La Blanche Resort & Spa 5*– Atsauksmes

34
Novērtējums 6.710
№29 viesnīcas reitingā Bodruma
6.5 Numurs
6.9 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.1 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, kūrortciemā Turgutreis. Atvērts 2006. gadā, pēdējais telpu fonda remonts veikts 2018. gadā. Sastāv no septiņām 4 stāvu ēkām (70% numuru ar skatu uz jūru). Mūsdienīga arhitektūra, skaista teritorija. Lieliski derēs aktīvai un jauneklīgai atpūtai.Vairāk →
аватар Irinapopova.88
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca jebkurā gadī jumā . Man patika burtiski viss, perfekta tī rī ba viesnī cā , numuriņ os, pludmalē . Wi-Fi darbojas un uztver visur viesnī cā , tostarp pludmalē . Personā ls ir ļ oti uzmanī gs pret viesiem, ī paš i atzī mē ju Alenu no reģ istratū ras - viņ a vienmē r ir draudzī ga un gatava kontaktam un palī dzī bai. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca jebkurā gadī jumā . Man patika burtiski viss, perfekta tī rī ba viesnī cā , numuriņ os, pludmalē . Wi-Fi darbojas un uztver visur viesnī cā , tostarp pludmalē . Personā ls ir ļ oti uzmanī gs pret viesiem, ī paš i atzī mē ju Alenu no reģ istratū ras - viņ a vienmē r ir draudzī ga un gatava kontaktam un palī dzī bai. Par ē dienu restorā nā vispā r nav jautā jumu - tas ir ļ oti daudzveidī gs, vienmē r ir ar ko pabarot bē rnus. Restorā nos tiek ievē rots stingrs anticovid rež ī ms, viesmī ļ i strā dā perfekti, restorā nos nav rindu pē c ē diena, viss organizē ts nevainojami. A la carte restorā ni ir lieliski - iesaku apmeklē t visiem. Animatori ir neuzkrī toš i, tač u viņ i strā dā visu laiku un ir draudzī gi. Mū zika vienmē r skan fonā , bet ne skaļ a un eiropeiska. Pludmale un ieeja jū rā ir ideā li smilš aina, ļ oti ē rta ar bē rniem, viļ ņ lauž i pilnī bā pasargā no viļ ņ iem, katru dienu atnā kot uz pludmali to pamanā t. Pa viesnī cas promenā di pa promenā di, staigā ju katru dienu. Pē c redzē tā man radā s iespaids, ka La Blanche ir labā kā viesnī ca š ajā rajonā . Tas ir tas, ko es iesaku ikvienam.
аватар Dr.Susanna.a
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pirmo reizi rakstu atsauksmi. Varbū t varu kā du brī dinā t ar savu atsauksmi, lai tē rē daudz naudas par š o briesmī go viesnī cu. Mē s iegā dā jā mies tū res caur Anex tour. Lidoš ana ar Azur Airlines bija briesmī ga. Man nekad mū ž ā nav bijusi tā da piezemē š anā s. … Tomēr ▾ Pirmo reizi rakstu atsauksmi. Varbū t varu kā du brī dinā t ar savu atsauksmi, lai tē rē daudz naudas par š o briesmī go viesnī cu.
Mē s iegā dā jā mies tū res caur Anex tour. Lidoš ana ar Azur Airlines bija briesmī ga. Man nekad mū ž ā nav bijusi tā da piezemē š anā s. Tas trī cē ja tā , ka bija ļ oti bail, lai gan man nemaz nav bail no lidoš anas. Bē rns iemeta.
Tā lā k, ierodoties viesnī cā , mū s aizveda uz istabu, kura nav nevienā viesnī cas fotogrā fijā . Viss sarkanā krā sā ar tumš ā m mē belē m, niecī gu gultiņ u. Mē s visi trī s absolū ti nevarē jā m apgriezties. Pē c mana saš utuma mums iedeva ģ imenes istabu. Jā , tas bija lielā ks ar 2 guļ amistabā m, bet skats bija uz restorā na jumtu, lai gan es maksā ju par skatu uz jū ru. No trokš ņ a nebija iespē jams gulē t, jo blakus restorā nam atrodas bā rs.
Saskaņ ā ar sū dzī bā m mū s atkal pā rcē la, un treš ajā mē ģ inā jumā viņ i iedeva istabu, kuru es rezervē ju. Bija jau mazā ks, bet vismaz klusā ks. Atkal istabā s viss ir pretī gi vecs. Vannas istaba burtiski sabrū k. Mē s gribē jā m doties uz spa, tā pē c, kad es ieraudzī ju tur esoš os netī rumus un antisanitā ros apstā kļ us, es vienkā rš i izskrē ju no turienes! Visur viesnī cā ir netī ri spoguļ i, brilles! Mē beles nobruž ā tas it kā no 90. gadiem. Uztura ziņ ā pirmo reizi sastopos: pulksten 2 pusdienas ir pilnī bā apraktas. Pilnī bā izņ emiet visu pā rtiku. Tev nebija laika palikt izsalkuš am. Pulksten 2 Kā rlis! ! ! Kad ir laiks pusdienā m! Š ķ ī vji tiek ņ emti burtiski no deguna apakš as, nav svarī gi, vai jū s to pabeidzat vai nē !
Pē c mana lū guma pā rcelt mū s uz viesnī cu, kas atbilstu 5 zvaigznē m un cenai, ko maksā jā m, Anex tour piedā vā ja pā rcelties uz la Blanche salu ar piemaksu 350 USD un transfē ru uz mū su rē ķ ina.
Vienkā rš i pretī ga attieksme no viesnī cas un Anex tū res pret viesiem. Nesaprotu, kā var pā rdot nelē tus kuponus viesnī cai, kas neatbilst š ai naudai. Briesmī ga viesnī cas attieksme, vai tieš ā m ir tik grū ti uztaisī t vismaz kā du kosmē tisko remontu? Š is bardaks! ! ! Kā var piedā vā t viesiem tik š ausmī gas istabas par tā du naudu? Briesmī ga Anex tū res attieksme! Viss, ko viņ i varē ja darī t, bija ignorē t mū su izpostī tos svē tkus!
аватар sashavodka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ties skaistajā La Blanche kū rortā.2020.  gada oktobrī kopā ar draugiem un bē rniem. Pā rē jā laikā mē s apbrī nojā m skatus, kas paveras no galvenā restorā na terases, no pludmales, no pludmales bā ra. Paldies par brī niš ķ ī go uzturē š anos viesnī cas personā lam. … Tomēr ▾ Atpū ties skaistajā La Blanche kū rortā.2020.  gada oktobrī kopā ar draugiem un bē rniem. Pā rē jā laikā mē s apbrī nojā m skatus, kas paveras no galvenā restorā na terases, no pludmales, no pludmales bā ra.
Paldies par brī niš ķ ī go uzturē š anos viesnī cas personā lam.
Ļ oti augstas kvalitā tes ē diens. Restorā nā nekad nav bijuš as neē rtī bas saistī bā ar COVID-19. Maskas pie ieejas restorā nā izdalī ja smaidoš a meitene, cilvē ks pats lej ē dienu, cits nē . Man ļ oti patika š ī pieeja, jo savu 6 gadus veco dē lu varē ju nosū tī t pē c augļ iem un saldumiem)
Vakaros pludmales bā rā tiek rī kotas ballī tes.
Lieliska smilš u pludmale, slē gts lī cis, silta jū ra.
No viesnī cas atrodas promenā de, pa kuru varat 10 minū š u laikā nesteidzī gi aiziet lī dz skaistam ciematam ar veikaliem, tirgu, kafejnī cā m un skaistu jahtu piestā tni.
Mums tik ļ oti patika atpū ta La Blanche, ka pē c atbraukš anas mā jā s es uzreiz nopirku mammai ekskursiju. Un viņ a un viņ as draugs bija priecī gi atpū sties skaistā viesnī cā .
P. S. Ī paš s paldies uzmanī gajai viesmī lī bai Irinai, kura palī dzē ja atrisinā t visus mū su pieprasī jumus.
аватар l.b.oleynik
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bijā m š ajā viesnī cā iepriekš , apmē ram pirms 8-9 gadiem. Tad bija pozitī va attieksme pret atpū tu viesnī cā : sakā rtots viss - un istabiņ a ē rta, un atpū tas zonas iekā rtojums pie baseina un pludmalē , un restorā ni un bā ri. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā iepriekš , apmē ram pirms 8-9 gadiem. Tad bija pozitī va attieksme pret atpū tu viesnī cā : sakā rtots viss - un istabiņ a ē rta, un atpū tas zonas iekā rtojums pie baseina un pludmalē , un restorā ni un bā ri. Viss bija deklarē tajā.5 * lī menī.
Tā pē c, kad š ī gada augustam tika piedā vā ta viesnī ca La Blanche Resort & Spa 5 *, bez š aubā m piekrita. Bet izrā dī jā s - velti ...
Š ogad viesnī ca La Blanche Resort & Spa 5 * mums piedā vā ja daudz pā rsteigumu.
Pirmkā rt, tū ristu reģ istrā cija no Ukrainas (atbraucā m pē c 17.00) ilga gandrī z 2 stundas, jo darbinieki reģ istratū rā strā dā ja ļ oti nesaskaņ oti - nepā rtraukti kaut kur brauca, tulkoja vienus un tos paš us papī rus no vienas vietas uz otru. Kad nodevā m visus dokumentus un aizpildī jā m anketas, gaidī jā m gandrī z stundu, un tad prasī jā m iedot atslē gas, un mums tā s uzreiz iedeva...kā pē c mū s gandrī z 2 stundas turē ja reģ istratū rā zā le, kur nestrā dā kondicionieri? !!
Otrkā rt, viņ i divas dienas mē ģ inā ja nomainī t istabu.
Istaba, kuru pirmo reizi ieraudzī jā m, atradā s augš ē jā stā vā , ar skatu uz kaimiņ u mā ju sienā m, kuras atradā s 2-3 m attā lumā no mū su balkona. Ā ra gaisa kondicionē š anas bloki uz tiem strā dā ja ļ oti trokš ņ aini, un tas bija ī paš i jū tams naktī.
Iepazī stoties ar mū su istabu, apzinoties š ā du svē tku "perspektī vas", devā mies vienoties par istabas nomaiņ u. Uz brī di: š ajā laikā lielā kā daļ a viesnī cas istabu bija tukš as, un nebija iespē jams noslē pt - visas numuriņ os, kas bija sagatavoti reģ istrā cijai, bija aizzī mogoti. Piemē ram, 4. stā vā tā s bija vairā k nekā.2/3. Tie, kas izgā ja kā mū sē jie uz blakus sienā m, bija pa pusei aizņ emti, un visi, kas izgā ja uz baseinu, bija tukš i.
Bet, kad lū dzā m nomainī t istabu ar citu savā stā vā , reģ istratū rā krievvalodī gā Svetlana ar burvī gu smaidu mums atteica ar "dzelzs" argumentu - "visas telpas baseinam jau ir rezervē tas. "
Mē s bijā m neatlaidī gi un prasī jā m paskaidrojumu, kā pē c saskaņ ā ar mū su kuponu mū s var izmitinā t tikai ar skatu uz sienu, nevis izmitinā t istabā ar skatu uz baseinu. Tā kā viesnī cas koncepcija neietver atseviš ķ us numurus ar skatu uz baseinu, un arī mū su kupons bija norā dī ts vienkā rš i "standarta". Svitlana ilgi runā ja ar vadī tā jiem...bet rezultā ts palika tā ds pats - nav istabu un mums nav kur pā rvā kties. Informā cijai, viesnī ca tū ristiem tika atvē rta 9. augustā , un mē s apstā jā mies 11. datumā.
Vienī gais, ko viņ i saņ ē ma no pieņ emš anā m, bija solī jumi nā kamajā rī tā kaut ko darī t. Bet no rī ta mums ierā dī ja vē l mazā k komfortablu ģ imenes numuru 4 personā m, kas atrodas 1 stā vā ar skatu uz ielu ar dā rzeņ u soliņ iem...Kā pē c ģ imenes pā ra istaba divā m istabā m ar 4 gultā m? !!
Kam vai par ko mē s saglabā jā m brī vas istabas, mē s lī dz galam nesapratā m: Varbū t turku tū ristiem, kuri ieradā s viesnī cā.4 dienā s? Varbū t viņ i vienkā rš i gaidī ja kukuļ us?
Bet "nogulumi palika" ...
Ļ oti pateicī gi Irinai (Guest Relation) pateicoties viņ as labajai gribai un neatlaidī bai, nomainī jā m istabu...uz otro atpū tas dienu.
Pē c tam "pā rsteigumi" viesnī cā : haotiska pieeja ē diena organizē š anai, ē dienu pasniegš ana restorā nā : rindas pie letē m ar dā rzeņ iem un dā rzeņ u uzkodā m 30-40 personā m. Pavā ri un viesmī ļ i strā dā noguruš i, reizē m neadekvā ti reaģ ē jot: kad prasi piedevas – nesaprotu, kad prasi konkrē tu arbū za gabalu – nesaprotu.
Ē dienu klā sts UAl koncepcijai bija ļ oti vā jš : 7 dienas ē dot garneles salā tos - 1 reizi, sarkanā s zivis - 1 reizi, bez svaigiem augļ iem. Nebija ne ananā su, ne kivi, ne vī ģ u, ā bolu, bumbieru, plū mju, mazu aprikož u, persiku, arbū zu un meloņ u. Tur pat nebija greipfrū tu...
Bā ru klā sts ir vē l iespaidī gā ks - nekā da veida importa alkohols: tikai turku alus, vī ns, vermuts un degvī ns ...
Starp citu, reģ istratū rā pat nevarē ja izrunā t viesnī cas koncepciju saistī bā ar UAl, tā pē c tur nav pat turku dzirkstoš o vī nu. Sveta teica: "tas ir viss, kas ir bā rā ... ".
Tas ir, 5 * viesnī cai ar UAl koncepciju neatbilst ne personā la apkalpoš anas kvalitā te, ne restorā nu un bā ru produktu klā sts un kvalitā te.
Kā pē c La Blanche Resort & Spa 5 * vadī ba vai ī paš nieki nolē ma samazinā t izmaksas un gū t lielā ku peļ ņ u, izmantojot karantī nu? Vai viņ i domā , ka SARS-CoV-2 vī rusa nobiedē tie tū risti nespē j adekvā ti novē rtē t viesnī cu pakalpojumu kvalitā ti?
Ļ oti vī lies, pilnī bā neapmierinā ts ar pā rē jo viesnī cu La Blanche Resort & Spa 5 *. Mē s katru gadu atpū š amies Turcijā jau vairā k nekā.20 gadus. Tik zemu lī meni 5* viesnī cā s vē l neesam sastapuš i...Š ajā viesnī cā neatgriezī simies, draugiem neieteiksim!
аватар agent_borabora
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Koncepcija. Teritorija. Visa viesnī cas teritorija sastā v no vairā kā m savstarpē ji savienotā m ē kā m, kas virspusē atgā dina burtu P, kuru centrā gandrī z visu telpu pā rpludina ū dens no diviem baseiniem. Spa ir bezmaksas hauna, hammam, tvaika pirts. … Tomēr ▾ Koncepcija. Teritorija.
Visa viesnī cas teritorija sastā v no vairā kā m savstarpē ji savienotā m ē kā m, kas virspusē atgā dina burtu P, kuru centrā gandrī z visu telpu pā rpludina ū dens no diviem baseiniem. Spa ir bezmaksas hauna, hammam, tvaika pirts. Ir pieejams apsildā ms iekš telpu baseins un atpū tas zona. Teritorijā nav ē nainas veģ etā cijas.
Pludmale.
Starp privā to pludmali un ē kā m ir publiska promenā de, kas ir pacelta lī dz viesnī cas otrā stā va lī menim. Pā reja uz pludmali zem š ī s promenā des ir kā zem tilta. Promenā de ir pilnī bā izolē ta no viesnī cas, tā pē c neviens sveš inieks nevarē s iekļ ū t pludmalē vai viesnī cas teritorijā . Ļ oti smalku saspiestu smilš u pludmale ar ļ oti pakā penisku maigu iekļ ū š anu jū rā bez akmeņ iem un aļ ģ ē m. Pie viesnī cas divi moli veido daļ ē ji slē gtu lī ci, tā pē c pludmalē nav viļ ņ u. Lī č a dziļ ums nav liels, tā pē c pavasarī ū dens sasilst ā trā k nekā atklā tā jū rā . Varat arī doties pensijā uz diviem piestā tnē m, kur ir paviljoni ar dzē rienu apkalpoš anu.
Uzturs.
Galvenajam restorā nam ir plaš a ā ra terase. Vakaros ir garantē ts neaizmirstams Bodrumas saulriets. Papildus standartam visā m viesnī cā m minimā lais ē dienu komplekts viss iekļ auts (olu brokastis, pankū kas, neapstrā dā ti un vā rī ti dā rzeņ i, zaļ umi, siera izstrā dā jumi, desas, picas, makaroni, graudaugi, cepumi, ā boli, bumbieri un apelsī ni, š ķ ī stoš ā kafija un yuppies), bija arī :
brokastī m - svaigas sulas par maksu;
vakariņ ā s bija rinda pē c vistas, zivju visiem nepietika.
Dzē rienus pasniedz tikai viesmī ļ i, apkalpoš anā paveicā s, kā pats nevari ieliet.
Istabas.
Remonta cienī gs. Matrač i ir biezi un ē rti. Atseviš ķ a karte elektriķ iem, kuru var atstā t telpā un kondicionieris darbosies arī tad, kad istabā neviena nebū s.
аватар 13vika05
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
viesnī ca š ausmī ga, viss nobruž ā ts, ē diens vienmuļ š , smuka teritorija, un pat bildē ir vecas bildes, cena un kvalitā te neatbilst. . . … Tomēr ▾ viesnī ca š ausmī ga, viss nobruž ā ts, ē diens vienmuļ š , smuka teritorija, un pat bildē ir vecas bildes, cena un kvalitā te neatbilst. . .
аватар Ali.baku
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ja jums nav ž ē l savas naudas, tad labā k neē diet, š ī viesnī ca nav 5???? ? Un grū ti tikt lī dz 3 zvaigž ņ u viesnī cai jo dzē rieni visi pierakstī ti + viss nav saprotams pirmo reizi, pirmo reizi redzē ju š ito, wi-fi ir briesmī gs, nekur neķ eras tikai plkst. … Tomēr ▾ Ja jums nav ž ē l savas naudas, tad labā k neē diet, š ī viesnī ca nav 5???? ?
Un grū ti tikt lī dz 3 zvaigž ņ u viesnī cai jo dzē rieni visi pierakstī ti + viss nav saprotams pirmo reizi, pirmo reizi redzē ju š ito, wi-fi ir briesmī gs, nekur neķ eras tikai plkst. reģ istratū ra, ē diens arī nav garš ī gs par 5 *****, tas nemaz nevelk, animatori tad dara ko mē ģ ina piedā vā t iet uz klubiem + prasa lielu naudu. . un don Nesmē ķ ē jiet arī ū denspī pi viesnī cā , š ķ irš anā s.
аватар Inga25
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā ieradā mies agri ap 7:00. No visas lidmaš ī nas, tikai es un mans dē ls). Reģ istrē jies ap 12:00. Divvietī gs numurs tika pieš ķ irts ģ imenes numuram bez papildu maksas 4. stā vā . Skats bija uz ceļ a pie galvenā s ieejas, uz kalniem un ciematiem kalnos. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies agri ap 7:00. No visas lidmaš ī nas, tikai es un mans dē ls). Reģ istrē jies ap 12:00. Divvietī gs numurs tika pieš ķ irts ģ imenes numuram bez papildu maksas 4. stā vā . Skats bija uz ceļ a pie galvenā s ieejas, uz kalniem un ciematiem kalnos. Pirms tam paspē jā m pabrokastot un nopeldē ties.
Pludmale. uztaisī ja mā kslī go lī ci, tā pē c ū dens ir siltā ks nekā citā s viesnī cā s. Egejas jū ra ir daudz tī rā ka par Vidusjū ru, mazas zivtiņ as pat pie krasta, un tur dabū ja jū ras zvaigzni (tad palaida dziļ umā ). Sauļ oš anā s krē slu ir daudz, bet pludmalē ir ļ oti maz ē nas. Tā pē c jums tas ir jā ņ em agri zem nojumes. Sauļ oš anā s krē sli atrodas ļ oti tuvu (to var redzē t no foto). Bet ļ oti labas piestā tnes, bē rnam vairā k patika kā pt lejā pa kā pnē m, lai nesanā k smiltis kā jā s)
Restorā ns. patika terase ā rpusē , labs serviss. Viesmī lis ļ oti ā tri atnes dzē rienus (kafiju, alkoholu utt. ). Gastronomiskus ē dienus neredzē jā m, bet ierastā turku ē dienkarte bija labi sagatavota. Divu veidu zivis (sautē tas un grilē tas). Izmē ģ inā ju arī gaļ u, bija laba, pagatavota bez volā niem. Zemeņ u nebija, teica, ka jū nijā brauks, bet ē da ķ irš us un arbū zus. arī saldē jums no 12.30 lī dz 17.00 un vakariņ ā s arī bija 5-7 veidi.
Tī rī š ana istabā ir ļ oti slikta pirmā s 3 dienas, pē c tam apkopē ja mainī jā s un manā mi uzlabojā s. Kad nebija pietiekami daudz š ampū na un ziepju, es nā cu klā t un prasī ju pati, tas pats ar dvieļ iem. Nav peldmē teļ u, tē jkannas un gludekļ a. Tā pē c es saku, ka viesnī ca ir vienkā rš a ē rta 5-ka.
Ē rti, jo ļ oti maza platī ba un viss ir tuvu.
Bē bī š u klubiņ š atrodas vistā lā k no jū ras, pie tā ir vairā ki bē rnu baseini, tā pē c ir slapjš un slidens. bē rniem ir tikai 3 animatori, kad es personī gi mani pievī lu un prasī ju, tad viņ i strā dā ja ar bē rnu. Bē rnu dziesmas krievu valodā diskotē kā nav gaidī tas, arī pē c personī ga lū guma 2 reizes uzliek vienu dziesmu.
Lielā kā daļ a viesnī cas - poļ i, iespē jams, ap 65%, ukraiņ i - 15%, no Krievijas - 7-9%, pā rē jie briti, turki, vā cieš i, itā ļ i, albā ņ i.
Animatori Afrikatsy no Tunisijas un turkiem. Vakara š ovi sagā dā ja vilš anos, nebija interesantu viesmā kslinieku, amatieru priekš nesumi no tunisieš iem.
Atmosfē ra ir mierī ga, nepiespiesta un piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Bodrumas piekraste ir vairā k orientē ta uz Eiropu, tā pē c kontingents, pā rsvarā izglī tots ar angļ u valodas zinā š anā m, nā k, tas patī k.
Sadraudzē jā s ar Taņ u un Saš u no Harkovas! Milzī gs sveiciens jums no Ingas un Semjona! un paldies, ka palī dzē jā t ar istabu izbraukš anas dienā , viņ iem bija atļ auts palikt pie jums lī dz vakaram!
Laba iepirkš anā s Ortokent ciematā , MidTown tirdzniecī bas centrā . Arī Turgutreis ciematā nav slikti veikali.
Iesaku viesnī cu!
вход в бэби клуб, детские бассейны вид с террасы ресторана наш залив. и пластиковый понтон посредине вид с балкона первая комната вторая комната. всего 4 кровати место для чтения книг
аватар amel
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s š eit atpū š amies treš o dienu, sā kumā viss likā s slikti, tā pat kā saka, ka nevar pazeminā t lī meni))) kas atpū tā s labā s viesnī cā s, mani sapratī s. Ī si sakot, blakus pilnā sparā rit bū vniecī ba un atkritumu izgā ztuve ar bū vmateriā liem (ļ oti tuvu pludmalei! ! ! Neesmu redzē jusi cilvē ku ar grā bekli pludmalē (bet parasti viņ i iet vakaros un tī ra smiltis, tā pē c jū s atradī sit izsmē ķ i un papī ru. … Tomēr ▾ Mē s š eit atpū š amies treš o dienu, sā kumā viss likā s slikti, tā pat kā saka, ka nevar pazeminā t lī meni))) kas atpū tā s labā s viesnī cā s, mani sapratī s. Ī si sakot, blakus pilnā sparā rit bū vniecī ba un atkritumu izgā ztuve ar bū vmateriā liem (ļ oti tuvu pludmalei! ! ! Neesmu redzē jusi cilvē ku ar grā bekli pludmalē (bet parasti viņ i iet vakaros un tī ra smiltis, tā pē c jū s atradī sit izsmē ķ i un papī ru. . . ) Personā ls š eit ir draudzī gs, cilvē ki savā s darba vietā s cenš as - viņ iem ir smags darbs, es to saprotu, bet problē ma nav ar viņ iem - viesnī ca ir ieslodzī ta par ekonomisku variantu š eit noteikti neatradī siet meklē jumus))) Cilvē ki raksta atsauksmes, š ķ iet, ir par, , prē mijā m, - jā , bilde ir klase)))), bet tas ir fotoattē lā , pē dē jā atsauksme kā ds rakstī ja: - Turcijā daudzviet atpū tos. . . Es redzē ju Marmarisu no drauga, nu kā pē c salī dzinā t š o viesnī cu, Marmarisa un Ič melera ir pilsē ta un ciems, tur ir 99 procenti vecu viesnī cu, Un tā s atrodas pilsē tā (jū s saprotat viesnī cu specifiku, tas ir pludmale, pilsē tas centrā ) ir tikai viena, kurai arī.4 gadi, un ar š o viesnī cu nevar salī dzinā t - piemē ram, maksā tikpat, cik š ī , bet lī menis ir atš ķ irī gs, es nedarī š u nosauc tā , lai viņ i nedomā , ka tā ir reklā ma. Kas attiecas uz pā rtiku, tad grū ti ar bē rniem, kuri jau ē d, bet pieauguš o pā rtiku vē l neē d, jā , ir kartupeļ u biezeni burciņ ā s un jogurts, bet nav putras, brokastī s tikai š odien atradu auzu pā rslas (un tā nav vā rī ta , bet vienkā rš i pildī ts ar siltu pienu, pat ja samaļ ar blenderi kraukš ķ uz zobiem, ne katrs bē rns grib), nav galda ar vienkā rš u tvaicē tu gaļ u, tvaicē tiem dā rzeņ iem. . . ir vā rī ti, diē tiski, 3 ē dienreizes katru dienu - nu, tas neder katram bē rnam. Ir daudz augļ u, saldumi garš ī gi, vakar vakariņ ā s pasniedza gardu kebabu ! ! ! Bet lai ko lai saka, ja gribi atvaļ inā jumu, bez niansē m, komfortablu vai romantisku - tevis te nav, ja es zinā ju tad izvē lē jos blakus viesnī cu, vizuā li pat skaidrs, ka daudz labā k. Bet mums ir tas, kas mums ir
аватар klichko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Ieraš anā s...saplī sis č emodā ns, ilgstoš a angļ u valodas runā tā ja meklē š ana, kompensā cijas pieteikums. Ceļ š lī dz viesnī cai ir pusotra stunda ar pieturā m, atpakaļ.45 minū tes. Uz vietas 8.00 uzreiz sū ta brokastī s, lī dz 14. … Tomēr ▾ Ieraš anā s...saplī sis č emodā ns, ilgstoš a angļ u valodas runā tā ja meklē š ana, kompensā cijas pieteikums. Ceļ š lī dz viesnī cai ir pusotra stunda ar pieturā m, atpakaļ.45 minū tes. Uz vietas 8.00 uzreiz sū ta brokastī s, lī dz 14.00 paldies visiem, visi brī vi. Saprotot mirkļ a gardumu, klusi pagrū du zem letes š okolā des kastī ti, virsū pasei + 30 ye ar lū gumu pē c ģ imenes. Ir tik grū ti to ielī mē t, bet, ja jū s to saprotat, tas ir darī ts. Viņ i mums iedeva 2-istabu svaigu komfortablu istabu 1302 tieš i virs reģ istratū ras un ē dnī cas, kas ir ļ oti ē rti.
Pludmale ir lielā ka nekā pati viesnī ca, lagū na ar droš u aizsardzī bu pret viļ ņ iem, bet ne no vē ja, diemž ē l. Paš i sagū stot, viņ i ieņ ē ma maksas vietas uz mola, kas lī dz mū su ieraš anā s brī dim jau bija palikusi bez saimnieka. Ir tikai trī s š ā das nomaļ as vietas...personī gā ģ ē rbtuve, ledusskapis, seifs, soliņ i, gultas, kā pnes uz ū deni. Bet pats galvenais, ka nav kaimiņ u, kas berzē gar sā niem un kliedz no "Vladimir centrals" telefoniem. Ja atgriezī simies, par jebkuru naudu paņ emsim tikai š ī s mā jas. Pē c pā ris dienā m, paslē puš ies no vē ja, devā mies uz smilš u pludmali. . . ak! Dē ļ u dobes, smiltis sajauktas ar gobiem, viss netī rs un nobruž ā ts. Kopš tā laika viņ i slē pā s no vē ja pie basa vai uz slepena celma pie mola. Uzrā vu uzraugam, bet pludmalē smiltis iztī rī t nav iespē jams. . . izņ emot visu izš ķ ū rē t ar caurduri. Pelnu trauku nav, tā pē c viņ i viens otram meta izsmē ķ us. Teritorija mazgā ta viss iekļ auts ar molu. Istabas tī rī tas č etrā m ar dzeramnaudu (bez tiem baidos no drū mā ), klā stā ziepj-ryl, dvieļ us cik gribi, ledusskapjos saldo dzē rienu komplekts. Ū dens bija jā nes, jo tuvumā atrodas vestibila bā rs. Veļ a ir pilnī gi jauna, gultas ir labas.
Ē diens!! ! ))) Nelabprā t dauzī t sevi ar papē ž iem krū tī s un apliecinā t maigu attieksmi pret ē dienu, bet, godī gi sakot, uz tava aizauguš ā vē dera, tik garš ī gi, daudzveidī gi un mā jī gi es neesmu ē dis kā du laiku. ilgu laiku. Visu veidu gaļ a jebkurā interpretā cijā , dā rzeņ i ir pareizi. Es nesaprotu sū dzī bas par vienmuļ ī bu, viņ i pat visu neizmē ģ inā ja. Nu nekā das ķ emmī š gliemenes, mī dijas, garneles, bet grilē ta zivs ir oda priekam! Pusdienā s un vakariņ ā s ē da deserta vietā , bet garlaicī gi nebija. . . jū ras asaris, 2 veidu foreles, jū ras plaudis pamī š us, jo bija sarkans. Nav saldummī ļ u, bet zem mandeles pabā zu siera kū ku un tiramisu, jo bija nepieklā jī gi garš ī gi. Zupas vai nu tā , vai nē . Augļ i piepildī ti lī dz galam. Mī ļ ā kie neuzvaramie brokastu jogurti, vienmē r urya kruasā ni (uzsildī ti tosterī ), satriecoš i ievā rī jumi...kas vē l vajadzī gs laimei (c) Tiesa, tē jas ir pilnī gs atkritums un kafija nav ledus. Daudzgadniekiem no rī ta sieri, desiņ as, olas, piens un visā das perversijas. Basik ir jauks dzē riens-uzkoda. . . Man patika shawarma, mani iepriecinā ja jaunais un aromā tiskais sausais baltvī ns.
Publika ir no visas malas, patī kama, mazliet no visas Eiropas. Apmē ram treš ā daļ a ukraiņ u, krievu, kas priekš Bodruma ir par daudz. Viesnī ca ir gandrī z pilna. Masveida saš utums, saka, darbinieki nezina krievu valodu, tā pē c viss ir nepareizi, viss š eit nav. Agrā k š ajā s daļ ā s nejaucā s valodas trū kuma dē ļ , tagad iet vaimanā t. . . neko nesaprotu (c) Stabilas bildes recepcijā...daudz krievu teksta, vadī tā jas stiklainas acis, teksts paliek arvien skaļ ā ks, š ķ iet, ka saprotoš ais ir zafuryshchet no ē rgļ a. Tu nā ksi klajā , iztulkosi, palī dzē si...atbildot, tu tikai redzē si un aiziesi ar š ķ ī bu seju...nu paldies, ka nenogalinā ji
SPA centrs ir pamatī gs, diezgan svaigs...2 lielas saunas, tvaika, iekš telpu baseins, daudz atpū tas telpu. Vē ja un balonu dē ļ tumsas cilvē kiem. Jū s ieejat pirtī , un tur ir cilvē ku kopas, bē rni, vistas, zosis...kolhozs. Ļ eņ ins. Atnā ca pē cpusdienā , kad cilvē ki gremoja pusdienas. Hamam 25 ye (bija jau atlaides, sezonā.40 ye), viņ i labi padodas viesnī cai.
Wifi ir viduvē js, savienojas, kad reģ istrē jaties, bloķ ē jas pē c izrakstī š anā s. Ieeja pasu sē rijā , kad tā lido, ir grū ti iegriež ama, reģ istratū rā vienmē r ir bars izstieptu roku ar ierī cē m. Signā ls pludmalē ir vā jš , basā tas ir normā li. Bet istabā viņ i skatī jā s filmas tieš saistē , iespē jams, uzņ emš anas tuvuma dē ļ . Apskauj un raud pa TV kanā liem...no krieviem tikai RTR
Jū ra, aiz kuras dodamies, mū s nepievī la +23+24. Brī niš ķ ī gs ū dens, stipri sā ļ š , vē tras laikā lagū na pasargā...pasakainas ainavas. Nomazgā jies rī tausmā , mierī gs, svē tlaime, klusums, attē ls ir dzejnieka sapnis. Ar vē ju galvenais nekavē ties iet iekš ā , pē c 10 sekundē m ir ļ oti ē rti, apasļ a pā rģ ē rbjas un viss ir č upā . Ieeja ū denī ir Azovas jū ra, bet no mola tā ir dziļ a, visur ir baseina kā pnes, vienī gais veids, kā viņ i peldē ja.
Un tagad darvas spainis. 2 dienas pirms izlidoš anas ne tikai š ausmas, bet š ausmas-š ausmas-š ausmas! Pā ris stundu laikā bija pilnī gs haoss un kuce, tu nevari iet uz tualeti, visas grī das ir pā rpludinā tas ar daž ā da lieluma š ķ idrumiem, š ausmī gi baisi klī st pa seju visur...sargs! Iebrauca ap 20-30 dvē selē m, bet radā s iespaids, ka tā s apņ em blī vs gredzens. Pazaudē ta mā ja(-as) Agrā k š eit atpū tā s tikai bagā ti turki, bet tagad bezpajumtnieku arodbiedrī ba ieņ ē musi debesu vietu. Turkiem vienmē r ir trū cis š muļ u kultū ras, bet š ie zombiji ir murgains murgs.
Pirms izbraukš anas valdī ja jautrī ba. Sezonas beigā s bija problē mas ar sā niem, pilnī gs nesapraš anā s ar izlidoš anā m, vietē jie nelieš i viņ us tikpat kā vienā dienā neaizveda uz ostu, lai gan droš i zinā jā m, ka lidmaš ī nas nav. . . riepas jau bija sā kuš as montē t)) Rezultā tā Kijeva mums uzdā vinā ja burvju pendeli, viņ i pielika mums dienu, apmetā s atpakaļ uz viesnī cu, par ko Aneks ciena! Turklā t Azurs pat tika pabarots uz klā ja un ļ oti ilgi atvainojā s.
Kopsavilkums...viesnī ca ir garš ī ga, ē rta, labi plā nota, jū ra ir nepā rspē jama (pē c Red)) Personā ls ir izvē lī gs, bet tikai daž i runā angliski, kas ir pā rsteidzoš i...tomē r viņ i visu saprot uz pirkstiem . Gribē tos atgriezties, bet vispirms uzrakstī š u viesnī cai, lai nesaskrietos ar vietē jiem iezemieš iem
Parādīt vairāk »


iemiesojums Aolik74
Sveiki! Sakiet, lūdzu, vai šajā viesnīcā ir pludmales volejbols?
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря в курортном посёлке Тургутрейс. Открыт в 2006 году, последняя реновация номерного фонда проведена в 2018 году. Состоит из семи 4-этажных зданий (70% номеров с видом на море). Современная архитектура, красивая территория. Отлично подойдёт для активного и молодёжного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 55 км от аэропорта Миласа Бодрума, в 237 км от аэропорта Измира, в 220 км от аэропорта Даламана, в 18 км от центра Бодрума, в 1 км от центра посёлка Тургутрейс, на берегу моря.
Pludmales apraksts Собственный песчаный, через подземный переход от отеля. Платформа, протяженность — 450 м, 3 пирса, кабинки для переодевания, душ. Бар на пляже (10.00-00.00): бесплатно, пляжные полотенца: бесплатно, павильоны: платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: 24 часа (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), 4 конференц-зала (на 90–550 чел.), магазины, 2 открытых бассейна: 1 основной бассейн 1600 м2 (глубина 1,5 м) и аква-бассейн с 3 водными горками, 1 крытый бассейн с подогревом, 114 м2 (глубина 1,5 м), у бассейна зонтики, шезлонги и полотенца: бесплатно.

Главный ресторан Gardenya — международная и турецкая кухня. Завтрак: 07:00-10:30, обед: 12:30-14:30, ужин: 19:30-21:30, ночной суп: 00:00-01:00.

Le Mangal — a-la carte ресторан турецкой кухни (20:00-22:00).

Chang Ga — a-la carte ресторан азиатской кухни (20:00-22:00).

La Perla — a-la carte ресторан итальянской кухни (20:00-22:00) — платно

La Merla — a-la carte ресторан средиземноморской кухни (20:00-22:00).

Gardenya Lobby Bar (24 часа).

Бар у бассейна Sardunya (10:00-23:00).

Бар на пляже (10.00-00.00).

B-Club Bar (12:00-00:00).

Disco Bar (23:00-02:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский открытый бассейн 20 м2, 2 водные горки, детский мини-клуб Daisy Kids Club (4-12 лет), игровая комната, детская анимация, мини-диско, детское питание.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно — турецкая баня, сауна, парная, 2 теннисных корта с синтетическим покрытием, пляжный волейбол, прокат теннисных ракеток и мячей, анимация, дартс, шахматы, аквааэробика, 3 водные горки. Платно — Wellness-центр, массаж, водные виды спорта на пляже, уроки дайвинга, уроки тенниса, освещение теннисного корта.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 362 номера:

131 Standart Room (24-30 м2);

4 Handicapped Room (40 м2);

80 Deluxe Room (37 м2);

143 Family Room 40 м2);

2 Senior Suite (110 м2);

2 King Suite (140 м2).

Istabās

Ванная комната, фен, туалетно-косметические принадлежности, халаты и тапочки, телевизор, телефон (платно), Wi-Fi (бесплатно), сейф (бесплатно), мини-бар бесплатно (прохладительные напитки пополняются ежедневно), чайник и набор для приготовления чая/кофе, балкон. Уборка номера (ежедневно), смена постельного белья (3 раза в неделю), room service: 24 часа (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Bahçelievler Cad. No: 119, 48960 Turgutreis, Bodrum, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 382 00 00
Fax: +90 252 382 28 26
Tīmekļa vietne: La Blanche Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).