Lieliski, jauns remonts, sezonas atklāšana

Rakstīts: 28 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 31 maijā — 10 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Kad un kur atpū ties?
Viesnī cā atpū tā mies no 31. maija lī dz 10. jū nijam 2018. Ļ oti gribē jā m aizbraukt uz Bodrumu pie Egejas jū ras, tā pē c izvē lē jā mies š o viesnī cu par normā lu cenu un nezaudē jā m. Skaista kopta un liela teritorija, caurspī dī ga kā asara jū ra. Viesnī ca ir klusa, kas nozī mē klusumu naktī , un gandrī z visi bā ri ir slē gti. Istabiņ u dabū ju galvenajā ē kā , pirmajā stā vā , kas bija ļ oti ē rti, paldies menedž erei Aizai, viņ a palī dzē ja reģ istrē ties, kā arī visu laiku Aiza palī dzē ja jebkurā jautā jumā , draudzī ga un izpalī dzī ga meitene , ī paš s paldies viņ ai, Turcijas viesnī cā s bū tu vairā k tā du laipnu vadī tā ju. Istabas atraš anā s vieta bija laba, jo tuvumā ir viss, gan pludmale, gan galvenais baseins, kā arī bā rs, restorā ns un reģ istratū ra. Lifti strā dā.
Istaba ir pec remonta viss smuki nebrī nies ka uzreiz TV neredzē si spogulī iebū vē ts, kamē r neieslē dz sapratī si ka ir, varbū t kā ds jau ir saskā ries š is, VIENĪ GAIS LŪ GUMS VIESNĪ CAS DARĪ BAI PIEGĀ DĀ T Ž Ā VĒ TĀ JU VEĻ AS PIRMĀ STĀ VĀ !! ! Uz Bodrumu ir viegli nokļ ū t, pie viesnī cas vienmē r ir mikroautobusi un taksometri, problē mu nebū s, vairā kas reizes braucā m uz pilsē tu iepirkties tirdzniecī bas centrā MIDTOWN, tur nokļ ū stat no autoostas, pā rsē ž oties uz citu mikroautobuss. CENA LĪ DZ PILSĒ TAI, LĪ DZ AUTOOSTA 3 LIRA NO 1 PERSONAS (aptuveni 42 rubļ i). Tur jū s varat pā rsē sties citā mikroautobusā un nokļ ū t tirdzniecī bas centrā . Jū s varat arī iepirkties centrā , netā lu no autoostas, pakā peniski nolaiž oties uz Bodrumas krastmalu. Ir tirgus, kur pirka svaigas garneles (ir arī zivis, augļ i utt. ), turpat restorā nos tā s cepa uz grila, ar mē rci. Kopumā man ļ oti patika, piemē ram, pati iepirkš anā s, un vienkā rš i pastaiga.

Starp citu, bija pā rdevē ji un krieviski runā još ie, bet tas galvenokā rt ir vietē jā tirgus centrā.

Vē lreiz par viesnī cu:

Personā ls ir draudzī gs, ē diens ir 5+, viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs, ne tikai galvenajā restorā nā , bet arī uzkodu bā rā , kas tiek atvē rts 12:00, tā pē c jums nav jā iet uz galveno restorā nu picas, un doneri, un kotletes, kebabi, paipalas utt. , un pē c 15:00 saldumi. Izsalcis nepaliksi, galvenais ir ierasties laicī gi, lai paspē tu paē st kā du garš ī gu ē dienu, piemē ram, sarkano zivi, kas ā tri tiek izjaukta (lasis, forele, č um lasis).

Ī paš s paldies darbiniekiem!
Liels paldies vadī tā jiem Isa, Nese, Azemi. (Meitenes no Kirgizstā nas, labi zina krievu un turku valodu, vienmē r palī dzē ja ar visiem jautā jumiem) Paldies arī viesmī ļ iem Aidai, Sokhan. Reģ istratū rā puiš i Salims, Nurbeks, Umits. Arī kalpone Orazbeka, Asels.
Visi puiš i ir draudzī gi, vienmē r gatavi palī dzē t un pē c iespē jas atrisinā t visas problē mas. Palī dzē ja, pamudinā ja, piekrita. Visu to labā ko, paldies un visu to labā ko. Gribē tos, lai vadī ba adekvā ti novē rtē tu š os labos darbiniekus un interesē tos par tā diem kadriem arī turpmā k.


P. S Vispā r nezinu, ko raksta negatī vā s atsauksmē s, skaidrs, ka cilvē ki daž ā di, izvē lī gi, bet teikš u, ka mums ar sievu ļ oti patika, ē diens garš ī gs, ir daudz no tā , iespē jams, tas ir pluss sezonas atklā š anai, bija daudz augļ u (zemenes, ķ irš i, arbū zi, melones, ā boli, ananā si, kivi, vī nogas), gaļ a, zivis. Teritorija sakopta, ieeja jū rā mazliet ar akmeņ iem, bet pieļ aujama. Sauļ oš anā s krē sli vienmē r ir bez maksas. Ir akvaparks, plaš ums bē rniem. Taizemes masā ž a ir laba spa. Animā cija ir gan pie baseina, gan rotaļ u laukumā . Vakarā bija izrā de, bija arī dzī vā skaņ a. . Naktī miers un klusums (.
TĀ PĒ C BEIGUMĀ ES VĒ LU VĒ LĒ T VIESNĪ CAI LABKLĀ JĪ BU UN PANĀ KUMI, SAGLABĀ T ZĪ MOLU UN PATIESIET SAVUS VIESUS, UN ES VĒ LOS, LAI MĒ S ATGRIEZAMIES VĒ LREIZ Š AJĀ VIESNĪ CĀ . JA IR IESPĒ JA ATGRIEZTIES BODRUMĀ NĀ KAMAJĀ GADĀ , MĒ S BŪ S PABĀ C IZVĒ LĒ TIES JŪ SU VIESNĪ CU!!!! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu