Neiesaku!!!

Rakstīts: 14 augusts 2022
Ceļošanas laiks: 23 jūlijā — 31 augusts 2022
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 4.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Kopā ar vī ru atpū tos no 23.07. 22 lī dz 31.07. 22. Kopumā man patika viss, bet ir daž i BET .....

Viņ i vispā r nesaprata asistentu funkcionā lo slodzi zaļ ā s kleitā s.

Mū s reģ istrē joties viesnī cā sagaidī ja viens no viņ iem un, mū su atļ auju neprasot, ielē ca bagijā , lai nokļ ū tu mū su istabā (dzī vojā m bungalo). Es domā ju, kā pē c viņ a nā k ar mums??? ? Jū s bū siet pā rsteigti, pievienojot karti un atverot mū su istabas durvis ......bet mē s paš i zinā m, kā to izdarī t ....pagā juš ajā gadā mē s atpū tā mies Sorgunā tajā paš ā tī klā un lieliski pastrā dā jā m, ieejot istabiņ a bez š ī s nesaprotamā s vienī bas, kam uz mū su rē ķ ina maksā algu.

Tā lā k. Nā kamajā rī tā , izejot no istabas, pie mums no blakus istabas vienkā rš i izlē ca apkopē ja, kas izlikti smaidī ja un mē ģ inā ja nodibinā t personisku kontaktu (jautā jums bija tikai kam š ie mē ģ inā jumi?? ? lai saņ emtu pē c iespē jas vairā k dzeramnaudas ? Kā das citas personī gā s intereses?? ) .
20 gadu laikā , ceļ ojot pa daž ā dā m valstī m, š ī ir pirmā reize, kad sastopos ar lī dzī gu parā dī bu. Viņ a mums tā izlē ca 5 dienas pē c kā rtas (atpū tnieku zinā š anai, mē s dzī vojā m 3112. istabā , ja kas, esiet modri ar š o nekaunī go, krievvalodī go, manuprā t, uzbeku). Man nav nekas pret uzbekiem, bet ne tā das klases viesnī cu apkalpoš anā.

Labā kais personā ls ir neredzams personā ls, un š eit mē s redzam, ka meitene š o darbu ieguva ne tikai savu tieš o funkciju veikš anai, bet arī kaut kam citam. Iesaku vadī tā jiem pievē rst uzmanī bu š im raksturam. Daļ ē ji esmu jū su kolē ģ is un dež urants sastapu ar lī dzī giem nepatī kamiem elementiem.
Vakarā pirms aizbraukš anas man zem gultas nokrita krē ma vā ciņ š . Es zem gultas veltī ju lukturī ti no iPhone un tas, ko es tur redzē ju, bija bieza putekļ u kā rta. Labā k nekā izlē kt pie viesiem un pā rkā pt viņ u personī go telpu, rū pē jieties par saviem tieš ajiem pienā kumiem!

Personā lam no Turcijas jautā jumu nav, visi strā dā ja skaidri un apzinī gi, ar noteikto standartu viesnī cā , bet nav vā rdu, cik pretī gi strā dā darbinieki no Uzbekistā nas. Kā pē c viņ us pieņ emt darbā ? ES nesaprotu. Nedraudzī gi, viņ i nekad neatbild paldies, nesmaidī gi (izņ emot saimnieces).

Nā kamreiz mē s ļ oti rū pī gi pā rdomā sim, vai doties uz jū su tī klu vai nē.

Jū s zinā t, kas slē pjas sī kumos...

P. S. Pirmā atsauksme par š o viesnī cu vietnē TripAdvisor un ko jū s domā jat? Tas tika noņ emts. Secinā jumus izdariet paš i un neticiet tiem kas liek 5-ki bespredelschik.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu