River Resort 5*– Atsauksmes

26
Novērtējums 4.710
№73 viesnīcas reitingā Belek
4.9 Numurs
5.5 apkalpošana
4.3 Tīrība
5.6 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas priežu un ciedru mežu ieskautā Belekas kūrorta zonā, 2,5 km attālumā no jūras. Viesnīcas teritorijas robeža iet gar upi. Uzcelta 2009. gadā, pēdējo reizi renovēta 2020. gadā. Tas sastāv no 3 stāvu bungalo un 2 stāvu villu kompleksa. Viesnīca ir piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар zimtsova.turagent
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopumā nav slikti, bet š ī ir 3 * viesnī ca. Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, daudz daž ā du stā dī jumu. Visā.11 baseini. Lī dz jū rai jā tiek ar laivu, ceļ š pa ceļ am nav nogurdinoš s, apmē ram 15-20 minū tes. … Tomēr ▾ Kopumā nav slikti, bet š ī ir 3 * viesnī ca. Viesnī cas teritorija liela, zaļ a, daudz daž ā du stā dī jumu. Visā.11 baseini. Lī dz jū rai jā tiek ar laivu, ceļ š pa ceļ am nav nogurdinoš s, apmē ram 15-20 minū tes. Bē rniem tas var patikt, bet viņ i paš i secinā ja, ka jū ra ir labā ka pastaigas attā lumā . Ē diens ir normā ls. Viens zivju a la carte restorā ns. Konditorejas izstrā dā jumi. Uz vietas bā rs un pludmales bā rs. Animā cija gan bē rniem, gan pieauguš ajiem. Pludmalē ir arī animā cija. Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā un numuros. Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga.
аватар fun.shahtera
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca mums tika piedā vā ta kā aizvietotā js tai, kas neapstiprinā ja rezervā ciju. Atpū tā mies 2 ģ imenes: viens pā ris ar bē rnu 1.1 gadu, otrs pā ris - kopā. Un tā , sā ksim no paš a sā kuma, pē c ieraš anā s pat pieredzē jis vietē jais transfē ra vadī tā js no tū roperatora nevarē ja uzreiz atrast viesnī cu, jo FUN & SUN SMART River Resort biež i tiek sajaukts ar FUN & SUN FAMILY Club Belek un pat Google. … Tomēr ▾ Viesnī ca mums tika piedā vā ta kā aizvietotā js tai, kas neapstiprinā ja rezervā ciju.

Atpū tā mies 2 ģ imenes: viens pā ris ar bē rnu 1.1 gadu, otrs pā ris - kopā.

Un tā , sā ksim no paš a sā kuma, pē c ieraš anā s pat pieredzē jis vietē jais transfē ra vadī tā js no tū roperatora nevarē ja uzreiz atrast viesnī cu, jo FUN & SUN SMART River Resort biež i tiek sajaukts ar FUN & SUN FAMILY Club Belek un pat Google. navigators ved uz otro, š ķ ietami populā rā ko.

Ierodoties viesnī cā , mū su ceļ ojuma somas tika lū gtas nodot darbiniekiem, lai tā s dezinficē tu, un tas aizņ ē ma apmē ram tikpat daudz laika, cik mē s pavadī jā m, reģ istrē joties un reģ istrē joties. Reģ istratū ras darbinieki ir draudzī gi un pretimnā koš i, bet, runā jot par istabā m, un mē s lū dzā m mū s novietot pē c iespē jas tuvā k viens otram, mums tika piedā vā ts principā ne slikts variants pē c viņ u vā rdiem un deva mā jienu, ka mē s varē tu. paldies par tik dā snumu. " Viss bū tu labi, bet beigā s izrā dī jā s, ka cipars ir tik un tā ...
Izbraucot cauri viesnī cai ar elektromobili, mū s aizveda uz istabiņ u. Pē c kopē jā iespaida: nu, neizskatā s pē c renovā cijas gada 2020. gadā : viss kaut kā š vaki, telefons nestrā dā , cisterna tualetē netek, noplē sts dekors uz postamenta pie liels spogulis. Uzreiz bija manā ms, ka istaba nav iztī rī ta: grī das netī ras - smiltis bija jū tamas zem kā jā m, pat uzvelkot viņ u firmas č ī bas, nā kamajā dienā zoles tā m bija netī ras, vannas istaba un duš as kabī ne nebija iztī rī ts. Par laimi, vismaz nebija atkritumu, kā bija mū su draugiem: apkā rt gulē ja neiztī rī ti netī ri dvieļ i un pilna pelnu trauks ar izsmē ķ iem - nav ī paš i patī kami iekā rtoties š ā dā s telpā s. Raugoties uz priekš u, telpas tika "sakā rtotas" lī dz nedē ļ as beigā m, un pē c tam ne pilnī bā.
Darbinieki skaidri atbildē ja uz lū gumiem salabot telefonu un nolaist tualeti - treš ajā reizē , kad aizgā ju uz reģ istratū ru un teicu, ka jā labo pē c 16:00, kad mazais pamostas, uzreiz atsū tī ja santehniķ i, telefonu remontē tā js un apkopē ja, un viņ i visi atradā s mazā istabā , kamē r mazulis mē ģ inā ja aizmigt. Rezultā tā : telefons tika remontē ts 2 dienas - ne reizi netika remontē ts, sifons tualetē tika mainī ts trī s reizes, bet treš ajā dienā tika salabots. Nezin kā pē c izsauca apkopē ju, pē c sifona maiņ as neviens pē c meistariem netī rī ja, atkritumi palika. Mums paš iem bija jā sakopj.

Ē diens un dzē rieni. Tas izrā dī jā s daudz vieglā k, nekā mē s domā jā m. No pietiekami lielas ē dienu izvē les gandrī z viss ir bezgarš ī gs, izņ emot daž us ē dienus. Desertu un augļ u ir daudz, bet garš ī gi bija tikai vietē jie deserti. Neņ em kū kas : D
Kas attiecas uz dzē rieniem, tas arī ir jautā jums, š ķ iet, ka ir daudzveidī ba, bet garš a ir tā da pati, un alus, š ķ iet, ir atš ķ aidī ts.

Mani pā rsteidza vē l viens fakts. Vienā no ē dienreizē m gā ju paņ emt ū deni, kamē r pie mū su galda sē dē ja 3 pieauguš ie un bē rns, kad es jau atgriezos pie galda ar ū deni, viens no kalpotā jiem burtiski nostā jā s man priekš ā un paņ ē ma š ķ ī vi pā rtiku, ko es joprojā m ē du, un izmetu to miskastē , izņ ē mu ierī ces - viņ a draugiem pat nebija laika viņ am neko pateikt - viņ š nā ca klajā ar zibens ā trumu un visu iztī rī ja. Vismaz pieklā jī bas pē c jautā ja...Nosē dumi palika pē c tam. Bet š is ir tikai viens tā ds tē ls, citos gadī jumos visi ir ļ oti draudzī gi un ļ oti mī l bē rnus.

Teritorija. Kopta, zaļ a, ir skaidrs, ka viņ i viņ u vē ro, atš ķ irī bā no cipariem. Katrai villu lī nijai ir savi peldbaseini, ir arī centrā lais, kurā tiek veiktas daž ā das aktivitā tes. Mazajiem ir divi baseini, ir divi ū dens slidkalniņ i, spē ļ u istaba.
Izbrauciens ar kuģ ī ti lī dz jū rai pa upi ir viesnī cas ī patnī ba, mums patika, var atpū sties un apskatī t citas viesnī cas, kurā m gar laiva iet vienā pusē , vai mež onī gos brikš ņ us otrpus upei. Viņ š iet ik pē c pusstundas, lī dz jū rai ar ā trā ko laivu gā ja ~ 10 minū tes, ar mazo kuģ ī ti - 12-15 minū tes.

Pludmale un jū ra. Pludmale ir tī ra, visiem ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Jū ra arī tī ra, piekraste oļ i+smiltis. Ieeja jū rā ir oļ i. Pludmalē ir visas ē rtī bas: duš a, tualete, ģ ē rbtuves. Pludmalē ir bā rs, ē dienkartes izvē le tā da pati kā viesnī cā : karstie, aukstie dzē rieni, alkoholiskie dzē rieni. Uzkodu bā rs: atvē rts vairā kas stundas, kur mums piedā vā ja: ā bolus, plū mes, hotdogu maizī tes + desu izvē le kaut kā dā mē rcē vai no iesmiem sagrieztu vistu.

Kopumā , izlasot citas atsauksmes, visi piekrī t.

Viesnī ca velk uz C pakā pi.

Ja kā dam rodas jautā jums, mū su numurs bija "C34-2".
Одна из вилл рядом с рестораном Территория у реки
аватар y.zaritskaja
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Kopumā viesnī ca nav slikta, teritorijā daudz zaļ umu, krū mu un koku, viss ir kopts. Ē diens diezgan normā ls, nevis "wow", bet bija ko ē st. Istaba visu laiku netī ra, mū su ģ imenei tā patiesī bā nav problē ma, bet kosmē tika, kurai vajadzē tu bū t, bija tikai ierodoties istabā , tad vairā kas reizes prasī ja papildinā t - bet nē ! Animā cija bē rniem vā ja, pieauguš ajiem vakarā diskotē ka uz skatuves, pē c bē rnu diskotē kas. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca nav slikta, teritorijā daudz zaļ umu, krū mu un koku, viss ir kopts. Ē diens diezgan normā ls, nevis "wow", bet bija ko ē st. Istaba visu laiku netī ra, mū su ģ imenei tā patiesī bā nav problē ma, bet kosmē tika, kurai vajadzē tu bū t, bija tikai ierodoties istabā , tad vairā kas reizes prasī ja papildinā t - bet nē ! Animā cija bē rniem vā ja, pieauguš ajiem vakarā diskotē ka uz skatuves, pē c bē rnu diskotē kas. 10 dienu garumā vienu reizi tika izklaidē ts dejotā ju kolektī va un vienreiz dziedā tā ju pā ris priekš nesums. Man patika jū ra, transfē rs uz jū ru ar mini laivu. Sauļ oš anā s krē slu pietiek visiem, naš ķ is tā ds so-so.
Tā lā k par slikto, baseinā bē rns uzskrē ja kniepadatai, ir medmā sa - palī dzē ja. Istabā esoš ajā ģ ē rbtuvē man uzkrita plaukts, nokā pa ar sasitumiem un nobrā zumiem. Un oga uz kū kas - viņ i nozaga no istabas pulksteni. Viesnī cas administrā cija noklausī jā s "liecī bu", teica, ka sakā rtos, bet gids ieteica necerē t, ka atradī s un pulkstenis ir jā ieliek seifā , un pulksteņ a vē rtī ba ir USD 200 ir tā da vē rtī ba. Tā pē c š eit jums ir jā bū t uzmanī gā m, dā mas, ja jums ir tā da smarž u burka kā Terenzi par 300 dolā riem, noteikti ievietojiet tā s seifā ! Par zā dzī bu atlī dzinā ja ar sidra pudeli un augļ iem istabā . Kaut kas tamlī dzī gs. . .
аватар ioanna36
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Iespaids tika sabojā ts jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m š ajā viesnī cā (Turcijā.4 reizes). Ieradā mies vakarā , pē c 21:00, numuriņ š absolū ti nebija gatavs 3 viesiem, lai gan rezervā cija bija trī s personā m. … Tomēr ▾ Iespaids tika sabojā ts jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m š ajā viesnī cā (Turcijā.4 reizes).
Ieradā mies vakarā , pē c 21:00, numuriņ š absolū ti nebija gatavs 3 viesiem, lai gan rezervā cija bija trī s personā m. Vienī gā s higiē nas preces bija duš as cepures.
Nā kamajā dienā , tiekoties ar gidu, tika paziņ ots: ja kā dam uzturē š anā s laikā ir brī vdiena (dzimš anas diena, jubileja), tad pē c viesnī cas koncepcijas var rē ķ inā ties ar komplimentu no viesnī cas. Saskaroties ar š o situā ciju, vē rsā mies pie atseviš ķ as gides Elizabetes (atbildī gā par š ā diem notikumiem), kura diezgan nedraudzī gā veidā atteicā s palī dzē t atrast datumu restorā na apmeklē jumam, kura apmeklē jumu garantē pati koncepcija. no š ī s viesnī cas.
Par komplimentu - Elizabetes komentā rs: "Tu saproti, ka nebū s" wow.
Lai gan mē s ar to nemaz nerē ķ inā jā mies, mē s tikai gribē jā m jauno dzī ves gadu nosvinē t restorā nā , nevis pie publiska galda. Bet diemž ē l dabū jā m to, ko ieguvā m.
Nekā du interesi un vē lmi palī dzē t viesnī cas viesiem neredzē jā m.
аватар Signez17
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Kā tas tika izvē lē ts, es joprojā m nesaprotu. Mē s redzē jā m mā ju veidu, baseinus starp tā m: tas š ķ iet skaisti no pirmā acu uzmetiena. Bet viss pā rē jais ir muļ ķ ī bas. Viesnī cā ieradā mies ap 07:00. … Tomēr ▾ Kā tas tika izvē lē ts, es joprojā m nesaprotu. Mē s redzē jā m mā ju veidu, baseinus starp tā m: tas š ķ iet skaisti no pirmā acu uzmetiena.
Bet viss pā rē jais ir muļ ķ ī bas.
Viesnī cā ieradā mies ap 07:00. Puiš i reģ istratū rā saka 50 dolā rus un mē s uzlabosim telpas kvalitā ti, viņ i vienojā s par 20 dolā riem. Viņ i man iedeva istabu - tā smird no vannas, tā pē c ir pretī gi atrasties istabā . Arī trim personā m ir divguļ amā gulta un neizvelkamais dī vā ns.
Pē c brauciena uz reģ istratū ru viņ i mainī ja istabu uz divistabu.
Vē lā k dienas laikā izrā dā s, ka izlietne ir aizsē rē jusi. Zem gultas ir putekļ i, un seifs nav pieskrū vē ts))) Kā pē c seifs ir, ja tas nav pieskrū vē ts? !
No rī ta ar laivu braucā m uz jū ru, un tas tajā brī dī ir vienī gais pozitī vais. Pirms tam pē c brokastī m un palikš anas izsalkuš am - nekas cits kā nepietiekami pagatavota omlete un pankū kas.
Arī ierodoties pusdienā s palika pusbadā , izvē le bija maza.
Tad gulē jā m istabiņ ā karstumā , starp citu, nož ē lojami, teritorijā nemaz nav koka, kur varē tu paslē pties ē nā .
Tad bija vakariņ as, kur nebija baklavas. . . ž ē l.
Tad bija pluss - tukš i baseini, kuros var peldē t lī dz vē lam vakaram.
Un no rī ta pienā ca lē mums mainī t viesnī cu – brauciens pie gida, maiņ as iespē jas, papildus samaksa un izbraukš ana nā kamajā dienā uz citu viesnī cu.
Cilvē ki, piemaksā jiet nedaudz un atpū tieties, bet necietiet!! ! !
аватар alyona.arsentieva
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja viņ i man uzreiz pateiktu, ka š ī ir 3 * viesnī ca, es bū tu tam gatavs. Es lasī ju daudz atsauksmju un biju divē jā di. Bet viss bija jā piedzī vo. Pirmais un visbriesmī gā kais ir tas, ka jau pirmajā dienā darbinieki no mana maka izvilka naudu. … Tomēr ▾ Ja viņ i man uzreiz pateiktu, ka š ī ir 3 * viesnī ca, es bū tu tam gatavs.
Es lasī ju daudz atsauksmju un biju divē jā di. Bet viss bija jā piedzī vo.
Pirmais un visbriesmī gā kais ir tas, ka jau pirmajā dienā darbinieki no mana maka izvilka naudu. Maks atradā s istabā , skapī , somā un iekš ā zem vairā kā m slē dzenē m atradā s vē l viena soma. Tā kā tikko ieradā mies, nevarē ju izdomā t, kā izmantot seifu (un š ķ iet, ka par to vajadzē tu bū t instrukcijai, kuras nebija istabā ), un es nolē mu, ka mē s dosimies uz pludmali un es Atnā kš u, aizieš u uz reģ istratū ru un noskaidroš u, kā ielikt kodu seifā . Bet, kad viņ a ieradā s, skapis bija atvē rts, soma tika pā rmeklē ta un atvē rta, un somai saplī sa slē dzene. Tomē r istabiņ a NEBIJA uzkopta! ! Tas ir, kā ds vienkā rš i ienā ca, rakņ ā jā s pa lietā m, paņ ē ma vajadzī go un aizgā ja.
Reģ istratū rā viss aizkavē jā s ilgi, atlika š o jautā jumu uz nā kamo dienu un visu laiku mainī ja laiku, kad man jā atnā k. Visu dienu pavadī ju uz to, ka laikus devos uz reģ istratū ru un uzzinā ju, kā virzā s jautā juma risinā š ana.
Kad viņ i pieprasī ja izsaukt policiju, viņ i svieda mani uz otru, novilcinā ja, un tas beidzā s ar maksimā lu droš ī bu, "kas ar to tiks galā un jautā jums tiks atrisinā ts tikai rī t, kad ieradī sies ģ enerā lmenedž eris. "
Rezultā tā nā kamajā dienā viss, ko viņ i man varē ja pateikt, bija "mē s sakā rtojā m situā ciju iekš ā , vainī gie tika sodī ti, un mē s varam jums piedā vā t masā ž u vienai personai kā atvainoš anos. "
Arī ar policiju ī sti negribē jā s jaukties, tur ir noteikta kā rtī ba, tā pē c pieņ ē mā m š o masā ž u un mē ģ inā jā m pā riet no š ī s situā cijas.
Mū s iekā rtoja netī rā istabā , tur nebija ne dvieļ u, ne č ī bu, ne peldmē teļ u, ne dzeramā ū dens. Aizgā ju uz reģ istratū ru un jautā ja. Bet 10 minū š u laikā viņ i to atnesa. No gaisa kondicioniera ū dens lē ja tieš i uz grī das uz balkona, lū dza salabot, bet viņ i nesagaidī ja. Uz lū gumu mainī t istabu, viņ i teica, ka viesnī ca ir pilna un viņ i nevar mums piedā vā t nevienu numuru.
Tī rī š ana istabā s - izveda atkritumus, ielika dzeramo ū deni, duš as ž eleju, tualetes papī ru, uzlika dvieļ us un katru otro reizi paņ ē ma vecos. Gā ju paņ emt dvieli kā jā m, jo ​ ​ man nedeva. Viņ i slaucī ja, un visu laiku nebija mitrā s tī rī š anas, č ī bas bija melnas. Un, ja bija - tas bija tikai gaitenī istabā .
Priekš pē dē jā dienā viņ i atgriezā s no jū ras - un mū su durvis bija plaš i atvē rtas, un cik ilgi istaba bija atvē rta, nav zinā ms. Nā c un paņ em visu, ko vē lies. Š ķ iet, ka viss ir savā s vietā s.
Ē damzā lē otrajā dienā cilvē ki sū dzē jā s, ka netī ra galdus un nav kur apsē sties, vadī ba acī mredzot iedeva personā lam "piesitienu" un pē c tam puiš i skrē ja kā bites. Protams, viņ i ir lieliski, nav jautā jumu.
Ē diens ir diezgan specifisks - vai nu pā rā k sā ļ š , vai mī ksts. Bet Turcijā tā ir gandrī z visur. Kā jau komentā ros minē ts - izsalcis nebū si. Bet treš ajā dienā es jau gribē ju parastu mā jā s gatavotu ē dienu))
Visos bā ros vienmē r bija netī ri galdi, un darbinieki tos slaucī ja tikai pā ris reizes dienā . Brilles ir netī ras, pat ar lū pu krā su, tā pē c dzerš ana no vienreizē jā s lietoš anas krū zē m nav sliktā kais variants. Paņ ē mu un ielē ju vienreizē jā .
Pludmale priecē - var redzē t kalnus, daudz lidmaš ī nu, jū ra tī ra un silta. Diezgan daudz sauļ oš anā s krē slu, neviens nekad nav palicis bez solā rija, pietika visiem. Jā , ir lapsenes un nokoš ana zivis (nekad neesmu iekosts pat vienu reizi) - bet tas nav viesnī cas mī nuss. No ē dieniem bā rā var pagatavot hamburgerus, ir frī kartupeļ i, dā rzeņ i, tī rradņ i un neprā tī gi gardas kū kas (lavaš s ar daž ā diem pildī jumiem).
Atseviš ķ s jautā jums ir atpū tnieki. Krievu cilvē ki ir kaut kas ar kaut ko. Viņ i neredz nevienu citu, izņ emot sevi. Ē damzā lē viņ i skrien skrē jienā , ieņ em savas vietas, paklū p taisni, nogulda ē diena kalnus, ko vē lā k nevar apē st, skrien, krī t, pludmalē sē dā s sauļ oš anā s krē slos un lec no laivas, kas vē l nav apstā jā s. Viņ i kliedz, lamā jas, atstā j atkritumus un nenovē rtē sveš u ī paš umu. Kauns, ļ oti kauns par mū su tautu. Mē s izejam no mā jas, un pie ieejas sievietes vecumā no 55 lī dz 60 gadiem rok ziedus no puķ u dobes...
Baseins - pats baseins ir tī rs, bet flī zes ap to ir š ausmī gi netī ras, acī mredzot neviens tur tā s neslauka. Es pat redzē ju nogrieztus nagus. Ū dens baseinā vienmē r bija komfortablas temperatū ras, pat no rī ta.
Protams, iespē jams, ka š obrī d viesnī cā ir liela tū ristu plū sma un darbinieki ar to netiek galā . Bet tas nav iemesls, lai atpū tniekiem sabojā tu brī vdienu pieredzi.
аватар sasha_diver
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c diviem kritē rijiem – ģ imenes numura klā tbū tnes un saldē juma. Atpū tusies ģ imene ar diviem bē rniem, dē liem 14 un 6 gadi. Tā kā viņ i gatavojā s atpū sties trī s nedē ļ as, pirmais piedā vā tais numurs tika noraidī ts treš ajā dienā , bet mums ļ oti patika nā kamais piedā vā tais numurs. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c diviem kritē rijiem – ģ imenes numura klā tbū tnes un saldē juma. Atpū tusies ģ imene ar diviem bē rniem, dē liem 14 un 6 gadi. Tā kā viņ i gatavojā s atpū sties trī s nedē ļ as, pirmais piedā vā tais numurs tika noraidī ts treš ajā dienā , bet mums ļ oti patika nā kamais piedā vā tais numurs. Un tā visā , sā kumā piedā vā kaut kā dus atkritumus, bet tad, sasprindzinā jies, var panā kt, ko vien gribi...Vakariņ ā s paņ em alu, piedā vā papī ra glā zē , rā di ar pirkstu, tajā iekš ā . glā zē , ielej to glā zē utt.

Tā kā atpū tā mies augustā , virssezonā , cilvē ku bija daudz, pā rsvarā krievi, kontingents bija "daž ā ds", tas ietekmē ja pā rmē rī go nepatī kamo až iotā ž u restorā nā (nebija brī vu galdiņ u, viesmī ļ i netika galā ar uzkopš anu , un tas viss ... ) . Bet galvenais ir kā ar to tikt galā.
Var nā kt vē lā k un bū s mazā k cilvē ku, lai gan arī ē dienu izvē le bū s nabadzī gā ka, bā rā pie restorā na dzē rieni tiks lieti papī ra glā zī tē s, ja atrodat "kontaktu" ar viesmī li, var nemitī gi nā kt uz viens un viņ š ā tri uzklā s tev galdu un skries uz bā ru.

Pie galvenā baseina visu dienu skanē ja mū zika, atpū tnieku bija daudz, ja grib klusā ku vidi, var pasē dē t pie cita, atpū sties baseinā , var arī iekost restorā nā no 10-16, izvē le ir nav tas pats, kas galvenajā , bet ...

Kas attiecas uz jū ru un pludmali. . Tieš i blakus relaksā cijas baseinam ir piestā tne uz upes, no kuras divas jahtas kursē uz pludmali. Pludmale smilš aina ar nelieliem oļ iem, pludmalē ir restorā ns un bā rs ar visā diem dzē rieniem, volejbols, boč i, strā dā animatori. Man patika ierasties agri no rī ta, kad neviena nav, pirmā jahta no viesnī cas 7.30.
Tī rī š ana istabā s ir tā , bet tī rī t var katru dienu un kā gribi, mē s tam nepieš ķ ī rā m lielu nozī mi.

Atpū tas bā rā , kas ir atvē rts visu diennakti, tiek piedā vā ti martini, viskijs un nevietē jais degvī ns.

Aktī vi strā dā animatori, ir labs bē rnu klubiņ š , kur daudzi ved savus bē rnus un viņ i tur visu dienu ir uzraudzī bā un nemē tā jas. Mū su jaunā kais vienmē r kategoriski atsakā s apmeklē t bē rnu klubus.

Secinā jums: ņ emot vē rā , ka š ogad cenas ir ļ oti forš i uzlē kuš as, tad Tui Fun & Sun River Resort 5 cenas un kvalitā tes attiecī ba ir adekvā ta, tač u uz š o viesnī cu vairā k neieš u, bet izvē lē š os ko dā rgā ku uz ī sā ku laiku.
аватар nataly.vorobjewa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca ir jauka un zaļ a. Lī dz jū rai jā tiek ar laivu, ceļ š nav nogurdinoš s, apmē ram 15 minū tes. Bet viņ i paš i secinā ja, ka jū ra ir labā ka pastaigas attā lumā . Pludmale mazi oļ i ar smiltī m, bet smilš u tik maz, likā s kā tī ri oļ i, tuvā k ieejai liela. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir jauka un zaļ a. Lī dz jū rai jā tiek ar laivu, ceļ š nav nogurdinoš s, apmē ram 15 minū tes. Bet viņ i paš i secinā ja, ka jū ra ir labā ka pastaigas attā lumā .
Pludmale mazi oļ i ar smiltī m, bet smilš u tik maz, likā s kā tī ri oļ i, tuvā k ieejai liela. Visu uzturē š anā s laiku bija ļ oti spē cī gi un lieli viļ ņ i. Tik spē cī gi, ka viņ i vienkā rš i nogā za pieauguš os. Pludmalē ir bā rs, kur varat atsvaidzinā t sevi.
Tač u vilš anā s sā kā s uzreiz no pā rvietoš anas brī ž a. Nokā rtots tikai pē c 2, t. mums bija ieraš anā s deviņ os no rī ta, istabu gaidī jā m lī dz diviem pē cpusdienā . Bet kā saka, noteikums ir likums. Reģ istrē joties atklā jā m, ka istabiņ a nav ī paš i gatava viesu uzņ emš anai, bija tikai divi vannas dvieļ i, bijā m trī s, kā ju dvieļ a nebija (nekad vispā r, tā da nav), nebija mazie dvieļ i. Bē rnam nebija gultas veļ as. Lū dza atvest. Dvieļ i tika atnesti ap seš iem vakarā . Veļ u neatnesa, aizgā ja uz uzņ emš anu, atgā dinā ja par sevi. Ap 9 no rī ta mē s, rupji sakot, esam otro dienu uz kā jā m, jo ​ ​ lidojums bija 3 no rī ta. Viņ i nā ca lejā atkal un atkal. Lī dz nesavaldī jā s un pā rgā ja uz kliegš anu, jo laiks 23:00, veļ a un nr. Reģ istratū rā mums atbildē ja, mē ģ inā sim kaut ko darī t, bet mums ir maz cilvē ku, viņ iem nav laika. Ap pusvienpadsmitiem tika atnesta veļ a un saklā ta gulta.
Vispā r man nepatika reģ istratū ras darbinieku attieksme, viņ i sazinā jā s tā , ka it kā izdarī ja mums labvē lī bu, ka ieradā mies viņ u viesnī cā .
Par visiem jautā jumiem viņ i sarunā jā s, starp citu, acis nepaceļ ot, bā zdamies datorā . Un tas nav tikai pie mums. Tā kā ik pa laikam bijā m vestibilā , bija daudz sū dzī bu un pretenziju.
Ū deni telpā silda saule. Tā pē c parasti var mazgā t pē c divpadsmitiem un pirms septiņ iem, tad ū dens ir tikai auksts.
Wifi labi darbojas tikai vestibilā . Nedaudz sliktā k restorā na ē kā . Istabas ir ļ oti sliktas. Watsup pat vairā k vai mazā k nostrā dā ja, sagadī jā s, ka darbā vajadzē ja atrisinā t vairā kus jautā jumus, nā cā s doties uz vestibilu, jo. istabā daž os punktos bija iespē ja pieslē gties internetam.
Viesnī cā ir vairā ki baseini. Gar daž ā m ir mā jas. Gar viesnī cas perimetru labajā un kreisajā pusē iet ceļ š . Tajā pusē , kur bija mū su numurs, satiksme bija ļ oti intensī va, no ē kas, kur numurs bija burtiski 3-4 metri un sā kā s ž ogs, aiz kura bija ceļ š . Rū kš ana bija š ausmī ga, terasē sē ž ot nebija iespē jams sarunā ties. Tas norima nedaudz tuvā k diviem naktī , bet no pulksten 6 atkal sā kā s aktī va kustī ba.
Noteikti daudzi teiks, ka atbraukuš i uz Turciju, nevis sē dē t istabā...Istabā bijā m no 12 lī dz 15, jo saule ī paš i spī dē ja vakaros. Mums š ī vieta bija liels mī nuss.
Vē l viens mī nuss ir tī rī š ana, pieņ emsim, ka tā notika redzamī bas dē ļ . Visas 10 dienas nekad netī rī ja terasi, mitrā tī rī š ana bija vienreiz. Ja beidzā s ziepes vai tualetes papī rs, bija jā jautā .
Ē diens – var atrast ko ē damu. Daudz pikantu ē dienu. Uz grila viņ i gatavoja garš ī gas vistas, kotletes, mē s nevarē jā m ē st ljuļ u. Ļ OTI asas. Restorā ns ir mazs. Cilvē ku ir ļ oti daudz. Pirmā s dienas nevarē ja pielā goties, jo. Nā cā s 15 minū tes meklē t galdiņ u, beigā s gaidī jā m, kad cilvē ki beigs ē st un ieņ ē mā m viņ u vietu. Galdi tiek notī rī ti ļ oti ilgu laiku. Omleti un pankū kas sā ku gatavot ap 9 no rī ta. Gandrī z katru dienu viena un tā pati problē ma - gatavie š ķ ī vji un tehnika.
Beigā s viņ i aizgā ja slē gt. Pa š o laiku bija laiks nomazgā t traukus, bija jā dodas pie izlietnes pē c sadzī ves tehnikas. Alkoholisko dzē rienu kvalitā te atstā j daudz ko vē lē ties.
Animā cija laba, vakara programma arī .
Mē s š ajā viesnī cā vairs nepaliksim un neieteiksim to saviem draugiem. Daž iem viss trī skā rš ojā s, kā saka, un notika trakā k. . Mums mī nusu bija daudz vairā k nekā plusu. Esam bijuš i Turcijā daudzas reizes. . 5* viesnī ca atpaliek, laba 4.
Здания с номерами Пляж Вид из ресторана Главный бассейн Бассейн около домиков с номерами. Расстояние от номера до забора. За забор идет оживленная трасса. Терраса. У некоторых номер меньше. Схема отеля
аватар tutti-frutti34
Labdien. Mē s apmeklē jā m š o viesnī cu jū nija beigā s. Mē s bijā m trī s pieauguš ie un divi bē rni. Atbraucā m, mū s sagaidī ja, transfē rs uz viesnī cu. Viss kā rtī bā . Problē mas sā kā s uzreiz pē c ieraš anā s. … Tomēr ▾ Labdien. Mē s apmeklē jā m š o viesnī cu jū nija beigā s. Mē s bijā m trī s pieauguš ie un divi bē rni. Atbraucā m, mū s sagaidī ja, transfē rs uz viesnī cu. Viss kā rtī bā . Problē mas sā kā s uzreiz pē c ieraš anā s. Gaida izlī gumu. Tiesa, ne uz ilgu laiku. Mē s paņ ē mā m ģ imenes istabu. Mums ir divus gadus vecs bē rns. Viņ i apsolī ja bē rnu gultiņ u, kas nebija pieejama. Arī seifs bija aizvē rts un nokarā jā s veci netī ri dvieļ i. Tī rī ju istabu pē c iepriekš ē jiem ciemiņ iem un nesmirdē ja. Laiks ir 21:00. Bē rniem vajag gulē t. Zvanu uz reģ istratū ru, stā sta, ka viņ u strā dniece braukā pa teritoriju un drī z mums atnesī s gultiņ u un dvieļ us. Ir pagā jusi stunda. Strā dnieks ieradā s. Atnesa dvieļ us. 4 gabali! Uz pieciem! Un katrs ir savā dā ks! Nav gultas! Viņ š nerunā ne krieviski, ne angliski. Zvanu uz reģ istratū ru. Viņ i brī nā s, ka tas notika, bet saka, lai gaida, jo viņ š aizgā ja tā lā k, bet ar viņ u nav nekā das saistī bas! ! Izgā ju ā rā un ieraudzī ju viņ u tā lumā . Pieķ ē ra skriet. Bagijā un reģ istratū rā . Viņ i viņ am pateica, ko es gribē ju. Dvieļ us mums iedeva, bet par gultu teica, ka tikai rī t. Neko darī t, ej nomazgā t seju un gulē t. Gulta tika piegā dā ta nā kamajā dienā . Mazliet salū zuš i, bet nekā , paš i salaboja. Atnā ca meistars un atvē ra seifu. Un tur! ! ! Netī ras vī rieš u apakš bikses! ! Alva! Un viņ i smaida, š ie turki! Viņ iem ir jautri. Tas viss ir par mā jturī bu. Visas uzturē š anā s laikā (10 dienas) mē s parasti tikā m iztī rī ti divas reizes. Pē c tam, kad paš i atstā jā m naudu personā lam. Un veļ a ar dvieļ iem un mainī ta tikai par naudu. Dolā rs darī ja brī numus! Uzturē š anā s laikā saplī sa vanna, kondicionieris, telefons, pie mā jas izdega lampa. Viņ i iedeva pieteikumus uzņ emš anai, bet lietas joprojā m ir. Nekas netika darī ts, lai gan pastā vī gi bija oeshchalis. Viesnī cas personā ls krieviski runā ļ oti slikti vai nerunā vispā r. Paskaidroja gandrī z nebija pirkstu. Mums bija ultra viss iekļ auts. Cilvē ki ē damistabā ir tumš i! Rindas ir š ausmī gas! Mat remat! Un ja nā ksi vē lā k, tad cilvē ku nebū s, bet ē st jau nav ko. Jo slaukt cilvē kus negatavo, bet tikai pusdienu vai vakariņ u sā kumā . Laikam ejot, viss beidzas un viss. Tas ir skumji, jo viņ i maksā ja lielu naudu. Par laivā m uz pludmali tikai pozitī vi. Ar š o viss ir kā rtī bā , bē rniem patika. Arī baseini ir lieliski. Ē diens ir zem vidē jā lī meņ a! Cieta vienmuļ ī ba. Bē rniem daž reiz praktiski nebija ko ē st. Bū tī bā viss ē diens ir pikants, kū kas ar krā svielā m. Zivju dienā viena zivs, kuru lielā kā daļ a bē rnu (un arī pieauguš ie) neē d. Animā cija bē rniem nebija interesanta. Uz vietas nav citu izklaides iespē ju. Un tie, kas ir (spē ļ u automā ti, maš ī nas, batuts) par papildus samaksu ($ 5-10). Spē ļ u laukums pat vakaros nebija izgaismots! ! Tā tad bū tī bā atsauksmes par viesnī cu ir negatī vas. Samaksā juš i naudu (un ne mazumu mums), gribē jā m iegū t labā ku attieksmi un atmosfē ru. Bet. . . Viesnī ca pozicionē sevi kā piecas zvaigznes, bet iegū st trī s zvaigznes. Un pat paš i viesnī cas darbinieki par to smejas un saka, ka viņ iem vienkā rš i pievilka piecas zvaigznes. Viesnī ca neattaisnoja cerī bas. Ļ oti ž ē l par iztē rē to naudu! Un brī vdienas. Izvē lieties citas viesnī cas, biedri!
аватар Frall
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s ieradā mies 5:00. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m. Bez piemaksā m uzreiz saņ ē mā m 2 istabiņ as atslē gas centrā lajā daļ ā.2. stā vā . Pati istaba ir diezgan plaš a ar milzī gu lodž iju ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 5:00. Reģ istrē š anā s noritē ja bez problē mā m. Bez piemaksā m uzreiz saņ ē mā m 2 istabiņ as atslē gas centrā lajā daļ ā.2. stā vā . Pati istaba ir diezgan plaš a ar milzī gu lodž iju ar skatu uz baseinu. Tas ir pluss. Seifs istabā bija aizvē rts. Neviens viņ am kodu neiedeva. Turks, kurš apmetā s istabā , bakstī ja daž ā das skaitļ u kombinā cijas, to pilnī bā bloķ ē jot. Viņ š atmeta rokas, pagriezā s un aizgā ja. Tas ir lī menis))) Istaba bija 2+1. Papildgultai nebija ne dvieļ u, ne veļ as, ne č ī bu. Vē lā k uzzinā jā m, ka telefonā (istabā ir 2) ir maģ iskais cipars 0 (zvans uz reģ istratū ru), kuru vē lā k nā cā s izmantot ne reizi vien. Pē c zvana atnā ca cits turks (kurš , starp citu, nesaprata ne krieviski, ne angliski) atslē dza seifu un ielika kodu 1234, neļ aujot paš am to izvē lē ties))) Tajā dienā man bija jā zvana vē l trī s reizes. Televizors sabojā jā s. Zvans-nā ca nomainī ts. Nav apakš veļ as. Zvaniet. Ir atnesuš i. Nav 2. lapas. Zvaniet. Viņ i to atnesa vē lreiz. Bet sasodī ts....tas ir 5 zvaigznes. Es atnā cu atpū sties, nevis atrisinā t visus š os pā rpratumus. Nav jē gas aprakstī t tī rī š anu, jo tā s kā tā das nav. Es neesmu tī rs, bet š eit pat viņ a mani sasprindzinā ja. Č ī bas visiem neizsniedza, smiltis no ielas nemitī gi ar kurpē m velk istabā . Zem gultas ir netī rumi, neviens to netī ra. Izskata labad viņ i pamā ja ar mopu, iznesa atkritumus, un viss. Laikam palika 2 dolā ri dzeramnaudai. Mē s atgriezā mies istabā . Viņ i paņ ē ma 2 dolā rus, pat atkritumus neiznesa. Mē s ilgi smē jā mies /))) Es to vairs neatstā ju. Pē c tī rī š anas nā kamajā dienā viņ i nez kā pē c paņ ē ma veļ as komplektu. Jaunu neatstā ja. Nezvanī ja 0. Kā pņ u posmā starp stā viem bija jaunas veļ as ķ ī pas. Pats gā ju paņ emt, ar rezervi. Bā c visiem))) Istabā ir arī tē jkanna, cukurs un piena pulveris, bet nav tē jas vai kafijas. Un arī uzlī mē s nav kur ņ emt. Otrā stā va restorā nā maisos sastapta tikai tē ja. Pā rtika ir atseviš ķ s jautā jums. Tomē r jū s neaizbrauksit izsalcis. . . Visur rindas un ierobež ots krā jums. Ī sā k sakot, princips ir tā ds – kam nebija laika, tas kavē ja. Kas attiecas uz 5 zvaigznē m, tas ir nepieņ emami. Pietiekamā skaitā tikai augļ i, salā ti, saldumi. Nekā du rindu, tikai atkausē ti pusfabrikā ti un frī kartupeļ i. Katrs brauciens uz galveno restorā nu ir ruletes spē le. 20 minū tes pirms brokastu beigā m gandrī z nekā . Bet tas vē l nav viss. Vē l viens izaicinā jums ir atrast brī vu galdu. Š ķ iet, ka tie ir, bet neviens nesteidzas tos sakopt. Rezultā tā tu stā vi ar š ķ ī vjiem starp netī rajiem galdiem un domā , kur paklupt. Tā lā k dodieties meklē t galda piederumus. Atseviš ķ s uzdevums ir atrast spraudni, tur viņ u ī paš i trū kst. Ī sā k sakot, alva. Kas attiecas uz alkoholu. Pietiek, un ir ievests, kvalitatī vs, dā rgs. Bet neviens tev to nepiedā vā s. Pudeles ir paslē ptas zem letes. Kas zina, tas prasa. Viņ i ielej bez problē mā m. Nevienā no bā riem nav vī nu kartes. Vai tā s ir 5 zvaigznes? Lai gan nē , reiz tikos bā rā , netā lu no galvenā baseina. Viņ š iebakstī ja ar pirkstu virsraksta virzienā , bet viņ iem ir vienalga. Viņ i lej visu, ko vē las. daž reiz tas ir tik slikti, ka nav iespē jams dzert. Viņ u standarta kokteiļ i ir Sex on the Beach un Pina Colada. Tā s bū tī bā tiek izlietas visiem. Pā rē jais tiek darī ts negribī gi, dodot mā jienu uz dzeramnaudu. Lai iegū tu kvalitatī vus kokteiļ us un stipros alkoholiskos dzē rienus, labā k ir uzkā pt uz galvenā restorā na otro stā vu. Tur var paprasī t arī parasto kafiju. Tikai daž i cilvē ki par to zina. Neviens no viesmī ļ iem jums nepiedā vā s vī nu vakariņ ā s. Ja vē lies, ej pie letes un pasū ti pats. Vai tā s ir 5 zvaigznes? Ledusskapjos ir negā zē ts ū dens. Pulverveida sulas ir reti sastopamas tirdzniecī bas automā tos. daž reiz liek maisos ledusskapī ar zī mī ti, neņ em daudz, tas ir bē rniem. pipetes)))) Jū s varat sasmalcinā t paš us bē rnus ar svaigu apelsī nu sulu. Bezmaksas, bet atkal rindas. Sagaidī ju savē jo, glā zes beidzā s, gā ju pē c glā zē m, apelsī nu vairs nav. Atkal, cik paveicies. Daž kā rt rindu nav. Ja ceļ ojat ilgā k par nedē ļ u, tad jums joprojā m ir iespē ja kā du dienu piedzī vot ī stu apkalpoš anu, kā tam vajadzē tu bū t. Lai to izdarī tu, jums ir jā piesakā s dienu pirms apmeklē juma kā dā no jū su izvē lē tajiem restorā niem (turku, Vidusjū ras, itā ļ u), kas atrodas upes krastos. Viss ir bez maksas un ļ oti garš ī gi, pieklā jī gi izpalī dzī gi darbinieki. Viņ u ē dinā š anas sistē mā var teikt noietu. Vienī gā problē ma ir tur nokļ ū t. Reģ istrā cija reģ istratū rā no 9-00. Ieradā mies 8:30. Ir jau kā rta. Nā ciet pulksten 9, viņ i, iespē jams, nevarē s pierakstī ties uz nā kamo dienu. Un priekš pusē.2-3 dienu laikā viņ i principā nepieraksta. Vai tā s ir 5 zvaigznes? Kaut kā da liekš ķ ere. Š eit ir runa par negatī vo. Viss pā rē jais ir diezgan labi. Milzī gs, ļ oti skaists rajons. Animatori strā dā gan ar bē rniem, gan pieauguš ajiem, viņ i neļ auj garlaikoties. Baseini ir tī ri. Š ķ iet, ka š eit viss ir kā rtī bā . Bet. . . jau atkal. Bē rnu klubs ir paredzē ts bē rniem lī dz 12 gadu vecumam. Kur iet tiem, kam ir 13-16 gadi? Ar mazajiem jau neinteresē . Pieauguš ie animatori uz tā m paš ā m š autriņ ā m vai š auš ana no gaisa neaizņ em lī dz 16 gadiem. Kas attiecas uz gultā m. Kopumā pie baseiniem un pludmalē pie jū ras tā du ir pietiekami. Tač u, ņ emot vē rā mū su pilsoņ u mentalitā ti, kuri agri no rī ta met uz tiem dvieļ us, kamē r paš i kā rto savu lietu, viss nav tik vienkā rš i. Viesnī cas personā ls par to neko nedara. Citā s viesnī cā s personā ls vienkā rš i savā c dvieļ us. Visiem š eit ir vienalga. Jā , jū s joprojā m varat iznomā t velosipē dus pilnī gi bez maksas. Bet atkal, ņ emot vē rā mū su mentalitā ti (un š eit atpū š as 90 procenti bijuš ā s PSRS iedzī votā ju), daudzi velosipē di tiek aizvesti uz bungalo un paslē pti uz visu atpū tas laiku. Alva))) Varbū t pā rskats izrā dī jā s pā rā k negatī vs, bet patiesī bā viss nav tik slikti. Viss iepriekš minē tais attiecas uz manu skatī jumu uz lietā m. Bē rniem š eit noteikti patiks. . Ja dodaties atvaļ inā jumā bez bē rniem, tad š ī noteikti nav ī stā vieta jums. Un pats galvenais, tas nav piecinieks, un cenu zī mei ir jā bū t atbilstoš ai ! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums 4012001
Es nopirku ekskursiju uz River Garden Belek HV-1 viesnīcu, izlasīju aprakstu un atsauksmes, bet ne viss ir skaidrs: 1. Uz pludmali brauc autobuss (aprakstā rakstīts katru stundu, un zemāk es izlasu 10-15 minūtēs) Kam ticēt? 2. Savvaļas pludmalē var nokļūt ar laivu. Cik ilgi? 3. Maksa par braucienu ar autobusu un laivu? (kāds to minēja par maksu) 4. Vai no viesnīcas uz pludmali ir pastaigu taka? (Vai karstumā var pastaigāties un cik ilgi tas prasīs, daži raksta, ka nav iekāpuši autobusā sastrēgumstundā) 5. Divi "A' La Carte" restorāni: 19.00-21.00 (rezervācija 5 eiro), t.i. 1 reize par velti nederēs, tikai par maksu :(? 6.outdoor fitness ko tieši ēst
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums ternovaya2
kā nokļūt no viesnīcas uz Trojas akvaparku? Tas atrodas Belekā
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель находится в курортном районе Белек в окружении сосновых и кедровых лесов, в 2,5 км от моря. Граница территории отеля проходит вдоль реки. Построен в 2009 году, последняя реновация прошла в 2020 году. Состоит из комплекса 3-х этажных бунгало и 2-х этажных вилл. Отель подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 25 км от международного аэропорта г. Анталия и в 40 км от центра города, 2 км до Кедрие.
Pludmales apraksts От отеля до пляжа — 2,5 км. Трансфер до пляжа на кораблике по реке (бесплатно, каждые 30 минут, c 09:00 до 19:00). На пляже — бар, закуски, туалет, душ. Пляжная полоса: 150 м.
  • 3. un tālāk
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 конференц-зал, 3 ресторана — 1 основной ресторан, 2 a la carte (турецкий и рыбный), 4 бара, магазины, 6 бассейнов с пресной водой, без подогрева, 1 крытый бассейн, без подогрева, площадью 105 м2.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • transfērs uz/no lidostas
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Мини-клуб для детей 4-12 лет, аренда детских колясок (платно, по наличию).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 2 водные горки (работают в определенные часы), баскетбол (бесплатно), мини-гольф (бесплатно), пляжный волейбол (бесплатно), водные виды спорта (платно), 1 теннисный корт с искусственным покрытием: освещение платно, аренда оборудования бесплатно, уроков тенниса нет, игровой салон платно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 428 номеров.

Istabās

терраса / балкон, кондиционер, Wi-Fi: бесплатно, ванна / душ, фен, утюг, гладильная доска: по запросу, туалетные принадлежности, телефон, сейф в номере: бесплатно, TV.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
Adrese Kadriye Mahallesi, Canada Caddesi No:2, 07500 Serik/Antalya
Tālruņi: +90 242 212 13 57
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.