Piedzīvojiet un brauciet!

Rakstīts: 7 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 25 septembris — 1 oktobris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s esam ļ oti aktī vi un prasī gi tū risti. Mē s nolē mā m atpū sties elegantā viesnī cā ar daudzā m izklaidē m) Mums izdevā s) ceļ ojumu aģ entū ras birojā , mē s atradā m piemē rotu viesnī cu Turcijā , Bodrumā . Tas bija TUI Magic Life Waterworld 5*! )
Viesnī ca atrodas Vidusjū ras piekrastē , tā pē c skati š eit ir traki) Mums viss patika paš ā viesnī cā . Pirmkā rt, numurs. Tajā bija daudz visa kā , un gaisa kondicionieris, mini bā rs, televizors, seifs un, pats galvenais, balkons! ) Jā , katru vakaru mē s baudī jā m brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru)
Teritorija nereā li liela) Daudz zaļ umu, koku, viss kopts un skaists. Ir pat strū klakas, peldbaseini, mini ezeriņ š maziem bē rniem, skrejceļ š tieš i tā diem aktī viem cilvē kiem kā mē s, volejbola laukums, futbola laukums ! ) Kopumā vajag izmē ģ inā t visu ) Tiem, kas meklē piedzī vojumus un ekstrē mo sporta veidu un nevē laties vienkā rš i gulē t pludmalē , š ī viesnī ca ir tā )

Kas ir vē l interesantā k - dzī voš anas dā rdzī ba viesnī cā iekļ auta
veikbords, ū densslē poš ana, banā ni, buru laiva, kanoe un daudz kas cits! ) Tā s bija patiesi forš as brī vdienas Turcijā !
Viesnī ca ir patieš ā m piemē rota aktī viem cilvē kiem, kuri meklē piedzī vojumus un braucienu! )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu