Smart Stay Beach Bodrum 4*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.010
6.0 Numurs
8.0 apkalpošana
6.5 Tīrība
7.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Viesnīca tika atklāta 2004. gadā, pēdējā renovācija veikta 2012. gadā. Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas. Atrodas Gumbet līča centrā, pie jūras. Neliela platība, plaši numuri. Ekonomisks variants relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар mazay.60
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir trī sstā vu ē ka Gumbet lī cī , ko rū pī gi ieskauj palmas un dekoratī vie augi, 100-120 metru attā lumā no savas pludmales. Viesnī ca tika izvē lē ta kā kompromisa variants, lai par saprā tī gu budž etu atrastos tuvu Bodrumas centram un tā apskates vietā m un tuvu jū rai un dzī votu normā los apstā kļ os. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir trī sstā vu ē ka Gumbet lī cī , ko rū pī gi ieskauj palmas un dekoratī vie augi, 100-120 metru attā lumā no savas pludmales. Viesnī ca tika izvē lē ta kā kompromisa variants, lai par saprā tī gu budž etu atrastos tuvu Bodrumas centram un tā apskates vietā m un tuvu jū rai un dzī votu normā los apstā kļ os. Š ajā ziņ ā viesnī ca sevi pilnī bā attaisnoja.

Es uzskaitī š u pā rē jā š ajā viesnī cā pozitī vos un negatī vos aspektus.
Pozitī vi:
1. Viesnī cas personā la atbildī gs un draudzī gs darbs, sā kot no reģ istratū ras lī dz trauku tī rī tā jā m restorā nā .
2. Laba, daudzveidī ga virtuve restorā nā , biež i vien ar omletē m, pankū kā m, gaļ as ē dieniem, kas svaigi cepti jū su klā tbū tnē .
3. Regulā ra telpu uzkopš ana, veļ as un dvieļ u maiņ a.
4. Pareiza santehnikas darbī ba, elektroierī ces, tajā skaitā minibā rs, kas kalpoja kā ledusskapis.
5. Dolmush pieturu tuvums (tā s ir divas), braucieniem uz Bodrumas centru un tuvums Gumbet centram ar veikaliem, restorā niem, klubiem, ekskursiju birojiem.
6. Privā tā pludmale ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, kas atrodas netā lu no viesnī cas.
Negatī vs:
1. Subjektī vi visnegatī vā kais bija pludmales un paš as jū ras kvalitā te gan pie viesnī cas, gan Gumbet lī cī kopumā . Ieeja jū rā ar maziem akmeņ iem, jū ra sekla, blakus tek upe, kas sanesa dibenu, no pludmales nevar redzē t izeju atklā tā jū rā (iespaids, ka esi uz ā trumu) Bet cilvē kiem, kas nav pieredzē juš i pludmales brī vdienā s, tas pat patika.
2. Slikta skaņ as izolā cija, bet tā ir visu budž eta viesnī cu problē ma.
3. Pirmais stā vs, kurā dzī vojā m, ir pagrabs, balkons atrodas zemes lī menī , tā pē c ciemos nā k kaķ i un skudras, ir slikta ventilā cija un nevar atstā t balkonu vaļ ā .
4. Reģ istratū rā darbinieki gandrī z nerunā krieviski, un angļ u valoda ir slikta, bet tulks viedtā lrunī jums palī dzē s.
Publika galvenokā rt ir ģ imeniska, vecuma un daudznacionā la, pā rsvarā krievvalodī gie, daudz poļ u, turku, retā k rietumeiropieš u. Tā tad, viesnī cas darbinieki dara visu, lai jū su atpū ta bū tu laba, bet citā di viss ir atkarī gs no paš iem viesiem.
Вид с пляжа. Пляж и вид на бодрумские знаменитые мельницы. Вход в отель. Вид на бухту Гюмбет, по дороге к мельницам. Вид на Бодрум на рассвете. Обязательный к посещению, мемориал бодрумского мавзолея, одного из семи чудес света.
аватар Tatjana_CHernjak
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzreiz dabū jā m savu numuru, vienī gais, ka TV nestrā dā ja, bet pē c 5 minū tē m atnā ca draugs ar skrū vgriezi un salaboja. Oriģ inā lā kais ē diens, ko tur redzē ju, bija "Borš č s", nepavisam ne tā ds kā mū su borš č s, tas ir tī ri viņ u joks, bija arī ē diens ar nosaukumu "Lī gavas zupa". … Tomēr ▾ Uzreiz dabū jā m savu numuru, vienī gais, ka TV nestrā dā ja, bet pē c 5 minū tē m atnā ca draugs ar skrū vgriezi un salaboja. Oriģ inā lā kais ē diens, ko tur redzē ju, bija "Borš č s", nepavisam ne tā ds kā mū su borš č s, tas ir tī ri viņ u joks, bija arī ē diens ar nosaukumu "Lī gavas zupa". Bā ra, baseina, jū ras un paš as viesnī cas teritorijā bija tikai bē rnu baseins lī dz ceļ iem, bē rnu teritorijā vairs nebija, viesnī ca visvairā k paredzē ta pieauguš ajiem.
аватар bachinskayal
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, kā mums ieteica, teica, ka atsauksmes ir labas un cena 730 eiro par septiņ ā m dienā m sezonā ir lē ta. Viesnī cā ieradā mies 21.00, neviens reģ istratū rā nerunā ja krieviski, iekā rtojā s visbriesmī gā kajā istabiņ ā , neskatoties uz to, ka samaksā jā m 10 dolā rus. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, kā mums ieteica, teica, ka atsauksmes ir labas un cena 730 eiro par septiņ ā m dienā m sezonā ir lē ta. Viesnī cā ieradā mies 21.00, neviens reģ istratū rā nerunā ja krieviski, iekā rtojā s visbriesmī gā kajā istabiņ ā , neskatoties uz to, ka samaksā jā m 10 dolā rus. Istaba tumš a, nav normā ls apgaismojums, tikai sveč turi dzelteni, ū dens ledusskapī sapuvis, smacī gs, istaba bija 3 stā vā zem kupola, pie gultas ir tikai 1 rozete, vecais TV strā dā tikai viens krievu kanā ls, karstā ū dens nebija. Aizgā jā m uz reģ istratū ru mainī t istabiņ u, atbildē ja, ka tikai rī t pulksten 12, jo nav brī vu istabu. Viņ i mū s paē dinā ja vakarā tikai tā pē c, ka mē s vā rī jā mies izsalkuš i. Nā kamajā dienā viņ i nomainī ja mums istabu, iedeva labā kas gultas, plaš u vannas istabu, bet apgaismojums arī nebija pā rā k labs, no balkona paveras skats uz sienu, lai gan iedeva veļ as auklu ž ā vē ties. Seifs maksā.10 USD nedē ļ ā par atslē gu.
Pludmale nav ļ oti, jū ra ir netī ra, pludmales dvieļ i arī tiek maksā ti. Ē diens ir normā ls, tā ir vienī gā atš ķ irī ba starp š iem svē tkiem un Krimas. Brokastis nav nekas ī paš s, pā rsvarā olas, siers, dā rzeņ i un pā rslas ar pienu, pusdienā s un vakariņ ā s liela ē dienu izvē le, viss garš ī gi, bet augļ u maz, maksimums 3 veidi, pamatā deva ding un arbū zs. Vispā r pā rē jais bija normā li, bet jaunieš iem garlaicī gi. Istabā s ir briesmī ga dzirdamī ba, neļ ā va gulē t divdomī gas skaņ as blakus istabā .
Wi-Fi uztver tikai vestibilā un pē c tam katru otro reizi.
Teritorijas nav, bet terase 3. stā vā ir diezgan jauka. Ē damzā lē nav kondicioniera, smacī gs. Baseins ir ok, daudz sauļ oš anā s krē slu. No dzē rieniem, laba alus, ū dens no dzesē tā ja vestibilā un restorā nā . Bet mū su uzturē š anā s spilgtā kais moments bija izrakstī š anā s. Lidmaš ī nas lidojums bija 21:00, un izrakstī š anā s 12:00, tā kā laika vē l bija daudz, nolē mā m doties uz jū ru. Viņ i jautā ja vai nav iespē jams pagarinā t brī vu istabu lī dz vakaram, uz ko viņ i atbildē ja 20 eiro ????! ! ! vai piedā vā ja atstā t lietas bagā ž as nodalī jumā un nomazgā ties hammam. Piekritā m otrajam variantam, jo ​ ​ maksā t 20 eiro par 4 stundā m ir kaut kā par dā rgu. Hamamā nav dvieļ u, drī kstē jā m ņ emt lī dzi no istabas. Vispā r mē s atstā jā m koferus un dvieļ us š ajā bagā ž as nodalī jumā un devā mies uz jū ru, atgriezā mies un dvieļ u nebija, viņ i tos aizveda. Jau saš utuš i nokā pā m uz š o hammam un š ausminā mies, kaut kā da saimniecī bas telpa, š ausmī gi smird, gaismas nav, caurbraukš anas pagalms. Kaut kā tumsā viņ i nomazgā jā s, nosusinā ja, saģ ē rbā s un devā s savā kt koferus koridorā , jo bagā ž as nodalī jumā tam nebija vietas. Tik labi cilvē ki š o viesnī cu neņ em, par to paš u naudu ir labā kas, bet jū ra netī ra. Š ī viesnī ca nav naudas vē rta, un tā lu no 4* Eiropas kū rortam.
аватар gol12351
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sezonas beigā s, 2018. gada oktobrī , atpū tā s kopā ar draugu Viesnī ca man patika, maza un mā jī ga. Viesnī cā bija maz NVS, un tā pē c restorā nā neviens nesavā ca pilnus š ķ ī vjus ar ē dienu kalnu un visiem pietika: gan gaļ as, gan zivju, viss bija svaigs, garš ī gs. … Tomēr ▾ Sezonas beigā s, 2018. gada oktobrī , atpū tā s kopā ar draugu
Viesnī ca man patika, maza un mā jī ga. Viesnī cā bija maz NVS, un tā pē c restorā nā neviens nesavā ca pilnus š ķ ī vjus ar ē dienu kalnu un visiem pietika: gan gaļ as, gan zivju, viss bija svaigs, garš ī gs. Numuri tika tī rī ti katru dienu un mainī ti dvieļ i. Puisis reģ istratū rā vienmē r centā s palī dzē t, neskatoties uz mū su vā jo angļ u valodu
Man nepatika tas, ka viesnī cas pludmale nepavisam nebija sakopta, lejā tek akmeņ i, kaut kā da Vanjuč ka upe. Gā jā m tā lā k, kur ir labas pludmales, un tā pē c. sezonas beigas, pludmales pustukš as un neviens neiebilda.
Ekskursijas gide Aneha O. Morozova pret mums izturē jā s ļ oti pretī gi. Viņ a no mums lejupielā dē ja naudu braucienam uz Pomukkali divreiz vairā k, nekā iekasē citā s tū risma aģ entū rā s, un tad arī mainī ja mums izbraukš anas datumu, un nebija iespē jams viņ u sasniegt. Nesazinieties ar viņ u, lai dotos ekskursijā . ekskursijas! ! ! Pē c tam devā mies arī uz KOS salu, bet ar tū risma aģ entū ru no Bodrumas. Attieksme brī niš ķ ī ga, uztaisī ja lielu atlaidi un kā bonusu bezmaksas hammam
Ванна Клеопатры, из поезки на Поммуккале


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 2004 году, последняя реновация проводилась в 2012 году. Состоит из одного 3-этажного здания. Расположен в самом сердце бухты Гумбет, у берега моря. Небольшая ухоженная территория, просторные номера. Экономичный вариант для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 38 км от аэропорта и в 3 км от центра Бодрума, в поселке Гюмбет.
Pludmales apraksts Собственный песчано-галечный пляж находится в 120 м от отеля, через дорогу. Протяженность пляжа составляет 25 м. Заход в море — песок.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), ежедневная уборка номера, факс/ ксерокопирование (платно), услуги фотографа, room service, Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 основной ресторан, 2 бара, 1 конференц-зал, ТВ-уголок, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), полотенца (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый детский бассейн, 20 кв.м
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Библиотека, все виды водного спорта на пляже платно, софт-анимация бесплатно, игровой салон бесплатно,
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 101 standard room (макс. 3 чел., 25 м2).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Osman Nuri Bilgin Cd. 1510, Sk. No: 8, Gumbet, Bodrum, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 319 2860, +90 252 319 2869
Fax: +90 252 319 2501
Tīmekļa vietne: Smart Stay Beach Bodrum
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.