Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort 5*– Atsauksmes

41
Novērtējums 7.510
pamatā
41 atsaukt
№26 viesnīcas reitingā Belek
8.3 Numurs
8.1 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.9 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 4 km attālumā no Belekas centra. Tā celta 2002. gadā, pēdējā renovācija veikta 2019. gadā. Pārdomāta zaļā zona, plaši numuri. Piemērots jauniešiem un ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар viktoryia.n
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca nesen tika atvē rta pē c karantī nas, tā pē c sā kumā nebija daudz cilvē ku. Liela zaļ ā zona, daudzas daž ā das apskates vietas, peldbaseini, laba smilš u pludmale, labi sauļ oš anā s krē sli. Viesnī cai ir trī s ē kas, no kurā m galvenā atrodas centrā un 2 atrodas nedaudz tā lā k. … Tomēr ▾ Viesnī ca nesen tika atvē rta pē c karantī nas, tā pē c sā kumā nebija daudz cilvē ku. Liela zaļ ā zona, daudzas daž ā das apskates vietas, peldbaseini, laba smilš u pludmale, labi sauļ oš anā s krē sli.
Viesnī cai ir trī s ē kas, no kurā m galvenā atrodas centrā un 2 atrodas nedaudz tā lā k. Mē s prasī jā m ē kā klusā ku istabu, tā stā v prom no visā m izklaidē m un var lieliski izgulē ties. Sā kumā mums iedeva ne pā rā k lielu istabu, bet tiklī dz par to pastā stī jā m reģ istratū rā , tikā m pā rģ ē rbti uz lielā ku istabu. Ī paš s paldies Ersenam un Arsenam, viņ i vienmē r palī dzē s un pamudinā s. Istabas tiek uzkoptas katru dienu un ļ oti labi, nomainī t dvieļ us, atjaunot mini bā ru.
Ē diens brī niš ķ ī gs, daudzveidī ga gaļ a, zivis, dā rzeņ i, augļ i, saldumi (baklava un halva ir super).
Nedaudz lē na viesmī ļ u apkalpoš ana, brī ž iem bija grū ti saprast, vai paš am jā iet iedzert, vai atnesī s, bet tas skaidrojams ar jauno darba formā tu pē c karantī nas - viss ē diens ir aiz stikla vitrī nā m un tu vairs neņ em pats, bet tev pasniedz kaut ko, ko tu prasi. Man tas patika vairā k, jo tu ē d mazā k)
Teritorijā ir vairā ki bā ri, kur jebkurā laikā var paņ emt ū deni un kaut ko uzkost. Animā cija darbojas visu dienu, bet, ja esat š ī visa cienī tā js, tad labā k pā rbaudiet grafiku, lai neko nepalaistu garā m, jo ​ ​ teritorija ir diezgan liela un viss notiek daž ā dā s vietā s daž ā dos laikos.
Bet ī paš u uzmanī bu es gribē tu pievē rst bē rnu animā cijai. Tas man ir kaut kas brī niš ķ ī gs un negaidī ts. Bē rniem uzcelts omulī gs miniklubs, zem nojumes, ar sē tu (lai bē rns pats neaiziet, ar mazu baseiniņ u iekš ā , mazu amfiteā tri, batutu un kaudzi visā du interesantu lietas. Dž ū lija ir atbildī ga par visu š o brī niš ķ ī go vietu, brī niš ķ ī ga, jautra, radoš a, sirsnī ga animatore, no kuras visi bē rni neatkarī gi no vecuma un tautī bas ir pilnī bā sajū smā . Jū lija strā dā ar Sofiju un Senu un visa š ī trijotne ir tikai dā vana atpū tniekiem. Klubā katru dienu jaunas aktivitā tes, programma daudzveidī ga un jautra. Meitenes animatores prot strā dā t ar daž ā da vecuma cilvē kiem un starptautisku bē rnu kompā niju, kas jau pē c pā ris stundā m visi zina viens otru vā rdus , atbalsts spē lē s, priecā ties viens par otra panā kumiem. Vakaros minidiskotē ka, uzvarē tā ju apbalvoš ana. Mani bē rni bija pilnī gā sajū smā , reizē m pasē dē ja klubā lī dz paš ai slē gš anai, asaras acī s Jū lija, Sofija, Sena, Paldies!!! !
Atpū ta izdevā s lieliska, kad bē rni ir laimī gi, vecā ki ir laimī gi.
Paldies viesnī cai un tā s darbiniekiem. Es vē lē tos atgriezties pie jums vē l un vē l.
аватар Tours_and_Travel
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ES IESAKU Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort 5 * 1 rindiņ a Viesnī cas platī ba ir 1.000 kvadrā tmetru. m. Viesnī cā ir 373 numuri, pilnī ga renovā cija 2019. gadā . Visos numuros ir: minibā rs, seifs numurā (kā arī citas ē rtī bas). … Tomēr ▾ ES IESAKU
Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort 5 *

1 rindiņ a

Viesnī cas platī ba ir 1.000 kvadrā tmetru. m.

Viesnī cā ir 373 numuri, pilnī ga renovā cija 2019. gadā . Visos numuros ir: minibā rs, seifs numurā (kā arī citas ē rtī bas).

Pā rtika UAl - ultra viss iekļ auts. Arī saldē jums un saldumi. 5 a la carte restorā ni: turku (bezmaksas), itā ļ u, meksikā ņ u, zivju, indieš u / aziā tu - 12 eiro no cilvē ka. Restorā nos ir atseviš ķ a bezmaksas bē rnu ē dienkarte. UAl gan vietē jais, gan importē tais alkohols, izņ emot daž us importē tos alkoholiskos dzē rienus, tač u bā rmeņ i vienmē r brī dinā s, ja dzē riens tiks pasū tī ts par maksu. Alkohols ir pieejams 24 stundas diennaktī.

Uz vietas ir bē rnu mini klubi no 4 lī dz 12 gadiem un atseviš ķ a programma pusaudž iem no 13 lī dz 18 gadiem. No 20:15 lī dz 23:00 mini diskotē ka bē rniem.

Viesnī cā var iznomā t ratus, nomas cena 5 eiro/dienā.

Animā cija ir aktī va, diskotē kas no 23 lī dz 2 naktī m.

Pludmale ir smilš aina ar maigu ieeju, ir mols un maksas paviljoni-namiņ š . Pludmalē ir bā rs un uzkodu bā rs.
Uz vietas ir 10 peldbaseini, kā arī viens apsildā ms iekš telpu baseins. 4 slaidi

Viesnī ca ir lieliski piemē rota ģ imenes brī vdienā m. Apskate veikta aprī lī - iesaku!
аватар hamikoevat
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Skaisti laukumi, baseini, apstā dī jumi. . . un š ausmī ga apkalpoš ana. . . pirmo reizi Turcijā sastapā mies ar š ā du attieksmi! Protams, ne viss personā ls (piemē ram, viens no visiem administrā cijas pā rstā vjiem mū s ļ oti labi sagaidī ja ierodoties viesnī cā ), bet lielā kā daļ a. … Tomēr ▾ Skaisti laukumi, baseini, apstā dī jumi. . . un š ausmī ga apkalpoš ana. . . pirmo reizi Turcijā sastapā mies ar š ā du attieksmi! Protams, ne viss personā ls (piemē ram, viens no visiem administrā cijas pā rstā vjiem mū s ļ oti labi sagaidī ja ierodoties viesnī cā ), bet lielā kā daļ a. Krievu valodu gandrī z neviens nezina, kas Turcijai ir ļ oti neparasti. Vestibilā nav iespē jams sagaidī t bē rnam ū deni. Pegasus pā rstā vi vairā kas dienas nemaz nevarē ja atrast. Mani iepriecinā ja istabu uzkopš ana, paš as telpas (tikai ne galvenajā ē kā , tajā viss vecs, putekļ ains paklā js) nav sliktas, viss tī rs. Ē diens ļ oti vidē js, ja kā ds uz diē tas visu laiku ē d tikai vistu un vā rī tus kartupeļ us. Ar pludmales dvieļ iem ir ļ oti neē rti - tie jā nē sā visur pē c tam, kad izņ emat no istabas un atnesat tur, maina tikai no 15-17, ja nā kamajā dienā nav laika lietot netī ros. Krievu valodā nav informā cijas par to, kas atrodas viesnī cā - boulings ir bezmaksas, dž akuzi tika atrasta pirms izbraukš anas. Pludmale laba, liela, smilš u. Visā pludmalē ir izsmē ķ i un nav atseviš ķ as zonas smē ķ ē tā jiem (varbū t tā da ir, neesam redzē juš i un neviens neievē ro).
аватар kaporskai
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar bē rniem (4.6 g. ) Pieņ ē ma un apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s, bez kavē š anā s. Labi numuriņ i, teicama apkalpoš ana - visā viesnī cā . Labi darī ts, "viss ļ oti garš ī gi un labi. " Atseviš ķ i vē los pateikties ANIMĀ CIJAS komandai, JŪ S, puiš i, VISI, bez izņ ē muma, esat SUPER! Bē rnu un viņ u vecā ku iemī ļ otā Jū lija ir daudz vē rta (ja atstā j viņ ai bē rnus, var teikt, ka viņ i ir tavas mī ļ otā s mammas uzmanī gā skatienā ). … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rniem (4.6 g. ) Pieņ ē ma un apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s, bez kavē š anā s. Labi numuriņ i, teicama apkalpoš ana - visā viesnī cā . Labi darī ts, "viss ļ oti garš ī gi un labi. " Atseviš ķ i vē los pateikties ANIMĀ CIJAS komandai, JŪ S, puiš i, VISI, bez izņ ē muma, esat SUPER! Bē rnu un viņ u vecā ku iemī ļ otā Jū lija ir daudz vē rta (ja atstā j viņ ai bē rnus, var teikt, ka viņ i ir tavas mī ļ otā s mammas uzmanī gā skatienā ). Marija ir burvī ga. Vē l daudzas reizes gribas teikt LIELS paldies visai animā cijas komandai - Mā rtiņ am, Imrai, Jaroslavam, Mustafai, Vovai un visiem (atvainojos, ka nenosaucu visus pē c vā rda) Puiš i LIELI un nozī mī gi panā kumi tavā dzī vē , Esiet laimī gi, Veiksmi Tev visā ! ! ! !
аватар sharaenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visiem patika. Istaba bija labā remontā , spogulī bija televizors. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, figū riņ as savī tas no papildus dvieļ iem, dekorē tas ar rož u ziedlapiņ ā m, gulta mainī ta 3 reizes 9 dienu laikā , bā rs regulā ri papildinā ts. … Tomēr ▾ Visiem patika. Istaba bija labā remontā , spogulī bija televizors. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, figū riņ as savī tas no papildus dvieļ iem, dekorē tas ar rož u ziedlapiņ ā m, gulta mainī ta 3 reizes 9 dienu laikā , bā rs regulā ri papildinā ts. Istabā tē jkanna, tē ja, kafija, lai gan š o lietu teritorijā ir pietiekami daudz. Bā rs pludmalē , pie baseiniem, galvenais restorā ns, ē diens garš ī gs un kvalitatī vs, 9 dienā s saskaitī jā m 10 veidu zivis, pusdienā s un vakariņ ā s. 9. maijā bija austeres, vē ž i, mī dijas, tuncis, krabju gaļ a. No augļ iem pā rē jā laikā - ā boli, apelsī ni, greipfrū ti, granā tā boli, vietē jā s izcelsmes ogas (2 veidi), arbū zi, zemenes, ananā si. Vietē jā s un importa raž oš anas dzē rieni 24 stundas diennaktī . Konditoreja atvē rta no 14.00 lī dz 15.00 (kū kas un saldē jums). Ē diens visas dienas garumā , izņ emot 7.00-8.00 un 17.00-18.00. Ir vē lā s brokastis no 11:00 un vē lā s vakariņ as no 23:00. Turku kafija ir labi pasniegta ar turku garš u, alus ar riekstu asorti. Izklaide gan pieauguš ajiem, gan bē rniem – visas dienas garumā (loka š auš ana, ieroč i, š autriņ as u. c. ). Ļ oti labas vakara izrā des, animatori - labi darī ts, gribu izcelt Martinu un Emre - profesionā ļ i un izskatī gi. Tika aicinā tas arī grupas (Mongoļ u cirks, Kubas baleta izrā de), bē rniem arī papagaiļ u izrā de ir forš a. Gribu atzī mē t, ka animatoru piedā vā tā s izrā des man patika vairā k nekā uzaicinā to komandu izrā des. Man patika konkursi ar skatī tā ju piedalī š anos. Pē c š ova-diskotē kas bija arī bingo un armrestlinga spē le, balvas - š ampanietis, bet bezalkoholisks)), garš ī gi. Jauns mols, peldē ts no pirmā s dienas, lai gan ū dens bija uzmundrinoš s. Skaista tirkī za jū ra. Pludmale nav liela, bet vietas pietika visiem. Hamam, somu pirts, tvaika pirts - bez maksas lī dz 19.00. Ir daudz baseinu, slidkalniņ u, dž akuzi. Teritorija nav milzī ga, bet ne maza, viss ir ļ oti labi pā rdomā ts. Ir vieta visiem atpū tniekiem. Ū dens sporta veidi nemotorizē ti - bez maksas. Bē rns negribē ja iet prom, citos jautā jumos kā mē s ar vī ru. Vī rs teica, ka nā kamgad tikai Atlantī dā . Man nebū tu nekas pretī atgriezties rudenī , ja mē s izlauztos no darba. Ja š aubā ties, vismaz vienu reizi, bet vienkā rš i ir nepiecieš ams doties uz š o viesnī cu, jums nebū s garlaicī gi, lai gan, protams, viss ir atkarī gs no paš iem atpū tniekiem. Nobeigumā es gribu teikt, ka es esmu liels kaprī zs dzī vē )). Un vē los atzī mē t arī darbiniekus bā rā pie konditorejas, kas grū tos brī ž os palī dzē ja atrast pazaudē to lietu, kas mums ir ļ oti nepiecieš ama. Paldies Atlantī dai par neaizmirstamajā m brī vdienā m, mums jū s ļ oti pietrū kst.
аватар sstashko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena! Tikko atgriezos no Turcijas. Varu teikt, ka svē tki bija brī niš ķ ī gi! Viesnī ca ir spē cī ga turku piecinieks. Mū s ievietoja greznā galvenā s ē kas istabiņ ā ar skatu uz jū ru. Istaba tī ra, ir viss nepiecieš amais(arī elektriskā tē jkanna), bā rs katru dienu tika papildinā ts ar daž ā diem dzē rieniem, reģ istrē š anā s dienā bija augļ u un vī na vā ze uz galda, dā vana no viesnī cas . … Tomēr ▾ Laba diena! Tikko atgriezos no Turcijas. Varu teikt, ka svē tki bija brī niš ķ ī gi! Viesnī ca ir spē cī ga turku piecinieks. Mū s ievietoja greznā galvenā s ē kas istabiņ ā ar skatu uz jū ru. Istaba tī ra, ir viss nepiecieš amais(arī elektriskā tē jkanna), bā rs katru dienu tika papildinā ts ar daž ā diem dzē rieniem, reģ istrē š anā s dienā bija augļ u un vī na vā ze uz galda, dā vana no viesnī cas . Visā teritorijā ir pieejams bezmaksas Wi-Fi. Ē dieni viesnī cā ir izcili un garš ī gi, teritorijā ir daudz bā ru un restorā nu, kur vienmē r var iekost un padzerties visas dienas garumā , bet galvenajā restorā nā bija liela daž ā du ē dienu un desertu izvē le. Laikapstā kļ i visu atpū tas laiku bija brī niš ķ ī gi. Jū ra silta, pludmale smilš aina, ir arī daudzas pludmales aktivitā tes: banā ns, izpletnis, kanoe. Viss bez motoriem ir bez maksas.
Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a, daudz ziedu un eksotisku augu. Funkcionā ls un skaists. Ir ā ra baseins. Katru vakaru bija interesantas š ovprogrammas, diskotē kas, bija arī tematiskie vakari. Esmu pilnī bā apmierinā ts ar viesnī cu nā kamgad, noteikti nā c š eit!
аватар zininaniura
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir labā kā viesnī ca, kā da jebkad bijusi! Pirmais tika ā tri nokā rtots. Uzreiz klā tesoš ais vī ns un augļ i bija ļ oti jauki. Atzī mē š u servisu. Viss ir augstā lī menī , uzreiz var redzē t, ka cilvē ki ir profesionā ļ i savā jomā . … Tomēr ▾ Š ī ir labā kā viesnī ca, kā da jebkad bijusi! Pirmais tika ā tri nokā rtots. Uzreiz klā tesoš ais vī ns un augļ i bija ļ oti jauki. Atzī mē š u servisu. Viss ir augstā lī menī , uzreiz var redzē t, ka cilvē ki ir profesionā ļ i savā jomā . Ļ oti kulturā ls un pieklā jī gs. Tī rī š ana ir lieliska, nekad neaizmirsu papildinā t mini bā ru. Ne reizi man nebija par sevi jā atgā dina. Istabā ir viss nepiecieš amais. Tē jkanna un viss tē jai un kafijai. Mē beles ir apmierinoš ā stā voklī , teikš u arī par gultas veļ u, peldmē teļ iem, dvieļ iem utt. Conder kluss. Vannas istaba ir ē rta ar ū dens spiedienu, un pā rē jā daļ a ir nevainojama. Viesnī ca ir ļ oti jautra. Animā cija gan pieauguš ajiem, gan bē rniem augstā lī menī ir ļ oti jautra. Bija diskotē kas un pat tematiskie vakari. Vakara š ovu iestudē jums ir neslavē jams. Arī pa dienu viss no volejbola bija ļ oti forš i organizē ts. Arī bē rni bija sajū smā . Ir bē rnu bufete, tā pē c jums nav jā uztraucas par bē rnu ē dinā š anu. 2 bē rnu baseini, spē les un mini klubs bē rniem. Protams, jū s vienmē r varat izsaukt auklī ti, bet tas ir par maksu. . Neliels mī nuss ir maksas biljards un boulings, labi, boulingu vē l saprotu, bet biljardu. Pludmalē ir daudz ū dens aktivitā š u. Banā ns, izpletnis, kanoe. Viss bez motoriem ir bez maksas. Ir sauna un turku pirts. Ir labi iekš telpu baseini. Kopumā ir kaut kas, kas tevi aizņ ems. Cenas un kvalitā tes ziņ ā viesnī ca ir ideā la. Vairā k par pā rtiku. Izvē le ir liela un ē dieni garš ī gi. Papildus galvenajam restorā nam mē s apmeklē jā m visus a la carte restorā nus, ī paš i meksikā ņ u. Daudz gardu saldumu un konditorejas izstrā dā jumu. Daudz augļ u. Alkohols arī ir labs. Noteikti izmē ģ iniet vietē jo vermutu. Teritorija ir ļ oti funkcionā la un skaista. Daudz zaļ umu. No viesnī cas mē s esam pilnī gi sajū smā nā kamajā gadā , noteikti nā ciet š eit!
аватар anna240602
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Limakas viesnī cu tī klā š ī ir jau 4. reize un mū su ģ imenei patī k. Man ļ oti patika viesnī cas rajons. Baseinu ir daudz, turklā t ar daž ā dā m apkures pakā pē m, lai katrs atradī s sev tī kamu. Bā ra apkalpoš ana ir ā tra un efektī va. … Tomēr ▾ Limakas viesnī cu tī klā š ī ir jau 4. reize un mū su ģ imenei patī k. Man ļ oti patika viesnī cas rajons. Baseinu ir daudz, turklā t ar daž ā dā m apkures pakā pē m, lai katrs atradī s sev tī kamu.
Bā ra apkalpoš ana ir ā tra un efektī va. Tī rī š ana katru dienu. Istabene vienmē r cenš as pā rsteigt, veidojot daž ā das kompozī cijas no dvieļ iem. Viesnī cas ē dienkarte ir diezgan nabadzī ga, tikai 2 reizes nedē ļ ā vakariņ ā s nododas pilnvē rtī gi (liela gaļ as un zivju izvē le). Viesnī cas animā cija ir laba. Ļ oti garš ī gs saldē jums. Pludmales zona nav liela, tač u ir daudz sauļ oš anā s krē slu, kā arī pie baseiniem. Vienmē r ir daudz brī vu vietu jebkurā laikā . Seifs istabā ir bez maksas.
Es iesaku!
аватар alla.lala.89
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Plaš i numuri, labs ē diens, daudz izklaides un draudzī gs personā ls. Krievu valodu zina tikai reģ istratū rā . Dzeramnaudu labā k atstā t kalpiem ik pē c 2-3 dienā m. Skaitlis spī dē s. … Tomēr ▾ Plaš i numuri, labs ē diens, daudz izklaides un draudzī gs personā ls. Krievu valodu zina tikai reģ istratū rā . Dzeramnaudu labā k atstā t kalpiem ik pē c 2-3 dienā m. Skaitlis spī dē s.
аватар grinya_700
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cu izvē lē jā mies tā : atpū tā mies turpat netā lu viesnī cā.... iegā jā m un apskatī jā m estuā ru, pastaigā jā m. . . patika....un nā kamreiz atgriezā mies..... Starp citu, š ogad brauksim uz turieni atkal! Barī ba kauš anai, gaļ a, daž ā das zivis, ī paš i cepta forele un sarkanā kefale. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies tā : atpū tā mies turpat netā lu viesnī cā.... iegā jā m un apskatī jā m estuā ru, pastaigā jā m. . . patika....un nā kamreiz atgriezā mies..... Starp citu, š ogad brauksim uz turieni atkal! Barī ba kauš anai, gaļ a, daž ā das zivis, ī paš i cepta forele un sarkanā kefale. Vī ns, viskijs nav sliktas kvalitā tes. Animā cija lī menī , patika. Iekā rtojā s ā tri....lielā istaba aizgā ja tieš ā m stū rī , bet par to + divi mazi balkoniņ i tajā . Vienī gais negatī vais SEFIS MAKSĀ JA ISTABĀ.... kaut kā di atkritumi....... bet mē s nepievē rsā m uzmanī bu. par to viņ i joprojā m neko nenozaga !!!!!! ! !
Лимак Атлантис....бассейн ночью..
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tess_
Lūdzu, pastāstiet mums par a la carte restorāniem. vai ir vērts apmeklēt, kuras un cik maksā? Ir dažas, kuras varat rezervēt, un dažas ir apmaksātas. Lūdzu, dalieties pieredzē, ja varat.
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums mimi16
Es lāpstīju daudzas viesnīcas, vienkārši nevaru izvēlēties. :((( Pēdējās, kas man patika bija Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort 5* un Karmir Resort & Spa 5*. Es vairāk sliecos uz Limak Atlantis, bet ir šaubas. Abām viesnīcām ir savas priekšrocības. indes brīvdienas? Pēc viss, vajadzētu būt kādiem trūkumiem, cita lieta, ka dažiem var būt aizvērtas acis, un daži ir būtiski.Nolēmām braukt spontāni, tāpēc ātri jāpieņem lēmums.Jūlija vidū-augusta sākumā plānots atvaļinājums ar bērniem. Viens no bērniem ir alerģisks (elpojošs).
7 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 14 atbildes
iemiesojums masya_89.04
Labdien! Interesē, ko viesnīca strādās decembra mēnesī. Kā arī SPA programmu izmaksas
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums LadyMari
saki, no trešās vai otrās ēkas uz galveno, jāiet saulītē, vai tur ir segtas ejas? cik stāvu ēkā un vai ir lifts? gaisa kondicionētājs centrālais vai individuālais? Un tomēr, vai baseinā ir bērnu slidkalniņi (meitai 2,4 gadi)?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums SweetCat
Nopirkām biļetes uz 2012. gada augustu. Lasīju atsauksmes par E. coli un rotovīrusu.... visi šaubās, vai var mainīt viesnīcu?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в 4 км от центра п. Белек. Был построен в 2002 году, последняя реновация прошла в 2019 году. Хорошо продуманная зеленая территория, просторные номера. Подходит для молодежного и семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 35 км от аэропорта, в 45 км от центра г. Анталья, в 4 км от г. Белек, на берегу моря.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы — 100 м. Бар на пляже (бесплатно), шатры на пляже (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, услуги консьержа, чистка обуви, услуги по глажке одежды (две вещи на человека в день — бесплатно, для всех номеров), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), room service: круглосуточно (платно), диетическое и вегетарианское меню (бесплатно), 6 ресторанов — 1 основной ресторан, 5 a la carte (турецкий, дальневосточный – бесплатно, по предварительной записи; итальянский, мексиканский, рыбный – плата за резервацию, работают с 01.06), 5 баров (один из них работает 24 часа), 10 конференц-залов (на 40-1200 чел.), 6 бассейнов — 5 открытых бассейнов (не работают в зимний сезон): площадь 982 м2, 305 м2, 251 м2, 300 м2, 705 м2, 1 крытый бассейн (подогрев только в зимний период) — площадь 174 м2, терраса для загара, у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно), магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, 1 водная горка, 1 крытый бассейн. Мини-клуб для детей с 4-12 лет, клуб для подростков с 13 до 16 лет. Аренда детских колясок (платно, по наличию, количество ограничено).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 4 водные горки (3 горки для взрослых и 1 горка для детей), 2 теннисных корта с твердым покрытием бесплатно, освещение бесплатно, аренда оборудования платно, уроки тренера платно, моторные водные виды спорта платно, безмоторные водные виды спорта бесплатно, игровые автоматы платно, виндсерфинг бесплатно (с лицензией), аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, стрельба из лука бесплатно, футбольное поле (8 полей: 5x70x105, 25x30, 30x55, 20x65) — футбольное поле находится в 7 км от отеля (платно, необходима предварительная резервация), баскетбол бесплатно, бочче бесплатно. Активная анимация.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • sērfošanu  FREE 
  • vindsērfings  FREE 
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 373 номера. Состоит из 6-этажного основного здания и двух 5-этажных корпусов Resort.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер (работает в зависимости от погодных условий, в определенные часы), мини-бар (вода, безалкогольные напитки, сок и пиво бесплатно, ежедневно пополнение), набор чай-кофе, утюг и гладильная доска (платно), спутниковое ТВ с российским каналом, музыкальный канал, сейф (бесплатно), прямой телефон, ванна, халаты, тапочки, банные принадлежности, фен, Wi-Fi (бесплатно), софа, доп кровать, по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Mahallesi Kongre Caddesi No:12/A, Belek, Serik, Antalya, Turkey.
Tālruņi: Tel: +90 242 710 0700
Fax: +90 242 715 2375
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в сквош, баскетбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.