Charm Beach Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 2.510
№84 viesnīcas reitingā Bodruma
3.0 Numurs
3.8 apkalpošana
2.3 Tīrība
2.3 Uzturs
5.7 Infrastruktūra
Viesnīca Charm Beach atrodas 6 km attālumā no Turgutreis centra, 23 km attālumā no Bodrumas, jūras krastā. Viesnīca tika atklāta 1990. gadā, pēdējais renovācija tika veikta 2015. gadā. Ieteicams ģimenēm, arī ar bērniem.Vairāk →
аватар oksasaul
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
no viesnī cas priekš rocī bā m: plaš a oļ u pludmale, neliela, bet mā jī ga teritorija. Pā rē jais ir muļ ķ ī bas!! ! 1. Uzturs – no vā rda nē ! 15 minū tes pē c vakariņ u sā kuma beidzas gaļ a (jebkura), nav ne runas par zivī m, salā tiem arī , augļ iem - pā rgatavojuš os arbū zu putru. … Tomēr ▾ no viesnī cas priekš rocī bā m: plaš a oļ u pludmale, neliela, bet mā jī ga teritorija.
Pā rē jais ir muļ ķ ī bas!! !
1. Uzturs – no vā rda nē ! 15 minū tes pē c vakariņ u sā kuma beidzas gaļ a (jebkura), nav ne runas par zivī m, salā tiem arī , augļ iem - pā rgatavojuš os arbū zu putru. Brokastis – lai ē stu, jā ē d rullī š i. Bē rnu baroš ana kopumā ir nereā la.
Saldumi? aizmirsti! Varbū t vakarā paspē s apē st 1 veida kū ku.
Kā du dienu pusdienā s š efpavā rs nemaz nav ieradies darbā , viesi – vī rieš i vienkā rš i saķ ē rā s ar personā lu – neizturē ja nervus.
2. Netī rumi un antisanitā ri apstā kļ i. Dvieļ i tika nomainī ti istabā.5. dienā pē c sū dzē š anā s. Telpas neviens netī ra. Galdi restorā nā , reģ istratū rā netiek mazgā ti - vispā r !! !
2. Personā ls salst, krieviski neviens nesaprot, angliski arī grū ti. Viesnī cas vadī tā js vispā r nereaģ ē .
Tū risti sū dzē jā s par pā rtiku, netī rumiem istabā s un menedž eri, un viesnī cu gidiem, un tū roperatoru karsto tā lruni, viņ i nokļ uva Ukrainas konsulā tā Turcijā ! Mū s un vē l 20 tū ristus pē c tam pā rcē la uz citu viesnī cu.
Viennozī mī gi viesnī cas problē ma ir apsaimniekoš ana. Jo pati viesnī ca un pludmale ir lieliska, skaists skats, vē sma, nav karsts.
очередь в после 15 мин после начала обеда 15 мин после начала обеда- все закончилось
аватар agro.sv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Antisanitā ri apstā kļ i! Nogalinā tas telpas un tajā s esoš ā s mē beles! Duš ā s ir netī rumi, pelē jums, sē nī te, nobruž ā tas durvis un kā da cita mati pirms desmit gadiem! Visur teritorijā un reģ istratū rā ir netī rumi un atkritumi! Tualetes - labā k neatcerē ties! (bē rnus tur nelaida) Fitnesa zā le - no 6 simulatoriem, strā dā. … Tomēr ▾ Antisanitā ri apstā kļ i! Nogalinā tas telpas un tajā s esoš ā s mē beles! Duš ā s ir netī rumi, pelē jums, sē nī te, nobruž ā tas durvis un kā da cita mati pirms desmit gadiem! Visur teritorijā un reģ istratū rā ir netī rumi un atkritumi! Tualetes - labā k neatcerē ties! (bē rnus tur nelaida) Fitnesa zā le - no 6 simulatoriem, strā dā.2. Pilnī ga personā la lū gumu un sū dzī bu neievē roš ana! Ē dienu vienkā rš i nav! Augļ i - nē ! Saldumi - aizmirsti! Restorā ns, Spa centrs, konditoreja, animā cija, ū dens aerobika un gandrī z viss no sludinā jumā aprakstī tā s viesnī cas - nestrā dā ! Tī rī š ana - nē ! Vecos, netī ros, saplē stos dvieļ us neviens nemaina! Viesnī cas menedž eri un Anex tū res gida menedž eris Š amils ​ ​ Rasuls problē mas nerisina (sū dzī bas pieņ ē ma, bet neko nedarī ja) - galvenais pā rdot tū ri par trī skā rš u cenu!
Bē rniem nebija ko darī t - viņ i sē dē ja viesnī cas vestibilā , ķ ē ra baigo internetu, lai spē lē tu spē les pa telefonu!
Dezinfekcijas lī dzekļ i, antiseptiķ i, maskas, mazgā š anas grī das, galdi utt. Covid-19 pandē mijas laikā pilnī bā nav!! !
Mē s centā mies nebū t viesnī cā , lai nesaņ emtu kā du infekciju!
Svē tki sabojā ti krasi! ! !
аватар daiva.olsauskie
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Pati viesnī ca ir zemā lī menī . Es tur vairs neieš u. … Tomēr ▾ Pati viesnī ca ir zemā lī menī . Es tur vairs neieš u.
аватар Amina94
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
viesnī ca ir labi atrasties Turgutreis rajonā , bija atvaļ inā jumā un plusi un mī nusi. Mū s ļ oti ā tri ievietoja istabā s. ž ē l, ka cenrā dī rakstī ja, ka istabā ir fē ns, patiesī bā pat ne smakas nebija, darbinieki nebija ī paš i bē dī gi un noguruš i, pludmale laba. … Tomēr ▾ viesnī ca ir labi atrasties Turgutreis rajonā , bija atvaļ inā jumā un plusi un mī nusi.
Mū s ļ oti ā tri ievietoja istabā s.
ž ē l, ka cenrā dī rakstī ja, ka istabā ir fē ns, patiesī bā pat ne smakas nebija, darbinieki nebija ī paš i bē dī gi un noguruš i, pludmale laba. Krievu un krievvalodī go atpū tnieku vidū praktiski nav, pā rsvarā turki, poļ i un mē s (kazahi) un tas arī viss.
ē diena izvē le normā la, tikai augļ u izvē le varē tu bū t labā ka - uz visā m 10 dienā m bija tikai 3-4 arbū zi, bija apelsī ni, skā bā s plū mes un cietie persiki.
Viesnī cas teritorija ir neliela, bet ir pā ris vietas, kur var pasē dē t un atpū sties - izcirtums ar spilveniem, vieta, ko viņ i sauc par Deck (estakā des gultas ar matrač iem). diemž ē l tas ir pietiekami tā lu no Bodrumas un no paš as Turgutreis, tā pē c nav kur staigā t (((( stipri, tad tu nepievē rš uzmanī bu .
Animā cija nav ī paš i attī stī ta, vakaros, protams, bija š ovi un bē rnu diskotē ka, pusdienlaikā volejbols un ū dens polo, bet miniklubs darbojas dī vaini - tas ir reti atvē rts un bē rns var tur iet un spē lē t.
ģ imenes viesnī cas, daudz bē rnu. 00-00 visa mū zika norimst un visas animā cijas beidzas, bet blakus viesnī ca arī ir trokš ņ aina, iespē jams, lī dz 12 vai lī dz 1 maksimums.
Kopumā manai ģ imenei un man ļ oti patika viesnī ca. negaidiet no viņ a kaut ko super-duper, trī szvaigž ņ u viesnī cai viņ š ir ļ oti labs))))
полянка с подушками))) ванна в которой душевая кабина нууу очень маленькая мечеть рядом с отелям, 5 раз в день слышно песнопение, зазывание
аватар malczeva
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki dā rgie tū risti! Rakstu savu atsauksmi, lai padalī tos iespaidos, fotogrā fijā s par š o skaisto vietu. Š ī nav pirmā reize Turcijā , tač u Bodruma mani patī kami pā rsteidza ar savu neticamo ainavu skaistumu. Viesnī cu ieņ ē mā m uz ruletes galda. … Tomēr ▾ Sveiki dā rgie tū risti! Rakstu savu atsauksmi, lai padalī tos iespaidos, fotogrā fijā s par š o skaisto vietu. Š ī nav pirmā reize Turcijā , tač u Bodruma mani patī kami pā rsteidza ar savu neticamo ainavu skaistumu. Viesnī cu ieņ ē mā m uz ruletes galda. e. Mē s zinā jā m reģ ionu un viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jumu, bet ar kuru no tiem nā ksies saskarties, nē . Tač u mums par pā rsteigumu viesnī ca atradā s pirmajā lī nijā , turklā t tieš i pie Egejas jū ras. Istabas nav lielas un bez balkona, diezgan pieticī gas, bet tī ras. Istabene katru dienu mainī ja dvieļ us, katru dienu tī rī ja istabu, mainī ja gultas veļ u. Vienī gais negatī vais ir tas, ka Bodrumā neviens nerunā krieviski, vispā r neviens. Un viņ i gandrī z nesaprot angļ u valodu. Tač u mums paveicā s – viens zē ns reģ istratū rā tomē r nedaudz pagrū da krieviski, un tas situā ciju izglā ba. Kad mē s devā mies ekskursijā ceļ ojumu aģ entū rā , mē s izvē lē jā mies viesnī cas kategoriju 4 *. Un pē c ieraš anā s mā jā s mē s redzē jā m, ka daudzas aģ entū ras pozicionē mū su viesnī cu kā.3 *. Bet tur valdoš ā atmosfē ra viennozī mī gi ir pelnī jusi ko vairā k! Neticami skaistums Egejas jū rā (ļ oti tī rs un diezgan vē ss, bet karstumā ir tas, kas jums nepiecieš ams), tieš i pretī Grieķ ijas Kosas salai, satriecoš a ainava apkā rt, draudzī gs personā ls, ļ oti labi -kopta un tī ra viesnī cas teritorija. Š ajā viesnī cā nebija š ika un spī duma, bet vieta tieš ā m ir lieliska. Nedaudz vienmuļ š ē diens, bet gana garš ī gs. Silts no rī ta un pē cpusdienā un atsvaidzinoš i vē ss vakarā (kondicionieris nebija vajadzī gs, un karstumu mē s ne pā rā k pacieš am). Kopumā visas 8 dienas pavadī jā m omulī gā , nepiespiestā , nepiespiestā gaisotnē , ieelpojā m svaigo jū ras gaisu, saņ ē mā m ļ oti patī kamus iespaidus un atmiņ as un atgriezā mies mā jā s spē ka pilni, ar cerī bu atgriezties š ajā satriecoš ajā Turcijas nostū rī vē l nekā vienu reizi. Novē lu jums, dā rgie tū risti, gū t to paš u pozitī vo no atpū tas š ajā brī niš ķ ī gajā mū su zemes nostū rī , veiksmi visos ceļ ojumos un labus iespaidus! ! !
Территория нашего отеля. Сеня-3 мес. Экскурсия по реке Дальян. Пейзажи Дальян. Местная красота-Сеня-3 мес. Дорога домой-побережье Крыма. Наш отель. Эгейское море.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Charm Beach Hotel расположен в 6 км от центра п. Тургутреис, в 23 км от г. Бодрум, на берегу моря. Отель был открыт в 1990 году, последняя реновация проводилась в 2015 году. Рекомендуем для семейного отдыха, в том числе и с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 58 км от аэропорта и в 23 км от центра г. Бодрум.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 350 м. Заход в море — песок, галька.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по глажке одежды (платно), диетическое меню (по запросу), room service (круглосуточно, платно), 1 конференц-зал (на 150 чел.), 1 основной ресторан, 1 A la Carte ресторан, 3 бара, 1 крытый бассейн, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги (бесплатно), полотенца (депозит), амфитеатр, ТВ-салон, мини-маркет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб (4-12 лет), 1 водная горка, мини-диско, игровая комната.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Бесплатно: софт-анимация, живая музыка (2 раза в неделю), турецкая ночь (1 раз в неделю), дартс, бочче, пляжный волейбол мини-футбол, аквааэробика. Платно: пилинг, парная, все виды водного спорта
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 112 номеров. Состоит из комплекса 2- и 3-этажных зданий.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российскими каналами, мини-бар (прохладительные напитки, вода - ежедневное пополнение), прямой телефон, душ, фен, тапочки, балкон или терраса, сейф (платно), дополнительная раскладная кровать (по запросу).

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Kemer Mevkii, Akyarlar, Turgutreis, Bodrum, Turkey
Tālruņi: +90 252 319 66 66
Tīmekļa vietne: Charm Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).