Limak Arcadia Golf & Sport Resort 5*– Atsauksmes

43
Novērtējums 7.310
№31 viesnīcas reitingā Belek
7.8 Numurs
8.4 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.9 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Arcadia Limak Golf Resort tika uzcelta 1995. gadā, pēdējā viesnīcas renovācija tika veikta 2019. gadā. Ieteicams ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар selig
Izvē loties viesnī cu, meklē ju atsauksmes ar mazu bē rnu, bet neatradu un izmantoju iespē ju. Velti. Mē s devā mies atpū sties mū su mazuļ a pirmajā dzimš anas dienā . Mums iedeva istabiņ u galvenā s ē kas 4. stā vā . … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, meklē ju atsauksmes ar mazu bē rnu, bet neatradu un izmantoju iespē ju. Velti.
Mē s devā mies atpū sties mū su mazuļ a pirmajā dzimš anas dienā . Mums iedeva istabiņ u galvenā s ē kas 4. stā vā . Labs skats uz jū ru, noguris remonts, bet mums tas nebija ī paš i svarī gi. Iedeva labu gultiņ u mazulim, sā kums nebija slikts.
Bet no 21:00 lī dz 23:30 ļ oti skaļ i sā ka skanē t mū zika, viss apkā rtnē drebē ja no basiem. Mū su bē rns aizmieg 19, mostas 5-6 no rī ta, protams, bijā m š okā un, tā kā joprojā m nevarē jā m aizmigt, š o laiku pavadī jā m, izvē loties jaunu viesnī cu. Kā var izmitinā t mazu bē rnu tik trokš ņ ainā vietā ? No rī ta reģ istratū rā izrā dī jā s, ka viesnī ca nesniedz atmaksu (var iesaldē t tikai samaksai citā s ķ ē des viesnī cā s), rezervē š ana nevar palī dzē t, izrā dī jā s, ka mē s kļ uvā m par ķ ī lniekiem .
Mū s iekā rtoja citā ē kā lielā kā istabā (2 istabas + 2 vannasistabas), jo tur "mū ziku nemaz nevar dzirdē t. " Ieejot iekš ā bijā m ļ oti pā rsteigti par odu skaitu, ī paš i vannas istabā s. Ordas. Un, tā pat kā pirmajā reizē , bē rnu gultiņ a pē c noklusē juma netika atrasta. Reģ istratū rā teica, ka "tagad visur ir odi, bet mē s varam dot fumigatoru" un "tagad bū s gultiņ a". Gultu ā tri atnesa, vī rs pieņ ē ma, sā ka vā kt. Bija netī rs, š ur tur rē gojā s caurumi, plastmasa stū ros visur saplaisā jusi, no viena stū ra izlī da sarū sē jusi paš vī tņ ojoš ā skrū ve. Mē s to salokā m un devā mies uz veikalu, pa ceļ am ejot uz reģ istratū ru un lū dzā m nomainī t gultiņ u. Kad mē s atgriezā mies, tur joprojā m bija tā pati gulta, rū pī gi salikta un saklā ta. No stū ra nodevī gi iznira sarū sē jusi paš vī tņ ojoš ā skrū ve. Nā cā s vē lreiz piezvanī t/gaidī t. Atnesa citu, arī netī ru, bet vismaz bē rnam droš u.
Pirmajā istabā mums nebija nekā du pretenziju pret gultiņ u, tā bija laba. Fumigatoru negaidī jā m, bija jā rī kojas pa vecam, ar entuziasmu jā skrien pē c asinssū cē jiem pirms gulē tieš anas. No kaut kur vannas istabā s parā dī jā s odi, no kurienes - noslē pums. Bet mē s viņ us aizvē rā m, aizejot uz turieni viņ i nogalinā ja 5-7 gabalus. Bez pā rspī lē jumiem - kad mē s izrakstī jā mies, sienas, griesti un grī das š ajā s telpā s izskatī jā s kā kaujas lauks: visur bija apzī mogoti beigti odi.
Naktī š ajā istabā bija auksts (+18). Gultiņ as apakš a ir pie grī das, nā cā s mazo nest uz savu gultiņ u. No rī ta bijā m reģ istratū rā (vispā r, jā saka, tur braucā m biež ā k nekā uz pludmali), kur mums teica, ka apkuri slē dza tikai no 22 lī dz 2. Dienā pē c tam apkure naktī nemaz nebija ieslē gts.
Pē c kā da laika pie tā visa pieradā m un atlikuš o apmaksā to laiku izdzī vojā m, gaidot kasi. Bet:

Uzturs
Pirmais mī nuss ar ko sastapā mies, ka vakariņ as tiek pasniegtas 18:45, arī bē rnu galds strā dā pē c pieauguš o grafika. Bē rns jau guļ.19:00, viņ š vakariņ o 16-17, kas nozī mē , ka mums vajadzē ja kaut ko izdomā t un kaut kā pielā goties. Man bija jā iet uz veikalu, jā iegā dā jas zī daiņ u barī ba (kuras sortiments atstā j daudz ko vē lē ties - tur nav gaļ as, galvenokā rt augļ u kā rbas un pat tā das, kurā s ir ciete). Pē c tam no rī ta vā cā m ē dienu no bē rnu galda burciņ ā s vakariņ ā m mazulim. Starp citu, es negā ju vakariņ ā s, jo man bija jā uzrauga sava dē la jutī gais miegs.
Tā tad, bē rnu galds š ajā viesnī cā izskatā s š ā di: vā rī ta vista mazos gabaliņ os, vā rī ti kartupeļ i, liellopa desiņ as, makaroni, auzu pā rslas, griķ i, rī su putra uz ū dens, grilē ta vista, liellopa gaļ as kotletes (reizē m pievieno jē ra gaļ u). Grilē tas kotletes un vista ir ļ oti garš ī gas, bet ar pieklā jī gu piparu daudzumu.
No rī ta (nez kā pē c, tikai no rī ta) vā rī ti burkā ni, vai puķ kā posti, vai brokoļ i. Ledusskapī ir jogurts ar cukuru, un saldumu ir daudz: saldie cepumi, vafeles utt. Pusdienā s daž reiz (! ) ledusskapī var atrast burkas ar 2 veidu bē rnu pā rtiku: dā rzeņ u asorti, augļ u asorti. Ar cieti, protams. Blakus ir arī mikroviļ ņ u krā sns, par blenderi te nav dzirdē ts.
Mans bē rns ir pieradis ē st daudz dā rzeņ us, katru dienu gaļ a ir savā dā ka. Protams, ar š ā du š ķ irni viņ š ē da slikti. Kā pē c nav iespē jams vismaz daž reiz pasniegt vā rī tas zivis, sautē tus dā rzeņ us, liellopu gaļ u, ir noslē pums, jo uz pieauguš o galda tas viss diemž ē l ir klā t ar milzī gu daudzumu sā ls un piparu.
Augļ i. Manam mazulim, tā pat kā daudziem viņ a vecuma bē rniem, patī k banā ni. Viņ š ir gatavs ē st visu ar banā nu. Bet viņ i nebija viesnī cā . Tikai ā boli, bumbieri, apelsī ni.
Reģ istratū rā jautā ju, kas par banā niem, atbilde bija pā rsteidzoš a "tagad nav sezona. " Jā , es nejautā ju par arbū ziem janvā rī , bet par banā niem aprī lī , ko tirgū pā rdeva pā rpilnī bā ! Man bija jā iet uz veikalu (tuvā kais ir 10-15 minū š u gā jienā pa š oseju) pē c banā niem! Pie ieejas/ieejas viesnī cai pieguloš ajā teritorijā ir zī me “Lū dzu nenest uz viesnī cu iegā dā tos dā rzeņ us un augļ us”. Es to nevestu, bet tev ir problē mas ar viņ iem.
Mū su atvaļ inā juma 4. dienā no bē rnu (! ) galdiņ a cā lī atradu pieklā jī gu tievas dzelzs stieples gabalu. Kas š o lasa - lū dzu, skatieties, ko bē rni ē d viesnī cā . Es pat negribu domā t par to, kas varē tu notikt.
Attiecī bā uz teritoriju: tā nav milzī ga, bet ir, kur pastaigā ties pusstundu, bet ne ilgā k.
Sportistiem ir daudz iekā rtots: ir teniss, galda teniss, futbola laukums, basketbola laukums, mini golfs.
Pludmale ir normā la.
Daudzi baseini, ū dens slidkalniņ i, arī bē rniem, izskatā s ļ oti vienmē rī gi.
Ir iež ogots rotaļ u laukums.
Personā ls smaidī gs, pieklā jī gs, ar rupjī bā m nesanā ca. Reģ istratū rā kā da meitene tika skaidri pieķ erta “lai tikai kaut ko atbildē tu”, bet izlikā s, ka vē las atrisinā t mū su problē mas, piedā vā ja mazulim nevis banā nus, bet gurķ us. Es smē jos, strī dē jos un neko viņ ai nepaskaidroju.

Rezultā ts:
Ja ceļ ojat ar mazuli, kurš neguļ pieauguš o gultā un neē d ē dienu no pieauguš o galda, noteikti apiejiet š o viesnī cu! Tikai tu lauzī si galvu ar ko, kad un kur viņ u barot.
Ja bē rns ir diezgan pilngadī gs - jā ! Te ir ko darī t un kā pavadī t laiku.
Детская кроватка Детская кроватка Детская кроватка
аватар Natali_vv
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Nopirkā m ekskursiju uz standarta numuriņ u, iekā rtojā mies ekonomiskajā . Viņ i apsolī ja pā rvā kties un aizmirsa. Gaisa kondicionē tā js telpā nedarbojas. Bet pat tad, ja tas darbotos, to izmantot joprojā m bū tu problemā tiski. Tā kā tas atrodas gultas virzienā . … Tomēr ▾ Nopirkā m ekskursiju uz standarta numuriņ u, iekā rtojā mies ekonomiskajā . Viņ i apsolī ja pā rvā kties un aizmirsa. Gaisa kondicionē tā js telpā nedarbojas. Bet pat tad, ja tas darbotos, to izmantot joprojā m bū tu problemā tiski. Tā kā tas atrodas gultas virzienā . Istabā praktiski nav interneta. Ja izdodas to izmantot, tad iestatī jums lido. Viesnī cā joprojā m ir daudz lietu, kas neatbilst aprakstam, bet visas blē ņ as, lī dz notiek negaidī ts. Mē s visi esam cilvē ki un notiek viss, ko tu negaidi, diemž ē l, uztverot nelī dzenumus, es nokritu un sasitu pa seju. Viesnī cas daktere trieciena vietā pat ledu neuzklā ja. . 18 gados viesnī cas reģ istratū rā nebija neviena ā rsta, pat ne pā rsē ja, nemaz nerunā jot par aptieciņ u. Vē l jā iet lī dz aptiekai, kas atrodas Belekā . Jū s esat pilnī gi viens ar savā m problē mā m "dā rgie viesi".
аватар vesna.mamina
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tuš ies divi pieauguš ie un bē rns 1 gads un 9 mē neš i. Iespaidi no viesnī cas kompleksa bija vispozitī vā kie. Mē s kā cilvē ki, kas paviesojuš ies 13 valstī s un zinā m, ka Eiropa principā ir pielā gota atpū tai/dzī vei ar bē rnu, vienkā rš i nespē jā m noticē t, kad visi runā ja, ka ar bē rnu tikai uz Turciju! Tagad, viesojoties Turcijā ar mazu bē rnu, ar pā rliecī bu apstiprinā m, ka ar bē rnu tikai uz Turciju, it ī paš i, ja viņ š ir mazs. … Tomēr ▾ Atpū tuš ies divi pieauguš ie un bē rns 1 gads un 9 mē neš i. Iespaidi no viesnī cas kompleksa bija vispozitī vā kie.
Mē s kā cilvē ki, kas paviesojuš ies 13 valstī s un zinā m, ka Eiropa principā ir pielā gota atpū tai/dzī vei ar bē rnu, vienkā rš i nespē jā m noticē t, kad visi runā ja, ka ar bē rnu tikai uz Turciju! Tagad, viesojoties Turcijā ar mazu bē rnu, ar pā rliecī bu apstiprinā m, ka ar bē rnu tikai uz Turciju, it ī paš i, ja viņ š ir mazs.
Viesnī cā ieradā mies ap 12:00, aizpildī jā m visus nepiecieš amos dokumentus un uzreiz bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā , lai gan parasti reģ istrē š anā s notiek pē c 14:00. Pē c mū su lū guma viņ i uzreiz atnesa mū su istabā gultiņ u. Izpakojuš i koferus un pā rģ ē rbuš ies uzreiz devā mies tuvā kā s 10 dienas iepazī ties ar mū su mā ju.
Viesnī cas teritorija nav maza, bet par lielu arī nevar nosaukt. Ir trī s peldbaseini, mini akvaparks ar trim slidkalniņ iem, divi rotaļ u laukumi, tenisa korts, golfa un futbola laukums, tieš a izeja uz jū ru. Mums patika kvalitatī va, profesionā la animā cija. Ir bē rnu klubi no 4 lī dz 10, no 10 lī dz 15 (vai 16) un animā cija pieauguš ajiem (joga, ū dens aerobika, š autriņ as) bija kas cits, bet godī gi sakot, mē s visu laiku pavadī jā m ar bē rnu pludmalē un pamanī jā m tikai tas bija redzeslokā .
Pludmale ir smilš aina, diezgan tī ra, ieeja jū rā ir maiga, ļ oti ē rta ar bē rnu. Starp citu, š ī pludmale ir apzī mē ta ar zilu karogu. Ū deni nemaz nevar novadī t, cik silts, kā ds no rī ta, vakarā , vē l siltā ks vakarā . Uz visu dienu sasilst un seš os septiņ os vakarā kļ ū st kā svaigs piens. Tiesa, pē cpusdienā jū ra nav mierī ga, gandrī z katru dienu bija viļ ņ i, bet no rī ta uz ū dens bija pavisam mierī gs - prieks peldē ties.
Ī paš s paldies š efpavā riem. Gatavoti daudzveidī gi un garš ī gi, ē dā m ar prieku, un mē s un bē rns. Tiesa, vienmē r labā k ir precizē t, vai ē diens ir pikants, daž kā rt tas var izrā dī ties necerē ti ass vai viegli pikants, lai gan biež ā k viss bija neitrā ls un bē rnu barojā m ar to paš u ē dienu, ko ē dā m paš i. Bet bija arī atseviš ķ a bē rnu virtuve: graudaugi uz ū dens, tvaicē ti dā rzeņ i, mazi makaroni, vieglas zupas bez sā ls, jogurti, mazuļ u biezeņ i burciņ ā s un cepumi pā rpā rē m. Kas attiecas uz attieksmi pret bē rniem, tas ir atseviš ķ s fetiš s. Bē rni ir vissvarī gā kie viesi. Mums bija gadī jums, mū su mazulis pē c jū ras aizmiga 12:30 un nevarē ja sagaidī t vakariņ as 12:30, lai paē stu. Ejot no pludmales uz istabu un savā starpā sarunā joties, apspriedā m, ka mazais atkal ies gulē t izsalcis un raudā s. Garā mejoš ais š efpavā rs to dzirdē ja un jautā ja: kurš ir izsalcis, bē rns?? ? ? Tak pabaro viņ u! ! ! Viņ š mū s ieveda virtuvē un atnesa zupas š ķ ī vi ar bulciņ u. Pabarojā m bē rnu, un viņ š teica, ka bē rni ir vissvarī gā kie, ja bē rns grib ē st, vienmē r var aiziet uz virtuvi, izskaidrot situā ciju un pabaros.
Starp citu, arī viesu attiecī bu menedž ere mums teica to paš u, bet mē s nevarē jā m iedomā ties, ka viena bē rna dē ļ viņ i varē tu atvē rt restorā nu un pā rtraukt darbu vairā kiem pavā ru uzreiz! Esmu pā rliecinā ts, ka tas nebū tu noticis nevienā Eiropas viesnī cā!! !
Arī pieauguš ajiem nav jā mirst. Uzreiz pē c brokastu beigā m atveras konditoreja un maiznī ca ar guzleme (tā s ir daž ā das vietas). Dzē rieni tiek pasniegti pludmalē , un pulksten 12 viņ i sā k gatavot uzkodas sviestmaiž u, hotdogu, burgeru, tī rradņ u un č ipsu veidā . Pē c vakariņ ā m varat iedzert saldē jumu. Dzē rieni un uzkodas ir pieejami pludmales bā rā , baseina bā rā , viesnī cas bā rā un reģ istratū ras vestibilā . Gastronomiskais mielasts, kas sā kas pulksten 7, bez pā rtraukuma ilgst lī dz pulksten 21:30.
Kas attiecas uz cipariem. Tī rī š ana tika veikta katru dienu un pē c labā kā s sirdsapziņ as, arī dvieļ i tika mainī ti katru dienu, gulta ik pē c trim dienā m. Mini bā rs istabā tika papildinā ts katru dienu. Numurā bija arī tē jkanna, milzī gs televizors un bezmaksas seifs.
Visi darbinieki ir jauki, smaidī gi, viesmī lī gi un izpalī dzī gi, neatkarī gi no tā , vai tā s ir kalpones, viesmī ļ i, pavā ri vai uzņ emš anas un biroja darbinieki. Komandas saliedē tī ba ir jū tama katrā sī kumā .
Mums ir noteikums divreiz neatgriezties vienā un tajā paš ā vietā , pateicoties š im noteikumam esam paviesojuš ies tik daudzā s valstī s, bet vē lamies atgriezties Limak Arcadia Sport Resort viesnī cā vē lreiz, un varbū t vē l vairā k! ! !
аватар ptrobninsk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī s ir mū su pirmā s brī vdienas Turcijā (iepriekš ē jais bija Spā nijā ). Bijā m č etri - 2 pieauguš ie + 2 bē rni. Viesnī ca (to sauc arī par "Limak Arcadia Hotel & Resort") atrodas labā vietā - 10 minū š u gā jiena attā lumā no Belekas. … Tomēr ▾ Š ī s ir mū su pirmā s brī vdienas Turcijā (iepriekš ē jais bija Spā nijā ).
Bijā m č etri - 2 pieauguš ie + 2 bē rni.
Viesnī ca (to sauc arī par "Limak Arcadia Hotel & Resort") atrodas labā vietā - 10 minū š u gā jiena attā lumā no Belekas.
Tur jū s varat noorganizē t iepirkš anos par cenā m, kas ir 2-3 reizes zemā kas nekā viesnī cas veikalos,
un Waikiki jū s varat apģ ē rbt sevi un savu bē rnu par ļ oti pievilcī gā m cenā m.
Belekā labā k izkļ ū t vakarā , nav tik karsts, š ajā laikā dzī ve tur rit pilnā sparā .
Mū su atpū tas dienas iekrita Eid al-Adha, ienā ca daudz vietē jo iedzī votā ju, kuri ne vienmē r uzvedā s pareizi.
Š ajā laikā atvaļ inā jumu labā k neplā not.
Viesnī ca ir ģ imene, lielā kā daļ a tū ristu š ogad ir krievi.
Viesnī cas teritorija skaista, daudz apstā dī jumu.
Teritorijā ir maz atkritumu (vienmē r atradī sies fiziski/garī gi vā ji atpū tnieki, kuri nevar atnest atkritumus uz tvertni) - vai nu ir maz piegruž otā ju, vai arī izdodas tos sakopt.
Iestā joties tumsai, celiņ i ir izgaismoti, atš ķ irī bā no kaimiņ u viesnī cas, kur vakarā pā rvietojas ar lukturī š iem.
Wi-Fi droš i darbojas tikai reģ istratū rā , viesnī cas teritorijā - lai veicas, mū su istabā tas darbojā s tikai tualetē )
Izklaides vietas atrodas tuvā k pludmalei un tā lā k no dzī vojamā m ē kā m, tā pē c telpā gandrī z nebija dzirdamas izklaides/diskotē ku skaņ as.
Baseinos, uz slidkalniņ iem, pludmalē - glā bē ji, visā viesnī cā - apsardze.
3 ā ra baseini.
Baseinā ar slidkalniņ iem ū dens ir vē sā ks, pē c peldes tur var gozē ties citā .
Man ļ oti patika skaistais baltais kalns baseinā ar slidkalniņ iem - tas nav tikai kalns, bet kalns ar mini baseiniem.
Slī dkalniņ i nav ekstrē mi, paredzē ti bē rniem, lai gan pieauguš ajiem daž reiz patī k braukt ar tiem.
Cilvē ku ir daudz, bet viesnī ca nav maza, viņ i neiet pā ri galvā m.
Pie baseiniem un pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu, dienas laikā var atrast brī vu, bet labā kā s vietas ir jā ieņ em agri no rī ta.
Pludmale ir smilš aina, ar oļ iem pie ieejas ū denī .
Jū ras ū dens ir tī rs.
Nekaitī gas zivis daž reiz garš o atpū tnieku kā jas, ja tā s ū denī nekustas)
Mē s saņ ē mā m labu istabu, kas atrodas galvenajā ē kā , kur ir reģ istratū ra.
Telpā ir gaisa kondicionieris, bez kura ir karsts pat naktī .
Bet kondicionieris dzī vo savu dzī vi, temperatū ra praktiski netiek regulē ta, pa dienu ir smacī gs, un tieš i otrā di, vakarā /nakts sasala.
Liels TV, ir pirmais krievu kanā ls, pā rē jie ir vā cu / turku valodā , kas tomē r netraucē ja bē rniem skatī ties multfilmas)
Ē diens labs, visā m gaumē m - gan ā trā s ē dinā š anas cienī tā jiem, gan veselī ga ē diena cienī tā jiem.
No dienas uz dienu sortiments ī paš i nemainā s, tač u ir pietiekami plaš s, lai ē dienu daž ā dotu pats par sevi.
Sā kumā nolē mu, ka viņ i restorā nā bezmaksas alkoholiskos dzē rienus nedod - viņ i ripina ratus ar maksas.
Izrā dī jā s, ka viņ i dod, acī mredzot viņ i ī sti nevē las reklamē ties.
Mums restorā nā ļ oti garš oja baklava - starp desertiem lī deris pē c pieprasī juma, ļ oti garš ī gs, Krievijas Federā cijā tā du neesmu ē dusi.
Ļ oti patika arī atdzesē tais airā ns, ko dala bā ros netā lu no pludmales - kaut kas lī dzī gs neskā bam, nedaudz sā ļ am kefī ram.
Lieliska, jautra animā cijas komanda katru dienu izklaidē ja bē rnus un pieauguš os.
Pa dienu spē les/sports, vakarā priekš nesumi.
Vietu visiem uzstā ties nepietiek, vajag paņ emt iepriekš .
Pē c izrā des atseviš ķ ā s norises vietā s bū s dzī vā mū zika un diskotē ka.
Iepriekš minē tie negatī vie punkti mums nebija kritiski, kopumā viesnī cu vē rtē ju kā izcilu.
ES iesaku!
аватар Vitalii05
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā ieradā mies 5 no rī ta, un jau 7 devā mies brokastī s. Istabu iedeva 11, tā atradā s galvenajā ē kā , kas bija pē c remonta. Numurā bija diezgan liels televizors, un tas darbojā s lieliski. No krieviem bija tikai Pirmais kanā ls, kuru sā ka rā dī t sakarā ar krievu masveida ieraš anos š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 5 no rī ta, un jau 7 devā mies brokastī s. Istabu iedeva 11, tā atradā s galvenajā ē kā , kas bija pē c remonta. Numurā bija diezgan liels televizors, un tas darbojā s lieliski. No krieviem bija tikai Pirmais kanā ls, kuru sā ka rā dī t sakarā ar krievu masveida ieraš anos š ajā viesnī cā . Kondicionieris strā dā ja perfekti, istaba atradā s ē nas pusē un necieta no karstuma. Matrač i mī ksti, pie ieejas liels spogulis visā garumā , ietilpī gs skapis, vannasistaba tī ra. Tī rī š ana notiek katru dienu, ar mini bā ra papildinā š anu, gulta arī vienmē r ir aizklā ta un dvieļ i mainī ti. Peldmē teļ i tika mainī ti reizi 8 dienā s.
Restorā ns bija diezgan liels: bija vietas uz ielas, galdiņ i bija tieš i uz zā les un apkā rt skraidī ja kaķ i, bruņ urupuč us ap viesnī cu redzē jā m kā das 5 reizes. No augļ iem bija arbū zi, melones, plū mes, persiki, aprikozes, vī nogas, ā boli. Bija arī sautē ta, grilē ta gaļ a (vista, liellopa gaļ a, teļ a gaļ a), piedevas galvenokā rt rī si un makaroni. Vakariņ ā s viņ i vienreiz iedeva pelmeņ us. Bija arī daudz zivju. Brokastī s bija garš ī gas pankū kas, vafeles un jogurti. Teritorija racionā la un labi plā nota, no apstā dī jumiem, pā rsvarā palmas, ir kur pastaigā ties pa viesnī cas teritoriju vakarā . Arī š ova programma ir bagā ta, bija laba izrā de Maikla Dž eksona tē mā . Visas izklaides beidzas lī dz 22:30, bet pat neskatoties uz to, viņ a mums netraucē ja. Iesaku š o viesnī cu! Katru dienu ievā cas pietiekami daudz cilvē ku, un viesnī ca jau ir labi nokomplektē ta.
аватар kardash-ka
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cu pē c tū roperatora ieteikuma izvē lē jā s vī rs. Ieradā mies ar diviem bē rniem diezgan vē lu vakarā , diezgan ā tri un bez problē mā m iekā rtojā mies galvenajā ē kā . Iekš pusē mā jī gs un patī kams, pie sienā m karā jas neparastas gleznas. … Tomēr ▾ Viesnī cu pē c tū roperatora ieteikuma izvē lē jā s vī rs. Ieradā mies ar diviem bē rniem diezgan vē lu vakarā , diezgan ā tri un bez problē mā m iekā rtojā mies galvenajā ē kā . Iekš pusē mā jī gs un patī kams, pie sienā m karā jas neparastas gleznas. Istabā jaunā kajam dē lam bija papildu sē tiņ a, viņ i varē ja paē st tikai ar to, kas bija lī dzi, un virtuvē tika piedā vā ti jogurti. Teritorijā patika viss: pludmale, baseini ar slidkalniņ iem daž ā da vecuma bē rniem, golfa laukums, vairā ki rotaļ u laukumi.
Galvenais ē diens nebija slikts, visdaž ā dā kie ļ oti garš ī gi deserti, bet augļ i pā rsvarā bija ļ oti sliktas kvalitā tes. Personā ls lielā koties ir draudzī gs. Nomā kta bija tas, ka ā rpus viesnī cas nebija nekā , kur varē tu pastaigā ties un kaut ko redzē t. Atseviš ķ u milzī gu sajū smu atstā ja animā cijas komandas darbs: pa dienu visi bija iesaistī ti daž ā dā s aktivitā tē s, savukā rt vakarā š ie puiš i rā dī ja grandiozu lielā s skatuves cienī gu š ovu. Nebija iespē jams atrauties no aizraujoš ā iestudē juma, augstā kā s aktierspē les, aizdedzinoš ā m dejā m, humora un enerģ ijas. Es tur atgrieztos tikai š o š ovu dē ļ )
аватар mary.podd
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ieradā mies viesnī cā.7:00, paē dā m brokastis, atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies uz pludmali. Viņ i mū s izmitinā ja 10.30 galvenajā ē kā . Standarta numurs, viena divguļ amā gulta un 2 gultas bē rniem. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies viesnī cā.7:00, paē dā m brokastis, atstā jā m mantas reģ istratū rā un devā mies uz pludmali. Viņ i mū s izmitinā ja 10.30 galvenajā ē kā .
Standarta numurs, viena divguļ amā gulta un 2 gultas bē rniem.
Istabā jau bija tē jkanna ar kafiju/tē ju, minibā rs tika papildinā ts katru dienu (alus, ū dens ar/bez gā zes, fanta, kola, sulas).
Istabas svaigas pē c remonta, ir balkons, vietas pietiek. Saule telpā praktiski neiekļ uva, kas ir absolū ts pluss karstam laikam)
Mū su logi skatī jā s tieš i uz bē rnu klubu, no balkona varē ja skatī ties, ko bē rni tur dara)
Bet naktī vienā no mazajiem strū klaku dī ķ ī š iem varde ļ oti skaļ i kurkstē ja. Mē s centā mies viņ u atrast dienas laikā , bet viņ a labi slē pjas))
Papildus vardei neviens netraucē ja nakts klusumu, pē c pulksten 22.00, kad beidzā s vakara š ova programma, viesnī ca pamazā m nomierinā jā s.
Starp citu, š ovu programmas ir ļ oti cienī gas, skatī jā mies Pirā tus, Mamma Mia. Priecā jos, ka piedalā s vietē jie animatori no viesnī cas, izcili sportisti, dejotā ji un aktieri, atseviš ķ i aplausi viņ u rež isoram-horeogrā fam Saš am.
No sporta aktivitā tē m viesnī cā : trenaž ieru zā le no 7 lī dz 19, kur var arī nomā t bumbas, mini golfa nū jas, galda tenisa raketes. Ir 2 futbola laukumi, minigolfs, galds un teniss (š ķ iet, rakeš u noma 10 eiro), pludmales volejbols, plkst. 10.30 joga izcirtumā pie minigolfa, plkst. 11.3 - ū dens aerobika jū rā , plkst. 16 un plkst. 16.30 dejas apkā rt mini golfa laukumiem. Nu, plus boč a un š autriņ as.
Vairā k par istabā m: katru dienu tī ra, katru dienu maina dvieļ us, duš as ž elejas un š ampū ni tiek papildinā ti pē c vajadzī bas, 7 naktis mainī ja gultas veļ u un peldmē teļ us 1 reizi, un 2 reizi bē rnam tika mainī ti palagi, kad viņ š bija netī rs. Mē s daž as reizes atstā jā m dzeramnaudu un lū dzā m viņ us tī rī t ap pulksten 11, plus vai mī nus viņ i nā ca katru dienu.
Ē dienam: kopumā viss ir ok. Augļ u š ķ irnes trū kums. Zemeņ u un ķ irš u nebija, aprikozes un plū mes joprojā m bija skā bas. Ē da arbū zus un ā bolus. Katru dienu bija zivs, vista, liellopa gaļ a, daž ā di dā rzeņ i un salā ti, uzkodas ļ oti garš ī gas, ir iepakotas sulas, nav svaigi spiestas. Brokastis un vakariņ as galvenajā restorā nā , pusdienas kafejnī cā pie baseina. Ja jū s ieradā ties sastrē gumstundā no rī ta un vakarā , iespē jams, ka uz ielas nebū s pietiekami daudz vietu restorā nā .
Ir bā rbekjū restorā ns, bezmaksas, atvē rts vakarā katru otro dienu, jums ir nepiecieš ams iepriekš rezervē t. Cep savu gaļ u tur.
Ir arī maksas ķ ī nieš u un itā ļ u restorā ni.
Brokastis no 7.00 lī dz 10.30. Tad ir pauze, nekas neder, izņ emot batoniņ us, ē dienu, izņ emot riekstus, neatradī si. Pē c tam no 12.30 lī dz 14.30 pusdienas, pludmalē pie ā trā s ē dinā š anas bā ra (frī kartupeļ i, burgeri un hotdogi) un saldē jums. No 14.30 lī dz 16.30 pie tilta, kur tiek izsniegti dvieļ i, konditoreja. No 18.45 lī dz 21.30 vakariņ as.
Baseini. Viens mazs, viens ar slidkalniņ iem (nepatiksies akvaparku cienī tā jiem, vā ji 2 slidkalniņ i), tam ir arī viesnī cas ī patnī ba - Pamuka Kalles pirts-kopija. Un 2 dziļ i baseini. Ap baseinu ar slidkalniņ iem ir ļ oti maz sauļ oš anā s krē slu, tos vienkā rš i nav kur novietot. Un viņ i ir pastā vī gi aizņ emti. Atseviš ķ i sveicieni tiem tū ristiem, kuri no rī ta ieņ ē ma vietas ar dvieļ iem, un tad devā s brokastī s, uz jū ru, gulē t, jebkur, un sauļ oš anā s krē sli bija aizņ emti. Pā rē jos baseinos ir pietiekami daudz vietas. Arī pie jū ras pastā vī gi sauļ oš anā s krē sli tuvā k jū rai bija aizņ emti ar dvieļ iem (
Jū ra lieliska, ir mols ar sauļ oš anā s krē sliem, pie ieejas jū rā ir mazi oļ i, bē rniem bija sā pī gi iziet un iekš ā . Pludmale ir milzī ga un diezgan tī ra. Periodiski satikā m izsmē ķ us smiltī s, sveiki tū risti (
Iepirkš anā s. Viesnī cas teritorijā ir veikali ar visu nepiecieš amo piejū ras atpū tai, kā arī kaž oki, ā da, rotaslietas, somas, saldumi. 10 minū š u gā jiens lī dz milzī gam Belekas tirdzniecī bas centram, tur labā k visu nopirkt. No veikalu ķ ē dē m - ir Waikiki.
No maksas pakalpojumiem viesnī cā - fotogrā fs, skaistumkopš anas salons, popkorns un cukura vate par 2 eiro, tenisa rakeš u noma, spa procedū ras, atseviš ķ s alkohols par 4 eiro.
Kopumā viss ir lieliski.
No mī nusiem - ne pā rā k draudzī gi darbinieki reģ istratū rā , pieklā jī gi un nekas vairā k. No atpū tniekiem noskaidrojā m, kur viss ir, pē c vajadzī bas.
Neliela gatavu augļ u š ķ irne.
Un sauļ oš anā s krē sli, kas vienmē r ir aizņ emti ar dvieļ iem, pilna karote (
аватар Marshako
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopē jais iespaids ir tā ds, ka viss ir kā rtī bā , bet kaut kā pietrū ka. Ieraš anā s: ieradā mies ap 17.00, 10 minū tē s iekā rtojā mies, bet ē st tobrī d nebija kur, gaidī jā m vakariņ as. Teritorija: liela, jauka, zaļ a, tur dzī vo daudz kaķ u un š ķ iet 6 bruņ urupuč i. … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids ir tā ds, ka viss ir kā rtī bā , bet kaut kā pietrū ka.
Ieraš anā s: ieradā mies ap 17.00, 10 minū tē s iekā rtojā mies, bet ē st tobrī d nebija kur, gaidī jā m vakariņ as.
Teritorija: liela, jauka, zaļ a, tur dzī vo daudz kaķ u un š ķ iet 6 bruņ urupuč i.
Istaba: istaba ir lieliska, tī ra, gaiš a, nav maza. Tī rot katru dienu, viņ i nesameta atkritumus ne bez dolā ra, ne ar to. Nā cā s prasī t š ampū nus utt. , tā kā mums iedeva 2 komplektus pa 4 vai pat 1 reizē m.
Uzturs: š eit tas ir kaut kā divē jā ds. Bija vairā ku veidu gaļ a, zivis, piedevas, bet viss bija kaut kā vienmuļ i, katru dienu viens un tas pats, salā ti bija viens un tas pats, saldumu maz, un Turcijai nepietika augļ u (nav nobriedusi melone, arbū zs, ā bols, daž reiz banā ni un zemenes).
Pica bija tikai pa dienu, bet bija jau iepriekš sagatavota, viņ š tikai iemeta cepeš krā snī , tā pē c nebū tu iespē jams pasū tī t tikai ar sieru, vai pē c savas patikas.
Baseini un slī dkalniņ i: darbojā s 2 no 3 slidkalniņ iem, slē gtais baltais nestrā dā ja dienu, informā cija no darbiniekiem bija daž ā da, kā ds teica covida dē ļ , kā ds salū zis). Kopā baseini 3. Silts labi. Gultas pietika visiem. Nu vietē jā Pammukale protams ir viņ u viltī ba, viņ iem radā s ļ oti forš a ideja
Jū ra: bija vē trains, bet silts, pat es peldē jos katru dienu, pē dē jā s 2 dienas bija mierī gs, bet ļ oti uzmundrinoš s, es nevarē ju tajā ieiet, pludmale ir plaš a, ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Pludmalē ir smiltis, oļ i pie ieejas jū rā , un nedaudz tā lā k ir smiltis.
Animā cija: bē rnistaba laba, izklaide pa dienu bija paredzē ta pieauguš ajiem, dē lam bija atļ auts piedalī ties visā s kopā ar pieauguš ajiem (boč i, š autriņ as, loka š auš ana u. c. ), mums bija futbola bumba, tā pē c viņ š tusē jā s laukumā ar zē ni, tas ir liels, forš s. Vakarā bija mini diskotē ka bē rniem - katru dienu viens un tas pats, beigā s jau bija dulls, pieauguš ajiem vakaros nebija nekā . Vakari bija garlaicī gi, vai nu gulē t, vai dzert, nu kaut kā tā . 21, rupji sakot, izgaismo
Man ļ oti nepatika, ka pludmalē saldē jumu iedeva ar pliku roku (tikai 1 puika bija cimdos), proti, te slaucī ja, noslaucī ja galdus ar lupatu, atnā ca un iedod č iekuru ar to paš u. roka.
Mē s redzē jā m prusaku pie bā ra pludmalē .
Bā rs: atš ķ aidī ts alus - tu to dzer kā ū deni un no tā skrien tikai uz tualeti, salī dzinā jumam, es izdzē ru 3 pudeles alus š aš liku - no rī ta bija tā da sajū ta, ka dzeru (smejas) man sā p galva.
Mans vī rs dzē ra rumu ar kolu un kā du raki (man tas smarž oja pē c mū su sambukas). Š ampanietis nav garš ī gs, puiš i dzē ra baltvī nu, š ķ iet, ka labs.
Kas attiecas uz mani, tad ē dinā š anas un bā ra ziņ ā viesnī ca vispā r nevelk uz ual. Parastie visi, visizplatī tā kie.
Ā rpus viesnī cas 700 metru attā lumā ir tirgus, var izstaigā t, bet tagad daudzi slē gti koronas dē ļ .
Kopumā š ķ iet, ka viss ir kā rtī bā , bet kaut kā pietrū ka, es nezinu.
аватар anikiienko
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Devos kopā ar ģ imeni uz š o brī niš ķ ī go viesnī cu. Sā kumā likā s, ka viss ir kā rtī bā , izņ emot vienu detaļ u, kurai mē s vispā r nepieš ķ ī rā m nekā du nozī mi. Kā vē lā k izrā dī jā s, tas ir ļ oti veltī gi. … Tomēr ▾ Devos kopā ar ģ imeni uz š o brī niš ķ ī go viesnī cu. Sā kumā likā s, ka viss ir kā rtī bā , izņ emot vienu detaļ u, kurai mē s vispā r nepieš ķ ī rā m nekā du nozī mi. Kā vē lā k izrā dī jā s, tas ir ļ oti veltī gi. Iekā rtojā mies istabā , labā istabiņ ā , acī mredzot ne tik sen izremontē tā . Pē c kā da laika viņ i ieslē dza televizoru, uz ekrā na bija melnas joslas, tač u mē s tam nepieš ķ ī rā m nekā du nozī mi, jo atnā cā m atpū sties, nevis skatī ties televizoru. Mē s to izslē dzā m un vairs neieslē dzā m. Interesantā kais sā kā s, kad mē s izrakstī jā mies un noī rē jā m istabu. Viesnī cas pā rstā vis no reģ istratū ras ieradā s apskatī t istabu. Un pirmais, ko viņ š izdarī ja, ieslē dza televizoru, un televizorā , tā pat kā iepriekš , bija visas tā s paš as melnā s joslas. Tad tas sā kā s, jū s salauzā t televizoru, un jums bija jā maksā.500 USD. Viņ i nereaģ ē ja uz visiem maniem paskaidrojumiem. Sā ka draudē t ar policiju, liekot starptautiskajā meklē š anā un visā das muļ ķ ī bas, no š ejienes neaizlidosi, ja nemaksā si utt. . Mani aplenca kā š akā ļ us, pieprasot 500$. Bija morā li grū ti to visu klausī ties, sapratu, ka drī z bū s lidojums un varbū t ī sti netikš u laikā . Un man nebija lī dzi $500. . Teicu, ka man lī dzi ir tikai 100$ un neko citu es viņ iem nemaksā š u, varat zvanī t policijai un kam gribat. Pē c tam viņ i teica, pieņ emsim 100 USD, bet atlikuš ie 400 USD tiks pā rskaitī ti uz viesnī cas kontu. Pē c tam mani atbrī voja. Esiet piesardzī gs, reģ istrē joties š ajā viesnī cā , pā rbaudiet visu viesnī cas pā rstā vja klā tbū tnē . Viesnī ca absolū ti neieteiktu. Plusi: liela platī ba un tuvu jū rai. Viss pā rē jais ir mī nuss. Viesnī ca nav naudas vē rta.
аватар sofagoncar
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca. Un lē ta un lieliska vieta, kur palikt. Mē s paņ ē mā m ģ imenes istabu. Starp citu, ļ oti ē rts. Plaš a balkona terase. Atseviš ķ a istaba bē rnam. Parasts liels TV. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tikai tē jkanna, kas jums jā jautā reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Laba viesnī ca. Un lē ta un lieliska vieta, kur palikt. Mē s paņ ē mā m ģ imenes istabu. Starp citu, ļ oti ē rts. Plaš a balkona terase. Atseviš ķ a istaba bē rnam. Parasts liels TV. Viss, kas jums nepiecieš ams, ir tikai tē jkanna, kas jums jā jautā reģ istratū rā . Viņ š uzreiz neatrodas istabā . Seifs, č ī bas/halā ti. Bezmaksas mini bā rs. Mini bā rā ū dens, sulas, alus, bē rnu piens. Vannas istaba ir pietiekami plaš a. Kombinē ta vannas istaba. Duš as kabī ne. Ē diens ir vidē js. Negaidiet uz jū ras velš u pā rpilnī bu, bet ar gaļ u pietiek. Alkohols galvenokā rt ir vietē jais. Ir 4 a la carte restorā ni 2 par maksu, 2 bez maksas. Turku un BBQ bez maksas. Liels pluss ir viesnī cas teritorija! Skaisti zaļ š . Daudz zā lienu, palmu, priež u, krū mu. Visi cirpj un laist. Var redzē t bruņ urupuč us un ež us. Pludmale ļ oti laba, kas laikam arī bija galvenais. Saulriets jū rā ir izcils, vietā m ir mazi oļ i. Ieeja ir maiga. Paš ā pludmalē ir smalkas smalkas smiltis. Pludmale ir ļ oti gara un plaš a. Lieliskas nojumes no saules, daudz ē nas. Labas gultas ar mī kstiem matrač iem. Piestā tne ir, bet principā š eit nav jā iet un tas ir tik ē rti. Ir diezgan liels iekš telpu rotaļ u laukums ar smilš ainu segumu. Slī dkalniņ i, mini kā pš anas siena, bumbu baseins, š ū poles. Dvieļ us bez kartē m var mainī t tik reiž u, cik vē laties. Pludmalē ir uzkodu bā rs. Un bā rs ar skatuvi, kur ir diskotē ka, putu ballī tes. Kopumā pludmale tik lē tai viesnī cai ir ļ oti forš a. Izvē loties viesnī cu, š ī prece bija prioritā te. . To var atrast pē c uzvā rda sociā lajā tī klā VKontakte. Animā cijas ziņ ā viesnī ca arī ir diezgan laba. Diskotē ka atrodas pludmalē . Animā cijas komanda ir liela un apmē ram ceturtā daļ a ir puiš i no NVS ar krievu valodas zinā š anā m. Vakara š ovi un importē tie un animatori. Bet viss ir ļ oti interesanti. Negatī vā puse ir internets. Bezmaksas internets teritorijā un vestibilā ir vislabā kais signā ls. Un tā vietā s, kur. Kopumā nav labi. Istabas vispā r neķ eras. Ir arī mini klubs. Minikluba teritorijā ir diezgan labs rotaļ u laukums uz zā les bez lapotnes, daļ ē ji koku ē nā . Interesanti slaidi. Blakus mini klubam ir bē rnu baseins. Ir mini slidkalniņ š , sē ne. Ir 1 diezgan augsts slidkalniņ š . Bē rnu klubā ir importē ti š ovi. Papagaiļ u š ovs, klaunu š ovs, piepū š amie batuti. Ir diezgan labs bē rnu galds ar vā rī tiem ē dieniem. Tas ietver vā rī tu gaļ u, dā rzeņ us, kartupeļ us, makaronus, bē rnu zupu. Ir konservi, jogurti. Ir mikseris, mikroviļ ņ u krā sns, blenderi. Ja nepiecieš ams, bē rnam pē c pieprasī juma tiks sagatavota atseviš ķ a ē dienkarte. Akvaparka kā tā da nav, ir 3 vidē ji slī dkalniņ i pieauguš ajiem un bē rniem. Ir liels futbola laukums. Ir mini golfs. Nu ko tu darī si! Vispā r labs solī ds piecinieks!
Parādīt vairāk »


iemiesojums STATELY
Mēs ejam ar bērnu. Nepieciešama tējkanna istabā. Pastāsti man, kas bija. Un vai istabā ir peldmēteļi un čības?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums julia1713
kādi vannas piederumi ir viesnīcas vannasistabā (ziepes, šampūni-želejas), vai bērnam no 3 gadiem kaut kas jāņem līdzi?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums julia1713
Iesakiet, kur labāk apmesties ar bērnu no 3 gadu vecuma, galvenajā ēkā vai ....?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 9 atbildes
iemiesojums julia1713
No 1.oktobra braucam uz Limak Arcadia, pastāstiet līdz kuram periodam ilgst "vasaras sezona" un vai darbojas Ultra viss iekļauts? Vai pludmalē ir bērnu rotaļu laukums?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
iemiesojums julia1713
vai istabās ir tējkanna ar tējas pagatavošanas iespēju?
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Aspendosas amfiteātris
Novērtējums 9.5
Turcija, Belek
Stats, Teātri un mūzika
Senā Aspendos pilsēta
Novērtējums 9.0
Turcija, Belek
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Arcadia Limak Golf Resort был построен в 1995 году, последний ремонт отеля был в 2019 году. Рекомендуем для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Расположен в 35 км от аэропорта, в 40 км от центра г. Анталья, в 700 м от поселка Белек, на берегу моря.
Pludmales apraksts Длина пляжной полосы — 300 м, деревянный пирс 540 м2, шатры на пляже (платно), бар на пляже (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, камера хранения багажа, диетическое и вегетарианское меню (по запросу), чистка обуви, услуги по глажке одежды бесплатно (для всех номеров: 2 вещи на человека в день), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi бесплатно (на всей территории), room service (платно), 5 ресторанов — 1 основной ресторан, 4 a la carte (турецкий, барбекю — по предварительной записи, бесплатно; итальянский, китайский — платно), 6 баров (один из них работает 24 часа), 3 конференц-зала (на 50 – 400 чел.), 4 бассейна — 3 открытых бассейна (без подогрева), площадь 772 м2, 464 м2, 434 м2, 1 крытый бассейн, площадь 80 м2, подогревается в зимний сезон (с ноября по апрель), у бассейна зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 водная горка, детский клуб (4–12 лет), детский буфет, детская коляска (платно). В лобби-баре, который работает 24 часа в сутки, Вы всегда можете получить кипяченую воду, молоко или другие напитки в любое время суток. На детском столе имеется микроволновка, блендер, миксер, бидончики с теплым и холодным молоком. В отеле нет нагревателей для бутылочек, детских тазиков или ванночек, подгузников, импортного детского питания. Все эти вышеперечисленные вещи можно привезти с собой или купить в магазине отеля.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā  FREE 
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports 3 водные горки для взрослых и 1 горка для детей, 4 теннисных корта с твердым покрытием, освещение (бесплатно), аренда оборудования (платно), услуги тренера (платно), виндсерфинг платно (необходима лицензия), серфинг платно (требуется лицензия), 2 гольф-поля находятся в 700 м от отеля, безмоторные водные виды спорта бесплатно, игровые автоматы платно, моторные водные виды спорта платно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, стрельба из лука бесплатно, футбольное поле (10 полей), бочче бесплатно, уроки подводного плавания платно, мини-футбол бесплатно, мини-гольф бесплатно.
  • akvaparks un slidkalniņi  FREE 
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 465 номеров.

Istabās

В номерах представлено: центральный кондиционер, мини-бар (безалкогольные напитки и пиво - ежедневно), спутниковое ТВ, прямой телефон, ванна или душ, фен, сейф (бесплатно), банные принадлежности, Wi-Fi (бесплатно), набор чай-кофе (по запросу), халаты и тапочки, доп раскладная кровать/софа, по запросу.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  •  FREE 
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese İskele Mevkii Belek, Antalya, Turkey
Tālruņi: Tel: +90 242 715 11 00
Fax: +90 242 715 10 80 / 84
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно), баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.