Mums patika viss

Rakstīts: 9 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 29 septembris 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Atpū tā mies 2018. gada septembra beigā s. Viesnī ca mums patika. Jā piebilst, ka visas viesnī cas fotogrā fijas un apraksti nav ī sti patiesi, jo acī mredzot 2017. -2018. gadā viesnī cā notika pamatī gs remonts. Daudz kas ir mainī jies uz labo pusi, un to var just.
No tā , kas man ļ oti patika. Teritorija - daudz apstā dī jumu, ļ oti daudzveidī gi augi - botā niskā dā rza sajū ta. Ļ oti skaistas un labi koptas palmas. Un granā tā bolu koki rudenī ir atseviš ķ a saruna !! !
Pludmale. Iepriekš bijusi plā ksne, plā ksne nolauzta, klā ta ar oļ iem, tagad ieeja jū rā ir lieliska. Pludmalē UNESCO zilais karogs ir absolū ti pelnī ts. Uzturoties 8 dienas, jū ra ir ļ oti tī ra un caurspī dī ga. Nu silts, bet tas jau ir dabas nopelns. Par krā su nemaz nerunā jot, tā ds zilums un zilums liek galvai griezties. Nav netī rumu, gruž u, lapu. Pretī salai: viļ ņ i, nulles vē tra. Pie kalniem vē jš pludmalē arī nav ī paš i jū tams. Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu nebija (nezinu, kā ir vasarā ).

Istabas. Jauns remonts. Joprojā m tī rs. Gultas ir ē rtas. Dzeramais ū dens tiek papildinā ts vajadzī gajā daudzumā . Mats ir jauns. Š ampū ni, ziepes, ž elejas, krē ms, č ī bas - viss ir. Droš s bez maksas. Kur iet skaitļ i - kā laimē jies. No mū su istabas 3002 centrā lajā ē kā paveras skats uz baseinu, jū ras gabalu un restorā nu. Mums tas derē ja. 7.00 restorā ns sā ka darbu, skanē ja patī kama mū zika - tas bija aicinā jums peldē ties jū rā , lai nopelnī tu naudu bulciņ ai brokastī s.
Ē diens. Katrai gaumei. Man patika grilē ts tī tars, grilē tas vistas stilbiņ as, jē ra gaļ a, jū ras asaris un vē l daž i, nosaukumu neatceros, liels daudzums svaigu un grilē tu dā rzeņ u. Ķ irš u tomā ti ir tikai cukurs. Piedevas - rī si, kartupeļ i, kuskuss, bulgurs, pupiņ as. Ir stū rī tis tiem, kam ir diē ta – tvaicē jam dā rzeņ us, rī sus, teļ a gaļ u. Jaunieš i ē da frī kartupeļ us. No sezonas augļ iem arbū zi, melones, vī nogas, bumbieri, ā boli, persiki, nektarī ni. Ayran man nekad nav paticis, bet š eit es to vienkā rš i pā rbaudī ju.
Bā ri un dzē rieni. Divi bā ri pludmalē , viens vestibilā . Cilvē ki slavē ja alu, bet mē s labā k izvē lē jā mies dž inu un toniku. Bā rmeņ i než ē loja alkoholu. Viss bija pā rpilnī bā . Varbū t tā pē c, ka sezona jau beidzā s un viesnī ca nebija superpilna.
Kontingents: franč i, poļ i, turki, ukraiņ i, krievi, daudzi jaunieš i.
Animā cija ir diezgan vā ja, var teikt, ka praktiski nebija, bet tas viss ir amatieris.
Personā ls. Papildus reģ istrā cijai pē c ieraš anā s viņ i nesazinā jā s, un, tā kā viņ i nesazinā jā s, tas nozī mē , ka visi strā dā ja labi un lieliski paveica savu darbu.
Ieteikumi: ieteicams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu