Es neiesaku

Rakstīts: 10 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 29 septembris 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 4.0
Mū s atveda uz viesnī cu ap pulksten 6:30. Zinā jā m, ka reģ istrē š anā s pē c starptautiskajiem standartiem sā kas 14:00 un bijā m tam gatavi, tomē r cerē jā m, ka bē rns tiks nokā rtots agrā k. Tā tur nebija. Viņ i piedā vā ja uzvilkt rokassprā dzes, pā rģ ē rbties, atstā t bagā ž u un doties brokastī s. Domā jam labi, bet kur atstā t bagā ž u? Kur mainī ties? Izrā dā s, ka reģ istratū rā nav bagā ž as telpas un jā pā rģ ē rbjas TUaletē !!! ! ! Nu, labi, lai tā bū tu. Mē s pā rmaiņ us gā jā m uz tualeti, lai pā rģ ē rbtos, jo mums ir jā seko lī dzi lietā m.
Paē dā m brokastis. Devos atpakaļ uz reģ istratū ru, lai redzē tu, vai istaba ir gatava. Mē s speciā li rezervē jā m istabu atpakaļ Maskavā , Maracan stilā . Mums stā sta, ka, tā kā esam pasū tī juš i individuā lo numuru, tas vē l tiek gatavots. 13-30 istaba ir gatava. Es domā ju, ka beidzot. Kamē r ģ imene ir pludmalē , es iekā pu elektromaš ī nā ar bagā ž as nesē ju un dodos uz savu istabu. Š im nelaimī gajam autovadī tā jam divas reizes izdevā s izlidot no ceļ a un nogā zt mā la traukus atkritumiem, kas stā v ceļ a malā s. Lielisks svē tku sā kums. . . Pabraucā m garā m vienai ē kai, otrai, treš ajai, domā ju, kad mani aizvedī s uz manu loloto istabu marakā ņ u stilā ? Ceļ š , pa kuru autobuss mū s veda uz viesnī cu, jau ir parā dī jies ! ! ! UN BEIDZOT APSTĀ JAM! ! ! Kā vē lā k rā dī ja navigators, no istabas lī dz jū rai 800 metri !!! !
Mē s uzkā pjam uz 7204. istabu. Balmans izņ em atslē gas...protams ka nestrā dā !! ! ! Mans garastā voklis pazeminā jā s vē l vairā k. Viņ š smaidot saka, ka tagad atnesī s jaunas atslē gas. GAIDIET 30 MINŪ TES. Tas, neskatoties uz to, ka mana ģ imene ir nogurusi un nezina, kur ir viņ u tē tis. Paiet pusstunda, viņ š atgriež as ar kaut kā du ierī ci, lai pieslē gtos elektroniskajai slē dzenei. Ar gudru skatienu viņ š to savienoja ar slē dzeni, nospieda pogas un nevarē ja to atvē rt. Š eit es sā ku saprast, ka pā rē jais bū s specifisks. Puika droš i ielec savā elektromaš ī nā un brauc prom. Ģ imene jau mani meklē . Pē c piecpadsmit minū tē m parā dā s tehniķ is un atver telpu ar galveno atslē gu.

Es eju. . . un ko es redzu!! ! ! Š Ī IR PASTĀ VĀ STANDARTA TELPA! Un kur ir slavinā tais marakā ņ u stils? Vai š is stils ar turku pieskaņ u? Viņ i atveda manu ģ imeni. Nerakstī š u, ko par mani teica sieva, bet viņ a nepieņ ē ma manus aizbildinā jumus par salauztu slē dzeni un aprī kojumu. Ieraugot numuru, viņ a pā rslē dza savas dusmas no manis uz š o marakā nu stilu. Sā ku zvanī t uz Maskavu. Viņ i atbildē ja, ka darī s. Kamē r viņ i kā rtojā s, viņ i devā s apskatī t viesnī cu.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, viss ir labi kopts un tī rs. Pludmale vē l tā lu, bet cerē jā m, ka mū s pā rcels un pā rē jais bū s kā nā kas. Mē s kļ ū dī jā mies. Pē c kā da laika mē s devā mies pie gestrā cijas skaitī tā ja (palī gi no Tui uzņ ē muma) un izskaidrojā m situā ciju. VIŅ I SAMĒ JA NOPIENAS SEJAS un devā s mums lī dzi uz reģ istratū ru. Kā gaidī ts, reģ istratū ras maigi nosū tī ja viņ us un par vienu mū s. Tomē r nekas pā rsteidzoš s. Tiesa, viņ i solī ja, ka rī t viss bū s kā rtī bā un mū s pā rcels uz citu istabu.
Nā kamajā dienā es atkal devos pie letes, viņ i uz mani paskatī jā s diezgan nelaipni. Zobus sakodot, atdeva atslē gas uz citu istabu. Es jau droš i zinā ju, ka nekas labs mums netiks piedā vā ts, bet tomē r. Ejam apskatī ties jauno numuru. Istaba bija tieš i tā da, kā du pasū tī jā m, bet tā atradā s zem kalna!!! ! ! Jā , es nekļ ū dī jos zem kalna. Tas ir, kad jū s izejat uz balkona, tad jums priekš ā ir milzī gs zemes valnis un cilvē ki staigā pa ceļ a virsotni.
Viss, ar numura nomaiņ u beidzā s, dzī vosim vecajā . Seifs istabā nedarbojas. Es piezvanī ju uz reģ istratū ru, un viņ i atnesa vē l vienu. SLĒ GTS! ! ! Es viņ am uzspļ ā vu un vairs nebojā ju savus nervus no reģ istratū ras personā la pilnī gi bezjē dzī gā darba.
Es pabeidzu savu literā ro stilu. Tā lā k es rakstu tikai specifiku.

Mē s vienmē r devā mies uz restorā nu pusotru stundu pē c atvē rš anas. Kā du dienu pa š o laiku galda tī rī tā ji jau bija sā kuš i tī rī t galdautus, lai gan lī dz beigā m vē l bija palikusi pusotra stunda.
Visi viesnī cas darbinieki (reģ istratū ra, animā cijas darbinieki, fotogrā fi, autobusu vadī tā ji un citi Tui darbinieki) ē da kopā ar viesnī cas viesiem un sastrē gumstundā . Virtuves darbinieki pie viesiem nekavē jā s vē rsties pie sadales un paņ emt nepiecieš amo no zviedru lī nijas. Cukurs ir tikai gabalos.
Lai gan viesnī ca sevi pozicionē kā bē rnu viesnī cu un daudzi bē rni ē d putru ar cukuru. Katru reizi mī cī t gabaliņ u cukuru, maigi izsakoties, nav ī paš i ē rti. Novietojiet tē jkarotes uz koka irbulī š iem. Un tas ir piecu zvaigž ņ u viesnī cā . Ē damzā lē ir tikai divi kafijas automā ti ar dabī go kafiju (1000 viesi). Un viens no viņ iem nestrā dā ja divas dienas.
SVAIGA Apelsī nu SULA VISPĀ R IR DZIESMA! ! ! No trim sulu spiedē m tikai viena darbojas pareizi. Netā lu no vietas, kur tiek izspiesta sula, ir netī rumi un peļ ķ es no š ī s sulas. Paplā tes, uz kurā m stā v preses, ir apraktas dubļ os. Visai viesnī cai ir tikai viena mikroviļ ņ u krā sns, un, ja vē laties pabarot bē rnu uz ielas, tad tā bū s jā silda centrā lajā ē damistabā . Putra uz lī nijas ir lielā s, bet ne dziļ ā s paplā tē s, ar karoti jā savā c. Blakus brokastī m ir tī reniņ i ar zupu! Kā pē c brokastī s zupa? Galu galā tur var ieliet putru un pielikt kausu.

Trauki, kas atrodas uz ielas pie baseina, ir auksti. Vai vē laties iesildī ties? Laipni lū dzam centrā lajā ē damistabā . Ī paš a tē ma ir tā sauktie à la carte restorā ni. Es nerunā š u par visu, bet es jums pastā stī š u par itā ļ u valodu. Pasū tī jā m caprese salā tus, gaļ as steiku, zivju steiku un risoto. Neaprakstī š u visas krā sas (gaļ as steiks bija pilnī gi jē ls), teikš u, ka viņ i ē da tikai zivju steiku. Pā rē jā itā ļ u virtuve nav tā da kā vispā r.
Reanimatori, piedodiet animatori, "miruš i", tikai volejbols izglā bts. Uz rotaļ u laukuma ir mī ksta seguma vieta, smiltis! ! ! Katru reizi bē rnam tas bija jā nomazgā ar ū deni. Mū su uzturē š anā s vidū visā viesnī cā tika izņ emti visi pudelē s pildī tā ū dens ledusskapji. Priekš kam? Vai saglabā jat? BET VIESNĪ CA NAV LĒ TA!
Tā pē c dā rgie viesnī cnieki neapvainojas par š o atsauksmi. Par PATIESĪ BU nav jā apvainojas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu