Golden Age Bodrum Hotel 4*– Atsauksmes

52
Novērtējums 7.310
№6 viesnīcas reitingā Bodruma
6.7 Numurs
7.7 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.5 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Jalikavakas pilsētā, skaistajā Tilkidžikas līcī. Mājīgi numuri, uzmanīgs personāls un skaista smilšu pludmale ir nosacījumi lieliskām ģimenes brīvdienām, tostarp ar bērniem. Viesnīca tika atvērta 2003. gadā un daļēji atjaunota 2019. gadā.Vairāk →
аватар polina201711
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mi Ukrainas iedzī votā ji, Nikolajevs. Godī gi sakot - š ī viesnī ca nav paredzē ta ukraiņ iem un krieviem. Tagad atpū š amies š ajā viesnī cā un sajū tas ir divē jā das. Jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m bija nepatī kams brī dis - kad mums un mū su draugiem par agro reģ istrē š anos prasī ja 80$, pirms tam viņ i apgalvoja, ka nav brī vu istabu. … Tomēr ▾ Mi Ukrainas iedzī votā ji, Nikolajevs. Godī gi sakot - š ī viesnī ca nav paredzē ta ukraiņ iem un krieviem. Tagad atpū š amies š ajā viesnī cā un sajū tas ir divē jā das. Jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m bija nepatī kams brī dis - kad mums un mū su draugiem par agro reģ istrē š anos prasī ja 80$, pirms tam viņ i apgalvoja, ka nav brī vu istabu. Mū su istabā.2606 bija ē rti, atraš anā s vieta bija super, blakus bija restorā ns, pludmale, baseins, bet duš as telpā (tualetē ) bija slikta smaka, kas sabojā ja kopē jo iespaidu par istabu. Viesnī ca ir paredzē ta ģ imenē m, bē rniem. Jaunatnei te nav ko darī t, nulle animatoru un izklaides. Ē diens amatieriem, daudzveidī gs, arbū zi pastā vī gi vī st. Alkohols ir lielisks, nevis kā Ē ģ iptē .
аватар Yelena888
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ģ imenes brī vdienas augusta sā kumā . Viesnī ca atbilst 4 *. Ceļ š uz lidostu ilga apmē ram 50 minū tes. (pa ceļ am neapstā jā mies nevienā viesnī cā ). Reģ istrē š anā s ilga 15 minū tes. Ļ oti draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Ģ imenes brī vdienas augusta sā kumā . Viesnī ca atbilst 4 *. Ceļ š uz lidostu ilga apmē ram 50 minū tes. (pa ceļ am neapstā jā mies nevienā viesnī cā ). Reģ istrē š anā s ilga 15 minū tes. Ļ oti draudzī gs personā ls. Tī ra un labi kopta teritorija. Teritorijā ir daudz rampu, kas ir ļ oti ē rta ģ imenē m ar maziem bē rniem (to š eit ir 50%). Animā cijas nebija, bet mums to nevajadzē ja. Viesnī ca ir ī paš i paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem. Vakaros klusums, un pa dienu nebija skaļ as mū zikas ne š ajā , ne kaimiņ u viesnī cā s. No izklaidē m bija tikai ū dens slidkalniņ i, kas darbojā s divas reizes dienā , un dzī vā mū zika 2 reizes nedē ļ ā . Laba un kvalitatī va pā rtika (vairā ku veidu gaļ a un zivis katru dienu). Daž ā di augļ i. Viņ i mū s apmetinā ja galvenajā ē kā , kaķ ī . Gandrī z no visiem numuriem paveras skats uz jū ru. Tī rī š ana: mums bija ikdienas un diezgan kvalitatī vi + dvieļ i tika mainī ti katru dienu. No mī nusiem: 1. Kondicionieris istabā , karā jas tieš i virs gultas un pū š resp. uz gultas. Augusta sā kumā bez viņ a bija karsti naktī s gulē t. 2. Ļ oti cieti un augsti spilveni, ī paš i neē rti bē rniem. Viesnī ca atrodas lī cī , paš ā vidū , tā pē c visas jahtas ir prom no pludmales. Pludmale ar ē rtu ieeju bē rniem, bet arī pieauguš ajiem ir kur peldē ties. Jū ra pastā vī gi nav augstā ka par +26, kas karstumā bija diezgan ē rti. No rī ta pē c 10 lī dz vakaram sā k pū st vē jš no jū ras puses, bet man tas drī zā k ir +, jo. labi atdziest pie +42 uz ielas. Un š eit ir viļ ņ i, kaķ i. parā dā s kopā ar vē ju, pā ris dienas nesa no jū ras diezgan daudz atkritumu, bet nā kamajā rī tā darbinieki tos izveda no pludmales. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, jebkurā diennakts laikā varē ja atrast brī vu vietu, pat augusta sā kumā uz vairā kā m dienā m, kad viesnī cas noslogojums (spriež ot pē c sē dvietā m restorā nā vakarā ) bija 90 %. Jū s varat nokļ ū t Bodrumā no viesnī cas 30-40 minū š u laikā . un par 11-12 dolā riem (115 liras), ar taksi (zvana no reģ istratū ras, var maksā t dolā ros, sī knaudu iedos lirā ). Bodrumā ir interesants cietoksnis un arheoloģ ijas muzejs. Apmeklē t var patstā vī gi, biļ ete maksā.90 liras (bē rniem lī dz 6 gadu vecumam bez maksas) + audiogids krievu valodā par 60 liras. Netā lu no cietokš ņ a ir ielas ar veikaliem. Taksometrs lī dz Jalikavakas centram maksā ja 22 liras. Ir skaista krastmala: Yalikavak Marina, bet bez tā s nav nekā ī paš a, ko redzē t. Iet no viesnī cas uz Jalikavaku nav ī paš i ē rti garā m braucoš o maš ī nu un ļ oti š aurā bruģ a dē ļ , kat. vietā m arī pā rpildī tas ar automaš ī nā m). Kopumā mums patika viesnī ca un pā rē jais š ajā reģ ionā .
аватар Lana_Svet1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pati viesnī ca nav slikta, ir pelnī jusi savus 4! Milzī gs š ī s viesnī cas mī nuss ir tas, ka ceļ š lī dz tai aizņ em apmē ram 1.5h, arī vē jains lī cis, jū rā kaut kur ap 24 grā diem, izej ā rā un salst no vē ja, miera praktiski nav, vienmē r ir vilnis! Ē diens ir labs, bet pastā vī gi atkā rtojas, tiek atš ķ aidī ts ar jaunu gaļ u (shawarma, barbekjū ), zivis tiek ē stas katru dienu, augļ i (apelsī ns, vī nogas, plū mes, persiki, ā boli, melone, arbū zs) vienmē r ir klā t. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca nav slikta, ir pelnī jusi savus 4!
Milzī gs š ī s viesnī cas mī nuss ir tas, ka ceļ š lī dz tai aizņ em apmē ram 1.5h, arī vē jains lī cis, jū rā kaut kur ap 24 grā diem, izej ā rā un salst no vē ja, miera praktiski nav, vienmē r ir vilnis!
Ē diens ir labs, bet pastā vī gi atkā rtojas, tiek atš ķ aidī ts ar jaunu gaļ u (shawarma, barbekjū ), zivis tiek ē stas katru dienu, augļ i (apelsī ns, vī nogas, plū mes, persiki, ā boli, melone, arbū zs) vienmē r ir klā t. Daudz saldumu. Pie dzē riena: alus, vī ns, kola, sprite, fanta, kokteiļ i. Bā ri pē c teritorijas 2.
Tī rī š ana istabā katru otro dienu, ū dens tika piegā dā ts tikai pirmajā dienā , bet to var ņ emt vakarā galvenajā restorā nā pē c vakariņ ā m. Tī rī š ana slikta, viss netī rs, dvieļ i tiek mainī ti pē c saviem ieskatiem!
Wi-Fi uztver ļ oti slikti visā telpā - nē ! Ja tev kaut ko vajag tad ej uz vestibilu kur viņ š strā dā !
Seifs numurā , dvieļ i pludmalē - bez maksas!
аватар SvetkaKonfetka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā atpū tā mies viesnī cā - es un mans dē ls 10 gadi. Vispā r man ļ oti patika. Pirms tam viņ i vienmē r atpū tā s Antā lijas piekrastē , Vidusjū rā , tikai 5 *, ir ar ko salī dzinā t. Viesnī ca noteikti ir pelnī jusi 5*. … Tomēr ▾ Kopā atpū tā mies viesnī cā - es un mans dē ls 10 gadi. Vispā r man ļ oti patika. Pirms tam viņ i vienmē r atpū tā s Antā lijas piekrastē , Vidusjū rā , tikai 5 *, ir ar ko salī dzinā t. Viesnī ca noteikti ir pelnī jusi 5*. No lidostas pagā ja apmē ram stunda. Diezgan ā tri apmetā s Anex ē kā . Telpā ir viss nepiecieš amais: č ī bas, ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja. Tī rī š ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a arī gandrī z katru dienu. Vienī gais mī nuss ir tas, ka nav kur izž ā vē t peldkostī mus, uz balkona nekas nav paredzē ts, nā cā s pakā rt tieš i uz paš a balkona margā m.
Kas attiecas uz jū ru, tad tā ir krā š ņ a, ū dens tī rs, ieeja gan no krasta, gan no pontoniem, ieeja nedaudz maza, ē rtā k no pontona. Solā riju pietika visiem, vienreiz atnā ca, bet nebija, pludmales darbiniece ieraudzī ja ko meklē jam un uzreiz atvilka mums sauļ oš anā s krē slu. Personā ls ļ oti draudzī gs, izpalī dzī gs, lai gan neko nesaprot ne krieviski, ne angliski, pie telefona palī dz tulks. Wi-Fi neķ eras ne visur, ne istabā , ne restorā nā , ne pie baseiniem, ne vestibilā - lieliski.
Kas attiecas uz pā rtiku, tad viss kā rtī bā , no rī tiem rindu vispā r nav, pusdienā s un vakariņ ā s pulcē jā s izsalkuš o cilvē ku pū ļ i, sastā jā s rindā pirms atvē rš anas, mē ģ inā jā m nā kt nedaudz vē lā k, vienmē r visiem pietika ē diena, no plkst. gaa - liellopu gaa, vistas gaa, tī tars, gandrī z visi grilē ta zivju diena. Ja bā rā paņ em daudz dzē rienu, viesmī lis palī dz nonest pie galdiņ a, staigā apkā rt, visam uzlej aukstu ū deni, palū dz atnest kā du aparā tu vai slapju salveti - nekā du problē mu, uz visiem lū gumiem atsaucas ļ oti ā tri. Izcilas zivis a la carte pē c iepriekš ē ja pieraksta, ļ oti garš ī gas un bagā tī gas, pasniedz grilē tu dorado, uzkodas, desertu, visu apē st nav iespē jams.
Kontingents - 70% turki, pā rē jie - poļ i, krievi, ukraiņ i vismazā k. 7 dienas nekad nebija Tagils, viss ļ oti civilizē ti: pie baseina neredzē jā m dzerš anu, kautiņ us, š ansonu) Izbraucā m ekskursijā pie gida (jo citur nav ko nopirkt) uz pirā tu jahtas ar peldē š anu. atklā tā jū rā - mums patika. Aizbraucā m ar taksi (70 liras uz skaitī tā ja, skaidras naudas maksā jums, ja dolā ri lirā dod maiņ u) lī dz Midtown tirdzniecī bas centram, tur daudz izpā rdoš anas, H&M, Waikiki, cenas lē tā kas kā pie mums, maksā jums tikai ar karti. Pretī viesnī cai pā ri ceļ am ir pā rtikas veikals kā mū su ATB, nopirkā m tē ju, halvu (10-14 liras par mā rciņ u), granā tā bolu mē rci gaļ ai 5.5 liras (grivnā s nedaudz vairā k par 15 grivnā m), maksā jums ar karti.
Kopumā nakš ņ oš ana izvē rtā s lieliska, viesnī ca man ļ oti patika, tagad iesaku draugiem.
аватар hvn08
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un vē rtē jumiem par Egejas jū ru pieņ emamā cenu diapazonā . Sezonas beigā s, ņ emot vē rā agro rezervā ciju, iznā ca kaut kas ap 1200 eiro par trim (bē rnam 11 gadi) par 9 naktī m. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un vē rtē jumiem par Egejas jū ru pieņ emamā cenu diapazonā . Sezonas beigā s, ņ emot vē rā agro rezervā ciju, iznā ca kaut kas ap 1200 eiro par trim (bē rnam 11 gadi) par 9 naktī m. Pirmā lieta, ko es gribē tu atzī mē t, ir Turcija, bet tā nav Turcija, bet drī zā k Grieķ ija! Atš ķ irī ba no Kemeras un Antā lijas ir jū tama. Jū ra savā dā ka (mierī gā ka), daba savā dā ka, viss tā , bet nedaudz savā dā k. Kopumā daudzveidī gai atpū tai un pasaules izzinā š anai – lū k!
Tagad par specifiku. Plusi: atraš anā s vieta (pirmā lī nija) un teritorija (divu peldbaseinu klā tbū tne, atseviš ķ as pludmales, ieskaitot tā s ar zā li). Teritorija ļ oti zaļ a, sakopta (personā ls č aukstē ja no rī ta lī dz vakaram), un daudz vairā k nekā kaimiņ u viesnī cā s nebija pā rpildī ta. A la Carte restorā na klā tbū tne pē c pieraksta, zivju ē dienkarte bija lieliska. Bē rnu zonas un neliela akvaparka klā tbū tne (lai gan darba laiks bija ierobež ots ar stundu pirms pusdienā m un stundu pē cpusdienā ). Akvaparka zonā tā s darbī bas laikā vienmē r atrodas darbinieks, kurš pieskata bē rnus. Personā lam jautā jumu nebija, jo viņ i nerunā ne angliski, ne krieviski.
Krievvalodī gajiem reģ istratū rā strā dā ja viena meitene, visas aktuā lā s lietas tika atrisinā tas darba kā rtī bā . Nakš ņ oš ana - bungalo. Bija divistabu apartamenti, svaigs remonts, balkons. Kopumā nekas ī paš s, viss ir pieticī gs, bez liekumiem. Par tī rī š anu sū dzī bu nebija. Istabas galvenajā ē kā ir kā hostelis, gari koridori, blī vs apdzī vojums. Man liekas, ka tur dzī vot ir mazā k komfortabli, lai gan rezervē jot numuriņ i tur bija dā rgā ki. Viesnī cas augš daļ a nestrā dā ja Сovida dē ļ , bet objektī vi viņ i ir AIZ ceļ a un lī dz pludmalei bū s 400-500 metri. Wi-fi ķ er labi, bet trī s vietā s: vestibilā , viesnī cas treš ajā stā vā un bā rā , kas atrodas pludmalē . Restorā ni un bā ri - nekas ī paš s, daudzveidī gs, bet ne pā rā k garš ī gs. Tā kā galvenais restorā ns bija tikai viens, cilvē ku bija diezgan daudz, vietas bija jā ieņ em uzreiz pirms atvē rš anas. Grils (zivis/gaļ a) ​ ​ bija gandrī z katru dienu.
Mī nusi: š efpavā ru ē dienu izsniegš ana, kā dē ļ izveidojā s garas rindas, gandrī z neē dami saldumi, augļ i arī varē tu bū t labā ki. Animā cijas trū kums, izklaide, volejbols - tas it kā bija epidē mijas dē ļ .
Atpū ta: veikals simts metrus no galvenā s ieejas viesnī cā , pieņ emams sortiments (kā mazs vietē jais ATB). Ļ oti garš ī ga un lē ta Nutella, Ukrainā kvalitā te sliktā ka)). Mikroautobuss uz Yalikavak apstā jas pie viesnī cas galvenā s ieejas, dienas laikā tie kursē katru stundu. Apmaksa TIKAI BEZKONTAKTĀ , stingra masku rež ī ma ievē roš ana. Ciema centrā varē ja pastaigā ties un pasē dē t kafejnī cā , bija daudz piedā vā jumu. Ļ oti autentisks tirgus netā lu no autoostas. No Yalikavak autoostas autobusi uz Bodrumu kursē ik pē c 30 minū tē m, maksa ir aptuveni USD 1 vienai personai. Bodrumā , protams, var pavadī t visu dienu. Viss ir pastaigas attā lumā , var apmeklē t gan pilsē tas veco daļ u ar tirgu, promenā di, veikaliem, vai arī izkā pt pā ris pieturas agrā k un apmeklē t tirdzniecī bas centrus. Kopumā izklaidi var atrast katrai gaumei.
No ekskursijā m mē s izvē lē jā mies ceļ ojumu uz Pamukalu, tas bija lē ts, manuprā t, apmē ram 120 USD no diviem pieauguš ajiem un bē rna. Brauciens ir garš , vairā k nekā.4 stundas, bet ļ oti gleznainā kalnainā apvidū . Piedā vā to veikalu apmeklē š ana - mī nus. Pat nav jā iet ā rā , tas ir pā rā k dā rgi, salī dzinot ar parastajiem veikaliem paš ā Bodrumā .
Diemž ē l pandē mijas dē ļ Grieķ ija tika slē gta, un Grieķ ijas salas bija iespē jams apmeklē t ar prā mi 40-50 minū tē s un par 20 USD ar prā mi.
Vispā r man viss ļ oti patika, daba traki skaista un neparasta. Reģ ionu un š o viesnī cu iesaku visiem.
Бассейн Вид с верхнего этажа главного корпуса Вид из лифта главного корпуса площадка на первом (нулевом этаже) вид с верхнего этажа главного корпуса Территория отеля, спуск к ресторану Пляж Вода на пляже
аватар ulya_lilit
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzreiz brī dinu: viesnī cas personā ls vispā r nerunā krieviski, tikai angliski un turku. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet sakopta un zaļ a. 2 ā ra baseini atrodas tieš i pretī ieejai pludmalē . Pludmalē ir lietussargi, nojumes, teltis un koka pā rvalki, kopumā katrai gaumei. … Tomēr ▾ Uzreiz brī dinu: viesnī cas personā ls vispā r nerunā krieviski, tikai angliski un turku. Viesnī cas teritorija ir neliela, bet sakopta un zaļ a. 2 ā ra baseini atrodas tieš i pretī ieejai pludmalē . Pludmalē ir lietussargi, nojumes, teltis un koka pā rvalki, kopumā katrai gaumei. Ir pat ī paš a pludmale smē ķ ē tā jiem. Jū ra ar ļ oti slī pu ieeju. No mola daudz nenirt, dziļ ums nav lielā ks par 1.5 metriem. Jū rā daudz aļ ģ u. Istabas ir atseviš ķ a tē ma, galvenajā ē kā -3 stā vā visas "vecā s" telpas, logi paveras vai nu uz sā nu celiņ iem vai blakus balkoniem (ē ka ir P burta formā ). Duš ā drenā ž a bija nedaudz aizsē rē jusi un ejot duš ā ū dens labi notecē ja. Mē beles ļ oti vecas, viss nolietots. Pē rkot ekskursiju, izvē lē jā mies istabu bungalo, bet uzreiz bijā m iekā rtojuš ies galvenajā ē kā .
Apskatī juš i istabu, mē s atgriezā mies reģ istratū rā un pieklā jī gi lū dzā m, lai mū s pā rceļ . Un pē c 5 minū tē m bijā m bungalo. Š eit viss bija nedaudz jaunā ks, bet vannasistaba ir ļ oti maza, un dizainers ir stulbs, lai iekļ ū tu duš as kabī nē , bija jā spiež as starp pjedestā lu ar izlietni un tualeti (nedaudz pā rspī lē ti ar pjedestā la izmē ru izlietnei). Tī rī š ana katru dienu, gultas veļ a mainī ta ik pē c 3 dienā m. Bet arī dvieļ i neliedz tiem atjauninā ties gan istabā s, gan pludmalē . Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs, deserti priecē (konditors ir labs, paldies viņ am par to). Jauno noteikumu ņ emš ana vē rā karantī nas laikā saspī lē ja rindas uz visu. Kafija un tē ja kafejnī cā nav laba. Labā k reģ istratū rā .
Wifi sasniedz pat pludmali. Dzē rieni un kokteiļ i ir aptuveni 4 no 10, kad varat dzert. Nekā das ī paš as izklaides. Pludmalē un baseinā spē lē jiet turku vai krievu popmū ziku. Reti skanē ja laba mū zika. Bet no rī ta ē damistaba skanē ja patī kami un relaksē još i. Kopumā klusa relaksē još a uzturē š anā s. Netā lu no viesnī cas atrodas 2 lielveikali, arkli vai liepas vai karte. Citas valū tas Covid dē ļ netiek pieņ emtas. Uz ciema centru labā k braukt ar taksi, tas ir no 3 lī dz 5 dolā riem. Starp citu, mani pā rsteidza ceļ ojumu aģ enta ekskursiju cena, zema.
аватар zharayav
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā savā kategorijā laba viesnī ca. Ir nianses ar istabā m (cilvē ki nā ca pā rģ ē rbties reģ istratū rā ), bet mums bija pieklā jī ga piebū ve, viss darbojā s. Ē diens labs, zivis katru dienu, jū ras plaudis bija un pat kaut kā ds sarkans divas reizes 9 dienā s, grilē ja katru dienu. … Tomēr ▾ Kopumā savā kategorijā laba viesnī ca. Ir nianses ar istabā m (cilvē ki nā ca pā rģ ē rbties reģ istratū rā ), bet mums bija pieklā jī ga piebū ve, viss darbojā s. Ē diens labs, zivis katru dienu, jū ras plaudis bija un pat kaut kā ds sarkans divas reizes 9 dienā s, grilē ja katru dienu. Pludmale liela, smiltis nav dziļ as, bet peldē jā m no pontona. Turki 40 procenti atpū tnieku, eiropieš i 20-30, pā rē jie ir krievi, ukraiņ i un baltkrievi. Iesaku par tā du cenu (maksā jā m 850 eiro par 8 naktī m, maksā jā m 9 dienas).
аватар Vladimir_Pozhidaev
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ē diens viesnī cā bija labs. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m, istabiņ a varē ja bū t labā ka, bet kondicionieris principā bija normā ls. Tī rī š ana telpā ir normā la, tā s stā voklis pats par sevi nav ī paš i labs. … Tomēr ▾ Ē diens viesnī cā bija labs. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m, istabiņ a varē ja bū t labā ka, bet kondicionieris principā bija normā ls. Tī rī š ana telpā ir normā la, tā s stā voklis pats par sevi nav ī paš i labs. Teritorija super, zaļ a, daudz vietas atpū tai, viesnī ca uz klints, lai var nodarboties ar fiziskā m aktivitā tē m. Viesnī ca atrodas 3. pludmales lī nijā , tika organizē ts transfē rs uz jū ru. Veikali, kafejnī cas, tirgi - viss ir tā lu. No gida nopirkā m ekskursijas, devā mies, viss patika.
аватар bk2506
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ekskursija tika dota man. Ierodoties iedeva istabiņ u ar dzī vu pelē jumu Anex kab. 3110. + Netī rī ta!! ! Pirmajā stā vā ar skatu uz ceļ u (tas ir putekļ i, troksnis). Sazinā jos ar reģ istratū ru. Viņ i piedā vā ja vairā kas istabas, bet ekonomisks variants! No sliktā kajā m es izvē lē jos labā ko (istaba ir mirusi! Balkons ar skatu uz taku, un pretī visi pā rsegi no restorā na. … Tomēr ▾ Ekskursija tika dota man. Ierodoties iedeva istabiņ u ar dzī vu pelē jumu Anex kab. 3110. + Netī rī ta!! ! Pirmajā stā vā ar skatu uz ceļ u (tas ir putekļ i, troksnis). Sazinā jos ar reģ istratū ru. Viņ i piedā vā ja vairā kas istabas, bet ekonomisks variants! No sliktā kajā m es izvē lē jos labā ko (istaba ir mirusi! Balkons ar skatu uz taku, un pretī visi pā rsegi no restorā na. Tikai vē lā k es sajutu visus priekus. Es visu izstā stī ju gidam. Viņ š solī ja mainī t istabiņ u treš ajā dienā. Vispā r sanā ca, ka reģ istratū rā bija jā maksā.50$. Bū tu maksā jis, ja tā bū tu oficiā la piemaksa.

Tagad par daž iem plusiem. Teritorija laba. Viņ i labi barojas. Jū ra un pludmale ir labas. Animā cija! Wi-Fi tikai reģ istratū rā , restorā nā un ap baseiniem. Ā rpus viesnī cas nav kur iet. Ar autobusu uz ciemu Yalikavak! Tur ir ļ oti skaista promenā de! Ja kā dam ir interese. Migros netā lu no autoostas. Tirdzniecī bas centrs krastmalā . Katru dienu. Otrdienas pā rtikas tirgus, ceturtdienas apģ ē rbu tirgus!
Ja dodaties uz Bodrumu, tad brauciet arī ar mikroautobusu lī dz Jalikavakai, pē c tam pā rsē dieties uz autobusu uz Bodrumu (apmē ram stundu).

Secinā jums. Viesnī ca ir laba, bet ir nepiecieš ams remonts! Esi uzmanī gs!
аватар vl04vl
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ja kā dam ir slinkums lasī t tā lā k, tad ī ss kopsavilkums - viesnī ca savas 4 zvaigznes izdodas lieliski) Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz ceļ ojumu aģ enta atsauksmē m un ieteikumiem. Pamatojoties uz kritē rijiem - Egejas jū ras piekraste un normā la cenas / kvalitā tes attiecī ba. … Tomēr ▾ Ja kā dam ir slinkums lasī t tā lā k, tad ī ss kopsavilkums - viesnī ca savas 4 zvaigznes izdodas lieliski)
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz ceļ ojumu aģ enta atsauksmē m un ieteikumiem. Pamatojoties uz kritē rijiem - Egejas jū ras piekraste un normā la cenas / kvalitā tes attiecī ba. Viss izdevā s kā plā nots.
No lidostas braucā m kā du stundu, mū su viesnī ca bija pē dē jā , treš ā piegā dē . Ieradā mies 13:30, paē dā m pusdienas un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies. Š eit ir grū ti novē rtē t lojalitā ti agrī nai reģ istrā cijai, jo. Viss tika izdarī ts oficiā lajā laikā .
Mē s paņ ē mā m Anex numuru. Tas atrodas pā ri ielai no galvenā s ē kas, kur atrodas standarta numuri. Pā rbraukš ana pā ri tiltam pā ri ceļ am, neizbraucot no teritorijas. Salī dzinot ar Standartiem, 50 metrus tā lā k no visā m darbī bas vietā m. Visu Anex logi paveras uz ceļ u, kas nav ī paš i trokš ņ ains, bet varbū t kā dam tas ir saspringts, tas man un manai sievai netraucē ja. No Anex istabu daļ as var redzē t jū ru. Telpā viss darbojā s, nevienas pretenzijas nebija, mē beles un santehnika salī dzinoš i svaiga. Bijā m ciemos Standard istabiņ ā , tā istabiņ a bija visā "nogurusi", lai gan manā mi plaš ā ka. Bet ja ģ imene ir 3 cilvē ki. tad jā ņ em Standarts, Anexā ar papildus vietu bū tu pā rpildī ts. Anex ē ka ir trī sstā vu, eja ved uz vidē jo stā vu, papildus jā kā pj pa kā pnē m uz pirmo un treš o stā vu.
Reģ istrē joties mums jautā ja par veselī bas ierobež ojumu, teicā m "nē " un tikai tad sapratā m, kā pē c ir jautā jums un nož ē lojā m. Manai sievai ir ceļ gala trauma, un biež a kā pņ u izmantoš ana rada diskomfortu. (Paldies Dievam, ka man nav traumu un kā pnes mani netraucē ja). Otrajā dienā viņ i lū dza mainī t grī du, paskaidroja iemeslu. Mū s nosū tī ja uz rī tdienu. Rī t atkal "rī t". Bet te jau parā dī jā m stingrī bu un teicā m, ka neatstā sim reģ istratū ru, kamē r jautā jums nebū s atrisinā ts. Pakonsultē jā mies, lū dzā m atnā kt pē c divā m stundā m, istaba ir iztī rī ta. Viņ i ieradā s - viss ir kā rtī bā , viņ i nav maldī juš i. Arī jaunā istaba bija lieliskā stā voklī . Eko istabā s nebija, bet bā ra paziņ as par viņ u nerunā ja ī paš i daudz.
Viesnī cas teritorija ir labi kopta, skaisti augi, bet salī dzinoš i maza. Pastaigas kā parkā nederē s. Ir vairā ki slidkalniņ i a la akvaparks. Atvē rts lī dz pusdienā m 2.5 stundas un tas pats pē c pusdienā m. Bet ar š ņ ā kš anu pietiek. Pā rsteidzoš i, ka uz slidkalniņ iem rindu nav vispā r. Tur ir rakstī ts vecuma ierobež ojums 12 gadi un augums, bet reā li brauc gandrī z mazuļ i.
Pludmale lieliska, lē zena, smilš aina. Bē rniem bū s tieš i tas, kas viņ iem nepiecieš ams. Uzmanī gi noņ emts. Ir arī pietauvoš anā s vietas un pontoni. Pludmalē , pie baseina un piestā tnē ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Diemž ē l ir bydlopraktika "Aizņ emos agri no rī ta, bet varu atnā kt vismaz vakarā . " Ja ne tas, iespē jams, puse no sauļ oš anā s krē sliem pastā vī gi bū tu brī vi, bet, ja atnā ci pa dienu, tad nā cā s klī st apkā rt, lī dz atrodi sauļ oš anā s krē slu sev piemē rotā vietā (mē s vienmē r meklē jā m ē nā ). Š obrī d rakstu, un man tikko ienā ca prā tā , ka nekad neesmu iegrimis baseinā ), tikai tur, kur ir slidkalniņ i.
Viesnī ca atrodas slē gtā lī cī , tā pē c arī tad, kad bija vē jš , viļ ņ i bija minimā li, lai gan bija skaidrs, ka atklā tā jū rā ir vē trains. Kad bija viļ ņ i, atkritumi un aļ ģ es atnesa nedaudz. Darbinieki centā s to visu operatī vi noķ ert ar tī kliem un sakopt. Nu, ja jū s ejat no mola, tad tas nav nekas. Var peldē t ar masku, interesantas zivis klā t. Protams, ne Ē ģ ipte, bet arī normā li.
Ekskursija tika apmaksā ta tikai ar pirā tu jahtu. Man ļ oti patika, iesaku. Jauki, interesanti. Peldē ties, snorkelē t. Ja kā ds ir ceļ ojumā , iesaku paņ emt lī dzi kā du uzkodu. Pusdienas bū s, bet vidē ja blī vuma, lai var palikt izsalcis. Citā m ekskursijā m, kas, mū suprā t, bija interesantas, mums bija jā brauc tā lu un ilgi, tā pē c nož ē lojā m savu laiku. Mē s devā mies bezmaksas iepirkš anā s tū rē uz Bodrumu. Mū s atveda uz salonu ar ā du. Š eit, kā visur š ā dā s vietā s - jums ir nepiecieš ams izmisī gi kaulē ties). Mē s kaut ko nopirkā m par 50% no sā kotnē ji norā dī tā s cenas un, iespē jams, var atrast citur un lē tā k. Bet tik un tā bija lē tā k nekā mā jā s un tieš ā m kvalitatī vi. Pē c tam teicā m, ka negribam braukt uz citā m vietā m, aizvediet mū s uz Bodrumas centru.
Sā kotnē ji tā plā nojā m, lai nebrauktu ar sabiedrisko transportu. Izstaigā jā m pilsē tu, pa krastmalu. Pē tera cietoksnis ar pā rbū vē jamo muzeju, rakstī ts, ka atvē rti 50%. Bet viņ i droš i vien melo, pē c manā m aplē sē m, ne vairā k kā treš daļ u. Ieejas cena ir aptuveni 9 USD. Nav pamatots, neiesaku. Atpakaļ ar sabiedrisko transportu. Lī dz Yalikavak 7 liras un tad lī dz viesnī cai pa Yalikavak vē l 4. Uz Yalikavak centru devā mies atseviš ķ i citā dienā , krastmala ar jahtā m š eit nav sliktā ka kā Bodrumā . Tirgū nopirkā m daž us sī kumus no tekstilizstrā dā jumiem un garš vielā m. Pa viesnī cu nav kur staigā t. Mē s devā mies vienreiz kalnā uz izpostī tajā m vē jdzirnavā m. Skats no turienes ir brī niš ķ ī gs, iesaku.
Ē diens viesnī cā - viss patika. Man vienmē r bija pietiekami daudz pā rtikas, kas man bija vajadzī gs. Daudzveidī gs, garš ī gs. Viesmī ļ i gandrī z lido. Viesnī ca bija pilnī bā rezervē ta, tā pē c viņ iem bija jā atvē l laiks, lai ikviens varē tu sakā rtot vietu un ierī ces. Tas izslē dzā s. No alkohola bā ros un restorā nos no 10 lī dz 24 degvī ns, brendijs, alus, viskijs, vietē jā s raž oš anas baltvī ns/sarkanvī ns. Iesaku aiziet uz a la carte zivju restorā nu, bija jauki un garš ī gi. Jums jā piesakā s pirmajā / otrajā dienā , pretē jā gadī jumā ir rinda.
Vismaz puse tū ristu ir turki. Man viņ i ļ oti patika, viņ i ir mierī gi un draudzī gi. Ir ļ oti maz sievieš u, kas ietī tas melnā , lielā kā daļ a laicī gajā s pludmales drē bē s. Daudz poļ u, daž i krievi, daž i ukraiņ i. Es dzirdē ju vā cu runas, dā ņ us, slovā kus, bet tie visi bija atseviš ķ i eksemplā ri.
Animā cija dienas laikā nav uzmā cī ga. Vakaros katru dienu izrā de stundu. Vietu skaits amfiteā trī ir ierobež ots, jums ir nepiecieš ams nedaudz iepriekš . Nav trokš ņ ainu lielu diskotē ku. Jū s varat trī skā rš ot savu kompā niju ar sevi, netā lu no pludmales ir neliela diskotē ka.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mareeva_1975
Gribētu jaunas atsauksmes. Paldies)))))))
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums mareeva_1975
6 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 14 atbildes
iemiesojums podsolomko.l
Kurš lido septembra sākumā, vai tādi ir????)
7 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 6 atbildes
iemiesojums cveta92
kurš lido 20. maijā
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен в местечке Яликавак, в красивейшей бухте Тилькиджик. Уютные номера, внимательный персонал и прекрасный песчаный пляж — все условия для отличного семейного отдыха, в том числе с детьми. Отель был открыт в 2003 году, частичный ремонт проводился в 2019 году.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта и в 20 км от центра Бодрума, в 2 км от местечка Ялыкавак.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 150 м. Заход в море — песок, платформа, 2 деревянных пирса. Душ, кабина для переодевания, бар на пляже бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование, room service (платно), 3 ресторана — 1 основной, 2 A’la carte: рыбный и итальянский, 5 баров, 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева), 1 крытый бассейн с пресной водой (без подогрева), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, магазины, ТВ-зал, амфитеатр, 3 конференц-зала, Wi-Fi в лобби (бесплатно), услуги фотографа.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 открытых бассейна для детей (один из них с горками), 1 крытый бассейн, мини-диско, мини-клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: анимация, живая музыка в определенные дни, турецкая ночь, дартс, бочче, шахматы, мини-гольф, пляжный волейбол, 5 водных горок. Платно: уроки дайвинга, водные виды спорта. 5 водных горок.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 345 номеров. Состоит из основного 5-этажного здания с лифтами и двух дополнительных 3-этажных блоков.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, набор чай-кофе, телефон, мини-бар (платно), душ, фен, тапочки, ванные принадлежности, Wi-Fi в номерах нет, балкон: обычный или французский, сейф (бесплатно), дополнительная раскладная софа (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Gökçebel Mh. 48990 Tilkicik Koyu Yalıkavak, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 385 54 60
Tīmekļa vietne: Golden Age Bodrum Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).