Ekskursija uz noslēpumaino Hierapoli

07 augusts 2019 Ceļošanas laiks: no 13 Maija 2019 ieslēgts 20 Maija 2019
Reputācija: +7
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Š odien es vē los jums pastā stī t par seno Turcijas pilsē tu Hierapolisu jeb Hierapoli. Viņ š atstā ja visspilgtā ko iespaidu uz manu meitu un mani.

Mums bija liela mē roga ekskursija pa Turcijas apskates vietā m un daž ā dā m vē sturiskā m vietā m. Un mums abiem visvairā k patika vecā Hierapole. Meita to sauca par senatnes drupā m.

Lai nokļ ū tu pilsē tā , Kleopatras pirtī s un apmeklē tu paš u Pamukales tū risma zonu, pie ieejas ir jā iegā dā jas biļ etes. Cena 40 eiro robež ā s.

Mums paveicā s ar komandu, mē s saņ ē mā m ļ oti draudzī gu personā lu un turklā t radoš i. Mums lī dzi bija operdziedā tā ja, kura nospē lē ja veselu izrā di, kad bijā m senā teā tra teritorijā . Viņ a devā s uz centru un sā ka dziedā t! Vai varat iedomā ties? ! Tas bija negaidī ti un skaisti.


Tas, protams, ir iespaidī gi, tač u jums jā bū t uzmanī giem. Daudz nogā ž u un gravu. Bijā m piesardzī gi, jo, iespē jams, uzreiz kaut kā jutā mies viegli. Ja jums nepatī k š ā das senlietas, tad mē ģ iniet atrast kaut ko skaistu tik un tā , klausieties gida stā stus, jo vē sture š ā dā s vietā s ir galvenais! Man patī k vē rot kultū ras un vē stures objektus, bet š eit tā ir tikai vē sture tā s tī rā kajā formā un absolū ti ī paš ajā skaistumā , ko skar laiks.

Tā dā vietā , starp visā m š ī m drupā m, ļ oti gribas uzkavē ties un nekur nesteigties.

Š ī pilsē ta ir vienkā rš i piepildī ta ar senatnes un majestā tiskas senatnes garu. Noteikti paņ emiet lī dzi sauļ oš anā s lī dzekli, brilles, cepuri un kaut ko, ko uzmest pā r pleciem, lai neapdegtu. Protams, par visu tikā m brī dinā ti, bet vienmē r ir tā di, kas atstā j novā rtā .

Nā kamajā apskatā mē ģ inā š u aprakstī t cenas un brī dinā t par liekiem pirkumiem ceļ ā (to mums bija daudz). Bet pagaidā m noteikti varu teikt, ka nevar apmeklē t Turciju un neapmeklē t š o ekskursiju. Š ī ir ī sta atpū ta dvē selei un slodze ķ ermenim)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums