Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa 5*– Atsauksmes

36
Novērtējums 6.910
№44 viesnīcas reitingā Belek
7.3 Numurs
8.0 apkalpošana
6.7 Tīrība
8.3 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2014. gadā. Viesnīca atrodas pludmalē Belekas reģionā tūristu ciematā Buazkent. Sakopta teritorija, mūsdienīgi numuri. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар mira_j
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma. Centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks. 1. Reģ istrē š anā s notika operatī vi, pē c viesnī cas darbinieka ierosinā juma tika paaugstinā ta numura kategorija. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c ceļ ojumu aģ entū ras vadī tā ja ieteikuma. Centī š os bū t pē c iespē jas objektī vā ks.
1. Reģ istrē š anā s notika operatī vi, pē c viesnī cas darbinieka ierosinā juma tika paaugstinā ta numura kategorija. Istabā viss bija standarta, minibā rs tika papildinā ts katru dienu, tī rī š ana bija ļ oti viduvē ja, veļ a un dvieļ i netika mainī ti vispā r.
2. Platī ba ir vidē ja. Personā ls tī ra un cenš as. Bet cilvē ku ir daudz, nav klusas vietas klusai atpū tai.
3. Pludmale. Tī rs, sakopts. Bet ir arī daudz cilvē ku. Ieieš ana jū rā ir neē rta. Lejā ir oļ i, sā p uzkā pt. Pastā vī gi augsti viļ ņ i, iekā pš ana un izkā pš ana jū rā ir veseli meklē jumi. Viļ ņ i paceļ no apakš as visas smiltis, ū dens pastā vī gi duļ ķ ains. Tas ir galvenais š ī s viesnī cas trū kums. Daudzi tū risti vienkā rš i nepeld, jo tas ir ļ oti neē rti, pastā vī gi viļ ņ i, netī rs ū dens un dziļ š . Tieš i š ī iemesla dē ļ mē s nož ē lojā m, ka izvē lē jā mies viesnī cu.
4. Peldbaseini. No pirmā acu uzmetiena galvenais baseins š ķ iet ļ oti liels. Bet patiesī bā tas ir neē rti.
Nevar apgriezties, š aurs un garš . Un nez kā pē c cilvē ki sauļ oš anā s krē slus aizņ em, š ķ iet, kopš nakts.
5. Ē dieni un dzē rieni. Š eit nav komentā ru. Viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi, pat pā rā k lieliski.
6. Kontingents. Gandrī z visi tū risti ir krievvalodī gie. Un ir vietē jie iedzī votā ji, ī paš i svē tkos bija daudz turku.
Secinā jums: iespē jams, viesnī ca attaisno savu cenu zī mi pā rtikas, dzē rienu un animā cijas ziņ ā . Tač u teritorija, jū ra un baseini atstā j daudz ko vē lē ties. Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā - nē , es neatgriezī š os. Jū s varat ē st garš ī gus ē dienus un dzert labu alkoholu savā pilsē tā .
аватар zvagincevaludmila505
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, kas atbilst visā m nepiecieš amajā m prasī bā m kā rtī gai atpū tai un darbam. Ļ oti labs dizains, kur viesu ē rtī bas un komforts ir galvenā s prioritā tes. Labi apmā cī ts personā ls. Vē los atzī mē t, ka visi ir ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi, tā pē c tiek radī ta labas atpū tas un laba garastā vokļ a atmosfē ra. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, kas atbilst visā m nepiecieš amajā m prasī bā m kā rtī gai atpū tai un darbam. Ļ oti labs dizains, kur viesu ē rtī bas un komforts ir galvenā s prioritā tes. Labi apmā cī ts personā ls. Vē los atzī mē t, ka visi ir ļ oti draudzī gi un pieklā jī gi, tā pē c tiek radī ta labas atpū tas un laba garastā vokļ a atmosfē ra. Esam š eit bijuš i jau divas reizes un ceram, ka nā ksim vē l! Liels paldies visiem! Cenā ir iekļ autas maltī tes un lielā kā daļ a dzē rienu. Viesnī cā ir restorā ni, tostarp viens itā ļ u, un bā ri. Tajā ir iekš telpu un ā ra baseini, ū dens atrakciju parks, privā ta pludmale, spa un bē rnu klubs. Regulā ri tiek rī koti izklaides pasā kumi. Sports visaugstā kajā lī menī ! Paldies viesnī cai par brī niš ķ ī go un pozitī vo uzturē š anos!! ! Un labklā jī bu jums!
аватар marusyaka55
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s bijā m viesnī cā.2019. , 2020. gadā un tagad atkal esam š eit. Skaistā kais laiks 2019. Pietiekami daudz darbinieku, ā tra apkalpoš ana, bez rindā m, garš ī gi ē dieni ar jaunu koncepciju. Restorā ni, kas bija iekš ā , bija pē c iepriekš ē ja pieraksta, un es ļ oti gribē ju tur doties. … Tomēr ▾ Mē s bijā m viesnī cā.2019. , 2020. gadā un tagad atkal esam š eit. Skaistā kais laiks 2019. Pietiekami daudz darbinieku, ā tra apkalpoš ana, bez rindā m, garš ī gi ē dieni ar jaunu koncepciju. Restorā ni, kas bija iekš ā , bija pē c iepriekš ē ja pieraksta, un es ļ oti gribē ju tur doties. Sajū tiet apkā rtni, atmosfē ru, tī ros viesmī ļ us, baltos galdautus, nevainojamo ē dienkarti, kas tikko atš ķ ī ra š os restorā nus. Katram bija sava garš a, tā s ē dienkartē bija karpač o, jē ra gaļ a, cepts saldē jums un daudz kas cits. Tagad š ie restorā ni strā dā pē c vienas ē dienkartes. Un tas ir š ausmī gi. Salā ti, kuros ir tikai zā le, auksti makaroni utt. . Viesmī ļ i neko nesaprot, jauc pasū tī jumus pasniegš anā . Es negaidī ju savu dzē rienu 40 minū tes (tas bija, ja nemaldos, itā ļ u restorā ns).
Tikai restorā ni uz ielas nav zaudē juš i seju. Jū ra krastā un zem henesi bā ra. Vispā r viss ir drupā s, vietu neatradī si, staigā ar š ķ ī vjiem kā muļ ķ is. Uz kafiju vispā r rinda ā rprā tī ga, uz galdiem nav roku salveš u, viesmī lis vispā r nav gaidī ts visas dienas. Mē s paš i ejam pē c salvetē m. Galdiņ i visos bā ros, izņ emot Irish PUB UN DAVIDAV), ir netī ri. Viņ i vienkā rš i nenoslauka. Bufetē dā ma, kas cep vafeles ar tā du seju, dara to tā , it kā es 2019. gadā no viņ as aizņ ē mos 1.000 un joprojā m neesmu tos atdevusi))! ! ! Es gribē ju iesmē rē t ar š o vafeli viņ as sejā dziļ i viņ as dvē selē . Es pat negribu runā t par paklā jiem, celiņ iem un atzveltnes krē sliem paš ā viesnī cā . Animā cija 2018.  gadā bija forš ā ka. Tagad tas tā nav. Pretenzijas par bē rniem nav. Anastasija kā vienmē r ir lieliska. Cilvē ki, kuri dodas ar labā m atmiņ ā m par pagā juš ajiem laikiem, neiet, netē rē naudu un ne mazos. . . Te var nā kt tas, kurš nodzeras lī dz nā vei un aizmirst, bet komforta un klusuma cienī tā ji ar tī rī bu apbrauc 1000 km. .
Tagad tuvojas Kazahstā nas pieplū dums un Ramadā na svē tki. Attiecī gi tur ir arī daudz turku. Notiek kaut kas neaprakstā ms. Es nekad tā du neesmu redzē jis. Viņ i (visi kazahi un turki) nā k ar daudzbē rnu ģ imenē m 6.30, skrien ņ emt sauļ oš anā s krē slus pie baseina un paš i dodas uz jū ru. Personā ls ar to nenodarbojas. Kultū ras un pieklā jī bas vienkā rš i nav. Netī rumi, bē rni viegli ar kā jā m spā rda visas durvis un neklausa nevienu. Ir daudz vairā k par ko dusmoties. Ir tikai viens secinā jums. Nekā das izmaiņ as uz izcilu ī ru krogu (labi darī ti puiš i, lieliski kokteiļ i) un tī rī ba ir klā t. Garda kafija DAVIDAV, bē rnu animā cija. Viss pā rē jais prasa steidzamu reanimā ciju. Ī paš i ar darbinieku skaitu nepietiek, ar tik slavē to koncepciju (labā k vispā r izņ emt š os trī s apkaunojoš os restorā nus, kas atrodas viesnī cā iekš ā ). Mē s nekad vairs nebrauksim un nevienam neieteiksim š o viesnī cu. Ž ē l par iztē rē to naudu.
Вот так вот весь день лежат чужие полотенца а их хозяева отсутствуют. Люди не могут найти места из за таких нахалов. Ужасно грязный стол в буфете Тот же буфет посуда стоит и её никто не спешит убрать
аватар gisarxxi
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es vienmē r ļ oti rū pī gi pieeju viesnī cas izvē lei, analizē jot visas nianses, jo. Š ajā gada laikā es ceļ oju ar bē rnu. Š oreiz bija 2 pieauguš ie. un 2 bē rni. Es iekritu viesnī cā viņ a vecuma dē ļ , 14 gadi - principā diezgan jauna viesnī ca. … Tomēr ▾ Es vienmē r ļ oti rū pī gi pieeju viesnī cas izvē lei, analizē jot visas nianses, jo. Š ajā gada laikā es ceļ oju ar bē rnu.
Š oreiz bija 2 pieauguš ie. un 2 bē rni.
Es iekritu viesnī cā viņ a vecuma dē ļ , 14 gadi - principā diezgan jauna viesnī ca. Bet, iekā rtojies istabā , sapratu, ka pa š iem 5 gadiem viesnī ca tika nogalinā ta miskastē : nobruž ā tas mē beles, netī rs paklā js pat galvenajā zā lē , briesmī gi pludmales dvieļ i, netī ri un saplī suš i trauki ē damistabā (grū ti sazvanī t tas ir galvenais restorā ns), dvieļ i istabā s ir veci.
Bez ekstras. aksesuā ri zobu birstes, krē mu, gludekļ u veidā - nē (teica, ka koncepts mainī jies, vienkā rš i muļ ķ ī bas).
4dien bē rnam sā ka vemt, paaugstinā jā s temperatū ra, caureja. Skaidras zarnu pazī mes. Pē c tam viņ i sā ka pievē rst uzmanī bu citiem bē rniem: pē c viena viņ š vemja, pā ris reizes es redzē ju, kā zē ns vemja tieš i pie ē diena sadales. Beigā s visi č etri saslimā m. Vienī gajā tualetē (netā lu no reģ istratū ras tualetē ) ir roku dezinfekcijas lī dzeklis. Visā s normā lā s viesnī cā s dezinfekcijas lī dzekļ i jau sen ir uz katra stū ra! Trī s dienas prasī ja iztī rī t baseinu, kā rezultā tā.14. 09 baseins tika atkabinā ts, it kā iztī rī ts - mē s to nepā rbaudī jā m. Bet ar katru dienu bē rnu baseinā palika arvien mazā k cilvē ku, 19. datumā peldē jā s 2 bē rni un skaidrs, ka tikko atbraukuš i.
Galvenā ē damistaba ir atseviš ķ a dziesma: pastā vī ga cepš anas un grilē š anas smaka. Visam restorā nam ir neizdzē š ama smarž a. Kopumā pā rtikas sadales nodroš inā š ana nav pā rdomā ta. Bē rnu galda vispā r nav: bē rniem tikai jogurti un Nesquik kokteiļ i. Bē rnus ir grū ti pabarot: zupas visas sā ļ as (daudzi sū dzē jā s pavā rē m). Salā ti - tas parasti ir...Bē rni lī dz 5 gadu vecumam var tikai olas, spageti un gurķ us ar tomā tiem.
Zivs ir tā da, ka uz to ir bail skatī ties, nevis kā ir. Bet man ē diens nepavisam nav rā dī tā js, viņ i nemira no bada, un labi, es ar to nekad neaizrā vos.
Viesnī cas vē rtē jums nav slikts, es viņ am uzticē jos un tagad saprotu, ka viesnī ca patī k tikai tiem, kas nav redzē juš i normā las viesnī cas, kas atnā ca iedzert/ē st (saka, ka dzē riens vispā r izcils) un bez bē rniem!
Tagad es neticu nevienai no atsauksmē m!
Mē s patieš ā m gaidī jā m un lū dzā m, lai drī z pienā ks izbraukš anas diena no Š Ī S ELLES !! !
Belekā ir daudz brī niš ķ ī gu viesnī cu, bet š ī murgainā viesnī ca aizē noja visu iespaidu, agrā k domā ju, ka š ī ir labā kā vieta ģ imenē m ar bē rniem. Tagad ir bail braukt uz Turciju! Nepretenciozi atpū tnieki no "tagila" labi raksta par š ī m š ausmā m, un mē s uz to paļ aujamies.
Vienī gais, ko varu labi pateikt par apkopē jā m, par krievvalodī go meiteni (manuprā t, uzbeku) reģ istratū rā un bā rmeņ iem vestibila bā rā )
аватар semenborek
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir tikai ģ imenes pā rvaldī ta. Daudz daž ā da vecuma bē rnu. Teritorija nav stiprā puse. Pamests un nav zaļ š . Ē dieni un dzē rieni izcili - alus pudelē s Korona, Tuborg, Ephesus, Miller. Visa diena a la carte sistē ma ir tikai dziesma, bez vā rdiem: ar apkalpoš anu, ē dienkartes izvē li, kvalitā ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir tikai ģ imenes pā rvaldī ta. Daudz daž ā da vecuma bē rnu. Teritorija nav stiprā puse. Pamests un nav zaļ š . Ē dieni un dzē rieni izcili - alus pudelē s Korona, Tuborg, Ephesus, Miller. Visa diena a la carte sistē ma ir tikai dziesma, bez vā rdiem: ar apkalpoš anu, ē dienkartes izvē li, kvalitā ti. Arī a la carte restorā ni pē c pieraksta arī ir super un izvē le un prezentā cija un kvalitā te. Š o restorā nu administrators ir patī kams sirms vī rietis, viņ a vā rdu nezinu, viņ š tur rada izcilu atmosfē ru. Super vakara š ovi.
Ī sumā : pa dienu tu ar ģ imeni esi baseinos un pie jū ras, vakarā izcila importa izrā de un viss. Wi-Fi lido visur: istabā , baseinā , pludmalē . Reā lais slidkalniņ u skaits akvaparkā ir 6! ! ! Mī nusi: teritorija. Nepatika arī tū ristu kontingents. Viesnī ca ir tī ri krievvalodī ga: Maskava, Kazaņ a, Ufa, Novokuzņ ecka, Kazahstā na utt. Viesnī ca ir pieejama plaš am cilvē ku lokam, tā pē c publika ir kā Gelendž ikas atpū tas centrā : buļ ļ i smiltī s, vakarā bā rā zeķ ē s un sporta š ortos, kliedzieni ar paklā jiņ iem uz bē rniem visā viesnī cā . Š ajā ir maz skaistuma.
Ja esat apmierinā ts ar kvalitatī viem dzē rieniem, apkalpoš anu un pā rtiku, jums ir ko darī t visu dienu kopā ar ģ imeni un sevi, ja nav skaistas zaļ ā s zonas, Krasnodaras apgabala kū rortu lī meņ a publikas, tad jums bū s š eit ē rti visu atpū tu. Piektajā dienā es gribē ju doties prom. Garlaicī gi un vienmuļ i. Otrreiz neieš u.
аватар Diashka757
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ieradā mies 4 no rī ta, viesnī cā ieradā mies 6, mū s sagaidī ja, piedā vā ja dzē rienus, tad ka mums bū s reģ istrē š anā s istabā pirms 12:00, tū roperators mū s brī dinā ja iepriekš , 7:00. mū s uzaicinā ja iet brokastī s, tad izstaigā jā m teritoriju, visu apskatī jā m, pamē ģ inā jā m saldē jumu, starp citu tur ir garš ī gi un daudzveidī gi, 16 stundas diennaktī , tā tad gandrī z vienmē r var baudī t)))! Tas ir lieliski, jo, piemē ram, Queenpark Tekerova bija saldē jums reizi dienā un tikai pusotru stundu dienā , tie, kuriem nebija laika, kavē jā s) 11:00 bijā m nokā rtoti, kā bija sarunā ts ar Anex tur ceļ ojumu aģ entū ra, istabā ar sā nu skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Ieradā mies 4 no rī ta, viesnī cā ieradā mies 6, mū s sagaidī ja, piedā vā ja dzē rienus, tad ka mums bū s reģ istrē š anā s istabā pirms 12:00, tū roperators mū s brī dinā ja iepriekš , 7:00. mū s uzaicinā ja iet brokastī s, tad izstaigā jā m teritoriju, visu apskatī jā m, pamē ģ inā jā m saldē jumu, starp citu tur ir garš ī gi un daudzveidī gi, 16 stundas diennaktī , tā tad gandrī z vienmē r var baudī t)))! Tas ir lieliski, jo, piemē ram, Queenpark Tekerova bija saldē jums reizi dienā un tikai pusotru stundu dienā , tie, kuriem nebija laika, kavē jā s) 11:00 bijā m nokā rtoti, kā bija sarunā ts ar Anex tur ceļ ojumu aģ entū ra, istabā ar sā nu skatu uz jū ru. Istaba tī ra, č ī bas, seifs, ziepju piederumi, minibā rs, tē jas komplekts, viss bija un viss darbojā s. Mē s bijā m trī s, istabā bija divas gultas, viena divvietī ga mums un vienvietī ga manam dē lam. Veļ a, matracis, spilveni, viss tī rs un lieliskā stā voklī ! Matracis lielisks, ē rti gulē t. 24 bija Elkas koncerts! Vakara programmas bija interesantas un krā sainas! Mū zika ir mū sdienī ga! Uguņ oš ana katru dienu! Tas radī ja priecī gu atmosfē ru! Dzē rieni, ē dieni, augļ i - tikai daudz, garš ī gi un daudzveidī gi! ! ! Daž us salā tus un kū kas pat nebija laika izmē ģ inā t desmit dienu laikā ). Minibā rs istabā tika papildinā ts katru dienu, kā arī veļ as, dvieļ u, mazgā š anas komplektu, tē jas un kafijas maisiņ u maiņ a! Sulas, ū dens un alus vienmē r ir visur un daudz!! ! ) Visur ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, iztī ra visu uzreiz, ja kaut kas saplī st vai izlī st, tī rī tā js uzreiz noņ em. Par tualetē m varu teikt tikai vienu - liels paldies viesnī cai un personā lam! Viss ir tī rs un svaigs, visur ir bidē tualetes un automā tiska higiē niskā apmale! Personā ls ļ oti draudzī gs, visi draudzī gi un smaidī gi - tas ir ļ oti jauki) Hamam var apmeklē t visu laiku, tas ir arī bez maksas, tikai papildu pakalpojumi tiek apmaksā ti (masā ž a, pī lings utt. ). Apmeklē jā m a la carte restorā nus, ī paš i gribē tos pieminē t franč u (deserti ļ oti garš ī gi) un jū ras krastā esoš o! Bā ri ir lieliski! Chivas vestibilā un Hennessy otrajā stā vā pie skatuves. Animatori ir aktī vi, organizē un nodarbojas ar bē rniem visu dienu! Kā ds rakstī ja par kaķ iem, jo ​ ​ viņ u nav daudz, tī ri un kopti, nekur nesmird un netraucē , jo principā gandrī z neredzami. Š ķ iet, ka viss ir atzī mē ts, esam apmierinā ti ar visu! Svē tki bija lieliski, es negribē ju doties prom)))! Tā pē c es nesaprotu, kā pē c cilvē ki raksta negatī vas atsauksmes? ! Iespē jams, cik cilvē ku, tik viedokļ u) Pē c dabas esmu ļ oti izvē lī gs cilvē ks, man biež i nepatī k daudzas lietas, bet š oreiz esmu pā rsteidzoš i apmierinā ts ar visu)))! Jā , arī par dzeramnaudu tā nav taisnī ba, neviens tos neprasa! Tas nav obligā ti, atstā jiet to - viņ i ir apmierinā ti, neatstā jiet to - neviens negaidī s! Jebkurā gadī jumā laipni lū dzam! Par labu apkalpoš anu, manuprā t, nav ž ē l atstā t dzeramnaudu))) Paldies viesnī cai par brī niš ķ ī go uzturē š anos un pozitī vo! ! ! Un labklā jī bu jums!
Платные развлечения Аниматоры организуют дневной досуг), различные состязания Вечерняя программа В коньячном баре) Красивые цветы на территории отеля Концерт Ёлки Цветочные кусты) Аллея к морю
аватар yurist2030
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ā tri iekā rtojā s. Dzē riens ir labs. Koncertprogramma vakarā laba un saldē jums. Ar to plusi beidzas. Viņ i uzkopj. . . ī si sakot, viņ i netī ra, viņ i tikai saklā j gultu. Virtuve. . . nu nav 5*. Nekā das gaļ as, tī tara un vistas, zivis. … Tomēr ▾ Ā tri iekā rtojā s. Dzē riens ir labs. Koncertprogramma vakarā laba un saldē jums. Ar to plusi beidzas. Viņ i uzkopj. . . ī si sakot, viņ i netī ra, viņ i tikai saklā j gultu. Virtuve. . . nu nav 5*. Nekā das gaļ as, tī tara un vistas, zivis...es tikko grasī jos sē dē t uz PP (pareizs uzturs), viņ i mani nolika ar varu. Bet es devos pē c Turcijas. Un pats interesantā kais - no rī ta bē rnu istabā ielauzā s piedzē ries vī rietis. Viss tiek ierakstī ts kamerā s viesnī cā . Naktī uz 6. jū liju. 6.40. Istaba 2304. Man par saš utumu viesnī cas darbinieki lū dza pazeminā t toni, aizslē gties ar atslē gu un vē rsties policijā . Tas ir, viesnī ca negarantē viesu droš ī bu.
Mana meita baseinā paņ ē ma infekciju, temperatū ra bija 3 dienas. Ī sā k sakot, palaist no viesnī cas. Ja domā , nedomā , bē g no viesnī cas lapas.
аватар rodinakurgan
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauna koncepcija 2019.  gadam! Es gribē ju redzē t pats. Sanā ca - lidoja! Ieraš anā s un norē ķ inā š anā s. No lidostas lī dz viesnī cai nokļ uvā m bez starpgadī jumiem. Mū su viesnī ca piegā des ziņ ā bija ekstrē ma, tač u ceļ š nenogurdinā ja. … Tomēr ▾ Jauna koncepcija 2019.  gadam! Es gribē ju redzē t pats. Sanā ca - lidoja!

Ieraš anā s un norē ķ inā š anā s.

No lidostas lī dz viesnī cai nokļ uvā m bez starpgadī jumiem. Mū su viesnī ca piegā des ziņ ā bija ekstrē ma, tač u ceļ š nenogurdinā ja. Mē s ieradā mies 8:00. Reģ istratū rā - krieviski runā još s personā ls (gandrī z katrs pirmais runā krieviski). Anketa, rokassprā dzes, formalitā tes. Viņ i saka, ka paē diet brokastis un atgriezieties vē lā k, lai reģ istrē tos. 8-40, pē c brokastī m, mē s devā mies augš ā uz vestibilu, lai apskatī tu Lobeshnik bā ru. Atnā k, saka – istaba gatava.

Numurs.

Telpa 2316. Pasū tī jā m parastu standartu. Otrā ē ka, 3 stā vs. Mē s ejam - skatā mies nevis to, kas ir aprakstā . Vannas istaba nav tā da pati kā daudzā s istabā s. Divi logi, pā rseguma balkons. Pietiks vietas diviem. Man un sievai bija pietiekami daudz skapju un pakaramo. Skats no balkona - trī s virzienos. Nebija trokš ņ a! Tā du telpu nav daudz – tā s atrodas ē ku stū ros. Tā tad mē s esam jauninā ti.

Telpas veids - https://youtu. be/uEoUdLbD02A

Telpu uzkopš ana.
Tī rī š ana tika veikta regulā ri, efektī vi. Bet gulbji un rož u ziedlapiņ as nebija lutinā tas. Viņ i nekad nenā ca mū su klā tbū tnē , lai uzkoptu istabu.

Vestibils.

Mē s redzē jā m vestibilu un daudz ko citu. Daudzos dī vā nos ir ieraduš ies vai aizejoš i viesi. Ar pilnī bā rezervē tu viesnī cu tas ir saprotams. Vestibila bā rs ar labu dzē rienu izvē li. Chivaz bā rs, Davidoff kafija, izeja uz terasi, viesu istaba. Nav bagā ž as telpas. Personā ls ir gatavs palī dzē t - komunikā cija krievu valodā.

Vestibila skats - https://youtu. be/UpMecU_FukI

Galvenais restorā ns un ē diens.

Droš i vien nebija labā kais lē mums izvietot sadali gandrī z pie ieejas restorā nā . Ir steiga un burzma. Risinā jumu atradā m ā tri – ierodamies nedaudz agrā k par visiem pā rē jiem. Ē dienu daž ā dī ba ir pietiekama. Jū s vienmē r varat izvē lē ties, ko ē st. Sarkanā s zivis, garneles un jū ras veltes jū s š eit nepabaros. Bet regulā ri vē ž ot ar veseliem kuģ iem.
Zā ļ u ir daudz, bet, kad viesnī ca ir pilnī bā piepildī ta, tuvā kajā s vietā s nav iespē jams iekā rtoties - mē s ieejam tā lā kajā s hallē s vai uz terases. Sulas tirdzniecī bas automā tos nav svaigas. Svaigs bā rā vai blakus maš ī nā m. Neē rtī bas ir kafijas automā tu trū kums, tā du redzē ju uz terases. Pakalpojums ā trs, kvalitatī vs. Augļ i, arbū zi, melones, ķ irš i bija pā rpilnī bā . Ir bē rnu istaba.

A la carte restorā ni.

Viesnī cas koncepcijā ir iekļ auti 3 a la carte restorā ni pē c pieraksta: franč u, aziā tu. itā ļ u valoda. Restorā ni pē c pieraksta - rezervē jiet pirmajā ieraš anā s dienā . Tur bija rinda nedē ļ u. Bija aziā tiski (nav slikti, bet pasniedz lē ni), franč u valodā - man te patika! Divi a la carte restorā ni teritorijā bez iepriekš ē ja pieraksta - atkarī bā no pieejamī bas. Restorā ns sendien (ir arī mini kluba restorā ns) un pludmalē . Š ajos restorā nos visbiež ā k bija pusdienas un vakariņ as. Pē c tam, kad viņ i ieskatī jā s galvenajā - pē kš ņ i viņ i dod kaut ko interesantu!

Ala kartes mums bija piemē rotas ar izvē li un kvalitā ti.
Bet kā saka pē c garš as un krā sas...

Ā zijas ala carte - https://youtu. be/b9sb8b2Z-2E
Franč u a la carte - https://youtu. be/sQawNLzcWEM
Restorā ns sendien - https://youtu. be/-K847Q4HaP4
Restorā ns pludmalē - https://youtu. be/VfJlSaWfe9I

Teritorija.

Jū s nevarat nosaukt viesnī cas milzī go teritoriju! Bet jū s atradī siet vietu, kur nofotografē ties, atpū sties. Pē c pā ris stundā m uzzini, kur un ko. Kā vē lmju sarakstu varu teikt, ka smidzinā š anas parks, rotaļ u laukums, varbū t mini atrakciju parks netraucē ja viesnī cai. Viss ir kompakts, kopts un mī ļ š!

Bā ri.

Š ī noteikti ir viesnī ca, kurā neļ aus izž ū t! Vestibila bā rs ar labu dzē rienu izvē li, ī ru krogs ar ugunī giem ū denskritumiem, flamingo bā rs ar dvē seliskā m sarunā m un atpū tu deju laikā . Hennessy bā rs (must go), chivaz bā rs, pludmales bā rs. Visur viņ i apkalpo ar smaidu un pozitī vu attieksmi. Apkalpoš anas ā trums man neizraisī ja tā das paš as sū dzī bas. Yummy dzē ra priekā . Viesnī ca piedā vā.148 veidu importa dzē rienus. Es gribē ju turku dzē rienu - viņ i to atrada un atveda!

Bā rs Hennessy - https://youtu. be/mKD-h0DcQoM
Ī ru krogs - https://youtu.
be/KGsGAj10i0w

Bē rniem.

Meitenes - bē rnu animatori viņ ā m ir elki! Mini kluba telpa, sava mā kslas zā le. Programma bē rniem un pusaudž iem. Dienas aktivitā tes uz vietas, vakara izrā de bē rniem. Viņ i ir ļ oti labi ar bē rniem.

Mini klubs - https://youtu. be/vwf9WD4LAHU
Ziepju burbuļ u š ovs - https://youtu. be/psynlhLgWN0
Viss bē rniem - https://youtu. be/iidLGckiajQ

Ū dens slidkalniņ i.

Jū s nevarat nosaukt milzī gu ū dens atrakciju parku, bet ir slidkalniņ i ar apgā š anos, ā trgaitas un kobra. Braukt no visiem - adrenalī ns š ļ ā cā s asinī s. Tuvumā tieš ā m nepietiek vietas!

SPA centrs.

Piedā vā daž ā das procedū ras un masā ž as. Kā filiā le - masā ž a, teritorijā Bali mā jas. Hamam, sā ls istaba, sauna, atpū tas telpas utt. Bezmaksas pakalpojumi un maksas pakalpojumi. Krieviski runā još ie darbinieki novadī s Jums mini ekskursiju, piedā vā s procedū ras. Ļ oti labi - relaksā cija un nirvā na! Iekš telpu baseins bija populā rs, kad ā rā bija plus 48 grā di!

Pludmale.

Vietu ir daudz, bet smē ķ ē š anas vieta no rī ta ir aizņ emta.
Smiltis ir nedaudz piegruž otas, sadedzina kā jas. Ir smilš u kaste ar rotaļ lietā m bē rniem, divi volejbola laukumi. Ū dens Sports. Pie pludmales ieejas sā kas paviljoni ar zā lieniem (maksas). Ī paš a apkalpoš ana, dzē rienu bļ oda ledū , viesmī lis, aizkari. Ir piestā tne, kur var sauļ oties. Ir animā cijas. Ieeja jū rā ir maiga, bet kā jas krī t mazos oļ os, tad lielos oļ os, tad smiltī s. Restorā ns pludmalē (vakarā jū ras tē ma), bā rs pie restorā na. Apkalpoš ana ir ā tra, ar smaidiem un jokiem!

Viesnī cas pludmale - https://youtu. be/S-mfuu-1pNs
Dragon bot - https://youtu. be/LawuSnNLbno

Baseini.

Mazi bē rni, pieauguš ie, dziļ ā k, mazā ki, tuvā k bā ram, tuvā k ū dens spē lē m. Tas ir, kā vē laties. Ir hidromasā ž a (dž akuzi) Papildus baseinam ar dž akuzi, visur brauc puiš i ar skrituļ slidā m, atved jums dzē rienus pē c pasū tī juma. Vai vienkā rš i kokteiļ i (vai pat stiprā ki) bez pasū tī juma. Ū dens kvalitā tes kontrole ir pastā vī ga. Filtrē š anas sistē ma darbojas labi.
Pats jautrā kais - kur animā cija satur ū dens spē les. Iekš telpu baseins spa.

Animā cija.

Priecā jos no rī ta lī dz gaismas izdziš anai. Izklaide, spē les, jautrī ba. Visa komanda ir pozitī va. Iknedē ļ as notikumu rotā cija. Labas kvalitā tes vakara š ovi. Zvaigznes nā k regulā ri. Mū su brī vdienu laikā bija Bilana koncerts. Dienas ballī tes pie baseina un izklaides zonā . Jautri pludmalē . Tik daudz nebiju dejojusi 10 gadus! Garī gā attieksme pret IZCILI!

Ballī te pie baseina - https://youtu. be/YwH-JEQn4GY

Tū ristu sastā vs viesnī cā.

Galvenais tū rists ir krieviski runā još s. Daudz kazahu. Vienreiz dzirdē ju angļ u valodu un vienreiz vā cu valodu.

Ī PAŠ S PALDIES.

No sirds pateicamies par patī kamo uzturē š anos.

Aiko ir mū su garī gais pavadonis. Visa animā cijas komanda, bā rmeņ i.

Saruna ar Aiko - https://youtu. be/H0QcmRDj42c

***PS***

Smaidi biež ā k un bū si laimī gs! Port Nature ir laba izvē le atpū tai! Skaidri aprakstī ts ne viss - gatavs atbildē t uz jautā jumiem!
аватар shumkov.77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Labdien, dā rgie foruma lietotā ji un vietnes viesi! Mē ģ inā š u ī si aprakstī t uzturē š anos š ajā viesnī cā . Un tā , kā rtī bā par visu. Ierados Antā lijā agri no rī ta 18.06. 2019 ar reisu no Tjumeņ as. … Tomēr ▾ Labdien, dā rgie foruma lietotā ji un vietnes viesi! Mē ģ inā š u ī si aprakstī t uzturē š anos š ajā viesnī cā . Un tā , kā rtī bā par visu. Ierados Antā lijā agri no rī ta 18.06. 2019 ar reisu no Tjumeņ as. Mē s ieradā mies viesnī cā ar kopī gu transfē ru no Anex Tour ar pieturu 4 citā s viesnī cā s. Ceļ ojuma laiks no lidostas bija aptuveni 1 stunda 20 minū tes. Pirmais iespaids par viesnī cu bija tā ds, ka vispirms nokļ uvā m kaut kā dā "č igā nu nometnē ", jo vestibilā pie reģ istratū ras š ajā agrajā stundā gandrī z visus dī vā nus bija aizņ ē muš i tie tū risti, kuri ieradā s nedaudz agrā k vai gatavojā s doties prom. lidostai. Lielā kā daļ a "viesu" vienkā rš i gulē ja uz š iem dī vā niem un atrast brī vu vietu nelielai atpū tai pē c lidojuma nebija viegls uzdevums. Par "tikš anos ar š ampanieti" un runu nevarē ja bū t. Gandrī z uzreiz pē c ieieš anas š ajā zā lē viesnī cas darbinieks paņ ē ma mū su pases un reģ istrē š anā s talonu, pē c kā teica, ka pulksten 9-00 ieradī sies viņ a "š efpavā rs", lai risinā tu mū su naktsmī tnes jautā jumu. Ņ emot vē rā , ka ieraš anā s laiks viesnī cā bija agrs (ap 6-30 no rī ta), nolē mā m iepazī ties ar viesnī cas teritoriju un doties brokastī s. Pie ieejas galvenajā restorā nā , bet es to sauktu par ē damzā li, uzreiz kļ uva skaidrs, ka š ajā iestā dē vispā r nav nekā da dress code un nevienam neinteresē , kas un ko ģ ē rbj, apmeklē jot "restorā nu". Jau no 7-00 ē damzā lē ierodas ļ oti daudz viesu, un tikai drī z man kļ uva skaidrs, ka pē c brokastī m vai pat pirms tā m cilvē ki steidz ņ emt "sauļ krē slus" pludmalē ē nā no plkst. dedzinoš a saule. Ē damistabā visas telpas ir bez kondicioniera vispā r, tā pē c ē diena gatavoš anas smarž a ir visuresoš a visā "restorā nā " un ļ oti ā tri visas drē bes uzsū c š o "aromā tu". Otrajā , treš ajā , ceturtajā un turpmā kajā s dienā s kļ uva skaidrs, ka daudzveidī gas ē dienkartes š ajā iestā dē nav jā gaida. Piemē ram, tā s paš as "grilē tas kotletes", kas vakar bija vakariņ ā s, š odien jau ir izliktas bufetē pusdienā m. Diezgan "gudrs", no mana viedokļ a, "mā rketinga triks", kas ļ auj ē diena gatavoš anu pā rvē rst par raž oš anu bez atkritumiem. Zivju ē dieni š ajā "restorā nā " ir reti un no daž ā m zemas kvalitā tes un lē tā m zivī m. Pirmo ē dienu klā sts pusdienā s ir ierobež ots lī dz divā m, maksimā li trim zupā m. Rindā uz borš č a sadali ierindota kā "maizes normē š anai aplenktajā Ļ eņ ingradā ". Gaļ as izvē le nav liela un arī vienmuļ a, ko visbiež ā k pā rstā v pā rcepti vistu spā rniņ i, sautē ta tī tara gaļ a un iepriekš aprakstī tā s "grilē tā s kotletes" (kas vienmē r ir pieejamas). Viesmī ļ i gandrī z visi ir krievvalodī gie, visbiež ā k imigranti no Vidusā zijas valstī m. Apkalpoš ana "3 ar mī nusu", jo ā trā k ir celt sev dzē rienu galdā , nekā gaidī t š o apkalpoš anu no viesmī ļ a. Bē rnu ē dienkartes vispā r NAV, izņ emot ledusskapi ar jogurtiem un pā ris piena kokteiļ iem. Visi bē rni "no maziem lī dz veciem" ir apmierinā ti ar ē dienu no kopī gas bufetes. Viss "restorā ns" nemitī gi atgā dina "lielo skudru pū zni", tā pē c vienmē r jā bū t gatavam meklē t brī vu galdiņ u, lai pie viena galdiņ a varē tu izmitinā t visu ģ imeni.
Turpinot par reģ istrē š anos, vē los atzī mē t, ka, izmantojot pā rbaudī tu metodi, "dabū jā m" labu istabiņ u un jau 9-00 varē jā m tajā apmesties. Par telpas uzkopš anu, gultas veļ as maiņ u un minibā ra papildinā š anu sū dzī bu nebija.
Viesnī cas ē ku gaiteņ os, liftos un bā rā "Davidoff" nav gaisa kondicionē š anas, kā arī vestibilā pie reģ istratū ras ir pā rā k vā ja ventilā cija un gaiss ir diezgan "smags". Lifti, kas atrodas pa labi no ieejas ē damzā lē , ļ oti biež i nedarbojā s, un, ja tie darbojā s, tad vienmē r bija ļ oti smacī gs un pastā vī gs mitrums uz grī das no tā , ka daudzi "viesi" pē c peldē š anā s. jū rā vai baseinos uzreiz kā pj lī dz vajadzī gajam grī dai slapjos peldkostī mos, š ortos un peldbiksē s.
Arī bē rnu animā cija nepā rsteidz. Nereti "minidisko" un citas aktivitā tes (piemē ram, lekt uz batutiem) kopā ar bē rniem tiek rī kotas zā lē , kuras grī du, kā arī ē ku gaiteņ u grī du klā j putekļ us uzsū coš s paklā js. un smakas no izlijuš ajiem dzē rieniem un traipi no saldē juma utt.
Par pludmali daudz nerakstī š u. Ū dens pie ieejas jū rā gandrī z vienmē r ir dubļ ains un biež i netī rs, tā pē c nebija ī paš as vē lmes un jē gas aizņ emt "sauļ oš anā s krē slus" ē nā pludmalē .
Ir vē rts atzī mē t, ka netā lu no pludmales varat ieturē t pusdienas vai vakariņ as bā rā , kurā nav tik daudz viesu kā vispā rē jā "restorā nā ", tač u arī ē dienkartē nav daudzveidī bas.
Daudzi raksta, ka viesnī ca iekaro savus viesus ar daž ā diem importē tiem alkoholiskajiem dzē rieniem (vairā k nekā.140 š ķ irņ u), tač u lielā kā daļ a viesu ir bē rni, kuriem š is sortiments nemaz nav vajadzī gs un ir vienaldzī gi. Pē c ī ru kroga ("18+") apmeklē juma, kurā pirmā s divas stundas manā uzturē š anā s ir bez maksas, neradā s liels iespaids no dzē rienu kvalitā tes, pē c kā vairs negribē jā s apmeklē t otro bā ru ar elites š ķ irnē m. no Hennessy. Vestibila bā rā "0" stā vā nereti veidojas rindas, un bā rmeņ i, izmantojot ī sas pauzes, lej sev š ampanieti, kas visiem (un acī mredzot arī viņ iem) ir "bez maksas", tā dē jā di izrā dot necieņ u pret citiem .
Vienī gais, kas man patika, bija vakara izrā des, kas notiek katru dienu 21-15 un 21-30.
Noteikti neieteikš u š o "viesnī cu" atpū tai saviem draugiem un paziņ ā m!
аватар uzakirova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s tikai apmetamies š ajā viesnī cā . Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, zinoš s un vienmē r gatavs palī dzē t. Viņ i nepamanī ja netī rumus, gluž i pretē ji, no rī ta lī dz vakaram darbinieki tī ra viesnī cu. … Tomēr ▾ Mē s tikai apmetamies š ajā viesnī cā . Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, zinoš s un vienmē r gatavs palī dzē t.
Viņ i nepamanī ja netī rumus, gluž i pretē ji, no rī ta lī dz vakaram darbinieki tī ra viesnī cu. Publiskajā s tualetē s vienmē r ir apkopē ja. Tualetē s ir sē dekļ i ar vienreizē jā s lietoš anas celofā na pā rklā jumu, vienmē r ir ziepes un salvetes.
Ir daudz zviļ ņ u. Bet tas, ka daudzi no viņ iem ir aizņ emti, ir nevis viesnī cai, bet gan iedzī votā jiem. Viņ i paš i personī gi redzē juš i, kā viesnī cas viesi gan pludmalē , gan pie baseiniem aizņ ē muš i vairā kus sauļ oš anā s krē slus, bet paš i neparā dī jā s. Tieš i viesi ir jā pā raudzina.
Ē diens ir daudzveidī gs un garš ī gs. Varat doties uz galveno restorā nu vai arī uz pludmalē esoš ajiem ala carte restorā niem. Pludmales restorā ni bez rezervā cijas, viss lī menī - viesmī ļ i, apkalpoš ana, ē dienu pasniegš ana. Ē dienkartē ir divu veidu steiki, salā ti, pica, grilē ts lasis, daž ā da veida jū ras veltes. Bē rniem ir atseviš ķ s restorā ns ar bē rnu ē dieniem.
Es domā ju, ka viss ir atkarī gs no mums paš iem. Sā kumā devā mies atpū sties un bijā m optimistiski. Ticiet man, mums ir ar ko salī dzinā t. Mums bija atpū tas pieredze Krimā , Issyk Kul un Batumi. Tieš i otrā di, viesnī cu iesaku ģ imenē m ar bē rniem. Viesnī ca ir vienkā rš i lieliska, laba cenas un kvalitā tes attiecī ba
Parādīt vairāk »


iemiesojums PetroFF00
Interesē Port Nature Luxury Hotel kūrorts un spa.
5 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 20 atbildes
iemiesojums oumjqgv1
viņi saka, ka upes tuvuma dēļ ir daudz punduru un odu, vai tā ir taisnība?
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums som-somich
mēs dosimies atpūsties kopā ar savām ģimenēm, lūdzu, pastāstiet mums par viesnīcu
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums butneva1
Labvakar. Mums ir ģimenes istaba, ti. Es negribu sēdēt ar savu znotu tualetē aiz stikla durvīm. Vai varat atnest dažus aizkarus? Un vēl viena lieta: vai ir iespējams nokļūt Kapadokijā ekskursijā? Jau iepriekš paldies par atbildi!
10 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 12 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель был открыт в 2014 году. Отель располагается на берегу моря в регионе Белек в туристическом поселке Буазкент. Ухоженная территория, современные номера. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta В 40 км от аэропорта, в 50 км от центра г. Анталия, в 15 км от поселка Серик, в поселке Богазкент, на берегу моря.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа — 250 м. Заход в море — песок, 1 деревянный пирс 860 м2. Пляжные павильоны — платно. Уникальной особенностью пляжа является нерест морских черепах Каретта-каретта.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, Wi-Fi бесплатно (на территории отеля), room service (платно). диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 1 основной ресторан на 1100 чел., 5 a la carte (дальневосточный, итальянский, барбекю, османский, рыбный —

по предварительной записи, первое посещение — бесплатно, повторное — за дополнительную плату), 7 баров, 10 конференц-залов на 900, 700, 600, 90 и 60 чел., 2 открытых бассейна с пресной водой (без подогрева), 1850 и 360 кв.м: бассейн для взрослых со специальным спуском для людей с ограниченными возможностями, 1 крытый полуолимпийский бассейн (темп.воды 29°), 211 кв.м., у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca neuzņem vīriešus bez sievietēm
Bērniem 2 бассейна (1 открытый бассейн с навесом, 1 крытый бассейн, 12 водных горок, мини-клубы (4-8 лет, 9-12 лет, 13-16 лет), мини-диско, мини-кинотеатр. Детский буфет: Hero Baby и Danone входит в основное меню — разнообразие йогуртов, детские пюре, каши, отварные овощи, соки и вода, без дополнительной платы. Микроволновка, соковыжималка, чайник, можно воспользоваться блендером для приготовления детского питания. Детские коляски (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: аквапарк с 18 горками (6 горок для взрослых и 12 горок для детей), дневная и вечерняя программа, живая музыка, соляная комната, теннисный корт (днем, почасово), пляжный волейбол, дартс, бочче, шахматы, степ, пилатес, пляжный футбол, караоке, библиотека. Хорошая анимационная программа для детей и взрослых, интересные вечерние шоу. Платно: пилинг, оздоровительный центр, игровые автоматы, электронный дартс, настольный футбол, воздушный хоккей, плейстейшен, освещение теннисного корта, уроки тенниса, ракетки и мячи, водные виды спорта, аренда сигвеев (ginger).
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 612 номеров. Состоит из двух 5-этажных зданий.

Istabās

балкон, кондиционер, Wi-Fi, душ, туалет, фен, туалетные принадлежности, минибар, телефон, набор для кофе и чая, сейф в номере, TV: каналы.

  • vanna/duša
  • fēns
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Bogazkent Mevkii, Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 (242) 731 07 07
Fax: +90 (242) 731 11 77, +90 242 324 49 86
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.