Laba viesnīca, bet istabenes zādzība sabojā visu pieredzi.

Rakstīts: 13 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 11 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca pilnī bā atbilst aprakstam. Kluss, zaļ š , mā jī gs. Sakopta teritorija. Personā ls ir draudzī gs, nav uzbā zī gs. Pastā vī gi kaut kas tiek laistī ts, tī rī ts...Ē diens ir standarts 3 * vienmē r ir svaigs. Dzē rieni bā rā labas kvalitā tes neierobež otā daudzumā , nav atš ķ aidī ti. Pepsi, sprite. . . , mucas alus. 23.00 bā rs tiek slē gts, mū zika izslē dzas - varat atpū sties. Pludmale atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā . Kopumā viss varē tu š ķ ist lieliski, tač u ir divi milzī gi trū kumi, kurš ir svarī gā ks, spriediet paš i:
1. Pateicoties lielajam stā dī jumu skaitam, istabā s ir daudz skudru. Protams, smidzinā š anas bundž ā iedos indi, bet, ja ķ ermenis ir pilnī gi zaļ š un balkonu pī ts skaisti krū mi, tad aerosols nepalī dzē s. Padoms: ieņ emiet istabu aizmugurē jā ē kā - tajā ir daudz mazā k skudru.
2. Viesnī ca ZOG. Kalpones zog, izņ em banknotes, no kurā m ir vairā kas, mū su gadī jumā.20 eiro, draugiem ir 20 dolā ri....un bija kā di 7 cilvē ki, kas cieta mū su skrē jienā , varbū t vairā k, neintervē jā m visi. Viņ i zog nekaunī gi un bez ceremonijā m. Izgā ju uz 3 minū tē m noslaucī t grī du, stā vē ju pie istabas, kad pē c stundas viņ i grasī jā s iet pastaigā ties un es paņ ē mu maku, kas bija mugursomā , mugursoma bija ciet. . . palaidu garā m 20 eiro . Aizvainojoties no nesodā mī bas, nā kamajiem upuriem tika nozagti 100 dolā ri. Bija policija, bija saruna ar administrā ciju. Rezultā ts = 0. Kalpones netika mainī tas. Ir sajū ta, ka administrā cija zina un piesedz. Lī dz ar to ieteikums – glabā jiet visu seifā , bet labā k paņ emiet lī dzi bankas karti un neatstā jiet naudu istabā ne uz minū ti.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu