Ladonia Hotels Del Mare 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 4.810
№72 viesnīcas reitingā Bodruma
4.1 Numurs
4.9 apkalpošana
5.2 Tīrība
5.7 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas jūras krastā Gumbet līcī, 2 kilometru attālumā no Bodrumas centra. Uzcelta 1992. gadā, renovēta 2015. gadā. Sastāv no vienas divstāvu ēkas. Viesnīca ir piemērota ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар VladK21
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Krievvalodī gie š eit nav gaidī ti (vispā r, tikai turku vai "turku angļ u"). Nav lē ts: pieauguš ais + bē rns, 9 naktis AI, aptuveni 950 USD. Viesnī ca pē dē jā laikā vairā kas reizes mainī jusi nosaukumu (laikam saimnieki), bet nekas nemainā s ne apkalpoš anā , ne istabiņ u stā voklī . … Tomēr ▾ Krievvalodī gie š eit nav gaidī ti (vispā r, tikai turku vai "turku angļ u").
Nav lē ts: pieauguš ais + bē rns, 9 naktis AI, aptuveni 950 USD.
Viesnī ca pē dē jā laikā vairā kas reizes mainī jusi nosaukumu (laikam saimnieki), bet nekas nemainā s ne apkalpoš anā , ne istabiņ u stā voklī . Mē beles ir vecas, visur mitrums, rū sa, pelē jums un smird.
Ja jums ir bē rni lī dz 145 cm, viņ i peldē sies duš ā vai ekskursijā s. Lī cī ir kanalizā cija, baseina dziļ ums ir 145cm
Personā ls ilgi nereģ istrē jā s ("Man nav rezervā cijas apstiprinā juma") un mē ģ inā ja izrakstī ties ar apmaksā tu vē lo izrakstī š anos.
аватар Alisha.
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Telpai nepiecieš ams remonts. Televizors nav kā rtī bā . Pludmale ir nesakopta. Jū ra lī cī atgā dina peļ ķ i, ieeja ir ar asiem akmeņ iem. Vakarā , kamē r peldē jā mies, mē s ar vī ru krastā nozagā m č ī bas, t. … Tomēr ▾ Telpai nepiecieš ams remonts. Televizors nav kā rtī bā . Pludmale ir nesakopta.
Jū ra lī cī atgā dina peļ ķ i, ieeja ir ar asiem akmeņ iem. Vakarā , kamē r peldē jā mies, mē s ar vī ru krastā nozagā m č ī bas, t. i. droš ī ba nedarbojas. Trijatā animā cija. Wi-Fi tikai reģ istratū rā . Par to, ka kavē jā mies ar izrakstī š anos 4 stundas, mū s bez brī dinā juma "nocirta" 40 dolā ri. Viens pluss ir ē diens. Parasta turku viesnī ca, bet garš ī ga.
аватар burya4e4ek
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par biļ eti diviem uz 7 dienā m iedeva 380 eiro (13 tū kst. UAH), par š o naudu ar savu atvaļ inā jumu bija apmierinā ti kā ziloņ i) Pē c pandē mijas viesnī ca tikko atvē rā s, sā kš u ar to, ka nav nekā du jautā jumu par sanitā riju š eit - teritorija ir tī ra, darbinieki pastā vī gi valkā maskas, restorā nā tika izdalī ts ē diens. … Tomēr ▾ Par biļ eti diviem uz 7 dienā m iedeva 380 eiro (13 tū kst. UAH), par š o naudu ar savu atvaļ inā jumu bija apmierinā ti kā ziloņ i) Pē c pandē mijas viesnī ca tikko atvē rā s, sā kš u ar to, ka nav nekā du jautā jumu par sanitā riju š eit - teritorija ir tī ra, darbinieki pastā vī gi valkā maskas, restorā nā tika izdalī ts ē diens. Ē dienu variantu nebija daudz, no kuriem izvē lē ties, bet viss bija ļ oti garš ī gs, virtuve man ļ oti patika. Vistas bija katru dienu daž ā dā s versijā s, kartupeļ u un graudaugu izvē le arī bija daž ā dā s versijā s. Diemž ē l zivju nebija.
No plusiem: pirmā lī nija - akmens metiena attā lumā no jū ras, sava pludmale, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Vienī gā ieeja jū rā ar akmeņ iem, tā pē c jā ņ em lī dzi speciā li apavi vai jā iet flipā s. Personā ls ļ oti pieklā jī gs, draudzī gs, jebkurš pieprasī jums tiek apmierinā ts. Mē s devā mies ekskursijā pa lī č iem, uz laivas pludmalē piedā vā ja vietē jam operatoram par 20 USD no personas. Viņ i bija apmierinā ti. Ū dens lī č os ir vienkā rš i pasakaini kristā lisks. Netā lu no viesnī cas ū dens noteikti ir tumš ā ks. Viesnī cā ir animā cija, bet tā nav uzbā zī ga un man arī patika. Vakarā teritorijā lī dz 23.00 katru dienu notika koncerti, dejas un tā tā lā k. Viesnī cā atpū š as ā rzemnieki, pā rsvarā poļ i, bulgā ri. Ukraiņ u praktiski nebija.
Aizmirsu brī dinā t - personā ls praktiski nezina krievu valodu, pat reģ istratū rā viņ i saprot angļ u valodu. Kurš nav pretenciozs un maksā par biļ eti + - kā mē s, domā ju, arī bū sim apmierinā ti. Es š eit atgrieztos vē lreiz))
аватар pm.kodak.o
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s š ajā viesnī cā apmetā mies kā jauns pā ris 2019. gada septembra sā kumā . Dzī vojā m 410. istabā otrajā stā vā . Mā jī gi, kompakti, mē beles jaunas, vienī gais, ka kondicionieris nestrā dā ja labi un otrreiz salaboja (neko nemaksā jā m). … Tomēr ▾ Mē s š ajā viesnī cā apmetā mies kā jauns pā ris 2019. gada septembra sā kumā . Dzī vojā m 410. istabā otrajā stā vā . Mā jī gi, kompakti, mē beles jaunas, vienī gais, ka kondicionieris nestrā dā ja labi un otrreiz salaboja (neko nemaksā jā m). Balkona durvis ir skaņ as izolē tas, tā pē c naktī nevar dzirdē t mū ziku. Pozitī vā puse ir arī moskī tu tī kls. Tī rī š ana arī ir lī menī , tikai vajadzē ja atgā dinā t par dvieli kā jā m. Pā ris reizes atstā ja naudu uz gultas, lai gan bez tā s arī normā li tī rī ja.

Wi-Fi ir pieejams reģ istratū rā , pie baseina, kā arī š ū puļ tī klos)

Meitene reģ istratū rā nav ī paš i draudzī ga, tā pē c labā k sazinā ties ar krieviski runā još o puisi, kurš strā dā naktī . Ja vajag pusdienu kastī tes no rī ta (ekskursijai), pasū ti tā s dienu pirms vai pē c vakariņ ā m no š ī puiš a, viņ š ir atbildī gā ks par turku meiteni.

Ē dienu nebija pā rpilnī bā , bet izsalcis nepaliksi.
Pusdienā s un vakariņ ā s labā k nā kt jau no paš a sā kuma, lai ir piedeva un saldumi (tos vispirms izš ķ iro). No rī ta var nesteidzī gi, brokastis no 07:30, bet olu kulteni vai pankū kas var sā kt cept no 9:00.

Ja esat kopā ar bē rniem, tad š ī viesnī ca jums nav piemē rota. Nav bē rnu ē dienkartes, slaidi un bē rnu animā cijas arī . Bet blakus ir iela ar kafejnī cā m un bā riem, tā pē c vakarā nebū s garlaicī gi.

Jū ra ir silta, bet ne pā rā k tī ra, jo tas ir lī cis un nav straumes kā tā das.

Iesaku aizbraukt arī uz Bodrumas centru. Vietē jie mikroautobusi ar gaisa kondicionē tā ju ē rti un tikai 10 minū tē s aizvedī s par 4 lirā m.

Kopumā viesnī ca nav slikta, bet otro reizi mē s uz š ejieni nebrauktu. Labā k pielikt 200-300 dolā rus un iegā dā ties tū ri top 5. Bet, ja budž ets neļ auj, tad varat izmē ģ inā t š o viesnī cu.

Lai visiem labas brī vdienas!
аватар _198725
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Fotogrā fijas tū risma operatoru un aģ entū ru tī mekļ a vietnē s ir VECAS (skatiet atpū tnieku fotoattē lus). Situā cija ir nedaudz mainī jusies. Atpū ties viens, standarta numurs, logs uz pagalmu, balkons nav liels. Vannas istaba ir kompakta, ja cilvē kam ir vairā k nekā. … Tomēr ▾ Fotogrā fijas tū risma operatoru un aģ entū ru tī mekļ a vietnē s ir VECAS (skatiet atpū tnieku fotoattē lus). Situā cija ir nedaudz mainī jusies.
Atpū ties viens, standarta numurs, logs uz pagalmu, balkons nav liels. Vannas istaba ir kompakta, ja cilvē kam ir vairā k nekā.100 kg. svars - bū s ļ oti neē rti iet duš ā . Bez ziepē m, bez brillē m. Pā ris reizes applū da, es nesaprotu, no kurienes noplū de.
Gulta nav ī paš i ē rta, pats matracis š ķ iet lē ts. Spilveni - sintapons, saspieduš ies kunkuļ os. Mini ledusskapis - atdzesē ts tā -tā . Ņ emot vē rā to, ka numurs tiek atslē gts ar magnē tiskā s atslē gas noņ emš anu, tas kopumā tika izslē gts, ir skaidrs, par kā du dzesē š anu mē s varam runā t. Gaisa kondicionē š ana - visi noteikumi. TV - 1 krievu. kanā ls, visa pā rē jā Turcija. Numurā ir seifs. Mē beles bū tī bā ir normā las.
Teritorija zaļ a - kā bildē . WiFi — VĀ JS.
Ē diens - nu tiiik, 100% ne 4 *))...daudz dā rzeņ u konservu, jū ras veltes - NĒ , no gaļ as dominē vistas gaļ a, teļ a gaļ as pusfabrikā ti tiek cepti vakarā , daudz saldumu, maz augļ u. Pā ris reiž u sastapos ar "spokajiem" salā tiem - Uzmanies pē c pusdienā m/vakariņ ā m neizaugt "baltajā tronī ")))
Dzē rieni: alus - normā ls, vī ns utt nav mē ģ inā juš i. Sulas - NĒ , ir Juppies))), kuras jū s nevarat dzert - sā p kakls, tas ir reti (lai gan daž i cilvē ki š o š ķ idrumu norija ar glā zē m 0_o). Tē ja, olu krē ms un maisos, kam tas tuvā k. Kafija, dabī gā kafija....par atseviš ķ u samaksu vismaz 10 TL (turku kafija), 15 - americano. Un brī vi - š ķ ī stoš s.
Apkā rtnē klī st kaķ i, daž reiz ienā k suņ i. Kaķ i var lē kt uz galda un nozagt kaut ko, kas viņ iem patī k))). Viņ i var atstā t kakulku ē kas koridorā )) (es to redzē ju personī gi).
Jū ra/Pludmale: Pludmale tiek tī rī ta katru dienu, bet visur ir cū ku cilvē ki, un viņ i sū da š ajā pludmalē , jo tā nav ī paš i tī ra. Kuš ete ir normā la, pamatne ir balta, nav tā da pati kā fotoattē lā . Lietussargi kā bildē . Paš ā pludmalē bija samē rā mierī gi (tā bija), bez kliegš anas un zirgu ņ irgā š anā s.
Krasts ir nelī dzens, kaut kur dziļ ā ks, kaut kur seklā ks. Ir nelieli laukakmeņ i, uz kuriem nav ē rti iekļ ū t ū denī . Pats ū dens ir tī rs, lī dz to nesamaisa bē rni un paš i turki, kas plunč ā jas ū denī maksimā li lī dz jostasvietai. Tā pē c nā cā s kuģ ot lī dz bojā m un tur peldē t tī rā ū denī , BET, ! ! ! atpakaļ netī rajā ū denī ))). . . š ajā gadī jumā ir duš a netā lu no pludmales ; ).
. . . pilsē ta. . . TUVU, kafejnī cas, veikali, klubi - viss blakus. Cenas ir pieņ emamas. Apmainī tā ji ir gandrī z uz katra stū ra, valū tas kurss ī paš i neatš ķ iras. Vē lams runā t elementā ri angļ u valodā , ideā lā gadī jumā - jū s zinā t turku valodu )) Russ. - runā ļ oti maz.
Viesnī cas personā ls gandrī z nerunā angliski, ne tikai krieviski, bet ir pā ris cilvē ku. kas runā .
. . . ī si sakot, ja neesi trauksmes cē lē js un izvē lī gs, tad vari atpū sties š eit, bet atkal - TAS IR 3 * ! ! ! Ja ir iespē ja pielikt vē l 150$, tad paskaties uz citu viesnī cu.
Personī gi es neatgriezī š os š ajā viesnī cā .
ресторан .. с пляжа дорожка к пляжу возле бара вечер продяги бродяги
аватар maryna_zhytnyk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
1. Jū ras nav. Drī zā k tā ir, bet ļ oti netī ra š ajā lī č a daļ ā (fotoreportā ž a). 2. Skaists, tī rs, skaists ū dens, 20-25 minū š u gā jiens pa š ī Gumbet lī č a krastmalu (fotoreportā ž a). … Tomēr ▾ 1. Jū ras nav. Drī zā k tā ir, bet ļ oti netī ra š ajā lī č a daļ ā (fotoreportā ž a).

2. Skaists, tī rs, skaists ū dens, 20-25 minū š u gā jiens pa š ī Gumbet lī č a krastmalu (fotoreportā ž a). Bet tur jums ir jā maksā par klā ja krē slu (no 8 USD dienā ) vai jā paliek saviem dvieļ iem.

3. Baseins - tī rs, mazs, daudz vietas bē rniem un pieauguš ajiem. Netā lu no bā ra.

4. Dvieļ i pludmalei tiek izsniegti bez depozī ta. Pludmalē un pie baseina ir daudz sauļ oš anā s krē slu.

5. Wi-Fi – tikai vestibila tuvumā un pie baseina.

6. Pā rtika - 4 "-". Neviens nepaliks izsalcis, tač u negaidiet ī paš u greznī bu. Augļ i ir arbū zs, zaļ ā melone un plū mes. Vienmē r ir pietiekami daudz dā rzeņ u. Zivis - reizi nedē ļ ā . Ē dienu koncepcija: vieglas brokastis (bez gaļ as, maksimā li desiņ as), sā tī gas pusdienas un ļ oti garš ī gas un sā tī gas vakariņ as (uz BBQ gatavoti ē dieni un gaļ a, daudz gardu desertu).

7. Alkohols: vī ns (sauss, ne pā rā k garš ī gs), degvī ns, dž ins, turku degvī ns.

8. Istabas: ar gaisa kondicionē tā ju.
Mē beles ir atjauninā tas. Tī rī š ana - č etriem. Ja esat izvē lī gs attiecī bā uz tī rī bu - š ī viesnī ca nav paredzē ta jums. Viss tiek salabots, bet ļ oti drosmī gi. Paš ā viesnī cā (vestibils, gaiteņ i, restorā ns utt. ) gandrī z nekas nav mainī jies kopš bū vniecī bas laikiem.

9. Mini balkoni - piemē roti peldkostī mu un dvieļ u ž ā vē š anai. Tikai daž as istabas izskatā s normā li.

10. Viesnī cas zona - zaļ a, nav slikta, nav maza.

11. Animā cija - nekā das izklaides gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Katrs izklaidē jas pats.

12. Blakus viesnī cai - daudzi naktsklubi. Izklaidei uzņ ē mumam ir viss, kas nepiecieš ams.

13. Ekskursijas - ieteicamas: Grieķ ijas sala Kosa, senā Efesas pilsē ta un "peldē š anā s reids" pa Bodrumas lī č iem ar laivu.

14. Š ķ iet, ka viesnī ca tiek pā rdota tikai ukraiņ iem un turkiem. Turklā t ar zinā mu ukraiņ u pā rsvaru: -) Krievus nesanā ca vispā r.

Tā tad, ja jū ra un animā cija ir svarī gas jū su atvaļ inā jumā , tas š eit nav.
Ja - baseins, saule, palmas, ē diens, klusums un izklaidē š anā s ā rpus viesnī cas - nā ciet. Bet š ī noteikti nav tā vieta, kur pavadī t medusmē nesi)))
чисте море, 20-25 хв. пішки від готелю басейн море біля готелю територія готелю, доріжка до моря море біля готелю
аватар kira.petrova7
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca pē c remonta. Numurs ir plaš s un ē rts. Tī rī š ana nebija obligā ta. Nekas netek, viss strā dā , visu diennakti karsts ū dens. Conder istaba, plazma. 3 veidu dvieļ i, tualetes piederumi: š ampū ns, matu kondicionieris, duš as ž eleja, cepurī te, ausu kociņ i. … Tomēr ▾ Viesnī ca pē c remonta. Numurs ir plaš s un ē rts. Tī rī š ana nebija obligā ta. Nekas netek, viss strā dā , visu diennakti karsts ū dens. Conder istaba, plazma. 3 veidu dvieļ i, tualetes piederumi: š ampū ns, matu kondicionieris, duš as ž eleja, cepurī te, ausu kociņ i. . kopumā higiē nas ziņ ā viss kā rtī bā . Teritorijā ir WiFi, bet ne visur. Bet man tas ī sti nebija vajadzī gs (bet vienkā rš i sazinieties ar ģ imeni, bez problē mā m). Bungalo teritorijā , š ū puļ tī kli, vienkā rš i Relax))) 2 baseini: bē rniem un pieauguš ajiem. Tenisa korts, trenaž ieru zā le. Ē diens ir lielisks! Mē s necietā m badu, bet mums arī nebija pā rā k daudz, ja nu vienī gi nekā nebija. Jū ra š ajā konkrē tajā pludmalē nav ī paš i tī ra, bet bez pā rtraukuma var aiziet 300 m uz citu pludmali bez maksas. Personā ls ļ oti cenš as. Jauni, labsirdī gi puiš i. Izklaide viesnī cā daž ā dā m gaumē m, bet, ja nepietiek, tad dodieties uz Bodrumu - tur ir nakts un dienas izklaides ikvienam. Garlaicī gi noteikti nebū s. Ir vē l daudz ko rakstī t. Ar to nepietiek, un es gribu š eit atgriezties, tas ir galvenais, ko var pateikt! Es ceru, ka pā rskats ir noderī gs.
Array
аватар Anastasia.prozapas
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums ļ oti patika, atpū tā mies 5 dienas, skumji aizbraukt. Ē diens ļ oti labs, brokastī s ž ā vē ti augļ i, 5 veidu siers. . . Vienmē r gaļ a, zivs arī kā dreiz bija), daudz, viss ļ oti garš ī gi. Dž ina dzē rieni, krievu Svezda degvī ns, kaut ko citu neatceros, viņ i to neņ em - viņ i gatavo kokteiļ us. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika, atpū tā mies 5 dienas, skumji aizbraukt. Ē diens ļ oti labs, brokastī s ž ā vē ti augļ i, 5 veidu siers. . . Vienmē r gaļ a, zivs arī kā dreiz bija), daudz, viss ļ oti garš ī gi. Dž ina dzē rieni, krievu Svezda degvī ns, kaut ko citu neatceros, viņ i to neņ em - viņ i gatavo kokteiļ us. Jū ra laba, pa kreisi no viesnī cas, minū tes gā jiens, ū dens dzidrs, zivis peld. Istabas skaistas, mē beles visas jaunas. Wi-Fi tikai pie baseina un reģ istratū rā , vietas pietika visiem. Tuvumā kalns ar vē jdzirnavā m ar krā š ņ u skatu, tirdziņ š kur cenas gaumī gas. Aizpeldē jā m uz Grieķ ijas Kosas salu, arī jū ra ir burvī ga, bet tur labā k ar savu dzē rienu un ē dienu, var piekraut pusdienu kastī ti ko iedod viesnī cā pē c pieprasī juma un tur dzert, tur viss ir dā rgs un izbrauc pa ielu, maksa 20$ vienai personai. uz pusi lē tā k nekā toroperators, paņ ems un atvedī s uz viesnī cu, nav jē gas pā rmaksā t. Bodruma nav liela jaunieš u pilsē tiņ a, ja neesi bijis un gribi labi atpū sties un nebraukt dā rgi!! ! ! Jū ra labā k pa labi no viesnī cas, minū te gā jienā no viesnī cas, vietu pietiek un neviens nebrauc, kur zilie lietussargi, pastaigā jiet nedaudz. . Lai visiem labi atpū š as!
аватар 777zarina777
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
No pirmā acu uzmetiena viesnī ca ir jauka un liela. Sā ksim, pirmkā rt, viesnī cā Wi-Fi ķ er tikai pie reģ istratū ras, istabā nevarē sit izmantot Wi-Fi. Mē s lū dzā m istabu tuvā k reģ istratū rai, lai varē tu izmantot internetu. … Tomēr ▾ No pirmā acu uzmetiena viesnī ca ir jauka un liela.
Sā ksim, pirmkā rt, viesnī cā Wi-Fi ķ er tikai pie reģ istratū ras, istabā nevarē sit izmantot Wi-Fi. Mē s lū dzā m istabu tuvā k reģ istratū rai, lai varē tu izmantot internetu. Mums teica, ka visas telpas ir aizņ emtas un mums tika pieš ķ irta nomaļ a istaba. Uzreiz sā kā m maksā t par istabā m, tad teicā m, ka izvā ksimies. Pā rvaldnieks mums uzreiz piedā vā ja vē l vienu istabu, kur pē c viņ a teiktā ķ eras wi-fi, bet tā nebija. Mē s devā mies uz citu istabu, un Wi-Fi tā arī neuztvē ra. Bijā m augš ā un jau vienojā mies dzī vot viesnī cā bez Wi-Fi. Sakarā ar to, ka mums uz ilgu laiku iedeva istabiņ u, nokavē jā m apmaksā tas pusdienas, bet 16.15 bija naš ķ is, uzkodai bija frī , mocorons un nagets, neesmu izvē lī ga ē dienam, bet kad tu ē d vistu tu saproti, ka tā ir cepta vecā eļ ļ ā , ir tā da sajū ta, ka viņ i visu ē dienu cep uz viena trauka.
Otrkā rt, un tas man ir vissvarī gā kais, sā kotnē ji, kad izvē lē jos š o viesnī cu, man tā patika, jo viņ iem ir sava pludmale, pirmā piekrastes. BET, puiš i, š ī pludmale bija š ausmī gi netī ra, man vienkā rš i trū kst vā rdu, lai aprakstī tu savas emocijas, kad es redzē ju š o pludmali, tur bija izsmē ķ i, pudeles, konfekš u papī ri, kas gulē ja apkā rt, nu tas nav iespē jams, kā da atpū ta tā dos dubļ os?? ? ? Iegā ju ū denī , lai tikai staigā tu un saslapinā tu kā jas, tā pē c ieejot ū denī iedū ru papē dī ar kā du dzelzs gabalu, punkcija bija dziļ a, daudz asiņ u. Viesnī ca man iedeva tikai jodu un plā ksteri.
Es vienkā rš i izplū du asarā s, jo nebija noskaņ ojuma palikt š ajā viesnī cā , ar tā du personā lu, pludmale.
Tas viss notika 4 stundas pē c iereģ istrē š anā s viesnī cā , uzreiz devā mies pie menedž era, lai izrakstā s no š ī s viesnī cas, menedž eris teica, lai izvā camies, bet es tev naudu neatdoš u, mē s ļ oti ilgi runā jā m laiku, sā kumā mierī gi, un tad uz emocijā m, jo ​ ​ tā s atsakā s tevī klausī ties un saprast tavu stā vokli. Rezultā tā mē s izvā cā mies, daļ a naudas mums tika atgriezta, bet daļ u viņ i paturē ja sev, piemē ram, soda naudu, ka viņ iem bija jā atsakā s reģ istrē ties pie diviem klientiem tā pē c, ka nebija istabu. Bet viesnī ca ir ļ oti liela un bija daudz tukš u istabu, un es š aubos, ka viņ i kā dam atteicā s reģ istrē ties.
Es neiesaku palikt š ajā viesnī cā , vienkā rš i sabojā t atvaļ inā jumu par savu naudu!
Ļ oti vī lies, š ī s viesnī cas reklā ma bija lieliska, bet patiesī bā viss nav tā , kā reklā mā .
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s atpū tā mies ar ģ imeni 2013. gada augusta vidū...Uzreiz gribu uzsvē rt, ka tur atpū š as paš i turki, tā ir ziemeļ u puse. . . tā pē c viņ iem tur ir aukstā k. Krievi tur sā ka braukt pē dē jos 2 gadus. Viesnī cā ieradā mies 6:00. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar ģ imeni 2013. gada augusta vidū...Uzreiz gribu uzsvē rt, ka tur atpū š as paš i turki, tā ir ziemeļ u puse. . . tā pē c viņ iem tur ir aukstā k. Krievi tur sā ka braukt pē dē jos 2 gadus. Viesnī cā ieradā mies 6:00. . . Mē s bijā m 8 no Coral Treval kompā nijas. . Mums teica, ka jā iet paē st brokastis. . . un 10.00 bū si izrē ķ inā ts. . . beigā s aizmigā m kā bomž i uz koferiem. . . vispā r mū s apmetā s 15.00. Viss ir miniatū rs. . . viesnicas istaba. . Restorā ns ir vietē jā ē stuve. . . vairā k nekā nav. . . un baseina bā rs (alus, Pepsi uzlikts ar ū deni, vietē jais š ņ abis, nedzersi). Ja vē laties stiprā kus dzē rienus, tos pā rdod pludmalē . . Istabas tika tī rī tas katru dienu. . . pē dē jā s trī s dienas nedeva dvieļ us istabā s, teica, ka beiguš ies. . . Mē s bijā m tik satraukti, ka mums vairs nebija vienalga. . . Lai gan pludmales dvieļ i bija pū kaini. . viņ i pat neskaitā s. . . guļ visur. . . Š ajā viesnī cā uzturas turki. . . Krievu ir maz. . . Nav animā cijas. . . bē rniem nav nekā...Lai kaut kā izklaidē tos, izveidojā m sev programmu. . . Piedalī jā mies 2 ekskursijā s. . . Pomukalla iedeva 170 dolā rus. . . tas ir 4 stundas turp un atpakaļ . . Es tur sē dē ju tikai minerā lū denī.2 stundas un pā rē jais ir viņ u iepirkš anā s. . . kur cenas ir nereā las. . . ka jā ņ em lī dzi ū dens (jo nedeva, bet maksā.7$) un ka jā ņ em pudeles, ka Marina neko nestā stī ja par minerā lū deni. . . un tas, ka baltajos minerā lu kalnos nenokļ ū sit. . . tikko pagā ja garā m. Viņ i paņ ē ma arī jahtu. . . Nu tas bija tikai brauciens un viss, mū su gids Staņ islavs bija ar mums. . . kas sē dē ja sauļ ojoties un malkojot alu. . . un pavadiet laiku, kā vē laties. . . Bija pieturas. . To sauc par akvā riju. . . ceļ vedis saka, ja paveiksies redzē si zivis : ). . . tā lā k pietura "Kamieļ u krasts : ) . . divi kamieļ i iet un jā j pē c naudas. . . nu smiekli un grē ks. . . Bija arī citas ekskursijas. . . mē s tur negā jā m, bet draugi gan. . . piem. : bruņ urupuč u krasts, kur ir viens bruņ urupucis ar ē smu. . . Viņ i arī piedā vā ekskursiju pa Bodrumu par 45 USD vienai personai...Mē s paš i gā jā m lī dz tornim apmē ram 40 minū tes...mē s maksā jā m tikai 20 USD par diviem...par iekļ ū š anu iekš ā...tur ir muzeji utt. . . tad izgā jā m uz vietē jiem tirgiem kur viss ir daudz lē tā k. . . tur nopirkā m suvenī rus un saldumus. Atpakaļ autobuss brauc tikai 3 liras no cilvē ka. Vē l viens draugs devā s ar katamarā nu (tas ir divstā vī gs, tajā ir diskotē ka lī dz 3 naktī . . Š ajā viesnī cā ir tā ds cilvē ks Ali Baba, viņ š ir Alberts (Makaks), kurš savā c no 45 USD (draugi viņ u pierunā ja). par 25$) Faktiski maksā.25 liras, proti, ap 12$, ar autobusu tur var aizbraukt pats. . Par istabā m tā s ir tik š auras, ka tualetē nevar apgriezties. . Ir viens pluss. . . wi -fi darbojas. . aizej uz reģ istratū ru un prasi login un parole ir bezmaksas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums bodrumgtyh
‹ Viesnīca Ladonia Hotels Del Mare 4*
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на берегу моря в бухте Гюмбет, в 2-х километрах от центра Бодрума. Построен в 1992 году, реновирован в 2015 году. Состоит из одного двухэтажного здания. Отель подойдет для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2 км от центра г. Бодрум, в 40 км от аэропорта Милас-Бодрум.
Pludmales apraksts Собственная часть на городском песчано-галечным пляже. Длина: 120 м. Вход в море: галька. Между пляжем и отелем есть пешеходная дорога. Пляжные полотенца (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), ТВ-лаунж, магазины, 1 конференц-зал (до 450 персон), интернет-кафе (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 2 ресторана (A la Carte), 3 бара: лобби-бар 10:00-18:00, бар у бассейна 10:00-18:00, бар на пляже 10:00-23:00, 1 открытый бассейн (без подогрева), площадь 250 кв.м.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 1 теннисный корт с жестким покрытием (освещение платно, ракетки и мячи под депозит), водные виды спорта (платно), пляжный волейбол (бесплатно), дартс, каноэ, массаж (платно).
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 60 номеров: Standard (около 20 кв.м), Family (40-60 кв.м, спальня, гостиная с софой).

Istabās

Ванная комната, фен (бесплатно), кондиционер, ТВ, телефон (платно), сейф (бесплатно), мини-бар (платно), французский балкон, уборка номера (ежедневно), смена постельного белья (3 раза в неделю).

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • balkons/terase
Adrese Gümbet Mah. Okaliptus Sk. No:14 Bodrum / Muğla
Tālruņi: +90 252 530 00 50
Tīmekļa vietne: Ladonia Hotels Del Mare
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.