Tas tiešām ir sapnis!

Rakstīts: 6 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 5 — 12 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca ir vienkā rš i pā rsteidzoš a! Ceļ š no lidostas ilga 30 minū tes, ieradā s no rī ta 8-30. Norē ķ inā jā s 14-00, ne minū ti agrā k. Mums iedeva rokassprā dzes un piedā vā ja izmantot infrastruktū ru pilnā apjomā . Visur pieejamas duš as, tualetes, ģ ē rbtuves. Zinot par agro ieraš anos, mā jā s savā cu pludmales drē bes un apavus, peldē š anas un higiē nas preces sev un bē rnam (7 gadi) atseviš ķ ā somā un uzliku virsū , ā tri pā rģ ē rbos un devos brokastī s. Restorā ns ir liels ar skaistu skatu. Zem kokiem patieš ā m bija lapsenes, bet mē s virzī jā mies dziļ ā k atklā tā vietā . Mani interesē nī dē ju mā jas diē ta. Brokastī s izvē le š ika - desa, š ķ iņ ķ is, 5 veidu sieri, gardi sautē ti dā rzeņ i vairā kā s versijā s, olas, olu kultenis, frī kartupeļ i. Dā rzeņ i, olī vas, zaļ umi, maize un maizī tes - visplaš ā kajā sortimentā.

No augļ iem - ā boli, bumbieri, arbū zs, melone, vī nogas, ž ā vē ti augļ i.

Daž ā di graudaugi un jogurti, ievā rī jumi, medus, š okolā des pastas, kl. sviests. Pusdienas - 2 veidu zupas, pikanta, bet garš ī ga. 5(! ) karstie gaļ as ē dieni, no grilē tas vistas filejas lī dz sautē tai teļ a gaļ ai ar dā rzeņ iem. Sautē tas zivis, bez kauliem, 4 arī mī klā - maigas un garš ī gas. Garnē jiet putru-rī sus, kuskusu un vē l kaut ko. Tur arī sautē ti dā rzeņ i un brokastu sortiments. Vakariņ as ir ne mazā k sliktas. Deserti milzī gā sortimentā , sā kot no daž ā dā m kū kā m un beidzot ar karstajā m maizī tē m karstajā š okolā dē.

Starp 3 galvenajā m ē dienreizē m plaš ajā teritorijā atrodas kafejnī cas un bā ri, daž ā s tiek ceptas gardas kū kas, citos saldumi un saldē jums. 3 bā ri, bet mazalkoholiskie dzē rieni nav ī paš i labi, citus nezinu. Jā , arī bez kafijas. No pulksten 12 lī dz 17 pludmalē ir atvē rts restorā ns, kurā var ieturē t maltī ti vai pilnvē rtī gu maltī ti. Ē dā m pat manti ar krē jumu. Ū dens 3 mazā s pudeles visā teritorijā neogr. daudzums
Teritorija milzī ga, zaļ a, visur ļ oti tī ra, pastā vī gi tī rī ta, mazgā ta. Daž ā di baseini un atpū tas zonas ar pieklā jī gā m mē belē m. Satriecoš i skati un foni fotosesijā m. Vakara programma katru dienu skan angļ u, turku un ....krievu valodā . Krievvalodī go darbinieku praktiski nav. Tā kā viesnī ca ir daudzlī meņ u un piemē rota cilvē kiem ar kustī bu traucē jumiem, visur ir 3 lifti un rampas.

Tualetes un duš as, nolaiš anā s lī dz jū rai - viņ iem viss nodroš inā ts, kā arī bē rni ratos. Jū ra tī ra, bē rniem labā ki speciā li apavi. Oktobrī ū dens ir ē rts, dziļ umā vajag aktī vā k peldē t, ir vē ss. Bassin ir siltā ks pē cpusdienā . Wi-Fi - tikai pē c numura saņ emš anas, jo parole bū s jū su pase un istabas numurs. Visur ķ er - bē rns augš ē jā stā vā istabā skatī jā s multenes.

Numurs. Nevienam neko nemaksā jot, saņ ē mu standarta numuriņ u, ko paredzē ja mana ekskursija.

Uz jū ru nebija skata, man paveicā s vairā k, bet mē s tur tikai gulē jā m. Istaba jauna, tī ra, patī kami smarž o pē c svaigas veļ as, lieliska santehnika, matrač i, spilveni un veļ a, kas nav katrā dzī voklī . Viss darbojas. Minibā rs ar ū deni un gā zes dzē rieniem, seifs - viss bez maksas. 2 komplekti 3 dvieļ i, č ī bas(! ) un komplekts vannas istabai. Mani patī kami pā rsteidza š ķ idrā s ziepes - tā s bija manas mī ļ ā kā s Dove. Tī rī š ana-atkritumi tika regulā ri izvesti, dvieļ i mainī ti katru dienu. Pā rē jie, ja nepiecieš ams, nolē ma 1 dolā ru - 2 reizes nedē ļ ā.

Kopsavilkums: pat saulē , ja paskatā s, jū s varat atrast plankumus. Noteikti reģ istrē jieties agri — viņ i š eit neapmetas agrā k. Tā vietā , lai ar pā rmetumu pilnu seju sē dē tu reģ istratū rā lī dz 14, dodieties uz baseinu, uz pludmali, izpē tiet š o milzī go un grezno teritoriju, netē rē jiet pusi dienas, kā to darī ja daž i tautieš i. Pasmaidiet, kungi, pasmaidiet! Mū sē jos jū dž u attā lumā varē ja redzē t neapmierinā tas sejas.
Personā ls strā dā ļ oti smagi, un parastais paldies vai š ukrans nekad nav slikta ideja. Visu labu atpū tu un garastā vokli. Man bija zils sapnis - atgriezties š eit vē lreiz uz 14 dienā m ar draugiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu