Cactus Fleur Beach Club 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.210
№52 viesnīcas reitingā Bodruma
7.6 Numurs
7.0 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.2 Uzturs
6.2 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1990. gadā, pēdējais renovācija notika 2019. gadā. Sastāv no četrām 2, 3 stāvu ēkām. Atrodas Yalikavak ciemā, jūras krastā. Mājīga viesnīca ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар alibnov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Izvē loties š o viesnī cu, vē lē jos atpū tu, mieru, klusumu, bet viss bija otrā di. Š ī s viesnī cas ī paš nieks uzvarē ja konkursā par pensionā ru turku vecmā miņ u labiekā rtoš anu un viņ as nemitī gi tika atvestas un aizvestas. … Tomēr ▾ Izvē loties š o viesnī cu, vē lē jos atpū tu, mieru, klusumu, bet viss bija otrā di. Š ī s viesnī cas ī paš nieks uzvarē ja konkursā par pensionā ru turku vecmā miņ u labiekā rtoš anu un viņ as nemitī gi tika atvestas un aizvestas. Viņ i bija visur - pirmie no rī ta ieņ ē ma sauļ oš anā s krē slus, ē da pludmalē , restorā nā visu slaucī ja no paplā tē m, pirtī ieiet nevarē ja. Nedē ļ as atpū tai es nekad neiekļ uvu amfiteā trī uz priekš nesumu - š ī s vecmā miņ as tur jau iepriekš aizņ ē ma visas vietas.
Turklā t mū su restorā nā un pludmalē varē ja atpū sties arī citi tū risti no Cactus viesnī cā m (un tā das ir trī s). Nevis viesnī ca, bet caurbraucamais pagalms (kur tā atrodas numuriņ os). Man nav nekas pret š o vecmā miņ u atveseļ oš anos, viņ as bija priecī gas un, protams, pateicā s Erdoganam par š ā du atvaļ inā jumu. Bet, man š ķ iet, ka š ā diem mē rķ iem ir nepiecieš ams pieš ķ irt ī paš u viesnī cu. Ē diens, starp citu, nebija ī paš i labs, trijnieka lī menis.
аватар moa03
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, uzpirkā m akvaparku un trī s blakus esoš ā s viesnī cas, kurā s esi pilntiesī gs viesis. Man ļ oti patika ē rtā naktsmī tne un š ika teritorija, laba virtuve un ļ oti izpalī dzī gs personā ls, kas vispā r nerunā ne krieviski, ne ukraiņ u valodā ; ). … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i, uzpirkā m akvaparku un trī s blakus esoš ā s viesnī cas, kurā s esi pilntiesī gs viesis.
Man ļ oti patika ē rtā naktsmī tne un š ika teritorija, laba virtuve un ļ oti izpalī dzī gs personā ls, kas vispā r nerunā ne krieviski, ne ukraiņ u valodā ; ).
Jū rā pastā vī gi ē rta temperatū ra +24, gaiss +26. un lī cis "Grieķ ijas" stilā .
Mums ir visskaistā kā s atmiņ as par uzturē š anos š ajā viesnī cā .
аватар Y-Y-Y
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ir pagā jis gandrī z gads, bet es nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Viesnī ca atrodas kaut kā dā ciematā , ā rpus viesnī cas ā rā pastaigā ties neizies - nekur nav. Jū ra ļ oti auksta, pludmale maza, bet ū dens tī rs. Apakš ā ir daudz veģ etā cijas, tā pē c gandrī z visu laiku ir jā peld. … Tomēr ▾ Ir pagā jis gandrī z gads, bet es nolē mu uzrakstī t atsauksmi.
Viesnī ca atrodas kaut kā dā ciematā , ā rpus viesnī cas ā rā pastaigā ties neizies - nekur nav. Jū ra ļ oti auksta, pludmale maza, bet ū dens tī rs. Apakš ā ir daudz veģ etā cijas, tā pē c gandrī z visu laiku ir jā peld. Ī paš as izklaides nav, WI-FI ir tikai reģ istratū rā . Ē diens ir normā ls, bet gaļ a un zivis ir retums (ceptas brē tliņ as es neuzskatu par zivi). Istabas vienkā rš as, pieticī gas, nosauktais skats uz jū ru pat ne tuvu nav (ir vairā kas 2 stā vu mā jas 2 rindā s).
Ī sā k sakot: tā nauda, ​ ​ ko samaksā jā m par nedē ļ u diviem, Š Ī VIESNĪ CA NOTEIKTI NAV VĒ RTA! ! ! Pā rā k dā rgi š im lī menim. Mē s tur vairs nebrauksim.
аватар angelinarozm
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es rakstu atsauksmi pē c gada, bet siltā s atmiņ as joprojā m skumdina manu dvē seli. Ļ oti gribē jā m tur nokļ ū t arī š ogad, bet krievu pieplū duma dē ļ cenas ir dubultojuš ā s un tagad ir daudz grū tā k. Ilgi meklē jā m ekskursiju - divas meitenes, prioritā te bija droš ī ba, skaistums, sava pludmale. … Tomēr ▾ Es rakstu atsauksmi pē c gada, bet siltā s atmiņ as joprojā m skumdina manu dvē seli. Ļ oti gribē jā m tur nokļ ū t arī š ogad, bet krievu pieplū duma dē ļ cenas ir dubultojuš ā s un tagad ir daudz grū tā k.
Ilgi meklē jā m ekskursiju - divas meitenes, prioritā te bija droš ī ba, skaistums, sava pludmale. Visur bijā m pilnī bā apmierinā ti.
1) Skaisti skati, jū ra diezgan vē sa, bet uz sakarsē tā gaisa fona lieliski derē ja.
2) Turpat blakus viesnī cai ir mazs lielveikals, kur ir pilnī gi viss (ja pē kš ņ i kaut ko vajag. Mē s tur nopirkā m turku tē ju mā jā s, mums tur ļ oti patika)
3) Tū lī t no turienes kursē mikroautobuss, var aizbraukt uz Jalikavaku, brī niš ķ ī ga mā jī ga pilsē tiņ a, skaista krastmala. Ja jū s interesē naktsdzī ve, dodieties uz turieni. No turienes uz Bodrumu ar ē rtu autobusu. Ceļ š nav tuvu, apmē ram pusstunda lī dz stunda. BET! Ainavas ir vienkā rš i elpu aizraujoš as. Baltas mā jas, kas nokaisī tas ar ziediem, piemē ram, Santorini, kalni, saullē kti un saulrieti. Tā pē c garais ceļ š drī zā k ir prieks nekā nasta. Starp citu, arī saulrietu skati no ē damistabas, no pludmales ir neticami.
4) Kas attiecas uz animā ciju, tad nepiedalī jā s, bet vakaros nemitī gi notika sacensī bas mini amfiteā trī , pa dienu akvafitness, bē rnus izklaidē ja. Atkal nevaru spriest par kvalitā ti vai biež umu, bet esmu to pastā vī gi redzē jis.
5) Viesnī ca mā jī ga, pieticī ga, ļ oti patī kama. Istabas ir ļ ooooti mā jī gas, skaistas, biež i uzkoptas kvalitatī vi. Sazinā jā s ar apkopē jas piezī mē m emocijzī mju veidā . Tiesa, skatu uz jū ru negaidi, bet pati teritorija iedarbojas nomierinoš i, tā das konstrukcijas dē ļ nav trokš ņ a vispā r
6) Cilvē ki veļ u, drē bes, dvieļ us ž ā vē uz krē sliem ā rpus telpas, tas ir, par zā dzī bā m nav ne runas. Ē damzā lē (acī mredzot vadī tā ja paziņ as ir ļ oti jauks vī rietis) turki varē ja atstā t maš ī nas atslē gas uz galda un aizbraukt kaut kur uz kā dā m 20 minū tē m. Pats pā ris reizes aizmirsu telefonu, nevienam neinteresē , nē viens tur pat sē ž .
7) Wi-Fi tikai reģ istratū rā un ē damistabā . Bet vai tu sē dē si internetā ? Ej uz jū ru! Vai uz baseina malu. Sauļ oš anā s krē slus cilvē ki aizņ em jau no agra rī ta, tač u š ķ ita, ka ar tiem pietiek. Visas gultas tiek mazgā tas katru vakaru. Jū s varat izvē lē ties uz zā les vai smiltī m.
7) Ē diens bez volā niem, interesanti saldumi iztur stundu uz grī das, visi tiek grā bti, bet ja ir laiks, tad ir ļ oooti garš ī gi. Augļ u ir daudz, jū su priekš ā tiek ceptas ceptas olas ar jū su pieprasī tajā m sastā vdaļ ā m un neliels uguns š ovs. Alkohols mani nepā rsteidza. Atseviš ķ i teikš u, ka Cactus ir trī s viesnī cas, viss ir blakus un jebkurā no tā m var aiziet uz jū ru un paē st. Tas ir, katru dienu jauns izskats.
8) Ī paš s paldies dziedā tā jai. MIRUS! Daž ā dā s dienā s daž ā dā s grupas viesnī cā s mē s viņ am sekojā m, patiesī bā . Balss ir magnē tiska, ar visiem ļ oti draudzī ga, ar to dzied vietē jie un arī tū risti, ja zina dziesmas. Sinatra ir viņ a.
Kopumā atmosfē ra ir ļ oti mā jī ga un patī kama, nav krievu tū ristu, franč u, turku. Mē s nedevā mies uz atpū tas centru, saņ ē mā m visu, ko gaidī jā m, un daudz ko citu.
В этот аквапарк так же свободных вход, есть анимация
аватар lidija61
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Francijas kluba viesnī ca. ļ oti labi. ē diens ir labs. jū ra ir tī ra un ļ oti jauka pludmale. personā la attieksme ir lieliska. atpū ties franč u beļ ģ i. kluba viesnī ca. Tie paš i cilvē ki atgriež as 10 gadus. tā pē c tai ir sava atmosfē ra un stils. … Tomēr ▾ Francijas kluba viesnī ca. ļ oti labi. ē diens ir labs. jū ra ir tī ra un ļ oti jauka pludmale. personā la attieksme ir lieliska. atpū ties franč u beļ ģ i. kluba viesnī ca. Tie paš i cilvē ki atgriež as 10 gadus. tā pē c tai ir sava atmosfē ra un stils. viss ir kluss un mierī gs. jū s nedzirdē sit bē rnu un viņ u vecā ku saucienus. nav skaļ as mū zikas. viss atpū tai pē c pilsē tas dzī ves. visi viens otru mī l un ciena. pē c vakariņ ā m pat pludmalē neviens skaļ i nerunā . guļ . jū rā peldas maz cilvē ku un baseini ir tukš i. nav bē rnu pā rtikas. franč i nes lī dzi un ir mikroviļ ņ u krā snis. jū ra ir daudz aukstā ka nekā Vidusjū ra un daudz tī rā ka. Bijā m 6 krievi. ja viņ i uzzinā ja, ka esam krievi, viņ i bija ļ oti pā rsteigti. viņ i arī nerunā angliski. viss ir franč u valodā . vakariņ as no 18 lī dz 22 visi sē ž un komunicē savā starpā . Varbū t viņ i izvē lē jā s tikš anā s vietu š o viesnī cu. Cactus trī s viesnī cas un visur, kur var staigā t un ē st. Ar mū su bē rniem labā k tur neiet. sabojā t cilvē kiem atvaļ inā jumu. Pulksten 22 vakara zupa. kurš mī l jū ru un skaistus laikapstā kļ us cieņ pilnu attieksmi pret sevi un var iztikt bez importa konjaka, var atļ auties š eit nopirkt pludmales dvieli. Septembrī ū dens jau ir auksts. Bija divi krievu bē rni, kuri slimoja 6 gadus. teritorija skaista, viss ir pie jū ras un visas dienas garumā nav problē mu ar jū ras skatu, augļ iem un pā rtiku. brokastis laikam no 6 rī tā . Jū s varat brī vi š ķ ē rsot citu viesnī cu teritoriju, lai izmantotu baseinus un slidkalniņ us. viss pā rē jais ir tā pat kā visur citur.


iemiesojums 777737
2 gadā atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Bodrumas pils un Zemūdens arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.5
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Muzeji, Reliģija, Stats
kamieļu pludmale
Novērtējums 9.3
Turcija, Bodruma
Pludmales
Myndos vārti
Novērtējums 10.0
Turcija, Bodruma
Arhitektūra, Stats

Отель построен в 1990 году, последняя реновация прошла в 2019 году. Состоит из четырех 2-, 3-этажных зданий. Расположен в поселке Яликавак, на берегу моря. Уютный отель для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta В 45 км от аэропорта и в 20 км от центра Бодрума, в 2 км от поселка Ялыкавак, на берегу моря. Перед отелем есть автобусная остановка.
Pludmales apraksts Бар на пляже (бесплатно), полотенца (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), факс/ксерокопирование (платно), 3 конференц-зала (на 80, 120, 200 чел.), диетическое меню, 1 основной ресторан, 4 бара, 1 открытый бассейн, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы (бесплатно), амфитеатр, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб (4-12 лет).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Аквапарк Pirates Inn Cactus Aquapark — 9 горок для взрослых и детей, 1 для инфанта (в будни бесплатно, в выходные платно), сауна платно, мини-гольф бесплатно, турецкая баня (хаммам) бесплатно, дартс бесплатно, водные виды спорта платно, мини-футбол бесплатно, анимация бесплатно.
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 162 номера.

Istabās

В номерах представлено: индивидуальный кондиционер, спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, телефон, мини-бар, душ, ванные принадлежности, фен, дополнительная кровать (по запросу), сейф, Wi-Fi.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • balkons/terase
Adrese Gokcebel Mah.Tilkicik Cad. No:81, 48490 Yalıkavak, Bodrum, Mugla, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 252 385 37 17
Tīmekļa vietne: Cactus Fleur Beach Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.