Mēs šeit vairs nenāksim!

Rakstīts: 22 jūlijā 2021
Ceļošanas laiks: 18 — 31 jūlijā 2021
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 4.0
Mē s bijā m viesnī cā.2019. , 2020. gadā un tagad atkal esam š eit. Skaistā kais laiks 2019. Pietiekami daudz darbinieku, ā tra apkalpoš ana, bez rindā m, garš ī gi ē dieni ar jaunu koncepciju. Restorā ni, kas bija iekš ā , bija pē c iepriekš ē ja pieraksta, un es ļ oti gribē ju tur doties. Sajū tiet apkā rtni, atmosfē ru, tī ros viesmī ļ us, baltos galdautus, nevainojamo ē dienkarti, kas tikko atš ķ ī ra š os restorā nus. Katram bija sava garš a, tā s ē dienkartē bija karpač o, jē ra gaļ a, cepts saldē jums un daudz kas cits. Tagad š ie restorā ni strā dā pē c vienas ē dienkartes. Un tas ir š ausmī gi. Salā ti, kuros ir tikai zā le, auksti makaroni utt. . Viesmī ļ i neko nesaprot, jauc pasū tī jumus pasniegš anā . Es negaidī ju savu dzē rienu 40 minū tes (tas bija, ja nemaldos, itā ļ u restorā ns).
Tikai restorā ni uz ielas nav zaudē juš i seju. Jū ra krastā un zem henesi bā ra. Vispā r viss ir drupā s, vietu neatradī si, staigā ar š ķ ī vjiem kā muļ ķ is. Uz kafiju vispā r rinda ā rprā tī ga, uz galdiem nav roku salveš u, viesmī lis vispā r nav gaidī ts visas dienas. Mē s paš i ejam pē c salvetē m. Galdiņ i visos bā ros, izņ emot Irish PUB UN DAVIDAV), ir netī ri. Viņ i vienkā rš i nenoslauka. Bufetē dā ma, kas cep vafeles ar tā du seju, dara to tā , it kā es 2019. gadā no viņ as aizņ ē mos 1.000 un joprojā m neesmu tos atdevusi))! ! ! Es gribē ju iesmē rē t ar š o vafeli viņ as sejā dziļ i viņ as dvē selē . Es pat negribu runā t par paklā jiem, celiņ iem un atzveltnes krē sliem paš ā viesnī cā . Animā cija 2018.  gadā bija forš ā ka. Tagad tas tā nav. Pretenzijas par bē rniem nav. Anastasija kā vienmē r ir lieliska. Cilvē ki, kuri dodas ar labā m atmiņ ā m par pagā juš ajiem laikiem, neiet, netē rē naudu un ne mazos. . . Te var nā kt tas, kurš nodzeras lī dz nā vei un aizmirst, bet komforta un klusuma cienī tā ji ar tī rī bu apbrauc 1000 km. .
Tagad tuvojas Kazahstā nas pieplū dums un Ramadā na svē tki. Attiecī gi tur ir arī daudz turku. Notiek kaut kas neaprakstā ms. Es nekad tā du neesmu redzē jis. Viņ i (visi kazahi un turki) nā k ar daudzbē rnu ģ imenē m 6.30, skrien ņ emt sauļ oš anā s krē slus pie baseina un paš i dodas uz jū ru. Personā ls ar to nenodarbojas. Kultū ras un pieklā jī bas vienkā rš i nav. Netī rumi, bē rni viegli ar kā jā m spā rda visas durvis un neklausa nevienu. Ir daudz vairā k par ko dusmoties. Ir tikai viens secinā jums. Nekā das izmaiņ as uz izcilu ī ru krogu (labi darī ti puiš i, lieliski kokteiļ i) un tī rī ba ir klā t. Garda kafija DAVIDAV, bē rnu animā cija. Viss pā rē jais prasa steidzamu reanimā ciju. Ī paš i ar darbinieku skaitu nepietiek, ar tik slavē to koncepciju (labā k vispā r izņ emt š os trī s apkaunojoš os restorā nus, kas atrodas viesnī cā iekš ā ). Mē s nekad vairs nebrauksim un nevienam neieteiksim š o viesnī cu. Ž ē l par iztē rē to naudu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu