Parasta turku atpūta.

21 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Septembris 2017 ieslēgts 08 Septembris 2017
Reputācija: +6627.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Kā epigrā fu mē s varē tu runā t par: < kā pē c mē s nekad nedodamies atvaļ inā jumā vasarā ? ». Faktoru ir daudz, un tos nevajadzē tu izrunā t ( galvenais – jo pā rē jie brauc ), jo tie ir zinā mi visiem. Tā pē c ceļ ojums septembra sā kumā tika uzskatī ts par racionā lā ko variantu, ī paš i, kad izrā dī jā s, ka naudas nepietiks Odesai, bet pat Turcijai. Mē s neņ ē mā m vē rā tikai vienu lietu - vienu no lielā kajā m brī vdienā m Turcijā š ajā laika posmā : Eid al-Adha 2017. gadā sā kā s 31.08 vakarā . 2017 un ilga lī dz pirmdienai 04.09. 2017. Bet viss izvē rtā s ne tik biedē još i, kā bijā m uztraukuš ies, jo esam izpildī juš i ceļ ojuma aktivitā š u plā nu - atskaite pielikumā . Varbū t tā nav eksotiska valsts, bet es priecā jos atkal doties ceļ ojumā , veidojot š o ziņ ojumu.

31.08. 2017. gadā pē c darba aizbraucā m uz Kijevu (Ž uļ ani). Biju dī vainā stā voklī (laikam iedzē ru kā du dzē rienu, lai atbrī votu stresu no jaunā priekš nieka), bet kaut kā nesanā ca.

Ierodoties dzelzceļ a stacijā , viņ i nolē ma doties ar taksometru uz Zhulyany lidostu. Bet mū s "saņ ē ma" bumba, piedā vā jot cenu 80 UAH. Ļ oti dī vains cilvē ks ir dusmī gs uz Visocki. Un, lai gan es novē rtē ju lielisko bardu, bet kā muzikā lo fonu svē tkiem viņ š , nu kā neder, kā visa maš ī na par viņ u atgā dina. Dī vainais stā voklis pastiprinā jā s, un man ļ oti gribē jā s kaut kā mazinā t stresu. Pā rbiedē ti no putnubiedē kļ iem par vī rusu, paņ ē mā m lī dzi burbona pudeli, tač u tā nebija pieejama droš i iesaiņ ota bagā ž ā (kā ierasts, divas rokassomas salikā m mā jā s, izmantojot somas un koš o lentu). Cerī bas uz lidostu bija vā jas, un paskatoties uz bā rbekjū un kafejnī cu cenā m - izkusis...ejam ar pilnu apziņ u.


Bija jā iztur pē dē jā vasaras diena. Es dziedā ju jautrī bas labad: “Es noteikti zinu, ka neiespē jamais ir iespē jams! un centos nedejot.

Izlidoš ana bija paredzē ta pulksten vienos naktī , un drī z pē c ieraš anā s lidostā devā mies reģ istrē ties un iekā pt.

Iepriekš ē jā reizē man bija slikta atmiņ a par Ž uļ ani (dzē rā ju uzņ ē mums palī dz mazinā t stresu, bet nepalī dz atmiņ ai). Atceros, ka bija omulī gi un nebrauca. Tagad "š mons" ritē ja pilnā sparā . Tagad noteikti varu teikt, ka esmu cienī gs "kupolus" mugurā , jo visu meklē jumu pazemojumu izjutu kā pieredzē jis "ieslodzī tais" uz sevi. Jā , "zvanī ju"...bet, sā kumā man atņ ē ma neapš aubā mu ū deni 0.75 «. Pareizā k sakot, beidzu dzert, jo nebija aizspriedumu pret tukš o pudeli, bet otro atņ ē ma...Kopā ar pustukš u pudeli "pē c iedeguma" (aizmirsu ielikt bagā ž ā un paķ ē ru rokas bagā ž ā - uz redzē š anos! ). Un tad kratī š ana - un pamatī gā k nekā Ē ģ iptē (iespē jams, man radā s aizdomas par viņ a stā vokli...vē l vajadzē ja glā zi trasē ...

)… Zona, zona… kas tevi izdomā ja lidostā s… Ceļ ojuma prieks sā ka pazust pirms tu parā dī jies….

Gribē jā s dzert vē l un vē l, bet velti...5 eiro par biķ eri man likā s dā rgi...Un 1. septembris vienmē r ir stresa diena. Un, kad sapratā m, ka Boeing vietā lidojam ar vecu McDonald-Douglas 80 ...uh ...trokš ņ ainu vecu "sikspā rņ u". Lai gan ir daudz vietu 2 personā m, kas ir ļ oti patī kami. Bet bija ļ oti skaļ š , un stjuartes mū s pā rsē dinā ja tuvā k centram (lidmaš ī na nebija pilnī bā piepildī ta). Tikā m pacienā ti ar kē ksiņ iem un š okolā di, kā arī dzē rieniem (bezalkoholiskiem нда... …) un viss kaut kā "nokā rtojā s"...sā kā s atvaļ inā jums...

PIRMĀ DIENA — "Mē s neejam uz skolu" (2017.  gada 1.  septembris).

Pirmais saullē kts Baltajā jū rā

Nakts lidojums palika atmiņ ā ne par ko (audiogrā matas klausī š anā s un gulē š ana), un Turcija pie izejas uz pilsē tu sagaidī ja brī niš ķ ī go Antā lijas lidostu un "Trojas zirgu".

"Es noteikti zinu, ka neiespē jamais ir iespē jams ... ". Svē tki ir sā kuš ies!


Mū s ā tri izklī dinā ja autobusi (kā arī bez vī zu aizpildī š anas) un aizveda uz viesnī cā m, kur izsludinā ja ceļ ojumu. Vē lme dzert beidzot pazuda, tiklī dz ieraudzī ju pazī stamā s vietas - kalnus, mā jas, tuneļ us, Bruņ urupuč u (Myshyn) salu. Prieks sā ka pildī t dvē seli – man izdevā s atgriezties otrreiz un mē ģ inā t izprast Turciju. Mē s esam izauguš i kopš.2006. gada un varbū t tā pē c nolē mā m apmeklē t vietas, kur esam bijuš i.

Tā kā naudas pietika tikai 3 zvaigznē m, nolē mā m doties uz viesnī cu, kur bijā m pirmo reizi, lai "pā rsteigtu" un vē lreiz pā rbaudī tu sajū tu.

Imeros — jaunas kotedž as

Mē s ieradā mies Imerosā pulksten 4:00 un redzē jā m, ka notiek daž as izmaiņ as.

Bet noklausī juš ies citu "mī tnieku" argumentus ar nā kamajiem, kuri nevar pā rliecinā ties, ka noteikumi ir aizņ emti 14-00 un ka viesnī ca ir aizņ emta par 102%, devā s sagaidī t rī tausmu pludmalē (protams , atstā jot pases, aizpildot anketas un aplū kojot, kas ir mainī jies š ajā jomā ).

Imeros pludmale

Imeros pludmale atrodas starp divu piecnieku pludmalē m (kā pē c maksā t vairā k? ) un dodieties arī uz to, jums ir jā iet pa eju starp viesnī cā m burtiski 3-5 minū tes. Pludmale noteikti ir izlutinā ta (bet ne sliktā ka par Batumi vai Gonio pludmali) – daudz akmeņ u. Pontons kļ uvis ī ss un vairs nav iespē jams iekļ ū t ū denī tieš i no krasta. Pludmale (tā akmeņ aina) netiek skatī ta vispā r, tā pē c labā k, ja jums ir peldē š anā s apavi (daudzi tos iegā dā jā s vietē jos tirgos). Nav infrastruktū ras, izņ emot stū rī ti pā rģ ē rbš anai.

Tač u jū ras ū dens bija ā rkā rtī gi silts un patī kams.

Mani pagā juš ā s reizes iespaidi apstiprinā jā s: Turcijā man vislabā kais ū dens...Š ajā ū denī iegā ju divas reizes un tas ir brī niš ķ ī gi, patī kami un brī niš ķ ī gi!

Skaists ū dens - silts un sā ļ š !

Vispā r nolē mā m atgriezties viesnī cā , kur visi jaunpienā cē ji jau ir pacienā ti ar kafiju (nekā di sī kumi kā pirmajā pieciniekā ē da vai dzē ra). Viņ i paņ ē ma peldkostī mus (teritorijā tualetē pā rģ ē rbā s) un metā s peldē ties. Izpeldē juš ies un apbrī nojuš i "balto jū ru" un kalnus rī tausmas dū makā , izdomā jā m, ka varē tu doties brokastī s, ja tas ir no 7 rī tā . Mū s laipni aicinā ja un paē dinā ja (pirms iekā rtoš anā s! ) - Brokastis ī paš i nemainī jā s, bet bija pilnī gas.


Mums apnika un nolē mā m pasnaust vestibilā un poyvaifaytsya (fi-fi te nav stiprs, teikš u, ka man izdevā s tikt pie tū rista nevis uzreiz, bet feisbukā pē c daž ā m dienā m - viņ š to izdarī ja nedot caurlaidi, prasī ja pazī t manus draugus - gigigi..."Kur š iem cilvē kiem nav ne jausmas.... " Vā rdu sakot, mocī jos, lī dz piedā vā ja uzminē t manu elpu). Vispā r mē s bijā m noguruš i ( lieliski pavadī ju laiku uz dī vā na, kas pā rklā ts ar savu dvieli - vienmē r jā ņ em lī dzi rokas bagā ž a: veidi, kā tū risti izmanto dvieļ us, ir daž ā di).

Uzņ emš ana, kurā visi apprecas

Ap 10:00 sā ka atbrī vot telpas, un vispā r - 11:00 mē s jau bijā m iekā rtojuš ies (ar skatu uz skaisto Taurus kalnu, kā es gribē ju) 2. stā vā . Varbū t kā du lomu nospē lē ja vadī tā jai parā dī tā s fotogrā fijas no mū su iepriekš ē jā s vizī tes, vai varbū t bijā m reģ istratū rā , kad cilvē ki devā s projā m, bet bez stresa iebraucā m.

Screamers (kā mē s viņ us sauksim vē lā k) pavadī ja š o laiku jū rā un ieradā s viesnī cā pirms 14:00, tā pē c vē l daž as dienas bija saš utuš i par saņ emtajiem numuriem, bet nekad tos nepameta. Nu ko lai saka - ceļ ojumos (un it ī paš i iekā rtojoties) prioritā tes un karma ir svarī gas.

Skaitlis ir standarta, viss ir cienī gs

Tā mē s plā nojā m š o atvaļ inā jumu. 1. Protams, pludmales brī vdienas. 2. Un ē st turku saldē jumu (dondurma). Pē c tū ristu domā m, tas atrodas Antā lijā vai Kemerā , tā pē c jums vajadzē tu meklē t:

https://www.turpravda.com/tr/kemer/blog-225267.html

Un 3. punkts - aizej pats uz kā du interesantu vietu, ja paliek garlaicī gi vai izdedzis.

Pirmā s dienas beigas pagā ja rū pē s saistī bā ar nakš ņ oš anu istabiņ ā (mana pavadī tā atvaļ inā juma kapsula tomē r aizņ ē ma vietu : )), peldē š anu (lī dz 10:00 ļ oti karsts), atpū tu no ceļ a un gatavoš anos tikš anā s ar gidu.


Kliedzieniem bija nepiecieš ami nieciņ i (kaž oki, jakas, zā baki un kurpes.

Bet galu galā viņ i nonā ca apavu zā lē...un viņ a salū za.

Kamē r iztulkoju grivnu, likā s ļ oti maz, ja iztulkoju, bija par vē lu. nauda, ​ ​ jo ā da un piegā ja. Un viņ š zina, ka es neesmu standarta un man nav paveicies ar apaviem.

Un pie reizes samainā m "lielos" rē ķ inus (piegā de mums faktiski tika dota mazos dolā ros, kas bija ē rti, bet liras nē ).

Vispā r - vienī gais cilvē ks no mū su š opaholiķ u kopienas, kas kaut ko nopirka š ajā "shopoturā " - biju es, kas negrasī jā s iepirkties.

Pē c tam devā mies uz tekstila centru (baigs krā ms) un visi nogura un atteicā s no turpmā kajiem "zelta" apmeklē jumiem. Un te nu es sā ku ī stenot plā nu – palū dzu š oferim apstā ties kaut kur pie "turku saldē juma". Viņ š nesaprata – bet visapkā rt...kā netī rumi. Sā ku spiest roku un teikt - "Turku saldē jums" un dondurma (nu, varbū t dosturma un dolma...aizmirsu)...Viņ š tomē r saprata un solī ja. Man bija prieks neņ emt vē rā , ka lielā s brī vdienas un visas kafejnī cas pa ceļ am bija slē gtas...Tā nu mē s Antā lijā nevarē jā m nogarš ot dondurmu, lai gan apmeklē jā m daudzas burvī gas kafejnī cas.

Un vakarā pastaigā jaunu sandaļ u zolē uzkā pa naglai.

TREŠ Ā DIENA - sagatavoš anā s un relaksā cija (03.09. 2017. ).

Man nevajadzē tu jū s pā rsteigt, sakot, ka mē s atkal satikā mies no rī ta jū rā , baudot skaisto ū deni un ainavas.


Man palaimē jā s peldē t ar masku (bet velti ņ ē mu pleznas - nav ē rti ieiet, un ū dens turas tik labi, ka nevajag). Teikš u, ka š ī nav Ē ģ ipte, tač u tur bija seni makš ķ erē š anas draugi: daž ā da vecuma kefales, telozū ras, Klunzingera talā ms, krabji, jū ras anemones un citi. Gā jā m lī dz Nirvanai (man labā k patī k sauļ oties ceļ ā ), ž ē l, ka pludmalē nav spē ļ u. Un satika pā ris, kuri arī gatavojā s kaut kur doties. Nolē mā m pagaidī t lī dz brī vdienu beigā m, lai "nepanā ktu", un sagatavoties braucienam - samainī t vietē jo naudu. Un tas izrā dī jā s grū ti. Visi vietē jie teica - "Kā pē c? Visu var nopirkt par dolā riem. Bet par ieeju pieminekļ a mums bija jā maksā !

Gatavojoties ceļ ojumam, protams, lasi Turpravdas apskatus un pā rsvarā "Labā kais apskats + cenas visam" š eit:

https://www.turpravda.com/tr/kemer/blog-225267.html

Mū s brī dinā ja, ka lidostā ir slikts siltummainis.

Nevarē ja pā rbaudī t - tas tika slē gts pulksten 3:00. Un mū su ciemā Beldibi ( Tur. Beldibi), izņ emot daž ā dus bankomā tus, apmainī tā jus neredzē ja. Viesnī cā izkā rā s dē lis ar valū tas kursu, bet nemainī jā s - turku naudas nebija.

Tā kā mē s katru vakaru staigā jā m, lai pagatavotu vakariņ as, mē s nolē mā m mazliet pač ukstē t, lai dotu mums vienu mā rciņ u. Viņ i pač ukstē ja - nopirka turku gardumu un olī veļ ļ u, bet piegā di saņ ē ma dolā ros (citas naudas kasē nebija).

Kā pē c tā da apsē stī ba ar kopī goš anu? Un mū s brī dinā ja, ka vieta, kur vā cā m biļ etes, ir lirā s un bez variantiem. Bet tā kā es pē dē jā brī dī izlasī ju visu informā ciju par Turpravdu, kaut kas mani pā rslē dza (un darba stress bija š ausmī gs), es sajaucu cenas.

Tā pē c nolē mā m samainī t 10 dolā rus un pā rē jos paņ emt lī dzi.

https://www.turpravda.com/places/tr/kemer/Gorod_i_buhta_Faselis -s31 / r259022.html

Jaunie draugi mū s pā rliecinā ja, ka apmaiņ u Kemerā var veikt bez problē mā m (un tā tas tieš ā m ir), tač u mē s nemeklē jā m vienkā rš us ceļ us - vē lē jā mies izpē tī t mū su ciematu, lai atteiktos no tā infrastruktū ras.


Mē s nolē mā m ievietot viesnī cas ī paš nieka dē lu. Sergats ilgi neticē ja, ka biļ etes uz rezervē m nevar nopirkt par dolā riem, tač u saprata, ka vieglā k ir palī dzē t "pastā vī gajiem" klientiem, nevis izskaidrot. Un tā kā viesnī ca tieš ā m bija pilna, tad daž us "jaunpienā cē jus" aizveda uz citā m viesnī cā m (Sergata ģ imene ir pilna ar 2-3 zvaigž ņ u viesnī cā m Beldibi) un mū s sagū stī ja. Pilnī gi bez maksas braucā m ar Beldibi (izrā dā s ciems ir liels) un palī dzē jā m samainī t naudu suvenī ru veikala radiem. Un, piedevā m, izrā dī jā s: ir Ataturka parks ar pludmalē m un ir dondurma! Nav nepiecieš ams doties uz Antā liju vai Kemeru - viss ir š eit.

Par dolā ru vannu divas bumbas!

Tač u mē ģ inā jums atkal neizdevā s, jo bija pulksten 2 pē cpusdienā un karstums, un viss prieks - vakarā ! Nenož ē lojā m, ka vakarā devā mies 40 minū š u gā jienā (vienā virzienā ) uz ī sto vietu un beidzot piepildī jā s plā na 2. punkts!

Beidzot izmē ģ iniet saldē jumu! Ņ ammī gs!

Lieliska izrā de un lieliska garš a — izmē ģ iniet to ikvienam!

Turklā t Ataturka parks tika izpē tī ts tumsā . Š eit ir labi aprī kota pilsē tas pludmale ar duš ā m, vannas istabā m un kafejnī cā m. Fotogrā fijas uzņ emtas tumsā , bet ticiet man - pludmales brī vdienu cienī ga vieta! Pludmale ir labā ka nekā daž os trijatos (piemē ram, kapos).

CETURTĀ DIENA - pludmales brī vdienas (04.09. 2017. ). Mē s to veltī jā m peldē š anai jū rā un sauļ oš anai, bet pā rē jo - tirgum. Kliedzē ji beidzot lē ti paklupa un gandrī z pat priecā jā s (par pirkumu runā jot).

Viņ i ieradā s tirgū ar dolmusu, un atpakaļ karstumā un iepirkš anā s viņ i jau staigā ja (mazohisms vai alkatī ba). Tirgus dienas Turcijā ir kas ī paš s – tas ir jā noskaidro, jo tur ir "kustī gie tirgi". Un tirgus, kas mums bija Beldibi pirmdien, otrdien bija visu dienu Kemerā . Kā izrā dī jā s, mē s neko nepalaidā m garā m.

PIEKTĀ DIENA — LABĀ KĀ DIENA PASAULĒ ! (05/05/2017)

Varbū t es pā rspī lē ju, bet mums sen nebija tā das dienas - tā iemiesoja visu nepiecieš amo, bija interesanta un bagā ta. Vismaz no sievietes viedokļ a. No rī ta, protams, rī tausmas peldes (kā patī k pē c Ē ģ iptes - viss kluss un pasakains, peldē ties vismaz visu diennakti siltā ū denī ).

Tad brokastis un ceļ ā .

Godī gi sakot, baidī jā mies braukt uz viņ u "dolmus", un redzē jā m pieturas Beldibā (ļ oti tā lu no mū su viesnī cas).

Un mū su draugi jau bija diezgan pieredzē juš i š ajā jautā jumā , tā pē c pirmā reize nebija bailī ga, un mē s novē rtē jam atsaucī bu (paldies autoram par sī kā ku informā ciju š ī aspekta aprakstā ):

https://www.turpravda.com/tr/blog-239452.html >


Tieš ā m "dolmus" ir nobremzē ti jebkur un mē s iekā pā m neizejot no viesnī cas. Faktiski pā ri vadī tā ja sē deklim daž viet karā jā s "informā cija" (visā s nepiecieš amajā s valū tā s). Ē rti norē ķ inā ties pie izejas! Maksā t var, sajaucot valū tas (mū su vī rieš i spē lē ja mē ģ inot izgudrot, jo dolā rs ir nedaudz dā rgā ks par liru, bet lira - deficī ts). Ceļ ojiet par USD 1.5 vienai personai no Beldibi uz Kemeru.

Apturē t

Autobuss bija ē rts, š oferis saprot (pastā vī gi paziņ o par pieturā m), bet sē dvietas - par maz! Neņ ē mā m vē rā , ka Kemerā otrdien bija tirgus un visi devā s iepirkties.

Visbriesmī gā kie bija geinuki (tū risti no Gö ynü k ciema) - viņ i bija tik pā rpildī ti, ka tas bija vienkā rš i š ausmī gi!

Bet mums jau bija laiks pasē dē t un atpū sties lī dz finā lam Kemerā . Marš ruts uz "dolmusu" parasti ir viltī gs, tač u, acī mredzot, veidots tā , lai aptvertu pē c iespē jas vairā k viesnī cu un autovadī tā ji neuzskata par kaunu bremzē t ik pē c pā ris metriem.

Izbaudī ja braucienu, apskatot skaistumus un atrakcijas, un beidzot nokļ uva Kemerā .

Kemera — pulksteņ a tornis, kur kursē autobusi

Mums ļ oti patika Kemera, un mē s ar prieku pastaigā jā mies ar tā s ielā m. Jauns draugs ieteica "ne uz ilgu laiku" ienā kt tirgū , jo mē s esam š eit. Un mē s vienojā mies.

Nu, lai neaprakstī tu austrumu bazā ru (ļ oti gleznains), es pievienoju fotoattē lu ar cenā m.

Suvenī ri

Kamē r mū su draugi gā ja savā s darī š anā s un iepirkā s, mē s lē nā m apstaigā jā m soliņ us.

Nopirku persikus (saldā kos). Tas maksā ja 2 dolā rus par kg. Es nevarē ju klusē t un jautā ju: Vismaz pā ris Turcijas liras?

»Un pretī saņ ē ma tirā di turku valodā...un galu galā cenu 3.00 liras par kg. Pē c tam izdzē ra 2 tases apelsī nu sulas par USD 1.

Dzē rieni un svaigas sulas

Tā pē c mū s bez maksas cienā ja ar mango tē ju, kas bija ļ oti patī kama tā dā karstumā .

Garš vielas un tē jas

Visi ir tik draudzī gi, tik labi runā krieviski, joko, viss ir tik interesanti, ka varu ieteikt apmeklē t š o tirgu - tur ir viss!

Mū su draugi ļ oti labi nopirka un ar pilnā m somā m devā mies uz Fā zeli.

Vienkā rš s muļ ķ is

Pē dē jā autobusa pietura netā lu no pulksteņ a torņ a. Jā sē ž as nevis no tā s pieturas, kas zem torņ a (finā la) - un pā ri ceļ am.


Š eit marš ruti gan Antā lijas virzienā (uz Goinyuk un Beldibi), gan virzienā - Kekov (ti, kur nepiecieš ams). Autobuss faktiski aizvedī s uz rezervā ta biļ eš u kasē m ($ 1.5).

Tā pē c sekot Irē nas48 ieteikumam staigā t pa kalniem bez maksas ir grū ti (trasē kaut kur ā trā k jā nokļ ū st). Un mū s aizveda uz kasi.

Ceļ š uz rezervā tu

Un š eit izrā dī jā s, ka mē s sā kā m tē rē t liras pirms biļ eš u maksā š anas - 20 liras no deguna! Un mums diviem, tā tad, 40! Un mums ir trī sdesmit! Labi, ka mū s izglā ba jauni draugi (Kemerā mainī jā s) un ar viņ iem maksā jā m dolā ros. Un viņ i bija ļ oti nobijuš ies. Tā pē c nezinu vai tā ir taisnī ba, ka kasē nemaksā dolā ros, bet zī me bija tikai ar Turcijas cenā m.

Cenas ir diezgan pieņ emamas, jo tā s atbalsta infrastruktū ru - ir tualetes un duš as, kā arī piknika soliņ i.

Runā jiet par Phaselis - nepietiek vā rdu (š ī nav Chimera - skatiet "Ē rglis un aste").

Š ī ir lieliska vieta – vē stures un skaistu lī č u sajaukums peldē š anai. Š ai vietai vari veltī t dienu, un tā bū s brī niš ķ ī ga.

Skaistas drupas

Tas ir tik skaisti, ka jums tas ir jā redz paš am, un es pievienoju savus fotoattē lus.

Прекрасни бухти

Laimei no š ī s vietas man nebija robež u - izpeldē jā mies 3 daž ā dos lī č os (smiltis visur daž ā das), iekā rtojā mies uz senlietā m un "uztaisī jā m" pikniku. Mū su jaunie draugi izrā dī jā s lieliski puiš i - bez nenovē rtē jamā m dinamisko "pionieru" ī paš ī bā m viņ i paķ ē ra arī brokastu uzkodas (un mē s notrulinā jā m) un pudeli "moonshine" - tik ļ oti, ka kļ uva ļ oti forš i. Pikniks izdevā s lieliski, joki kļ uva jautrā ki, un redzē tais kļ uva skaistā ks!

Главна вулиця

Visu karstā ko laiku pavadī jā m skaistajā ū denī , starp priež u mež u un gleznainā m drupā m. Es tieš ā m negribē ju doties, jo neatkarī go ceļ ojumu burvī ba ir tas, kas jums nepiecieš ams, lai pieskartos valstij.

Peldē ties š eit ir lieliski!

Mē s laimī gi un nedaudz apdeguš i (vairā kas stundas ū denī ) gā jā m pa priež u mež u, domā jot - kā tad ar transportu?

Ikvienam ir jā pavada diena š eit


Droš i vien jā iet uz trasi...Un tad dzirdē jā m zvanu no kases - š oferis mū s ieraudzī ja un sā ka signalizē t, ka autobuss brauc! Mē s steidzā mies, vicinā jā m atkritumu bumbiņ as un iepirkā mies un vē lē jā mies, lai tas tiktu noņ emts youtube (izrā de bija jautra). Tā vietā problē ma tika atrisinā ta – iekā pā m gandrī z tukš ā autobusā un laimī gi un dzī vespriecī gi kā karaļ i braucā m uz Kemeru.

Kemerā jauns draugs ieteica "ne uz ilgu laiku" apmeklē t veikalus un mē s, protams, piekritā m (jo ī paš i tā pē c, ka tas ir netā lu no dolmusa pieturā m)!

Veikali netā lu no pulksteņ a torņ a

Es gribē ju apmeklē t Waikiki (ko es baidī jos atzī t savam vī ram), aizbildinoties ar viņ u salī dzinā š anu ar to, kas mums ir.

Bet veikals De facto man patika vē l vairā k. Trū cī gie baltie T-krekli ar un bez uzrakstiem (bez kaķ iem, sū kļ iem, pū cē m, galvaskausiem un citiem atkritumiem) bija 15-16 liras! Nopirku 3! Un laime ir kļ uvusi tik nepanesama! Š ķ iet, ka novē rtē ju iepirkš anos Turcijā: ): ). Pē c tam apmeklē jā m pā rtikas veikalu un tur nopirkā m vē l. Es izvē lē jos granā tā bolu mē rci pusdienā m un vakariņ ā m viesnī cā un š eit mē s to nopirkā m (pudele 3 liras).

Vispā r - atgriezā s mā jā s tā pat: uz dolmusa, stā stot š oferim, ka vajag "Imeros". Un viss bija vienkā rš i un viegli, un pat bija laiks vakariņ ā m.

Viss sanā ca kā nā kas un par tā dā m dienā m var sapņ ot arī turpmā k!

Š ī diena palika atmiņ ā ar savu daudzveidī bu un iespaidu bagā tī bu, bija patieš ā m brī niš ķ ī ga!

SESTĀ DIENA — vē tra (06.09. 2017. )

Шторм

Mē ģ inā jumi iekļ ū t ū denī pat no piecnieku pludmales bija nesekmī gi (ir arī akmeņ i).

Kristā ls atņ ē ma pontonu, lū k - noplē sa un velti karā jā s. Viļ ņ i bija pieklā jī gi.

Pludmale kļ uva neparasti akmeņ aina, ū dens atkā pā s, nokrita divi lietussargi.

Vē l viens lietussargs ir nokritis

Noņ emti karodziņ i.

Nu vispā r - dienu veltī ju baseinam un gulē š anai.

Vakarā aizstaigā jā m lī dz Beldibi, apskatī jā m, kurā m viesnī cā m ir kā das pludmales un noī rē jā m moš eju.

SEPTĪ TĀ DIENA — Kemera (2017.  gada 7.  septembris)

Tā du vē tru nenojauta. Nogriež ot kā ju 3 vietā s un malkojot ū deni, sapratu, ka pludmales diena ir sabojā ta un kaut kas jā dara (baseins ir pā rpildī ts).


Nolē mā m doties uz Kemeru un izpē tī t to sī kā k. Dolmush mums vairs nav biedē još s, naudas pirkumiem nav, bet acis un kā jas ir un varam izpē tī t š o gleznaino pilsē tiņ u, lai nā kamreiz tur dzī votu.

Знову башта

Secinā jums. Tieš ā m ļ oti jauka pilsē tiņ a, bet uz pludmali braukt uz ilgu laiku un caur centru.

Mē s gā jā m nejauš i (vairā kos veidos), lai gan tas varē tu bū t vieglā k un gleznainā k. Kur bija tirgus - tur ir parks un blakus pludmales, tikai otrdien nepamanī jā m. Bet, mū su ciemā pludmale ir tuvā k, lai gan "smuki" pastaigā ties gandrī z nav iespē jams. Tad nu daž as garš as un vē lē jumi svē tkiem.

No rī ta viss ir gleznains

Kemerā pastaigu vietas un ielas ir skaistas un mā jī gas. Pilns ar interesantiem veikaliem un kafejnī cā m. Apkā rt visā di kuriozi, kurus patī kami atcerē ties.

Pludmales ir labas, un, kas ir visvairā k kaitinoš as - vē tras nebija!

Un mē s neņ ē mā m peldkostī mus.

Marina Beach

Skaista pludmale netā lu no jahtkluba

Kemers ē da ar prieku, pasē dē ja parkā un ē da vē l vienu porciju dondurmas par 1 dolā ru 2 bumbiņ as (tas nozī mē , ka piepildā s vē lmes, kas izteiktas vienā no tuneļ iem, un pat ar bonusiem! : ).

ledus krē jums

Un atgriezā s vakariņ ā s.

16:00 negaiss rimā s un iepirkā mies, tā pē c diena pagā ja pē c pilnas programmas, lai arī bez plā na.

ASTOŅ A DIENA - atvadī š anā s (08.09. 2017. ).

Izrā dī jā s, ka mū s aizveda 9:00! Eh… bet, tev ir jā nirt! Un paspē jā m atvadī ties no skaistā s rī tausmas jū ras, tad sanā kt kopā un atdot istabu brokastī m. Mū s paņ ē ma laicī gi (pa ceļ am, protams, ieraš anā s priekā , bet mē s pat nedevā mies prom). Lidostu iepriecinā ja pā rbauž u un izlidoš anas ā trums (neviens neķ epu, bet vī rietis flirtē ja ar turkiem).

Dutyki mū s ne ar ko neiepriecinā ja (naudas joprojā m nebija).

Antā lijas lidosta

Vē los izmē ģ inā t - vai informā cija par nodokļ u atmaksu ir pareiza. Saskaņ ā ar saņ emto prospektu, pirms reģ istrē š anā s pie TAX FREE letes ir jā iesniedz tikai pases, rē ķ ini un jā iesniedz pieteikums.

Iepirkš anā s


Š ķ iet vienkā rš i, mē s saglabā jā m rē ķ inus no veikaliem, bet tā nebija. Ierē dnis teica, ka tie nav piemē roti (visi bija daž ā di) vai arī jā aizpilda savā dā k. Parā dī ja daž as "piezī mju grā matiņ as"...Nu, tas neizdevā s, un mē s nesapratā m, kā pē c. Ja kā ds man varē tu paskaidrot, kas notiek, tas bū tu ļ oti pamā coš i.

Bet apmierinā ts ar dizainu - iedeva vietas lidmaš ī nā (visi tas pats trokš ņ ainais "sikspā rnis"), ko mē s prasī jā m.

Atvadī jā mies no viesmī lī gā s un saulainā s Turcijas un devā mies mā jā s - iluminatorā daļ ē ji apmā cies....

oh ...lidoja ....

П. S. Mē s par braucienu maksā jā m vairā k nekā kliedzē ji un jaunie draugi, lai gan viņ iem bija ilgā ks laiks. Kā teica gudri cilvē ki - "ja tu nekad neesi apmā nī ts, tad tu neesi tū rists" : ). Mē s pabeidzā m savu burbonu un visu brī vdienu bijā m veseli un laimī gi. Manas sandales jau ir salabotas manā dzī vesvietā par 20 UAH. un 10 minū tes , Bet man vē l nav bijis laika viņ us apkaunot.. .

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Первый восход на белом море
Каменистые пляжи
Имерос на 2 линии на фоне Тавра
Имерос - новые коттеджи
Рецепция, где все вайфайвятся
Номер стандартный, все достойно
Моя отпускная капсула (почти вся :)
Прекрасная вода - теплая и соленая!
Вид из номера на Тавр
Пляж Имероса
Мои новые босоножки :) Нуда... получился черно-белый наряд... но сарафан подарила подруга и он очень не жаркий :) В качестве исключения - беру на юга, все остальное - яркое :)
Кемер - башня с часами где автобусы
Прекрасные улочки - эта особенно хороша!
Там впереди рынок
Вход на базар
Сколько тряпочек!
Сувениры
Вкусняшки
сувениры
Обувь
Вот где вся фирма
Специи и чаи
Напитки и фреши
Бирюльки
Футболки
Курточки на вес :)
Рядом с рынком - в сторону макдонольдса пляжи
Чудесные отельчики в Кемере
Очень уютно
Есть что выбрать
Все так красивенько
Башня с часами - центр
Остановка
Обычный дурак
Дорога в заповедник
Прекрасные руины
Прекрасные бухты
Акведук
Главная улица
Развалины
Амфитеатр
Вид сверху
Видимо скамейка.... или саркофаг
Третья бухта
Купание тут прекрасно!
Все должны провести тут день
Магазины не далеко от башни с часами
И тут мороженое
В этом я ездила на экскурсию по Кемеру и Фаселису (+ купальник)
Новая футболка от вайкики подойдет ко всему - в данном случае получился вариант в стиле
Ну и от дефакто - аналогичный вариант.
Погодка портится
Вариант в стиле сафари с новыми босоножками
Ататюрк парк в Бельдиби
Темно
Наконец-то попробуем мороженое! Вкусняшка!
Видимо второй урожай
Наверное хурма
Шторм
Дорога к пляжу
Штормит, снимают флаги
Очередной зонтик упал
Мой наряд в
Вариант в стиле
Тоже в стиле
Яркий пляжный и прогулочный
Но в Кемер я решила ехать так.
Опять башня
Идем по главной улице Ататюрка
И нам на встречу турецкие котики
Эта улица мне понравилась больше всего - нарядная!
Прямо по ней легко выйти к пляжу
Все живописно утречком
Пляж Марина
Пляж Марина и никакого шторма
Рядом парк с бесплатными санузлами
Прекрасный пляж рядом с яхт-клубом
Парк
Идем в сторону прибрежного Макдональдса
Следующий пляж
Превосходно оборудованный пляж и почти совсем нет волн
Пляжи идудт сплошной чередой
Еще по мороженке
По парку в сторону башни
И опять на любимую улицу
Тут отличные места для прогулок
В глазах побелело
Распогодилось и у нас
Покупочки
Прощаемся
Аэропорт Анталии
ох... долетели....
Līdzīgi stāsti
komentāri (32) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums