CNT Beach Hotel 4*– Atsauksmes

37
Novērtējums 7.110
№13 viesnīcas reitingā Bodruma
6.9 Numurs
7.7 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.3 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā, Akjarlaras kūrortciemā. Tā tika atklāta 1989. gadā, pēdējā renovācija veikta 2007. gadā. Viesnīca sastāv no vienas galvenās 4 stāvu galvenās ēkas un papildu 2 stāvu piebūves ēkas. Papildu ēka atrodas 200 metru attālumā no galvenās ēkas, un tajā ir 26 numuri. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар Lesja230785
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca, kurā man ir ļ oti budž eta brī vdienas, ir Chronos Beach 4 *. Ņ emot vē rā cenu, ko maksā jā m, viesnī ca bija laba. Izlī gums tika veikts saskaņ ā ar noteikumiem un prasī bā m. Istaba mums derē ja, tī ra, labi matrač i, gultas veļ a, tī ra vannasistaba, mē beles nav ī paš i jaunas, bet to kompensē ja labi tekstili. … Tomēr ▾ Viesnī ca, kurā man ir ļ oti budž eta brī vdienas, ir Chronos Beach 4 *. Ņ emot vē rā cenu, ko maksā jā m, viesnī ca bija laba. Izlī gums tika veikts saskaņ ā ar noteikumiem un prasī bā m. Istaba mums derē ja, tī ra, labi matrač i, gultas veļ a, tī ra vannasistaba, mē beles nav ī paš i jaunas, bet to kompensē ja labi tekstili. Mē s gribē jā m, lai teritorijā bū tu daudz baseinu, lai jū ra bū tu tuvu. Pludmale ir akmeņ aina, paredzē ta tiem, kas labi peld. 500 metru attā lumā visa pilsē tas infrastruktū ra. Gribē tos labā ku apkalpoš anu, skaidrs, ka viesnī ca uz š o ietaupa, te nav lī dz galam nokā rtots, tas nozī mē , ka strā dā nesagatavoti jaunie studenti. Runā jot par pā rtiku, galvenokā rt bija subprodukti no gaļ as, daudz dā rzeņ u.
аватар sveta-d2008
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Pirmais iespaids bija – tas ir š ausmī gi. Turklā t norē ķ inā š anā s ir pulksten 14:00 un agrā k nekā di. Ieradā s 8:00, reģ istrē jā s 12:00. Reģ istratū rā teica, ka brokastis mums nav atļ autas. Bet visi gā ja ē st, neviens neko neteica. … Tomēr ▾ Pirmais iespaids bija – tas ir š ausmī gi. Turklā t norē ķ inā š anā s ir pulksten 14:00 un agrā k nekā di. Ieradā s 8:00, reģ istrē jā s 12:00. Reģ istratū rā teica, ka brokastis mums nav atļ autas. Bet visi gā ja ē st, neviens neko neteica. Istaba normā la, diezgan liela, mē beles vecas un noguruš as. Gulta nav jauna, bet tī ra. Kondicionieris vecs, bet dara savu, darbojā s televizors, fē ns. Vannas istaba maza, nav kosmē tikas (š ķ idrā s ziepes netiek ņ emtas vē rā ). Ū dens ir karsts bez pā rtraukuma, kanalizā cija nav aizsē rē jusi (sū dzē jā s pā rskatos).

Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, jū ra gandrī z zem numura. Teritorija skaista, ne visur kopta gan. Nolaiš anā s pantonu jū rā . Uzrakstī ja vā jas, neē rtas kā pnes nolaiš anai ū denī , absolū ti normā las kā pnes, stipras, pakā pienus, kas, protams, ū denī slideni, tikai jā uzmanā s. Ļ oti grū ti iekļ ū t no krasta, akmeņ i.

Un tagad ē diens - tas ir sliktā kais, kas bija š ajā viesnī cā , kā man.
Es biju piekto reizi, kad viss iekļ auts, brī vdienas vienmē r tika izvē lē tas ar budž etu, bet tas ir sliktā kais piedā vā jums. Ē dienu nav, ja objektī vi izsalcis nebū si, bet no tā da ē diena arī nekur nav. Nebija neviena deserta no vā rda "absolū ti" (š is mums bija pats nomā coš ā kais, Turcija bez austrumu saldumiem). Gaļ a ir tikai pusfabrikā ti. Bet ar ko visiem nepietika, rindas nav patiesas. Protams, kad visi kā no izsalkuš ā zemes atnā ks uz restorā na atklā š anu un tad visi mē ģ inā s tajā ienā kt vienlaicī gi, tad pū lis bū s saprotams. Tad š is pū lis visu aizslauka, un rodas iespaids, ka viss jau ir nekas. Bet, ja uznā k pē c 20-30 minū tē m, tad ē diens jau ir atvests, rindas nav.

Kas attiecas uz bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, tad tie ir, pareizā k sakot, bū tu, ja mū su viltī gie tautieš i tos agri no rī ta neaizņ emtu ar dvieļ iem, bet paš i pludmalē nerā dī tos.
Divas reizes š ā dā situā cijā , izrē ķ inā juš i tik "noslogotos" sauļ oš anā s krē slus, viņ i noņ ē ma dvieļ us uz sā niem un saimnieki neparā dī jā s, kamē r izgā jā m no pludmales. Iespē jams, mū su atpū tnieki domā , ka atseviš ķ s sauļ oš anā s krē sls ir visiem.

Kopumā , ja jums nav augstas prasī bas viesnī cai, varat doties atvaļ inā jumā , it ī paš i, ja ir budž eta cena. Samaksā jā m 3.000 UAH par trim cilvē kiem par 8 naktī m, manuprā t, tas ir mazliet par daudz š ā dai viesnī cai. Cilvē kiem bija daudz mazā ks budž ets.

Runā jot par viesnī cu gidiem, iesaku nedoties patstā vī gā pastaigā pa apm. Kos (jū s savā c no viesnī cas, tad ar prā mi, tu pats tur ej, tad tevi atved). Gids pastā stī s, ka no Bodrumas kursē s prā mis. Bodruma atrodas apmē ram stundas brauciena attā lumā ar sabiedrisko transportu. Tur vē l jā atrod osta utt. Tā pē c ir ē rti, kad tevi aizvedī s no viesnī cas. Bet patiesī bā izbraukš ana ir nevis no Bodrumas, bet gan no tuvā kā Turgitreis ciemata - 5 minū š u brauciens no viesnī cas lī dz ostai.
No turienes prā mis 20 eiro turp un atpakaļ . Pilnī gi iespē jams braukt paš iem. Tagad par. Kos. Viņ i jums pateiks, ka tū lī t, netā lu no ostas izejas, ir vilciens, piemē ram, jū s braucat uz turieni. Š is vilciens maksā.8 un 15 eiro atkarī bā no marš ruta. Galvenā atrakcija Asklepion (ieejas maksa, 8 eiro) Pastaigas attā lumā . Vilciens jū s aizvedī s tur un aizvedī s atpakaļ , aizvedī s uz apskates vietā m (piemē ram, Hop-on-hop). Bet, ja gribi ietaupī t, tā lā k pa krastmalu var staigā t, uz to paš u atrakciju brauc sabiedriskais autobuss, 1.5 eiro vienā virzienā . Š ī rokasgrā mata jums neteiks.
аватар davelman2016
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sā kš u ar to, ka mē s ieradā mies 7:00 viesnī cā un apmetā mies 14:00 un tad lē nā m. Kas attiecas uz istabu, istaba ir normā la, ir gaisa kondicionē tā js. No negatī va vannas istabā bija sarū sē jis jaucē jkrā ns un durvju rokturis. … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka mē s ieradā mies 7:00 viesnī cā un apmetā mies 14:00 un tad lē nā m. Kas attiecas uz istabu, istaba ir normā la, ir gaisa kondicionē tā js. No negatī va vannas istabā bija sarū sē jis jaucē jkrā ns un durvju rokturis. Vienī gā kosmē tika bija roku ziepes.
Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir atseviš ķ s jautā jums. Gaļ as nav, pareizā k sakot strā dnieki saka, ka ir, bet patiesī bā dod soju. Pē c 4 dienu lamā š anā s viņ i sā ka dot vistu vienu reizi dienā , un tad vē l bija nepiecieš ams laiks to uzņ emt. Pludmale nav ī sti, bet atļ auts doties uz tuvē jā s viesnī cas pludmali. Baseins ir mazs, un tajā vienmē r ir daudz bē rnu. Nav animā cijas, vakarā tikai ar bē rniem kā ds mē ģ inā ja dejot un tieš i 5 dziesmas un viss. Personā ls nezina angļ u valodu, es vairs nerunā ju krieviski. Viesnī cā pastā vī gi ir ļ oti trokš ņ ains, naktī s nav iespē jams gulē t, tad kliedz bē rni, tad piedzē ruš ies viesi. Un labs ir skats un skaidra jū ra
аватар d-ana_i.ua
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Ieeja jū rā ir bruģ akmeņ i, viesiem tiek piedā vā tas vā jas slidenas kā pnes, uz kurā m var gū t traumas. Bē rniem un vecā kiem cilvē kiem vispā r nav piemē rots. Piestā tne, kas bija agrā k un ir daž ā s š eit redzamajā s fotogrā fijā s, vairs nav. … Tomēr ▾ Ieeja jū rā ir bruģ akmeņ i, viesiem tiek piedā vā tas vā jas slidenas kā pnes, uz kurā m var gū t traumas. Bē rniem un vecā kiem cilvē kiem vispā r nav piemē rots. Piestā tne, kas bija agrā k un ir daž ā s š eit redzamajā s fotogrā fijā s, vairs nav.
Ē diens ubagains, izvē le niecī ga: zivju nebija vispā r, vista katru otro dienu, arbū zs - jā paspē j paņ emt. Bē rniem nav pā rtikas.
Mē beles vecas, santehnika sarū sē jusi, kondicionieri knapi velk
Viesnī ca nomalē : jebkurai izklaidei, iepirkš anā s, ekskursijā m jā dodas uz Turgutreisu vai Bodrumu.
Plusi: Istabas tika iztī rī tas un palagi mainī ti katru dienu.
Adekvā ts Wi-Fi reģ istratū rā .
аватар Alla290801
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas pē c iespē jas tuvā k jū rai un Grieķ ijai. Tikā m izmitinā ti 30 minū tē s, viss nepiecieš amais istabā bija viss. Apkalpoš ana ir laba, un ē diens ir vairā k veģ etā rs, iespē jams, tā pē c, ka mums nebija sezonas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā atrodas pē c iespē jas tuvā k jū rai un Grieķ ijai. Tikā m izmitinā ti 30 minū tē s, viss nepiecieš amais istabā bija viss. Apkalpoš ana ir laba, un ē diens ir vairā k veģ etā rs, iespē jams, tā pē c, ka mums nebija sezonas. Netā lu bija veikali, devā mies uz Bodrumu. Pludmale ir normā la, bet viņ iem nav labs saulriets, bet ja paej nedaudz sā nis, bija labs saulriets, ejiet lī dz tai tikai 5-7 minū tes.
аватар Alla290801
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cas labā kā s ī paš ī bas - atraš anā s vieta, paš ā pludmalē un 20 minū tes ar prā mi uz Grieķ iju (Kosa). Maza klusa viesnī ca. Ļ oti draudzī gs personā ls. Viesnī ca tika stipri cietusi zemestrī ces laikā. … Tomēr ▾ Viesnī cas labā kā s ī paš ī bas - atraš anā s vieta, paš ā pludmalē un 20 minū tes ar prā mi uz Grieķ iju (Kosa). Maza klusa viesnī ca. Ļ oti draudzī gs personā ls. Viesnī ca tika stipri cietusi zemestrī ces laikā. Viena no viesnī cas priekš rocī bā m - NAV BĒ RNI! , kas vē las atpū sties no lielajā m pilsē tā m, baudī t klusumu un jū ras troksni.
територія територія вид на о.Кос вид на басейн
аватар Zagadkam
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī ca tika izvē lē ta no fotoattē la. Kā vē lā k izrā dī jā s – pirms 5 gadiem. Viesnī cā ierados 01.08 ap 5 no rī ta. Attē ls ir nomā coš s: visur stā v un guļ netī ri trauki, cilvē ki guļ uz dī vā na zā lē un pludmalē . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta no fotoattē la. Kā vē lā k izrā dī jā s – pirms 5 gadiem. Viesnī cā ierados 01.08 ap 5 no rī ta. Attē ls ir nomā coš s: visur stā v un guļ netī ri trauki, cilvē ki guļ uz dī vā na zā lē un pludmalē . Pludmale ir izkaisī ta ar cigareš u izsmē ķ iem un netī rā m pludmales mē belē m un matrač iem. Vispā r visa viesnī ca izskatā s nesakopta, mē beles vecas, santehnika sarū sē jusi. Trauki restorā nā bija slikti mazgā ti, taukaini š ķ ī vji un glā zes bija notraipī tas. Salauzts uzbē rums un dreboš as kā pnes jū rā . Kaut kā saš ķ iebā s ar vilni, tā pē c vairā kas reizes prasī ja salabot. Pē dē jā s pā ris dienas pa pludmali skraida 2-3 klaiņ ojoš i lieli suņ i. Viesnī cas darbinieki viņ us aprā va tikai pē c atpū tnieku lū gumiem, turklā t ne pā rā k aktī vi. Nu, daž i plusi. Jū ra ir brī niš ķ ī ga, tī ra un vē sa. Gaisa kondicionē tā ju telpā nekad nevar izslē gt. Ū dens spiediens vienmē r ir labs. Ledusskapis ir bezmaksas. Veļ a un dvieļ i istabā ir tī ri un regulā ri mainī ti. Seifs reģ istratū rā ir bez maksas. Ē diens ir diezgan garš ī gs un daudzveidī gs. Bezalkoholiskie dzē rieni + alus, vī ns par brī vu. Kafija, tē ja arī . Kopsavilkums: ja jū s neiebilstat par nekoptī bu un ne spē cī go tī rī bu, pā rē jā viesnī ca ir diezgan jauka. Lai gan 4 * nekā dā veidā nevelk. Un jā , tur neviens nerunā krieviski, angliski runā tikai reģ istratū ra un pā ris menedž eri ar augstā ku amatu. Ar pā rē jo - Google tulkotā js!
Номер, вид на море Вид с этажа на территорию Ресторан у бассейна - единственный Вид территории с пляжа Вечером приятно посидеть у моря
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
nedzirdī go almshouse, viesnī ca nepareizajā pusē , gultas veļ a netika mainī ta uz 13 uzturē š anā s dienā m, bez animā cijas, garlaicī gas lietas. … Tomēr ▾ nedzirdī go almshouse, viesnī ca nepareizajā pusē , gultas veļ a netika mainī ta uz 13 uzturē š anā s dienā m, bez animā cijas, garlaicī gas lietas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Kseniya2014
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m 2014. gada jū lijā . Viesnī ca man patika kā par 3* - vislabā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba. Galvenā viesnī cas priekš rocī ba ir tī rā jū ra un pludmales tuvums (1. lī nija). Istabas: Vecs, bet diezgan pieklā jī gs (gaidā ms, ka sliktā ks). … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2014. gada jū lijā . Viesnī ca man patika kā par 3* - vislabā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba. Galvenā viesnī cas priekš rocī ba ir tī rā jū ra un pludmales tuvums (1. lī nija).

Istabas: Vecs, bet diezgan pieklā jī gs (gaidā ms, ka sliktā ks).
Jū ra: tī ra, vē sa (bet, kad pierod pie ū dens temperatū ras, kļ ū st komfortabli), ieeja no pontoniem, 5 minū š u gā jienā no viesnī cas ir smilš aina pludmale, bet neizmantojā m.
Teritorija: maza, bet zaļ a, ir galda teniss (ņ em lī dzi raketes).
Ē diens: Kvalitatī vs, nav daudz daž ā du gaļ as ē dienu (pasniedz galvenokā rt vistas gaļ u), zivis - 2-3 reizes nedē ļ ā . Pā rē jais ir standarta - zaļ umi, salā ti, vairā ku veidu olī vas, sieri, jogurta salā tu mē rces, augļ i (viena veida brokastī s/vakariņ ā s) utt.
Wi-Fi: Maksa - 30 USD / 7 dienas, ja pē rkat pa dienu, tad 5 USD / 1 diena. Tas nedarbojas ļ oti ā tri, bet darbojas : ), pā rsvarā pie reģ istratū ras, peldbaseina, atpū tas zonas un daž as vietas pludmalē.
Animā cija: neuzbā zī ga (var teikt, ka tā nav paredzē ta pieauguš ajiem), maziem bē rniem ir spē les baseinā , vakarā pē c vakariņ ā m - viegla deju animā cija (bē rniem ļ oti patī k, viņ i tiklī dz skrien pie animatora kā viņ i dzird savu mū ziku).
Personā ls: draudzī gs (runā angļ u valodā )
Kopsavilkums: laba viesnī ca budž eta brī vdienā m, ja galvenais ir tī ra jū ra, pludmale un saule
аватар Elena_Gv
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esam pā ris bez bē rniem, 32 gadi. Vakar atbraucā m no Bodrumas. Uzturē jā s 7 naktis pilsē tā Acacia. Sā kumā viņ i bija neapmierinā ti – telpa bija nedaudz nobruž ā ta, ar redzamā m priekš gā jē ju pū ļ a pē dā m. … Tomēr ▾ Esam pā ris bez bē rniem, 32 gadi.
Vakar atbraucā m no Bodrumas. Uzturē jā s 7 naktis pilsē tā Acacia.
Sā kumā viņ i bija neapmierinā ti – telpa bija nedaudz nobruž ā ta, ar redzamā m priekš gā jē ju pū ļ a pē dā m. Tač u tad, novē rtē juš i jū ras tuvumu, personā la draudzī gumu un veģ etā ro ē dienu daudzveidī bu, sapratā m, ka tas tā ir.
Plusi:
1) Lielisks skats uz jū ru gandrī z no jebkuras vietas viesnī cā .
2) Draudzī gs, draudzī gs personā ls (viesmī ļ i - bravo! )
3) Dā rzeņ u un vieglo ē dienu daudzveidī ba
Mī nusi:
1) Nav karstā kā jū ra (22-23 grā di) un gaiss (24-28) (bet nedrī kst aizmirst, ka tieš i Egejas jū rā turki izbē g no karstuma)
2) Nav gaļ as š ī vā rda parastajā nozī mē - vista, reizē m zivs (pā rliecinā tiem gaļ as ē dā jiem nepatikš anas! )
3) Ekskursijas ir nogurdinoš as ar divu stundu garu cilvē ku pulcē š anos no visā m Bodrus un Kusadasi viesnī cā m (ja dodaties uz Efezu).
4) Viesnī cā daž i cilvē ki pat zina angļ u valodu (pusstundu viņ i izsita dvieļ u ž ā vē tā ju - administratore nevarē ja saprast, ko mums vajag).
5) Wi-Fi ir dā rgs - 2 eiro dienā un diezgan vā jš . Bet strā dā : -)
Daž i padomi tiem, kas ceļ o uz Bodrumu:
1) Esi uzmanī gs ar sauli – vē sā gaisā tu nemanot apdedzies!
2) Ekskursiju mazā k - 1-2 nedē ļ ā , ne vairā k! Tas ir neticami nogurdinoš i - daudzas stundas rotā cijas pa piejū ras ceļ u serpentī nu, agrs celš anā s (Efesā - 5 no rī ta jau iekā pš ana autobusā ).
Runā jā m ar kā du krievieti, kura gaidī ja savu gidu, lai "sataustī tu seju un atdotu naudu" - viņ a bija tik nogurusi no savā m 3 ekskursijā m!
3) Dodieties uz jahtu tikai tad, ja jums patī k trokš ņ ainas kompā nijas, diskotē kas ar improvizē tu striptī zu un nirš anu no klā ja jū rā . Paņ emiet lī dzi ē dienu! Pusdienas ir ļ oti, ļ oti vieglas - salā tu lapas, makaroni ar tomā tu mē rci un piecas zivju kū kas rā dī tā jpirksta dū riena lielumā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums lucky_me73
Es domāju, ka skats pa logu nav uz ceļa. Un no foto es sapratu, ka ir telpas bez balkoniem. Kā es varu iegūt istabu ar balkonu. Paldies [email protected]
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums babol
Labdien.Gribēju precizēt cik tuvu viesnīcai ir ceļš un vai istabā ir trokšņains ja logi vērsti uz ceļu.Un vispār kā ir tagad?Jau iepriekš paldies.
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums Lena40
Kurām istabām ir balkons? kā viņi rakstīja, ka pielikuma ēkā. Kas dzīvoja šajās istabās, kādas tās ir? vienkārši aneksija vienmēr ir sliktāka nekā gribējās...vai tā ir šajā viesnīcā?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель находится на самом берегу моря, в курортном поселке Акьярлар (Akyarlar). Был открыт в 1989 году, последняя реновация проведена в 2007 году. Отель состоит из одного основного 4-этажного здания Main Building и дополнительного 2-этажного корпуса Annex Building. Дополнительный корпус находится в 200 м. от главного здания и имеет 26 номеров. Отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta В 54 км от аэропорта Бодрума, в 24 км от центра Бодрума, в 6 км от центра поселка Акьярлар.
Pludmales apraksts Платформа, длина пляжной полосы: 550 м, понтон (30 м), пирс, кабинки для переодевания, душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), WI-FI в общественных зонах (беплатно), камера хранение багажа, услуги по глажке одежды (платно), услуги фотографа (платно), экскурсионное бюро, мини-маркет, ТВ-уголок, 1 главный ресторан, есть открытая терраса (международная кухня, шведский стол), 3 бара: бар у бассейна: 10:00-23:00, анекс бар: 10:00-18:00, бар на пляже: 11:00-18:00, 1 открытый бассейн, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Дартс, шахматы, нарды — бесплатно, живая музыка (по определенным дням), водные виды спорта (на пляже, платно).
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 94 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Akyarlar Mah. Atatürk Cad. No:60 - 48960 Akyarlar / Bodrum
Tālruņi: 0252 480 08 21
Tīmekļa vietne: CNT Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.