Diamond Of Bodrum Hotel 5*– Atsauksmes

26
Novērtējums 6.510
№37 viesnīcas reitingā Bodruma
6.6 Numurs
7.1 apkalpošana
6.6 Tīrība
7.8 Uzturs
7.2 Infrastruktūra
Uzcelta 2005. gadā, pēdējo reizi renovēta 2015. gadā. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Viesnīca atrodas gandrīz pašā Bodrumas centrā. Neliela platība, no terasēm paveras brīnišķīgs skats uz jūru. Iesakām jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар lastoviakoleg
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pozitī vā puse - labs ē diens ar ā tru apkalpoš anu. Personā ls uzmanī gs un pieklā jī gs, dzer stikla traukos. Lielisks skats no augš ē jā m terasē m, kur ir atvē rti bā ri. 10 min lī dz Bodrumas centram kā jā m. Nav TV kanā lu slā vu valodā s - kā pē c jū s ieradā ties š eit, lai pā rsteigtu TV? No mī nusiem - ļ oti maza pludmale - sauļ oš anā s krē sli aizņ emti 7. … Tomēr ▾ Pozitī vā puse - labs ē diens ar ā tru apkalpoš anu. Personā ls uzmanī gs un pieklā jī gs, dzer stikla traukos. Lielisks skats no augš ē jā m terasē m, kur ir atvē rti bā ri. 10 min lī dz Bodrumas centram kā jā m. Nav TV kanā lu slā vu valodā s - kā pē c jū s ieradā ties š eit, lai pā rsteigtu TV?
No mī nusiem - ļ oti maza pludmale - sauļ oš anā s krē sli aizņ emti 7.30. Kā di trī s suņ i kā pj starp sauļ oš anā s krē sliem un atpū tniekiem izkā rnā s gandrī z uz galvas. Un protams - kondicionieris, kas strā dā ar rū kš anu un normā li neatdziest. Es noteikti š eit neatgrieztos.
аватар 35ima
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
2021.  gada jū nijā atpū tos š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā . Bija kucē na-suņ a sajū smā , pirmo reizi atrodoties pieczvaigž ņ u viesnī cā , ultraviss iekļ auts un viss. Pē dē jo atpū tas dienu pavadī ju asarā s (ne nož ē las, ka atpū ta bija beigusies). … Tomēr ▾ 2021.  gada jū nijā atpū tos š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā . Bija kucē na-suņ a sajū smā , pirmo reizi atrodoties pieczvaigž ņ u viesnī cā , ultraviss iekļ auts un viss. Pē dē jo atpū tas dienu pavadī ju asarā s (ne nož ē las, ka atpū ta bija beigusies). Patiesī bā viss ir tā : brokastis ir skopī gas, arbū zs un melone dod zaļ ā kos (kuram saldie gabaliņ i ticis, vē lā k var uzminē t); mā jas uzkopš ana klibo, grī das taukainas, vannasistaba ļ oti š aura, negriezties; otrajā dienā noplū da kondicionieris, nā cā s nomainī t glā zi. Nā kamajā dienā atbrauca remontē t, lī dz dienas beigā m viss bija ok. Nā kamajā dienā viņ š atkal plū da, skatoties naktī . Uzliku dvieli uz savas glā zes, lai tā negrabē tu visu nakti. Reģ istratū rā ir divas dā mas, no kurā m viena uzdodas par mē beli, bet otrā sā k dusmoties un rupjš , ja no viņ as kaut ko gribas ilgā k par 20 sekundē m. Krievu valodā neviens boom-boom, pat angļ u valodā , maz cilvē ku, un pat tad, ar grū tī bā m. Google tulkotā js ir viss.
Wifi istabā ir vienkā rš i briesmī gs. To, ka bā rā maksā par otro un nā kamajiem pildī jumiem, uzzinā ja no gida, viesnī ca nebrī dinā ja. Nav skaņ as izolā cijas: viss, kas notiek blakus istabā s, gaitenī , kā pnē s, uz ielas, ir ļ oti labi dzirdams, ir neē rti gulē t. Briesmī gs sauļ oš anā s krē slu trū kums (to ir daudz mazā k nekā atpū tnieku). Dvieļ i no sauļ oš anā s krē sliem tiek ņ emti stundas laikā . Uz turkiem tas neattiecas, tur viņ i tiek turē ti lielā cieņ ā , viņ iem ir atļ auts daudz. Man dvielis tika noņ emts tā , ne tikai mans solā rijs, protams, bija aizņ emts, es arī uztraucos, ka es tagad esmu parā dā.10 eiro par dvieli, bet ak, viņ i man iedeva dvieli. Pludmalē notika atgadī jums: bija 2 absolū ti tukš i sauļ oš anā s krē sli, kaimiņ i apstiprinā ja, ka tie ir brī vi, mani kaimiņ i tos aizņ ē ma, es aizvilku tukš o solā riju pie š iem diviem, lai bū tu kopā .
Mē s atstā jā m savas mantas un devā mies uz jū ru. Burtiski pē c 10 minū tē m pamanu pā ris (turks un slā vs, labi runā krieviski), griež amies pie mana solā rija, nā ku klā t un saku, ka solā rijs ir aizņ emts. Jaunkundze visu laiku klusē , turks pierā da, ka š o vietu ieņ ē mis no rī ta (iepriekš uzmetis manu dvieli kaimiņ u solā rijā , savē jo uzklā jis). Rā da uz š o dvieli, saka, ka š ī ir viņ u vieta manai dzī vei. Paskaidroju, ka ne vairā k kā pirms 10 minū tē m es vilku š o sauļ oš anā s krē slu no diezgan liela attā luma, un blakus esoš ie bija tukš i. Viņ š mani saprot, bet netaisā s padoties. Apsē dos savā sauļ oš anā s krē slā , turpinu atkā rtot to paš u, turks satrakojas, izrauj man no apakš as dvieli un es atsitu pa labo ķ ermeņ a pusi. Es nobijos, piecē los, paņ ē mu mantas, tad viņ š izvilka no mana solā rija matraci, sā ka to mest jū rā , tad solā riju un tad manu kaimiņ u lietas. Viesnī cas darbiniece redzē ja š o negodu, bet neizteica turkam piezī mi, lū dza mū s virzī ties prom.
Gā jā m prom, izskaidrojā m situā ciju, uz manu piebildi, cik viņ iem "labs" serviss, viesnī cas darbinieks š ausmī gi apvainojā s, agresī vi pamā ja ar rokā m manā virzienā un rupji pateica kaut ko lī dzī gu "Neskaties, neskaties ”. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka es nebiju rupjš un nepacē lu balsi ne pret to riebī go turku, ne pret viesnī cas darbinieku. Darbiniece izaicinoš i novē rsā s no manis, uzklausī ja kaimiņ u saš utumu un solī ja atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slus. Pē c 5 minū tē m viņ š atgriezā s, saka, ejam, mē s viņ am sekojā m, viņ š norā dī ja uz 2 sauļ oš anā s krē sliem (un mē s esam trī s), novilka no tiem dvieļ us (tā dē jā di izprovocē ja jaunu konfliktu) un te, saka, tu laipni aicinā ti. Atcerieties, ka mani ignorē ja. Protams, mē s aizbraucā m no turienes.
Arī pie baseina nebija nevienas tukš as vietas. Ne reizi vien esam novē rojuš i, ka daž i sauļ oš anā s krē sli no rī ta bija aizņ emti ar krā miem, un cilvē ki tur nerā dī jā s pusi dienas. Jū s uzminiet, kā da tautī ba ieņ ē ma š os sauļ oš anā s krē slus, vai ne? Daž as dienas, rū gtā s pieredzes mā cī ti, atnā cā m pirms astoņ iem no rī ta un sargā jā m sauļ oš anā s krē slus. Kā du rī tu es aizņ ē mu 3 sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem, devā mies brokastī s, pē c pusstundas es atklā ju, ka mans dvielis ir uzmests uz kaimiņ a sauļ oš anā s krē sla, un manā sauļ oš anā s krē slā sē dē ja dā ma, uzminiet, kā da tautī ba, un mē ģ inā ja pierā dī t. man, ka viņ a bija pirmā , kas paņ ē ma, viņ a negribē ja celties, viņ as jaunietis izrā dī jā s apzinī gs un viņ i aizgā ja. Tā tad, ja jū s atstā siet sauļ oš anā s krē slu vismaz uz 5 minū tē m, jū su mantas vienkā rš i tiks izmestas, un solā rijs bū s aizņ emts, un viņ i nekaunī gi pierā dī s, ka viņ i ir š eit kopš paš a rī ta. Tā tad jū s nevarat atpū sties.
Starp citu, es pati biju lieciniece, kā pā ris atgriezā s savā s vietā s, un viņ i bija aizņ emti, jo dvieļ i bija tu-tu. Bet tur tā pat kā es nevienu nemeta, darbinieki mierī gi piedā vā ja citus sauļ oš anā s krē slus. Priekš pē dē jā dienā aizbraucā m uz tirgu, nopirkā m suvenī rus, atnā cā m noguruš i, atstā ju somu uz galda un gā ju gulē t. Izdomā ju rī t veikalā pie viesnī cas nopirkt ko citu. Nā kamajā dienā es izgā ju no istabas pirms 8:00 un atgriezos istabā apmē ram 14:00 (atcerieties, ka dež ū rā m jā bū t katru minū ti, pretē jā gadī jumā sauļ oš anā s krē sls tiks atņ emts, atslā binies) un atradu savu somu izķ idā tu. Precī zi atceros, ka naudu atstā ju aizpogā tā kabatā slē gtā somā . Atgriež oties viss bija vaļ ā . Nozaga kā dus 50 dolā rus, es paliku bez santī ma. Agrā k jau pamanī ju, ka viņ i rakā s pa kosmē tikas somiņ u, kas gulē ja naktsskapī š a atvilktnē . Putekļ us droš i vien noslaucī ja no manā m tabletē m. Pā rvaldniece uz manu izteikumu teica, ka ir seifs, nav ko atstā t naudu uz galda. Arguments, ka seifa klā tbū tne neļ auj darbiniekiem rakņ ā ties pa sveš ā m lietā m, nav izrā dī jies arguments, viņ i saka, pie vainas samadura. Nu labi.
Gids man lika rakstī t pretenziju. Bija pē c 21.00, un 6.30 izejam no viesnī cas. Reģ istratū rā prasī ju papī ru, izskaidrojot situā ciju, zvanī ja citam menedž erim, atkal vecas dziesmas par galveno, tev ir seifs istabā , un jū s visi melojat. Manā klā tbū tnē š is menedž eris kā dam piezvanī ja, kaut ko runā ja angliski, no sarunas noklausī jos, ka apkopē ja, kas nozaga manu naudu ir viņ a mā sa! ! ! Ilgi viņ š mani berza par seifu, teicu, ka nesū dzē š os, ja man atdos naudu. Uz to viņ š piedā vā ja izsaukt policiju, lai pā rmeklē tu manu istabu. Skaidrs, ka š ajā gadī jumā mans lidojums ir pā rklā ts ar vara baseinu, es esmu viens sveš umā , ī si sakot, esmu š ausmā s. Vē los sakravā t somas un sarunā ju kā rš u atklā š anu 22.00 vakarā .
Pā rvaldnieks teica, ka brauks piezvanī t, piedā vā ja dzē rienus un aizgā ja. Paiet 5 minū tes, 10.15, viņ š ir prom. Tuvā k pusvienpadsmitiem viņ š nā k iekš ā no ielas, un aiz viņ a ir divi kaš ķ i, burtiski pā ris metrus pirms manis, š ie ruļ ļ i pagriež as uz otru pusi. Man ir bail lī dz nā vei, saku, ka viss kā rtī bā , man nav nekā du pretenziju, eju gatavoties, viņ š atgā dina sulu, ko gribē ju dzert. Pieklā jī gi atsakos, jo no atvē rta trauka dzert jau ir nemierī gi. Viņ š karina man uz ausī m nū deles, kuras, ja kā ds zagtu, viņ š viņ u atlaistu, bet neviens neko nezaga. Es paņ ē mu ū dens pudeli un skrē ju uz savu istabu.
Starp citu, pē c mana ziņ ojuma par zā dzī bu Wi-Fi istabā pē kš ņ i pilnī bā pā rstā ja darboties (wow, kā da sakritī ba). Man bija jā iziet no istabas, lai sazinā tos. Es pavadī ju nakti pirms lidojuma ar durvī m, kas tika atbalstī tas uz krē sla. Un pē dē jā atpū tas diena asarā s. Tā piecu zvaigž ņ u viesnī cā tiek novē rtē ti dā rgi 50 dolā ri, ka viņ i nebaidā s sabojā t savu reputā ciju. Kopumā es saliku kombinā ciju: uzbrukums, zā dzī ba, iebiedē š ana. Atpū ta bija veiksmī ga. 900 eiro nedē ļ ā plus tā di bonusi - manas brī vdienas cena. Izdariet savus secinā jumus.
аватар balance1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es iemī lē jos Bodrumā ! Š ī ir pavisam cita Turcija! Skaisti, mierī gi, izmē rī ti, bagā ti! Viesnī ca lieliska, maza, bet par visu ir padomā ts! Numuri ir standarta, viss ir tī rs, viss darbojas! Personā ls nerunā krieviski, bet "uz pirkstiem" visu var izskaidrot. … Tomēr ▾ Es iemī lē jos Bodrumā ! Š ī ir pavisam cita Turcija!
Skaisti, mierī gi, izmē rī ti, bagā ti!
Viesnī ca lieliska, maza, bet par visu ir padomā ts!
Numuri ir standarta, viss ir tī rs, viss darbojas!
Personā ls nerunā krieviski, bet "uz pirkstiem" visu var izskaidrot.
Ā tri atbildiet uz komentā riem, labojiet vē l ā trā k!
Par jū ru ir cits stā sts!
Pludmale ir maza, daž reiz nepietiek vietas.
Un tur ir atkritumi (((bet, kad redzat š o skaistumu, jū s tam nepievē rš at uzmanī bu)))
Vakarā atpū tieties terasē ar patī kamu apkalpoš anu no draudzī giem viesmī ļ iem!! !
Lieliska promenā de, netā lu no centra ar daudz veikalu!
Man tevis jau pietrū kst!!! !
Paldies, Diamond Of Bodrum Hotel!
аватар angsni
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies tā , lai tā bū tu tuvu pilsē tas centram, kas viesnī cai ir ļ oti liels pluss. Ē diens nav liela izvē le, bet viss ir ļ oti garš ī gs, zivis, piedevas, augļ i, daudz daž ā du kū ku un turku saldumi. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies tā , lai tā bū tu tuvu pilsē tas centram, kas viesnī cai ir ļ oti liels pluss. Ē diens nav liela izvē le, bet viss ir ļ oti garš ī gs, zivis, piedevas, augļ i, daudz daž ā du kū ku un turku saldumi. Liels pluss ir wi-fi, tas ķ ē rā s visā viesnī cā , pat pie jū ras, kas Turcijas viesnī cā m ir ļ oti reti. Arī draudzī gs personā ls, uzmanī gi viesmī ļ i, kas ā tri reaģ ē uz klientu. Jaunas mē beles, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi visi patī kamā stā voklī . Bā rs gatavo gardus kokteiļ us. Restorā nā netā lu no jū ras varat ieturē t sā tī gas pusdienas. Viesnī ca ievē ro visus piesardzī bas pasā kumus, maskas un antiseptiskus lī dzekļ us var lietot viesnī cā . Mums bija istabiņ a ar skatu uz jū ru, ļ oti skaisti skati uz piekrasti. Ja ņ em istabu, tad tikai ar skatu uz jū ru.
Nu, tagad mī nusi: suņ i pludmalē , lieli suņ i, kas vienkā rš i pastaigā jas pa pludmali, var viegli paņ emt kaut ko no galda vai no somas, kamē r jū s snauž at zem lietussarga. Viņ i nereaģ ē , ja jū s viņ us padzinat. Sveš ie mierī gi staigā pa pludmali kaut ko piedā vā jot, tagad es runā ju par vectē vu ar ķ irš iem, kas slikti smarž o. Ja vē laties izmantot sauļ oš anā s krē slu, jums ir jā bū t pludmalē lī dz pulksten 7:00. Tikai tad, ja jū s atstā jat savu dvieli un aiziet, apsargs var to noņ emt un atdot jū su vietu kā dam citam. Visiem atpū tniekiem nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un tā da pati situā cija pie baseina. Vietu var atrast viesnī cas terases tā lā kajos stū ros, ja vē laties no rī ta nedaudz ilgā k pagulē t. Pludmale ir netī ra. Pē dē jā s divas dienas tikpat kā neizgā ja, noguris no dzenā š anas vietā m pie ū dens. Istaba lieliska, bet kondicionieris darbojā s 3 mī nusus. Daudz turku tū ristu, ļ oti...pirmā uzmanī ba viņ iem. Nav absolū ti nekā das izklaides. Garlaicī gi.
Š ajā periodā , kad bijā m, jū ra ir ļ oti auksta. Ja vē laties vē l vienu istabas atslē gu, jo dod tikai vienu, to varē siet dabū t tikai ar 5$ depozī tu, bet svē tku beigā s to jums atdos.
Lī dz pē cpusdienai, kad ceļ as viļ ņ i, krastā tiek iznests daudz atkritumu, lai gan tie periodiski tiek savā kti, tač u tas neko daudz nepalī dz. Bet no rī ta ū dens ir kristā ldzidrs.
Kopumā ar atpū tu bijā m apmierinā ti, bet otrreiz uz š o viesnī cu nenā ktu.
Liels pluss ir tas, ka katru dienu var iziet pilsē tā , pastaigā ties pa Bodrumas centru un baudī t kafejnī cas ar jū ras velš u delikatesē m.
Lai visiem jaukas brī vdienas.
аватар olesyazrol
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā atpū ties no 12.06 lī dz 23.06. 2021. MOT "Compass", lidojums "Pegazs". Tā kā lidojums bija naktī mē s ieradā mies viesnī cā.8. 30. Uzreiz reģ istrē jos, saņ ē mu rokassprā dzes, kartes pludmales dvieļ iem un viesnī ca Jū su rī cī bā : -) Iestā jos uz aptuveni 13h. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū ties no 12.06 lī dz 23.06. 2021. MOT "Compass", lidojums "Pegazs". Tā kā lidojums bija naktī mē s ieradā mies viesnī cā.8. 30. Uzreiz reģ istrē jos, saņ ē mu rokassprā dzes, kartes pludmales dvieļ iem un viesnī ca Jū su rī cī bā : -) Iestā jos uz aptuveni 13h.
Viesnī ca atrodas pilsē tā , kaskā dē kalna nogā zē . Bet tā nav problē ma, jo tur var nokļ ū t ar liftu. 7. stā vā atrodas bā rs un neparastā terase ar skatu uz jū ru (nofotografē jiet tur baaagato). Reģ istratū ra 6. stā vā . 3 restorā ni, baseins, bā rs. Pie 0 izeja uz pludmali (caur tuneli vai š ķ ē rso nelielu ceļ u) un uzkodu bā ru.
Paņ ē mā m istabu ar skatu uz jū ru. Iesaku tā das telpas, sava veida bumba, lai gan mī nuss ir tas, ka balkoni ir mazi. Standarta istabiņ a liela, tī ra un pē c kosmē tiskā remonta (krā sa vē l nav labi nomazgā ta: -). Tī rī ts katru dienu un diezgan labi. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Droš s bez maksas, Wi-Fi tik un tā.
Ē diens. Sā kumā mani biedē ja mazā ē dienu izvē le.
Bet pā rgā ja, jo viss piedā vā tais ir ļ oti garš ī gs un bez tā par daudz daudzumam. Brokastis, pusdienas, vakariņ as restorā na 3. stā vā . No 12.30 uzkodu bā rā picas 0 stā vā , aiziet, ziedotā ji, spageti... ļ oti garš ī gi. Sviestmaizes no pulksten 7 lī dz 7 7. stā vā.
Jū ras / pludmales pludmale, jū ra, baseins. Jū ra ir neparasta. Š ī viesnī ca ir vienī gā pilsē tas viesnī ca, kurai ir sava pludmale. Bet tas ir diezgan mazs. Tā kā mū sē jie nā ca pie jū ras, nevis uz baseinu, tad ir problē mas ar vietā m. Ieņ em no 7:00. Pulksten 9 atnā k "uzraugs" un virza tā lā ko procesu. Ja neesat uz dī vā na 1 gadu. (un daž reiz mazā k nekā stundu) jū s tiksiet izlikts: -) Ir daudz vietu pie baseina un uz terasē m.
Apkalpoš ana. Š eit viss ir lieliski. Visi cenš as kā bites. Noteikti iesaku viesnī cu. Un es lū dzu cilvē kus palasī t aprakstus, atsauksmes, lai vismaz bū tu priekš stats par to, kurp jū s dodaties. Tas nav Rixos vai Max bars. Š ī ir jauka, budž eta viesnī ca. Lai visiem jaukas brī vdienas!
аватар mirra567
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca neatbilst š ai 5* kategorijai. NEIESAKI - absolū ti! Ekskursijas cena ir 1300 USD. Lī dzekļ i tika izš ķ iesti. Tā pē c, izvē loties ceļ ojumu, vē lreiz padomā jiet un konsultē jieties ar ceļ ojumu aģ entu, lasiet komentā rus - ī stā aina š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī ca neatbilst š ai 5* kategorijai. NEIESAKI - absolū ti! Ekskursijas cena ir 1300 USD. Lī dzekļ i tika izš ķ iesti. Tā pē c, izvē loties ceļ ojumu, vē lreiz padomā jiet un konsultē jieties ar ceļ ojumu aģ entu, lasiet komentā rus - ī stā aina š ajā viesnī cā . Bodrumā ir miljons viesnī cu, ir no kā izvē lē ties. Tā pē c ir jā maksā par kvalitā ti, servisu, kas atbilst realitā tei. Bet TIKAI NE Š AJĀ VIESNĪ CĀ . Viesnī ca Diamond of Bodrum š osezon tiek izī rē ta. Š obrī d saderinā ti cilvē ki, kuriem, iespē jams, nav ne mazā kā s nojausmas par tū risma industriju. Uzturoties viesnī cā , bija vairā kas nepilnī bas, kas sabojā ja brī vdienas. Viesnī cā sezonas plaukumā tika uzsā kti remontdarbi, lifts nestrā dā , ir izslē gts. par 1. Visai viesnī cai viens lifts, kuru izmanto gan personā ls, gan viesnī cas viesi. Periodiski tika izslē gtas gaismas, jo viesnī cā notiek metinā š anas darbi, strā dā celtnieku brigā de, nemitī gs troksnis. Vakarā viņ i sā k apmest sienas - ir arī grū ti staigā t pa kā pnē m.
Ē dinā š ana: Brokastis - pastā vī gi - vienmuļ i - vā rī tas olas katru dienu ir tradī cija. Omlete ne vienmē r ir klā t, kruasā ni vismaz ir, vai nu paveicas, vai sanā k, vai ne. Brokastī s NElietotas olas, pusdienā s mierī gi pā riet uz primitī viem salā tiem, tikai pā rlej ar majonē zi. Un tā katru dienu! !
Pusdienas ir nedaudz daudzveidī gā kas ceptas skumbrijas nav svaigas, 1 veida zupa parasti ir tomā ts, saldumi, augļ i.
Vakariņ as rī si, zivis, gaļ a, par uzturu neko ī paš u teikt nevaru - viss ir parasts, vienkā rš s. Lī menis nav paredzē ts 5* kategorijai.
Man atgā dina 3* viesnī cu Ē ģ iptē .
Tī rī š ana telpā s - minimā la, virspusē ja. Izņ emiet atkritumus, nomainiet dvieļ us un viss. Viņ i pat nepieskaras santehnikai.
Kad es reģ istrē jos, viņ i man iedeva istabu, kurā viņ i pat nenomainī ja gultas veļ u pē c iepriekš ē jiem viesiem. Pilnī gi smiltī s, kaudzē , atkritumos. Uzreiz vē rsā mies pie administrā cijas, atnā ca menedž ere, apkopē ja atvainojā s un nomainī ja gultas komplektu.
Atkā rtoti iztī rī ju istabu, tikai iznesu miskasti un viss. Nā cā s paskaidrot, ka nepiecieš ama telpas mitrā tī rī š ana. Un, godī gi sakot, tas ir pā rsteidzoš i. Viesnī cas 5 * ekskursijas cena 1300$!! !
Viņ i ietaupa parastā s papī ra salvetes - uz galdiem restorā nā - nē . Jums pastā vī gi jā jautā viesmī lim.
Mē s arī novē rojā m š o attē lu: galda piederumu pakas beiguš ā s, darbinieki vienkā rš i pasniedza nazi un dakš iņ u uz salvetes.
Vairā kas dienas uz galda nebija atseviš ķ u papī ra salveš u katra klienta apkalpoš anai, tā pē c uzreiz uz galda bez galdautiem un salvetē m.
Es gribē tu parā dī t vē l vienu mirkli, tas bija pā rā k pā rsteidzoš i...
Pusdienā s zupa tika pasniegta netī rā bļ odā . Tas ir, pilnī gi pa kontū ru, iepriekš ē jā s biezeņ zupas atlikums - trauku mazgā jamā maš ī na kā rtī gi nenomazgā ja, palika izž uvusi kontū ra. Vispā r Dimantam varbū t tā ir norma?
Pasū tī ta kafija, tas pats! Krū ze bija slikti izmazgā ta, tā da pati situā cija!
Pā rē jā iepriekš ē jā kafija. Viesnī cas vadī ba, lū dzu, iemā cieties rū pī gi nomazgā t traukus.
Mē s jums maksā jam par kvalitā ti un servisu! ! ! Bet jū su viesnī cā , diemž ē l, tā nav!
Viesnī cas cena VISPĀ R nesakrī t!! !
Milzī gs skaits vietē jo turku tū ristu. Viesnī ca ir pilna ar turkiem. Ļ oti skaļ š , tas ir tikai farss. Viņ i pulcē jas kompā nijā s vakariņ ā s, pusdienu maiņ as galdiem kopā , dzied dziesmas.
Š ie notikumi ir ļ oti skaļ i un trokš ņ aini.
Vakariņ ā s milzī gs skaits rindu, viss ir ļ oti nemierī gs, trū kst pagriež amo galdu, salveš u, galda piederumu. Vakariņ ā s iet vispā r nav vē lē š anā s. Tas ir kaut kā traki. Š ī ir pirmā reize, kad es ar to saskaros un es to redzu.
Es vispā r neiesaku š o viesnī cu. Par š o cenu jū s varat atpū sties daudz ē rtā k.
Istabā nedarbojā s kondicionieris, ierodoties uzreiz pagriezā s, teica, ka tehniķ is salaboš ot. Bet pat atpū tas laikā neviens neatradā s, lai atrisinā tu š o problē mu, lai gan tika vairā kkā rt atgā dinā ts. Istaba ir ļ oti karsta. Lū k, kā izskatā s š ī s viesnī cas ī stā aina. Kā da naudas izš ķ ē rdē š ana atvaļ inā jumā . Kļ ū da izvē loties viesnī cu, kā š is! ! !
аватар ascania1
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atraš anā s vietas (es iepriekš nebiju atpū tusies pie Egejas jū ras) un, protams, pē c atsauksmē m. Uzreiz jā saka, ka mū su koronavī rusa laikā ir ļ oti grū ti paļ auties uz atsauksmē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c atraš anā s vietas (es iepriekš nebiju atpū tusies pie Egejas jū ras) un, protams, pē c atsauksmē m.
Uzreiz jā saka, ka mū su koronavī rusa laikā ir ļ oti grū ti paļ auties uz atsauksmē m. Tā pē c mē s skatī jā mies uz cenu. Mē s devā mies ekskursijā no Anex, bet vairā k par to vē lā k.
Tā kā š ī nav pirmā reize Turcijā , tad ir ar ko salī dzinā t. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska. Tas kaskā dē s uz augš u vienā no Bodrumas lī č iem, un skati ir vienkā rš i bombardē još i. Jā , viesnī cas teritorija ir maza, bet š eit viss ir tik saprā tī gi pā rdomā ts, ka ar minimā lā m ķ ermeņ a kustī bā m var labi atpū sties. Lifti, burtiski iekļ ū stot viesnī cā , ļ auj nokļ ū t jebkurā stū rī , netē rē jot laiku un pū les. Baseins ir neliela izmē ra, bet ir divas atseviš ķ as zonas maziem bē rniem (dziļ ums 0.5 m). Neliela pludmale, kas ir daļ a no pilsē tas. Bet, pietiekams skaits uzticamu sauļ oš anā s krē slu un kvalitatī vu lietussargu, kas tiek pievienoti pē c darbinieku pieprasī juma. Pludmales dvieļ i bez ierobež ojumiem un kartē m, kas ļ auj tos nenest no pludmales uz baseinu. Mums nedaudz nepaveicā s ar ū dens temperatū ru jū rā , + 20 °. Tač u š ogad visā pasaulē vasaras sā kumā ir neparasti zemas temperatū ras. Pludmale oļ aina, ieeja ū denī bez problē mā m. Pat Eiropas vecmā miņ as ienā ca ū denī bez ī paš as piepū les. Ir neliels plastmasas pontons, no kura nirš anas entuziasti var izlē kt.
Paš ā viesnī cā ir daudz atpū tas vietu, kur var doties pensijā un iedzert, piemē ram, kafiju ar patī kamu sarunu. Un tikai nepā rspē jams skats no plaš ā s terases 7. stā vā un patī kami bā rmeņ i no jumta bā ra lika mums katru vakaru, neskatoties uz brī ž iem visai vē jaino vakara laiku, pasē dē t lī dz pat pusnaktij baudot apkā rtni un labus dzē rienus.
Atseviš ķ i par pā rtiku. Brokastis pavisam ikdieniš ķ as: olu kultenis, olu kultenis ar tomā tiem, vā rī tas olas (nez kā pē c tikai cieti vā rī tas), cepta desa vai desiņ as, sieru komplekts, tomā tu-gurķ u-sī polu-salā tu salā ti variā cijā s un augļ i: aprikož u , persiks, ā boli, melone, arbū zs un absolū ti neē dami kraukš ķ ī gi skā ba plū me. Ir izvē les jogurti ar aprikož u, ķ irš u, ā bolu, persiku u. c. , bet ir sajū ta, ka jogurtā ir sadrupinā ti nestandarta augļ i. Vairā ku veidu konservē ti kompoti, kas nez kā pē c krieviski parakstā s kā "aprikož u komposts". Arī sauso brokastu cienī tā jiem ir no kā gū t labumu. Vairā ki (lī dz 5) konditorejas izstrā dā jumu veidi. Tē ja-kafija, ayran, pepsi.
Pusdienas un vakariņ as ir daudzveidī gā kas pē c satura un ē dienu skaita.
Tiek stingri ievē rota prasī ba valkā t masku, kuru pietiekams skaits tiek nodroš inā ts pie ieejas galvenajā restorā nā . Pieklā jī gi un uzmanī gi viesmī ļ i neļ auj atpū sties, bet tajā paš ā laikā rada komforta un ē rtī bas sajū tu. Vietē jā s raž oš anas alkoholiskie dzē rieni bez ierobež ojumiem un diezgan pieļ aujamā kvalitā tē .
Atpū tnieku kontingents. Uzturē š anā s brī dī desmit lī dz piecpadsmit procenti bija ukraiņ i (mē s arī paš i sevi skaitī jā m ??? ? ), 10 % poļ u un daudz turku. Sajū ta kā.60-70%. Pirmo reizi atpū tas desmitgadē Turcijā nā cā s vē rot tik interesantu ainu. Ir jū tams, ka tū risma nozare Turcijā piedzī vo grū tus laikus.
Sasniedzot š o vietu (vai varbū t pat agrā k), jū s brī nī sities, kā pē c es š ai viesnī cai pieš ķ ī ru tikai trī s zvaigznes no desmit?
Bet galu galā es neteicu ne vā rda par numuru. Š eit slē pjas lielā kais triks. Jau paš ā sā kumā mū su brī niš ķ ī gā gide no Anex Katerina teica, ka diemž ē l karantī nas dē ļ Bodrumā nestrā dā izklaides vietas un restorā ni, kā arī slavenie turku hamami. Uz ko mē s viņ u aicinā jā m ciemos mū su istabā , sava veida turku pirts filiā lē ar nestrā dā još u gaisa kondicionieri. Precī zā k, kondicionieris dū ca un mē ģ inā ja radī t komfortu, tikai no tā nenā ca auksts gaiss. Naivi un atjautī gi sū dzē jā mies visiem par septiņ ā m atpū tas dienā m: mū su gids, katru dienu gā ja uz reģ istratū ru, pat apkopē ja tika informē ta. Bet mū su vietā nonā ca tikai tukš a litra viskija pudele, ar kuru mē s piespiež am atvē rtā s telpas durvis, lai nedaudz izvē dinā tu. Par laimi, no logiem paveras skats uz vē so viesnī cas iekš pagalmu.
Gide pameta savienojumu treš ajā saziņ as dienā , solot beidzot atnest sū dzī bu veidlapas (sirsnī gi sveicieni Anex-tour! ). Piecas dienas reģ istratū ra drosmī gi pieņ ē ma mū su ziņ as, un, kad vaicā jā m par reakciju, jokodamies piedraudot, ka pā rcelsimies gulē t uz vestibilā esoš ajiem dī vā niem, viņ i sā ka raustī t plecus un rā dī t tehniķ a ziņ as, kas, kā sapratā m. , mē s visi domā jā m.
Secinā jums: mē s stingri neiesakā m š o viesnī cu potenciā lajiem atpū tniekiem, kuri nevē las spē lē t ruleti, jo darbinieki un administrā cija neievē ro tū ristus. Padomā jiet pats, jebkurā brī dī , kad rodas problē ma, jū s varat bū t viens ar tā s risinā jumu. Cik sapratu, tad viesnī cā ir sistē miskas problē mas ar gaisa kondicionē š anu 4. stā va istabā s: 1401-1408. Un darbinieki, to zinot, vienkā rš i ieslē dz muļ ķ i.
Tā kā š ī nav pirmā reize, kad izmantojam Anex tū res pakalpojumus, novē lam š ai brī niš ķ ī gajai kompā nijai nejaukties ar problemā tiskā m viesnī cā m, piemē ram, Diamond of Bodrum, lai arī cik zvaigznes viņ i sev uzzī mē tu. Personā la nodaļ ai vajadzē tu bū t uzmanī gā kai personā la atlasē .
Ar olimpiskajiem sveicieniem, nosvī duš iem un tā pē c dusmī giem tū ristiem no Kijevas.
аватар oxlyt
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā oktobra sā kumā . Kā stā stī ja vietē jie, parasti oktobrī viņ iem sezona jau ir slē gta, bet 2020. gads izrā dī jā s nestandarta visā un arī laikapstā kļ os, lidojumu programma no Harkovas tika pagarinā ta, un par diezgan pieņ emamā m cenā m mē s lidojā m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā oktobra sā kumā . Kā stā stī ja vietē jie, parasti oktobrī viņ iem sezona jau ir slē gta, bet 2020. gads izrā dī jā s nestandarta visā un arī laikapstā kļ os, lidojumu programma no Harkovas tika pagarinā ta, un par diezgan pieņ emamā m cenā m mē s lidojā m. Viesnī cā ieradā mies pē c pusdienā m, uzreiz mū s izmitinā ja. 90% atpū tnieku bija no Polijas un Č ehijas, 10% krievvalodī gie. Viesnī cas personā ls nezina krievu valodu, tā pē c sakrā jiet vismaz mazā kā s nepiecieš amā s frā zes angļ u valodā . Tā tad svarī gā kais š ajā viesnī cā un noteikti pievienoš u foto ir skats pa logu. Ja kā ds jums saka, ka š ai viesnī cai tas nav svarī gi, neticiet, viņ i melo. No š ī s viesnī cas paveras dieviš ķ s skats uz jū ru. Pirmā s piecas minū tes es vispā r nevarē ju atraut no tā acis.
Starp citu, jauninā š anas jautā jums tika atrisinā ts reģ istratū rā standarta veidā , ne pā rā k dā rgi. Otrs š ī s viesnī cas pluss ir jū ra, pā rsteidzoš ā kā rtā oktobrī bija +24, bet ne jau š is mani pā rsteidza, bet gan ū dens caurspī dī gums, peldot aiz bojā m, skaidri redzē ju dibenā guļ oš os oļ us. Š eit jū s varat pievienot muš u ziedē : pludmale ir tieva piekrastes josla ar vecā m estakā des gultā m un matrač iem, kas vē las bū t labā ki. Jahtas atrodas nedaudz uz sā niem un te jau parā dā s eļ ļ aini plankumi uz ū dens, bet tur neviens nepeld. Un treš ā š ī s viesnī cas priekš rocī ba ir tā s atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas paš ā Bodrumā , 200 metrus no viesnī cas sā kas krastmala ar restorā niem un daudziem veikaliem, satriecoš i skaisti, viss gaismā s, kā jau kū rortpilsē tai pienā kas. Te var apmaldī ties laikā , domā jot, ka vakars tikko sā cies, bet izrā dā s, ka ir jau dziļ i pē c pusnakts. Viesnī cas numuriņ i ir mazi un noguruš i.
Tī rī š anas kvalitā te ļ oti labi paaugstinā s, ja š im procesam pievieno dolā ru. Mū su istabā kā da jauka meitene katru dienu veica kvalitatī vu mitro tī rī š anu. Restorā ns atbilst vidē jam budž eta pieciniekam, reiz uzplaiksnī ja kalmā ri ar garnelē m, viesmī ļ i dā sni liek uz š ķ ī vjiem traukus, tikai laiks kliegt stop. Labs augļ u un desertu klā sts. Cepš ana no rī ta ir briesmī ga. VIESNĪ CĀ NAV IMPORTĒ TA ALKOHOLA. Uzkodu restorā nā ir gardas picas un turku pide, kur var baudī t arī saldē jumu. Masā ž a spa ir vidē ja, agrā k bija labā k. Uz Pamukalu braucā m ekskursijā caur internetu, bija uz pusi lē tā k nekā no tū roperatora. Man radā s iespaids, ka beigā s mē s visi gā jā m kopā , lai gan es varē tu kļ ū dī ties. 400 m no viesnī cas atrodas osta, no kuras atiet prā mis uz Grieķ iju, tač u karantī nas dē ļ nevarē jā m tur nokļ ū t.
Вид из балкона ночью вид из окна, закат. Балконы номеров  с видом на сад.
аватар Inna110367
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š eit viss ir ideā li – Turcija ir Turcija. Mū s izmitinā ja istabā ar skatu uz viesnī cu, nevis uz pagalmu. Mums trū ka svaiga gaisa. Bet kopumā labs rajons, lieliska atraš anā s vieta. Vienmē r ir labā k, ja katrā viesnī cā ir č ī bas pludmalei. … Tomēr ▾ Š eit viss ir ideā li – Turcija ir Turcija. Mū s izmitinā ja istabā ar skatu uz viesnī cu, nevis uz pagalmu. Mums trū ka svaiga gaisa. Bet kopumā labs rajons, lieliska atraš anā s vieta.
Vienmē r ir labā k, ja katrā viesnī cā ir č ī bas pludmalei. Piemē ram, š ai viesnī cai bija oļ u pludmale, un mē s bijā m bez apaviem un bija diezgan neē rti.
аватар gomenyk-alla
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Devos atvaļ inā jumā ar savu dē lu, lai nosvinē tu viņ a dzimš anas dienu. Viesnī ca principā nav slikta, bet jā ņ em istabiņ a tikai ar skatu uz jū ru, jo pā rcelties ir ļ oti grū ti pat par naudu, un var iekā rtoties ar skatu uz citas istabas durvī m. … Tomēr ▾ Devos atvaļ inā jumā ar savu dē lu, lai nosvinē tu viņ a dzimš anas dienu. Viesnī ca principā nav slikta, bet jā ņ em istabiņ a tikai ar skatu uz jū ru, jo pā rcelties ir ļ oti grū ti pat par naudu, un var iekā rtoties ar skatu uz citas istabas durvī m. Paldies gidei, ka ļ oti pajautā ja reģ istratū rā un bijā m aizkustinā ti. Plusi ir lī cis un ē diens. Mī nusi – tie ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē un ceļ š starp viesnī cu un pludmali.
Вид с бара Едаи сервировка
Parādīt vairāk »


iemiesojums dina-sva
7 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Построен в 2005 году, последняя реновация прошла в 2015 году. Состоит из одного 7-этажного здания. Отель расположен практически в центре Бодрума. Небольшая территория, с террас открывается потрясающий вид на море. Рекомендуем для молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 35 км от аэропорта, в 1 км от центра г. Бодрум, в 3 км от центра поселка Гюмбет, через дорогу от пляжа (проход по подземному туннелю).
Pludmales apraksts Проход к пляжу по подземному туннелю, пляж песчано-каменистый.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

8 конференц-залов (на 30-800 чел.), 2 ресторана: 1 основной ресторан, 1 a la carte: итальянский (по предварительной записи, бесплатно, напитки — платно), 4 бара, 2 бассейна (1 открытый, 1 крытый), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, живая музыка бесплатно, анимация бесплатно (легкая), водные виды спорта платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 214 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Kumbahce Mah. Ataturk Cad. No:136, 48400, Bodrum, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 313 84 84
Fax: +90 252 313 87 87
Tīmekļa vietne: Diamond Of Bodrum Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.