Forša viesnīca

Rakstīts: 30 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 21 — 28 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Atgriezā mies no atvaļ inā juma un rakstu jums savus iespaidus! Bijā m ļ oti apmierinā ti, viesnī ca forš a! Teritorija milzī ga, trī s baseini, 2 bā ri, viss zaļ š un ļ oti skaisti uz teritorijas, bijā m iekā rtojuš ies bungalo sā kumā biju vī lusies, bet pē c tam viss bija ok, jā duš ā ir nedaudz drē gns, bet atstā jot durvis vaļ ā , tas drē gnums aiziet, skats uz jū ru, istaba diviem ir diezgan normā la, viņ i mū s iztī rī ja katru dienu, starp citu, mū s nokā rtoja uzreiz, nesagaidī jā m lī dz 14.00 un iedevā m naudu, tā tad nokā rtojā m uzreiz bet ē diens arī bija ļ oti labs, bet nebija liela sortimenta izvē le, bet tur bija pietiekami daudz pā rtikas, vairā ku veidu gaļ a (uz mieta, sautē ta, cepta utt. ), katru dienu bija arī zivis, saldumi utt. Izsalcis nebū si, animā cija, jo nebija 16+ viesnī cas, pa dienu pie baseina skanē ja Relax mū zika, vakarā.21. 00 lī dz 23.00 ieslē dza mū ziku dejā m, cilvē ki nevar teikt, ka ir daudz, bet ne maz, pā rsvarā krievi, Ukraina , vā cieš i, turki! Protams, tas ir tā lu no jū ras kā jā m, bet tas mū s neapbē dinā ja, ir pilsē tas pludmale, bet, godī gi sakot, mums ū dens nepatika, tur ir nedaudz netī rs, atradā m mež onī gu pludmali no mū su viesnī ca apmē ram 40 minū tes kā jā m, kalnos, bet skati ir burvī gi, ū dens kristā ldzidrs, cilvē ku praktiski nav, tikai tie, kas arī zina par š o pludmali, mē s tur gā jā m katru dienu, lai gan iebraucot jū rā nav smiltis kā visur citur, bet oļ i, bet vietē jā tirgū nopirkā m speciā lā s č ī bas un mierī gi nopeldē jā mies, ak jā , vispirms tur oļ i un tad baltas smiltis
Tā pē c tie, kuri ir mierī gi pret oļ iem, var iztikt bez č ī bā m, pilsē ta kurā atrodas viesnī ca ir ļ oti skaista, mazas š auras ieliņ as, bruģ akmeņ i atgā dina Grieķ iju, protams skati ir aizraujoš i, apmē ram 15 km no mums atrodas sala Kos, to var redzē t ļ oti daudz, mē s praktiski nesē dē jā m viesnī cā s, pusi dienas pie jū ras, atnā cā m pusdienot un tad devā mies pastaigā ties pa pilsē tu, pie Gumbet pilsē tas ir tirgus, cenas ļ oti pieņ emamas, salī dzinot ar Bodrumu, mikroautobuss uz Bodrumu brauc ik pē c 10min! tā kā tur ir vairā k Bodruma , tur cenas daudz dā rgā kas, bet tur vairā k tū ristu, ne ī paš i patī k kaulē ties tur! tā pē c gā jā m kā jā m lī dz Gumbet pilsē tai, tā ir 20 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas! 10 minū š u attā lumā no mums ir vietē jais migro veikals, kur var nopirkt pudeli ū dens un samainī t dolā rus pret vietē jā m lirā m par ļ oti izdevī gu kursu, jo pilsē tā naudu mainī t nav ī paš i izdevī gi!
Atpū ta, teikš u, protams, ne tiem, kas pieraduš i visu dienu gulē t un jū ra rokas stiepiena attā lumā , tas nav parasts atvaļ inā jums, nemitī ga kustī ba, lī dz jū rai vajag 15-20 minū tes ( publiskā pludmale), daudzi nā ca un bija sarū gtinā ti, domā ja, ka viss ir ļ oti tuvu, daž i bija slinki, lai dotos uz jū ru, viņ i labā k gulē ja pie baseina!

Tā pē c, kam patī k, ka viss ir tuvu un minimā ls kustī bas, š ī viesnī ca nav priekš viņ iem! Tā da atvaļ inā juma mums bija pirmo reizi un patika vairā k, nesē dē jā m visu dienu viesnī cas teritorijā un netaisī jā m neē du kilogramus viss iekļ auts ?? ? ? cē los 8 no rī ta, pabrokastoju un devos uz jū ru, tad atgriezā s vakariņ ā s, tad pastaigā jā s pa pilsē tu, atgriezā s vakariņ ā s un jau palika vietē jā diskotē kā ! Viesnī ca atbilst tā s 4, cena un kvalitā te! Bijā m ļ oti apmierinā ti! Viesnī cu varam droš i ieteikt ikvienam aktī vas atpū tas meklē tā jam!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu