Mio Bianco Resort 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 2.110
№85 viesnīcas reitingā Bodruma
1.7 Numurs
1.7 apkalpošana
1.7 Tīrība
2.0 Uzturs
1.7 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2010. gadā, pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Viesnīca ar sakoptu teritoriju un ērtiem numuriņiem. Smilšu un oļu pludmale ar labu ieeju jūrā. Piemērots ģimenēm, arī bērniem.Vairāk →
аватар yanabud
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Mē s atpū tā mies Palmet Bianco 4 * no 2022. gada 26. augusta lī dz 2. septembrim. Bet mē s š os svē tkus atcerē simies vē l ilgi……it ī paš i, ja ņ em vē rā , ka dzimš anas diena iekrita š ajā periodā. Rezervē jot š o viesnī cu, mū su ceļ ojumu aģ ents krā saini stā stī ja par cenas un kvalitā tes attiecī bu, domā jams, ka tū risti vienkā rš i atpū tā s š ajā viesnī cā un ir ļ oti apmierinā ti (vē los parunā t ar š iem tū ristiem). … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Palmet Bianco 4 * no 2022. gada 26. augusta lī dz 2. septembrim. Bet mē s š os svē tkus atcerē simies vē l ilgi……it ī paš i, ja ņ em vē rā , ka dzimš anas diena iekrita š ajā periodā.
Rezervē jot š o viesnī cu, mū su ceļ ojumu aģ ents krā saini stā stī ja par cenas un kvalitā tes attiecī bu, domā jams, ka tū risti vienkā rš i atpū tā s š ajā viesnī cā un ir ļ oti apmierinā ti (vē los parunā t ar š iem tū ristiem).
Ē diens vienkā rš s, ž ē l cū kas.... , trauki netī ri, taukaini, pirms kaut ko liek uz š ķ ī vja, nomazgā ar verdoš u ū deni un noslauka ar salveti. Vienmuļ ī ba, brokastī s tikai pā rž ā vē ts olu kultenis un pā rslas. Pusdienas un vakariņ as ir lī dzī gi pilnī ga vienmuļ ī ba un negods...Pē c 3 trim dienā m, pē c saindē š anā s, rotovī rusa, man š ajā viesnī cā nā cā s neē st vispā r un doties uz pilsē tu uz restorā nu.
908. istaba kopumā izrā dī jā s ļ oti neparasta: durvju trū kums tualetē . Kad prasī ja likt durvis, baroja tikai ar solī jumiem.
Istabas nobruž ā tas, kurā s nav uzkopš anas, mū su istabā pē c 5 dienā m, pē c skandā la reģ istratū rā , istaba tika iztī rī ta. Pē dē jā s 3 dienas istabā vispā r nebija ū dens, lai gan vienmē r uz pretenzijā m atbildē ja ar piekriš anu un likvidē š anu, bet aizejot ū deni nesagaidī jā m.
Š ie skaitļ i neredzē ja peldmē teļ us un č ī bas ...
Animā cija tikai turku apmeklē tā jiem turku valodā
Ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, netē rē jiet savu laiku un naudu š ai viesnī cai.
Ž ē l, ka negatī vā s atsauksmes neietekmē viesnī cu vē rtē jumu. Un paš as viesnī cas nevē rtē savu reputā ciju.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca atraš anā s vietas ziņ ā ļ oti laba, jū ra lieliska, nenož ē losiet, ē diens labs, personā ls draudzī gs, ī paš i animā cijas komanda ļ oti draudzī ga un jautra, aktivitā tes ļ oti labas, var pavadī … Tomēr ▾ Viesnī ca atraš anā s vietas ziņ ā ļ oti laba, jū ra lieliska, nenož ē losiet, ē diens labs, personā ls draudzī gs, ī paš i animā cijas komanda ļ oti draudzī ga un jautra, aktivitā tes ļ oti labas, var pavadī t Jū su brī vdienas bez garlaicī bas, iesaku!
аватар lashkin.m.s
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cā uzturas tikai turki. Ukraiņ i ir apmetuš ies puspagraba telpā s. Gultas vietā bē rnam ir trī s daļ ā s sadalā ms krē sls 65 centimetrus plats. Uz tā gulē t ir nereā li. Rezultā tā bē rns gulē ja uz gultas, un es cietu uz krē sla. … Tomēr ▾ Viesnī cā uzturas tikai turki. Ukraiņ i ir apmetuš ies puspagraba telpā s. Gultas vietā bē rnam ir trī s daļ ā s sadalā ms krē sls 65 centimetrus plats. Uz tā gulē t ir nereā li. Rezultā tā bē rns gulē ja uz gultas, un es cietu uz krē sla.
Ē diens - pilnī gi antisanitā ri apstā kļ i (foto neticiet). Baseinā neviens nemazgā jas, arī bē rniem. Rajons ir smirdī gs un arī darbinieki.
Neviens jums nepalī dzē s, un sarež ģ ī tos gadī jumos viņ i izslē dz Wi-Fi, tā pē c jū s nekur nevarē sit piezvanī t.
Nu 100% iedzī votā ju ir turki. Tici man, tev tas nav vajadzī gs!
аватар Nastya31
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca atrodas abā s ceļ a pusē s, ē st ej vienā virzienā , jū ra otrā pusē . Es biju apmetusies ar divus gadus vecu bē rnu ē kā s no jū ras. Istaba otrajā stā vā ar balkonu virs ceļ a, maš ī nu troksnis neļ auj gulē t pat ar aizvē rtā m balkona durvī m. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas abā s ceļ a pusē s, ē st ej vienā virzienā , jū ra otrā pusē .
Es biju apmetusies ar divus gadus vecu bē rnu ē kā s no jū ras. Istaba otrajā stā vā ar balkonu virs ceļ a, maš ī nu troksnis neļ auj gulē t pat ar aizvē rtā m balkona durvī m.
Jau pirmajā vakarā pamanī ju, ka no strā dā još ā kondicioniera istabas vidū iztecē jusi liela peļ ķ e, lī dzī ga liela peļ ķ e no tualetes ieplū dusi tualetē (nevaru augš upielā dē t video). Nā kamajā dienā , tiekoties ar gidu, palū dzu nomainī t savu numuru, uz ko meitene reģ istratū rā teica, ka brī vu istabu vispā r nav un viņ a man nekā di nevar palī dzē t! (Recepcijas darbinieki nerunā krieviski un ļ oti maz zina angļ u valodu) Gide piekrita, ka š ā das situā cijas dē ļ uz manu istabu tiks izsaukts meistars un man viss tiks salabots. . . Pusdienā s meistars pieklauvē ja pie manā m durvī m, paskatī jā s pie situā cijas un vienkā rš i klusi aizgā ja. VISS! ! ! Neviens neko nedarī ja un neviens man neko neteica! Nā cā s visu dienu skraidī t ar bē rnu no uzņ emš anas lī dz uzņ emš anai divā s ē kā s un pieprasī t remontē tā ju. Tikai 21.00 pie manis atsū tī ja vē l divus meistarus. Viņ i vairs ne tikai visu apskatī ja, bet arī izgrieza gaisa kondicionieri, no turienes noteica pusspaini ū dens, bakstī ja ap š ļ ū tenē m un sagrieza atpakaļ . Viņ i man pateica, ka rī t par tualeti parū pē sies cits cilvē ks, un aizgā ja. 20 minū tes pē c tam, kad viņ i izgā ja no kondicioniera, atkal sā ka pilē t ū dens, kad zvanī ju un ziņ oju par to reģ istratū rā , pieklā jī ga meitene man teica, ka NEKAS CITS MAN NEVAR PALĪ DZĒ T! Tas ir, viņ i nevar mani izmitinā t un neko salabot! Tā tad, samaksā jiet naudu un dzī vojiet tā dos apstā kļ os. . . visu nā kamo dienu es meklē ju pā rvietoš anu, pieķ ē ru varas iestā des, kuras man nevē lē jā s ļ oti palī dzē t. UN TIKAI PAR PAPILDU MAKSĀ JUMU 50 USD viņ i piekrita pā rcelt mani uz citu istabu!
Tā darbinieki gū st peļ ņ u no bezcerī gā s tū ristu situā cijas.
Starp citu, viesnī ca ir vairā k orientē ta uz turku viesiem, viņ i š eit tiek pasmaidī ti un pieklā jī gi izrunā ti, un bā rā tevi ignorē , lī dz visi turki tiek apkalpoti, pat ja stā vi rindā priekš ā .
Protams, manu atvaļ inā jumu izglā ba tas, ka viesnī cā ir laba jū ra un ē diens, bet nogulsnes palika. 2 zaudē tas dienas, daudz nervu un 50$.....
Otro reizi noteikti uz š ejieni neieš u, un nevienam neieteikš u, lai gan viss varē tu bū t savā dā k.
аватар Lidija980128
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien, biju kopā ar ģ imeni, trī s pieauguš ie, viens bē rns 3 gadi vasaras sā kumā , jū rā silts ap 24-25 grā diem, ū dens dzidrs un tī rs, viesnī ca atrodas lagū nā un ir slē gta pie salas, tā pē c acī mredzot nav lielu viļ ņ u, pludmale smilš aina, gluda nolaiš anā s jū rā ir tieš i piemē rota atpū tniekiem ar bē rniem, sauļ oš anā s krē sli tiek mazgā ti katru vakaru. … Tomēr ▾ Labdien, biju kopā ar ģ imeni, trī s pieauguš ie, viens bē rns 3 gadi vasaras sā kumā , jū rā silts ap 24-25 grā diem, ū dens dzidrs un tī rs, viesnī ca atrodas lagū nā un ir slē gta pie salas, tā pē c acī mredzot nav lielu viļ ņ u, pludmale smilš aina, gluda nolaiš anā s jū rā ir tieš i piemē rota atpū tniekiem ar bē rniem, sauļ oš anā s krē sli tiek mazgā ti katru vakaru. Viesnī cas personā ls draudzī gs, vienmē r atbildē ja uz maniem jautā jumiem. Es pazaudē ju savu pludmales dvieli, viņ i teica, ka viss ir kā rtī bā un iedeva man vē l vienu pretī . katru dienu iztī ra (izrauj) istabā ar pilnī gu gultas veļ as nomaiņ u. Uz gultas veidoja figū riņ as gulbju formā , katru dienu jauna figū ra un tikai viens dolā rs pieklā jī bas labad (tas ir tā vē rts), Maltī tes tiek rī kotas divos restorā nos, ē da galvenajā , nonā ca tur jū rā , bā rā -restorā nā atkal kaut ko pasniedz, tā pē c nav laika atpū sties visu laiku vajag kaut ko ē st, ja gribas ē st pa nakti galvenajā restorā nā vienmē r var paņ emt bulciņ as. bē rniem (visiem atpū tniekiem) iedeva saldē jumu 1.00, š o rakstu tiem, kas badojā s atvaļ inā jumā . Kad aizbraucā m, viņ i atbrī voja istabu lī dz 1.00 un izmantoja visus viesnī cas pakalpojumus lī dz 1.00. viss bija ļ oti labi Sun Sea Beach.
аватар makarova_lena
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena. Pirms svē tkiem ilgi un rū pī gi izvē lē jā mies viesnī cas, neticami daudz no tā m tika pā rskatī tas. Man galva griezā s no visas saņ emtā s informā cijas! Galu galā mē s izvē lē jā mies č etras iespē jas un izvē lē jā mies mio bianco resort 4. … Tomēr ▾ Laba diena.

Pirms svē tkiem ilgi un rū pī gi izvē lē jā mies viesnī cas, neticami daudz no tā m tika pā rskatī tas. Man galva griezā s no visas saņ emtā s informā cijas! Galu galā mē s izvē lē jā mies č etras iespē jas un izvē lē jā mies mio bianco resort 4.
Brī niš ķ ī ga viesnī ca katrā vā rda nozī mē!
Pieklā jī gs un viesmī lī gs personā ls, daudzveidī gs un garš ī gs ē diens, alkohols - katrai gaumei (bā rmeņ i gatavo gardus kokteiļ us! ), Ikdienas telpu uzkopš ana ar dvieļ u nomaiņ u (gultas veļ a mainī ta 2 reizes 12 dienā s), viesnī cas teritorija sakopta, viss ir aprakts veģ etā cijā.
Egejas jū ra ir tī rā kā!! ! Ū dens temperatū ra bija 20-22 grā di, un mē s gandrī z netikā m ā rā no ū dens)). Pludmale ir labi aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas. Krastā ir mazi oļ i, jū rā smiltis. Ieeja jū rā ir ļ oti laba. Ū dens ir dzidrs un var redzē t peldoš ā s zivis. Pludmalē ir divi bā ri, kuros var ē st un dzert bez ierobež ojumiem.
Daba ir unikā la! Skaistums visapkā rt! Kalni, jū ra, daudzveidī ga ziedoš a veģ etā cija, svaigs gaiss - vā rdus nevar izteikt, tas ir jā redz))).
Animā cija nav ī paš i daudzveidī ga, diskotē kas viesnī cā nav, bet ja kā dam vajag, tad ved uz pilsē tu. Š ī viesnī ca ir piemē rota klusai atpū tai. Ja jums patī k ballī tes, tad š ī nav jums piemē rota vieta. Internets nav stabils, nav Krievijas televī zijas kanā lu, bet tas mū s nemaz netraucē ja. Viesnī cas teritorijā un pludmalē pastā vī gi skan skaista turku mū zika.
Mana apskata kopē jais rezultā ts ir š ā ds - bijā m labi paē duš i, apmierinā ti un laimī gi cilvē ki! )))
Noteikti tur atgriezī š os nā kamgad, jo ar 12 dienā m nepietika, lai pilnī bā izbaudī tu visu š o neticamo skaistumu!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель построен в 2010 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Отель с ухоженной территорией и уютными номерами. Песчано-галечный пляж с хорошим входом в море. Подходит для семейного отдыха, в том числе с детьми.

Atrašanās vieta В 55 км от аэропорта г. Бодрум, в 24 км от центра г. Бодрум, в 8 км от п. Тургутреис, в 1 км от п. Акярлар.
Pludmales apraksts Пляж в 40 м от отеля. Между отелем и пляжем есть автомобильная дорога. Протяженность пляжа — 450 м. Пляжные полотенца (депозит). Заход в море — песок, галька, деревянная платформа. Бар на пляже, душ, спасатель, кабинки для переоднвания
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, комната для хранения багажа, телефон/ факс / ксерокс (платно), услуги по глажке одежды, экскурсионное бюро, Wi-Fi в лобби (бесплатно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 4 ресторана — 1 основной ресторан, 3 a la carte (турецкий, рыбный, итальянский — по предварительной записи, за время проживания посещение 1 раз — бесплатно), 4 бара, 2 открытых бассейна (без подогрева), площадь — 700 м2. и 150 м2, у бассейна зонтики, шезлонги (бесплатно), полотенца (депозит), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Открытый бассейн, 3 водные горки, мини-клуб для детей от 4 до 12 лет.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки без подогрева, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, бочче бесплатно, баскетбол бесплатно, мини-футбол бесплатно, уроки подводного плавания платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 210 номеров. Состоит из одного основного 3-х этажного здания (2 лифта), одного 2-х этажного корпуса Annex (ближе к морю) и шести 3-х этажных бунгало.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ, мини-бар (вода - ежедневное пополнение), душ, фен, французский балкон (в семейных номерах обычный балкон), сейф (бесплатно).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
Adrese Ataturk Cad. No:141, Akcabuk Mevkii Akyarlar, Turgutreis, Bodrum, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (252) 393-85-42
Fax: +90 (252) 393-85-43
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.