Ērti garšīgi, bet ir taču...

Rakstīts: 15 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 12 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Ieraš anā s...saplī sis č emodā ns, ilgstoš a angļ u valodas runā tā ja meklē š ana, kompensā cijas pieteikums. Ceļ š lī dz viesnī cai ir pusotra stunda ar pieturā m, atpakaļ.45 minū tes. Uz vietas 8.00 uzreiz sū ta brokastī s, lī dz 14.00 paldies visiem, visi brī vi. Saprotot mirkļ a gardumu, klusi pagrū du zem letes š okolā des kastī ti, virsū pasei + 30 ye ar lū gumu pē c ģ imenes. Ir tik grū ti to ielī mē t, bet, ja jū s to saprotat, tas ir darī ts. Viņ i mums iedeva 2-istabu svaigu komfortablu istabu 1302 tieš i virs reģ istratū ras un ē dnī cas, kas ir ļ oti ē rti.
Pludmale ir lielā ka nekā pati viesnī ca, lagū na ar droš u aizsardzī bu pret viļ ņ iem, bet ne no vē ja, diemž ē l. Paš i sagū stot, viņ i ieņ ē ma maksas vietas uz mola, kas lī dz mū su ieraš anā s brī dim jau bija palikusi bez saimnieka. Ir tikai trī s š ā das nomaļ as vietas...personī gā ģ ē rbtuve, ledusskapis, seifs, soliņ i, gultas, kā pnes uz ū deni. Bet pats galvenais, ka nav kaimiņ u, kas berzē gar sā niem un kliedz no "Vladimir centrals" telefoniem. Ja atgriezī simies, par jebkuru naudu paņ emsim tikai š ī s mā jas. Pē c pā ris dienā m, paslē puš ies no vē ja, devā mies uz smilš u pludmali. . . ak! Dē ļ u dobes, smiltis sajauktas ar gobiem, viss netī rs un nobruž ā ts. Kopš tā laika viņ i slē pā s no vē ja pie basa vai uz slepena celma pie mola. Uzrā vu uzraugam, bet pludmalē smiltis iztī rī t nav iespē jams. . . izņ emot visu izš ķ ū rē t ar caurduri. Pelnu trauku nav, tā pē c viņ i viens otram meta izsmē ķ us. Teritorija mazgā ta viss iekļ auts ar molu. Istabas tī rī tas č etrā m ar dzeramnaudu (bez tiem baidos no drū mā ), klā stā ziepj-ryl, dvieļ us cik gribi, ledusskapjos saldo dzē rienu komplekts. Ū dens bija jā nes, jo tuvumā atrodas vestibila bā rs. Veļ a ir pilnī gi jauna, gultas ir labas.
Ē diens!! ! ))) Nelabprā t dauzī t sevi ar papē ž iem krū tī s un apliecinā t maigu attieksmi pret ē dienu, bet, godī gi sakot, uz tava aizauguš ā vē dera, tik garš ī gi, daudzveidī gi un mā jī gi es neesmu ē dis kā du laiku. ilgu laiku. Visu veidu gaļ a jebkurā interpretā cijā , dā rzeņ i ir pareizi. Es nesaprotu sū dzī bas par vienmuļ ī bu, viņ i pat visu neizmē ģ inā ja. Nu nekā das ķ emmī š gliemenes, mī dijas, garneles, bet grilē ta zivs ir oda priekam! Pusdienā s un vakariņ ā s ē da deserta vietā , bet garlaicī gi nebija. . . jū ras asaris, 2 veidu foreles, jū ras plaudis pamī š us, jo bija sarkans. Nav saldummī ļ u, bet zem mandeles pabā zu siera kū ku un tiramisu, jo bija nepieklā jī gi garš ī gi. Zupas vai nu tā , vai nē . Augļ i piepildī ti lī dz galam. Mī ļ ā kie neuzvaramie brokastu jogurti, vienmē r urya kruasā ni (uzsildī ti tosterī ), satriecoš i ievā rī jumi...kas vē l vajadzī gs laimei (c) Tiesa, tē jas ir pilnī gs atkritums un kafija nav ledus. Daudzgadniekiem no rī ta sieri, desiņ as, olas, piens un visā das perversijas. Basik ir jauks dzē riens-uzkoda. . . Man patika shawarma, mani iepriecinā ja jaunais un aromā tiskais sausais baltvī ns.

Publika ir no visas malas, patī kama, mazliet no visas Eiropas. Apmē ram treš ā daļ a ukraiņ u, krievu, kas priekš Bodruma ir par daudz. Viesnī ca ir gandrī z pilna. Masveida saš utums, saka, darbinieki nezina krievu valodu, tā pē c viss ir nepareizi, viss š eit nav. Agrā k š ajā s daļ ā s nejaucā s valodas trū kuma dē ļ , tagad iet vaimanā t. . . neko nesaprotu (c) Stabilas bildes recepcijā...daudz krievu teksta, vadī tā jas stiklainas acis, teksts paliek arvien skaļ ā ks, š ķ iet, ka saprotoš ais ir zafuryshchet no ē rgļ a. Tu nā ksi klajā , iztulkosi, palī dzē si...atbildot, tu tikai redzē si un aiziesi ar š ķ ī bu seju...nu paldies, ka nenogalinā ji
SPA centrs ir pamatī gs, diezgan svaigs...2 lielas saunas, tvaika, iekš telpu baseins, daudz atpū tas telpu. Vē ja un balonu dē ļ tumsas cilvē kiem. Jū s ieejat pirtī , un tur ir cilvē ku kopas, bē rni, vistas, zosis...kolhozs. Ļ eņ ins. Atnā ca pē cpusdienā , kad cilvē ki gremoja pusdienas. Hamam 25 ye (bija jau atlaides, sezonā.40 ye), viņ i labi padodas viesnī cai.
Wifi ir viduvē js, savienojas, kad reģ istrē jaties, bloķ ē jas pē c izrakstī š anā s. Ieeja pasu sē rijā , kad tā lido, ir grū ti iegriež ama, reģ istratū rā vienmē r ir bars izstieptu roku ar ierī cē m. Signā ls pludmalē ir vā jš , basā tas ir normā li. Bet istabā viņ i skatī jā s filmas tieš saistē , iespē jams, uzņ emš anas tuvuma dē ļ . Apskauj un raud pa TV kanā liem...no krieviem tikai RTR
Jū ra, aiz kuras dodamies, mū s nepievī la +23+24. Brī niš ķ ī gs ū dens, stipri sā ļ š , vē tras laikā lagū na pasargā...pasakainas ainavas. Nomazgā jies rī tausmā , mierī gs, svē tlaime, klusums, attē ls ir dzejnieka sapnis. Ar vē ju galvenais nekavē ties iet iekš ā , pē c 10 sekundē m ir ļ oti ē rti, apasļ a pā rģ ē rbjas un viss ir č upā . Ieeja ū denī ir Azovas jū ra, bet no mola tā ir dziļ a, visur ir baseina kā pnes, vienī gais veids, kā viņ i peldē ja.

Un tagad darvas spainis. 2 dienas pirms izlidoš anas ne tikai š ausmas, bet š ausmas-š ausmas-š ausmas! Pā ris stundu laikā bija pilnī gs haoss un kuce, tu nevari iet uz tualeti, visas grī das ir pā rpludinā tas ar daž ā da lieluma š ķ idrumiem, š ausmī gi baisi klī st pa seju visur...sargs! Iebrauca ap 20-30 dvē selē m, bet radā s iespaids, ka tā s apņ em blī vs gredzens. Pazaudē ta mā ja(-as) Agrā k š eit atpū tā s tikai bagā ti turki, bet tagad bezpajumtnieku arodbiedrī ba ieņ ē musi debesu vietu. Turkiem vienmē r ir trū cis š muļ u kultū ras, bet š ie zombiji ir murgains murgs.
Pirms izbraukš anas valdī ja jautrī ba. Sezonas beigā s bija problē mas ar sā niem, pilnī gs nesapraš anā s ar izlidoš anā m, vietē jie nelieš i viņ us tikpat kā vienā dienā neaizveda uz ostu, lai gan droš i zinā jā m, ka lidmaš ī nas nav. . . riepas jau bija sā kuš as montē t)) Rezultā tā Kijeva mums uzdā vinā ja burvju pendeli, viņ i pielika mums dienu, apmetā s atpakaļ uz viesnī cu, par ko Aneks ciena! Turklā t Azurs pat tika pabarots uz klā ja un ļ oti ilgi atvainojā s.
Kopsavilkums...viesnī ca ir garš ī ga, ē rta, labi plā nota, jū ra ir nepā rspē jama (pē c Red)) Personā ls ir izvē lī gs, bet tikai daž i runā angliski, kas ir pā rsteidzoš i...tomē r viņ i visu saprot uz pirkstiem . Gribē tos atgriezties, bet vispirms uzrakstī š u viesnī cai, lai nesaskrietos ar vietē jiem iezemieš iem
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu