Nemaz 5*

Rakstīts: 10 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 9 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 3.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 4.0
Infrastruktūra: 5.0
Par pā rē jo bija neviennozī mī gs viedoklis, sā kš u pē c kā rtas. Ieraš anā s bija agra, mū s atveda uz viesnī cu 5 no rī ta, mums bija nakts lidojums, bijā m noguruš i. . . un viņ i atteicā s mū s reģ istrē t bez iespē jā m, lai gan sā kotnē ji pirms ieraš anā s mū su ceļ ojumu aģ ents viņ us atsū tī ja. vē stuli ar lū gumu reģ istrē ties no rī ta. Vispā r mū s nesakā rtoja ne par naudu, ne bez naudas (Teica, ka nav brī vu istabu, bet pē c skandā la 9 no rī ta mums tomē r iedeva istabas atslē gas.
Standarta istabiņ a pē c remonta, plaš a, jauna santehnika, bet netī ra, bē rnam pā ris stundu laikā atvesta papildus gulta, matracis netī rs, istabā netī ra grī da. Man atkal bija jā iet uz reģ istratū ru un jā lū dz, lai mani noņ em. Reģ istrē joties vienu reizi tika papildinā ts mini bā rs. Personā ls nav draudzī gs, viesu problē mas nesteidzas risinā t. Ir problē mas ar internetu: reģ istratū rā ir reģ istratū ra, bet ne viesnī cā un numurā . Droš i vien istabā s, kuru tuvumā ir antenas, bet ar tā m visiem nepietiek.
Viesnī cas teritorija ir liela, tač u tā ir ļ oti slikti uzkopta. Lifti nav mazgā ti, stikls netī rs, baseinu tī rī tu neesmu redzē jis. Kas attiecas uz animā ciju, tad arī klibo: Bē rnu klubs strā dā no 10 lī dz 12 un no 14-30 lī dz 17, animatore ir viena meitene. Vakarā nebija izrā des pieauguš ajiem, vakarā nebija ko darī t. Ē dieni: pavā rs labs, gatavo garš ī gi, bet 5 zvaigž ņ u viesnī cai daž ā dī ba nav liela: ir tikai viena grilē ta zivs no jū ras veltē m, uz kurā m vienmē r ir rinda. Banā ni, apelsī ns, granā tā bols - tā nav, vī ģ es tikai no rī ta. Alkohols tikai uz vietas raž ots, bez alkohola, importa alkohols - vakarā un par maksu.

No pozitī vajiem aspektiem - ļ oti skaists lī cis un skats uz jū ru, bē rnam maiga ieeja jū rā . Man arī patika klimats, neskatoties uz oktobri, tas bija ē rts - nebija stindzinoš a karstuma, bet pat pē c lietus nebija auksts, mē s vienmē r valkā jā m š ortus un T-kreklus. Arī plusos pievienoš u Infinity baseinu un spa centru. Š ī s vietas bija ļ oti ē rtas un patī kamas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu