Green Beach Resort 5*– Atsauksmes

196
Novērtējums 6.110
№32 viesnīcas reitingā Bodruma
6.0 Numurs
6.1 apkalpošana
5.7 Tīrība
6.3 Uzturs
7.3 Infrastruktūra
Viesnīca atklāta 1995. gadā, pēdējais renovācija veikta 2016. gadā. Tas sastāv no vienas 7 stāvu viesnīcas ēkas un četrpadsmit 3 stāvu Club kotedžām (70% numuru ar skatu uz jūru). Viesnīca atrodas augstā krastā, no terasēm paveras gleznains skats uz jūru. Ir iespēja izvēlēties naktsmītnes bungalo vai galvenajā ēkā. Attīstīta infrastruktūra sportiskai atpūtai, laba animācijas programma. Viesnīca ir piemērota aktīvām ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Ooooooo
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nebijā m plā nojuš i uz š ejieni braukt, bet sagadī jā s tā , ka viesnī ca, kuru rezervē jā m, sā kotnē ji bija pilnī bā aizņ emta un mums piedā vā ja vietas Green beach. Viesnī ca nepievelk 5. 1.4 dienas istaba netika iztī rī ta pat vienu reizi. … Tomēr ▾ Nebijā m plā nojuš i uz š ejieni braukt, bet sagadī jā s tā , ka viesnī ca, kuru rezervē jā m, sā kotnē ji bija pilnī bā aizņ emta un mums piedā vā ja vietas Green beach.
Viesnī ca nepievelk 5.
1.4 dienas istaba netika iztī rī ta pat vienu reizi. Es palū dzu nomainī t vismaz dvieļ us, viņ i man pamā ja ar galvu, bet viņ i nekad nenā ca ar tī riem dvieļ iem.
2. Ē diens ir viduvē js, nav daudzveidī gs.
3. Internets ir briesmī gs. Istabā nav wifi. Paš ā teritorijā var paspē t vai nu agri no rī ta, vai vē lu vakarā , kad visi guļ.
4. Vienī gais pluss ir liela teritorija, kur ir interesantas mā jī gas vietas un labs skats uz jū ru.
Nav nekā das vē lē š anā s atgriezties š ajā viesnī cā nekad.

P. S. Vē rtslietas un naudu glabā jiet seifā , pretē jā gadī jumā pastā v MILZĪ GS risks tā s pazaudē t un neviens jums nepalī dzē s atgriezties - ne administrā cija, ne policija (
аватар ecstasy3636
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lasī ju daudz negatī vu atsauksmju par š o viesnī cu, bet atraš anā s vieta un dabas skaistums tomē r atsvē ra un biļ ete tika nopirkta. Sā ksim ar to, ka ieradā mies vakarā , 19.30 jau bijā m reģ istratū rā . Cilvē ku bija daudz, 40 cilvē ki tikai no mū su lidojuma, zumē š ana reģ istratū rā bija jū tama) Pē c 10 minū tē m visiem viss tika izstā stī ts, aizpildī jā m koronavī rusa broš ū ru, viesa datus, atstā jā m somas gaitenī un klusā m devā mies uz vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Lasī ju daudz negatī vu atsauksmju par š o viesnī cu, bet atraš anā s vieta un dabas skaistums tomē r atsvē ra un biļ ete tika nopirkta.
Sā ksim ar to, ka ieradā mies vakarā , 19.30 jau bijā m reģ istratū rā . Cilvē ku bija daudz, 40 cilvē ki tikai no mū su lidojuma, zumē š ana reģ istratū rā bija jū tama) Pē c 10 minū tē m visiem viss tika izstā stī ts, aizpildī jā m koronavī rusa broš ū ru, viesa datus, atstā jā m somas gaitenī un klusā m devā mies uz vakariņ ā m. Pē c 40 minū tē m viņ i paņ ē ma istabas karti un mū s aizveda uz nelielu 3 stā vu "bungalo".
1. Daba ir milzī ga š ī s viesnī cas priekš rocī ba. Mē s devā mies uz š ejieni, lai skatī tos brī niš ķ ī gu skatu, un es teikš u tā , fotoattē li nepauž š o skaistumu. Kalni, zaļ umi, skaidra jū ra, buru jahtas. . . skats uz lī ci, ī paš i burvī gs naktī...vienkā rš i pasaka. Restorā ns ar skatu uz visā m š ī m skaistulē m, tu ē d un nevari atraut acis no ainavā m.
Teritorija arī ļ oti skaista, no karstuma, protams, daudzi augi ir noguruš i, bet tos nemitī gi laist. Ļ oti tī rs un kā rtī gs.
Pludmale sastā v gan no pantones daļ as, gan no akmeņ ainas pludmales. Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu vispā r nebija, lai gan cilvē ku bija diezgan daudz, ē nā , protams, vietu gandrī z vienmē r nebija. Pludmales dvieļ us nomainī ja bez problē mā m, mums ir savs grafiks, pā rsvarā ž ā vē jā m istabā un 300 reizes nepū lē jā mies mainī t.
2. Personā ls ļ oti draudzī gs un pozitī vs, jo likā s 20% saprot/runā krieviski, 70% runā angliski, 10% runā tikai arā bu valodā , bet tā nav problē ma, jo Zī mju valoda darbojas lieliski. Visas problē mas tika atrisinā tas ā tri un bez problē mā m (nezinu, kā pē c citos pā rskatos tik daudz negatī visma).
3. Ē diens - viss ir ļ oti vienkā rš i un garš ī gi. Ja jū s dodaties atvaļ inā jumā , lai "paē stu", tad š ī nav jū su izvē le, lai gan neviens vē l nav aizgā jis izsalcis. No 7 dienā m 4 reizes bija viesmī ļ u apkalpoš ana un bija nelielas rindas, bet tā s bija burtiski 2 minū tes. Pā rē jais ir paš apkalpoš anā s, parastā bufete.
4. Alkohols - bija pā rsteigums, turklā t patī kams) Lī dzi paņ ē mā m 1 litru laba dž ina, bet kā izrā dī jā s, viņ u kokteiļ i bija ļ oti labi gan pē c garš as, gan pē c alkohola satura. Pat alus bija labs, bez atš ķ aidī juma. Bā rmeņ i ir lieliski, gatavoja kokteiļ us katrai gaumei un krā sai, bet protams ar komplektu, kas viņ iem ir.
5. Istaba parasta, maza, TĪ RA, ar balkonu! Mums, iespē jams, paveicā s, bet mē s nepiemaksā jā m, než ē lojā mies un norē ķ inā jā mies pirmajā reizē . Viss bija kā rtī bā , kondicionieris bija tik jaudī gs, ka 15 minū tē s atdzesē ja istabu. Tikā m tī rī ti 3 reizes 7 dienu laikā , savukā rt vē l 2 reizes gulē jā m lī dz pusdienā m un vienkā rš i atteicā mies no tī rī š anas. Dvieļ i tika nomainī ti, labi iztī rī ti, lai gan tas nebija daudz vajadzī gs) Pati istaba ir nedaudz novecojusi, bet ne kritiska.
6. Animā cija - vakarā bija ballī te amfiteā trī , bē rnu un pieauguš o programma, vienreiz bija karaoke, bet pavadī jā m laiku katrs savā veidā un par š o punktu ī sti neko ī paš u teikt nevaru.
7. Izdevā mies ekskursijā uz kuģ iem, 4 lī č os. Prieka jū ra. Nirš anas un peldē š anas dieviš ķ i skaistā ū denī cienī tā jiem - tas, kas jums nepiecieš ams! Lai gan raksta, ka no vietē jiem ņ emt lē tā k, pasū tī jā m caur TUI, nolē mā m neriskē t.
8. Mē s iekodē jā m Bodrumā zivju restorā nā . Padoms - samainiet dolā rus pret lirā m apmainī tā jos, jo vietē jie, protams, visu konvertē savā virzienā , un no zila gaisa mū s sildī ja par 12 dolā riem.
Mē s dzirdē jā m no atpū tniekiem stā stus, ka viņ i ir smagi saindē juš ies vietē jā restorā nā , tā pē c izvē lieties pieklā jī gas vietas!
Secinā š u: mums ar vī ru ļ oti patika mū su atvaļ inā jums! Mē s devā mies baudī t dabu un tas izrā dī jā s 100%, nekas netraucē ja un bija diezgan ē rti.
Iesaku š o viesnī cu kā stabilu 4*.
аватар alex2018
Uzreiz pē c zvaigznes: skatam un (daļ ē ji) jū rai - 5, visam pā rē jam - 1, kopā - 3. Un tagad sī kā k. Vā rī ts… Pirmā lieta, ko es gribē tu teikt, un tas, ko es ī paš i ievietoju nosaukumā : š ī ir viesnī ca medniekiem un tiem, kas mā cā s medī t. … Tomēr ▾ Uzreiz pē c zvaigznes: skatam un (daļ ē ji) jū rai - 5, visam pā rē jam - 1, kopā - 3.
Un tagad sī kā k. Vā rī ts…
Pirmā lieta, ko es gribē tu teikt, un tas, ko es ī paš i ievietoju nosaukumā : š ī ir viesnī ca medniekiem un tiem, kas mā cā s medī t. Š eit jū s burtiski medī sit visu: atbildi no cilvē kiem reģ istratū rā , iespē ju iekā rtoties, telpas, iespē ju uzkopt telpas, dvieļ us (gan istabā s, gan pludmales dvieļ us), liftu, sauļ oš anā s krē slus, dzē rienus. pludmalē , uzkodā m, ē dienam kopumā utt.
1. Sā ksim savu opusu ar izlī gumu. Ieradā mies ap 8 no rī ta, mums teica, ka reģ istrē š anā s ir tikai no 14:00, uzvelkam rokassprā dzes un dodamies pastaigā . Es saprotu reģ istrā cijas noteikumus, bet tas ir kā.5 *, jā bū t forš ai apkalpoš anai. VISUR, kur esam bijuš i iepriekš , mū s apmetā s gandrī z uzreiz. Mī nusa zī me, bet nekas briesmī gs un kriminā ls, viss notiek. Ierodamies 14.00. Izlī guma nav, un kad tas nebū s zinā ms. "Š eit nā k pā rvaldnieks un apdzī vos. " Kad viņ š ieradī sies, nav zinā ms. Apsē dā s gaidī t. Karstums š ausmī gs, viesnī cas ē kā nav kondicioniera! Ap 15 devos pie vietē jā TUI ceļ vež a, lai vismaz kaut ko noskaidrotu. Atbilde ir tā da pati. Un ļ auž u pulks reģ istratū rā ir milzī gs, visi dusmojas, kliedz, lamā jas. Puse - tie, kas atnā ca, puse - tie, kas atnā ca lū gt kaut ko salabot (un tā du ir daudz, nepilnī bu ir daudz). Tuvā k 16 sā kas kaut kā da kustī ba, bet viņ i pievē rsī s tev uzmanī bu un sā ks kaut ko lemt tavā vietā tikai tad, ja tu dosies pie loga (un tas nav viegli), un tu kliegsi un lamā sies. ilgi un neatlaidī gi. Intelektuā ļ iem te nav vietas. Vē l pē c pusstundas gaidī š anas es neizturē ju un arī sā ku kliegt un lamā ties. Un par brī numu! Burtiski 20 minū tē s viss bija izlemts! Tas maksā ja pamatī gus nervus, vairā kas stundas karstumā , bet kā rotais numurs tomē r tika saņ emts! Kaut kur 16.30!
2. Pē c skaita (nebrī nieties) mums nebija nekā du ī paš u pretenziju. Viss ir ļ oti labi. Tikai ledusskapis - nu ļ oti mazs un tikpat kā nedzesē . Un jū s neatstā siet tā lruni uzlā dē š anai – tiklī dz izņ emat karti, viss izslē dzas. Un tā - viss ir: duš a, plazma un pat gultas : ). Izrā dā s, mums vienkā rš i paveicā s. No daudziem cilvē kiem, ar kuriem bijā m kopā , un nav jē gas viņ iem neticē t, es dzirdē ju par ļ oti daudziem trū kumiem: kartes nedarbojas, gaisa kondicionieris un duš a arī , netī rumi, smird utt. Bet atkal mums ir paveicies. Nu, kurš skatā s uz tā du sī kumu kā netī rumi uz grī das ? ! Uhh! Tas pat neskaitā s. Starp citu, netī ra grī da VISAS 10 DIENAS! ! ! neviens to nekad nav noņ ē mis. Bet tie ir sī kumi, vai ne?
Mū su draudzene, kura arī nekad nebija visu laiku tī rī ta, teica, ka ir gatava iet uz reģ istratū ru un jau pati palū gt slotu un lupatu, pati tī rī s. Lī dz š im jau ir nonā cis.
Starp citu, atkā pjoties, tajā brī dī (kaut kur 6-7 dienā ) nejauš i satikā m vecā ko vadī tā ju no visiem š ī s kū ts galvenajiem apsaimniekotā jiem. Mē s viņ am visu sī ki izskaidrojā m krievu un angļ u valodā s. Viņ i sauca numurus. Viņ š sā ka zvanī t ar svarī gumu, daž i mazā k svarī gi vadī tā ji atskrē ja un solī ja visu izdarī t uzreiz. Vai jū s domā jat, ka kaut kas ir izdarī ts? ? ? NEKAS! Tā tad lī dz dienu beigā m neviens to netī rī ja. Maksimums – dvieļ u maiņ a katru otro dienu.
Numuri ar skatu uz jū ru tiek uzskatī ti par vē sā kiem un dā rgā kiem. Bet viņ i iziet arī uz baseinu, kur notiek bezgalī gas ballī tes, un naktī sā kas viņ u paš u diskotē ka kā “Glā ze degvī na uz galda” vai vē l trakā k. Kā teica mū su draugi, aizvē rti logi un durvis neglā bj. Mums bija skats uz zemi. Kluss, mierī gs un lē ts.
3. Neatkarī gi no tā , vai korona vai citu iemeslu dē ļ nav bezmaksas piekļ uves ū denim. Sā kumā viņ i tev iedod pudeli tavā istabā , un tad tu skraidi pa bā riem un restorā niem un izlej to tur. Ļ oti neē rti un satraucoš i, un ar nakti ne vienmē r pietiek. Starp citu, sā kotnē ji mums š ī s pudeles istabā nebija. Man bija jā iet uz reģ istratū ru un jā paprasa pudele. Lū k, kas notika. . .
4. Pludmales dvieļ i tiek izsniegti uz kartē m hammam kompleksā pirmajā stā vā . Bet, ja jū s domā jat, ka tos ir tik viegli iegū t, jū s maldā ties. Tos arī vajag nomedī t. Pirmo reizi mums neizdevā s, viņ i teica, atgriezieties pē c stundas. VARBŪ T viņ i to darī s. Ī sā k sakot, veiksmī gu medī bu iespē jamī ba ir 50 procenti, ne vairā k.
5. Sauļ oš anā s krē sli. . . Ak! Tas ir cits stā sts! Š eit sā kas ī stā s medī bas! kaut kad kaut kur 5dien pieķ ē ru sevi pie domas, ka negribu uz jū ru, jo tagad TAS sā ksies no jauna.
Un bū s tā : kad atnā ksiet, publiskajā telpā , protams, nebū s bezmaksas sauļ oš anā s krē slu, tie bū s jā meklē visā pludmales garumā (par to vē lā k), ubagot no glā bē js, kurš neko nedarī s, vai vienkā rš i zags. Lielā kā daļ a no tā m, kuras jū s pat varat redzē t, bū s salauztas. Tas nav joks, vismaz treš daļ a sauļ oš anā s krē slu tieš ā m ir salū zuš i. Bet pat tad, ja š is uzdevums ir pabeigts, jums tie joprojā m bū s kaut kur jā novieto. Saule cepina, zem nojumes nav tik daudz labu vietu, neskatoties uz to, ko redzē siet viesnī cas bildē . Varbū t ne sezonā , kad slodze ir mazā ka par pusi, vai tad, kad bija paredzē ts civilizē tiem ā rzemniekiem, vietas pietiktu. BET. Jā ņ em vē rā kontingents. Ir daudz cilvē ku, un tumsa, un armija, un š ī armija ir paredzē ta visam. . . armijai. Lielā kā daļ a š o ratu ir ģ ints "scoops", suga "frank", apakš suga "agresī va". No š ī s, tā teikt, pludmales, tika sakā rtota padomju Krima. Viņ i izskrien 6 no rī ta, mē tā dvieļ us uz visa, kas "kustas un nekustas", un iet gulē t vai ē st...vai abus vienlaikus : ). 6.01 nekas nebū s, miris cipars.
6. Pludmale. Es nezinu, kur viņ i tur atrada 600 metru garumu, tie ir klaji meli. Es nemē rī ju, bet maksimums 200. PONTONS IR SKAISTS, man personī gi derē ja, galvenokā rt viņ a dē ļ paņ ē mu š o viesnī cu. Jū s varat lē kt. Nevajag lauzt kā jas par š ausmī gajiem apmeklē jumiem, kas Turcijā ir gandrī z visur.
Bet maziem bē rniem, kā arī tiem, kas nav ī paš i labi peldē tā ji un veciem cilvē kiem, tas nav piemē rots. Uzreiz liels dziļ ums. Kā pš ana atpakaļ pa kā pnē m ir ā rkā rtī gi neē rta un slidena.
Ir sava veida pludmale bē rniem. Es aprakstu: divdesmit metru betona pusloku, kas nokaisī ts ar BRIESMĪ GĀ M oļ iem. Normā lam cilvē kam nav iespē jams ne ieiet, ne izkļ ū t. Es gandrī z salauzu kā jas. Uzreiz pie ieejas - milzī gi laukakmeņ i. Vieta ir izzū doš i maza. Ja viļ ņ i - plī st ellē . Bet Tagils savus bē rnus nesaudzē , viņ i plunč ā jas kā traki. Uz maza pleķ ī š a, pie viļ ņ iem, tieš i uz laukakmeņ iem. Pie mums tur vairā kas reizes skrē ja glā bē js, izvilka “ievainotos”. Es to saucu par "paš nā vī bas pludmali". Bet cilvē ki raud. Nu kam un "nā ves ceļ š " par velti. Izvē le ir tava.
7. Jū ra. Kopumā viss ir kā rtī bā . Gandrī z skaidrs un caurspī dī gs. Pū ta vē jš , un jū ra nav karsta. Zivis peld, tā s tiek pabarotas, un tā š eit ir ikdienas atrakcija. Forš i. BET!
Netā lu biež i kuģ o jahtas, no kurā m nā k eļ ļ as traipi un netī ras putas. Visu laiku (10 dienas) miers bija tikai 1 reizi, un tad ne ilgi. Š eit nav lielu viļ ņ u. Man patī k braukt pa viļ ņ iem, bet š eit tā du nav. Klusums ir ļ oti reti, jo vē jš visu laiku pū š no jū ras puses. Kopā - visu laiku mazs, ā rkā rtī gi nepatī kams vilnis, visu laiku sit pa seju. Peldē t ar viņ u ir ļ oti grū ti. Ū dens ir ļ oti sā ļ š , ja nedaudz iekļ ū st mutē , un ar tā du vilni vajag, tad nav patī kami. Varbū t, jū s sakā t, slikta veiksme. Var bū t. Bet 9 dienas no 10 ir par daudz.
8. Baseini. Ir vairā ki. Centrā lajā lielajā baseinā ir karsts, daudz cilvē ku, un visu laiku skan skaļ a mū zika. Bē rni, ak, kliedziet. Nu, ne atpū š oties.
Bet attā lie 2 baseini ir vieni no retajiem, kas mani samierinā ja ar š o viesnī cu un iepriecinā ja dvē seli. Tie atrodas kaskā dē augš ā , paš ā klints malā . Parasti tur ir maz cilvē ku, un skati ir pā rsteidzoš i. No augš as lī dz apakš ai ir pat ū denskritums. Ļ oti laba vieta. ES iesaku. Tiesa, š eit ir arī mī nuss - bā ra nav vispā r, tā pē c jū s š eit nesaņ emsit ē dienu vai dzē rienu.
9. Bā ri. Kā jau teicu, augš ē jos baseinos tā du nav.
Pie jū ras nav bā rs, bet tikai vā rds. Tas nav paredzē ts tik daudziem cilvē kiem. No alkohola - tikai alus. Bet alkohols ir spē cī gs vā rds. Tas absolū ti NAV alkoholisks. Nekad pat tuvu, ne es, ne mana sieva, ne draugi neko nejutu no alus. Un glā bē js draudzī gā atklā tī bā norā dī ja uz alu un klusi nomurminā ja: “Nedzer. Tas ir ū dens". Pilnī gi viņ am piekrī tu. Bet pat š ī ne-alus viņ iem pastā vī gi trū kst. Ja muca beidzas, neviens nesteidzas to mainī t. Un, ja tas notiks tuvā k pulksten 16, tad alus vairs nebū s. Jaunu mucu neviens nepiegā dā s.
Kopumā gandrī z viss š ajā viesnī cā jū s dzirdē siet daž as monotonas frā zes: Sorry, Finish, Nieta, But.
– Ledus? - Atvainojiet. - Alu? - Beidz. - Rums (tekila, viskijs, konjaks)? - Nietu. - Majonē ze? - Bet. Un viņ š papildus nogriezī s ar roku, lai parā dī tu precī zi.
Uzkodas pie jū ras sā k dot 12.30, bet jau no 11.45 ir rinda, un stā v, gaida, svī st. Starp citu, viss ir ļ oti bezgaumī gs, nav skaidrs, kā pē c aiz š ī stā vē t, bet (skat. 5. paragrā fu par sugā m un pasugā m).
Bā rs centrā . baseins vispā r nav slikts, ja neņ em vē rā jau teikto par alu, un normā la alkohola trū kumu. Bū tī bā viņ i dzer dž inu un toniku vai viskiju-kolu. Ja jū s prasā t "kokteiļ u alkoholu", viņ i pat var kaut ko uzbū vē t. Pā ris reizes iedevā m bā rmenim (Rič ardam) dolā ru, tā pē c viņ š mums pagatavoja ļ oti labus kokteiļ us. Kopumā viņ i var, ja vē las. Bet viņ i to dara ļ oti reti. Un pē c 23 viss ir samaksā ts.
Nu, bā rs vestibilā ir kaut kas. Es nekad neesmu redzē jis bā ru, kurā bū tu fiziski grū ti sē dē t. Tas atrodas aiz stikla durvī m milzī gā ē kā , kurā jau tā ir karsts. Nav gaisa kondicioniera. Tā ir tikai pirts. Turklā t, kā likums, ledus nav, tā pē c nebū s iespē jams atdzist.
Reiz es meitenei palū dzu dž inu un toniku, viņ a man ielē ja toniku ar sambuku. Bez ledus. Ja neesat to izmē ģ inā jis, izmē ģ iniet to. Iespaidus garantē ju. Neņ em no meitenes neko
10. Ē diens. Š eit jū s varat uzrakstī t grā matu. Bet es esmu ī ss: BRIESMĪ GI. Un te sā kas š ī s viesnī cas galvenā s medī bas!
5 * viesnī cā.10 dienas bija tikai daž as zivis. Vakariņ ā m tikai pirmā s 3 vai 4 dienas. Tad - kā nogriezts. Nav jē gas viņ u medī t - tas ir bezjē dzī gi.
Bet ne par to ir runa. Galvenais, ka no cita ē diena gandrī z nekā nav! Ja neesi olu mī ļ otā js, brokastī s nav ko darī t. Parasti brokastī s cep pankū kas, š eit tas nav paredzē ts. Viena maskaviete sacē la ī stu skandā lu un lū dza pagatavot pankū kas speciā li saviem bē rniem. Viņ i darī ja : ). Sodas bija vairā k nekā puse. Tas ir dabiski neiespē jami. Atteicā s pā rtaisī t. Brī ž iem nā cā s nomedī t pat omleti, bet tā paveicā s. Veiksmī gu medī bu iespē jamī ba ir 60 procenti.
Brokastī s vai pusdienā s nav gaļ as, nemaz nerunā jot par citiem gardumiem. Gaļ ai vakariņ ā s jā medī t cepetī . Tur mē dz gadī ties, bet dabiski, uzreiz tiek izvē lē ts, un cepeš a vietā ir tikai kartupeļ i ar sī poliem. Veiksmī gu medī bu iespē jamī ba ir 30 procenti.
Biju š okā , ka pat ar vienkā rš ā kajiem produktiem ir problē mas. Biež i vien nav pat gurķ u ar tomā tiem, un, ja ir, tie ir tik bezgarš ī gi, ka brī nā s. Tas pat nav "stikls", tas ir kaut kas jauns tomā tu garš ā . Sliktas garš as akrobā tika.
Vakariņ ā s gaļ a (jū s bū siet pā rsteigts) notiek! Bet! Jums ir jā sarī ko ī sts slazds pret viņ u. Š eit nav vienkā rš as medī bas. Viņ i to cep uz terases un ik pē c 10 minū tē m iznes zā lē . Slazdā sē ž milzī gs pū lis. Tiklī dz to noliek vietā , no visā m pusē m ir ī sta asara. Pē c 10-15 sekundē m nekas nav. Nebija laika - atkal slazdā ! Ir arī kaut kas lī dzī gs gaļ as kociņ iem, bet tam ir ļ oti aizdomī gi nepatī kama pē cgarš a.
No augļ iem - neticami bezgarš ī gs arbū zs un uzkrī toš i zaļ a melone. Reti - apelsī nus, bet man nekad neizdevā s tos ieķ ert savos slazdos, un man arī negribē jā s.
Saldumi ir murgs, bet š eit mums ir jā izsaka atzinī ba viesnī cai - Turcijā tā ir izplatī ta nelaime. Nu jā prot uztaisī t tā dus bezgarš ī gus treknus, stulbi saldus un bez saldumiem un pā rdot visiem, aizsedzot “ak, cik tie ir garš ī gi, svaigi un izcili”. Cilvē ki bez sava viedokļ a un bez gaumes skatā s uz citiem un tic. Ī sā k sakot, var bū t viena vai divas sugas, kas nav gluž i garš ī gas, bet kuras vismaz var ē st bez riebuma. Veiksmī gu medī bu iespē jamī ba ir 100%, bet kam tas vajadzī gs?
No dzē rieniem ē dnī cā (ah, piedodiet, restorā ns) jau slavenais un tevis iemī ļ otais alus : ), ne pā rā k labs vī ns, no kura grē mas, un vietē jais degvī na analogs (vai nu raktsi, vai ratski) - I pat baidī jā s mē ģ inā t.
Normā lu sulu nav, ir tikai UPI analogi. Bē rni pā tagu, sho slikti. Ar atļ auju teikt "vecā ki" smieties un priecī gi uzmundrinā t. Tas ir ļ oti baisi skatī ties.
Kafija ir briesmī ga. Sieva stā stī ja, ka nekrietnā ku kafiju savā mū ž ā nav dzē rusi. Vienī gais, kas mani iepriecinā ja, bija tē ja, tā ir patieš ā m garš ī ga. Pepsi un Fanta gā ja pā rsteidzoš i labi. Droš i vien tā pē c, ka viņ iem ir auksti, un tā pē c, ka citas tik un tā nav. Un visur pē c dzē rieniem ir garas rindas.
Bē rniem gandrī z nekas nav normā ls. Visi airē frī kartupeļ us un dī vainu tī rradņ u garš u, bet bē rns š o neē dī s 10 dienas, un pat ja ē dī s, kas ar viņ u bū s? Un vispā r š ī viesnī ca nav paredzē ta bē rniem, ne pie jū ras, ne pie ē diena. Tomē r esmu redzē jis daudzus pā rus ar mazuļ iem. Ko viņ i tur darī ja, Dievs vien zina.
No garš ī gajiem bija tikai rī si, grilē ta vista (ja sanā k), sava veida dā rzeņ u sautē jums, viens bija kā musaka. Tas, iespē jams, arī viss.
Mani ļ oti iepriecinā ja tā lā kā terase, tur ir ļ oti skaisti. Vakariņ ā s atkal, ja veiksmī gi nomedī t galdiņ u, tur var ļ oti labi pasē dē t.
Tā sauktā s vē lā s vakariņ as ir tikai zupa ar maizi. Vairā k nekā nav. Pē c ekskursijas Pamukkalē nokavē jā m vakariņ as un centā mies atrast vismaz kaut ko ē damu, jo visu dienu bijā m ceļ ā , izsalkuš i, noguruš i. Nekas.
11. Starp citu, neuzticies pā rdevē jiem, kuri tev pastā stī s par kaut kur braukš anas laiku. Nekavē joties reiziniet ar 2 un saprotiet, ka jums nebū s laika nekur doties. Pamukalē mums stā stī ja, ka lī dz turienei vajag 3.5 stundas un tikpat daudz atpakaļ . Pā rē jais laiks tur - un laika pietiks, vismaz kaudzes. Un atgriezieties vakariņ ā s. Aha! Noteikti! Jau trī s reizes. Izbraucā m pulksten 6 no rī ta. Mē s tur ieradā mies 12:50. Tie. gandrī z 7 stundas. Mums tika dotas 2.5 stundas lī dz 15:20, un tie, kuriem nav laika, atgriezī sies ar taksi. Un viņ i nejokojā s. 15.25 pulcē š anā s vietā neviena cita nebija. Man vienkā rš i bija jā skrien uz autobusa pieturu, mē s knapi tikā m. Kā pē c tu kavē ji? 2.5 stundas nav nekas priekš Pamukales kompleksa, tik daudz vajag tikai travertī niem. Paspē jā m ienirt Kleopatras baseinā tikai uz 10 minū tē m, un skatā mies - vairs nav laika, jā kā pj ā rā . Nav runas par laikus uz daž ā m citā m vietā m (amfiteā tris un nekropole), kas atrodas vairā ku kilometru attā lumā un daž ā dos virzienos. Viņ i atgriezā s pē c 22, un, protams, viņ i neko neatrada.
12. Animā cija. Nu š is ir krustojums starp bē rnu matinē un ļ oti sliktu amatieru priekš nesumu. Visas 10 dienas ī paš i aicinā ti viesi bija tikai vienu reizi - deju ansamblis. Salī dzinot ar citā m viesnī cā m - viduvē ji, salī dzinot ar to, kas tur parasti notika - izcili. Parasti tā bija vai nu karaoke vissliktā kajā formā , vai konkursi, kuros viņ i cenš as jū s izklaidē t par jū su lī dzekļ iem, sasprindzinot un spī dzinot jū s visos iespē jamos veidos. Dī vains izklaides veids.
Acī mredzot pie baseina bija ikdienas animā cija, bet mē s ļ oti veiksmī gi un laicī gi no tā s aizbē gā m. Tas ir paredzē ts tikai ļ oti lieliem faniem.
13. Lifts. Visam milzī gajam kompleksam ir 2 nelieli lifti, kuros var nakš ņ ot ne vairā k kā.4 cilvē ki. Tajā paš ā laikā populā rā kā s vietas: uzņ emš ana - 5. datumā , ē dnī ca - 3. Iedomā jieties š o miskasti.
Pat ja jums izdevā s nomedī t liftu, tas nav fakts, ka jū s tajā iekļ aujaties (50 procenti), un, ja jū s to izdarī sit, tas nav fakts, ka jū s dosities, kur vien vē laties (vē l 50 procenti), jo. viņ š dodas uz vietu, kur noklikš ķ inā ja iepriekš . Protams, visi visos stā vos spiedā s. Rezultā tā š aurajā , ļ oti smacī gā kabī nē var ripot pa visiem stā viem, un katru reizi, atverot durvis, jū s redzat pā rmetumu to cilvē ku acī s, kuri arī gribē ja tur iekļ ū t, bet nekā dā gadī jumā .
14. Skats. Krā š ņ s skats, kā teica Mishka Yaponchik. Par š o skatu pusi no š ī s viesnī cas š ausmā m var piedot. Bet otra puse nav iespē jama. Kopē jais secinā jums š eit ir š ā ds: viss, kas nav atkarī gs no viesnī cas ī paš niekiem (skats un jū ra), ir lieliski, viss, kas ir atkarī gs, ir š ausmas.
15. Teritorija liela. Ir skaistas vietas, labas fotogrā fijas tiek nodroš inā tas emuā ru autoriem un tik tokeriem. Jums jā bū t gatavam staigā t daudz. Daž reiz uz augš u un uz leju
Vē l vispā rī gā ks secinā jums: ir vairā ki plusi un milzī gs mī nusu skaits, bet galvenais, ko mē s ar sievu beigā s sapratā m: PIRMO REIZI IELADĀ M NO BRĪ VDIENAS NOguruš i. No mū ž ī gā s cī ņ as par visu. Kam vajadzī gas skaistas bildes un viss pā rē jais nerū p - var iet, visiem citiem neiesaku.
Tas ir viss. Paldies par uzmanī bu un smaidiem : )
аватар master-art
Green Beach Resort 5 * - Bodruma, Turcija - tas ir tikai murgs... Labs ieraš anā s laiks un reģ istrē š anā s notika nekavē joties. Tie, kas ierodas no rī ta - mocī ties lī dz 14-00 Bet ieraš anā s joprojā m bija tā da pati. Mē s gaidī jā m vairā k nekā stundu, lai izietu pasu kontroli. … Tomēr ▾ Green Beach Resort 5 * - Bodruma, Turcija - tas ir tikai murgs...
Labs ieraš anā s laiks un reģ istrē š anā s notika nekavē joties. Tie, kas ierodas no rī ta - mocī ties lī dz 14-00
Bet ieraš anā s joprojā m bija tā da pati. Mē s gaidī jā m vairā k nekā stundu, lai izietu pasu kontroli. Ar nelielu intervā lu ieradā s 4 lidmaš ī nas, katrā pa 600 cilvē kiem, un 3 robež sargi tā s ielaida, periodiski novē rš ot apkalpju gaitu...
Numuri ir neē rti un veci.
Seifs nedarbojā s.
Veļ a netika mainī ta pat reizi 8 dienā s.
Dvieļ i tika mainī ti otrajā dienā un vairs netika mainī ti.
Sū dzī bas par tī rī š anu reģ istratū rā - atbilde 00000000000000. . .
Ē diens ir ļ oti vienmuļ š ar nelielu daudzumu gaļ as ē dienu.
Mē s cerē jā m ē st jū ras veltes - pilnī ga nulle, izņ emot daž as vā rī tas zivis, un tad pē c 8 dienā m - 2 reizes...
Rindas pie restorā na. Ē dienu izdalī ja viesmī ļ i - tā tad nā cā s ilgi stā vē t karstumā .
Paldies Dievam, daž reiz viesmī ļ i aizgā ja un cilvē ki paš i paņ ē ma ē dienu. Tas bija nedaudz ā trā k.
Galdiņ i restorā nā gan notī rī ti, bet ne kvalitatī vi. Lipī ga un tas bija ļ oti nepatī kami.
Augļ u nebija, izņ emot nesaldinā tus arbū zus, daž reiz melones un ā bolus. Reiz bija vī nogas.
Viņ i deva konservē tus persikus un aprikozes.
Deserti bez tradicionā lajiem turku saldumiem. Ir daudz veidu, tač u tie visi atš ķ iras tikai pē c krā sas un formas.
Animatori monotoni - 3.
Ū dens lī cī ir tī rs - galvenā priekš rocī ba. Bet pludmale nav paredzē ta bē rniem. No platformas ieeja ū denī un uzreiz 5-6 metru dziļ umā . Pludmales galā ir viena vieta, kur var iekā pt ū denī , tač u vē ja un viļ ņ u dē ļ tā nav droš a bē rniem.
Viesnī cā daudz turku tū ristu.
Par ko viesnī cai iedeva 5* - nekad neuzzinā š u. Ī sti 3*.
Alus ielieš ana 100g plastmasas krū zē s ir totā ls š oks. Jā , un stā vi aiz viņ a 10 minū tes.
Man š is atvaļ inā jums komforta ziņ ā ir pilnī gs š oks, tas NEKAD vē l nekur nav noticis. . .
Ja ne Bodrumas skaistums, tas bū tu patieš ā m slikti.
аватар qwerty441
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pati viesnī ca ir veca, bet labi uzturē ta. Ē diens trim. Izvē lne ir vā ja. Serviss pat deuce negrib derē t. Reģ istrē š anā s aizkavē jā s par vairā kā m stundā m. Viņ i praktiski nereaģ ē uz bojā jumiem telpā s. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir veca, bet labi uzturē ta. Ē diens trim. Izvē lne ir vā ja. Serviss pat deuce negrib derē t. Reģ istrē š anā s aizkavē jā s par vairā kā m stundā m. Viņ i praktiski nereaģ ē uz bojā jumiem telpā s. Krieviski runā još ais pā rstā vis reģ istratū rā nekavē joties aiziet, ja situā cija ir pretrunī ga, un turku darbinieki skatā s un krata galvu. Ļ OTI NEIESAKU!
аватар doolosdv
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopā ar sievu, 4 gadus veco bē rnu un mammu atpū tā mies septembra beigā s, kā turki saka, sezonas beigā s. Ī sā k sakot, esam apmierinā ti. Dzī vojā m ciemā , istabiņ a normā la ar savu balkonu 1. stā vā . Skats uz blakus esoš o ē ku ar veģ etā ciju. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu, 4 gadus veco bē rnu un mammu atpū tā mies septembra beigā s, kā turki saka, sezonas beigā s.
Ī sā k sakot, esam apmierinā ti.
Dzī vojā m ciemā , istabiņ a normā la ar savu balkonu 1. stā vā . Skats uz blakus esoš o ē ku ar veģ etā ciju.
Viesnī ca ir veca, bet ne mirusi. Varbū t ir miruš i skaitļ i, bet gan manai mā tei, gan mums bija cienī gi.
SVARĪ GA detaļ a - sezonas kulminā cijā bija cilvē ku bariņ š vairā k nekā.1000 cilvē ku, animatori stā stī ja, ka bijis stress gan pludmalē , gan restorā nā . Mū su uzturē š anā s laikā viesnī ca bija pilna par 80% – rindu nebija, sauļ oš anā s krē slu pietika.
Viņ i nedevā s ar pā rtiku, bet katru dienu gaļ u, augļ iem, saldumiem. Neviens nesū dzē jā s. Bet piecinieku č ipsu te nav, ne saldē jums vai kas cits. Jū s nekad nepamodī sities izsalkuš i – pludmalē ir uzkodu bā rs, bā rs, tē jas terase pirms vakariņ ā m cienā s ar cepumiem.
Animā cija bija, mē s devā mies uz mini diskotē ku un bē rnu klubu.
Kontingents ir 70% no mū sē jiem. . . Un protams, bija deģ enerā ti, kuri bļ ā va, lamā ja un ielauzā s pietū kuš ajā s istabā s, gā ja ar savu mū ziku, ieslē dzot to naktī......es nezinu, kurā pilsē tā un valsti, no kuras viņ i ir, un vai viņ i prot lasī t, bet, ja viņ i lasa š o apskatu, tad dariet viņ iem zinā mu, ka š ā das uzvedī bas dē ļ ukraiņ i, krievi, baltkrievi tiek uzskatī ti par otrš ķ irī giem...
Esmu pā rliecinā ts, ka viesnī ca savulaik bija ļ oti skaļ a, ļ oti liela teritorija, tikai 3. dienā pamanī ju visas atpū tas zonas.
Pludmalē ir mols, bē rnu pludmale nav liela, jū ra ir silta, skats ir brī niš ķ ī gs. Lī č a dē ļ jū ra ir mierī ga, viļ ņ u gandrī z nav, krā sa ir pā rsteidzoš a.
Tuvā kais ciems ir Gundogan, 20 minū tes ar kā jā m vai par 1 dolā ru ar mikroautobusu. Tajā ir 6 lielveikali, ceļ ojumu aģ entū ra, vairā ki suvenī ru veikali, ja nepiecieš ams iepirkties apģ ē rbā , tad dodieties no Gundoganas autoostas uz Bodrumu. Brauciet 35 minū tes.
Bijā m ekskursijā uz Efezu, mums ļ oti patika.
Kopumā esam apmierinā ti, š is ir budž ets 5k, bez č okiem, un bez birstē m istabu vannasistabā s (nesapratu š o joku).
Mani pie ieejas samulsinā ja zvaigž ņ u trū kums viesnī cā , tad paskatoties apkā rt, saproti, ka Gundoganā ir tikai viena viesnī ca, un pā rē jā s mā jas tiek pā rdotas vai izī rē tas.
Pie ieejas reģ istratū ras priekš ā atrodas skaista palma, ko ieskauj dzeloņ stieņ i kaktusi. Lai pie tā tiktu, ir jā pā rvar š ie neglī tie ē rkš ķ i. . . Tā tad š ajā viesnī cā ir skaisti stū rī š i, bet, lai tos nogarš otu, ē rkš ķ us vajag apiet))
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Skumja viesnī ca, visu laiku vienmuļ š ē diens, daž i burgeri un vistas kotletes kā tī rradņ i. Dzī vot tur nav ē rti, istaba bija kaut kur augstu, 3 stā vā , uz to var uzkā pt tikai pa trepē m, bijā m ar mazu bē rnu un ratiem. … Tomēr ▾ Skumja viesnī ca, visu laiku vienmuļ š ē diens, daž i burgeri un vistas kotletes kā tī rradņ i. Dzī vot tur nav ē rti, istaba bija kaut kur augstu, 3 stā vā , uz to var uzkā pt tikai pa trepē m, bijā m ar mazu bē rnu un ratiem. Izklaides programma bija interesanta. Viesnī cai ir savs izeja pie strauta, nokā pā m lejā un jau var peldē t, bē rniem uztaisī ja nelielu laukumu, kur var peldē t, pludmalē ir daudz cilvē ku, vietu vienmē r nav. Iesaku nebraukt uz š o viesnī cu, labā k piemaksā t un doties uz citu viesnī cu.
аватар zinina-ivanova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas ļ oti skaistā lī cī...stā v kalnainā apvidū , pastaiga pa teritoriju, tā ir tikai bezmaksas fitnesa) viesnī cai ir galvenā ē ka un bungalo zona. Viesnī ca ir veca. . . 1995 Un noteikti zaudē jusi savu kā dreizē jo greznī bu. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas ļ oti skaistā lī cī...stā v kalnainā apvidū , pastaiga pa teritoriju, tā ir tikai bezmaksas fitnesa) viesnī cai ir galvenā ē ka un bungalo zona. Viesnī ca ir veca. . . 1995 Un noteikti zaudē jusi savu kā dreizē jo greznī bu. . . deklarē ta kā.5*, bet protams - labā kajā gadī jumā.4!! ! ! Istabas ir vecas un ļ oti mazas...mums bija divvietī ga istaba bungalo...mainī ja divas reizes, vienā duš a nedarbojā s, otrā tualetes noteka ((( Bet kad es izgā ju uz balkona g. treš ais numuriņ š , viss izbalē ja dē ļ neparastā skata, kas no tā pavē rā s!! ! Š ie skati kopumā kompensē visus viesnī cas trū kumus. . .
Teritorija liela, zaļ a un visas 12 uzturē š anā s dienas to neizpē tī jā m lī dz galam. . . paš ā s beigā s atradā m baseinu blakus mū su istabai uz kā das ē kas jumta. . . tā tad viss ir paslē pts tur, lapotnē s utt. lī dz daž ā diem lī meņ iem kalnainā reljefa dē ļ tā slē ptā s vietas uzreiz neatveras))) Attiecī bā uz pā rtiku - standarta...bez volā niem...parasti...izsalcis nepaliksi , bet kā jau ierasts 4, standarta komplekts...no rī ta olu cept, vakariņ ā s vista un pī rā dziņ i cepeš krā snī , ar gaļ u un sieru. . . bezmaksas alkoholu dzert nav iespē jams. . . zemā kā s kvalitā tes vī ns, Efes alus, manuprā t bezalkoholisks) viņ i taisa daž us kokteiļ us uz UPI bā zes! Pē c tiem mē le un lū pas kļ ū st zilas. Var pasū tī t parastu kokteili $10 Š ampanieš a pudeli $17. . .
No viesnī cas varat doties uz tuvā ko ciematu Gundagan 4 tū re. lira. Ik pē c 30 minū tē m no viesnī cas izejas kursē mikroautobuss. . . vē l jā nokļ ū st. . . augstu kalnā ))) Uz Bodrumu var nokļ ū t arī no Gundoganas, autoostā ir pā rsē š anā s un + 6 tū re. lira un 40 minū tes brauciena. Gatavojieties tam, ka atrodoties viesnī cas teritorijā pastā vī gi brauksiet ar liftu vai staigā siet pa kalniem un kā pnē m...recepcija 1. stā vā...baseina bā rs, SPA zona 1. ! ! ! Un no centrā lā baseina uz jū ru, vē l viens lifts uz jū ru!
Ieeja jū rā no speciā liem koka klā jiem pa kā pnē m....uzreiz dziļ umā , ja ej uz pludmales galu ir vieta kur var iebraukt jū rā (masa mazie oļ i) bet parasti ir daudz bē rnu un vecu sievieš u) Jū ra ir tī ra, ir daudz zivju, kuras katru rī tu baro ar maizi, ko atnes no ē dnī cas) Pē c vietas, kur ir ieeja jū rā , ir stā vs. uzkā p kalnā , un...uzkā pjot tur atradī si pā rsteigumu))) no apakš as ir redzami lietussargi un skaidrs, ka tur var sauļ oties, BET...ir trī s baseini un divi slidkalniņ i! ! ! Bā rs, kas patieš ā m strā dā no 11-17 un ar pusdienu pā rtraukumu))) mē s vē lā k atradā m eju uz š o baseinu no mū su bungalo...tas bija ļ oti tuvu! Ja vē laties klusumu, dodieties tur...pie centrā lā baseina no 10:00 mū zika un animā cija !! !
Jauka spa zona! Cenas mē renas! ! ! Ļ oti kvalificē ti masieri, sauna, hammam, iekš telpu baseins! Animā cija ir normā la, viss ir diezgan jautri). Rezumē jot: Ja vē laties traku skaistumu, traku gaisu, tī ru jū ru - š ī ir ī stā vieta! Ja vē laties komfortu, garš ī gu ē dienu, apkalpoš anu - jū s neesat ī stajā vietā !
Вид из номера Много кошек)) Чайный сад, где пахнет соснами и на ветру звенят японские фонарики из рауушек
аватар tarasjylka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m 2019. gada septembra beigā s ar diviem pā riem. Tā kā man nav citas jū ras labā kas par Egejas jū ru; -))) lī dz š im no tiem, kur es biju, mē s ar vī ru uzreiz izvē lē jā mies Bodrumu (pē dē jo reizi š eit biju 2010. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2019. gada septembra beigā s ar diviem pā riem. Tā kā man nav citas jū ras labā kas par Egejas jū ru; -))) lī dz š im no tiem, kur es biju, mē s ar vī ru uzreiz izvē lē jā mies Bodrumu (pē dē jo reizi š eit biju 2010. gadā , un vī rs vispā r nekad nebija bijis Turcijā , brā lis un sieva iepriekš nebija bijuš i ā rzemē s). Izvē lieties 10 dienas atbilstoš i savam budž etam. Un mē s lieliski zinā jā m, ka neē dam superviesnī cā (par 10 dienā m ļ oti labā viesnī cā Bodrumā pieciniekā jā samaksā vismaz 2000 eiro un arī tur, ja atrod vainu, var atrast mī nusus).
Sā ksim no paš a sā kuma. Ieradā mies agri no rī ta 9.05, ap 10.30 jau bijā m viesnī cā . Reģ istrē š anā s atbilstoš i standartam kā visiem pā rē jiem plkst. 14.00. Mums bija numuriņ i galvenajā ē kā , kur ceļ ojumu aģ enta č ekā bija atzī me, ka numuriem ir balkons un skats uz jū ru. Pirmo reizi sastopu, ka viņ i tik atbildī gi reaģ ē ja uz to, ka izpildī s visus variantus. Kurš veica ekskursijas uz bungalo istabā m - tā s tika nokā rtotas apmē ram pulksten 12.00. Bijā m ap 14.00 - naudu neņ ē ma, jo istabas ar skatu uz jū ru tika atbrī votas tikai 12.00 un ar skatu uz dā rzu viņ i piedā vā ja - bet paš i atteicā mies. Numuri ir normā li un plaš i. Mums ar vī ru bija istaba 5. stā vā (netā lu no reģ istratū ras), ar skatu uz jū ru un tē jas terasi.
Mans brā lis un sieva apmetā s otrajā stā vā ar skatu uz jū ru, baseinu un amfiteā tri (ir ļ oti trokš ņ ains, ja vē laties pa dienu gulē t, jū s nevarē sit, un ir arī daž i unikā li cilvē ki, kas sē ž netā lu no baseins un kliegt pusi nakts - bet tā nav viesnī cas problē ma, bet gan audzinā š anas problē ma). Piemē ram, mū su spā rnā (nezinu, kur, bet krievvalodī gie) dzī voja jaunieš u grupa - viņ i dunkā ja lī dz pusnaktij dienu vē lā k, skaļ i aizcirta durvis un varē ja stā vē t netā lu no savas istabas un skaļ i runā t, un 10 vā rdu teikums, viss pā rē jais bija normā ls paklā jiņ š . Viņ i izteica piezī mi – vienai dienai pietika. Saprotu - tu atnā ci atpū sties, bet rē ķ inies ar citiem atpū tniekiem.
Istaba tika iztī rī ta normā li, gan mums, gan brā lim (te kā ds rakstī ja, ka vispā r netī ra - mums tā nebija), un dvieļ us mainī ja katru dienu, gultu mainī ja ik pē c 2 dienā m. . Mū su istabā ū dens no vannas neizplū da labi - viņ i reģ istratū rā teica 2 reizes, neviens neatsaucā s, tas mū s netraucē ja 10 dienas, viss pā rē jais strā dā ja. Kā ds atsauksmē s rakstī ja, ka tualetē nebija birstes - mums tā da bija.
Teritorija - ļ oti liela, zaļ a, viss ziedos. Atpū tai ir daudz daž ā du vietu, un ne tikai pie baseiniem. Teritorija tī ra, vietā m ne visai kopta, bet kopumā ļ oti laba uz 4 no 5 bumbā m. Viesnī ca ir veca un attiecī gi teritorija jau nobruž ā ta.
Peldbaseini - to ir daudz, visi netika apieti. Vienreiz peldē jā mies baseinā , pā rsvarā , vienu reizi pie akvaparka. Baseini tī ri - bet jū ra labā ka ; -)))
Pludmale ir ieeja no perona vai, ja ejat no lifta lī dz pludmales galam, tad istabā ir ieeja nevis no perona, bet pa oļ iem, bet ir ļ oti maza pludmales josla. un daudzi no tiem, kuriem ir bē rni. Manuprā t viesnī ca nav paredzē ta bē rniem, visur ir nogā zes, pludmale kur ieeja nav ļ oti maza no dziļ uma, un no perona bē rniem tas ir tikai iespē jams no 7-8 gadiem un tad viņ i varē tu peldē t. Pludmale veca, sauļ oš anā s krē sli un matrač i jau noplucis, mols nobruž ā ts, kā pnes nolaiš anai un kā pš anai jau vaļ ī gas. Tas ir arī mazs atpū tnieku skaitam - lai ieņ emtu vietu pludmalē zem nojumes pirmajā lī nijā - uz pludmali jā dodas 7.00 pirms brokastī m, ja nā kat uzreiz pē c brokastī m - tad es domā ju, ka vē l atradī s vietu, bet zem nojumes jau 3-4 rindā s . Un ja atnā ksi 10.00 (nu, kā mē s parasti darī jā m ; -)))) tad vai nu bū si 4 vienā sauļ oš anā s krē slā , vai arī savā ksi bezmaksas pa visu pludmali : -))))
Bet jū ra ir super, un ja ē d jū ras dē ļ (un uz Bodrumu jā brauc jū ras un paš as Bodrumas dē ļ ; -))) - tad uz visu var pievē rt acis. Jū ra ir tī ra, silta, daudz zivju, tikai peldē ties ar tā m. Mē s ļ oti uztraucā mies, ka ē dam septembra beigā s, ka jū ra jau bū s auksta, ka laiks jau bū s auksts, ka ir sezonas beigas. Viss bija labi - vienu dienu no 10 bija nedaudz apmā cies un lija lietus, un jū ra bija nedaudz vē tra un ū dens kļ uva par 2 grā diem vē sā ks. Izgā ju peldē ties pat 6.00 - ū dens bija kā svaigs piens.
Ē diens noteikti ir mī nuss. Ē dienu ir pietiekami - izsalcis nekad neaizbrauksi, un nez kā pē c visi no 19.30 sastā jā s rindā un skrē ja viens otru gā zdami, pē kš ņ i kaut kas bija par maz. Bet visiem pietiek, pā ris reizes atnā cā m 19.30 - tad guvā m vā rtus un nā cā m jau 20.30-21.00 - apsē dā mies pie galdiņ a ar skatu uz baseinu un jū ru, un visa pietika, lai paē stu. Ē diens - ē dieni nemaz nemainī jā s, vakariņ ā s tikai grilē ts, un pusdienā s zupas, un brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s viss ir vienā ds no dienas uz dienu, ir ē dienu izvē le, bet 6. atpū ties viņ i visi jau ir garlaicī gi, un jā ē d viens un arī . Atsauksmē s lasī ju, ka ē diens nav uz 5, un pat 3 zvaigznes nevelk.
Š eit viņ i pā ris reizes deva jē ra gaļ u un grilē tu makreli - Turcijai tas ir š iks, daž ā s viesnī cā s tas nekad nebū s dā rgā ks. Mē s devā mies pusdienā s divas reizes 10 dienā s, paē dā m sā tī gas brokastis, un tad vī rieš i, ja palika izsalkuš i, ē da burgerus kafejnī cā pludmalē . Man lika smieties, ka brā lis nekad nav bijis ā rzemē s, Turcijā un viss iekļ auts, treš ajā atpū tas dienā viņ š sā ka aizvainot, kā pē c nav borš č a, un vispā r, ierodoties Kijevā , mā jupceļ ā viņ š meklē ja, kur ē st borš č u, kopumā secinā jā m, ka viņ am nevajadzē tu ilgi pamest Ukrainu.
Alkohols - pilnī gi normā ls kā citur viss iekļ auts. Degvī ns, dž ins, vē ž i, alus, vī ns. Vī ns - balts normā ls, sarkans un rozā , protams, shmurdyak ir atš ķ aidī ts. Efes alus ir normā ls, kā ds rakstī ja bezalkoholisks, neko tā du nedod no 3. glā zes. Kokteilis arī kā visur citur - kaut kā ds jupis ir sajaukts ar dž inu vai degvī nu. Esam atvaļ inā jumā - vai nu dzeram alu vai dž inu ar toniku, vai arī tas, ko paņ ē mā m lī dzi, paņ ē ma š ampanieti par 17 USD - mums tas nepatika. Ar to viss bija kā rtī bā . Kafija no automā tiem nav ī paš i laba, bet cappuccino mochachino un kafija ī stenī bā ir viens un tas pats dzē riens, tikai jū s nospiež at daž ā das automā ta pogas, atš ķ irī bu tajā s neatradu, tē ja laba.
Animā cija ir parasta - izklaidē ju, kā varu, ir par ko pasmieties, un visā di konkursi. Rī ta vingroš ana ir joks, vai arī vajag jautrā ku mū ziku vai aktī vā kas kustī bas, citā di kaut kā ir pavisam skumji. Pludmalē viņ i nemaz neizklaidē , visa animā cija ir pie centrā lā baseina.
Viesnī cā ir forš s ū denspī pes bā rs (netā lu no tē jas pagalma) - ū denspī pe maksā.20 $, bet var kaulē ties, un ū denspī pe ir ļ oti laba, mums patika.
Tē jas pagalms nav nekas ī paš s, ja neskaita atraš anā s vietu - priež u ē nā un viss. Tē ja tur arī parasta kafija, kaut kā di nesaprotami cepumiņ i, nekas ī paš s.
Tuvā kā Gundoganas pilsē ta ir 20 minū š u gā jiena attā lumā (puiš i paš i devā s uz aptieku), ar mikroautobusu, kas izbrauc no viesnī cas par 4 lirā m, var nokļ ū t pā ris minū tē s. Pilsē tā ir lielveikali, ja ņ em tē ju, kafiju, olī vas un olī veļ ļ u, tad lielveikalos ir lē tā k nekā saldumu veikalos (uz kuriem vedī s no ekskursijā m), bet neatceros vai bija lielveikals vai nē . Ir suvenī ru veikali, lē tā ki nekā Bodrumā un viesnī cā . Ir arī pludmale un promenā de - maza, bet tī ra. Un krastmalā ir daudz kafejnī cu, ja vē laties pusdienot ar grilē tā m zivī m vai jū ras veltē m, tad š eit ir par aptuveni 20% lē tā k nekā Bodrumā .
Mē s devā mies uz Bodrumu ar ekskursiju no Pegasus par 15 USD, un mē s palikā m lī dz vē lai naktij un atgriezā mies ar taksometru par 20 USD. Ekskursiju viņ i nenož ē loja, es biju Bodrumā.3. reizi uz skatu laukuma (bet 2013. gadā dzirnavas vē l nebija atjaunotas), es biju amfiteā trī , es nebiju pie Myndos vā rtiem, un es tikai nedaudz palasi Bodrumas vē sturi. Neapmierinā ja, ka cietoksnis un arheoloģ ijas muzejs pē c zemestrī ces tiek restaurē ti un tiks atvē rti tikai 2020. gadā , tač u tas bū s iemesls š eit atgriezties. Vispā r par Bodrumu varu rakstī t daudz - iemī lē jos viņ ā no pirmā acu skatiena un š oreiz viņ š mani nepievī la. Vakariņ ojā m kafejnī cā pludmalē ar grilē tā m zivī m un jū ras veltē m. Ar pudeli franč u vī na un alu par 4 dabū jā m 60$, salī dzinā jumam 2010. gadā par diviem ar pudeli vī na, arī franč u, dabū jā m 120$.
Ekskursijā s - no kopē jā Pegasus piedā vā tā saraksta biju gandrī z visur, izņ emot Pamukali. Mē s sev izvē lē jā mies pirā tu jahtu un Efezu. Pirā tu jahta - nekas nav mainī jies kopš.2010. gada, manuprā t, 2010. gadā biju uz vienas jahtas, tikai saucā s savā dā k un nebija tik izvilkta, ir vē rts aizbraukt un izpeldē ties lī č os, jo ū dens tur ir vienkā rš i super. Efeza arī ir ļ oti interesanta, es te biju otro reizi, biju 2013. gadā - no tā brī ž a pilsē ta tika izrakta vē l nedaudz un turpina rakt lī dz pat š ai dienai, tas ir, ja jau esi tur bijis vienreiz tas nenozī mē , ka otrreiz neinteresē sies.
Ekskursijā s - kā rtē jo reizi pā rliecinā jos, ka Turcijā nav labā ka tū roperatora par teztour, jo Pegasus gids tomē r katrā ekskursijā mazliet meloja, piemē ram, Bodrumas apskates ekskursija "jums bū s 1.5 stunda bez maksas laiks" faktiski deva 1 stundu, un Bodrumam pat ar 1.5 stundā m ir par maz. Un neviens tev nestā sta, ka papildus ekskursijai tevi aizvedī s uz daž ā diem veikaliem (ar to cenā m). Laikam jau esam zaudē juš i ieradumu, jo Teztour 1. par to brī dina un 2. ne visā s ekskursijā s tā ir.
Kopumā bijā m apmierinā ti. Pē c Ē ģ iptes mans vī rs man teica, ka tagad tikai uz Turciju - š eit ir mierī gā k, un cena mums ir piemē rota pat tajā paš ā viesnī cā , mē s zinā m pā rē jos mī nusus un esam gatavi atgriezties š eit vē lreiz jū ras dē ļ .
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , tur vairā k tā ds kalnains rajons. Piekrastes lī nija, nav pludmales kā tā das, ir tikai sauļ oš anā s krē sli uz platformā m. Nonā cā m periodā , kad ū dens nebija gluž i ē rts. Egejas jū ra ir vē sā ka nekā Vidusjū ra. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 1. lī nijā , tur vairā k tā ds kalnains rajons. Piekrastes lī nija, nav pludmales kā tā das, ir tikai sauļ oš anā s krē sli uz platformā m. Nonā cā m periodā , kad ū dens nebija gluž i ē rts. Egejas jū ra ir vē sā ka nekā Vidusjū ra. Bet mums kopumā viss patika. Un telpas - tā s ir uzbū vē tas kā bungalo un ir centrā lā ē ka. Bet mē s dzī vojā m bungalo. Internets un animā cija š eit, protams, nebija ī paš i laba.
Parādīt vairāk »


iemiesojums mila.chehova
8 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums vashenko12
Puiši, mēs izbrauksim pēc trim dienām. Interesē sekojošs jautājums - kam un kur iegādāties ekskursijas? Es nekad neņemu no gidiem, jo ​​uzpūstas cenas. Pateicos jau iepriekš.
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums polikevichinna_mail.ru
Kurš ceļš, serpentīns ir ļoti stāvs vai kā Krimā?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
iemiesojums Alyonka_0707
Pastāsti man, lūdzu, kāds ir laiks un jūras temperatūra septembra otrajā pusē.
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 1995 году, последняя реновация проводилась в 2016 году. Состоит из одного 7-этажного здания Hotel и четырнадцати 3-этажных коттеджей Club (70% номеров с видом на море). Отель расположен на высоком берегу, с террас открывается живописный вид на море. Есть возможность выбора размещения в бунгало или в основном здании. Развитая инфраструктура для спортивного отдыха, хорошая анимационная программа. Отель подходит для активного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта г. Бодрум, 25 км от г. Бодрум, в 2 км от п. Гюндоган.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж находится рядом с отелем, вниз по склону, имеется лифт на пляж. Протяженность пляжа — 600 м (300 м пляж-платформа). Заход в море — песок, камни, платформа. Пляжные полотенца — депозит (бесплатно). Снэк-бар на пляже бесплатно (10:00-17:30).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуга по глажке одежды (платно), почтовые услуги, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), услуги фотографа (платно), room service круглосуточно (платно), интернет-кафе (платно), 3 ресторана — 1 основной (есть диетическое и вегетарианское питание), 2 a la carte (османский, итальянский, по предварительной записи — платно), 4 бара — лобби-бар: 10:00-23:00, снэк-бар у бассейна: 10:00-23:00, снэк-бар на пляже (10:00-17:30), диско-бар (платно), чайхона, 1 конференц-зал, 5 бассейнов — 4 открытых бассейна с пресной водой: площадь 420, 224, 135 и 58 м2, 1 крытый бассейн с подогревом (в октябре): площадь 196 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), шаттл до центра г. Бодрум (каждые 30 минут, платно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 4 детские секции в открытых бассейнах, 1 водная горка, детский клуб (4-12 лет), детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс бесплатно, шахматы бесплатно, аквааэробика бесплатно, поле для мини-футбола бесплатно (бетонное покрытие), 2 теннисных корта бесплатно (с бетонным покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей (под залог), мини-гольф бесплатно, игровые автоматы платно, волейбол на пляже бесплатно, водные виды спорта платно, напитки на дискотеке платно, виндсерфинг платно (с лицензией), живая музыка бесплатно (1 раз в неделю), анимация бесплатно, уроки подводного плавания платно, 3 водные горки.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 479 номеров.

Istabās

Сплит-кондиционер (индивидуальный в клубных корпусах), телевизор со спутниковым телевидением, телефон (платно), сейф (платно), мини-бар (вода 0,5 л на человека, в день заезда бесплатно), балкон (не во всех номерах), ванна в главном здании (ванна или душ в клубных корпусах), фен (бесплатно). Уборка номера: ежедневно, смена белья: 2 раза в неделю, смена полотенец: 3 раза в неделю, room service круглосуточно (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
Adrese Buruncuk Mevkii, Gundogan, Bodrum, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 387 72 42, +90 252 345 04 56
Fax: +90 252 387 81 40
Tīmekļa vietne: Green Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.