Viesnīca ir forša, bet ēdiens un uzkopšana ir galvenais viesnīcas trūkums

Rakstīts: 28 septembris 2020
Ceļošanas laiks: 18 — 25 septembris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 5.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī cā ieradā mies ap 11.00 (2 pieauguš ie + 1 bē rns), reģ istratū rā teica, ka jā gaida lī dz 13.00-14.00. Viesnī cā nav aproč u sistē mas, nokļ ū stot viesnī cas teritorijā , Jū s varat izmantot visus pakalpojumus bez ierobež ojumiem. Nebija vē lmes gaidī t, tā pē c pā ris reizes ar 30 minū š u starpī bu devos uz reģ istratū ru un paprasī ju istabiņ u, kā rezultā tā reģ istrē jā mies ap 12:30, mū su ekskursijā standarta istabiņ a tika izziņ ota galvenā ē ka, tač u piedā vā tais numurs mums nepatika un par vienreizē ju piemaksu 30 USD mums iedeva divistabu ģ imenes apartamentu galvenā s ē kas 4. stā vā ar panorā mas skatu uz jū ru un melno salu. : ). Istabas stā voklis 4+. (dī vā ns istabā bija notraipī ts un ne pā rā k tī rs, par pā rē jo jautā jumu nebija)
Viesnī cas teritorija liela, skaista un kopta, daudz zaļ umu, vakarā pastaigā joties pa viesnī cu, liekas, ka esi parkā . Pa dienu ir ļ oti skaisti.
Viesnī cas atraš anā s vieta, pludmale un jū ra ir pelnī juš i vislielā ko atzinī bu. Viesnī cas personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s. Bā ri strā dā arī.5.

Vakaros - dzī vā s izrā des, diskotē kas - viss ok. Ir pieejama arī bē rnu animā cija.
Viesnī cā ir tikai viens restorā ns, restorā na stā voklis labs, bet ē diens kopumā normā ls, bet gaļ a ir problē ma, 8 dienas viesnī cā nekad nav bijusi liellopa vai jē ra gaļ a. Sautē ta vista, un tas ne vienmē r ir, zivju fileja, piemē ram, makrele.
Brokastis labas, sieri, salā ti, augļ i, ž ā vē ti augļ i, bulciņ as, saldumi.
Pusdienas ir katastrofa gaļ as ē dieniem un sā nu ē dieniem.
Vakariņ as - gaļ a - grils - zivs vai vista.
Ē diens ļ oti vienmuļ š , izsalcis noteikti nepaliksi, tač u nav arī daž ā dī bas, kā arī volā niem. Un tomē r operatori pasludina viesnī cu par Ultra all inclusive, tā nav taisnī ba, jo. reģ istratū rā ir informā cija, ka viesnī ca strā dā pē c All Inclusive koncepcijas.
Bet godī gi sakot - viss ē diens, kas bija - garš ī gs.
Kafija visos batoniņ os ir pulverveida, bet ja prasī s turku kafiju, tad uzvā rī s dabī gu maltu kafiju : ), un vienmē r ar smaidu.

Uzkopš ana - var teikt nē un tas ir lielā kais viesnī cas mī nuss. Acī mredzot uzkopš anas personā ls bija tik samazinā ts, ka viņ iem vienkā rš i nav laika, un tiek tī rī tas tikai telpas, kuras ir aizņ emtas, daž reiz tī rī š ana bija vienkā rš a atkritumu savā kš ana. Un pat atstā jot istabā s USD 1, viņ i vienkā rš i aizveda atkritumus, bet viņ i nepaņ ē ma naudu, jo. tī rī š ana netika veikta. Bet bija dienas, kad pat atkritumus nesavā ca. Saskaņ ā ar saziņ u ar atpū tniekiem, visiem bija tieš i vienā da aina. Braucieni uz reģ istratū ru - deva rezultā tu pie apkopē jas ieraš anā s, bet tī rī š ana sastā vē ja no - grī du noslaucī š anas. Nebija runas par putekļ u tī rī š anu uz mē belē m.
Wi-Fi teritorijā darbojas daž ā di, daž reiz labi, daž reiz ne tik labi. Istabā s nav interneta. Pludmalē tas pats.
Rezultā tā palika apmierinā ti ar pā rē jo, paš u Bodrumu, tā s skatiem un skaistumiem ir SUPER. Viesnī ca ir pelnī jusi uzmanī bu, tač u jā labo divi trū kumi – ē dinā š ana un uzkopš ana.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu