aidī ts, nevis atš ķ aidī ts tikai persiks, tā pē c prasiet to.
ALKOHOLS! Tikai viņ u alkohols ir bez maksas, un tas ir, bellis, brendija viskijs, visā di kokteiļ i nav slikti, to var paņ emt bā rā .
ANIMĀ CIJA! Koronas dē ļ animā cijas nav, bet pie bā ra ir visā das diskotē kas, tā pē c ballē tā jiem nebū s garlaicī gi.
Viesnī ca atrodas Turtugates (varbū t nepareizi uzrakstī ju) uzreiz ja izej no viesnī cas ir tirgus, daž ā di veikali, kafejnī cas, viss ir grieķ u stilā , ļ oti skaisti, blakus ir arī McDuck un Starbucks, var Pastaigā jies. Kopumā viesnī ca mums patika, domā jā m, ka bū s daudz sliktā k, bet par tā du cenu vairā k negaidī jā m, tā pē c nenož ē lojam, ka braucā m, laiks brī niš ķ ī gs, jū ra tī ra, istabiņ a ir labs, tā pē c, ja neesi ļ oti prasī gs pret viesnī cu un neatrodi vainu niekiem, tad vari braukt droš i!
аватар Viktorija_Elovikova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m par tū ristu patiesī bu, saskaņ ā ar fotoattē lu. Viesnī cā viss pilnī bā atbilst par viņ u rakstī tajam. Reģ istrā cija noritē ja ļ oti ā tri, absolū ti bez problē mā m, istabā viss tika iztī rī ts, tika pievienoti, mums viss patika, neesam prasī gi ceļ otā ji. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atsauksmē m par tū ristu patiesī bu, saskaņ ā ar fotoattē lu. Viesnī cā viss pilnī bā atbilst par viņ u rakstī tajam. Reģ istrā cija noritē ja ļ oti ā tri, absolū ti bez problē mā m, istabā viss tika iztī rī ts, tika pievienoti, mums viss patika, neesam prasī gi ceļ otā ji. Pā rtikas problē mu vispā r nav. Teritorija nav ī paš i liela, bet viss kompakts, mums patika paš as viesnī cas atraš anā s vieta. Priekš rocī ba bija tā da, ka bija promenā de, varē ja staigā t, staigā t. Promenā des klā tbū tne kompensē ja nelielo viesnī cas platī bu. Lī dz tuvā kajiem veikaliem un kafejnī cā m bija apmē ram 10 minū tes. Lī dz pludmalei bija apmē ram 5 minū tes. Viesnī cā mums gidi piedā vā ja ekskursijas, paņ ē mā m vienu no tā m viss gā ja labi, viss patika. Ekskursija bija labi organizē ta, mū s paņ ē ma laicī gi, atveda laicī gi, nekur nebija kavē š anā s. Viesnī cu varu novē rtē t ar 8 ballē m no 10, gribē tos, lai tā bū tu labā k pieskatī ta, tas nav personā lam jautā jums, bet varbū t viņ iem ir tā da koncepcija. . . Es domā ju, ka kaut kur ziedi ir sausi, kaut kur logi nav izskaloti, lai gan ļ oti skaists skats no viesnī cas uz jū ru, ļ oti skaisti saulrieti.
аватар JUlija_Sulima
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man patika, ļ oti laba, bet veca. Istabas, apkalpoš ana - viss ļ oti labi. Izlī gums noritē ja labi. Ā rpus viesnī cas teritorijas mē s nebijā m, kas tur ir un kā , nemā ku pateikt. Patika akvaparks, patika izklaides programmas. No trū kumiem, kā mums, bija forš a jū ra, septembrī nevarē jā m nopirkt bē rnu. … Tomēr ▾ Viesnī ca man patika, ļ oti laba, bet veca. Istabas, apkalpoš ana - viss ļ oti labi. Izlī gums noritē ja labi. Ā rpus viesnī cas teritorijas mē s nebijā m, kas tur ir un kā , nemā ku pateikt. Patika akvaparks, patika izklaides programmas. No trū kumiem, kā mums, bija forš a jū ra, septembrī nevarē jā m nopirkt bē rnu. Nu mazliet netī ra un veca gultasveļ a. Viesnī ca izvē lē ta pē c cenas un kvalitā tes attiecī bas.
аватар julia.vk9
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
SOS!! ! Tikai tagad sapratu, ka 90% atsauksmju nav patiesī bas! Š ī ir mana pirmā atsauksme mū ž ā , bet gribu tikai kā du pabrī dinā t, ī paš i tos, kuriem ir bē rni! Viesnī cā ieradā mies 2018. gada 14. augustā un pirmais ar ko saskā ros bija nereā li netī ru pludmali, pareizā k sakot, kaut ko lī dzī gu uz pludmali. … Tomēr ▾ SOS!! !
Tikai tagad sapratu, ka 90% atsauksmju nav patiesī bas! Š ī ir mana pirmā atsauksme mū ž ā , bet gribu tikai kā du pabrī dinā t, ī paš i tos, kuriem ir bē rni! Viesnī cā ieradā mies 2018. gada 14. augustā un pirmais ar ko saskā ros bija nereā li netī ru pludmali, pareizā k sakot, kaut ko lī dzī gu uz pludmali. Sauļ oš anā s kaimiņ š teica, ka š ķ ī vji ar ē diena atlikumiem stā vē juš i trī s dienas. Neesmu redzē jis, bet ļ oti iespē jams. Š eit ir daudz cigareš u izsmē ķ u, atkritumu, aļ ģ u un daudz ko citu. Tā lā k restorā ns š okē ja – galdi jau turas pie rokā m. Nav galdautu, ir divas saburzī tas lupatas un attiecī gi arī viesmī ļ u uniforma - vā rdu nav! Š ī ir pirmā reize, kad ar to saskaros, un es vē los to nodot cilvē kiem. Pā rmaksā jot $ 200-300, jū s nokļ ū stat debesī s - š ī ir viesnī ca netā lu no Le Blanche. Lagū na ar nereā li dzidru ū deni un teritorija un restorā ni - uzreiz var redzē t lī meni. Un, protams, rezultā tā tika saindē ti vairā k nekā.30 cilvē ki (meitenes animatores apstiprinā s, ka viņ as ir brī niš ķ ī gas š ajā viesnī cā!! ! ) Katja un Maksims no 217. istabas, 6 gadus vecs zē ns ar mā ti no Maskavas, 6 dienas atvaļ inā juma reanimā cijā ar 40 temperatū ru. Turki analī zes nesniedza, bet puiš i viņ us pā rspē ja ar kautiņ u. Un protams es saprotu, ka viņ i iesū dzē s Aneksu par atvaļ inā juma sabojā š anu. Anex ir vē l ļ aunā ks par paš u viesnī cu. Kad lū dza viņ us pā rvietot, viņ i pat nepiedā vā ja viesnī cu. Lai gan pati pā rstā ve-gide Ludmila Sologara ir zemiska un liekulī ga persona! Viņ a pati mums stā stī ja, kā saimniekam nepatī k un nekopj savu viesnī cu. Velti viņ a centā s slē pt masveida infekciju un saindē š anos, meloja, brī dinā juma vietā vismaz tos, kam ir bē rni! Ziniet, pats interesantā kais ir tas, ka viņ i arī nosū tī ja draudu vē stuli manam ceļ ojumu aģ entam Aleksandram Dubrovskim, pat neizprotot situā ciju, brī dinā ja, ka, ja es pamudinā š u pā rē jos atpū tniekus mainī t viesnī cu, viņ i izsauks policiju ? ! Viņ i sirsnī gi smē jā s, bet cik daudz ž ults un baiļ u. Tas ir pilnī gs absurds, ko slē pt, iebiedē t - kad visa Viesnī ca tikai par to runā ja (gandrī z nomira sieviete no Rumā nijas). Neglī ta, zema un zemiska Anex tū re! ! ! Un rezultā tā izbraukš anas dienā mū su kompā nijas bē rns saslima...un tas ir 5 gadus vecs mazulis.
аватар Gordeeva_305
Bija 2018. gada jū lija beigas, augusta sā kums, esmu 16 gadus vecs dē ls un 4 gadus veca meita. Viss ir sajū smā , meita no saldē juma, kas tika dots no 14 lī dz 17 un tad vakariņ u laikā no 19 tika ceptas gardas vafeles pē cpusdienas uzkodai. Dzeramais ū dens ir 0. … Tomēr ▾ Bija 2018. gada jū lija beigas, augusta sā kums, esmu 16 gadus vecs dē ls un 4 gadus veca meita. Viss ir sajū smā , meita no saldē juma, kas tika dots no 14 lī dz 17 un tad vakariņ u laikā no 19 tika ceptas gardas vafeles pē cpusdienas uzkodai. Dzeramais ū dens ir 0.33 ml pudelē s. Mazajos ledusskapjos un starp citu katru dienu ledusskapī tika likti dzē rieni, minerac, fanta, kola, bē rni priecā jā s. Vispā r ē diens restorā nā arī izcils, garš ī gs, svaigs, no rī tiem super olu kultenis, svaigas smalkmaizī tes, augļ i vienmē r pā rpilnī bā , vakarā gaļ a, garneles un visā di labumi....
Istaba netika tī rī ta katru dienu, un papī ra dvieļ i tika mainī ti katrs, tas man atgā dinā ja š ampū nu vai kondicionieri, es piegā ju pie istabas savā cē ja, prasī ju un viņ i man atnesa kaudzi ar visu ??? ? . Gulta liela, š ika, tī ra, arī papildgulta bija lieliska.
Pludmales dvieļ i tika ņ emti katru dienu, tie visi bija tī ri, svaigi, baseina klasē , jū ras pludmalē arī , piestā tnes klasē .
Animatori superī gi, meita iemī lē ja Bobu, melnā dainā animatore arī runā ja krieviski. Meiteņ u animatoriem labi pastrā dā ts. Katru dienu no 10 no rī ta kaut kas tika darī ts, Aqua aerobika, steps, ptlates utt.
Vakarā saulriets superī gs, pa krastmalu gā jā m lī dz pilsē tiņ ai, viss blakus, skaistums.
Lī dz jū rai no baseina jā veic 10 soļ i.
Dzē rieni un ē dieni vienmē r pieejami lī dz paš ai naktij, izsalcis nepaliksi. . .
Bē rni grib te atkal nā kt, es viņ iem saku, ka atvaļ inā jums ir reizi gadā . Tad kā pē c gaidī t vē l vienu gadu?? ? ?
Это холл спа Спа Спа Мороженое около бассейна Закат на пирсе Сладости на ужин Сладости на ужин
аватар brailirina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Sveiki visiem kas tur brauc? Pati pilsē ta, jū ra-viss kā rtī bā ? Sā kš u ar paš u svarī gā ko-tas ir ū dens? Un nebaidieties, ja saka, ka aukstā ks kā Antā lijā . Ū dens sā ļ š , debeszils, dzidrs, tieš ā m atsvaidzinoš s, ne verdoš s, pludmale smilš aina. … Tomēr ▾ Sveiki visiem kas tur brauc? Pati pilsē ta, jū ra-viss kā rtī bā ? Sā kš u ar paš u svarī gā ko-tas ir ū dens? Un nebaidieties, ja saka, ka aukstā ks kā Antā lijā . Ū dens sā ļ š , debeszils, dzidrs, tieš ā m atsvaidzinoš s, ne verdoš s, pludmale smilš aina. Par pilsē tu: no viesnī cas ir promenā de gar krastmalu, ir kafejnī cas un restorā ni ar svaigā m zivī m, mī dijā m, tirdziņ š , ī paš i iesaku pā rtikas preč u tirgu, kur var nogarš ot visu veidu sierus un olī vas, protams, augļ i un visi citi turku saldumi, cept kū kas, viss par saprā tī gu naudu. Bet labā k uzreiz samainī t pret lirā m, citā di patī k mū sē jos mā nī t? Suvenī rus un visu pā rē jo arī labā k pirkt tirgū , tur trī sreiz lē tā k nekā ekskursijā s. Par ekskursijā m: aizbraucā m uz Efezu un braucā m makš ķ erē t no AnexTour, iespaidi super, viss kā rtī bā ? Un tagad, pati viesnī ca: ieradā mies agri no rī ta, reģ istrē š anā s 14.00, bagā ž a tika novietota bagā ž as nodalī jumā . , uzvelk rokassprā dzes. . . un ej un izmanto visu. . . vai biji brokastī s? ē diens ir š iks, cep omleti ar jebkā diem dopingiem, sieri, salā ti, zaļ umi, olī vas, vispā r dzī ve ir laba? Vai esam ieraduš ies kur gribē jā m? Pē c brokastī m devā mies apskatī t teritoriju kur un ko nu , lī dz 14.00 tad kaut kā vajag nokaut laiku? pat pusdienoja? . Ieraugot tik skaistu, patieš ā m skaistu un dzidru jū ru, jutos atvieglota. . . Gaidā m, nokā rtojā mies. Mū s iekā rtoja kā plā nots ģ imenes istabā , pirmais stā vs, lieliski, no istabiņ as uzreiz var doties uz baseinu-forš i? Skati burvī gi? Izbaudi trī s dienas?...Par avā rijas stā vokli un personā lu: kaut kur ap 23.00 gā jā m uz duš u, un te no apakš as, piedodiet, ne pie galda, fekā liju strū klaka, viss, kas tika nomazgā ts no augš ē jiem stā viem. Mums iedeva blakus istabu. ? Varbū t tā ir pirmā stā va bē da, izvē lies paš i. "Visas š ī s darbī bas turpinā jā s lī dz diviem naktī , un mē s bijā m ekskursijā uz Efezu piecos no rī ta? " - skaistums? Kamē r mē s visu dienu bijā m ekskursijā , mū su istaba tika izremontē ta un nolaizī ta lī dz spī dumam? vajag kaut kā pā rbaudī t lietas, galu galā viesnī ca, 5""vai tā s visas ir droš as....un, kad mē s naktī atstā jā m viesnī cu, izrā dī jā s, ka mums nav pietiekami daudz dž insu ? , bet mē s naktī netraucē jā m viesnī cas darbiniekiem?...Kaut kas tamlī dzī gs? Vai lieliski atpū ties? Animā cija viesnī cā super? Daš a, Marta, Svetlana, Bobs? Bē rni un pieauguš ie ir lieliski izklaidē ti? Paldies visiem? Ludmila no Anex tū res, ī paš s paldies?
аватар bednarchyk16
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar draugu. Viesnī ca lieliska, personā ls ļ oti pieklā jī gs. Istaba ir lieliska. Ē diens ir bumba. Ī sā k sakot: ja vē lies lieliski atpū sties - esi klā t! ! ! … Tomēr ▾ Atpū ta ar draugu. Viesnī ca lieliska, personā ls ļ oti pieklā jī gs. Istaba ir lieliska. Ē diens ir bumba. Ī sā k sakot: ja vē lies lieliski atpū sties - esi klā t! ! !
аватар Asir1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c vadī tā jas ieteikuma. Atbraucā m no rī ta un pē c stundas mū s iekā rtoja. Istaba maza, ar izeju uz dā rzu. Istaba tika uzkopta un dvieļ i mainī ti katru dienu. Gulta mainī ta 2 reizes. jē ra gaļ a, mē le. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c vadī tā jas ieteikuma. Atbraucā m no rī ta un pē c stundas mū s iekā rtoja. Istaba maza, ar izeju uz dā rzu. Istaba tika uzkopta un dvieļ i mainī ti katru dienu. Gulta mainī ta 2 reizes. jē ra gaļ a, mē le. . lielas garneles un vē ž i reizi nedē ļ ā , vairā ku š ķ irņ u zivis un daudzu veidu sieri. No augļ iem-ķ irš i, zemenes, arbū zi, melones un katru rī tu brokastī s turku gardums.
Daž ā du garš u saldē jums. Rindu nebija, apkalpoš ana ļ oti laba. Pludmalē un molā vienmē r bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Ū dens temperatū ra jū rā.21 grā ds, bet peldē ties bija forš i no vē ja Super menedž ere Elena, kas atrisina visus jautā jumus. Man ļ oti patika š ī viesnī ca! Iesaku! Super!
аватар _132678
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š o viesnī cu rezervē ju marta sā kumā . Ļ oti apmierinā ts ar cenu. Pā rbaudiet 25. aprī lī . Pē c daž ā m dienā m tū roperators maina izbraukš anas datumu un ielidoš anas lidostu. Nevis bodruma, bet gan dalamana. Un š ī s ir 4 stundas, lai pā rvietotos. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu rezervē ju marta sā kumā . Ļ oti apmierinā ts ar cenu. Pā rbaudiet 25. aprī lī . Pē c daž ā m dienā m tū roperators maina izbraukš anas datumu un ielidoš anas lidostu. Nevis bodruma, bet gan dalamana. Un š ī s ir 4 stundas, lai pā rvietotos. Autobuss bija aprī kots ar bezmaksas Wi-Fi. Vairā k nekā lidoš ana no Maskavas uz Turciju. Datums ir mainī ts uz 23. aprī li. Un tā kā saules deja atvē rā s tikai 25, tad 2 dienas dzī vojā m wow kū rortā . Viesnī ca jau darbojā s. Tur nav par ko sū dzē ties. Vienī gais krievs bija tikai mū su grupa. Visi darbinieki runā angliski. Un tagad pā rejam uz saules dejā m 25. datumā . Satikā m savu 20 cilvē ku grupu ar bufetes galda animatoriem. Ir 4 no tiem. Ir 2 krievu meitenes, pā rē jā s arī krievvalodī gā s. Reģ istratū rā iepriecinā ja arī krieviski runā još ie darbinieki. Numurs tika pieš ķ irts ar skatu uz jū ru. Tajā dienā nebija neviena cita, izņ emot mū s. Uz takas. Diena sā ka vadī t ā rzemniekus. Viesnī ca atrodas pabeigš anas un renovā cijas procesā . Pastā vī gi, ka tā krā sa, zā ģ is, urbis. Spa centrs ir iekļ auts koncepcijā "viss iekļ auts". Bet tas bija arī remontā un netī rumos, ka to nebija iespē jams izmantot. Priecī gu meiteņ u animatori izklaidē . Vakarā , izņ emot minidiskotē ku, nekā . Aiz amfiteā tra ū denspilsē tas teritorijā ir tikai viena ā ra tualete. Tā ir liela neē rtī ba. Un š ī s viesnī cas galvenā iezī me ir gaiļ i! ! ! Viņ i sā k kliegt 4 no rī ta!
Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un korekts. Nekā das uzmā kš anā s utt. nevis kā Antā lijas piekrastē . Ē diens ir labs. Katrai gaumei. Daudz augļ u. Š obrī d koncentrē jamies uz zemenē m.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря в километре от местечка Тургутрейс. Построен в 2004 году, реновация проведена в 2016 году. Состоит из основного и дополнительного 4-этажных зданий. Отель подойдёт для любой категории туристов.

Atrašanās vieta 51 км от аэропорта. 19 км от центра Бодрума. 1 км от местечка Тургутрейс.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы — 170 м.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Основной ресторан: завтрак: 7:00 — 10:30, обед: 12:30 — 14:30, ужин: 19:00 — 21:30.

Основной ресторан The Islands.

A-la carte ресторан индийской и китайской кухни.

Saltanat — a-la carte ресторан турецкой кухни.

Chipura — a-la carte ресторан, блюда из морепродуктов.

Starlight Bar (17:00 — 1:00).

Лобби-бар (9:00 — 0:00).

Услуги консьержа, камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование, магазины на территории, 3 открытых бассейна, 1 крытый бассейн.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей от 4 до 12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Кинозал, аквааэробика, дартс, игровая комната, караоке. 2 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 251 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Bahcelievler Mevkii, Turgutreis, Bodrum
Tālruņi: Phone: +90 (252) 382 88 98, Fax: (1) +90(252) 382 22 47
Tīmekļa vietne: Arin Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.