Viesnīca nolaists

Rakstīts: 15 augusts 2022
Ceļošanas laiks: 1 — 10 augusts 2022
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Viesnī ca atrodas nolaistā stā voklī . Acī mredzot pilnī bā applū dis, bet atvē rts viesiem kapitā lā remonta vietā . Pelē jums, bojā tas mē beles, grī das, tapetes, paklā js koplietoš anas telpā s. Vannas istabas durvis ir pietū kuš as un neaizveras. Smarž a ir sapuvusi, viss koks riebī gi ož pē c puves. Ventilā cija nepalī dz, nā kamajā uzturē š anā s dienā bija stipras galvassā pes. Ja istabā aizver balkonu un atgriež as pē c pā ris stundā m, tad istabā ir jū tama nelabuma smaka. Koplietoš anas telpā s tas pats, bet mazā kā koncentrā cijā . Viesnī cā visi kondicionieri tek, visur ir ū dens, var viegli paslī dē t. Kaimiņ iem bija pā rogļ ojies ā ra kondicioniera bloks. Problē mas ar kanalizā ciju, uz tualeti nā ca netī rs ū dens no kaimiņ iem un stā vvads radī ja lielu troksni, arī naktī . Netī ra, saplē sta gultas veļ a un dvieļ i, aizkari. Matrač i bija ļ oti nokarā juš i, bija sā pī gi gulē t. Nā kamajā naktī mans vī rs tā s apgrieza, un kļ uva labā k, tā s nekad netika apgrieztas.
Slikti izolē ti vadi atrodas ap teritoriju, tostarp baseina mitrajā s vietā s. Netī rumi visā viesnī cā , ieskaitot restorā nu. Netī ras lupatas, trauki, galdi. Trauki saplī suš i. Animā cijas aina zem bē rniem ļ oti nokarā jā s, saplā ksnis attā linā jā s, bē rni paklupa. Baseinā pa perimetru ir daudz salauztu flī ž u, apakš ā skrā pē ju kā ju uz flī zē m, bē rna roku baseina malā.
Atraš anā s vieta ir slikta, tuksnesis. Izrakstoties ieraudzī jā m skapī tarakā nu. Aizkars. Nevarē jā m izturē t tik briesmī gus apstā kļ us un par savu naudu pā rcē lā mies uz citu viesnī cu. Pat ja jū s pavadā t visu dienu pie jū ras, joprojā m nav iespē jams gulē t pelē juma un sapuvuš as lietas ar tarakā niem un citu cilvē ku eksperimentiem jū su tualetes podā . Tas nav par atbilstī bu zvaigznē m, cerī bā m vai naudai. Dzī vojā m 2* un viesu namos. Š ī viesnī ca ir vienkā rš i bī stama gan pieauguš o, gan bē rnu veselī bai.

Tiem, kas tur iet.
Reģ istratū rā tika izstrā dā ta š ķ irš anā s: vispirms viņ i apmetas pagrabā vai 1. stā vā , kur telpas ir bē dī gā kā stā voklī (mū su gadī jumā vannas istabā bija ū dens par 3 centimetriem un pelē jums bija no grī das lī dz griestiem). Un tad viņ i piedā vā jauninā š anu no ekonomiskā s uz standarta augstā kajos stā vos. Kā ds par velti, kā ds par naudu, kā ds par dā vanā m. Dabiski, ka š ajā s telpā s atrasties ir pilnī gi neiespē jami, es rakstī ju par istabu virs stā va augš ā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu