tev tas patīk

Rakstīts: 3 jūlijā 2010
Ceļošanas laiks: 18 — 25 jūnijs 2010
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Mū su atvaļ inā jums sā kā s Ersanā.18. jū nijā . Uzreiz vī lies par izskatu un smacī bu viesnī cas galvenajā vestibilā . Tik pieticī bu interjerā nebiju redzē jis nevienā no Turcijas viesnī cā m. Turklā t kondicioniera darbī ba nemaz nedeva vē sumu, kas uzreiz radī ja negatī vu uztveri.
Bet. . . Turpinā jums parasti ir interesantā ks par sā kumu. Tā ar mums notika. Iespaidi ir pozitī vi, ar kuriem vē los padalī ties ar jums.
Reģ istrē š anā s viesnī cā notiek tieš i 14.00, tā pē c pusdienu laikā mums bija iespē ja doties novē rtē t Ersā na virtuvi. Virtuve ir pelnī jusi aplausus. 8 dienas nogarš ojā m daž ā dus ē dienus, kas gatavoti pā rsvarā pē c Eiropas virtuves receptē m. Daž ā da veida gaļ a, zivis, omletes daž ā dā s formā s, sieri, salā ti. Garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi.

No dzē rieniem alus, iespē jams, bija labā kais.
Pē c pusdienā m sā kā s reģ istrē š anā s. Istabas ir standarta bez frills.
Bet viesnī cas teritorija izcē lā s ar lielu skaitu brī niš ķ ī gu augu. Reizē m pat rodas iespaids, ka atrodies botā niskajā dā rzā .
Viesnī cas baseini piesaista tū ristus ar bē rniem, bet vecā ki cilvē ki dod priekš roku jū ras procedū rā m, kur notiek animā cijas programmas. Manuprā t, tā s ir zinā mā mē rā garlaicī gas, un vakarā viesnī cā vienkā rš i nav ko darī t. Vai nu ejiet no viesnī cas sā kuma lī dz beigā m, vai dodieties uz Bodrumu. Tas ir tas, ko mē s darī jā m. Iesaku visiem nobaudī t Bodrumas vakara dzī vi. Un š eit ir marš ruts. No Ersanas nedaudz jā kā pj kalnā lī dz kontrolpunktam, aiz kura redzē siet mazos busiņ us, uz kuriem uzreiz aicinā s š oferi. Ceļ ojums 2.5 liras. Brauciet lī dz gala pieturai "Garā ž a" (skatiet, kad braucat lī dz vietai, kur stā vē s tie paš i autobusi), un pē c izkā pš anas sekojiet pā rē jiem cilvē kiem, kuri vedī s uz Bodrumas galveno ielu, kur turku valoda. iepirkš anā s un austrumu pilsē tu burzma jū s jau gaida.
viesnī cā iesaku iegā dā ties ekskursijas ekskursijā m. No ekskursijā m varu ieteikt Efezu. Š ī ceļ ojuma laikā jū s varat apmeklē t Jaunavas mā ju, kas atrodas Vatikā na aizsardzī bā . Iesaku visiem apmeklē t š o brī niš ķ ī go vietu.
Lai visiem jaukas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu