Laba viesnīca.

Rakstīts: 8 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 23 jūnijs — 5 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tos ar ģ imeni (sievu un zē niem 14 un 4 gadi) 2019. gada jū nijā -jū lijā , ilgums 12 naktis.
Tui Magic Life Waterworld 5 * mana sieva izvē lē jā s pē c ilgiem labas viesnī cas meklē jumiem, lasot daudz atsauksmju par daž ā dā m viesnī cā m. Kemers nokrita akmeņ aino pludmaļ u dē ļ ; Alanja – garā brauciena dē ļ no lidostas. Apskatī jā m viesnī cas Belekā vai Sidē ar infrastruktū ru bē rniem un plaš u teritoriju vakara pastaigā m.
Teritorija tieš ā m liela, tač u visai mulsinoš a: celiņ i nav visi perpendikulā ri, bet vijas starp ē kā m un pakalniem. Pirmā s pā ris dienas nomaldī jā mies, bet tad sapratā m. Starp citu, tieš s ceļ š uz jū ru, nevis pa taciņ u ap baseiniem, tika atrasts tikai pē c nedē ļ as atpū tas. Teritoriju ilgi neaprakstī š u, var izlasī t citos apskatos, tā pē c mē ģ inā š u rakstī t tikai to, kam pievē rsu uzmanī bu.

Tā kā bijā m č etri, tad rezervē jā m divistabu Family Village. Guļ amistabas mazas, bet mā jī gas, TV abā s istabā s, 6 krievu kanā li. Mē s dzī vojā m pirmajā stā vā , tā pē c balkona vietā bija neliela terase ar izeju uz dā rzu. Balkonos un terasē s ir veļ as ž ā vē tā ji, galdi un krē sli. Duš as kabī nē ir divi dozatori: š ampū ns un duš as ž eleja. Katram viesim ir č ī bas, var pieprasī t peldmē teli. Palū dzā m istabā tē jkannu, uzreiz bez samaksas atnesa, tē ju un cukuru vakaram var paņ emt restorā nā . Kola, Pepsi un minerā lū dens minibā rā . Minibā rs netiek papildinā ts, bet ū deni vajadzī gajā daudzumā var uzņ emt ledusskapī reģ istratū rā .
Mē s ieradā mies pulksten 10 pē cpusdienā , tā pē c mū su istaba vē l nebija gatava. Mums piedā vā ja pagaidā m doties brokastī s, izmantot jebkuru viesnī cas pakalpojumu uz vietas vai gaidī t reģ istratū rā , iedzert tē ju, kafiju vai aukstos dzē rienus. Bija jā gaida apmē ram 1.5h, iekā rtojā s tuvā k 12h. Izrakstoties prasī jā m pagarinā jumu iepriekš ē jā dienā , atļ ā va pagarinā t lī dz 15:00 (uz 3 stundā m) par 28 eiro. Vairā k nedrī kstē ja, jo vakarā istabā vajadzē ja iemest citiem viesiem. Un atkal 1.5h vienkā rš i sē dē jā m uz dī vā niem reģ istratū rā , autobuss mū s savā ca 16:30.
Viesnī cā ir daudz darbinieku, kas runā krieviski: reģ istratū rā , restorā nos, teritorijā (daudz sezonas darbinieku no Kazahstā nas). Viesi viesnī cā (spriež ot pē c valodas) ir aptuveni š ā dā proporcijā (ne pē c dzī vesvietas valsts, bet pē c sarunas valodas): vā ciski runā još ie - 60-65%%, krieviski - 15-20%, angļ u, poļ u, Ukraiņ u, vē l kā du, vai nu č ehu, vai slovā ku.
Visā teritorijā ir wi-fi, aizņ em pat pludmalē , bet vietā m tas ir vā jš .
Baseina un pludmales bā ri tiek slē gti vakarā . Bet bā rs "Viss iekļ auts" centrā lajā seš stā vu ē kā ir atvē rts lī dz 24 stundā m. Dienas laikā varat arī dzert tē ju un kafiju reģ istratū rā , kur ir pieejami tirdzniecī bas automā ti.

Peldbaseini: ir daž ā da dziļ uma ģ imenes un bē rnu baseini; relaksā cijas baseins pieauguš ajiem; iekš telpu baseini divā s trī sstā vu piebū ves ē kā s; peldbaseins akvaparkā , spa centrā . Akvaparkā ir vairā ki daž ā di slidkalniņ i ar bē rnu zonu. Pietiek ar sauļ oš anā s krē sliem pie baseiniem un uz zā lieniem un zā lā jiem.
Pludmale ir milzī ga, ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē bez maksas var braukt ar banā nu laivu, slē pot ar ū densslē pē m, braukt ar kanoe laivā m. Ir daž ā di ā ra sporta veidi.
Bē rniem ir zoodā rzs ar truš iem, vistā m, pī lē m, balož iem. Teritorijā dzī vo pā ris bruņ urupuč u, ež u, vismaz viena vā vere. Ir bē rnu zona ar š ū polē m un slidkalniņ iem, kā arī bē rnu klubs. Bē rnu zonas ir noklā tas ar nojumē m no saules. Blakus - bē rnu animā cija vakarā . Ir maksas rotaļ u laukums ar maš ī nā m un elektromobiļ iem (10 minū š u brauciens - 5 eiro).
Bet izrā des amfiteā trī notiek reti.
Ē dieni restorā nā ir diezgan daudzveidī gi. Pietiek un pamatē dienu un saldumu. Arbū zs, melone, ķ irsis, persiks, ā bols, plū me, banā ns - viss bez mē ra. Bē rniem restorā nā ir pieejama papildu bē rnu istaba ar bē rnu ē dienkarti. Bet ir viens BET: vistas, tī tara un liellopa aknas tiek pagatavotas diezgan garš ī gi, bet liellopa gaļ a gan lielos gabalos, gan sasmalcinā tā -sasmalcinā tā veidā vienmē r ir skarba, mī ksta liellopa gaļ a nekad nav bijusi. Tā ir vai nu veca liellopa gaļ a, vai arī ā tri pagatavota, neļ aujot gaļ ai apcepties.

Vī ns restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s: balts, rozā , sarkans. Alus restorā nā un bā ros - gaiš s Efes. Netā lu no restorā na ir bode, kur gatavo trī s veidu saldē jumu (š okolā des, zemeņ u, vaniļ as), bet ne pā rā k garš ī gu, lē tu. Labu saldē jumu vakarā amfiteā trī var nopirkt par 2 - 2.5 eiro.
Š eit jū s varat lasī t par viesnī cu no tū risma operatora:
https://www. tui. ru/hotel/europe-turkey-belek-belek__center-tui__magic__life__waterworld/
Mī nusi:
1) Viesnī ca atrodas tā lā k no ciemata, tā pē c ā rpus viesnī cas nekas nav.
2) Tī rī š ana istabā s nav kvalitatī va, stū rī zem naktsskapī š a visu mū su atvaļ inā jumu gulē ja daž as drē bes no bijuš ajiem viesiem (vai nu zeķ es, vai T-krekls). Mē s visi gaidī jā m, kad kalpone to ieraudzī s un iztī rī s, bet lupatas gulē ja neskartas.
3) No istabā esoš ā gaisa kondicioniera pilē ja kondensā ts koridorā pie durvī m, veidojot peļ ķ i. Izsauktais mehā niķ is nevarē ja novē rst pilienu, tā pē c mē s vienkā rš i ielikā m tur dvieli, kalpone mums to nomainī ja katru dienu. Tas mū s netraucē ja, bet laminā ts sā ka uzbriest no mitruma. Sezonas beigā s viņ iem istabā bū s jā remontē grī da.
4) Tū risma operatora mā jaslapā ir norā dī ts, ka smē ķ ē š ana ir aizliegta visā viesnī cā , bet faktiski tas ir ierobež ots tikai iekš telpā s. Cilvē ki smē ķ ē ā rā visur: baseina un pludmales bā ros, ā ra restorā na terasē , ceļ ā , uz balkoniem. Es pati daž reiz varu smē ķ ē t un man pat patī k labas tabakas smarž a. Bet daž i smē ķ ē tā dus atkritumus, ka elpot ir vienkā rš i pretī gi.

Kopumā viesnī ca ir laba, teritorija liela, ē diens garš ī gs un apmierinoš s, pludmale milzī ga, vietu pietiek. Nenož ē lojā m, ka atpū tā mies š ajā viesnī cā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu