VISIEM PATIKA

Rakstīts: 29 decembris 2022
Ceļošanas laiks: 11 — 17 septembris 2022
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca atrodas Belekā - transfē rs bija 30 minū tes no lidostas.
Mums ļ oti patika brauciens, viesnī ca forš a, skaista, ē diens arī ļ oti daudzveidī gs, pielika 2kg katra ????
Jū ra ir ļ oti skaista, es š o redzē ju pirmo reizi, mē s tur vispā r gā jā m kā bē rni un apbrī nojā m ????? ? Pats galvenais, ierodoties mū s gaidī ja nereā ls pā rsteigums, mums iedeva istabiņ u ar dž akuzi un skatu uz jū ru, 9 stā vā , š ampanietis, augļ i un pastkarte ar patī kamiem vē lē jumiem uz galda, dž akuzi bija tieš i istabas vidū , tas bija ļ oti forš s un neaizmirstams.


Viņ u vestibila bā rs ir vienkā rš i forš s, bā rmeņ i gatavoja gardus kokteiļ us, ir klusi stū rī š i vakara atpū tai, varat doties uz animā ciju. Lai arī viesnī ca nav liela, vietas pietika visiem. Uz Alaniju bijā m paš i divas reizes un arī bija ļ oti forš i, tur var nebraukt ekskursijā s, ja nav bail ??? ? Bijā m š ikajā Kleopatras pludmalē , ilgi sapņ ojā m, iesaku visiem.
Turcijas mikroautobusi un cilvē ki ir tik skaļ i, bet draudzī gi, galvenais, ka nav valodas barjeras, visi runā krieviski.
Vē l gribu uz turieni aizbraukt, bet jau vai nu uz Alaniju vai paš u Antā liju, un tuvā k iepazī t Turciju uz divā m vai vairā k nedē ļ ā m.
Novē lam visiem ceļ ot un vē lreiz pateikties tū risma aģ entū rai "Red Cat" par Jū su darbu, visa ceļ ojuma laikā Jū s mū s vadī jā t un pastā vī gi sazinā jā ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu